Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!!!!!!! happybday.gif Linkiu gražių akimirkų kasdien, surast laimę net ir mažuose dalykuose, ir svarbiausia, kad neliptų jokie ten bjaurybės covid'ai ir būtum sveika kaip ridikėlis! birthday.gif 000552.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 25 kovo 2021 - 12:36
labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 24, 13:51)
O ar turėjai kokių rizikingų kontaktų? Gal šiaip peršalai kur?  Temperatūros turi?
---
nu jo, Monatikas su Nadia klausimų nekelia, įdomu kaip su Olegu Jei ne mėgėjas per dantį patraukt, tai gal ir nesukonfliktuos :

O tai jau šį sekmadienį bus?? Kažkaip galvojau, kad dar po kurio laiko : D
---
:lol plem, iš pradžių nesusigaudžiau kas čia vyksta  Paskui tik pavadinimą perskaičius supratau : D Bonusų čia visokių primėtysi, tai paskui dar kur nereikia įklimpsiu
---
Man atrodo, kad tarp šitų sm'inių smailų tai jo net ir nebūdavo. Braškė jį iš kažkur ištraukdavo :lol
---
Nu išmokindavo, bet tai ir traumą įvarė, kad net nesinori jos prisimint :
---
ai prisiminiau, taigi aš jį Barzduku vadinau

oi, kad išvis jau niekur neinu apart pardę retkarčiais biggrin.gif o taip nebent pasivaikščiot.. ne, ten man skrandis sustreikavo, tai jaučiu bendras buvo jėgų nebuvimas.. vakar dar tempa pakilo iki 37.4 taip iš lempos.. teko dantistą atšaukt.. ošiandien nebėr biggrin.gif nesuprasi..
------
nu tai vat.. kažkaip labai abejoju biggrin.gif aš kažkodėl įtariu Zava vėl kažkokį scenarijų įbruks, nu kažkaip įtartinai per ramu jau buvo.. labai stipri tyla, prieš matyt labai stiprią audrą lotuliukas.gif
-----
nu taip, 7dienį jau nokautai prasideda.. o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai? biggrin.gif aš pirmąkart matau tokį formatą, kad dar patarėjus prie šonų pristriūnytų.. čia jau kad jei kas dar neužsikrėtė covidu, kad jau tikrai užsikrėstų - tokiam mažam plotely 8 žmonės... nu bepročiai biggrin.gif
-----
biggrin.gif nu tai irgi buvo prie siūlomų video.. nesupratau kodėl siūlo MAN, tai atiduodu, kam priklauso lotuliukas.gif
----
jo, aš irgi iš kažkur imdavau, bet.. nebežinau dabar jau net kur ieškot : D
-----
man irgi įvarė biggrin.gif tai labai greit pabėgau iš ten rolleyes.gif nors dabartinis mokytojas sakė, kad tas vienas geriausių gitaristų išvis LT.. nu bet biškį reik susivokt, jei žmonės ateina jau nebe mokyklinio mažiaus mokytis, tai jie nori sau išmokt grot, o ne idealiai brūžint 5 akordus doh.gif
----
aha, Barzdukas : D kaži, gal bus šiemetiniam vaikų balse.. labai jis tinka prie tų vaikų, taip harmoningai įsilieja : D
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 25, 12:34)
Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!!!!!!!  :: Linkiu gražių akimirkų kasdien, surast laimę net ir mažuose dalykuose, ir svarbiausia, kad neliptų jokie ten bjaurybės covid'ai ir būtum sveika kaip ridikėlis!:

ačiūūūūūū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 kovo 2021 - 15:43
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 26, 17:42)
oi, kad išvis jau niekur neinu apart pardę retkarčiais  o taip nebent pasivaikščiot.. ne, ten man skrandis sustreikavo, tai jaučiu bendras buvo jėgų nebuvimas.. vakar dar tempa pakilo iki 37.4 taip iš lempos.. teko dantistą atšaukt.. ošiandien nebėr nesuprasi..
------
nu tai vat.. kažkaip labai abejoju biggrin.gif aš kažkodėl įtariu Zava vėl kažkokį scenarijų įbruks, nu kažkaip įtartinai per ramu jau buvo.. labai stipri tyla, prieš matyt labai stiprią audrą
-----
o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai?  aš pirmąkart matau tokį formatą, kad dar patarėjus prie šonų pristriūnytų..
-----
čia jau kad jei kas dar neužsikrėtė covidu, kad jau tikrai užsikrėstų - tokiam mažam plotely 8 žmonės... nu bepročiai
-----
nu tai irgi buvo prie siūlomų video.. nesupratau kodėl siūlo MAN, tai atiduodu, kam priklauso
----
man irgi įvarė biggrin.gif tai labai greit pabėgau iš ten  rolleyes.gif nors dabartinis mokytojas sakė, kad tas vienas geriausių gitaristų išvis LT.. nu bet biškį reik susivokt, jei žmonės ateina jau nebe mokyklinio mažiaus mokytis, tai jie nori sau išmokt grot, o ne idealiai brūžint 5 akordus
----
aha, Barzdukas : D kaži, gal bus šiemetiniam vaikų balse.. labai jis tinka prie tų vaikų, taip harmoningai įsilieja : D

