Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 24, 14:06)
Tokia ne visai alternatyva, kuri ir masei žmonių turėtų lengvai sueit, o kartu ir labai išskirtiniai visame EV kontekste smile.gif

O nesidomėjai kam realiausi šansai pas švedus? Ercei? biggrin.gif

oi ten yra vaizdų žinok laugh.gif

Pasijaučiau kaip tame filmuke lotuliukas.gif

Vat kas juos smarkiai gali nuskriausti, tai tai, kad normalios publikos nebus. Matosi, kad jie iš tų, kur kaip dėlės, publikos energija maitinasi laugh.gif

Nu ne, Ercė trečias unsure.gif Aišku, daina jo dar nepaviešinta, bet pagal lyricsus, tai visiškas š biggrin.gif

Nu žinok, dar neklausiau, bet tą atlikėją žinau biggrin.gif Jis Norvegijoje jaučiu populiariausias studentų vakarėliuose biggrin.gif

oi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 24, 18:36)
Vat kas juos smarkiai gali nuskriausti, tai tai, kad normalios publikos nebus. Matosi, kad jie iš tų, kur kaip dėlės, publikos energija maitinasi  laugh.gif

Nu ne, Ercė trečias   unsure.gif  Aišku, daina jo dar nepaviešinta, bet pagal lyricsus, tai visiškas š  biggrin.gif

Nu žinok, dar neklausiau, bet tą atlikėją žinau  biggrin.gif Jis Norvegijoje jaučiu populiariausias studentų vakarėliuose  biggrin.gif

Dėlės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
nu tai...reiškia savam stiliuj laugh.gif
O jei rimtai, tai dažniausiai lyricsai per EV nueina į antrą planą.

O pas juos pirmose vietose žymiai geresnės dainos? Jeigu panašiam lygyje visi, tai gal pavyks praslyst turėdamas senų bonusų iš praeities biggrin.gif
---

aa, nu į studentų vakarėlius tie sparnuoti gyviai gal ir visai tiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 vasario 2021 - 12:34
Labas smile.gif

Apsiryjau ir aš šiandien doh.gif Susapnavau tuos trikampinius sumuštinius, kur mokyklos laikais visi į ekskursijas vešdavomės, tai važiavau specialiai tą kepyklę pirkt ir net nebeskaičiuoju kiek suvalgiau laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 26, 12:32)

O pas juos pirmose vietose žymiai geresnės dainos? Jeigu panašiam lygyje visi, tai gal pavyks praslyst turėdamas senų bonusų iš praeities biggrin.gif

Nu va, radau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=u2FAGz_4s9g

Aš šiaip EV dainose stebuklų neieškau, bet vis tiek tuos lyricsus nori nenori girdi. Va ir Dark Side man žiauriai stringa tas '27 club' doh.gif Nu doesn't sit right with me, kaip anglai pasakytų, tai tikiuosi, kad gal pakeis žodžius biggrin.gif

Ai nežinau, nieko dar normaliai negirdėjus iš Melodifestivalen biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 28, 00:02)
Apsiryjau ir aš šiandien doh.gif Susapnavau tuos trikampinius sumuštinius, kur mokyklos laikais visi į ekskursijas vešdavomės, tai važiavau specialiai tą kepyklę pirkt ir net nebeskaičiuoju kiek suvalgiau laugh.gif
-----------
Nu va, radau  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=u2FAGz_4s9g

Aš šiaip EV dainose stebuklų neieškau, bet vis tiek tuos lyricsus nori nenori girdi.
----
Va ir Dark Side man žiauriai stringa tas '27 club' doh.gif Nu doesn't sit right with me, kaip anglai pasakytų, tai tikiuosi, kad gal pakeis žodžius  biggrin.gif

