Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas smile.gif

Tuktuk, skaitei, kad po AiG žodžių, Zelenskis nusprendė, kad Ukraina nebepirks elektros iš Baltarusijos good.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 19, 18:28)
Jooooo  eik tu, atsimenu, kaip laukdavau per VIVA savo mėgsamų klipų, kol parodys : D

serialai irgi kokia šventė būdavo sulaukt serijos : D atsimenu “Į pietus” kaip laukdavau, man rodos tik savaitgaliais rodydavo
———
oj tos analizės, priminei.. man kai būdavo univere kino filosofija, reikėjo parašyt recenziją Larso von Triero Europos..niekur intike rast šito filmo nebuvo įmanoma kažkodėl, ėjau į tokią būtikinę videoteką a la : D nu tipo galėjai diską išsinuomot.. pažiūrėjau, ir taip ir likau akim lapsėt :lol nesupratau NIEKO : D ir galvoju, ir ką dabat daryt - gausiu skolą, ir net neišsitaisysiu, kokia gėda bus : D bet nieko, kažkaip pradėjau “virškint” kas ten vyko, ir kažkokiu būdu net 10 sugebėjau gaut : D
———
Oj.. Viskuo : D nu kosmonautai tie Japonai absoliutūs.. žinojau, kad jie masiškai žudos, bet neįsivaizdavau kad tokiais kiekiais.. pasirodo, pastoviai kas nors po traukiniais šoka. Yra tokios uolos, kur specialiai važiuoja nusižudyt.. tai jis susipažino su tokiu pagyvenusiu japonu, kuris kiekvieną dieną važiuoja, žiūri, kurie potencialiai ruošiasi šokt nuo olos, ir kaip psichoterapeutas dirba su jais. Lb nemažai žmonių išgelbėjo.. tas parodė Dimkai irgi vieną paną, va sako, matai verkia, reik eit pakalbėt.. tas priėjo, ta sako gali manęs neatkalbinėt, vis tiek kitąkart nušoksiu..sako man nebeįdomu gyvent, ir nematau prasmės.. nors jinai ir vaiką turi gal 8 metų, ar kažkokio panašaus amžius. Tas sako žiūrėk, aš važiuoju į kalnus po kelių dienų, kviečiu ir tave prisijungt.. ta atsikalbinėjo atsikalbinėjo, galų gale vargais negalaia įkalbėjo..ir žodžiu nuvažiavus išsiverkė, išsiverkė ir sakė absoliučiai viskas aukštyn kojom apsivertė, visą gyvenimą pergalvojo.. dabar laiminga sau gyvena, dažnai jie susiskambina smile.gif ten kažkada jubiliejinė laida buvo, pasakojo, kaip tiem jų herojam dabar sekasi smile.gif nes jis šaunuolis, lb kam padeda(nu kaip jis, ten remėjai aišku finansiškai lb prisideda, nu bet still), kam mokslus apmoka, atsimenu tokie iš labai vargingos šeimos buvo, Brazilijos lyg.. apmokėjo futbolo mokyklą..
-------
Tai va o kas su Japonija dar nustebino, kad įsivaizduok pas juos net kapinės skaitmeninės biggrin.gif tipo gauni tokią kortelę, pridedi ir atsidaro dūrelės to kolumbariumo.. o kitas skyrius yra, kad užeini į kambariuką, i išvažiuoja tokiu kaip liftu urna, atsidaro durelės.. pasimeldžia, išeina, urna išvažiuoja biggrin.gif nu ten ant kiekvieno kampo technologijos..

———-
O kas per miego paralyžius? Apnėja? Tai apnėja ir man būna.. lb nemalonus dalykas 
——-
Sakau, maroziukas toks biškį.. dar prieš kamerą laikosi, o kai buvo žmonės filmavime voice, tai išvis pradėjo D fanus įžeidinėt.. čia gal kai jie su Danu susipyko..
———
Tai kad.. gal ne jauniau.. :hmm
———
Gal jau užtenka duetų.. : D eee, klausyk aš tik pagalvojau, o tas 80s on my brains klipas taip ir  neišėjo gi, ne..? Skoro jau 2 metus tęsiasi biggrin.gif
———
Rimtai rodei! : D dar galvojau, iš kur tu ją išknisai :
D nes aš irgi galvojau, kad jie su Nadia pora..

aha, ir aš : D Pamenu, kad MTV tai net nerodydavo, visada VIVA žiūrėdavau biggrin.gif Irgi laukdavau mėgstamiausių klipų : D Ir kiek džiaugsmo būdavo, kai sulaukdavau :lol

Iš serialų, tai aš pamenu, laukdavau "Namelis prerijose" savaitgaliais biggrin.gif Kaip norėčiau vėl pažiūrėt wub.gif
---
Oho, kaaaip įdomiai bigsmile.gif Aš galvojau, kad tokie dalykai tik LMTA būna : D
Bet tai va, pasėdėjai ilgiau prie analizės ir pavyko :super
Man tai labai patinka tokie filmai ir serialai, kur reik skirt laiko paanalizuot. Tas vadinamas lėtas kinas. Kai galų gale kažką suvoki ir išmąstai, tai toks geras jausmas apima : D
---
Eik tu sau.. Nu čia jau daugiau nei laida gaunasi. Šaunuolis jis..
Dabar kai papasakojai, tai prisiminiau ir aš apie Japoniją. Pagalvojau, kad gal tu čia apie tą pačią vietą kalbi, bet jaučiu, kad ne. Aš girdėjau, kad yra tokia vieta kažkur Japonijoje miške, Fudži kalno papėdėje, kur žmonės eina kartis. Ir ten tiesiog masiškai blink.gif Ten kažkoks sargas pasakoja, kad surinkinėja visus nuo medžių. O vienas vlogeris ėjo į tą mišką ir irgi pamatė vieną ir dar nufilmavo :oh Žodžiu, šiurpūs dalykai ten.
---
šakės :oh nu bet rimtai jie kosmonautai. Atrodo, kaip ne iš šios planetos visi.
Ir šiaip visokių keistenybių turi :oh Gal jau tos technologijos ant tiek paveikia, kad jie patys kaip robotai pasidaro :oh
----
Gal būt, kad apnėja :hm : Nežinau ar čia tas pats, bet gal g.gif Kai miegi miegi ir sustoji kvėpuot. Pastebėjau, kad po įtampos didesnės taip nutinka. Tada atsibundu ir pradedu kosėt orą gaudydama. Nu labai nefainas jausmas, atrodo, kad vos neuždusai.
Ir tau panašiai būna?
---
Eina sau.. nu bet šlykštukas toks doh.gif Bet anksčiau kažkaip nesimatė to.. Man jis visai patiko. Nu tikrai gerų ir juokingų momentų buvo su juo tame 9 sezone unsure.gif Gaila, kad iš tiesų nelabai koks kaip žmogus.
---
man tai jauniau :hm Sakyčiau gal kokį apie 40 duočiau g.gif Nu panašiai kaip Danui smile.gif
---
aha, tiksliai! doh.gif čia vadinasi "skoro" jam :oh : D Kažkaip jam gal kitaip laikas eina :lol Nu arba tiesiog nesakytų, kad "skoro", nes tik dar labiau erzina visus : D
---
nu eina sau.. :oh kaaip aš tai pamiršau :lol : Nu grynai neatsimenu nors tu ką :oh : :lol :
O kas Nadios draugas/vyras? Irgi kas nors iš zviozdų?

