Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 20, 22:55)
Nu ką, šįvakar jau ir man vakaras įtemptesnis. Gero žiūrėjimo  4u.gif
----
Ne, bet pati grupėj buvau  biggrin.gif

Oi, žinok nežinau ant kiek žinomi, bet ir mano tėvukai jų paklauso

gero žiūrėjimo ir tau 4u.gif
---
emm, dabar galvoju ar nebuvai sakius, ar aš neatsimenu doh.gif biggrin.gif Nu bet tai geeras bigsmile.gif Ta prasme roko grupėj? bigsmile.gif
---
tai jaučiu tikrai buvo populiarūs g.gif

Nu ką, jau prasideda karsta.gif thumbup.gif
Atsakyti
6 pasirodymas ir vis dar nuobodu unsure.gif

O Austrijos dainą sumaišiau su praeitų metų doh.gif Pasirodo, praeitų metų Austrijos daina man patiko, o ne šių.
Tai negi tik suomių dainos beliks laukt šiandien biggrin.gif

Gal ne taip ir stipresnis tas pusfinalis už praeitą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 gegužės 2021 - 21:31
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 21:53)
Žiūriu dabar Zilnio eurovizinį filmą prieš antrą pusfinalį, tai pastebėjau, kad estas visai simpatiškas vyriokas Biškį gal toks cacalialia, bet neblogas
——-
Šiandien lauksiu Suomijos ir Austrijos.
Dar Šveicarija būtų nebloga daina, bet erzina, kad pakopino praeitų metų nugalėtoją. Šiaip scenografija jų man labai patiko.
———-
Ai, beje, iš praeito atspėjau 8 iš 10 biggrin.gif Negalvojau, kad Rusija ir Belgija praeis (belgai tai maloniai nustebino, kad pateko. Kažkaip tikrai galvojau, kad EV gerbėjai nesubalsuos už tokio tipo pasirodymą)

Tą patį norėjau rašyt lotuliukas.gif visai jamamas! Bet man rodos, jau esu rašius, kai dar atranką laimėjo biggrin.gif vietom iš toli net į S užnešdavo.. ar man jau čia vynas nealkoholinis taip veikia biggrin.gif ir daina man visai nieko šitam kontekste...
———
Matyt aš tik Suomijos... nu tragedija.. per Graikiją net nulūžt spėjau biggrin.gif
Geras šita Gordienko EV sakė su Arsenijum dainavo biggrin.gif atsimeni jį? Iš Dano grupės biggrin.gif
———-
Aš visas atspėjau pirmam

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 20, 23:40)
Tą patį norėjau rašyt lotuliukas.gif visai jamamas! Bet man rodos, jau esu rašius, kai dar atranką laimėjo biggrin.gif vietom iš toli net į S užnešdavo..
ar man jau čia vynas nealkoholinis taip veikia biggrin.gif ir daina man visai nieko šitam kontekste...
———
Matyt aš tik Suomijos... nu tragedija.. per Graikiją net nulūžt spėjau
--
Geras šita Gordienko EV sakė su Arsenijum dainavo biggrin.gif atsimeni jį? Iš Dano grupės biggrin.gif
———-
Aš visas atspėjau pirmam

lotuliukas.gif
manrods tik apie dainą sakei, kad bendram kontekste dar nebloga biggrin.gif
---
looool lotuliukas.gif
---
nelabai atsimenu, tik žinau kad vienas iš trijų biggrin.gif
---
oho, reikėjo pastatyt pas lažybininkus bigsmile.gif biggrin.gif