Gal koks rotas g.gif Nors nežinau ar būna temperatūra prie jo :hm
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria lotuliukas.gif
---
Nu per lietuvišką balsą kiek prisimenu, tai jie ten nelabai figūruodavo. Maždaug - ateina pasako kažką į ausį ir vėl išeina biggrin.gif
---
aha, bet tikrai keistai ten pas juos :oh Nei pertvarų jokių, nei nieko. O dar ir žmonių skaičių padidino unsure.gif Labai jau nesisaugo :oh
---
ne, nu ačiū doh.gif biggrin.gif
---
va va, grynai doh.gif biggrin.gif Kas mokiniams iš tų mokytojų titulų, kai patys su nenormaliais reikalavimais užknist pradeda doh.gif Iš vis, kai jau suaugęs kažko mokaisi, tai norisi, kad tas mokslas būtų malonumas, o ne kankynė : D
---
aha, tinka : D Pamenu, kad juokingai mielas jis ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 27, 21:13)
Gal koks rotas Nors nežinau ar būna temperatūra prie jo
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria :
---
Nu per lietuvišką balsą kiek prisimenu, tai jie ten nelabai figūruodavo. Maždaug - ateina pasako kažką į ausį ir vėl išeina
---
va va, grynai Kas mokiniams iš tų mokytojų titulų, kai patys su nenormaliais reikalavimais užknist pradeda Iš vis, kai jau suaugęs kažko mokaisi, tai norisi, kad tas mokslas būtų malonumas, o ne kankynė

Ne, sakau skrandis sustreikavo..man čia norma tokiu laiku - pagal mano skrandį galima spręst, kada pavasaris ateina biggrin.gif žinau, kas yra rotas, tai TIKRAI ne biggrin.gif
———
Nu o ka tu galvoji biggrin.gif plem sorriukas, apgavau tave netyčia - visai pamiršau, kad ne mixuoja, o tiesiog dviejų trenerių mokiniai būna nokautuose laidoj..
Nežiūrėjai? Jau anonse reiškėsi biggrin.gif Tina sako :”ar pavalgei šiandien?” Tas: “nu ką palikai, tą suvalgiau” lotuliukas.gif toks kaip vargšas gyvūnėlis naminis biggrin.gif

Plem sunervino šiandien Olegas totaliai.. tu pažiūrėk kokį balsą išmetė!! Šoke iki šiol.. o dainą šitą kaip dievinu - kažkada taip pasinešiau, kad perklausiau gal kokių 20 įvairių atlikimų šitos dainos wub.gif

https://m.youtube.co...a...Gu&index=17

Ne, nu Danas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (nuo 32 minutės kažkur).
https://m.youtube.co...h?v=_s2aaHaZTIs
——
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai doh.gif lotuliukas.gif sako, “aš manau turėtum šitą pasilikt, net tikrai gali su juo net ir laimėt.. kita vertus.. tu ir su tais gali laimėt.. “ lotuliukas.gif po to dar prideda. “Oi nenorėčiau dabar jo vietoj būt” “nu tu spręsk pats, aš jau nieko nesakysiu” biggrin.gif Danas panašiai matyt bus, labiau atėjo ant grindų su Tina pasivoliot biggrin.gif
——-
Tai taip, va būtent smile.gif aš kai perėjau pas kitą mokytoją, jau pirmą pamoką grojau dainą.. tegu paprastą, iš simple akordų, bet koks nerealus jausmas, kad tu tik atėjai mokytis, ir jau tau kažkas išeina bigsmile.gif o ne tuos pačius 3 akordus brūžini, ir suabejoji, kad gal čia tikrai ne man, ta muzika biggrin.gif
——-

———
Atsakyti

Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?

Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2021 03 29, 17:05)
<p>Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?
</p>

Labas smile.gif
Aš 9 ir 10 sezonus žiūrėdavau čia:
https://1plus1.video.../9-sezon#player

Bet dabar (bent jau pas mane) rašo, kad šiame regione negalima...