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 20, 15:44)
Tuktuk, skaitei, kad po AiG žodžių, Zelenskis nusprendė, kad Ukraina nebepirks elektros iš Baltarusijos  good.gif

nea, neskaičiau bigsmile.gif Šaunuolis :super : Bet tai fainai, kad jis toks principingas kaip prezidentas. O juk iš pradžių daug kas kalbėjo, kad va aktorius, tai nieko jis ten nesugebės. Pasirodo, gal ir ne iš kelmo spirtas : D
Bet va pagaliau ir mūsų AIG gerą darbą gali įsirašyt į savo nuveiktų darbų sąrašą : D
Atsakyti
TUKTUK!!!! biggrin.gif nežiūrėjai Voico? Tavo Lioška buvo biggrin.gif Tik plem tą dalį, kai kartu dainavo su Lioška ir Nadia iškirpo šitam video.. :/ įdomiai Monatikas sugalvojo - paimt Stingo muziką ir Vremia i steklo žodžius..

https://m.youtube.co...h?v=sI_pQvi24Aw

kitą laidą Dančikas bus.. plem vat jo dar man tik ir betrūksta! :oh biggrin.gif neužtenka man vieno.. : Dman išvis reikia, kad užblokuotų tą Voice pas mane telike amžiams biggrin.gif kažkaip.. kiekvienais metais mane jis blogai veikia biggrin.gif

O beje, ką tu galvoji - vėl mano raganiškumas pasireiškė : D dainavo tokie mergička su vaikinuku, ir iškart pagalvojau, kaip būtų faina jei paimtų abu, kaip duetą, nu labai balsai dera, ir po pasirodymo gi girdžiu Monatikas pareiškia:” o aš jūsų norėčiau paklaust, ar nenorėtumėt toliau dalyvaut duetu?” blink.gif biggrin.gif nu ket krūptelėjau žinok biggrin.gif

Beje, OV vienam duetui davė mano mėgstamą Okean Elzy dainą wub.gif žodžiu, beliko kažkaip Dančiką mintimis prišaukt, kad sudainuotų naują dainą su Indira (nu gali ir be Indiros, tiek to biggrin.gif ), ir OV, kad sudainuotų “Bila Golubka” wub.gif ir sezonas man tobulas bus biggrin.gif

Kokia graži šita Tinos daina, ta mergina tai superiškai dainavo

https://m.youtube.co...h?v=FTon_2tEOMU
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 20, 23:35)
aha, ir aš : D Pamenu, kad MTV tai net nerodydavo, visada VIVA žiūrėdavau Irgi laukdavau mėgstamiausių klipų :Ir kiek džiaugsmo būdavo, kai sulaukdavau :l
—-
Iš serialų, tai aš pamenu, laukdavau "Namelis prerijose" savaitgaliais Kaip norėčiau vėl pažiūrėt
---
Oho, kaaaip įdomiai: Aš galvojau, kad tokie dalykai tik LMTA būna
——
Man tai labai patinka tokie filmai ir serialai, kur reik skirt laiko paanalizuot.
---
Eik tu sau.. Nu čia jau daugiau nei laida gaunasi. Šaunuolis jis..
———
Dabar kai papasakojai, tai prisiminiau ir aš apie Japoniją. Pagalvojau, kad gal tu čia apie tą pačią vietą kalbi, bet jaučiu, kad ne. Aš girdėjau, kad yra tokia vieta kažkur Japonijoje miške, Fudži kalno papėdėje, kur žmonės eina kartis. Ir ten tiesiog masiškai Ten kažkoks sargas pasakoja, kad surinkinėja visus nuo medžių. O vienas vlogeris ėjo į tą mišką ir irgi pamatė vieną ir dar nufilmavo Žodžiu, šiurpūs dalykai ten.
---
Gal būt, kad apnėja Nežinau ar čia tas pats, bet gal Kai miegi miegi ir sustoji kvėpuot.
---
Eina sau.. nu bet šlykštukas toks Bet anksčiau kažkaip nesimatė to.. Man jis visai patiko. Nu tikrai gerų ir juokingų momentų buvo su juo tame 9 sezone Gaila, kad iš tiesų nelabai koks kaip žmogus.
---
man tai jauniau Sakyčiau gal kokį apie 40 duočiau Nu panašiai kaip Danui
---
Kažkaip jam gal kitaip laikas eina Nu arba tiesiog nesakytų, kad "skoro", nes tik dar labiau erzina visus :m
---
O kas Nadios draugas/vyras? Irgi kas nors iš zviozdų?
——-
nea, neskaičiau Šaunuolis :Bet tai fainai, kad jis toks principingas kaip prezidentas. O juk iš pradžių daug kas kalbėjo, kad va aktorius, tai nieko jis ten nesugebės. Pasirodo, gal ir ne iš kelmo spirtas : D
Bet va pagaliau ir mūsų AIG gerą darbą gali įsirašyt į savo nuveiktų darbų sąrašą : D

Oi, ir nesakyk : D užtai kiek azarto būdavo, laukimo... ne tai kad dabar - atsidarai youtube ir bet kada pažiūri : D jokios intrigos! : D ir dainos taip greit neatsibosdavo biggrin.gif o MTV pas mane rodydavo, bet man VIVA labiau kazkaip patiko : )
——-
Va šito aš nemačius kažkaip.. kažkoks man vaikystėj jis atrodė per suaugusiškas : D
———
Čia iš pasirenkamųjų buvo...dėstytojas tai iš LMTA..
———
Man irgi : ) nu ir šiaip mėgstu tokį rimtesnį kiną.. kažkaip ankščiau išvis mažai žiūrėdavau tų vienkartinių, kur pažiūri ir pamiršti.. tik dabar, jau kai nusikalu darbe, tai vakare tik kažko lengvo norisi. O tas Larso von Triero Europa beje, labai geras.. jei nematei, šiaip visai rekomenduoju : )
——-
Jo, sakau, žinok po jų laidų grynai jaučiuos kartu keliavus biggrin.gif man patinka, kad labai daug ką sužinau, ir pasakoja ne kažkokius nuvalkiotus dalykus, o bendrauja su paprastais žmonėm, bando perprast jų tradicijas.. tik minusas, kad aš kai prisėdu, tai diena prapuolė biggrin.gif ten dar per teliką rodo žiauriai ilgai.. tai jei kažkokių reikalų neturiu susiplanavus, tai neatkrapštysi manęs : D
———
Vat dėl karimosi tai negirdėjau, bet irgi nestebina...
ten tai ne, ne kalnas - uolos...
Ai apie Japoniją kas nustebino - jie kadangi dirba vos ne parom, tai daug kas nesukuria šeimų.. užtai gali įšsinuomot dienai sau šeimą biggrin.gif žmoną su vaikais : D čia aišku be jokių intymumų, vat tiesiog kad kartu pvz savaitgalį praleist - nueit į teatrą, atrakciojus kokius.. nu, sakau, ufonautai..
ir yra dar darbas išvarytojai žmonių iš ofiso.. jei tipo lieka žmonių naktį pasilikusių dirbt, jie juos turii “atkrapštyt” nuo kompų ir varyt namo : D
———
Taip, apnėja čia.. vat užtai ir negeriu migdomųjų.
———
taip, sakau prieš kameras dar tvardydavosi kažkaip, dažniausiai.. labai sužvaigždėjo gal ar kokio krieno.. bet ir tai, nu tai būk kiek nori savim patenkintas, bet kitus žemint.. nu žemiau visko.. nežinau, kam Nastiai toks reikalingas
——-
Oi nu.. biggrin.gif ne 40 tikrai : ) nepamiršk, dar nugrimuoja, o aš mačiau video be grimo (netyčia iššoko biggrin.gif ) , tai nu.. kokie 44-45 gal..
——-
Aha.. ilga kaip šimtmečiai diena vadinasi jo laiko matas : D nu bet tikrai pažadukas, visi jau tyčiojasi iš to jo neskorogo skoro : D
———
Ne, nu Tuktuk.. lotuliukas.gif doh.gif tik gi rašiau - Dantesas biggrin.gif o kas jis tai...dainininkas gal..
———
Aha biggrin.gif tikrai - nors kokį pliusą užsidėjo.. o va ukrainiečiai tai oj kaip AiG susižavėję.. tas dar ukrainietiškai kreipimąsi perskaitė.. mielai galim keistis prezidentais biggrin.gif
———
Tai va, matyt reikėjo laiko įsivažiuot, bet kai įsivažiavo, jau kėdės veltui netrina : )
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 02:30)
TUKTUK!!!!  nežiūrėjai Voico? Tavo Lioška buvo biggrin.gif Tik plem tą dalį, kai kartu dainavo su Lioška ir Nadia iškirpo šitam video..  įdomiai Monatikas sugalvojo - paimt Stingo muziką ir Vremia i steklo žodžius..
https://m.youtube.co...h?v=sI_pQvi24Aw
------
kitą laidą Dančikas bus.. plem vat jo dar man tik ir betrūksta!  neužtenka man vieno.. : Dman išvis reikia, kad užblokuotų tą Voice pas mane telike amžiams kažkaip.. kiekvienais metais mane jis blogai veikia
------
O beje, ką tu galvoji - vėl mano raganiškumas pasireiškė : D dainavo tokie mergička su vaikinuku, ir iškart pagalvojau, kaip būtų faina jei paimtų abu, kaip duetą, nu labai balsai dera, ir po pasirodymo gi girdžiu Monatikas pareiškia:” o aš jūsų norėčiau paklaust, ar nenorėtumėt toliau dalyvaut duetu?” nu ket krūptelėjau žinok
------
Beje, OV vienam duetui davė mano mėgstamą Okean Elzy dainą žodžiu, beliko kažkaip Dančiką mintimis prišaukt, kad sudainuotų naują dainą su Indira (nu gali ir be Indiros, tiek to), ir OV, kad sudainuotų “Bila Golubka”  ir sezonas man tobulas bus
-----
Kokia graži šita Tinos daina, ta mergina tai superiškai dainavo
https://m.youtube.co...h?v=FTon_2tEOMU

