Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Nu jau neatspėjau biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 23:57)
nesupratau blink.gif ar man pasivaideno, ar iš tikrųjų
Mans'as per finalą dainuos ? lotuliukas.gif

Nu tai o kas beliko - Ercė nepraėjo, teko Mansui važiuot biggrin.gif nu turi būt kiekvienoj EV kažkas iš maniškių, ok..?! biggrin.gif Mansas gelbėja padėtį biggrin.gif
Atsakyti
8 iš 10 vėl atspėjau laugh.gif
Atsakyti
Šakės, jau išsigandau, kad ir suomiai nepateks biggrin.gif

Nepateko mano estukas.. verysad.gif ir į ką aš dabar žiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 01:01)
Nu jau neatspėjau biggrin.gif
---
Nu tai o kas beliko -  Ercė nepraėjo, teko Mansui važiuot biggrin.gif nu turi būt kiekvienoj EV kažkas iš maniškių, ok..?! biggrin.gif Mansas gelbėja padėtį biggrin.gif

kelias atspėjai? biggrin.gif
---
loool nu grynai lotuliukas.gif Mansas tai jau grynai etatinis gaunasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 01:05)
Šakės, jau išsigandau, kad ir suomiai nepateks biggrin.gif
----
Nepateko mano estukas.. verysad.gif ir į ką aš dabar žiūrėsiu biggrin.gif

Dėl jų tai kažkaip ramu buvo biggrin.gif Gal jie geriausius specialiai į galą sukiša biggrin.gif
---
aha, estuko tai gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 gegužės 2021 - 23:07
Nu blem suomiai vos infarkto neįvarė doh.gif Jau galvojau, kad nebepraeis doh.gif biggrin.gif O šiaip šitas pusfinalis kažkaip geriau susižiūrėjo man g.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 21, 01:07)
Nu blem suomiai vos infarkto neįvarė doh.gif Jau galvojau, kad nebepraeis doh.gif  biggrin.gif O šiaip šitas pusfinalis kažkaip geriau susižiūrėjo man g.gif

šitas gal kažkiek stipresnis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 21, 00:06)
kelias atspėjai? biggrin.gif
---
loool nu grynai lotuliukas.gif Mansas tai jau grynai etatinis gaunasi
——
Dėl jų tai kažkaip ramu buvo Gal jie geriausius specialiai į galą sukiša
---
aha, estuko tai gaila...

Ką žinau, jau nebeskaičiavau 4 gal biggrin.gif
——-
Nuu biggrin.gif matai man net rezervuot nieko nebereik, vis koks nors etatinia maniškis išlenda lotuliukas.gif
——-
Nu man jau nebuvo ramu, ypač matant, kaip tokios serbės praėjo ir bulgarė biggrin.gif
——
Nu tikrai geriau už serbes...
Papildyta:
Girdėjai Zilnys “nealkoholinį vyną ir alų” lotuliukas.gif dabar jau mano mintis skaito biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 21, 00:09)
šitas gal kažkiek stipresnis buvo g.gif

Nu kur jau ten.. biggrin.gif
Bet plem blogai, kad tiek kaimynų nepapuolė, dabar gal net nežiūrės dauguma finalo :/ mum neparanku biggrin.gif
Papildyta:
Bet šiaip va dabar bandau prisimint dainas.. nu tai tik suomių prisimenu, ir galėčiau dar sudainuot kažkiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 01:16)
Ką žinau, jau nebeskaičiavau 4 gal biggrin.gif
——-
Nuu : D matai man net rezervuot nieko nebereik, vis koks nors etatinia maniškis išlenda :lol :
——-
Nu tikrai geriau už serbes...
-----
Girdėjai Zilnys “nealkoholinį vyną ir alų” :lol : dabar jau mano mintis skaito : D
------
Nu kur jau ten.. biggrin.gif
----
Bet plem blogai, kad tiek kaimynų nepapuolė, dabar gal net nežiūrės dauguma finalo  mum neparanku