Per tv, tai 1+1 kanalas rodo. Šiaip youtube galima rasti senus video, bet nelabai nepatogu, kai reikia perjunginėti po atskirą video ir ten senesni video su vaikų Golos susimaišę.

Blackkiss, gal tu čia labiau gali padėt smile.gif

Beje, kas dėl rusų kalbos, tai turbūt net nėra išverstų g.gif Jie ten pusiau rusiškai, pusiau ukrainietiškai kalbėdavo.

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 29, 01:49)
Ne, sakau skrandis sustreikavo..man čia norma tokiu laiku - pagal mano skrandį galima spręst, kada pavasaris ateina  žinau, kas yra rotas, tai TIKRAI ne
———
plem sorriukas, apgavau tave netyčia - visai pamiršau, kad ne mixuoja, o tiesiog dviejų trenerių mokiniai būna nokautuose laidoj..
------
Jau anonse reiškėsi biggrin.gif Tina sako :”ar pavalgei šiandien?” Tas: “nu ką palikai, tą suvalgiau” lotuliukas.gif toks kaip vargšas gyvūnėlis naminis 
------
Plem sunervino šiandien Olegas totaliai.. tu pažiūrėk kokį balsą išmetė!! Šoke iki šiol.. o dainą šitą kaip dievinu - kažkada taip pasinešiau, kad perklausiau gal kokių 20 įvairių atlikimų šitos dainos
https://m.youtube.co...a...Gu&index=17
-------
Ne, nu Danas :lol (nuo 32 minutės kažkur).
https://m.youtube.co...h?v=_s2aaHaZTIs
——
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai :oh sako, “aš manau turėtum šitą pasilikt, net tikrai gali su juo net ir laimėt.. kita vertus.. tu ir su tais gali laimėt.. “ po to dar prideda. “Oi nenorėčiau dabar jo vietoj būt” “nu tu spręsk pats, aš jau nieko nesakysiu”
----
Danas panašiai matyt bus, labiau atėjo ant grindų su Tina pasivoliot
——-
Tai taip, va būtent  aš kai perėjau pas kitą mokytoją, jau pirmą pamoką grojau dainą.. tegu paprastą, iš simple akordų, bet koks nerealus jausmas, kad tu tik atėjai mokytis, ir jau tau kažkas išeina o ne tuos pačius 3 akordus brūžini, ir suabejoji, kad gal čia tikrai ne man, ta muzika

rotas tai gal labiau su pilvu labiau susijęs, ne su skrandžiu?
---
joo, youtube mačiau, kad dar nerodė Dano, tai tik keletą video pažiūrėjau (beje, jau pilnus sudėjo su visais trenerių komentarais). Gal vėliau, kai laiko bus, reiks daugiau pažiūrėt kokie ten dalyviai praėjo : )
---
aha, mačiau tą anonsą :lol Prajuokino su tuo pavalgymu lotuliukas.gif
---
nu jo.. keistas sprendimas g.gif Tai gal pas jį visi kiti labai stiprūs irgi?
Daina tai superinė wub.gif Mėgstu labai visą tą džiazo klasiką.
---
lotuliukas.gif doh.gif nu savam stiliuj Dančikas - įlindo į svetimą intervą :lol
Tikiuosi kitą sekmadienį duos vaizdų :lol
---
Žodžiu, tikrai "labai naudingai" pataria : D
---
loool doh.gif Prisimenu pernykštį pasivoliojimą, kai Tina su alkūne į pilvą vargšui įsirėmė ir dar klausia "kaip reikalai" doh.gif lotuliukas.gif
---
Būtent!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 kovo 2021 - 11:51

Ačiū :4u:

Atsakyti

Ačiū :)

Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2021 03 29, 15:05)
<p>Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?
</p>

Labas. Visą tai neįsivaizduoju, aš per teliką, 1+1 kanalą žiūriu. O atskirais pasirodymais tai youtube kanale, bet ten grynai tik dainos paliktos. O rusų kalba tai irgi abejoju, ar kur bus.

QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 11:45)
Bet dabar (bent jau pas mane) rašo, kad šiame regione negalima...
——-
Blackkiss, gal tu čia labiau gali padėt
——-
Jie ten pusiau rusiškai, pusiau ukrainietiškai kalbėdavo.
———
rotas tai gal labiau su pilvu labiau susijęs, ne su skrandžiu?
---
joo, youtube mačiau, kad dar nerodė Dano, tai tik keletą video pažiūrėjau (beje, jau pilnus sudėjo su visais trenerių komentarais). Gal vėliau, kai laiko bus, reiks daugiau pažiūrėt kokie ten dalyviai praėjo
---
aha, mačiau tą anonsą Prajuokino su tuo pavalgymu :
---
nu jo.. keistas sprendimas Tai gal pas jį visi kiti labai stiprūs irgi?
——-
nu savam stiliuj Dančikas - įlindo į svetimą intervą
Tikiuosi kitą sekmadienį duos vaizdų
---
Žodžiu, tikrai "labai naudingai" pataria
---
loool  Prisimenu pernykštį pasivoliojimą, kai Tina su alkūne į pilvą vargšui įsirėmė ir dar klausia "kaip reikalai"

Per VPN kažkaip reik. Bet aš tai nemoku biggrin.gif
———
Nu kad aš gi per teliką žiūriu smile.gif
——-
Dėl Dano buvo pusiau, dabar jau tik ukrainietiškai varo
——
Nu jo, kaip apsinuodijimas.. oi baisus dalykas, atsimenu net vandens negalėjau išgert, jau beveik lašelinę būtų statę... nu ir temperatūra 38 :/
———
Ai jau pilnus sudėjo? smile.gif šiaip Monatiko komandoj lb stiprūs skaitės dalyviai, bet kai jis tokias dainas parinko, tai.. doh.gif nu prasčiausias treneris, jaučiu...
———
Ir pats susižvengė biggrin.gif
———
Jo, stipri komanda labai.. nors atrankoj neatrodė kažkaip.. gal dainas tiesiog tinkamai parenka, ir matosi daug padirbęs su jais...
Bet nu šitas išvis stipriausias numeris buvo... nesuprantu... nu gal aš dėl dainos neobjektyvi : D
———-
Ir neišvarysi biggrin.gif
———
Monatikas išvis tai sako eik sėsk į mano kėdę, aš nesiruošiu sėdėt per saviškių pasirodymus biggrin.gif tai tiek ir reik tų patarėjų jiem : D jau Danas tai išvis taip ir matau, ką ten patarinės doh.gif lotuliukas.gif
———
Ten tai topas buvo biggrin.gif matyt nusprendė “ant biso” šiemet pakartot : D
Atsakyti
Va šitą irgi išmetė.. bet šitą suprantama dėl ko..

https://m.youtube.co...a...Gu&index=13
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas biggrin.gif nu.. Oležikas go tiek metų fantomą Berlyne pradainavęs biggrin.gif girdėjau, tai laaaaaabai gražiai, lb jam tinka.. wub.gif nu jį ir į Londoną net kvietė šitą vaidmenį sudainuot..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 30, 20:01)
Dėl Dano buvo pusiau, dabar jau tik ukrainietiškai varo
——
Nu jo, kaip apsinuodijimas.. oi baisus dalykas, atsimenu net vandens negalėjau išgert, jau beveik lašelinę būtų statę... nu ir temperatūra 38
———
Ai jau pilnus sudėjo? 
šiaip Monatiko komandoj lb stiprūs skaitės dalyviai, bet kai jis tokias dainas parinko, tai..  nu prasčiausias treneris, jaučiu...
———
Bet nu šitas išvis stipriausias numeris buvo... nesuprantu... nu gal aš dėl dainos neobjektyvi : D
———-
Monatikas išvis tai sako eik sėsk į mano kėdę, aš nesiruošiu sėdėt per saviškių pasirodymus biggrin.gif tai tiek ir reik tų patarėjų jiem : D jau Danas tai išvis taip ir matau, ką ten patarinės 

Ai, nu jo smile.gif Dabar tai jau vien ukrainietiškai jie varo.
---
eina sau.. unsure.gif Nu bet kiek visokių zarazų pilna :oh
---
aha, jau mačiau pilni yra : )

Nu tai reiškia Monatikas išliko savam stiliuj :oh Pastebėjau, kad pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom :oh
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas.. :oh
---
lotuliukas.gif pradės savo filosofijas laugh.gif

Bet kiek pamenu, tai nelabai kas ir sėdėdavo per saviškių pasirodymus. Ten pastoviai judesys būdavo ir dažnai ne tik savi pakildavo nuo kėdžių biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 30, 20:33)
Va šitą irgi išmetė.. bet šitą suprantama dėl ko..
https://m.youtube.co...a...Gu&index=13
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas  nu..
----
Oležikas go tiek metų fantomą Berlyne pradainavęs  girdėjau, tai laaaaaabai gražiai, lb jam tinka..  nu jį ir į Londoną net kvietė šitą vaidmenį sudainuot..

Kažin kodėl Nadia nepaprašė : D Sakei visų prašinėja :lol Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :lol

Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats doh.gif : D Kaip suprantu ten jau kažkoks žinomas Ukrainos dainininkas, ane?