Nea, nežiūrėjau biggrin.gif Nu bet tas Lioška iš kur jis išlindo, kažkaip nepastebimai, tik šast ir jau prie Nadios lotuliukas.gif Bet kaip man jie tiktų į porą biggrin.gif Ir iš vis, kodėl išsiskyrė ta jų grupė? Kaip suprantu juk gerai jiems ir ėjosi :hm
---
o neee doh.gif laugh.gif Nu tai negi ir man teks žiūrėt :oh Įtariu, kad ir mane gali vėl paveikt :oh Gal geriau reiks nežiūrėt? :lol Tik kažkaip abejoju, kad pavyktų :oh Nors, kiek pamenu, tai sunkiai labai einasi tą transliaciją rast, tai gal nerasiu :lol O tai įdomu ar jis ten normaliai toje laidoje dalyvaus, ar tik kaip lietuviškam balse kartais būna tokie kaip patarėjai(maždaug pašnibžda kažką į ausį ką rinktis ir daugiau jų nerodo : D )
---
Geras : D Man atrodo, reiks tave įtaisyt kitame sezoną į Voice patarėjus :lol
nu ar nebūsi tu čia savo raganiškumu ir Dančiką prisišaukus doh.gif lotuliukas.gif
---
: D Nu žiūrėk, gal ir išsipildys. Kažkaip galvoju, kad jei jau Danas sutiko ateit vėl į Voice, tai gal ir finalui ateis kokią dainą sudainuot bigsmile.gif
---
Aha, graži.. Jausminga tokia..Merginos balsas labai stiprus, o to vaikinuko tembras fainas. Labai retai kada tokių žemesnių balsų išgirsi smile.gif
Tą merginą išsirinko? O beje, čia Tinos mokiniai?

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 03:20)
Oi, ir nesakyk : D užtai kiek azarto būdavo, laukimo... ne tai kad dabar - atsidarai youtube ir bet kada pažiūri : D jokios intrigos! : D ir dainos taip greit neatsibosdavo
——-
Va šito aš nemačius kažkaip.. kažkoks man vaikystėj jis atrodė per suaugusiškas : D
———
Man irgi : ) nu ir šiaip mėgstu tokį rimtesnį kiną.. kažkaip ankščiau išvis mažai žiūrėdavau tų vienkartinių, kur pažiūri ir pamiršti.. tik dabar, jau kai nusikalu darbe, tai vakare tik kažko lengvo norisi. O tas Larso von Triero Europa beje, labai geras.. jei nematei, šiaip visai rekomenduoju : )
——-
Jo, sakau, žinok po jų laidų grynai jaučiuos kartu keliavus man patinka, kad labai daug ką sužinau, ir pasakoja ne kažkokius nuvalkiotus dalykus, o bendrauja su paprastais žmonėm, bando perprast jų tradicijas.. tik minusas, kad aš kai prisėdu, tai diena prapuolė : D ten dar per teliką rodo žiauriai ilgai.. tai jei kažkokių reikalų neturiu susiplanavus, tai neatkrapštysi manęs : D
———
užtai gali įšsinuomot dienai sau šeimą  žmoną su vaikais : D čia aišku be jokių intymumų, vat tiesiog kad kartu pvz savaitgalį praleist - nueit į teatrą, atrakciojus kokius.. nu, sakau, ufonautai..
ir yra dar darbas išvarytojai žmonių iš ofiso.. jei tipo lieka žmonių naktį pasilikusių dirbt, jie juos turii “atkrapštyt” nuo kompų ir varyt namo : D
———
Taip, apnėja čia.. vat užtai ir negeriu migdomųjų.
———
taip, sakau prieš kameras dar tvardydavosi kažkaip, dažniausiai.. labai sužvaigždėjo gal ar kokio krieno.. bet ir tai, nu tai būk kiek nori savim patenkintas, bet kitus žemint.. nu žemiau visko.. nežinau, kam Nastiai toks reikalingas
——-
Oi nu.. : D ne 40 tikrai : ) nepamiršk, dar nugrimuoja, o aš mačiau video be grimo (netyčia iššoko ) , tai nu.. kokie 44-45 gal..
——-
Ne, nu Tuktuk.. :lol :oh tik gi rašiau - Dantesas biggrin.gif o kas jis tai...dainininkas gal..
———
Aha  tikrai - nors kokį pliusą užsidėjo.. o va ukrainiečiai tai oj kaip AiG susižavėję.. tas dar ukrainietiškai kreipimąsi perskaitė.. mielai galim keistis prezidentais

