Sveikos : )
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 05 19, 17:07)
Tai čia mano muzikinės šaknys : D

? Kažkokie įdomūs deriniai :laugh :

Gal rokerių šeimoj gimus? : D
______
nu kad ne : D Dar kaip tik norėjau sakyt, kad tau tokie deriniai labai tiktų :lol Ne, nu šiaip aš, aišku, nevalgiau sausainių užsikąsdama agurkėliais, tik pakaitom :lol
_______
Belgai ir man visai nieko buvo, bet to wow jausmo neiššaukė.
O va šitą dainą, tai ir aš žinau

Geeeras :bigsmile : Tik nesuprantu iš kur :hm : Jie gal anksčiau žinomi buvo? :hm
Nu Ukraina tikrai kils aukštai, nes labai daug gerų komentarų apie juos ir peržiūrų skaičius belekaip iššoko

Man šiame pusfinalyje geriausi buvo Roop'ai ir Ukraina

Trečioj vietoj Belgija.
QUOTE(blackkiss @ 2021 05 20, 00:27)
Tuktuk, kaip savijauta po skiepo?
----
Tai tai tą patį ir parašiau viršuj : D
----
Islandija tik nedainuos.. bet šiaip nesąžiningai gaunas, nes kai gyvas pasirodymas, tai jau nieko nepakeisi, kaip nusisekė taip, o įrašą gali n kartų tobulint, kaip kad pvz australės atveju, neabejoju ir buvo..
O dievai, agurkai su sausainiais..

o po to zmonės rašo, vidurius NUO SKIEPŲ paleido
--------
Bet rimtai kažkoks ėdrumas apėmė po skiepų, ir mane, žinok : D ir dar kažkaip taip patraukė ant aštraus - kad kapojau vakar meksikietišką kažkokį sūrį :lol :
Is pradžių susinervinau, kad ne Užkuraitis komentuos, nu man EV be jo - ne EV absoliučiai : D bet Zilnys žiauriai gerai komentavo, iš tikrųjų.. beveik ir nesiskyrė : D
-------
Nu vat Rusija ir Ukraina man vienam tragiškumo lygmeny : D kažkokia kakafonija ir vienų ir kitų..
dar galvą pradėjo skaudėt nuo skiepų, tai po šitų galvojau sprogs : D
-------
O Kipras nesupratau?? Nukopino Alechandro Gagos ir nieko normaliai..? : D
Buvo truputį temperatūra pakilus (kelios dalys virš 37), ir paskui po kelių valandų nukrito. Buvau pasiruošus jau paracetamolio, jei būtų kilus daugiau, bet neprireikė. Rankos skausmas minimalus (po erkinio encefalito ar gripo skiepų man gerokai daugiau ją skaudėjo).
O kaip tavo savijauta?
-----
looool čia turbūt po skiepų žioplumas padidėjo : D
----
aha, tą patį pagalvojau, jau į australę žiūrėdama. Dar ir efektų visokių trendinių pridėjo, kurių filmuojant tiesiogiai kamera nelabai padarytum tikriausiai

Bet vistiek geriau jau tegul taip dainuoja, nei visai niekaip. Vistiek didžiąją dalį balsų turbūt pati daina sudaro.
----
oi negaliu

nu bet aš jų nemiksavau kartu

Nieko nepaleido

---
nu va sakau! grynai keistas ėdrumas užėjo

---
Šiaip tikrai gerai Zilnys susitvarkė, bet man vistiek pritrūko Užkuraičio vibe'o
Man patikdavo, kai jis savo subjektyvią nuomonę reikšdavo ir komentuodavo, kas jam patinka, kas ne(Zilnys tai taip atsargiai, per daug neišsiduodamas). Dar Užkuraitis moteras aptardavo, kurios gražiausios

(jau per tiek metų aiškus Užkuraičio skonis :lol )Tai toks jo komentavimas primindavo mūsų EV diedus (beje, šiais metais net ir su jais kažkoks deficitas

Italas visai simpatiškas būsų, bet per daug minkštų manierų, gal jis 50/50 arba visas 100 :hm )
Ai, dar visai patiko, kai Gerūta prisijungė prie Užkuraičio ir kometavo gal 2 ar 3 metus kartu. Tai jie ir pasiginčydavo kartais dėl skonių nesutapimų

:lol
Labai įdomu kas nutiko, kad jo atsikratė

Skaičiau, kad čia jam būtų buvus jau 20 EV. Varšgas jaučiu jau svajojo kaip vėl prabils "Labas vakars Eurovizijos žiūrovai" ir išmetė kaip musę iš barščių :oh
----
loool Nu man Ukrainos daina iš pradžių žiauriai nepatiko, erzino ir nervino, bet po keleto paklausymų labai užkabino. Būna man kartais tokių dainų, kurių pradžioj laabai nemėgstu, o paskui kabint pradeda : D Tai va sau šita taip nutiko.
O Rusija, tai nemanau, kad užkabins : D Man ten scenoj toks nesusipratimas :oh
----
Dabar kai pasakei, tai tikrai ir Alejandro primena :oh Man pirmiau atėjo į galvą Rita Ora daina "Anyway". Grynai prisikopijavo truputį iš vienos, iš kitos ir gerai