QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 02:30)
TUKTUK!!!! nežiūrėjai Voico? Tavo Lioška buvo

Tik plem tą dalį, kai kartu dainavo su Lioška ir Nadia iškirpo šitam video.. įdomiai Monatikas sugalvojo - paimt Stingo muziką ir Vremia i steklo žodžius..
https://m.youtube.co...h?v=sI_pQvi24Aw
------
kitą laidą Dančikas bus.. plem vat jo dar man tik ir betrūksta! neužtenka man vieno.. : Dman išvis reikia, kad užblokuotų tą Voice pas mane telike amžiams kažkaip.. kiekvienais metais mane jis blogai veikia
------
O beje, ką tu galvoji - vėl mano raganiškumas pasireiškė : D dainavo tokie mergička su vaikinuku, ir iškart pagalvojau, kaip būtų faina jei paimtų abu, kaip duetą, nu labai balsai dera, ir po pasirodymo gi girdžiu Monatikas pareiškia: o aš jūsų norėčiau paklaust, ar nenorėtumėt toliau dalyvaut duetu? nu ket krūptelėjau žinok
------
Beje, OV vienam duetui davė mano mėgstamą Okean Elzy dainą žodžiu, beliko kažkaip Dančiką mintimis prišaukt, kad sudainuotų naują dainą su Indira (nu gali ir be Indiros, tiek to), ir OV, kad sudainuotų Bila Golubka ir sezonas man tobulas bus
-----
Kokia graži šita Tinos daina, ta mergina tai superiškai dainavo
https://m.youtube.co...h?v=FTon_2tEOMU
Nea, nežiūrėjau

Nu bet tas Lioška iš kur jis išlindo, kažkaip nepastebimai, tik šast ir jau prie Nadios

Bet kaip man jie tiktų į porą

Ir iš vis, kodėl išsiskyrė ta jų grupė? Kaip suprantu juk gerai jiems ir ėjosi :hm
---
o neee

Nu tai negi ir man teks žiūrėt :oh Įtariu, kad ir mane gali vėl paveikt :oh Gal geriau reiks nežiūrėt? :lol Tik kažkaip abejoju, kad pavyktų :oh Nors, kiek pamenu, tai sunkiai labai einasi tą transliaciją rast, tai gal nerasiu :lol O tai įdomu ar jis ten normaliai toje laidoje dalyvaus, ar tik kaip lietuviškam balse kartais būna tokie kaip patarėjai(maždaug pašnibžda kažką į ausį ką rinktis ir daugiau jų nerodo : D )
---
Geras : D Man atrodo, reiks tave įtaisyt kitame sezoną į Voice patarėjus :lol
nu ar nebūsi tu čia savo raganiškumu ir Dančiką prisišaukus
---
: D Nu žiūrėk, gal ir išsipildys. Kažkaip galvoju, kad jei jau Danas sutiko ateit vėl į Voice, tai gal ir finalui ateis kokią dainą sudainuot
---
Aha, graži.. Jausminga tokia..Merginos balsas labai stiprus, o to vaikinuko tembras fainas. Labai retai kada tokių žemesnių balsų išgirsi
Tą merginą išsirinko? O beje, čia Tinos mokiniai?
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 03:20)
Oi, ir nesakyk : D užtai kiek azarto būdavo, laukimo... ne tai kad dabar - atsidarai youtube ir bet kada pažiūri : D jokios intrigos! : D ir dainos taip greit neatsibosdavo
-
Va šito aš nemačius kažkaip.. kažkoks man vaikystėj jis atrodė per suaugusiškas : D
Man irgi : ) nu ir šiaip mėgstu tokį rimtesnį kiną.. kažkaip ankščiau išvis mažai žiūrėdavau tų vienkartinių, kur pažiūri ir pamiršti.. tik dabar, jau kai nusikalu darbe, tai vakare tik kažko lengvo norisi. O tas Larso von Triero Europa beje, labai geras.. jei nematei, šiaip visai rekomenduoju : )
-
Jo, sakau, žinok po jų laidų grynai jaučiuos kartu keliavus man patinka, kad labai daug ką sužinau, ir pasakoja ne kažkokius nuvalkiotus dalykus, o bendrauja su paprastais žmonėm, bando perprast jų tradicijas..
tik minusas, kad aš kai prisėdu, tai diena prapuolė : D ten dar per teliką rodo žiauriai ilgai.. tai jei kažkokių reikalų neturiu susiplanavus, tai neatkrapštysi manęs : D
užtai gali įšsinuomot dienai sau šeimą žmoną su vaikais : D čia aišku be jokių intymumų, vat tiesiog kad kartu pvz savaitgalį praleist - nueit į teatrą, atrakciojus kokius.. nu, sakau, ufonautai..
ir yra dar darbas išvarytojai žmonių iš ofiso.. jei tipo lieka žmonių naktį pasilikusių dirbt, jie juos turii atkrapštyt nuo kompų ir varyt namo : D
Taip, apnėja čia.. vat užtai ir negeriu migdomųjų.
taip, sakau prieš kameras dar tvardydavosi kažkaip, dažniausiai.. labai sužvaigždėjo gal ar kokio krieno.. bet ir tai, nu tai būk kiek nori savim patenkintas, bet kitus žemint.. nu žemiau visko.. nežinau, kam Nastiai toks reikalingas
-
Oi nu.. : D ne 40 tikrai : ) nepamiršk, dar nugrimuoja, o aš mačiau video be grimo (netyčia iššoko ) , tai nu.. kokie 44-45 gal..
-
Ne, nu Tuktuk.. :lol :oh tik gi rašiau - Dantesas