:lol nu vistik gerai, kad nėjai šiandien pastatyt pas lažybininkus lotuliukas.gif
--
nu gelbėja žmogus situaciją - jeigu ką, visada Mans'as po ranka lotuliukas.gif Kažkaip žiūriu susirimavo doh.gif
---
tai jau tikrai.. ir už visokias albanijas :oh Man tos panų grupės tai visos vienodos doh.gif taip nuobodu biggrin.gif
---
aha lotuliukas.gif ir tavo čipas jau susijungė lotuliukas.gif Bet kažkaip sunku patikėt, kad nealkoholinį :lol
---
man tai iš praeito tik Roop'ai patiko ir Ukraina biggrin.gif O iš šio jau truputį daugiau pasirinkimo buvo - Suomija, Portugalija, Estija, Islandija. Nors, aišku, Suomija visus nunešė. Antroj vietoj man Portugalija biggrin.gif
--
aha, dėl kaimynų irgi tą patį pagalvojau.. nelabai mum paranku, kad nepateko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 gegužės 2021 - 23:25
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 21, 00:24)
:lol nu vistik gerai, kad nėjai šiandien pastatyt pas lažybininkus
--
nu gelbėja žmogus situaciją - jeigu ką, visada Mans'as po ranka : Kažkaip žiūriu susirimavo :
---
tai jau tikrai.. ir už visokias albanijas :oh Man tos panų grupės tai visos vienodos taip nuobodu
---
aha : ir tavo čipas jau susijungė : Bet kažkaip sunku patikėt, kad nealkoholinį
---
man tai iš praeito tik Roop'ai patiko ir Ukraina O iš šio jau truputį daugiau pasirinkimo buvo - Suomija, Portugalija, Estija, Islandija. Nors, aišku, Suomija visus nunešė. Antroj vietoj man Portugalija biggrin.gif
--
aha, dėl kaimynų irgi tą patį pagalvojau.. nelabai mum paranku, kad nepateko

Nu bet tikrai biggrin.gif ot klastunynas koks biggrin.gif čia kaip kazino, kur sako iš pradžių sekasi, o po to atiduodi viską, ką turi biggrin.gif
——-
Oi negaliu biggrin.gif o sakai bloga EV, žiūrėk net eilėm įkvėpė biggrin.gif
———
Bet grynai.. man toks jausmas, kad šiandienos 80% dainų rašė vienas žmogus.. ir dar per pusdienį biggrin.gif
———
Nežino jie net kas tai yra biggrin.gif LT čia tik po Verygos bizūnu biggrin.gif
——-
Nee, nu taip jei procentaliai žiūrint, antram aišku daugiau buvo klausytinų dainų, surinku.. bet ir daugiau buvo dar labiau katastrofiškų dainų, nei pirmam pusfinaly biggrin.gif tai išvedus vidurkį, jie abu buvo vienodo tragiškumo biggrin.gif nu kokios serbės, ar albanė - jau tokių balkaniškų old schoolų kažkaip paskutiniu metu šalys vengdavo, šiuolaikiškesnės labiau buvo...
——-
O juolab, kad buvo vertesni už kai kurias šalis patekt..
Papildyta:
Eina sau, Roopai jau į 12 nukrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 01:54)
Nu bet tikrai : D ot klastunynas koks : D čia kaip kazino, kur sako iš pradžių sekasi, o po to atiduodi viską, ką turi : D
——-
Oi negaliu : D o sakai bloga EV, žiūrėk net eilėm įkvėpė : D
———
Eina sau, Roopai jau į 12 nukrito doh.gif

va va lotuliukas.gif
---
tikrai, bent jau tiek lotuliukas.gif doh.gif
---
blink.gif doh.gif nu nemyli lažybininkai mūsų. Bet dabar pastebėjau, kad Portugalija aukščiau pasidarė unsure.gif Nu čia jau tikrai keistai man doh.gif Man Roop'ai vienas iš kokybiškiausių ir geriausių pasirodymų šiais metais. Ir kai visokie San marinai ir kiprai aukščiau, tai tikrai keista unsure.gif Ir Bulgarija aukščiau doh.gif Bet va suomiai jau kyla thumbup.gif Tikrai nepelnytai buvo nustumti žemyn.
Islandija 6 vietoj. Nepamenu kurioj prieš tai buvo g.gif Bet man Lt geriau nei Islandija ir šiais metais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 21 gegužės 2021 - 00:18
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 21, 01:16)
  nu nemyli lažybininkai mūsų. Bet dabar pastebėjau, kad Portugalija aukščiau pasidarė unsure.gif Nu čia jau tikrai keistai man doh.gif Man Roop'ai vienas iš kokybiškiausių ir geriausių pasirodymų šiais metais. Ir kai visokie San marinai ir kiprai aukščiau, tai tikrai keista unsure.gif Ir Bulgarija aukščiau doh.gif Bet va suomiai jau kyla thumbup.gif Tikrai nepelnytai buvo nustumti žemyn.
Islandija 6 vietoj. Nepamenu kurioj prieš tai buvo g.gif Bet man Lt geriau nei Islandija ir šiais metais biggrin.gif