Ai nežinau, nieko dar normaliai negirdėjus iš Melodifestivalen  biggrin.gif

Nu geras, aš tokius irgi kepiausi prieš keletą dienų bigsmile.gif laugh.gif Man jie labai gerai kai kažko norisi valgyt, bet labai tingisi daryt biggrin.gif Tai greit sumeti sumuštekus į tą kepyklę ir gatava thumbup.gif
---
plem... laugh.gif nu jo, visai nekažką ta daina blush2.gif Kažkaip visgi geresnių lyrics'ų tikėjausi, kad ir Eurovizijai biggrin.gif Bet pats Ercė tai toks užstrigęs laike atrodo - nesenstantis biggrin.gif
---
Kažkaip nelabai įsiklausiau į jų lyrics'us. Matyt ne taip aiškiai kaip Ercė dainuoja, kad neužfiksavau biggrin.gif
---
Nu jeigu visos dainos tokio lygio kaip ta Ercės, tai kažkaip nuo Lt atrankos šiais metais nelabai kuo skiriasi tas Melodifestivalen unsure.gif Anksčiau būdavo nemažai kokybiškesnių dainų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 kovo 2021 - 19:21
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 18, 01:09)
aha, norėjau sakyt, kad grynai 'Vienas namuose' vaizdelis
----
paskui man ir pačiai nepatogu sakyt, kad truputį ne tą dieną sveikinat
——
oi man tai čia grynai tas guilty pleasure :Žiauriai mėgstų Bet ne Zero, nes man ana karti kažkokia.
----
eina sau.. gal kokiais masažais galima atstatyt?
---
man tai abu patiko, bet tame 10 jau per daug konfliktinių situacijų buvo.. Šiaip tas 9, tai iš vis tobulas
---
Bet tai blem kaip keista tokią trenerių sudėtį matyt.. :Taip buvau pripratus prie anų. Nu ir, aišku, beveik nieko nesuprantu  beje, čia gi Nadia iš tos grupės (pamiršau pavadinimą kur vaikų Voice buvo. Kaip jai tinka ta plaukų spalva
---
Aha, mačiau Mane irgi labai užkabino Jo balso tembras taip gerai įsipaišo į visą skambesį, nu ir šiaip tokia įdomaus mistiškumo turinti. Žodžiu, netgi labai vykęs eksperimentas
----
Tikrai taip.. Deja, bet nelabai įmanoma nuo to ir apsisaugot, kai naudojamės įvairiais eshopais ir pan. Kas ten žino koks jų saugumo lygis..

Aha, tik tiek, kad man nejuokinga buvo skirtingai nuo filmo biggrin.gif
———
Baik tu, koks čia nepatogumas smile.gif
——-
Man geriant ji nieko, bet po to kažkoks šlykštus poskonis po jos palieka..
——-
Oi, ne, deja neatstatysi:/
——-
9 tobulas! smile.gif bet ir šitas man labai patinka, tik dalyviai silpnoki.. o 10, mane jau ta porelė visiškai biesino...P ir NK..
——-
Tinka? Man atvirkščiai atrodo tamsūs žymiai geriau biggrin.gif kitoj laidoj, mačiau anonsą, vėl su tamsiais bus biggrin.gif man vis kiekvieną sezoną tas pats klausimas KAS rengia Tiną - nu kažkoks tai koČmaras biggrin.gif
——-
Vakar netyčia video išmetė, kaip gimtadienio dovanas išpakuoja, kieeeeek prisižvengiau..biggrin.gif nu kaip vaikas! : D bet šaunuoliai tiek fainų, originalių idėjų smile.gif
———
Tai vat.. :/

Papildyta:
Kalbant apie EV, nu kaip nustebino San Remo nugalėtojai blink.gif biggrin.gif aš vis įpratus, kad ten tokios rIomantiškos laimi baladės, o čia vos iš klumpių neisvirtau biggrin.gif bet šiaip pagalvojau beklausant, kad man visai nedera italų kalba su roku biggrin.gif kažkokia ji per švelni rokui...

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 20, 18:26)
tavo, jei gerai pamenu, su Eltonu tą pačią dieną? 

Tai kaip ir ercės - spalio 29  biggrin.gif Kokią tu galvojai?