būtent : D
---
Tai jis toks nevisai vaikiškas, gal labiau visai šeimai pritaikytas smile.gif Prieš kokius 5 metus mačiau kelias serijas, kai kartojo vėl lrt, tai ir dabar man jis fainas biggrin.gif Gražių dalykų vaikus mokantis. Kažkaip pagalvojus, tai dabar gal net nebėra tokio tipo serialų, kurie tokie daugiau vertybinio tipo ir kuriuos visa šeima galėtų žiūrėt arba tiesiog mūsų televizijos nerodo.
---
aha, reiks įsitraukt į sąrašiuką šitą : )
Šiaip ir aš visokius žiūriu. Jei, kaip sakai, labai nusikalus, tai nesinori kažko sunkaus, geriau kažką tokio kur visai nereik galvot : D Vos ne fonui pasileidi ir knapsai ant sofos : D
---
plem, čia tai nelabai gerai, nes aš kai jau užsikabinu, tai doh.gif : D
---
blink.gif jetus, dar tokių cūdų negirdėjau lotuliukas.gif Žiūriu kuo toliau, tuo įdomesni dalykai su ta Japonija dedasi : D
Man kas dar įstrigo, kai žiūrėjau kažkokią laidą ar siužetą apie Japiniją, tai kaip jie tvarkingai lipa į metro. išsirikiavę visi gražiai eilutėm. Atvažiuoja metro ir sulipa tvarkingai. Ir kaip jau pamato, kad prasideda susigrūdimas(ar ten jau sėst nebėra vietų), tai viskas - nebelipa niekas ir taip tvarkingai visi stovi laukdami kito traukinio : D Pagalvojau, kad va čia tai visai geras dalykas - žmonės bent jau nelipa ant galvų ir ant nugarų vieni kitiems : D
---
Aš irgi negeriu, bet mane kažkaip net ir be migdomųjų dažnokai ištinka :oh
---
joo..tas žeminimas, tai jau viena iš šlykščiausių savybių. O Nastia gal irgi panaši, jei abu sulipo į porą unsure.gif
---
ahaa, žinom tą tavo "netyčia iššoko lotuliukas.gif

nu gal ir taip : D Su grimu visi jauniau atrodo : )
---
ne, tai aš supratau, kad Dantesas :lol Bet įdomu kas jis per vienas - ar iš šou pasaulio : D
Ai, būtų su Lioška ir tiktų vienas kitam laugh.gif Reikalingi dar ten jai visokie Dantesai :lol
---
Jo, mačiau kreipimąsi, kad ten visi vos ne atsistoję jam plojo su šūksniais : D

Ten pas juos Radoje, tai ir su muštynėm kartais veiksmas vyksta, kiek matydavau per žinias :lol Jokių mandagumų nebelieka, kai jau nuomonės nesutampa - iš karto į atlapus kimba :lol
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 22, 17:12)
Nea, nežiūrėjau
----
Nu bet tas Lioška iš kur jis išlindo, kažkaip nepastebimai, tik šast ir jau prie Nadios : Bet kaip man jie tiktų į porą  Ir iš vis, kodėl išsiskyrė ta jų grupė? Kaip suprantu juk gerai jiems ir ėjosi
---
o neee Nu tai negi ir man teks žiūrėt :Įtariu, kad ir mane gali vėl paveikt :Gal geriau reiks nežiūrėt? Tik kažkaip abejoju, kad pavyktų :Nors, kiek pamenu, tai sunkiai labai einasi tą transliaciją rast, tai gal nerasiu
-----
O tai įdomu ar jis ten normaliai toje laidoje dalyvaus, ar tik kaip lietuviškam balse kartais būna tokie kaip patarėjai(maždaug pašnibžda kažką į ausį ką rinktis ir daugiau jų nerodo )
---
Geras Man atrodo, reiks tave įtaisyt kitame sezoną į Voice patarėjus
----
nu ar nebūsi tu čia savo raganiškumu ir Dančiką prisišaukus
---
: D Nu žiūrėk, gal ir išsipildys. Kažkaip galvoju, kad jei jau Danas sutiko ateit vėl į Voice, tai gal ir finalui ateis kokią dainą sudainuot ::
---
Tą merginą išsirinko?

bet žinok visai fainas sezonas - dainas fainas pareka... rolleyes.gif biggrin.gif
o šiaip labai tikiuos, kad paliks kitam sezonui Nadią - koks ji man fainas pozityvus žmogiukas, net per ekraną tas pozityvas persiduoda bigsmile.gif kažkaip kai su Lioška abu buvo, tai biškį erzino..
------
nu čia Potapo projektas tas V i S.. tai, manau, gal jis tiesiog užkniso ir juos... nežinau, bet kažkaip staigiai - ir čia gi jų koncas turėjo būt, ir ašaukė.. būtų bent turą užbaigę, o čia dabar nei iš niekur nieko... pyktis tikrai matosi nesusipykę viens su kitu..
-----
čia tu manęs klausi? biggrin.gif aišku geriau nežiūrėt.. biggrin.gif ir išvis šito UKR Voice geriau vengt kaip velniui kryžiaus lotuliukas.gif niekad nežinai, kada kaip suveiks biggrin.gif tik man kažko nesigauna lotuliukas.gif bet vat nesuprantu, Danas išėjo, o savo magija paliko biggrin.gif permetė tiksliau ant kitų lotuliukas.gif sakau, gal grįžta atsiimt kitą laidą? hmm.gif : D
------
jo, kaip patarėjai, bet visąlaik kaip supratau sėdės šalia.. nu gal jiem ir reik tylėt, bet Danas mačiau jau reiškėsi.. biggrin.gif
------
ahaaa, manęs ten tik ir betrūksta dar patarėjose doh.gif lotuliukas.gif
------
mhm... kritę reitingai jį prišaukė biggrin.gif nepaveža chebra projekto.. o dar sako nėr nepakeičiamų žmonių lotuliukas.gif
------
oi, aš net neabejoju, kad jis dainuos.. 100% bus finale ta jo nauja daina.. pamatysi...jau aš tai jį perpratus, kaip nieką : D
-------
eeem.. plem, dabar kai paklausei... kažkaip aš, žinok, pražiopsojau, kurį išrinko doh.gif lotuliukas.gif
------
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 22, 17:12)

Tą merginą išsirinko? O beje, čia Tinos mokiniai?

---
Tai jis toks nevisai vaikiškas, gal labiau visai šeimai pritaikytas  Prieš kokius 5 metus mačiau kelias serijas, kai kartojo vėl lrt, tai ir dabar man jis fainas biggrin.gif Gražių dalykų vaikus mokantis. Kažkaip pagalvojus, tai dabar gal net nebėra tokio tipo serialų, kurie tokie daugiau vertybinio tipo ir kuriuos visa šeima galėtų žiūrėt arba tiesiog mūsų televizijos nerodo.
---

plem, čia tai nelabai gerai, nes aš kai jau užsikabinu, tai
---

Man kas dar įstrigo, kai žiūrėjau kažkokią laidą ar siužetą apie Japiniją, tai kaip jie tvarkingai lipa į metro. išsirikiavę visi gražiai eilutėm. Atvažiuoja metro ir sulipa tvarkingai. Ir kaip jau pamato, kad prasideda susigrūdimas(ar ten jau sėst nebėra vietų), tai viskas - nebelipa niekas ir taip tvarkingai visi stovi laukdami kito traukinio : D Pagalvojau, kad va čia tai visai geras dalykas - žmonės bent jau nelipa ant galvų ir ant nugarų vieni kitiems : D
---
Aš irgi negeriu, bet mane kažkaip net ir be migdomųjų dažnokai ištinka :
---
joo..tas žeminimas, tai jau viena iš šlykščiausių savybių. O Nastia gal irgi panaši, jei abu sulipo į porą 
---
ahaa, žinom tą tavo "netyčia iššoko

-----
ne, tai aš supratau, kad Dantesas Bet įdomu kas jis per vienas - ar iš šou pasaulio
Ai, būtų su Lioška ir tiktų vienas kitam: Reikalingi dar ten jai visokie Dantesai
---

