QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 11:48)
Gal žinai daug kas net nestato nes tipo LT, gi niekad nelaimi, niekad aukštų vt neužima..
---
bet čia gal natūralu - žmonės puolė statyt būtent už 2 pusfinalio dalyvius po vakar.. nes kilo grynai iš antro pusfinalio šalys..
---
ai nežinau, bet faktas, kad jei ne top 3, tai koks jau ten skirtumas kokia vieta, iš tikro.. man labiau liūdna, kad nebus ką į ausinuką įsidėt : D
---
Šveicarija mačiau kyla.. nu va tau ir receptas - nuplagijuok dainą ir aplenk visus užknisa.. reikėjo Roopams pakeist porą žodžių dainoj, įkišt papildomą natą ir būtų suėję kam čia dar stengtis..
---
ir Tornike galėjo pavadinimą pakeist ir pirmyn - būtų jau finale vyniuką gurkšnojęs : D
nu būtų gerai, kad dėl to.. Tuoj paaiškės
Bet matant kaip išrikiavo pasirodymus, tai jau atrodo, kad jei užimtų kokią 5 vietą, tai tikrai stebuklas būtų

Ukrainą pastatė tiesiai po mūsų, ko aš labiausiai ir bijojau

Nesuprantu kodėl du panašaus tipo pasirodymus reikia statyt šalia

O dar ir suomiai iš kitos pusės netoliese

Gerai dar kad ne visai šalia

Žodžiu, išsidėstymas - Suomija, Bulgarija, Lietuva, Ukraina

Pasirodymo numeris tai geras - 18. Bet kažin kiek tai gelbės, kai po mūsų Ukraina

Tikiuosi, kad dauguma nekenčia tos Ukrainos dainos kaip tu

---
Gaaal
Na, dėl Suomijos tai aišku, bet su Portugalija tai tikrai įdomiai gavosi

Man kad ir patiko, bet neatsistebiu, kad taip pakilo
---
tai taip, nors man norėtųsi, kad bent 5 paimtume vien dėl rezultatų pagerinimo. Jau per ilgai LTunited užsisėdėjo kaip geriausią rezultatą pasiekę per visą lietuviškos EV istoriją
O dar tas Tyla kaip visada pavarė

Jam tai pavydas gal, kad jau kelinti metai nebevažiuoja į EV, kai anksčiau būdavo uzurpavęs vietas : D Nepamenu Doncė kelintą užėmė :hm Gal 9?
---
apie tuos plagiatorius, tai iš vis patyliu

Kažkaip labai jau negražūs tokie dalykai
---
loool grynai

Kad ir nelabai ta jo daina buvo šiais metais, bet vistiek biškį gaila, kad nepapuolė jis : D Galėjo praeit vietoj kokios Albanijos ar panašių : D Vistiek į jį įdomiau žiūrėt nei į tas panas : D