Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 31, 00:05)
Bet kažkas prikibę - keistai jaučiuos, tarsi būtų aukšta temperatūra, bet matavausi - jos nėr..
——-
Joo, jo.. ir po to dar įsižeist, kodėl nelaimi niekad :oh bet mane stebina, ant kiek visi veržiasi pas jį.. nu jis gi net dainuot nemoka
———
Aš manau, gal čia ta pati logika, kaip Dano, kai sakė “sorry, bet iki galo aš eisiu su savais”. Šita mergaitė irgi buvo išgelbėta, kai kažkas išmetė (Nadia lyg).. nu jei taip, logikos yra kažkiek..
———
Bet kažkokie jie ramūs.. nu net keista tokį sezoną matyt : D
———
tai manau, nežinojo, kad jis dainuodavo.. aš pati visai atsitiktinai atkasiau šitą faktą biggrin.gif
———-
Visiškai negražiai pasielgė.. ir dar nepastebėjai, toks kaip įsižeidęs išėjo, nes matėsi, buvo įsitikinęs, kad liks.. Galėjo biškį susivokt, kaip Olegui - jis jo geros pažįstamos vyras.. nu tai tu įsivaizduok, kaip atrodytų jei temptų iki finalo jį.. ? ne super jau jis ten ir sudainavo, iš tikrųjų...
nea, ne dainininkas jis, aktorius... bet supratau kažką ir teatre dainuoja.. nu still aš manau, žinomi neturėtų dalyvaut.. atsiranda tokia manipuliacija visu šou..
——-
: D ukrainietiškai : D tai jau gal išmokai per du metus, nepastebimai :lol
———
Nu tai vat tai paklausk tu jo!  labai “protingas” sprendimas : D pareiškė, kad nori grįžt į Ukrainą, dainuot savo dainų.. :oh :  neturiu šitoj vietoj, net ką pakomentuot, žinok  Vokietijoj išvis tiek pasiekęs buvo - miuzikluose pagrindiniai vaidmenys, filmuose vaudino.. tai ne - į Ukrainą grįžo visiškai nežinomas buvo
——-
Bet aš galvoju, klausyk, kaži nesėdėsim mes iki 2h nakties 7dnį, per tą “filosofą” ? :lol nesinorėtų, bo man pirmadienį į darbą anksti keltis : D o tokių precedentų yra buvę : D
Radai tiesa, kur pažiūrėt?

