Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2021 05 21, 12:24)
Ukrainą pastatė tiesiai po mūsų, ko aš labiausiai ir bijojau doh.gif Nesuprantu kodėl du panašaus tipo pasirodymus reikia statyt šalia :
——-
Tikiuosi, kad dauguma nekenčia tos Ukrainos dainos kaip tu
---
u Portugalija tai tikrai įdomiai gavosi D Man kad ir patiko, bet neatsistebiu, kad taip pakilo
---
tai taip, nors man norėtųsi, kad bent 5 paimtume vien dėl rezultatų pagerinimo. Jau per ilgai LTunited užsisėdėjo kaip geriausią rezultatą pasiekę per visą lietuviškos EV istoriją
——-
O dar tas Tyla kaip visada pavarė : Jam tai pavydas gal, kad jau kelinti metai nebevažiuoja į EV, kai anksčiau būdavo uzurpavęs vietas :
——-
Nepamenu Doncė kelintą užėmė Gal 9?
---
Galėjo praeit vietoj kokios Albanijos ar panašių Vistiek į jį įdomiau žiūrėt nei į tas panas

Tai dar ir France po Ukrainos biggrin.gif visai gerai doh.gif
———
You wish.. dievina visi, ką bepaskaitai iš komentarų.. mažuma tokių kaip aš, jaučiu..
———
Nu.. sakykim, neturėtų neištraukiantys savo dainų dainininkai jamt tokių aukštų pozicijų..
———
Tai faktas, kad norisi bent nau rekordo smile.gif
———
Ai tas tai pavydialnikas.. nebepavyksta savo bebalsių prastūmt..
———
Eik eik? Ne 12..?
———
Tai ne tas žodis - ir Tornike ir estukas būtų geriau nei tos mergos vienodos su pripūstom lūpom doh.gif įdomu, kiek estukui trūko.. kažkaip nujaučiu kokią 11 vt užėmė.. dabar net nebus į ką pažiūrėt finale, nu! biggrin.gif ir taip deficitas šiemet.. biggrin.gif

Papildyta:
Kaži kas Ukrainoj balsus skelbs biggrin.gif galėtų Daną išstūmt biggrin.gif
Papildyta:
O kas ten tiesa vyksta pas Daną? biggrin.gif ko jis ten instoj aiškinasi prieš visus, kad Zava čia sugalvojo ir stūmė juos? (Tarsi kas būtų abejoję biggrin.gif ) Nu kaip Dantinai jaustis dabar?! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas biggrin.gif

Pas mane kelių rūšių kepta duona paruošta. Gero finalo, nežinau, ar spėsiu per finalą komentuot, bet rezultatų ateisiu aptart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 22, 21:28)
Tai dar ir France po Ukrainos biggrin.gif visai gerai doh.gif
———
You wish.. dievina visi, ką bepaskaitai iš komentarų.. mažuma tokių kaip aš, jaučiu..
———
Nu.. sakykim, neturėtų neištraukiantys savo dainų dainininkai jamt tokių aukštų pozicijų..
———
Eik eik? Ne 12..?
———
Tai ne tas žodis - ir Tornike ir estukas būtų geriau nei tos mergos vienodos su pripūstom lūpom doh.gif įdomu, kiek estukui trūko.. kažkaip nujaučiu kokią 11 vt užėmė.. dabar net nebus į ką pažiūrėt finale, nu!  ir taip deficitas šiemet.. 
-----
Kaži kas Ukrainoj balsus skelbs : D galėtų Daną išstūmt : D
-----
O kas ten tiesa vyksta pas Daną?  ko jis ten instoj aiškinasi prieš visus, kad Zava čia sugalvojo ir stūmė juos? (Tarsi kas būtų abejoję  ) Nu kaip Dantinai jaustis dabar?!

