QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 21:14)
Kaip skirtingai visiems Man tai neparaudus nei kiek, vos matosi tas dūrio taškiukas. Bet va ką aš pastebėjau, kad po galvos plovimo neįprastai daug plaukų išslinko Kaži čia koks pašalinis poveikis negali būt Nepastebėjai nieko tokio panašaus?
----
Dalyvių atžvilgiu tai nesąžininga, bet didžioji dalis žiūrovų turbūt nelabai kreipia dėmesio į sąžiningumą, svarbu dainų yra ir jau tūsas
---
Aš tai eisiu čirvinių blynų kept. Užsimaniau su uogiene Tai kol užsimaišys tešla, kol iškeps, tai bus tiesiai ant EV. Šį kartą gal jau duonos nebekepsiu
---
Nu šiaip tikrai gerai jis komentavo, nieko neprikiši, tik mane Užkuraičio šnekų ilgesys kankino nors tu ką
-
Beje, atkreipiau dėmesį, kad Roop'us labai dažnai kameros rodė ir netgi kalbino, ko niekad nėra buvę lietuvių delegacijai Ar bent jau nepamenu.
---
aha Šiaip bent jau man, tai niekad nebuvo tokio
jamamo Lt atstovo Net keista taip sakyt apie lietuvaitį
---
plem, jau gėriau vit D iš kur tu žinai? Gal straipsnį kokį skaitei ar skiepytoja sakė?
Nu ne

aš šiuo atveju, nelabai galiu atsakyt, nes man šiaip lb slenka, kai pavasaris.. tai labiau nepradėjo..
-
Nu tai tas tai taip : D

dabar jau aš viską suvalgiau prieš EV

O man jau nei Zilnio, nei Užkuraičio - taip lūžt pradėjo LRT, kad nebegaliu per ten žiūrėt
Aha aš irgi pastebėjau.. or viviblogsų gi favoritai : D
-
Aha tikrai.. Jis dar išgražėjo kažkaip su metais..
_____
Nea, draugę turiu, kuri domisi nutritionizmu, ar kaip ten jis vadinas

dabar jau net diplomą gavus..
Eee, ir taip miegas ima, dar Tornike su lopšine išėjo
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 20, 21:55)
Nu ką, šįvakar jau ir man vakaras įtemptesnis. Gero žiūrėjimo
Ir tau gero žiūrėjimo
-

bet žinok su sūriu reik, kitaip nesueis

-
Oo geras

grojai ar dainavai?