g.gif kaži kas čia gali būt :hm O koronos testo nebandei darytis? Gal ramiau būtų, kai žinotum, kad tikrai ne ji g.gif
---
jaučiu pas jį veržiasi dėl to, kad jis labai toks gerietis atrodo. Gal galvoja galės daryt ką nori(t.y. rinktis kokias nori dainas : D )
---
aha, čia turbūt realiausias variantas drinks_cheers.gif
---
nu šiais metais viskas labai rimtai ten pas juos. Dabar džiaugiasi tie, kurie sakė, kad pagaliau bus svarbiausia muzika biggrin.gif Man tai judesio ten trūksta. Nors nauji treneriai ir faini, bet man, kaip visokių realybės šou mėgėjai ( doh.gif ), norėtųsi kokių nors intrigėlių, judesio :lol
---
mhm mhm laugh.gif
---
aha, pastebėjau unsure.gif Nekaip tas momentas susižiūrėjo, tokia įtampėlė pakilo ore. Olegui tai tikrai smagu turėjo būt, jei sakai pažįstamos vyras doh.gif Bet būna tokių žmonių, kurie niekaip nesusivokia patys ir kitus pastato į labai nepatogią padėtį doh.gif
Sudainavo tai irgi vidutiniškai. Kai palygini, kad net ir tą merginą išmetė, tai jam iki jos laabai toli.
---
nu bet grynai : D Net pačiai keista iki kokio lygio nieko nesuprasdavau ir kaip dabar jau daugiau mažiau gaudausi biggrin.gif
---
oho... nu gal jam čia koks tėvynės ilgesys sukilo? Nes kitą paaiškinimą sunkoka surast. Arba gal žmona buvo likus Ukrainoj? Gal nusibodo atskirai būt g.gif
---
loool doh.gif rimtai, gi sekmadienis bus doh.gif Pamenu tokius precedentus :lol
Bet dar kol kas neradau jokio link'o. Kažin ar neteks žiūrėt per youtube, kai bus visi video pilni sudėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 22:47)
kaži kas čia gali būt :hm O koronos testo nebandei darytis? Gal ramiau būtų, kai žinotum, kad tikrai ne ji
---
jaučiu pas jį veržiasi dėl to, kad jis labai toks gerietis atrodo. Gal galvoja galės daryt ką nori(t.y. rinktis kokias nori dainas
---
nu šiais metais viskas labai rimtai ten pas juos. Dabar džiaugiasi tie, kurie sakė, kad pagaliau bus svarbiausia muzika Man tai judesio ten trūksta. Nors nauji treneriai ir faini, bet man, kaip visokių realybės šou mėgėjai ( norėtųsi kokių nors intrigėlių, judesio
---
Bet būna tokių žmonių, kurie niekaip nesusivokia patys ir kitus pastato į labai nepatogią padėtį
——
Sudainavo tai irgi vidutiniškai. Kai palygini, kad net ir tą merginą išmetė, tai jam iki jos laabai toli.
---
nu bet grynai : D Net pačiai keista iki kokio lygio nieko nesuprasdavau ir kaip dabar jau daugiau mažiau gaudausi
---
oho... nu gal jam čia koks tėvynės ilgesys sukilo? Nes kitą paaiškinimą sunkoka surast.
---
loool  rimtai, gi sekmadienis bus Pamenu tokius precedentus
——-
Bet dar kol kas neradau jokio link'o. Kažin ar neteks žiūrėt per youtube, kai bus visi video pilni sudėti

Kad dabar lyg net jei neigiamas, vis tiek reikia izoliuotis biggrin.gif nu tai kažkaip gal ačiū biggrin.gif
———-
Nu žinok, man atrodo, kad labai panašiai ir yra biggrin.gif daro kas ką nori, ir kaip nori, o tas tik stovi ir kavytę gurkšnoja biggrin.gif
————
Aha aš : D ne, nu faini tie sezonai buvo, būdavo ir iš ko pažvengt, bet.. žinai, kažkaip džiaugiuos, kad Danas nebedalyvauja biggrin.gif nebedalyvavo tiksliau unsure.gif kažkaip nu peklon doh.gif lotuliukas.gif
——-
Grynai nu.. tiksliau kitus dar į nepatogesnę pastato..
——-
Tai patikėk kiek gerų išmetė biggrin.gif mano visus favoritus biggrin.gif
———
Matai kaip į sveikatą tau Voiciukas biggrin.gif kalbos dar pramoksi : D
———
Tai taip, taip.. nu jis sakė nepagyvenę užsieny nesupras. Nu tikrai - suprast kažko tai sunkoka! : D doh.gif ne, tai ir žmona ten gyveno..
——
O tau irgi į darbą per Velykas? biggrin.gif aš dziaugiuos, kad bent jau ne daug darbo nusimato.. jaučiu max porą val .. bet keltis tai vis tiek anksti biggrin.gif
Beje, pastebėjai, nors kartą Tina normaliai apairengė.. gal čia po Dano komento lotuliukas.gif ai ir vėl anoj laidoj spindintinti buvo, geros nuotaikos biggrin.gif neeeet nežinant, iškart atspėsi, kad D kažkur studijoj biggrin.gif
———
Kažkokį man buvo anąkart įmetę fanat.tv (ten įrašius 1+1) bet man kažko nebeveikia hmm.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 31, 01:29)
Kad dabar lyg net jei neigiamas, vis tiek reikia izoliuotis : nu tai kažkaip gal ačiū
———-
Nu žinok, man atrodo, kad labai panašiai ir yra  daro kas ką nori, ir kaip nori, o tas tik stovi ir kavytę gurkšnoja 
————
ne, nu faini tie sezonai buvo, būdavo ir iš ko pažvengt, bet.. žinai, kažkaip džiaugiuos, kad Danas nebedalyvauja  nebedalyvavo tiksliau kažkaip nu peklon doh.gif  :lol
——-
Tai patikėk kiek gerų išmetė  mano visus favoritus
———
Matai kaip į sveikatą tau Voiciukas : D kalbos dar pramoksi : D
———
O tau irgi į darbą per Velykas? : D
aš dziaugiuos, kad bent jau ne daug darbo nusimato.. jaučiu max porą val .. bet keltis tai vis tiek anksti : D
-----
Beje, pastebėjai, nors kartą Tina normaliai apairengė.. gal čia po Dano komento