nu joo.. doh.gif
---
plem... biggrin.gif tai gali būt visai ne kažką Roopam doh.gif Baisu, kad neužgožtų..
---
nu jo, bet čia Eurovizija, čia beveik visi nemoka dainuot lotuliukas.gif doh.gif Grynai man šįmet atrodo tik keletas pakenčiamai padainuoja doh.gif
---
žinok nebepamenu tiksliai tiesą sakant. Bet vis galvodavau, kad buvo papuolę į dešimtuką :hm
---
nu grynai deficitinė Eurovizija :oh
---
oi tiksliai, įdomu būtų bigsmile.gif Bet jis nelabai patikimas ir neprognozuojamas, tai nežinia kas jam gali susišviest padaryt tiesioginiame eteryje :lol Vėl išvertęs bambą sėdės kaip pernai metais per Voice finalą lotuliukas.gif
---
ai jo, buvo ten užbangavę prieš kokią savaitę Dantinijoj lotuliukas.gif Nu tai čia jau seniai aišku, kad viskas buvo sugalvota ir žaidimo forma vyko, ko jos tą Zavą tiek užpuolė :oh Ir tik paskui jau kaip Danas sakė, iš tikrųjų simpatija pasireiškė biggrin.gif Nu o Dantinos tai čia atskira respublika :oh Jau jos ten ir apženiję juos ir vaikų prigimdę doh.gif lotuliukas.gif
_____

nu ką, jau už 5 minučių finalas karsta.gif Fainą filmą dabar apie The Roop rodo smile.gif
Prisikepiau bulvių traškučių, duonos - pasiruošus pilnai laugh.gif

Laikom kumščius, kad kuo aukščiau būtų mūsiškiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 22, 22:53)
Pas mane kelių rūšių kepta duona paruošta.

---

Gero finalo, nežinau, ar spėsiu per finalą komentuot, bet rezultatų ateisiu aptart  : D

oo, tai tu čia jau visu 200 proc pasiruošus lotuliukas.gif thumbup.gif

--

Gero ir tau biggrin.gif Aš turbūt irgi tik vėliau ateisiu, reiks įsijaust į tūsą lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, Braške, man toks įtarimas, kad pas jus ten gali tekt fejerverkus šaut šiąnakt biggrin.gif
Šiandien dar kartą žiūrėjau kai kuriuos pasirodymus, tai toks vaizdas susidaro, kad visi kiti atlikėjai kaip kokie apšildytojai Suomijos ir kai jau jie ateina, tai prasideda tikras koncertas : D Nu nerealiai gerai ir nufilmuota, ir visą sceną užpildo- grynas jausmas kaip tikrame konce biggrin.gif

Nu ką, prasideda thumbup.gif
Papildyta:
aišku, kumščius laikysiu už Roop'us lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2021 - 20:55
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 22, 21:02)

beje, Braške, man toks įtarimas, kad pas jus ten gali tekt fejerverkus šaut šiąnakt biggrin.gif

Ai, abejoju biggrin.gif Nors kai per pusfinalį visi skandavo Finland prieš paskelbiant juos, tai pagalvojau, kad aukščiau kils, nei visi prognozuoja biggrin.gif

Čia šitas finalas bus toks, kad jury vote tikriausiai prancūzė laimės, televote italai, o apskritai laimės kažkas kitas laugh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na tai kaip ispudziai po finalo? As tai visai dziaugiuosi nugaletojais. Gerai,kad ne Malta laimejo biggrin.gif
O Lietuvai irgi visai neblogai pavyko,nors ir nepagerino Lt united vietos,bet Montvyda pralenke biggrin.gif Dabar Tyla turbut nagus grauziasi : D

O siaip tai butent vakar per finala mane Italija visai pradejo kabint,jau visai nebetrukde ir italu kalba tokiam stiliuj,apsiprato ausys. Gaila biski prancuzes.. Bet va italai niekad nesistengia itaikyt i standartus,ir pagaliau laimejo. Jie kaskart kazka kokybisko siuncia, bet ivairiu stiliu. Ir italu kalba smile.gif
Labiausiai nustebino vakar ju 12 balu Lietuvai wub.gif O ju komisija as kazkaip pasitikiu ir vertinu. Gal tie patys is San Remo. Ir Izraeilio komisija su 10,kai niekad neduodavo jokiu balu. O kas nemaloniai nustebino,tai Ukrainos komisija blink.gif Apskrita nuli dave, o mes jiems 12. Labai keista is tikruju... Beje Zilnys kaip isizeide(as irgi : D ) Nors ju ziurovai berods 10 skyre.
Beje,kaip ir sakiau,kad Ukraina uzgos Lietuva,tai panasiai ir atsitiko. Pagal ziurovus jie is vis antroj vietoj buvo.
O kaip man gaila britu buvo...I tokia vieta juos pastate per tiesiogini eteri,kai paskelbe,kad ir komisija,ir ziurovai dave 0...Nu ziauriai pagailo to vyrioko. Matesi kaip jis pats nepatogiai pasijaute. Kazin ar nebus taip, kad britai iseis us EV ir nebefinansuos po tokiu rezultatu.
Atsakyti
Laba smile.gif