Ten pas juos Radoje, tai ir su muštynėm kartais veiksmas vyksta, kiek matydavau per žinias :lol Jokių mandagumų nebelieka, kai jau nuomonės nesutampa - iš karto į atlapus kimba :lol

ne, Nadios.. ji dar papasakojo, kaip skyrė tą dainą tėčiui, kažkada, kai dainavo (neseniai supratau, mirė), vargšė apsiverkė, žiūriu jau ir O vos nusilaiko.. Monatikas pribėjo apkabint Nadią, Tina išvis pasimetė.. žodžiu.. o Nadia tai išvis jautruolė - turputį kas, apsiašaroja iškart biggrin.gif ten vienas dalyvis O pasakė, nu nepacituosiu, bet esmė kažką tipo, kad O ne tik kaip dainininkas, bet ir šiaip toooks nerealus ir šiltas kaip žmogus, tai jinai ir ten sugebėjo apsiašarot" tipo kaip gražiai pasakei" lotuliukas.gif
-----
tai pala, gal dar tau nepatiks išvis : ) kažkaip normaliom sąlygom dar man gaila būdavo tiek laiko prie teliko prasėdėt, o kai karantinas tai aai, net ir sąžinė negraužia : D bent taip pakeliauju : D
-----
ai tai mane šitas dalykas Kijeve nustebino - ten kai laukia maršrutkės ar autiko - visi išsirikiuoja į eilutę, ir kiek telpa tiek telpa, o ne lipa, kaip kad pas mus, per galvas.. Japonija nestebina, nes ten ornungas, bet ukrainiečiai nėr labai jau tokia paklusni tauta : D
------
ne, ne tai ir ištinka negeriant, tiesiog sakau, kad gert negalima, nes jaučiu išgėrus, gali ir neatsibust, taip nustojus kvėpuot..? bet čia aš tik taip spėju, gal ir galima, nežinau, iš tikrųjų..
-------
arba panaši, arba tiesiog tokia pataikūnė.. bet žinai, jei iškyrė šeimą, tai.. nu pasako šį bei tą apie žmogų..
Tina irgi sunervino.. mergičkos jos sudainavo liaudišką dainą (nežinau, man tai gražiai), kaaaaip ji pradėjo varyt..sako "buvo baisu.. ar jūs suprantat, kad geri dainininkai iškrito, o va tokia viena iš jūsų pasiliks".. žinok, visi net išsižiojo biggrin.gif ta prasme maža kas nutiko, nu būna nesėkmės visiem, van profai kiek kartų susifeilina, o čia mėgėjai.. visi palaiko dalyvius, nu bet šita.. ta pati Nadia savo dalyvei "na, taip buvo klaidelių, bet svarbiausia kaip tu jausmu dainavai".. kažkaip pradeda Tina užknist jau.. žvaigždutė atsirado gi..
-------
: D ne, šitas tikrai netyčia iššoko.. : D
------
dainininkas (jei taip galima pavadint : D ).. į Rumšą kažkuo neša rolleyes.gif
https://www.youtube....h?v=SmX8AiEljzM
---------
oi nee, ne kartais, žinok biggrin.gif čia visiškai įprastas posėdis su fiziniu tiesios pagrindimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 20:27)
o šiaip labai tikiuos, kad paliks kitam sezonui Nadią - koks ji man fainas pozityvus žmogiukas, net per ekraną tas pozityvas persiduoda
------
čia tu manęs klausi?  aišku geriau nežiūrėt.. : D ir išvis šito UKR Voice geriau vengt kaip velniui kryžiaus niekad nežinai, kada kaip suveiks : D tik man kažko nesigauna :lol bet vat nesuprantu, Danas išėjo, o savo magija paliko : D permetė tiksliau ant kitų :lol sakau, gal grįžta atsiimt kitą laidą?
------
jo, kaip patarėjai, bet visąlaik kaip supratau sėdės šalia.. nu gal jiem ir reik tylėt, bet Danas mačiau jau reiškėsi
------
oi, aš net neabejoju, kad jis dainuos.. 100% bus finale ta jo nauja daina.. pamatysi...jau aš tai jį perpratus, kaip nieką : D
-------
eeem.. plem, dabar kai paklausei... kažkaip aš, žinok, pražiopsojau, kurį išrinko

Man irgi faina ji atrodo smile.gif Labai miela ir nuoširdi tokia.
----
tai va, norėčiau nežiūrėt, bet kažin kaip pavyks lotuliukas.gif nesinori vėl įklimpt :lol
---
loool doh.gif :lol nu jo, kaip gi be jo pamąstymų :lol
----
nu žiūrėsim ar pataikei : D
---
ne, nu lotuliukas.gif tai kur tu žiūrėjai? laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 22, 20:48)
ne, Nadios.. ji dar papasakojo, kaip skyrė tą dainą tėčiui, kažkada, kai dainavo (neseniai supratau, mirė), vargšė apsiverkė, žiūriu jau ir O vos nusilaiko.. Monatikas pribėjo apkabint Nadią, Tina išvis pasimetė.. žodžiu.. o Nadia tai išvis jautruolė - turputį kas, apsiašaroja iškart 

-------
ten vienas dalyvis O pasakė, nu nepacituosiu, bet esmė kažką tipo, kad O ne tik kaip dainininkas, bet ir šiaip toooks nerealus ir šiltas kaip žmogus, tai jinai ir ten sugebėjo apsiašarot" tipo kaip gražiai pasakei" 
-------
kažkaip normaliom sąlygom dar man gaila būdavo tiek laiko prie teliko prasėdėt, o kai karantinas tai aai, net ir sąžinė negraužia : D bent taip pakeliauju : D
-----
ai tai mane šitas dalykas Kijeve nustebino - ten kai laukia maršrutkės ar autiko - visi išsirikiuoja į eilutę, ir kiek telpa tiek telpa, o ne lipa, kaip kad pas mus, per galvas..
Japonija nestebina, nes ten ornungas, bet ukrainiečiai nėr labai jau tokia paklusni tauta : D
------
ne, ne tai ir ištinka negeriant, tiesiog sakau, kad gert negalima, nes jaučiu išgėrus, gali ir neatsibust, taip nustojus kvėpuot..? bet čia aš tik taip spėju, gal ir galima, nežinau, iš tikrųjų..
-------
arba panaši, arba tiesiog tokia pataikūnė.. bet žinai, jei iškyrė šeimą, tai.. nu pasako šį bei tą apie žmogų..
------
Tina irgi sunervino.. mergičkos jos sudainavo liaudišką dainą (nežinau, man tai gražiai), kaaaaip ji pradėjo varyt..sako "buvo baisu.. ar jūs suprantat, kad geri dainininkai iškrito, o va tokia viena iš jūsų pasiliks".. žinok, visi net išsižiojo  ta prasme maža kas nutiko, nu būna nesėkmės visiem, van profai kiek kartų susifeilina, o čia mėgėjai.. visi palaiko dalyvius, nu bet šita.. ta pati Nadia savo dalyvei "na, taip buvo klaidelių, bet svarbiausia kaip tu jausmu dainavai".. kažkaip pradeda Tina užknist jau.. žvaigždutė atsirado gi..
-------
dainininkas (jei taip galima pavadint : D ).. į Rumšą kažkuo neša
https://www.youtube....h?v=SmX8AiEljzM
---------
oi nee, ne kartais, žinok : D čia visiškai įprastas posėdis su fiziniu tiesios pagrindimu :lol

Taip ir supratau, kad liūdna ten daina.. Nadia tai tikrai labai jautrus žmogus matosi. Vien jau iš tų keletos video, kur aš mačiau, jau ten ji pastoviai graudinasi.
------

tai pagaliau Monatikas nebe didžiausias Voice ašarotojas : D Abu su Nadia į kompaniją : )
-------
teisingai thumbup.gif Nu šiaip tikrai labai įdomiai skamba. Reiks pažiūrėt kokią vieną kitą laidą prie progos smile.gif
---
oho blink.gif tikrai keistai : D Net nepagalvočiau, kad ukrainiečiai tvarkingai gali laukt : D