o kas jis tai...dainininkas gal..
Aha tikrai - nors kokį pliusą užsidėjo.. o va ukrainiečiai tai oj kaip AiG susižavėję.. tas dar ukrainietiškai kreipimąsi perskaitė.. mielai galim keistis prezidentais
būtent : D
---
Tai jis toks nevisai vaikiškas, gal labiau visai šeimai pritaikytas

Prieš kokius 5 metus mačiau kelias serijas, kai kartojo vėl lrt, tai ir dabar man jis fainas

Gražių dalykų vaikus mokantis. Kažkaip pagalvojus, tai dabar gal net nebėra tokio tipo serialų, kurie tokie daugiau vertybinio tipo ir kuriuos visa šeima galėtų žiūrėt arba tiesiog mūsų televizijos nerodo.
---
aha, reiks įsitraukt į sąrašiuką šitą : )
Šiaip ir aš visokius žiūriu. Jei, kaip sakai, labai nusikalus, tai nesinori kažko sunkaus, geriau kažką tokio kur visai nereik galvot : D Vos ne fonui pasileidi ir knapsai ant sofos : D
---
plem, čia tai nelabai gerai, nes aš kai jau užsikabinu, tai

: D
---

jetus, dar tokių
cūdų negirdėjau

Žiūriu kuo toliau, tuo įdomesni dalykai su ta Japonija dedasi : D
Man kas dar įstrigo, kai žiūrėjau kažkokią laidą ar siužetą apie Japiniją, tai kaip jie tvarkingai lipa į metro. išsirikiavę visi gražiai eilutėm. Atvažiuoja metro ir sulipa tvarkingai. Ir kaip jau pamato, kad prasideda susigrūdimas(ar ten jau sėst nebėra vietų), tai viskas - nebelipa niekas ir taip tvarkingai visi stovi laukdami kito traukinio : D Pagalvojau, kad va čia tai visai geras dalykas - žmonės bent jau nelipa ant galvų ir ant nugarų vieni kitiems : D
---
Aš irgi negeriu, bet mane kažkaip net ir be migdomųjų dažnokai ištinka :oh
---
joo..tas žeminimas, tai jau viena iš šlykščiausių savybių. O Nastia gal irgi panaši, jei abu sulipo į porą
---
ahaa, žinom tą tavo "netyčia iššoko
nu gal ir taip : D Su grimu visi jauniau atrodo : )
---
ne, tai aš supratau, kad Dantesas :lol Bet įdomu kas jis per vienas - ar iš šou pasaulio : D
Ai, būtų su Lioška ir tiktų vienas kitam

Reikalingi dar ten jai visokie Dantesai :lol
---
Jo, mačiau kreipimąsi, kad ten visi vos ne atsistoję jam plojo su šūksniais : D
Ten pas juos Radoje, tai ir su muštynėm kartais veiksmas vyksta, kiek matydavau per žinias :lol Jokių mandagumų nebelieka, kai jau nuomonės nesutampa - iš karto į atlapus kimba :lol