Dabar tik atsigavau iš po vakar. Kažkaip žiauriai išvargino tas finalas

QUOTE(tuktuk @ 2021 05 23, 11:30)

Na tai kaip ispudziai po finalo?

Geri. Rezultatai tokie, kaip ir tikėjausi po paties šou smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif man tai lievi įspūdžiai, nes vėl buvau pamiršus tą komisiją biggrin.gif užknisa, kai keli žmonės sudaro pusę visų balsų, nesąmonė.. tipo padarė, kad eliminuotų kaimynų balsavimą, bet dar tik sustiprino...
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 23, 12:30)
O siaip tai butent vakar per finala mane Italija visai pradejo kabint,jau visai nebetrukde ir italu kalba tokiam stiliuj,apsiprato ausys. Gaila biski prancuzes..
——-
Ir italu kalba
Labiausiai nustebino vakar ju 12 balu Lietuvai : O ju komisija as kazkaip pasitikiu ir vertinu. Gal tie patys is San Remo. Ir Izraeilio komisija su 10,kai niekad neduodavo jokiu balu.
——
O kas nemaloniai nustebino,tai Ukrainos komisija : Apskrita nuli dave, o mes jiems 12. Labai keista is tikruju... Beje Zilnys kaip isizeide(as irgi) Nors ju ziurovai berods 10 skyre.
——-
O kaip man gaila britu buvo...I tokia vieta juos pastate per tiesiogini eteri,kai paskelbe,kad ir komisija,ir ziurovai dave 0...Nu ziauriai pagailo to vyrioko. Matesi kaip jis pats nepatogiai pasijaute.
——-
Kazin ar nebus taip, kad britai iseis us EV ir nebefinansuos po tokiu rezultatu.

aha ir man kažkaip visai jau pradėjo patikt net biggrin.gif pripratau gal prie kalbos ir stiliaus mikso smile.gif
Prancūzei nenusisekė su vieta - tarp tų dviejų dainų jos tiesiog iškritus iš konteksto atrodė. Tas pats, beje, ir su belgais.
———-
Abejoju, kad iš san remo biggrin.gif čia kaip italų kalba su roku man nederėjo, tai taip ir EV su San Remu biggrin.gif aha, nustebino ir Izraelio ir Iralijos komisija smile.gif
———-
biggrin.gif patikėk, ukrainiečiai išvis po kaulelį jau išrinkinėja savo komisiją biggrin.gif rašė jau, kad svetima gėda už juos... aš irgi labai įsižeidžiau biggrin.gif bet man tai keista, iš kur juos traukia tokius, kur pirmą kartą girdžiu biggrin.gif
——-
O man negaila. Kokia daina, tokia vieta... košmaras kžkoks, dar įskaitant, kad UK - muzikos lopšys, gi.. jau ten tai tikrai yra ką siųst.. man labiau buvo gaila ispano ir vokiečio, va jų dainos tikrai nebuvo 0 vertos..
O UK jau buvo 0 gavę.. 2003 lyg..? Tik tada nesiputojo, o dabar tipo visi juos skriaudžia su brexitu.. doh.gif
———
Tai iš paskos ir Ispanija ir Vokietija turėtų išeit tada biggrin.gif irgi 0 gavo iš žiūrovų..
_____
Ai, beje, S vis tik buvo šmėstelėjęs keliom sekundėm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos : )
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 23, 21:49)
Dabar tik atsigavau iš po vakar. Kažkaip žiauriai išvargino tas finalas
Geri. Rezultatai tokie, kaip ir tikėjausi po paties šou 