Gal žinai daug kas net nestato nes tipo LT, gi niekad nelaimi, niekad aukštų vt neužima..
Nu su Bulgarija, SM, Portugalija ir Kipru daugmaž ten pat malamės, čia po tą procentą tai mažas skirtumas, EV-jai tai nėr rodiklis, manau..bet šiaip keista, kad jos taip aukštai.. Nu ta 12 vt mūsų ir gaunas, pakilus Suomijai ir Portugalijai smile.gif bet čia gal natūralu - žmonės puolė statyt būtent už 2 pusfinalio dalyvius po vakar.. nes kilo grynai iš antro pusfinalio šalys.. ai nežinau, bet faktas, kad jei ne top 3, tai koks jau ten skirtumas kokia vieta, iš tikro.. man labiau liūdna, kad nebus ką į ausinuką įsidėt biggrin.gif

Šveicarija mačiau kyla.. nu va tau ir receptas - “nuplagijuok dainą ir aplenk visus” biggrin.gif užknisa.. reikėjo Roopams pakeist porą žodžių dainoj, įkišt papildomą natą ir būtų suėję biggrin.gif kam čia dar stengtis.. ir Tornike galėjo pavadinimą pakeist ir pirmyn - būtų jau finale vyniuką gurkšnojęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 gegužės 2021 - 09:52
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 11:48)
Gal žinai daug kas net nestato nes tipo LT, gi niekad nelaimi, niekad aukštų vt neužima..
---
bet čia gal natūralu - žmonės puolė statyt būtent už 2 pusfinalio dalyvius po vakar.. nes kilo grynai iš antro pusfinalio šalys..
---
ai nežinau, bet faktas, kad jei ne top 3, tai koks jau ten skirtumas kokia vieta, iš tikro.. man labiau liūdna, kad nebus ką į ausinuką įsidėt : D
---
Šveicarija mačiau kyla.. nu va tau ir receptas - “nuplagijuok dainą ir aplenk visus”  užknisa.. reikėjo Roopams pakeist porą žodžių dainoj, įkišt papildomą natą ir būtų suėję  kam čia dar stengtis..
---
ir Tornike galėjo pavadinimą pakeist ir pirmyn - būtų jau finale vyniuką gurkšnojęs : D

nu būtų gerai, kad dėl to.. Tuoj paaiškės biggrin.gif
Bet matant kaip išrikiavo pasirodymus, tai jau atrodo, kad jei užimtų kokią 5 vietą, tai tikrai stebuklas būtų unsure.gif Ukrainą pastatė tiesiai po mūsų, ko aš labiausiai ir bijojau doh.gif Nesuprantu kodėl du panašaus tipo pasirodymus reikia statyt šalia doh.gif O dar ir suomiai iš kitos pusės netoliese doh.gif Gerai dar kad ne visai šalia doh.gif Žodžiu, išsidėstymas - Suomija, Bulgarija, Lietuva, Ukraina unsure.gif Pasirodymo numeris tai geras - 18. Bet kažin kiek tai gelbės, kai po mūsų Ukraina doh.gif Tikiuosi, kad dauguma nekenčia tos Ukrainos dainos kaip tu lotuliukas.gif
---
Gaaal g.gif
Na, dėl Suomijos tai aišku, bet su Portugalija tai tikrai įdomiai gavosi biggrin.gif Man kad ir patiko, bet neatsistebiu, kad taip pakilo biggrin.gif
---
tai taip, nors man norėtųsi, kad bent 5 paimtume vien dėl rezultatų pagerinimo. Jau per ilgai LTunited užsisėdėjo kaip geriausią rezultatą pasiekę per visą lietuviškos EV istoriją biggrin.gif
O dar tas Tyla kaip visada pavarė doh.gif Jam tai pavydas gal, kad jau kelinti metai nebevažiuoja į EV, kai anksčiau būdavo uzurpavęs vietas : D Nepamenu Doncė kelintą užėmė :hm Gal 9?
---
apie tuos plagiatorius, tai iš vis patyliu doh.gif Kažkaip labai jau negražūs tokie dalykai unsure.gif
---
loool grynai lotuliukas.gif Kad ir nelabai ta jo daina buvo šiais metais, bet vistiek biškį gaila, kad nepapuolė jis : D Galėjo praeit vietoj kokios Albanijos ar panašių : D Vistiek į jį įdomiau žiūrėt nei į tas panas : D
Atsakyti