Aha biggrin.gif
_______
Mhm.. nu bet kaip sako durną ir bažyčioj muša - nereik lakstyt :/ čia aš apie savo atvejį..
———-
Tiksliai! Jis gi psidaugino ten.. visai buvau pamiršus, tik tą valtį prisiminiau biggrin.gif
———-
Suomijoj lyg šildomi šaligatviai, ne...? Kažkur atsimenu tikrai šildo, kas neužšaltų..
——-
Vat užtai stengiuos nieko nepirkt į kiną biggrin.gif
——-
Aš atsimenu, kad kaip Ercės.. bet jau bijojau dabar perklaust, po Tuktuk atvejo biggrin.gif galvojau, gal irgi pati susiejau biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 22, 16:29)
plem, kažkaip ir man tas vaizdinys su valtele išlikęs, o tas 6 kopijas visai pamiršus buvau
---
Lietuva buvo pirma odds'uose ilgą laiką, o dabar žiūriu Islandija, nors dar net dainos neturi Gal jau pas juos kažkokios dainos paaiškėjo, kad taip iššoko į pirmą vietą
---
Bet kaip anksti pas jus, jau spalį snigo
Šiandien prasiėjau truputį, tai oras koks nerealiai šiltas - net pirštinių nereikėjo. Bet jau pliurzynas darosi, vietom grynai balos Tai jaučiu rytoj visai nebebus įmanoma pasivaikščiot normaliai
____

Kaaaip apsivalgiau kondensuoto pieno : Kaži nebus bloga

Būtent! : D
———
Dabar jau LT 6 :/ o Rusija kurių galų taip aukštai? biggrin.gif jei bus tas, ką prognozuoja rusų blogeriai kai kurie, tai tragedijų tragedija biggrin.gif manau, visi įsitikinę, kad Little Big važiuos, bet patys rusai pateikė visaaai įtikinamų priežasčių, kodėl jie ..nevažiuos biggrin.gif jie mano kad važiuos toks Morgenšternas, ar kaip jį.. nu šiandien sužinosim, ar analizė pasitvirtino biggrin.gif
——-
Buvo gražių dienų, ir vėl žiema biggrin.gif
——-
Aš maximum šaukštelį (ne šaukštą!.. šaukštelį) galiu suvalgyt... išvis atpratau, nuo saldaus, kad dabar bet ką saldaus suvalgius (a nu išskyrus ledus biggrin.gif ) , bloga daros :/
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 24, 16:36)
Vat kas juos smarkiai gali nuskriausti, tai tai, kad normalios publikos nebus. Matosi, kad jie iš tų, kur kaip dėlės, publikos energija maitinasi  :

Nu ne, Ercė trečias  M:  Aišku, daina jo dar nepaviešinta, bet pagal lyricsus, tai visiškas š

Dėlės .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
——-
O siaubeli, koks siaubelis biggrin.gif tegu tik nesidaro sau gėdos ir nevažiuoja.. iškungiau net neįpusėjus...
——-
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 26, 12:32)

——
aa, nu į studentų vakarėlius tie sparnuoti gyviai gal ir visai tiktų

Nu bėda, kad Ercės atveju, ir muzika į antrą planą nuėjus.. ten viskas į antrą planą nuėję.. biggrin.gif
———
Sparnuoti gyviai biggrin.gif kažkodėl vaizduotėj nusipiešė toks heloweeniškas vakarėlis tarp šikšnosparnių biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 03 01, 19:18)
Man jie labai gerai kai kažko norisi valgyt, bet labai tingisi daryt ai greit sumeti sumuštekus į tą kepyklę ir gatava
---
Bet pats Ercė tai toks užstrigęs laike atrodo - nesenstantis
---
Nu jeigu visos dainos tokio lygio kaip ta Ercės, tai kažkaip nuo Lt atrankos šiais metais nelabai kuo skiriasi tas Melodifestivalen : Anksčiau būdavo nemažai kokybiškesnių dainų

