labuks : )
žiūriu dabar webinarą apie Madeirą, tai eik tu sau, +26 visą dieną ten, saulutė.. ir pažiūriu pro savo langą - taip varė kątik sniegas, kad per metrą nieko nesimatė

nu kaip skirtingose planetose būtume..
-------
beje, matei kiek vakcinų LT gavo šiandien?

gal jau pajudės eilė greičiau : ) tikiuos, atliks ir masiniam skiepijimui kažkiek iš tokio kiekio : D
QUOTE(tuktuk @ 2021 04 26, 19:18)
aha, tikrai laabai mielas ir charizmatiškas vaikis pasirodė : Va čia eilinį kartą pavyzdys, kad nereikia kažkokios labai superinio vokalo, kai asmenybės žavesys paima vir
---
loool Gal aš jau nieko nebesakysiu, nes jau baisu darosi
----
Bet gi už roką Olegas atsakingas, ar ne?
---
Nu šiaip jo, gali būt, kad tą akimirką leptelėjo.
----
Bet tai kiek ji ten jau? 11 berods sezonų? Tai jau čia žiauriai ilgai
O Monatikas taip ir nėra laimėjęs, ane? Ir kiek jis laiko ten toje komisijoje sėdi?
---
Nu Nadia, tai tikrai pasirodė labai gera kaip trenerė. Ir taip iš pat pirmo karto atėjo ir laimėjo (visai kaip Danas O ir dainas geras parinkinėjo.
----
O tai jau ir Olegą tu nori ištarabanyt iš ten?
---
Spidermaną : jis ten kažkoks vlogeris, kaip supratau. Tai tie jo fanai, matyt, ir prabalsavo, nes kito paaiškinimo nelabai turiu :
---
Aš iš pradžių irgi galvojau, kad pirmą tą spidermaną išmes, bet kai išgirdau, kad Titaniką dainuoja, tai pagalvojau viskas jam : Čia gi labai jau visų
nudainuota daina.. Labai pabodus, kitaip tariant.
---
Kaip supratau, ta mergička, anksčiau vaikų balse Tinos mokinė buvo Ir iš kur Olegas ją ištraukė? Gal ji kokia žymi dabar Ukrainoj
---
kas jiems čia visiems užėjo. Gerai dar kad Nadia laikosi :
aha.. man visada tas žavesys žymiai artimesnis, nei tobulas vokalas be charizmos.. o žmonės vėl rėkia, kad viskas nupirkta.. mhm! kažkoks berniukas iš paprasto kaimo, nusipirks pergalę.. : D nu juokinga..
------
: D kaip Tina savo kėdę perleido Juliai, tai aš tau raganos vieta perleidžiu : D jau finale matai, niekas nebeveikė : D
------
oi, nežinau, už ką jis ten atsakingas, aš paskui jo mintis niekaip nesuspėju : D tai sakė rokerių ieško, tai po to išmeta rokerius ir aiškina, kad į finalą reik ukrainietiškus balsus leist, tai po po jiem duoda Titaniką
-------
bet žinok, skaičiau, žmonės rašo, kad tipo nelabai savo noru

tipo žmonės rašė masiškai organizatoriam, kad jau nebeįmanoma jau jos iškęst

ot gaila, nežinau, kur kreiptis, rašyčiau dėl Monatiko iš visų gadget'ų

------
oi, nu tu čia ir užklausei..

nežinau, žinok, gal buvo kokią pertrauką ji buvo padarius..

aš ne nuo pirmo sezono ir žiūriu, tai sunku pasakyt.. bet didžiojoj daugumoj sezonų ji faktas, kad buvo : D
Monatikas nelaimėjo, nu kur jau jam.. : D gal kokį 5tą sezoną jau buvo
-----
nu, ne kaip Danas, Danas gerų dayvių nemėtė iš projekto

jei nebūtų žiūrovai grąžinę Seriožos, tai tikrai nebūtų laimėjus.. nu bet kai naujokė, tai dar atleidžiama
------
o lyg nuo manęs priklausytų kas

taip, noriu keist į Daną!

tik kad va aš vakar jame kažkaip nepastebėjau intencijų pasišalinti iš projekto

kažkas man pasakinėja, kad jis čia ne vienam kartui atėjo : D bet nežinau, mane tai nuvylė dainų parinkimu.. nu arba neįkanda jų dalyviai, arba išvis ne jų dainos..
nors nesupratau, vedėja sakė, laukit atnaujintos trenerių sudėties..tai gal visi nauji bus? nu bent vedėja turėtų tikrai būt kita : D
-------
aa, tai užtai ir subalsavo followeriai.. ten žmonės rašė, tipo tai kur dingo tos Olego fanių armijos

nu rimtai, stadionus surenka, o kai balsuot, tai pirmas išlėkė

nors man įtartina, kodėl procentų neskelbia.. :hm:nu kaip iš lempos rezai..
------
bet net ne tame esmė, kad nudainuota, čia buvo pirmas kartas gyvenime, kai jis dainavo daina angliškai.. pirmas kartas..! finale..!!!!

ir dar moterišką dainą.. nu vat kur trenerio protas eksperimentuot finale.. bet jaučiu jau pats susiprato padaręs klaidą, matėsi, žiauriai pergyveno po to.. šypseną išspausdavo, bet akyse viskas matėsi..
------
ištraukė

jo, ji pas Tina buvo, ir laimėjo, kiek pamenu, aš dar už ją labai sirgau, labai stiprus balsas.. tai kai pamačiau, buvau šoke, kaip greit išaugo, atrodo gi kątik žiūrėjau tą vaikų balsą : D
va Dža dainą superiškai buvo sudainavus..
https://www.youtube....h?v=IKOP3Bz7Jyc
O Olegas tai antrą kartą ja "ištraukia", kaip sakai : D va čia dar dainavo x faktoriuj
https://www.youtube....h?v=9aY2vqLktyk
Nežinau, iš kur : D Ji šiaip laimėjo paskutinį x faktorių, tai gal iš ten.. nors kai ji dalyvavo, jo jau ten nebuvo, tik kartu dainavo.. ai, nežinau

bet žinau, kad jis jai padeda, nes jauniem atlikėjam prasimušt per tokius Monatikus, tai..

impossible.. nesvarbu, kad talentingas..
o klausyk, x faktoriuj irgi taip komandom būna, kaip voice? gėda prisipažint, bet niekad ir nemačiau : D
-------
oi nežinau, nežinau - taip ditirambus giedojo vakar tam berniukui, kad sunerimt Dantesui reiktų : D