Bet va atspėjai, kad italai laimės biggrin.gif O aš tai kažkaip abejojau iš pradžių, bet lažybininkai jau seniai italus laikė pirmoj vietoj, tai vien dėl to galvojau, kad gal bus teisūs, kaip kad dažniausiai būna.
Ir po to, jau pamačius gyvą italų pasirodymą viskas kaip ir susidėliojo ir tapo aišku, nes gyvai jie žymiai geriau atrodė nei klipe. Labai stiprų įspūdį padarė tiek vizualiai, tiek savo dainavimu.
Ir dar kas mane nustebino, kad jie visi dar visiški vaikai blink.gif Ta prasme, jiems nuo 20 iki 22 biggrin.gif Ėjau net kelis kartus tikrint ar iš tikrųjų, nes man Damiano atrodė tikrai kokių 35 biggrin.gif Tai jau vien dėl tokio amžiaus ir sugebėt tokį užtikrintą ir įtikinantį pasirodymą padaryt yra aukštas lygis biggrin.gif
Bet kaip pati daina man vistiek Suomija labiau susiklauso. Į italus reikia su vaizdu žiūrėt : D

QUOTE(blackkiss @ 2021 05 24, 09:45)
man tai lievi įspūdžiai, nes vėl buvau pamiršus tą komisiją : D užknisa, kai keli žmonės sudaro pusę visų balsų, nesąmonė.. tipo padarė, kad eliminuotų kaimynų balsavimą, bet dar tik sustiprino...
-----
patikėk, ukrainiečiai išvis po kaulelį jau išrinkinėja savo komisiją : D rašė jau, kad svetima gėda už juos... aš irgi labai įsižeidžiau : D bet man tai keista, iš kur juos traukia tokius, kur pirmą kartą girdžiu : D 
——-
O man negaila. Kokia daina, tokia vieta... košmaras kžkoks, dar įskaitant, kad UK - muzikos lopšys, gi.. jau ten tai tikrai yra ką siųst.. man labiau buvo gaila ispano ir vokiečio, va jų dainos tikrai nebuvo 0 vertos..
-----
O UK jau buvo 0 gavę.. 2003 lyg..? Tik tada nesiputojo, o dabar tipo visi juos skriaudžia su brexitu..
———
Ai, beje, S vis tik buvo šmėstelėjęs keliom sekundėm : D

būūūtent! doh.gif Tik va mums kažkodėl nesiseka su kaimynais - ar taip, ar taip niekad nebalsuoja :oh
Bet tas italų įvertinimas tikrai paglostė širdį : D Kadangi jie visada su skoniu viską daro, tai čia labai didelis įvertinimas tie 12 balų būtent iš jų komisijos.
---
loool doh.gif Skaičiau ir aš komentarus žmonių : D Visi rašo, kad labai gėda : D Gal ta komisija iš kokio Luhansko doh.gif : D
Rimtai nei vieno iš komisijos nežinai? Aš galvojau, kad jau visus žymiausius sukvies : D
---
nu bet jis papuolė į labai nejaukų momentą, nes jis vienintelis apskritą nulį gavo tiek iš komisijos, tiek iš žiūrovų : D Turbūt tikėjosi bent 1 balo (mačiau rodė pirštą iškėlęs prieš paskelbiant žiūrovų balsus) ir taip - 0.. :oh Tie vedėjai net pasimetė ir susinepatogino. Dar taip ilgai jį vargšą rodė. Aš turbūt ten iš gėdos nebežinočiau kur dėtis :oh Vistiek man jo daina nebuvo prasčiausia - aš tas visas besiraitančias panas dėčiau į paskutinį penketą.
Visumoj toks vaizdas, kad UK dėjus ant tos EV, jiems bet kurios fūlės rungtynės svarbiau : D

