QUOTE(tuktuk @ 2021 04 05, 18:28)
Man tai patiko Voiciukas vakarykštis Dančikas pateisino mano lūkesčius - davė garo
Tai žodžiu, tokia nostalgija užėjo.. Eilinį kartą užsimaniau pažiūrėt 9 sezoną
-
Nu Tina tai momentais jo, atrodė susikausčius, bet vistiek galiausiai nelabai atsilaikydavo Dancės lipšnumui
Bet tai vėl eilinį kartą kiek momentų iškirpta. Buvo internete pridėta visokių mielų ir juokingų epizodų, kurių taip ir neparodė
-
Man laabai patiko ta dalyvė kuri dainavo paskutinė Adelės dainą Labai charizmatiška man ji pasirodė. Švytinti tokia iš savęs ir su labai geru balsu
-
Dar ta, kur su rožiniais plaukais įsiminė.
-
Ir džiaugiausi, kad tą Habibi išmetė. Nu kaaaip man nepatinka tie rytietiški momentai dainose, aš negaliu Tik išgirstu ir norisi jungt lauk
---
ai, tai jis dar ir x faktoriuj sėdėjo komisijoj? Nu tokiu atveju, tai ne naujokas tokio pobūdžio šou
Tai jo, jei dalyviai su roku susiję, tai pasirinkimas turėtų būt aiškus.
Ai, beje, vis pažiūriu tą žaidimą "Kas ir kodėl" per lrt. Tai jau ne vieną kartą buvo klausimas su Dančiku arba jo grupe susijęs
---
looool geriau net nenorėk sužinot Nu ten visokios gamos, akordai, diktantai, kuriuos reikdavo iš klausos rašyt mokytojai grojant pianinu. Šitas pats bjauriausias dalykas būdavo
---
aha, turbūt Kuchnioj
Bet kaip keista turėtų būt jį matyt rimtame amplua Jaučiu vistiek man juokinga būtų
Tai žodžiu, tokia nostalgija užėjo.. Eilinį kartą užsimaniau pažiūrėt 9 sezoną
-
Nu Tina tai momentais jo, atrodė susikausčius, bet vistiek galiausiai nelabai atsilaikydavo Dancės lipšnumui
Bet tai vėl eilinį kartą kiek momentų iškirpta. Buvo internete pridėta visokių mielų ir juokingų epizodų, kurių taip ir neparodė
-
Man laabai patiko ta dalyvė kuri dainavo paskutinė Adelės dainą Labai charizmatiška man ji pasirodė. Švytinti tokia iš savęs ir su labai geru balsu
-
Dar ta, kur su rožiniais plaukais įsiminė.
-
Ir džiaugiausi, kad tą Habibi išmetė. Nu kaaaip man nepatinka tie rytietiški momentai dainose, aš negaliu Tik išgirstu ir norisi jungt lauk
---
ai, tai jis dar ir x faktoriuj sėdėjo komisijoj? Nu tokiu atveju, tai ne naujokas tokio pobūdžio šou
Tai jo, jei dalyviai su roku susiję, tai pasirinkimas turėtų būt aiškus.
Ai, beje, vis pažiūriu tą žaidimą "Kas ir kodėl" per lrt. Tai jau ne vieną kartą buvo klausimas su Dančiku arba jo grupe susijęs
---
looool geriau net nenorėk sužinot Nu ten visokios gamos, akordai, diktantai, kuriuos reikdavo iš klausos rašyt mokytojai grojant pianinu. Šitas pats bjauriausias dalykas būdavo
---
aha, turbūt Kuchnioj
Bet kaip keista turėtų būt jį matyt rimtame amplua Jaučiu vistiek man juokinga būtų
Man tai norėjosi ten daugiau Dano... kažkaip iš anonso tikėjaus, kad daugiau juokelių bus.. bet kažkaip jis visai rimtai įsijautė į rolę

Bet šiaip man laida kažkokia vakar keista buvo.. kas per pageidavimų koncas noriu, kad tas liktų, davai tą palik .. nu pyp.. : D ir taip sunku treneriam, dar tie kiauksi.. arba, kai Oležka pradėjo aiškint , Nadios dalyviui, tipo aš manau, tu nepasiruošęs keliaut į tiesioginius filmavimus...nu pleeeem

-
Looool

-
Lipšnumui

Eei, tai pasidalink

Aha, šita gera.. šiaip, jos žiauriai stipri komanda, pasirodo.. bet vėl gi, nu tieeek gerų išmetė, kas jiem daros, nesuprantu... ankstesniuose sezonuose taip nebuvo..
Ta rožinė labai užkniso, kai ant kėdės sėdėjo (ji nuvogta iš.. kažko : D) ir tipo vis oi, Tina, tik nespausk, tik nespausk, tau jo nereik, ir va taaaaaip pastooooviai

Oi ir nesakyk..! : D ir kiekvienam sezone kažkokie princai, šeichai kas tik nori iš ten

Nu aš nežiūrėjau, bet jo - mačiau bent trijuose sezonuose tikrai buvo... kaži kodėl čia perėjo? Iš šokių projekto tai išmetė

Geras

O..m...g, kaip žiauriai tas viskas skamba

Nu dabar jau įžeidei žmogų, kaip aktorių