ai ir vėl anoj laidoj spindintinti buvo, geros nuotaikos  neeeet nežinant, iškart atspėsi, kad D kažkur studijoj
———
Kažkokį man buvo anąkart įmetę fanat.tv (ten įrašius 1+1) bet man kažko nebeveikia

nu jo, po testo reik izoliuotis.. Bet o jei teigiamas? unsure.gif Nu aišku, jei nekontaktuosi, tai koks skirtumas tas testas(jei pakenčiamai jautiesi).
---
: D Bet tai negi jie patys netinkančias dainas pasirinktų, jei atėjo patys su normaliom g.gif Žodžiu, Monatikas turi daryt išvadas, nes rimtai nematys jis tos pergalės niekad doh.gif : D
---
aha ir aš džiaugiausi, bet va, įtariu, pridirbs jis čia mums doh.gif :lol
---
looool : D
---
nu nors kažkuo naudingas : D
---
ai, tikrai iš galvos išgaravo : D
Jo, pirmadienį biškį vistiek teks dirbt, bet man bent jau keltis anksti nereiks : ) Tai galėsiu atsipūtus Voiciuką žiūrėt sekmadienį (jeigu, aišku, link'ą rasiu : D )
---
loool : D
aha, norėjau sakyt, kur Tina savo lateksus padėjo lotuliukas.gif

Joo, pastebėjau ir aš net iš tų keleto video, kuriuos mačiau - visai kita nuotaika : D Nu galėtų Dančikas profilaktiškai per filmavimus užkulisiuose pavaikščiot, kad ji kitų filmavimų metu mažiau ne nuotaikoj sėdėtų laugh.gif
---
man irgi neveikia per šitą doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 31, 21:57)
nu jo, po testo reik izoliuotis.. Bet o jei teigiamas?: Nu aišku, jei nekontaktuosi, tai koks skirtumas tas testas(jei pakenčiamai jautiesi).
---
Bet tai negi jie patys netinkančias dainas pasirinktų, jei atėjo patys su normalio :Žodžiu, Monatikas turi daryt išvadas, nes rimtai nematys jis tos pergalės niekad
---
aha ir aš džiaugiausi, bet va, įtariu, pridirbs jis čia mum
--
ai, tikrai iš galvos išgaravo
Jo, pirmadienį biškį vistiek teks dirbt, bet man bent jau keltis anksti nereiks  Tai galėsiu atsipūtus Voiciuką žiūrėt sekmadienį (jeigu, aišku, link'ą rasiu
---
aha, norėjau sakyt, kur Tina savo lateksus padėjo
——
Joo, pastebėjau ir aš net iš tų keleto video, kuriuos mačiau - visai kita nuotaika Nu galėtų Dančikas profilaktiškai per filmavimus užkulisiuose pavaikščiot, kad ji kitų filmavimų metu mažiau ne nuotaikoj sėdėtų
---
man irgi neveikia per šitą

