QUOTE(tuktuk @ 2021 02 18, 01:09)
aha, norėjau sakyt, kad grynai 'Vienas namuose' vaizdelis
----
paskui man ir pačiai nepatogu sakyt, kad truputį ne tą dieną sveikinat
oi man tai čia grynai tas guilty pleasure :Žiauriai mėgstų Bet ne Zero, nes man ana karti kažkokia.
----
eina sau.. gal kokiais masažais galima atstatyt?
---
man tai abu patiko, bet tame 10 jau per daug konfliktinių situacijų buvo.. Šiaip tas 9, tai iš vis tobulas
---
Bet tai blem kaip keista tokią trenerių sudėtį matyt.. :Taip buvau pripratus prie anų. Nu ir, aišku, beveik nieko nesuprantu beje, čia gi Nadia iš tos grupės (pamiršau pavadinimą kur vaikų Voice buvo. Kaip jai tinka ta plaukų spalva
---
Aha, mačiau Mane irgi labai užkabino Jo balso tembras taip gerai įsipaišo į visą skambesį, nu ir šiaip tokia įdomaus mistiškumo turinti. Žodžiu, netgi labai vykęs eksperimentas
----
Tikrai taip.. Deja, bet nelabai įmanoma nuo to ir apsisaugot, kai naudojamės įvairiais eshopais ir pan. Kas ten žino koks jų saugumo lygis..
Aha, tik tiek, kad man nejuokinga buvo skirtingai nuo filmo
Baik tu, koks čia nepatogumas

-
Man geriant ji nieko, bet po to kažkoks šlykštus poskonis po jos palieka..
-
Oi, ne, deja neatstatysi:/
-
9 tobulas!

bet ir šitas man labai patinka, tik dalyviai silpnoki.. o 10, mane jau ta porelė visiškai biesino...P ir NK..
-
Tinka? Man atvirkščiai atrodo tamsūs žymiai geriau

kitoj laidoj, mačiau anonsą, vėl su tamsiais bus

man vis kiekvieną sezoną tas pats klausimas KAS rengia Tiną - nu kažkoks tai koČmaras
-
Vakar netyčia video išmetė, kaip gimtadienio dovanas išpakuoja, kieeeeek prisižvengiau..

nu kaip vaikas! : D bet šaunuoliai tiek fainų, originalių idėjų

Tai vat.. :/
Papildyta:
Kalbant apie EV, nu kaip nustebino San Remo nugalėtojai

aš vis įpratus, kad ten tokios rIomantiškos laimi baladės, o čia vos iš klumpių neisvirtau

bet šiaip pagalvojau beklausant, kad man visai nedera italų kalba su roku

kažkokia ji per švelni rokui...
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 20, 18:26)
tavo, jei gerai pamenu, su Eltonu tą pačią dieną?
Tai kaip ir ercės - spalio 29

Kokią tu galvojai?
Aha
_______
Mhm.. nu bet kaip sako durną ir bažyčioj muša - nereik lakstyt :/ čia aš apie savo atvejį..
-
Tiksliai! Jis gi psidaugino ten.. visai buvau pamiršus, tik tą valtį prisiminiau

-
Suomijoj lyg šildomi šaligatviai, ne...? Kažkur atsimenu tikrai šildo, kas neužšaltų..
-
Vat užtai stengiuos nieko nepirkt į kiną
-
Aš atsimenu, kad kaip Ercės.. bet jau bijojau dabar perklaust, po Tuktuk atvejo

galvojau, gal irgi pati susiejau
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 22, 16:29)
plem, kažkaip ir man tas vaizdinys su valtele išlikęs, o tas 6 kopijas visai pamiršus buvau
---
Lietuva buvo pirma odds'uose ilgą laiką, o dabar žiūriu Islandija, nors dar net dainos neturi Gal jau pas juos kažkokios dainos paaiškėjo, kad taip iššoko į pirmą vietą
---
Bet kaip anksti pas jus, jau spalį snigo
Šiandien prasiėjau truputį, tai oras koks nerealiai šiltas - net pirštinių nereikėjo. Bet jau pliurzynas darosi, vietom grynai balos Tai jaučiu rytoj visai nebebus įmanoma pasivaikščiot normaliai
____
Kaaaip apsivalgiau kondensuoto pieno : Kaži nebus bloga
Būtent! : D
Dabar jau LT 6 :/ o Rusija kurių galų taip aukštai?

jei bus tas, ką prognozuoja rusų blogeriai kai kurie, tai tragedijų tragedija

manau, visi įsitikinę, kad Little Big važiuos, bet patys rusai pateikė visaaai įtikinamų priežasčių, kodėl jie ..nevažiuos

jie mano kad važiuos toks Morgenšternas, ar kaip jį.. nu šiandien sužinosim, ar analizė pasitvirtino
-
Buvo gražių dienų, ir vėl žiema

-
Aš maximum šaukštelį (ne šaukštą!.. šaukštelį) galiu suvalgyt... išvis atpratau, nuo saldaus, kad dabar bet ką saldaus suvalgius (a nu išskyrus ledus

) , bloga daros :/
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 24, 16:36)
Vat kas juos smarkiai gali nuskriausti, tai tai, kad normalios publikos nebus. Matosi, kad jie iš tų, kur kaip dėlės, publikos energija maitinasi :
Dėlės ..

-
O siaubeli, koks siaubelis

tegu tik nesidaro sau gėdos ir nevažiuoja.. iškungiau net neįpusėjus...
-
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 26, 12:32)
O jei rimtai, tai dažniausiai lyricsai per EV nueina į antrą planą.
aa, nu į studentų vakarėlius tie sparnuoti gyviai gal ir visai tiktų
Nu bėda, kad Ercės atveju, ir muzika į antrą planą nuėjus.. ten viskas į antrą planą nuėję..
Sparnuoti gyviai

kažkodėl vaizduotėj nusipiešė toks heloweeniškas vakarėlis tarp šikšnosparnių
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 01, 19:18)
Man jie labai gerai kai kažko norisi valgyt, bet labai tingisi daryt ai greit sumeti sumuštekus į tą kepyklę ir gatava
---
Bet pats Ercė tai toks užstrigęs laike atrodo - nesenstantis
---
Nu jeigu visos dainos tokio lygio kaip ta Ercės, tai kažkaip nuo Lt atrankos šiais metais nelabai kuo skiriasi tas Melodifestivalen : Anksčiau būdavo nemažai kokybiškesnių dainų
Mažu reik pasikept ryt, pasiilgau
Įsijunk popular ir naują - pamatysi, kad visgi pasikeitė

-
Nu tikrai.. bet kiek kartų kokybiškų neatrinko jie..