Peržiūrėjau tą video ir susimąsčiau ar ten rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai, nes kažkaip per daug gerai supratau biggrin.gif

---
geeeras bigsmile.gif Įdomu kodėl nedainavo Londone, jeigu kvietė g.gif

Papildyta:

Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta? unsure.gif Nu ir, aišku, Lietuvai, pirmas numeris doh.gif Aš nesuprantu kodėl mus pastoviai į pirmą vietą nukiša doh.gif Tikrai ne vieną ir ne du kartus jau teko tas pirmas pasirodymo numeris... Tikiuosi tai nepakiš kojos Roop'ams išėjimui į finalą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 20:56)
eina sau..: Nu bet kiek visokių zarazų pilna
---
pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas..
---
Bet kiek pamenu, tai nelabai kas ir sėdėdavo per saviškių pasirodymus. Ten pastoviai judesys būdavo ir dažnai ne tik savi pakildavo nuo kėdžių
——-
Kažin kodėl Nadia nepaprašė Sakei visų prašinėja Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :
——-
Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats D Kaip suprantu ten jau kažkoks žinomas Ukrainos dainininkas, ane?
——
Peržiūrėjau tą video ir susimąsčiau ar ten rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai, nes kažkaip per daug gerai supratau
---
geeeras: Įdomu kodėl nedainavo Londone, jeigu kvietė
——-
Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta? : Nu ir, aišku, Lietuvai, pirmas numeris Aš nesuprantu kodėl mus pastoviai į pirmą vietą nukiša Tikrai ne vieną ir ne du kartus jau teko tas pirmas pasirodymo numeris...
Tikiuosi tai nepakiš kojos Roop'ams išėjimui į finalą

Bet kažkas prikibę - keistai jaučiuos, tarsi būtų aukšta temperatūra, bet matavausi - jos nėr..
——-
Joo, jo.. ir po to dar įsižeist, kodėl nelaimi niekad doh.gif bet mane stebina, ant kiek visi veržiasi pas jį.. nu jis gi net dainuot nemoka biggrin.gif
———
Aš manau, gal čia ta pati logika, kaip Dano, kai sakė “sorry, bet iki galo aš eisiu su savais”. Šita mergaitė irgi buvo išgelbėta, kai kažkas išmetė (Nadia lyg).. nu jei taip, logikos yra kažkiek..
———
Bet kažkokie jie ramūs.. nu net keista tokį sezoną matyt biggrin.gif
———
biggrin.gif tai manau, nežinojo, kad jis dainuodavo.. aš pati visai atsitiktinai atkasiau šitą faktą biggrin.gif
———-
Visiškai negražiai pasielgė.. ir dar nepastebėjai, toks kaip įsižeidęs išėjo, nes matėsi, buvo įsitikinęs, kad liks.. Galėjo biškį susivokt, kaip Olegui - jis jo geros pažįstamos vyras.. nu tai tu įsivaizduok, kaip atrodytų jei temptų iki finalo jį.. ? doh.gif ne super jau jis ten ir sudainavo, iš tikrųjų...
nea, ne dainininkas jis, aktorius... bet supratau kažką ir teatre dainuoja.. nu still aš manau, žinomi neturėtų dalyvaut.. atsiranda tokia manipuliacija visu šou..
——-
: D ukrainietiškai : D tai jau gal išmokai per du metus, nepastebimai lotuliukas.gif
———
Nu tai vat tai paklausk tu jo! biggrin.gif labai “protingas” sprendimas : D pareiškė, kad nori grįžt į Ukrainą, dainuot savo dainų.. doh.gif neturiu šitoj vietoj, net ką pakomentuot, žinok biggrin.gif Vokietijoj išvis tiek pasiekęs buvo - miuzikluose pagrindiniai vaidmenys, filmuose vaudino.. tai ne - į Ukrainą grįžo visiškai nežinomas buvo biggrin.gif
——-
Nu neeeee..nu kodėėl taip nesiseka jiems :/ pusės žiūrovų gi dar nebus... nu aišku, gal dar apšildys kas, bet vis tiek.. niekas dar nebūna įsivažiavę.. į finalą pateks, bet rezultatui, manau, turės įtakos nemažai..

Papildyta:
Bet aš galvoju, klausyk, kaži nesėdėsim mes iki 2h nakties 7dnį, per tą “filosofą” ? lotuliukas.gif nesinorėtų, bo man pirmadienį į darbą anksti keltis biggrin.gif o tokių precedentų yra buvę biggrin.gif
Radai tiesa, kur pažiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 kovo 2021 - 22:01