Sveikos : )
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 23, 21:49)
Dabar tik atsigavau iš po vakar. Kažkaip žiauriai išvargino tas finalas
Geri. Rezultatai tokie, kaip ir tikėjausi po paties šou
Bet va atspėjai, kad italai laimės

O aš tai kažkaip abejojau iš pradžių, bet lažybininkai jau seniai italus laikė pirmoj vietoj, tai vien dėl to galvojau, kad gal bus teisūs, kaip kad dažniausiai būna.
Ir po to, jau pamačius gyvą italų pasirodymą viskas kaip ir susidėliojo ir tapo aišku, nes gyvai jie žymiai geriau atrodė nei klipe. Labai stiprų įspūdį padarė tiek vizualiai, tiek savo dainavimu.
Ir dar kas mane nustebino, kad jie visi dar visiški vaikai

Ta prasme, jiems nuo 20 iki 22

Ėjau net kelis kartus tikrint ar iš tikrųjų, nes man Damiano atrodė tikrai kokių 35

Tai jau vien dėl tokio amžiaus ir sugebėt tokį užtikrintą ir įtikinantį pasirodymą padaryt yra aukštas lygis
Bet kaip pati daina man vistiek Suomija labiau susiklauso. Į italus reikia su vaizdu žiūrėt : D
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 24, 09:45)
man tai lievi įspūdžiai, nes vėl buvau pamiršus tą komisiją : D
užknisa, kai keli žmonės sudaro pusę visų balsų, nesąmonė.. tipo padarė, kad eliminuotų kaimynų balsavimą, bet dar tik sustiprino...
-----
patikėk, ukrainiečiai išvis po kaulelį jau išrinkinėja savo komisiją : D rašė jau, kad svetima gėda už juos... aš irgi labai įsižeidžiau : D bet man tai keista, iš kur juos traukia tokius, kur pirmą kartą girdžiu : D
-
O man negaila. Kokia daina, tokia vieta... košmaras kžkoks, dar įskaitant, kad UK - muzikos lopšys, gi.. jau ten tai tikrai yra ką siųst.. man labiau buvo gaila ispano ir vokiečio, va jų dainos tikrai nebuvo 0 vertos..
-----
O UK jau buvo 0 gavę.. 2003 lyg..? Tik tada nesiputojo, o dabar tipo visi juos skriaudžia su brexitu..
Ai, beje, S vis tik buvo šmėstelėjęs keliom sekundėm : D
būūūtent!

Tik va mums kažkodėl nesiseka su kaimynais - ar taip, ar taip niekad nebalsuoja :oh
Bet tas italų įvertinimas tikrai paglostė širdį : D Kadangi jie visada su skoniu viską daro, tai čia labai didelis įvertinimas tie 12 balų būtent iš jų komisijos.
---
loool

Skaičiau ir aš komentarus žmonių : D Visi rašo, kad labai gėda : D Gal ta komisija iš kokio Luhansko

: D
Rimtai nei vieno iš komisijos nežinai? Aš galvojau, kad jau visus žymiausius sukvies : D
---
nu bet jis papuolė į labai nejaukų momentą, nes jis vienintelis apskritą nulį gavo tiek iš komisijos, tiek iš žiūrovų : D Turbūt tikėjosi bent 1 balo (mačiau rodė pirštą iškėlęs prieš paskelbiant žiūrovų balsus) ir taip - 0.. :oh Tie vedėjai net pasimetė ir susinepatogino. Dar taip ilgai jį vargšą rodė. Aš turbūt ten iš gėdos nebežinočiau kur dėtis :oh Vistiek man jo daina nebuvo prasčiausia - aš tas visas besiraitančias panas dėčiau į paskutinį penketą.
Visumoj toks vaizdas, kad UK dėjus ant tos EV, jiems bet kurios fūlės rungtynės svarbiau : D
O va, dar ispaną priminei. Jo dar labiau gaila buvo, nes ir daina graži buvo, ir šiaip vargšas kiek sukrėtimų ir gyvenimo smūgių turėjo... O dar šlykštukai norvegai per kažkokią laidą išsityčiojo ir išsijuokė iš jo dainos... Paskui atsiprašinėjo, bet kas pasakyta, tai pasakyta.
Vien dėl ispano parsisiunčiau tą EV programėlę, kad galėčiau 'paploti' virtualiai : )
----
ai, net nepamenu jau.. Kad jie ten dažnai lentelės dugne sėdi : D
---
aha, mačiau

Vistiek rado kaip išlįst ir primint tau apie save
_________
Šiaip tai vakar sukrėtė ta žinia apie lėktuvo užgrobimą, tai visą dieną žinias ir tiesiogines transliacijas žiūrėjau. Sugadino visus poeurovizinius įspūdžius, nebe tas galvoj buvo... Žiauriai gaila to vaikinuko ir jo merginos

Jam tai turbūt jau viskas bus...
Kas galėjo pagalvot, kad Lukašenka išdrįs eiti iki tiek ir visus lėktuvo keleivius į pavojų pastatyt. Kai pagalvoji čia gi bet kam dabar gali taip nutikt - skris koks baltarusis neįtinkantis režimui ir viskas - gali bet kada užgrobt ir nuleist lėktuvą, arba iš viso numušt.
Skaičiau, kad pilotai jau visai arti Lietuvos buvo ir viskas jau buvo paruošta leidimuisi. Tai kažkoks aviacijos ekspertas sakė, kad pilotų adrenalino lygis jau turėjo viršyt visas ribas, nes visą leidimosi planą turėjo persidėliot vos ne sekundžių tikslumu.
Įdomu kaip Europa ir pasaulis reaguos. Ar ir vėl bus bedančiai kaip visada ir tiesiog pareikš apgailestavimą, ar pagaliau ką nors darys.
Papildyta:
ai, beje, prie Zilnio komentavimo aš jau galutinai pripratau ir galiausiai visai nebepasigedau Užkuraičio : D Dabar jau norėčiau, kad jis visada komentuotų : D Kažkaip labai gerą nuotaiką sukūrė savo komentavimu ir bajeriais : D