Mažu reik pasikept ryt, pasiilgau wub.gif
———
Įsijunk popular ir naują - pamatysi, kad visgi pasikeitė biggrin.gif
———-
Nu tikrai.. bet kiek kartų kokybiškų neatrinko jie..
Atsakyti
Labas : )
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 08, 19:26)
Man geriant ji nieko, bet po to kažkoks šlykštus poskonis po jos palieka..
——-
9 tobulas! :bet ir šitas man labai patinka, tik dalyviai silpnoki..  o 10, mane jau ta porelė visiškai biesino...P ir NK..
——-
Tinka? Man atvirkščiai atrodo tamsūs žymiai geriau  kitoj laidoj, mačiau anonsą, vėl su tamsiais bus man vis kiekvieną sezoną tas pats klausimas KAS rengia Tiną - nu kažkoks tai koČmaras 
——-
Vakar netyčia video išmetė, kaip gimtadienio dovanas išpakuoja, kieeeeek prisižvengiau.. nu kaip vaikas! : D  bet šaunuoliai tiek fainų, originalių idėjų
———
Kalbant apie EV, nu kaip nustebino San Remo nugalėtojai aš vis įpratus, kad ten tokios rIomantiškos laimi baladės, o čia vos iš klumpių neisvirtau  bet šiaip pagalvojau beklausant, kad man visai nedera italų kalba su roku biggrin.gif kažkokia ji per švelni rokui...
_______
Suomijoj lyg šildomi šaligatviai, ne...? Kažkur atsimenu tikrai šildo, kas neužšaltų..
——-
Dabar jau LT 6 o Rusija kurių galų taip aukštai?  jei bus tas, ką prognozuoja rusų blogeriai kai kurie, tai tragedijų tragedija  manau, visi įsitikinę, kad Little Big važiuos, bet patys rusai pateikė visaaai įtikinamų priežasčių, kodėl jie ..nevažiuos jie mano kad važiuos toks Morgenšternas, ar kaip jį.. nu šiandien sužinosim, ar analizė pasitvirtino
——-
Aš maximum šaukštelį (ne šaukštą!.. šaukštelį) galiu suvalgyt... išvis atpratau, nuo saldaus, kad dabar bet ką saldaus suvalgius (a nu išskyrus ledus  ) , bloga daros
--------
O siaubeli, koks siaubelis  tegu tik nesidaro sau gėdos ir nevažiuoja.. iškungiau net neįpusėjus...
——-
Įsijunk popular ir naują - pamatysi, kad visgi pasikeitė

jo jo, būtent išgėrus ir pasijaučia tas poskonis (man kažkodėl kartumas). Gėrimo momentu kažkaip ne. Užtat labai keista unsure.gif
---
aš pažiūrėjau kelis video, bet manęs kažkaip nebeužkabina.. Trūksta labai Dano ten biggrin.gif
Nastiai ir Potapui tai jau metas buvo trauktis. Kažkaip kaip pora jie per daug konfliktiški buvo :oh
Beje Vinikas(ar kaip jis : D), tai visai fainas - nevaizduojantis kažko iš savęs, paprastas atrodo.
---
Man tai pagražėjus pasirodė su tais šviesiais plaukais biggrin.gif Nors, aišku, kiek aš ją iš vis temačius, net ir su tamsiais : D
Apie Tinos stiliuką tai patyliu : D nu kaip reik sugebėt šitaip apsirengt - aš iš viso net nemačius tokių keistų odinių suknelių doh.gif Ir dar ant galvos tokios pat medžiagos daiktą užsidėjus unsure.gif
---
Mačiau ir aš - nu labai mielas video wub.gif Bet tai žiūriu, kasmet vis daugiau dovanų gauna. Jau kitą kartą iki lubų bus užversta :lol
----
jooo, kaip tik atėjau klaust ar matėt Italijos dainą biggrin.gif Nu plem ir man kažkaip labai keista italų kalbą tokiame stiliuje girdėt. Jau antra rokava daina EV, kažkaip labai neįprastai čia biggrin.gif
Būtų bajeris, jeigu dar daugiau roko atsiųstų ir kitos šalys : D