O va, dar ispaną priminei. Jo dar labiau gaila buvo, nes ir daina graži buvo, ir šiaip vargšas kiek sukrėtimų ir gyvenimo smūgių turėjo... O dar šlykštukai norvegai per kažkokią laidą išsityčiojo ir išsijuokė iš jo dainos... Paskui atsiprašinėjo, bet kas pasakyta, tai pasakyta.
Vien dėl ispano parsisiunčiau tą EV programėlę, kad galėčiau 'paploti' virtualiai : )
----
ai, net nepamenu jau.. Kad jie ten dažnai lentelės dugne sėdi : D
---
aha, mačiau lotuliukas.gif Vistiek rado kaip išlįst ir primint tau apie save lotuliukas.gif

_________

Šiaip tai vakar sukrėtė ta žinia apie lėktuvo užgrobimą, tai visą dieną žinias ir tiesiogines transliacijas žiūrėjau. Sugadino visus poeurovizinius įspūdžius, nebe tas galvoj buvo... Žiauriai gaila to vaikinuko ir jo merginos verysad.gif Jam tai turbūt jau viskas bus...
Kas galėjo pagalvot, kad Lukašenka išdrįs eiti iki tiek ir visus lėktuvo keleivius į pavojų pastatyt. Kai pagalvoji čia gi bet kam dabar gali taip nutikt - skris koks baltarusis neįtinkantis režimui ir viskas - gali bet kada užgrobt ir nuleist lėktuvą, arba iš viso numušt.
Skaičiau, kad pilotai jau visai arti Lietuvos buvo ir viskas jau buvo paruošta leidimuisi. Tai kažkoks aviacijos ekspertas sakė, kad pilotų adrenalino lygis jau turėjo viršyt visas ribas, nes visą leidimosi planą turėjo persidėliot vos ne sekundžių tikslumu.
Įdomu kaip Europa ir pasaulis reaguos. Ar ir vėl bus bedančiai kaip visada ir tiesiog pareikš apgailestavimą, ar pagaliau ką nors darys.

Papildyta:
ai, beje, prie Zilnio komentavimo aš jau galutinai pripratau ir galiausiai visai nebepasigedau Užkuraičio : D Dabar jau norėčiau, kad jis visada komentuotų : D Kažkaip labai gerą nuotaiką sukūrė savo komentavimu ir bajeriais : D
Atsakyti
labas smile.gif sorry, biškį dingau - po EV išvariau atostogų iškart, o po to atsirado naujas šeimos narys smile.gif šuniuką pasiėmėm, tai laiko išvis nulis biggrin.gif lakstai ir lakstai iš paskos, kaip paskui vaiką biggrin.gif įsivaizduok, apie fūlės čempą sužinojau dieną prieš biggrin.gif doh.gif visai iškritę iš galvos buvo, kad šiemet..
tiesa, kaip tau antras skiepas?

QUOTE(tuktuk @ 2021 05 24, 23:37)
Ta prasme, jiems nuo 20 iki 22  Ėjau net kelis kartus tikrint ar iš tikrųjų, nes man Damiano atrodė tikrai kokių 35
----
Kadangi jie visada su skoniu viską daro, tai čia labai didelis įvertinimas tie 12 balų būtent iš jų komisijos.
---
Gal ta komisija iš kokio Luhansko
Rimtai nei vieno iš komisijos nežinai? Aš galvojau, kad jau visus žymiausius sukvies : D
---
Vistiek man jo daina nebuvo prasčiausia - aš tas visas besiraitančias panas dėčiau į paskutinį penketą.
-----
O va, dar ispaną priminei. Jo dar labiau gaila buvo, nes ir daina graži buvo, ir šiaip vargšas kiek sukrėtimų ir gyvenimo smūgių turėjo... O dar šlykštukai norvegai per kažkokią laidą išsityčiojo ir išsijuokė iš jo dainos... Paskui atsiprašinėjo, bet kas pasakyta, tai pasakyta.
Vien dėl ispano parsisiunčiau tą EV programėlę, kad galėčiau 'paploti' virtualiai : )
------
Skaičiau, kad pilotai jau visai arti Lietuvos buvo ir viskas jau buvo paruošta leidimuisi. Tai kažkoks aviacijos ekspertas sakė, kad pilotų adrenalino lygis jau turėjo viršyt visas ribas, nes visą leidimosi planą turėjo persidėliot vos ne sekundžių tikslumu.
------
Įdomu kaip Europa ir pasaulis reaguos. Ar ir vėl bus bedančiai kaip visada ir tiesiog pareikš apgailestavimą, ar pagaliau ką nors darys.
------
ai, beje, prie Zilnio komentavimo aš jau galutinai pripratau ir galiausiai visai nebepasigedau Užkuraičio  Dabar jau norėčiau, kad jis visada komentuotų Kažkaip labai gerą nuotaiką sukūrė savo komentavimu ir bajeriais