Jei neigiamas, izoliuojiesi, jei teigiamas - izoliuojiesi +nervuojiesi biggrin.gif
——-
Ne neee, tai faktas, kas jis parenka.. bet sakau, nei moko kažko jų - stovi, klauso per repkes ir kavytę geria doh.gif visas treneriavimas.. o Oležka sakė leis patiem rinktis dainas, nes dalyviam turi patikt, ką jie dainuos... iiiiir jau pirma dieną matau - vieni dainuoja jo Vovčitsa, kiti - jo mėgstamiausios grupės dainą, kaip pats sakė, trečias va operos fantomą lotuliukas.gif doh.gif
Kaži ką Tina parinks.. labai krito muzikine prasme paskutiniu metu.. gerai, kad bent pašalinių faktorių bus, neužnigsim lotuliukas.gif
—-
Jaučiu tiek chaoso įneš...
——-
Gaaal pusvalandį ir galėsiu sau leist pramiegot 1dnį biggrin.gif
——
Matyt viliotis nepatogu su jais, dar priliptų prie žemės biggrin.gif
——-
Tai ką dabar su tavim daryt..
per čia nerodo?
https://lanet.tv/ru/channels/1plus1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 balandžio 2021 - 11:11
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 04 02, 12:40)
Ne neee, tai faktas, kas jis parenka.. bet sakau, nei moko kažko jų - stovi, klauso per repkes ir kavytę geria visas treneriavimas..
----
o Oležka sakė leis patiem rinktis dainas, nes dalyviam turi patikt, ką jie dainuos... iiiiir jau pirma dieną matau - vieni dainuoja jo Vovčitsa, kiti - jo mėgstamiausios grupės dainą, kaip pats sakė, trečias va operos fantomą
----
Kaži ką Tina parinks.. labai krito muzikine prasme paskutiniu metu.. gerai, kad bent pašalinių faktorių bus, neužnigsim lotuliukas.gif
—-
Jaučiu tiek chaoso įneš...
——-
Matyt viliotis nepatogu su jais, dar priliptų prie žemės
——-
Tai ką dabar su tavim daryt..
per čia nerodo?
https://lanet.tv/ru/channels/1plus1/

imituoja darbą laugh.gif
---
looool lotuliukas.gif Gal taip sakė, kad neišbaidytų dalyvių lotuliukas.gif Vistiek kaip naujam komisijos nariui tai turbūt reikia ypatingai pasistengt, kad iš vis kas nors pas jį eitų biggrin.gif O paskui jau kaip voras į voratinklį pagauna ir nėr kur dingt lotuliukas.gif
----
nu jo, užmigimas turbūt nenusimato : D Kas dėl Tinos muzikos, tai nelabai žinau jos dainų, tik keletą esu girdėjus. Tai kiek pamenu, tokios lyg ir vyresnei publikai skirtos g.gif Dabar vis reklamos ėjo, kad ruošiasi išleist naują albumą.
Manai dalyviams duos irgi savas dainas? Anuose sezonuose tai nemažai ukrainietiškų liaudies dainų duodavo dainuot. Bet taip visai fainai moderniai padarydavo (pvz su tuo Chajatu, ar kaip jis ten : D )
---
oi, jau matau.. doh.gif lotuliukas.gif
---
balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif :oh
Ta proga prisiminiau vieną Draugų epizodą su Roso odinėm kelnėm. Vėl prisijuokiau pažiūrėjus, nors jau esu mačius n kartų : D
https://www.youtube....h?v=WmwAjt-dz1g
----
nuskambėjo tai lotuliukas.gif
Ačiū biggrin.gif
Dar vieną linką radau, tai jau apsirūpinus jaučiuosi lotuliukas.gif oh:
Atsakyti
Labuks! smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 04 03, 17:13)
imituoja darbą
---
Vistiek kaip naujam komisijos nariui tai turbūt reikia ypatingai pasistengt, kad iš vis kas nors pas jį eitų
——
O paskui jau kaip voras į voratinklį pagauna ir nėr kur dingt
----
nu jo, užmigimas turbūt nenusimato Kas dėl Tinos muzikos, tai nelabai žinau jos dainų, tik keletą esu girdėjus.
——-
Manai dalyviams duos irgi savas dainas? Anuose sezonuose tai nemažai ukrainietiškų liaudies dainų duodavo dainuot. Bet taip visai fainai moderniai padarydavo (pvz su tuo Chajatu, ar kaip jis ten
---
Ta proga prisiminiau vieną Draugų epizodą su Roso odinėm kelnėm. Vėl prisijuokiau pažiūrėjus, nors jau esu mačius n kartų
https://www.youtube....h?v=WmwAjt-dz1g
----
Dar vieną linką radau, tai jau apsirūpinus jaučiuosi