O kas tas ornungas? unsure.gif
----
oi net neįsivaizduoju..
Iš tikrųjų tai sakoma, kad pavojingas čia dalykas. Bet turbūt neįmanoma to atsikratyt..
---
nu jo...
---
oho blink.gif nu čia jau žiaurokai pavarė. Labai jau tiesiai šviesiai rėžė :oh Gal per daug į mokytojos vaidmenį įsijautė, ar ką (nu aš jau seniai sakiau, kad bijočiau jos kaip mokytojos :oh : D). Pradžioj neįsiskaičiau, pagalvojau, kad čia svetimiems dalyviams taip pasakė, nes pernai tai būdavo kad Potapas su Danu ten pavarydavo vieni ant kitų dalyvių. Bet kad ant savų, tai kažkaip įdomiai čia.. Nu vat sakau, kad Tina kažkokia keista man šiame sezone pasirodė - kažkaip tarsi ne nuotaikoj. Anuose tokia faina būdavo ir dalyviams viską gražiai aiškindavo. Man atrodo, metas jai pailsėt nuo Voice'iuko unsure.gif
Nadiai tai įsivaizduoju, kad šokas biškį buvo :lol Ji kai tiesiai iš vaikų Voice atėjus, tai gal pati išsigando : D
O ką Monatikas su Olegu sakė? Nesakė - ko čia ardaisi? :lol
----
Man tai ne į Rumšą, o į Jarutį : D Bet šiaip simpatiškas toks visai biggrin.gif
---
looool :oh Man grynai net akyse tie Rados vaizdai stovi kaip jie vienas kitam į atlapus kimba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 22, 22:17)
Man irgi faina ji atrodo Labai miela ir nuoširdi tokia.
----
tai va, norėčiau nežiūrėt, bet kažin kaip pavyks nesinori vėl įklimpt
---
loool nu jo, kaip gi be jo pamąstymų
----
nu žiūrėsim ar pataikei
---
ne, nu :tai kur tu žiūrėjai?
—-
Taip ir supratau, kad liūdna ten daina.. Nadia tai tikrai labai jautrus žmogus matosi. Vien jau iš tų keletos video, kur aš mačiau, jau ten ji pastoviai graudinasi.
------
tai pagaliau Monatikas nebe didžiausias Voice ašarotojas : D Abu su Nadia į kompaniją : )
-------
teisingai : Nu šiaip tikrai labai įdomiai skamba. Reiks pažiūrėt kokią vieną kitą laidą prie progos
---
oho tikrai keistai : D Net nepagalvočiau, kad ukrainiečiai tvarkingai gali laukt : D

O kas tas ornungas?  :
----
oi net neįsivaizduoju..
Iš tikrųjų tai sakoma, kad pavojingas čia dalykas. Bet turbūt neįmanoma to atsikratyt..
---
Bet kad ant savų, tai kažkaip įdomiai čia.. Nu vat sakau, kad Tina kažkokia keista man šiame sezone pasirodė - kažkaip tarsi ne nuotaikoj. Anuose tokia faina būdavo ir dalyviams viską gražiai aiškindavo.
———
Nadiai tai įsivaizduoju, kad šokas biškį buvo  kai tiesiai iš vaikų Voice atėjus, tai gal pati išsigando
——-
O ką Monatikas su Olegu sakė? Nesakė - ko čia ardaisi?
----
Man tai ne į Rumšą, o į Jarutį Bet šiaip simpatiškas toks visai
---
looool Man grynai net akyse tie Rados vaizdai stovi kaip jie vienas kitam į atlapus kimba

Žodžiu reik rašyt Zavai, kad kitąmet mestų lauk Tiną, o tai jau tikrai - voratinkliais ten apsitraukus jau : D į jos vietą galima Daną, Monatikui sakė trūksta labai jo : D
———
O tu turi kur žiūrėt? Paieškosiu tau linko.. (evil smile : D )
———-
Kažką mestelėjo, tipo “nesijaudink, aš vė grįžau” : D nu gal čia vieninelė frazė ir buvo.. bet žinant Daną, ten tie kiti 3 kviestiniai pratylės, bet jau šitas tai nepraleis progos biggrin.gif
———-
100 % : D
———-
Nu panašu, kad niekur nežiūrėjau biggrin.gif gal arbatos ėjau.. hmm.gif nors.. nu nebūdinga man eit kažkur skelbiant rezultatus.. : D
———-
Svarbiausia dar paprašė Tinos kartu padainuot (ji visus pasiunčia kartu dainuot, jei kažkieno iš trenerių daina skamba biggrin.gif ), ta sako, “jetus, nu kaip atsispirsi tavo ašarom.. einu, einu, tik pažadėk nebeverkt” biggrin.gif
———
Žinok Monatikas susiėmęs, nė vienos ašaros neištiedėjo šį sezoną : D
———
lotuliukas.gif žinau aš tave.. o ten jau ir vieną kitą sezoną prie progos... biggrin.gif čia kaip aš voice kažkada įsijungiau vieną laidą pažiūrėt, nes neturėjau ką veikt, o ir nieko įdomesnio nerodė.. ir ten jau kaip sakoma “pošlo, pojechalo..” biggrin.gif
——-
Sakau - irgi šoke buvau.. iš pradžių net nesupratau, kas çia per eilė išsirikiavus kaip sovietmečiu prie bananų : D