tai visada pietiečiai vyresni atrodo smile.gif
----
aha, žiauriai nustebino, iš tikrųjų smile.gif
'-----
iš Kijevo
nu kaip, nu žinau va tą, kur su Oležka dainavo Ponamariovą, irgi voice treneris kažkada buvo.. ir ta repere Aliona šiemet golose buvo kaip patariamasis balsas (Nadios gal..?, ar prie ko ji ten sedėjo smile.gif ) va mačiau, beje, su OE duetinę dainą įrašė, bet dar neklausiau... tai va tik tiek ir težinau ją..

o žymūs tai kažkaip boikotuoja tą EV, nesuprantu kodėl.. g.gif
---------
nu tas tai taip.. visos vienodos, su vienodom suknelėm (gal tiksliau maudymkėm, kur jau ten suknelėm pavadinsi biggrin.gif )
---------
ot šmikiai kokie.. sakau, nu tikrai visai faina ta daina..jau tikrai ne tokios vietos verta..
-------
tai taip, buvo įdėta leidimosi trajektorija.. dar lyg bandė iš pradžių ant gazo dėt ir datraukt iki sienos..bet tas Romanas irgi keistas - matė, kad jį jau oro uoste seka, nu tai tu tu skambink į LT, į ambasadą, skalambyk visais varpais.. tikrai kažką LT būtų sugalvojus.. tai ne - sėdo į lėktuvą.. aišku, suprantu, kad niekas nesitikėjo, kad ims ir grobs lėktuvą, gi ne Šiaurės Korėja, atrodytų..
-------
nu tai kaip visada - pareiškė susirūpinimą biggrin.gif ne nu ok, ok, bent jau kažką padarė.. bet šiaip jau lėktuvo užgrobimas vienas sunkiausių nusikaltimų.. tik aišku, ką tu jam padarysi, jo jau ar taip, ar taip niekur neįsileidžia.. jau visos sankcijos, kurios įmanoma, uždėtos biggrin.gif
-----
eeem.. ne, ne, Užkuraitį prašom grąžinti į vietą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 birželio 2021 - 19:17
Labas smile.gif

Užsiėmus dabar su futbolo čempionatu karsta.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 06 13, 19:13)
labas smile.gif sorry, biškį dingau - po EV išvariau atostogų iškart, o po to atsirado naujas šeimos narys smile.gif šuniuką pasiėmėm, tai laiko išvis nulis biggrin.gif lakstai ir lakstai iš paskos, kaip paskui vaiką biggrin.gif įsivaizduok, apie fūlės čempą sužinojau dieną prieš biggrin.gif doh.gif visai iškritę iš galvos buvo, kad šiemet..

Kur atostogavai?
Sveikinu su nauju šeimos nariu bigsmile.gif bigsmile.gif Kokios veislės?
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 06 13, 21:50)

Užsiėmus dabar su futbolo čempionatu karsta.gif
——
Kur atostogavai?
——-
Sveikinu su nauju šeimos nariu  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kokios veislės?