Va, va.. būtent..! biggrin.gif
——-
Kodėl? Aš kaip tik būtent pas jį eičiau, net negalvodama rolleyes.gif
——-
Looool, net balsu susijuokiau lotuliukas.gif nee, čia jis jau atrinkęs pasakojo biggrin.gif nežinau, gal tie dalyviai ptys nežinojo, ko nori biggrin.gif va ir davė, ką pats sugalvojo : D
——-
Žinok nieko nepraradai biggrin.gif tragedija..
——-
Oi, klausyk šitam sezone man jos dainų jau keliem metam į priekį užteko : D sakai duodavo ukrainietiškų? g.gif nu gal, jau nepamenu.. matai, su Chajatu biškį kita istorija, ten jau susiformavęs dainininkas, su konkrečiai užsibrėžtu stilium.. būtų kvaila, jam kišt kokį popsą, kur visiškai jaustųsi, kaip balta varna..
———
Oj, jo, atsimenu šitą lotuliukas.gif
———
Uuu, karinė parengtis biggrin.gif
Atsakyti
Ai Tuktuk, negalėjau nepasidalint, kai kuriom dainom 4u.gif nu ant kiek stiprūs vaikai, neatsistebiu blink.gif

Šitas ant tiek nerealiai ir nevaikiškai sudainavo wub.gif
https://m.youtube.co...h?v=LJj7uoKzd_g

https://m.youtube.co...h?v=-pXfABzoR90

Ir šitom labai gerai parinkta daina
https://m.youtube.co...h?v=Um6cziItFZw

O šita šiaip man žiauriai faina mergička, tokia juokinga biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=r5X3Iabankk
Atsakyti
Su Šv. Velykom!!! 4u.gif gražių ir jaukių švenčių! wub.gif
Atsakyti
[quote=blackkiss,2021 04 04, 10:18]
Su Šv. Velykom!!! 4u.gif gražių ir jaukių švenčių! wub.gif
[/quote]
Ačiū! Ir tave su šv.Velykom!!! 4u.gif

[quote=blackkiss,2021 04 03, 22:00]
Kodėl? Aš kaip tik būtent pas jį eičiau, net negalvodama
——
sakai duodavo ukrainietiškų? g.gif nu gal, jau nepamenu.. matai, su Chajatu biškį kita istorija, ten jau susiformavęs dainininkas, su konkrečiai užsibrėžtu stilium.. būtų kvaila, jam kišt kokį popsą, kur visiškai jaustųsi, kaip balta varna..
———
Uuu, karinė parengtis

[/quote]
Ką žinau, gal sakau,kai naujokas komisijoj, tai dalyviai nepratę matyt biggrin.gif Pas Dancę irgi pradžioj nelabai ėjo, kai naujas buvo. Ar ne? g.gif

-----_
Ai nu gal biggrin.gif

______

Mačiau Danas jau pasirašęs 'Dracula is back' lotuliukas.gif

DDQuoteblackkiss2021 04 03, 22:24]
Ai Tuktuk, negalėjau nepasidalint, kai kuriom dainom 4u.gif nu ant kiek stiprūs vaikai, neatsistebiu blink.gif

Šitas ant tiek nerealiai ir nevaikiškai sudainavo wub.gif

[/quote]
Dêkui už linkus, vėliau paklausysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 04 03, 22:24)
Ai Tuktuk, negalėjau nepasidalint, kai kuriom dainom 4u.gif nu ant kiek stiprūs vaikai, neatsistebiu  blink.gif
Šitas ant tiek nerealiai ir nevaikiškai sudainavo  wub.gif