Nu va, islandai "atidainavo" biggrin.gif Žiūrėsim kaip jiems seksis. Bet turėtų papult į finalą. Visumoj tai viena geresnių EV dainų.
Papildyta:
Nu va Tornike biggrin.gif Su nostalgija prisimenu jo pernykštę dainą... wub.gif
Papildyta:
Tornike žvilgsniuką įvaldęs biggrin.gif
Papildyta:
Zilnys: "jeigu kas nors iš jūsų snūstelėjo per šitą kūrinį" doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
bet, žiūriu, Zilnys šiandien gerų bajeriukų pamėto thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 21:14)
Kaip skirtingai visiems Man tai neparaudus nei kiek, vos matosi tas dūrio taškiukas. Bet va ką aš pastebėjau, kad po galvos plovimo neįprastai daug plaukų išslinko Kaži čia koks pašalinis poveikis negali būt Nepastebėjai nieko tokio panašaus?
----
Dalyvių atžvilgiu tai nesąžininga, bet didžioji dalis žiūrovų turbūt nelabai kreipia dėmesio į sąžiningumą, svarbu dainų yra ir jau tūsas
---
Aš tai eisiu čirvinių blynų kept. Užsimaniau su uogiene Tai kol užsimaišys tešla, kol iškeps, tai bus tiesiai ant EV. Šį kartą gal jau duonos nebekepsiu
---
Nu šiaip tikrai gerai jis komentavo, nieko neprikiši, tik mane Užkuraičio šnekų ilgesys kankino nors tu ką
——-
Beje, atkreipiau dėmesį, kad Roop'us labai dažnai kameros rodė ir netgi kalbino, ko niekad nėra buvę lietuvių delegacijai Ar bent jau nepamenu.
---
aha Šiaip bent jau man, tai niekad nebuvo tokio jamamo Lt atstovo Net keista taip sakyt apie lietuvaitį
---
plem, jau gėriau vit D iš kur tu žinai? Gal straipsnį kokį skaitei ar skiepytoja sakė?

Nu ne biggrin.gif aš šiuo atveju, nelabai galiu atsakyt, nes man šiaip lb slenka, kai pavasaris.. tai labiau nepradėjo..
——-
Nu tai tas tai taip : D
———
biggrin.gif dabar jau aš viską suvalgiau prieš EV biggrin.gif
———
biggrin.gif O man jau nei Zilnio, nei Užkuraičio - taip lūžt pradėjo LRT, kad nebegaliu per ten žiūrėt
———
Aha aš irgi pastebėjau.. or viviblogsų gi favoritai : D
——-
Aha tikrai.. Jis dar išgražėjo kažkaip su metais..
_____
Nea, draugę turiu, kuri domisi nutritionizmu, ar kaip ten jis vadinas biggrin.gif dabar jau net diplomą gavus..
———
Eee, ir taip miegas ima, dar Tornike su lopšine išėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 20, 21:55)

Nu ką, šįvakar jau ir man vakaras įtemptesnis. Gero žiūrėjimo 

Nu žinok užinfluencinai mane. Šiandien ryte perskaičiau, bet neturėjau kada atrašyt, bet vis tiek butelį prigriebiau
——-
Ne, bet pati grupėj buvau 

Ir tau gero žiūrėjimo 4u.gif
——-
biggrin.gif bet žinok su sūriu reik, kitaip nesueis biggrin.gif
——-
Oo geras bigsmile.gif grojai ar dainavai?
Atsakyti
Plem, Portugalija man visai patinka wub.gif Kažkuo kabina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 20, 23:56)
biggrin.gif dabar jau aš viską suvalgiau prieš EV biggrin.gif
———
biggrin.gif O man jau nei Zilnio, nei Užkuraičio - taip lūžt pradėjo LRT, kad nebegaliu per ten žiūrėt
———
Aha aš irgi pastebėjau.. or viviblogsų gi favoritai : D
——-
Nea, draugę turiu, kuri domisi nutritionizmu, ar kaip ten jis vadinas : D dabar jau net diplomą gavus..
———
Eee, ir taip miegas ima, dar Tornike su lopšine išėjo biggrin.gif

aš taip prisikimšau tų blynų, kad dabar nei pasijudint negaliu lotuliukas.gif
---
nu va, tai pusės ZIlnio bajerių negirdi biggrin.gif
---
aha biggrin.gif
---
nu gal kelios kapsulės nepakenks. Dabar jau negersiu biggrin.gif
---
loool
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 22:52)
manrods tik apie dainą sakei, kad bendram kontekste dar nebloga
---
nelabai atsimenu, tik žinau kad vienas iš trijų
---
oho, reikėjo pastatyt pas lažybininkus
——
Nu va, islandai "atidainavo"Žiūrėsim kaip jiems seksis. Bet turėtų papult į finalą. Visumoj tai viena geresnių EV dainų.
——-
Nu va Tornike Su nostalgija prisimenu jo pernykštę dainą...
——-
Zilnys: "jeigu kas nors iš jūsų snūstelėjo per šitą kūrinį"