Ornung - tvarka vokiškai : )
——-
tai ne tas žodis pavojingas.. kiek žinau neatsikratysi.. nu gal stresą mažint..bet ką tu jį pamažinsi, ypač dabar su visais karantinais..
——-
Tai va sakau, visi nejaukiai kažkaip pasijuto.. nu tuo labiau nebuvo ten tragiškai.. man visai patiko.. gal kažko neišpildė, ko Tina tikėjosi, bet nu still... kam reik taip žemint prie žiūrovų..
Bet vėl gi rašo, kad faina jį ant kamerų, o taip tooookia žvaigždutė, taip šlykščiai su personalu elgias.. nekenčiu žmonių, kurie žemina kitus..
———-
Tai kad o jos abi gi vaikų buvo ne? Nepamenu jau kas ten buvo, apart Nadios su Lioška biggrin.gif
———-
Kad aš pati žinok sėdėjau kai kibiru šalto vandens apipilta biggrin.gif Olegas kažką mestelejo “gal aš jau ir eisiu..” biggrin.gif Monatikas tai sustingo lyg biggrin.gif nu žinai, man atrodo, jai pasakyk kažką, tai taip atgal gausi...
———-
Nu jo, toks Jaručio ir Rumšo mixas man : D simpatiškas? Tai viskas ok, leidi jiem likt kartu, nebereik skirtis..? lotuliukas.gif
——-
Aha biggrin.gif linksma bent, ne tai kad pas mus nuobodūs posėdžiai biggrin.gif
___
Ai, vakar žiūrėjau voice”o backstage”ą (ne, tikrai man reik užraukinėt su tuo voicu kažkaip, nežinau jau.. : D ), tai taip prajuokino klausimas, klausia vedėjas “o su kuo tu labiausiai sutari voice?”. Tai man, žinai, priminė, kaip manęs seneliai klausinėdavo “o su kuo tu labiausiai draugauji klasėj lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas : )
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 23, 13:27)
Žodžiu reik rašyt Zavai, kad kitąmet mestų lauk Tiną, o tai jau tikrai - voratinkliais ten apsitraukus jau : D į jos vietą galima Daną, Monatikui sakė trūksta labai jo : D
———
O tu turi kur žiūrėt? Paieškosiu tau linko.. (evil smile : D )
———-
Kažką mestelėjo, tipo “nesijaudink, aš vė grįžau” : D nu gal čia vieninelė frazė ir buvo.. bet žinant Daną, ten tie kiti 3 kviestiniai pratylės, bet jau šitas tai nepraleis progos
———-
Svarbiausia dar paprašė Tinos kartu padainuot (ji visus pasiunčia kartu dainuot, jei kažkieno iš trenerių daina skamba : D ), ta sako, “jetus, nu kaip atsispirsi tavo ašarom.. einu, einu, tik pažadėk nebeverkt”
———
Žinok Monatikas susiėmęs, nė vienos ašaros neištiedėjo šį sezoną : D
———
:lol žinau aš tave.. o ten jau ir vieną kitą sezoną prie progos... : D čia kaip aš voice kažkada įsijungiau vieną laidą pažiūrėt, nes neturėjau ką veikt, o ir nieko įdomesnio nerodė.. ir ten jau kaip sakoma “pošlo, pojechalo..” : D
——-
Tai va sakau, visi nejaukiai kažkaip pasijuto.. nu tuo labiau nebuvo ten tragiškai.. man visai patiko.. gal kažko neišpildė, ko Tina tikėjosi, bet nu still... kam reik taip žemint prie žiūrovų..
Bet vėl gi rašo, kad faina jį ant kamerų, o taip tooookia žvaigždutė, taip šlykščiai su personalu elgias.. nekenčiu žmonių, kurie žemina kitus..
———-
Tai kad o jos abi gi vaikų buvo ne? Nepamenu jau kas ten buvo, apart Nadios su Lioška : D
———-
Kad aš pati žinok sėdėjau kai kibiru šalto vandens apipilta : D Olegas kažką mestelejo “gal aš jau ir eisiu..” : D Monatikas tai sustingo lyg : D nu žinai, man atrodo, jai pasakyk kažką, tai taip atgal gausi...
———-
Nu jo, toks Jaručio ir Rumšo mixas man : D simpatiškas? Tai viskas ok, leidi jiem likt kartu, nebereik skirtis..? :lol
——-
Ai, vakar žiūrėjau voice”o backstage”ą (ne, tikrai man reik užraukinėt su tuo voicu kažkaip, nežinau jau.. : D ), tai taip prajuokino klausimas, klausia vedėjas “o su kuo tu labiausiai sutari voice?”. Tai man, žinai, priminė, kaip manęs seneliai klausinėdavo “o su kuo tu labiausiai draugauji klasėj

loool lotuliukas.gif
Kad Danas ateitų, tai turbūt jau be šansų.. Kad jau matai ir tame 10 sezone vis be nuotaikos sėdėjo į telefoną sulindęs. Nebeįdomu gal jau pasidarė pas Voice formatas. Nu nebent jei be Tinos paliktų tuos tris, tai jie nekonfliktiški (bent jau taip atrodo : D ), tai gal nesipyktų. Nes Danui tai jau labai reik žiūrėt ką sakyt, labai greit užsiplieskia ir užsiraukia.
---
nu aaačiū doh.gif lotuliukas.gif gal geriau neieškok :lol
Aną kartą žiūrėjau susiradus kažkokį internete linką, bet man ten reikėjo ištisai perjunginėt naujai, nes baigdavosi transliacija :lol Pamenu per dvi naršykles žiūrėjau :oh
Kai parašei tas "evil smile', tai prisiminiau tą Braškės smailą su kilnojamais antakiais, kuris pastoviai prajuokina :oh : D
---
loool nu žodžiu, toks vos ne James Bond, jis matai vėl grįžo :oh :lol
----
loool : D
---
eik tu unsure.gif kas čia per stebuklai :lol Tai, matyt, Nadiai galutinai perleido šitą titulą : D
---
nuu :oh ir dar mane reikėjo įtraukt :oh :lol
---
Nu matyt, kad tikrai kažkas tą dieną ne to buvo, nes juk gi anksčiau visada taip gražiai kalbėdavo tiems dalyviams - ir patarimų visokių gerų duodavo, ir palaikydavo. O kad savo problemas išlieja ant kitų, tai jau labai negerai. Jos tie žodžiai priminė mano vieną mokytoją muzikalkėj :oh
Bet šiaip nesuprasi kokia ji, esu skaičius kaip jos buvusi darbuotoja pasakojo, kad kaip tik ji atseit labai paprasta ir draugiška būdama ne ant scenos ir nesusireikšminus unsure.gif
Man tai ji atrodo tokia 'baba sjaicais' . Ne iš tų moteriškų švelnių asmenybių. Aš jos kaip mokytojos tai niekad nesirinkčiau, nes man ji per griežta perfekcionistė. Ir čia ne mokykla galų gale, kad galima dalyviams sakyt, kad per juos geresni iškris (tuo labiau, kai pati pasirinko :oh )
----
Aš tai nežinau : D Tik atsimenu, Nadią su Lioška, tą su barzda, o kas dar vienas, tai nežinau :hm Bet tikrai ne Tina :hm Nors...su mano atmintim, tai negarantuoju :lol
---
nu įdomiai tikrai :unsure Gal buvo prieš tai koks konfliktas, kad čia ji taip įsisiautėjo? Gal kažko eilinį kartą neparodė :hm
Iš vis buvo šiame sezone kokių konfliktiškų asmenybių, kaip kad tas ekoseksualas ar ramiai praėjo? : D
---
loool aga, leidžiu jiems būt kartu, tegul nebesiskiria blush2.gif laugh.gif
---
:lol :oh nu grynai kaip vaikų klausinėja :lol tai gal ten irgi kažkas iš vaikų Voice atėjęs klausinėja :lol Nespėja adaptuotis prie suaugusių :lol

Atsakyti
Plem kažkuo apsirgau, tikiuos ne covidas :/ plozu guliu, net neturiu jėgų knygos paimt : D doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 23, 16:16)

Kad Danas ateitų, tai turbūt jau be šansų.. Kad jau matai ir tame 10 sezone vis be nuotaikos sėdėjo į telefoną sulindęs. Nebeįdomu gal jau pasidarė pas Voice formatas.
——
Nu nebent jei be Tinos paliktų tuos tris, tai jie nekonfliktiški (bent jau taip atrodo , tai gal nesipyktų. Nes Danui tai jau labai reik žiūrėt ką sakyt, labai greit užsiplieskia ir užsiraukia.
---
nu aaačiū gal geriau neieškok
——-
Kai parašei tas "evil smile', tai prisiminiau tą Braškės smailą su kilnojamais antakiais, kuris pastoviai prajuokina
---
loool nu žodžiu, toks vos ne James Bond, jis matai vėl grįžo
----
nuu ir dar mane reikėjo įtraukt
---
Nu matyt, kad tikrai kažkas tą dieną ne to buvo, nes juk gi anksčiau visada taip gražiai kalbėdavo tiems dalyviams - ir patarimų visokių gerų duodavo, ir palaikydavo.
Bet šiaip nesuprasi kokia ji, esu skaičius kaip jos buvusi darbuotoja pasakojo, kad kaip tik ji atseit labai paprasta ir draugiška būdama ne ant scenos ir nesusireikšminus
——-
Man tai ji atrodo tokia 'baba sjaicais' . Ne iš tų moteriškų švelnių asmenybių. Aš jos kaip mokytojos tai niekad nesirinkčiau, nes man ji per griežta perfekcionistė. Ir čia ne mokykla
——
galų gale, kad galima dalyviams sakyt, kad per juos geresni iškris (tuo labiau, kai pati pasirinko
----
Aš tai nežinau : D Tik atsimenu, Nadią su Lioška, tą su barzda, o kas dar vienas, tai nežinau :hm Bet tikrai ne Tina Nors...su mano atmintim, tai negarantuoju :lol
---
nu įdomiai tikrai :Gal buvo prieš tai koks konfliktas, kad čia ji taip įsisiautėjo? Gal kažko eilinį kartą neparodė
——
Iš vis buvo šiame sezone kokių konfliktiškų asmenybių, kaip kad tas ekoseksualas ar ramiai praėjo?

