QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 20:56)
eina sau..: Nu bet kiek visokių zarazų pilna
---
pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas..
---
Bet kiek pamenu, tai nelabai kas ir sėdėdavo per saviškių pasirodymus. Ten pastoviai judesys būdavo ir dažnai ne tik savi pakildavo nuo kėdžių
-
Kažin kodėl Nadia nepaprašė Sakei visų prašinėja Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :
-
Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats D Kaip suprantu ten jau kažkoks žinomas Ukrainos dainininkas, ane?
Peržiūrėjau tą video ir susimąsčiau ar ten rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai, nes kažkaip per daug gerai supratau
---
geeeras: Įdomu kodėl nedainavo Londone, jeigu kvietė
-
Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta? : Nu ir, aišku, Lietuvai, pirmas numeris Aš nesuprantu kodėl mus pastoviai į pirmą vietą nukiša Tikrai ne vieną ir ne du kartus jau teko tas pirmas pasirodymo numeris...
Tikiuosi tai nepakiš kojos Roop'ams išėjimui į finalą
Bet kažkas prikibę - keistai jaučiuos, tarsi būtų aukšta temperatūra, bet matavausi - jos nėr..
-
Joo, jo.. ir po to dar įsižeist, kodėl nelaimi niekad

bet mane stebina, ant kiek visi veržiasi pas jį.. nu jis gi net dainuot nemoka

Aš manau, gal čia ta pati logika, kaip Dano, kai sakė sorry, bet iki galo aš eisiu su savais. Šita mergaitė irgi buvo išgelbėta, kai kažkas išmetė (Nadia lyg).. nu jei taip, logikos yra kažkiek..
Bet kažkokie jie ramūs.. nu net keista tokį sezoną matyt

tai manau, nežinojo, kad jis dainuodavo.. aš pati visai atsitiktinai atkasiau šitą faktą

-
Visiškai negražiai pasielgė.. ir dar nepastebėjai, toks kaip įsižeidęs išėjo, nes matėsi, buvo įsitikinęs, kad liks.. Galėjo biškį susivokt, kaip Olegui - jis jo geros pažįstamos vyras.. nu tai tu įsivaizduok, kaip atrodytų jei temptų iki finalo jį.. ?

ne super jau jis ten ir sudainavo, iš tikrųjų...
nea, ne dainininkas jis, aktorius... bet supratau kažką ir teatre dainuoja.. nu still aš manau, žinomi neturėtų dalyvaut.. atsiranda tokia manipuliacija visu šou..
-
: D ukrainietiškai : D tai jau gal išmokai per du metus, nepastebimai

Nu tai vat tai paklausk tu jo!

labai protingas sprendimas : D pareiškė, kad nori grįžt į Ukrainą, dainuot savo dainų..

neturiu šitoj vietoj, net ką pakomentuot, žinok

Vokietijoj išvis tiek pasiekęs buvo - miuzikluose pagrindiniai vaidmenys, filmuose vaudino.. tai ne - į Ukrainą grįžo visiškai nežinomas buvo

-
Nu neeeee..nu kodėėl taip nesiseka jiems :/ pusės žiūrovų gi dar nebus... nu aišku, gal dar apšildys kas, bet vis tiek.. niekas dar nebūna įsivažiavę.. į finalą pateks, bet rezultatui, manau, turės įtakos nemažai..
Papildyta:
Bet aš galvoju, klausyk, kaži nesėdėsim mes iki 2h nakties 7dnį, per tą filosofą ?

nesinorėtų, bo man pirmadienį į darbą anksti keltis

o tokių precedentų yra buvę
Radai tiesa, kur pažiūrėt?