Aš irgi biggrin.gif plem kaip pikta - trys iš keturių mano mėgstamų rinktinių vienoj grupėj! biggrin.gif
Nu bet Hummelsas kad pavarė!! doh.gif kas turėjo susišviest biggrin.gif
———
Nidoj smile.gif
——-
Ačiū!! 4u.gif tokį patį - retriverį smile.gif bet charakteris visiškai kitas- tooooks padauža velniūkštis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 06 13, 21:13)
po EV išvariau atostogų iškart
----
o po to atsirado naujas šeimos narys  šuniuką pasiėmėm, tai laiko išvis nulis  lakstai ir lakstai iš paskos, kaip paskui vaiką
----
įsivaizduok, apie fūlės čempą sužinojau dieną prieš  visai iškritę iš galvos buvo, kad šiemet..
----
tiesa, kaip tau antras skiepas?
----
bet tas Romanas irgi keistas - matė, kad jį jau oro uoste seka, nu tai tu tu skambink į LT, į ambasadą, skalambyk visais varpais.. tikrai kažką LT būtų sugalvojus.. tai ne - sėdo į lėktuvą.. aišku, suprantu, kad niekas nesitikėjo, kad ims ir grobs lėktuvą, gi ne Šiaurės Korėja, atrodytų..
-------
nu tai kaip visada - pareiškė susirūpinimą  ne nu ok, ok, bent jau kažką padarė.. bet šiaip jau lėktuvo užgrobimas vienas sunkiausių nusikaltimų.. tik aišku, ką tu jam padarysi, jo jau ar taip, ar taip niekur neįsileidžia.. jau visos sankcijos, kurios įmanoma, uždėtos
-----
eeem.. ne, ne, Užkuraitį prašom grąžinti į vietą

taip ir galvojau, kad išvarei, nes minėjai, kad atostogauji smile.gif Tai kaip pailsėjai? bigsmile.gif
---
awww, kaip fainai!!! wub.gif Sveikinu su nauju šeimos nariu! wub.gif
vėl patinėlis? Įdomu ar skiriasi patinėlių ir patelių charakteriai.
Katinai nuo kačių, tai kiek žinau, net labai skiriasi : D
---
Aš kažkaip irgi šiais metais su fūle atsilikau doh.gif Kol susigaudžiau, kad jau čempas, tai ir pirmas rungtynes pražioplinau doh.gif Bet tai kad kažkaip nei reklamų mačiau jokių, nei nieko :hm Keista net :hm
Po EV biškį buvau užsvaigus dėl italų doh.gif : D Po gyvo pasirodymo net laaabai jie(gal tiksliau vienas lol ) užkabino, nesitikėjau, kad taip bus : D
---
visai normaliai kažkaip praėjo g.gif Buvo daugiausiai iki ~37.3-37.4 pakilus temperatūra. O savijauta tai netgi geresnė nei po pirmo buvo :hm Po pirmo tai naktį jaučiau kaip prakaitas išpylė (o kai matavausi, tai buvo truputį virš 37). Rankos tai iš vis neskaudėjo antrą kartą.
O tau kaip po antro?
---
tai va kad per daug drąsus buvo...neįvertino Lukašenkos galimybių. Bet tikrai matė, kad jau kažkas ne taip oro uoste ir vistiek skrido.. Dabar tai jau nežinia kaip ten jam užsibaigs ir baisu pagalvot ką jie su juo ir jo mergina daro..
---
nu taip, kažką daugiau daro nei visada, bet batkai ir tai nė motais :oh jau, kaip sakai, turbūt nieks nebežino ką daugiau galima padaryt.
---
: D Galėtų keistis kasmet : D

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 06 13, 22:50)
Užsiėmus dabar su futbolo čempionatu

Tai už ką šiais metais sergi? Turėtų tau būt sunkoka išsirinkt šį sykį : D

QUOTE(blackkiss @ 2021 06 16, 00:00)
Nu bet Hummelsas kad pavarė!! :oh kas turėjo susišviest
———
Nidoj : )
——-
tokį patį - retriverį : ) bet charakteris visiškai kitas- tooooks padauža velniūkštis : D

aha, jau kai dėjo, tai dėjo :lol Bet toks išgražėjęs pasirodė tongue.gif Atleidau ir tą įvartį :lol Bet kiek jau daug man jų nepažįstamų, tik keli senbuviai.
Neapsisprendžiau dar už ką sirgt : D Sakiau gal už italus, kad Bonucci nebeverktų eilinį kartą :lol Immobile irg žaidžia blush2.gif
---
Norėjau dar klaust gal pagal šių dienų lietuviškas aktualijas - 10 dienų Nidoj :lol Nežinau ar girdėjai šitą istoriją : D
---
kokie fainuoliai man tie retriveriukai wub.gif O kiek taviškiui laiko? Jau spėjo ką nors iškrėst? : D

Atsakyti