Nu bet nežinau, koncų nėr, ką jam daugiau veikt biggrin.gif
———
Oi nežinau, nežinau.. biggrin.gif nu Nastia su nieko nesupyksta, su ja problemų nebūtų.. Monatikas.. nu Danas jo išvis draugelis, atsimeni gi biggrin.gif tokie Liolikas ir Bolekas - visada kartu trindavosi filmavimuose biggrin.gif Olego nepažinojo, bet lb susidraugavo, sakė valandų valandas abu prapliurpė visokiausiom temom.. tai irgi ne konfliktiškas, man jie panašus abu su Nadia.. bet va Olegas su Danu, man rodos, turėtų viiiisiškai nesutart biggrin.gif nu bus įdomu pažiūrėt 7dnį biggrin.gif
———
Prašom didis.gif lotuliukas.gif šiaip kol kas radau, kur 7dienas nemokamai. Nu tau vienam kartui užtektų biggrin.gif įmesiu linką,jei nerasi geriau :
Čia kol kas bonusas tau lotuliukas.gif
https://m.youtube.co...h?v=zGaMPWhWwHc
———
Aha tas geras buvo, bet nebėr jo biggrin.gif
——
Aha, išgelbėtojas nusileido biggrin.gif nu žinai, Zavai tikrai išgelbėtojas : D nes girdėjau reitingai žiauriai krito..
———
Aš tau tada išvis tik tarp kitko parodžiau : D
——-
Nu vat matyt kaip su kuo.. oi ne, aš irgi neičiau pas ją jokiu būdu biggrin.gif kad ir dainų atžvilgiu, ji silpniausia.. jau Monatikas lievas pernai duodavo, tai žinok taisos : D
——-
Ai va taikliai, ji 7dnį ir sakė - girdėjau dalyviai skundžias, kad aš galiu su jais zulint tą pačią natą 2 val.. doh.gif nu tai jei vien dvi val zulini vieną natą, tai jau ir tikėkis, kad dainą padainuos jau kaip išeis.. nes kitom natom laiko nebeliks biggrin.gif
Nu mano pirmas gitaros mokytojas toks buvo - aš 5 akordus zulinau virš mėnesio, kol idealiai nesigavo..vat dėl ko dėkinga, kad klausą stipriai išlavino - nes labai puikiai girdėjau kurioj tiksliai vieoj nesigauna : D tai dabar, girdžiu net mažiausią išsiderinimą gitaros.. :oh : bet būtent čia mokykla - nenori nelankyk.. o projekto biškį kitas tikslas..
———
Tai va būtent! Sustato geriausius kartu, o po to kiti kalti : D
——
Ai Dzizio gi tiksliai biggrin.gif oi kaip pasiilgau, fainas man jis buvo, toks juokingas : D aaa, prisiminiau - Džamala lyg..
——-
Nežinau, gal ir buvo, ten gi gabalais sudursto, neatseksi, kas ten po ko eina, iš tikrųjų smile.gif
——-
Kad nea, kažkokie visi adekvatūs biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 24, 00:46)
Plem kažkuo apsirgau, tikiuos ne covidas  plozu guliu, net neturiu jėgų knygos paimt
———
Oi nežinau, nežinau..  nu Nastia su nieko nesupyksta, su ja problemų nebūtų.. Monatikas.. nu Danas jo išvis draugelis, atsimeni gi  tokie Liolikas ir Bolekas - visada kartu trindavosi filmavimuose  Olego nepažinojo, bet lb susidraugavo, sakė valandų valandas abu prapliurpė visokiausiom temom.. tai irgi ne konfliktiškas, man jie panašus abu su Nadia.. bet va Olegas su Danu, man rodos, turėtų viiiisiškai nesutart

nu bus įdomu pažiūrėt 7dnį
———
Prašom  didis.gif :lol šiaip kol kas radau, kur 7dienas nemokamai. Nu tau vienam kartui užtektų biggrin.gif įmesiu linką,jei nerasi geriau :
------
Čia kol kas bonusas tau :lol
https://m.youtube.co...h?v=zGaMPWhWwHc
———
Aha tas geras buvo, bet nebėr jo
——
Aš tau tada išvis tik tarp kitko parodžiau : D
——-
Ai va taikliai, ji 7dnį ir sakė - girdėjau dalyviai skundžias, kad aš galiu su jais zulint tą pačią natą 2 val.. doh.gif nu tai jei vien dvi val zulini vieną natą, tai jau ir tikėkis, kad dainą padainuos jau kaip išeis.. nes kitom natom laiko nebeliks
----
Nu mano pirmas gitaros mokytojas toks buvo - aš 5 akordus zulinau virš mėnesio, kol idealiai nesigavo..vat dėl ko dėkinga, kad klausą stipriai išlavino - nes labai puikiai girdėjau kurioj tiksliai vieoj nesigauna : D tai dabar, girdžiu net mažiausią išsiderinimą gitaros.. :oh : bet būtent čia mokykla - nenori nelankyk.. o projekto biškį kitas tikslas..
———
Ai Dzizio gi tiksliai biggrin.gif oi kaip pasiilgau, fainas man jis buvo, toks juokingas : D aaa, prisiminiau - Džamala lyg..

jetus console.gif O ar turėjai kokių rizikingų kontaktų? Gal šiaip peršalai kur? g.gif Temperatūros turi?
---
nu jo, Monatikas su Nadia klausimų nekelia, įdomu kaip su Olegu biggrin.gif Jei ne mėgėjas per dantį patraukt, tai gal ir nesukonfliktuos : D

O tai jau šį sekmadienį bus?? Kažkaip galvojau, kad dar po kurio laiko : D
---
ne nu doh.gif Ruošia ji jau matai linkus doh.gif lotuliukas.gif
---
:lol plem, iš pradžių nesusigaudžiau kas čia vyksta :lol Paskui tik pavadinimą perskaičius supratau : D Bonusų čia visokių primėtysi, tai paskui dar kur nereikia įklimpsiu :oh lotuliukas.gif
---
Man atrodo, kad tarp šitų sm'inių smailų tai jo net ir nebūdavo. Braškė jį iš kažkur ištraukdavo :lol
---
nu tai ir to 'tarp kitko' man užteko kažkaip doh.gif
---
loool :oh nu bet rimtai.. kada jau prie kitų dalykų padirbėt, kai nebelieka laiko :oh
Grynai kaip muzikalkėj kokioj :oh
---
tai būtent : D Kas pateisinama muzikos mokykloj, tas ne pateisinama tokiuose projektuose :oh Man irgi būdavo taip, kad mokytoja pastatydavo prieš natas ir liepdavo visą pamoką vieną taktą brūžint doh.gif Nu išmokindavo, bet tai ir traumą įvarė, kad net nesinori jos prisimint :oh
---
ai prisiminiau, taigi aš jį Barzduku vadinau bigsmile.gif
Atsakyti