----

Klausiau dabar tų video, tai eina sau, tikrai kokie talentingi vaikai wub.gif O tas pirmas trejetukas, kai trim balsais dainavo, tai taip švariai visi derėjo wub.gif Malonu ausiai, nes retai kada išgirsi ir duetą gerai derantį. Iš vis pastaruoju metu kažkaip sunku išgirst net solo atlikėją nei kiek nenusidainuojantį biggrin.gif

---

Šita mergytė tai kaip personažas iš kokios nors filmuko laugh.gif Labai faina biggrin.gif
Prajuokino, kai pasakė, kad jai solfedis patinka biggrin.gif Aš, kaip ir tas komisijos narys, mintyse pagalvojau, kad pirmą kartą matau žmogų, kuriam solfedis patinka laugh.gif
Papildyta:
Ai, beje, Nagijevas kaip seniai matytas biggrin.gif Būtų jis kokioj komisijoj, tai turbūt vien dėl jo žiūrėčiau lotuliukas.gif Man jis žiauriai juokingas biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif nu, kaip? man vienai vakar žiauriai nuobodu buvo per Voice? Net ir su Danu biggrin.gif
O, beje, Tina kažkaip nejaukiai jautėsi, nepasirodė tau?
QUOTE(tuktuk @ 2021 04 04, 14:44)
Ką žinau, gal sakau,kai naujokas komisijoj, tai dalyviai nepratę matyt
——
Pas Dancę irgi pradžioj nelabai ėjo, kai naujas buvo. Ar ne? :
-----
Mačiau Danas  jau pasirašęs 'Dracula is  back'

Nuu.. nežinau biggrin.gif nu matai, jei rokeriai, tai apart jį nebėr pas ką daugiau eit, nes jis prijaučiantis rokui.. nu ir šiaip ten apart Nadios ir jo nėr pas ką eit.. naujokas, bet n metų x faktoriuj buvo..
——
Nu Dancė tai, atsimink, ne vietinis smile.gif antra sezoną jau masiškai ėjo pas jį biggrin.gif
———
Mačiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 04 04, 17:21)
Klausiau dabar tų video, tai eina sau, tikrai kokie talentingi vaikai O tas pirmas trejetukas, kai trim balsais dainavo, tai taip švariai visi
---
Šita mergytė tai kaip personažas iš kokios nors filmuko
——-
Prajuokino, kai pasakė, kad jai solfedis patinka
——-
Ai, beje, Nagijevas kaip seniai matytas Būtų jis kokioj komisijoj, tai turbūt vien dėl jo žiūrėčiau  Man jis žiauriai juokingas

Aha, tikrai labai stiprus šitas sezonas.. atrodo per tiek metų jau išsekt atsargos talentų turėtų, a vat ne biggrin.gif ir šitas treneris mano favorite išvis iš visų šalių ir sezonų - palieka tikrai stipriausius, skirtingai nei kai kurie... nu ir dainas dainas superiškai parenka.. neįsikimba į vieną stilių..
——-
Aha, grynai lotuliukas.gif
——-
O va dabar papasakok kaip muzikos beraščiui, kas tas solfedis biggrin.gif
———
Kuchnioj matei gal paskutinįkart? biggrin.gif aš tai vis periodiškai pamatau vis kažkur.. dabar va filmas su juo išėjo planuoju pažiūrėt, apie manjaką biggrin.gif įdomu pažiūrėt ne komediniam amplua smile.gif
Bet aš neatsistebiu kaaaaaaip jis moka Golose su vaikais kalbėt.. wub.gif
Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 04 05, 18:52)
nu, kaip? man vienai vakar žiauriai nuobodu buvo per Voice? Net ir su Danu : D

O, beje, Tina kažkaip nejaukiai jautėsi, nepasirodė tau?
------
Nuu.. nežinau biggrin.gif nu matai, jei rokeriai, tai apart jį nebėr pas ką daugiau eit, nes jis prijaučiantis rokui.. nu ir šiaip ten apart Nadios ir jo nėr pas ką eit.. naujokas, bet n metų x faktoriuj buvo..
——
Nu Dancė tai, atsimink, ne vietinis : ) antra sezoną jau masiškai ėjo pas jį : D 
———
O va dabar papasakok kaip muzikos beraščiui, kas tas solfedis : D
———
Kuchnioj matei gal paskutinįkart? 
aš tai vis periodiškai pamatau vis kažkur.. dabar va filmas su juo išėjo planuoju pažiūrėt, apie manjaką  įdomu pažiūrėt ne komediniam amplua
---
Bet aš neatsistebiu kaaaaaaip jis moka Golose su vaikais kalbėt.. 