---
Berods Danijoj tokie :hm
---
Nu va, Rusija kaip nustebino - nu ką jie ten išsirinko, tai nesuprasi.. : D Aš kažkaip galvojau, kad Little Big vėl važiuos. Ir va kokią staigmenėlę padarė ir iš karto nukrito į 14 vietą pagal lažybininkus.
---
Aš šiaip saldumynų irgi visai nebevalgau (jau kuris laikas pamėgau 90 proc grynumo šokoladą), bet va kondensuoto tai užsimanau karts nuo karto smile.gif
---
loool..
---
nu reiks palygint biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 03 10, 01:23)
jo jo, būtent išgėrus ir pasijaučia tas poskonis (man kažkodėl kartumas). Gėrimo momentu kažkaip ne. Užtat labai keista
---
aš pažiūrėjau kelis video, bet manęs kažkaip nebeužkabina.. Trūksta labai Dano ten
Nastiai ir Potapui tai jau metas buvo trauktis.
——
Kažkaip kaip pora jie per daug konfliktiški buvo
Beje Vinikas(ar kaip jis tai visai fainas - nevaizduojantis kažko iš savęs, paprastas atrodo.
---
Man tai pagražėjus pasirodė su tais šviesiais plaukais Nors, aišku, kiek aš ją iš vis temačius, net ir su tamsiais
—-
Apie Tinos stiliuką tai patyliu nu kaip reik sugebėt šitaip apsirengt - aš iš viso net nemačius tokių keistų odinių suknelių Ir dar ant galvos tokios pat medžiagos daiktą užsidėjus
---
Mačiau ir aš - nu labai mielas video Bet tai žiūriu, kasmet vis daugiau dovanų gauna. Jau kitą kartą iki lubų bus užversta :
----
jooo, kaip tik atėjau klaust ar matėt Italijos dainą Nu plem ir man kažkaip labai keista italų kalbą tokiame stiliuje girdėt. Jau antra rokava daina EV, kažkaip labai neįprastai čia
Būtų bajeris, jeigu dar daugiau roko atsiųstų ir kitos šalys
---
Nu va, Rusija kaip nustebino - nu ką jie ten išsirinko, tai nesuprasi.. Aš kažkaip galvojau, kad Little Big vėl važiuos. Ir va kokią staigmenėlę padarė ir iš karto nukrito į 14 vietą pagal lažybininkus.
---
Aš šiaip saldumynų irgi visai nebevalgau (jau kuris laikas pamėgau 90 proc grynumo šokoladą), bet va kondensuoto tai užsimanau karts nuo karto

Jau ir nepamenu koks tiksliai, seniai begėriau biggrin.gif
———
Liūdna sakai? : D nu užtat dabar voice’as tikras, o ne Dano šou. Ai, bet būna ir čia pažvengi, mane labai prajuokino po šito numerio, svarbiausia Nadia, kad šovė “gal nori kėdėj pasėdėt???” lotuliukas.gif lotuliukas.gif matosi, kad iš vaikų voice”o atėjus lotuliukas.gif čia dar nukirpo pabaigą, Tina gale sako “sėskis jau tu pagaliau.. nu nori aš arba Nadia ant kelių prisėsim..” lotuliukas.gif

https://m.youtube.co...h?v=JdlsADspOeQ

———
Aha, visai fainas jis... tik va nežinau, kaip su dainų parinkimu bus.. va čia bijau, kad Dano skonio laaabai trūks... nes iš Nadios ir Monatiko čia jau visiškai nieko nesitikiu..
——-
Ji kažkokia išvis pagyvėjus.. nu va, bent kažkam gal covidas į naudą išėjo biggrin.gif
——
Kažkada skačiau, kad lyg Ralph Laurenas.. bet tada nežinau iš kokių patvorių tą Loreną traukia biggrin.gif nu tikrai Laureno kolekcijose nėkart nemačiau tokių šedevrų : D
——-
Aha, galės serialą daryt : D čia jau tas atvejis, kai tikrai reik laisvos dienos per gimtadienį biggrin.gif
———
Aha biggrin.gif manau bus, Gruzija gal kažką rokavo siųst turėtų, jei Tornike dalyvaus.. mane nustebino, kad Estija taip žemai.. nu ne šedevras, aišku, jų daina, bet daina kaip daina.. EV kontekste visai klausoma..
——-
Tragedija, va nei rinktų blogiausią visų laikų EV dainą, be konkurencijos nušluotų visus biggrin.gif
Visi galvojo, kad Little Bigai bus, išskyrus pačius rusus biggrin.gif užtai ir buvo 2, ar kokioj ten, vt..
Bet sakau mane įtikino, kad nebus Little Bigų nė kvapo.. nes:

1 - rusai tikrai nelaimės, po visų šitų įvykių su Navalnu, o Little Bigam tiesiog reikėjo reklamos, ir jos jie su kaupu gavo pernai. O kadangi nelaimės, tai dabar galės Rusija aiškint savo vatai, kad nu va nelaimėjo dėl dainos..