Nu reiškia tik pagalvojau lotuliukas.gif
——-
Tas kur toks vriednas, kur į teismą dar Daną padavinėjo biggrin.gif
———-
Nu taigi kad va! biggrin.gif ką jau dabar.. ai daug nelaimėsi, labai jau man akivaizdu buvo, daug ir statė..
———-
Kur jau jiem nepraeit biggrin.gif superžvaigždės šitam kontekste atrodo..
———-
Kokia faina pernai daina buvo su prasme.. ech.. gaila..
——-
Nu va, sakau - lopšinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 00:01)
Nu reiškia tik pagalvojau lotuliukas.gif
——-
Tas kur toks vriednas, kur į teismą dar Daną padavinėjo biggrin.gif
———-
Nu taigi kad va! biggrin.gif ką jau dabar.. ai daug nelaimėsi, labai jau man akivaizdu buvo, daug ir statė..

loool lotuliukas.gif
---
ai, dabar jau prisimenu biggrin.gif
---
šį kartą sunkiau gal atspėt bus g.gif

Nu dabar suomiai pavarys laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 23:01)
Plem, Portugalija man visai patinka wub.gif Kažkuo kabina
——-
aš taip prisikimšau tų blynų, kad dabar nei pasijudint negaliu
---
nu va, tai pusės ZIlnio bajerių negirdi
---
nu gal kelios kapsulės nepakenks. Dabar jau negersiu

Man daina faina, su džiaziuko elementais, bet kažkaip neištraukė..
——-
Looool biggrin.gif blyn gaila vyną išgėriau dar iki EV biggrin.gif arbatos gal bent pasidaryt ar ką .. biggrin.gif
———
Bet keista, būtent LrT..kaip tyčia..
——-
Nu.. kapsulių išvis lievas įsisavinimas, tai tikrai nepakenks biggrin.gif

______
Ooo ir Bulgarės plagijuotas priedainis.. man rodos gal kokiam the greatest showman šita dalis buvo dainoj..
Atsakyti
nu suomiai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi miegai išlakstė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 00:06)
Man daina faina, su džiaziuko elementais, bet kažkaip neištraukė..
——-
Looool biggrin.gif blyn gaila vyną išgėriau dar iki EV biggrin.gif arbatos gal bent pasidaryt ar ką .. biggrin.gif

vokalo tai pritrūko.. bet kai kitos tokios dainos, tai vistiek man gerai susiklausė biggrin.gif
----
ir man gal reik pasidaryt biggrin.gif

Papildyta:
Aš po Suomijos dar neatsipeikėju laugh.gif Tokį tūsą užtaisė, kad ohoho biggrin.gif Net šiurpuliukai lakstė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 05 20, 23:05)
Nu dabar suomiai pavarys laugh.gif thumbup.gif

Net atsigavau!! biggrin.gif wub.gif žiauriai gerai atvarė smile.gif
Tikiuos praeis Suomiai, kad būtų ko paklausyt, ir Estukas, kad būtų į ką pažiūrėt lotuliukas.gif visi kiti nenuliūsiu, jei nepateks.. nu dar Islandija gali
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 21, 00:14)
Tikiuos praeis Suomiai, kad būtų ko paklausyt, ir Estukas, kad būtų į ką pažiūrėt lotuliukas.gif visi kiti nenuliūsiu, jei nepateks.. nu dar Islandija gali

biggrin.gif Suomiai tai tikrai be kalbų praeis. Estukas gaaal, bet sunku bus..
Aš dar Portugalų norėčiau biggrin.gif Bet kažin kažin ar pavyks jiem prasimušt į finalą...

Šveicarų scenografija man kažkaip per repeticijas geriau atrodė unsure.gif
Atsakyti