Man tai patiko Voiciukas vakarykštis biggrin.gif Dančikas pateisino mano lūkesčius - davė garo laugh.gif Tiksliau mačiau tik nuo Tinos komandos ir Nadios porą paskutinių (nes žiūrėjau "Atlantic Crossing" priešpaskutinę seriją nuo 9h).
Tai žodžiu, tokia nostalgija užėjo.. Eilinį kartą užsimaniau pažiūrėt 9 sezoną biggrin.gif
Nu Tina tai momentais jo, atrodė susikausčius, bet vistiek galiausiai nelabai atsilaikydavo Dancės lipšnumui biggrin.gif
Bet tai vėl eilinį kartą kiek momentų iškirpta. Buvo internete pridėta visokių mielų ir juokingų epizodų, kurių taip ir neparodė doh.gif Aš taip supratau, kad per zoom'ą tada, kai filmavo, tai tiesiogiai žiūrėjo ir žiūrovai, tai jie ir nutekino tuos įvairius video.

Man laabai patiko ta dalyvė kuri dainavo paskutinė Adelės dainą wub.gif Labai charizmatiška man ji pasirodė. Švytinti tokia iš savęs ir su labai geru balsu smile.gif
Dar ta, kur su rožiniais plaukais įsiminė.
Ir džiaugiausi, kad tą Habibi išmetė. Nu kaaaip man nepatinka tie rytietiški momentai dainose, aš negaliu doh.gif Tik išgirstu ir norisi jungt lauk :oh : D
---
ai, tai jis dar ir x faktoriuj sėdėjo komisijoj? bigsmile.gif Nu tokiu atveju, tai ne naujokas tokio pobūdžio šou smile.gif
Tai jo, jei dalyviai su roku susiję, tai pasirinkimas turėtų būt aiškus.
---
tai taip, kai užsienietis, tai iš vis nelabai gal kas ir žinojo biggrin.gif
Ai, beje, vis pažiūriu tą žaidimą "Kas ir kodėl" per lrt. Tai jau ne vieną kartą buvo klausimas su Dančiku arba jo grupe susijęs laugh.gif Atsimenu, vieną kartą į tv nežiūrėjau tik klausiau kažką darydama. Galvojau pasigirdo, atsisuku, žiūriu ne biggrin.gif
---
looool :oh oi geriau net nenorėk sužinot :lol Nu ten visokios gamos, akordai, diktantai, kuriuos reikdavo iš klausos rašyt mokytojai grojant pianinu. Šitas pats bjauriausias dalykas būdavo :oh Nors ir šiaip visokius akordus, kai reikdavo sudarinėt nemėgdavau schmoll.gif O kiek jau visko ir nebepamenu. Labiausiai tik dainuot patikdavo, tik vienintelis pliusas :lol
---
aha, turbūt Kuchnioj : D
Bet kaip keista turėtų būt jį matyt rimtame amplua : D Jaučiu vistiek man juokinga būtų :lol
--
Aš pamenu kažkada mačiau vieną interviu su juo ir vaikais, tai atsimenu irgi pagalvojau, kad labai gražiai bendrauja smile.gif Nu bet iš išvaizdos, tai grynai nepasakytum, kad jis toks, kuris mokėtų su vaikais bendraut :lol iš vis man jo išvaizda apgaulinga - kai anksčiau nežinodavau kas jis toks tai galvodavau eilinis rusiškas bandiūginio tipo veikėjas biggrin.gif
Atsakyti