2 - Little Bigus girdėjau bijo leist, kad ko nepasakytų, o kadangi negalės iš kanalo važiuot atstovai, nebus jų kam sukontroliuot..doh.gif

Lygiai dėl tos pačios priežasties Baltarusija išsiuntė Lukašenkos palaikytojus.. kad ramu būtų...
man va tik atranka įdomi - tie kiti du dalyviai.. nu pirmą kartą išvis tokius matau biggrin.gif matyt gatvėj sugavo žmonės ir atitempė biggrin.gif
———
90? blink.gif Ir dar po šito tau koloj kartumas kliūna..?? biggrin.gif
Atsakyti
Su švente! lithuania.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 10, 10:44)
Liūdna sakai? :  D nu užtat dabar voice’as tikras, o ne Dano šou.
---
Ai, bet būna ir čia pažvengi, mane labai prajuokino po šito numerio, svarbiausia Nadia, kad šovė “gal nori kėdėj pasėdėt???” matosi, kad iš vaikų voice”o atėjus  čia dar nukirpo pabaigą, Tina gale sako “sėskis jau tu pagaliau.. nu nori aš arba Nadia ant kelių prisėsim..”

https://m.youtube.co...h?v=JdlsADspOeQ

———
Ji kažkokia išvis pagyvėjus.. nu va, bent kažkam gal covidas į naudą išėjo
——
Kažkada skačiau, kad lyg Ralph Laurenas.. bet tada nežinau iš kokių patvorių tą Loreną traukia : D nu tikrai Laureno kolekcijose nėkart nemačiau tokių šedevrų : D
——-
manau bus, Gruzija gal kažką rokavo siųst turėtų, jei Tornike dalyvaus.. mane nustebino, kad Estija taip žemai.. nu ne šedevras, aišku, jų daina, bet daina kaip daina.. EV kontekste visai klausoma..
——-
Bet sakau mane įtikino, kad nebus Little Bigų nė kvapo.. nes:
1 - rusai tikrai nelaimės, po visų šitų įvykių su Navalnu, o Little Bigam tiesiog reikėjo reklamos, ir jos jie su kaupu gavo pernai. O kadangi nelaimės, tai dabar galės Rusija aiškint savo vatai, kad nu va nelaimėjo dėl dainos..
2 - Little Bigus girdėjau bijo leist, kad ko nepasakytų, o kadangi negalės iš kanalo važiuot atstovai, nebus jų kam sukontroliuot..:
-----
Lygiai dėl tos pačios priežasties Baltarusija išsiuntė Lukašenkos palaikytojus.. kad ramu būtų...
----
man va tik atranka įdomi - tie kiti du dalyviai.. nu pirmą kartą išvis tokius matau  matyt gatvėj sugavo žmonės ir atitempė
———
90?  :blink  Ir dar po šito tau koloj kartumas kliūna..??

Nu taip, dabar jau grynai tikras Voice biggrin.gif Bet va nostalgija man senam.. Ai, beje, buvau įsijungus kažkurį sekmadienį Lt balsą. Tai ten, žiūriu, kuo toliau, tuo prasčiau (nors niekada kokybės ir nebuvo, bet dabar tai iš vis..) Ir atrodo, kad ne suaugusių ten balsas, o vaikų.
----
Tas momentas tai geras lotuliukas.gif Bet tai blem, tos merginos vietoj, tai nežinočiau kur iš gėdos dėtis doh.gif lotuliukas.gif Grynai kaip su mažu vaiku ten cackinosi lotuliukas.gif O tas "gal nori kėdėj pasėdėt", tai topinis :lol Gal Nadia tikrai užsimiršo, kokiam Voice dalyvauja :lol
----
Buvo apsikrėtus? unsure.gif
---
Eik tu sau blink.gif Negi rimtai?? : D Aš galvojau, kad gal kokio vietinio lygio dizainerius samdosi biggrin.gif Bet kad ir vietiniai būtų, nu kažkaip sunku patikėt, kad dizaineris gali taip aprengt :oh
---
Įdomu kada paaiškės pas gruzinus.
Estijos daina tai tokia niekuo neišsiskirianti, gal dėl to ir žemai g.gif Dar labai įdomu ką islandai siųs. O va Roop'ai tai žiūriu vis žemyn ir žemyn krenta..
---
nu jo, labai galimas daiktas. Jie viską tuoj primeta, apskaičiuoja doh.gif O jei dar, kaip sakai, Little Big gali leptelt tą, ko nereikia, tai ir nebesiuntė.
---
Sudominai su baltarusiais, tai ėjau paklausyt :lol Nu tai...geriau būčiau neklausius doh.gif :lol Kas ten per 90-ųjų mafijozų baliaus muzikantai lotuliukas.gif O kelis kartus Baltarusija visai gerus pasirodymus siuntė. Dabar vėl tokį dėjo, kur jau su niekuo nesupainiosi :lol Bet taip ir matosi, kad turėtų būt Lukašenkos palaikytojai - tokie marozinio tipo : D
Ir gal geriau nesakysiu kaip perskaičiau tą jų dainos pavadinimą "Ya Nauchu Tebya" doh.gif : D

---
Loool :oh
Žiūrėjai visą jų atranką?
---
laugh.gif nu bet tas kartumas ne toks :lol Aš dabar net tame 90 proc jaučiu truputį saldumo : D Bet iki šito po truputį ėjau - pradėjau nuo 70, paskui 80 ir dabar 90 (ar netgi 90keli. Nepamenu tikslaus skaičiaus) Tokį kaip ir eksperimentą dariau - ar pavyks pasiekt tą momentą, kai nebesinorės saldumynų. Tai žinok visai pavyko : D Kasdieninio noro nebejaučiu, kaip kad būdavo anksčiau, kai kasdien galėdavau plytom pienišką šokoladą valgyt. O atsimenu, kai kažkada seniau paragavau iš karto 90 proc šokoladą, tai blem kaip šlykštu buvo.. : D
Papildyta:

Matėt, šveicarai užkilo į pirmą vietą? Man tai atrodo pakopinta pernykščio(tiksliau užpernykščio) nugalėtojo daina. Labai panašus priedainio skambesys ir dainos stilius. Bet kažkaip netikiu, kad panaši daina vėl laimėtų antrą kartą g.gif
Atsakyti
Labas, su švente! lithuania.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 11, 15:32)
Nu taip, dabar jau grynai tikras Voice Bet va nostalgija man senam.. Ai, beje, buvau įsijungus kažkurį sekmadienį Lt balsą. Tai ten, žiūriu, kuo toliau, tuo prasčiau (nors niekada kokybės ir nebuvo, bet dabar tai iš vis..) Ir atrodo, kad ne suaugusių ten balsas, o vaikų.
----
Tas momentas tai geras Bet tai blem, tos merginos vietoj, tai nežinočiau kur iš gėdos dėtis Grynai kaip su mažu vaiku ten cackinosi
——-
O tas "gal nori kėdėj pasėdėt", tai topinis Gal Nadia tikrai užsimiršo, kokiam Voice dalyvauja
----
Buvo apsikrėtus?
---
Eik tu sau Negi rimtai?? Aš galvojau, kad gal kokio vietinio lygio dizainerius samdosiBet kad ir vietiniai būtų, nu kažkaip sunku patikėt, kad dizaineris gali taip aprengt
---
Įdomu kada paaiškės pas gruzinus.
Estijos daina tai tokia niekuo neišsiskirianti, gal dėl to ir žemai  Dar labai įdomu ką islandai siųs. O va Roop'ai tai žiūriu vis žemyn ir žemyn krenta..
---
nu jo, labai galimas daiktas. Jie viską tuoj primeta, apskaičiuoja doh.gif O jei dar, kaip sakai, Little Big gali leptelt tą, ko nereikia, tai ir nebesiuntė.
---
90-ųjų mafijozų baliaus muzikantail:
——-
Ir gal geriau nesakysiu kaip perskaičiau tą jų dainos pavadinimą "Ya Nauchu Tebya"
---
Žiūrėjai visą jų atranką?
---
nu bet tas kartumas ne toks :
———
Matėt, šveicarai užkilo į pirmą vietą? Man tai atrodo pakopinta pernykščio(tiksliau užpernykščio) nugalėtojo daina. Labai panašus priedainio skambesys ir dainos stilius. Bet kažkaip netikiu, kad panaši daina vėl laimėtų antrą kartą

Lietuviško nežiūriu, kažkada pažiūrėjau vaikų atskirus pasirodymus, tai visai nieko nepasirodė.. nu gal dėl to, kad atskiri pasirodymai..? bet va visai įsitraukiau į “dainuok su manim” smile.gif visai fainas projektukas, pasirodo smile.gif
———-
Eeeik tu, ir nesakyk.... biggrin.gif būčiau arba skardžiai žemę prasmegus, arba nualpus iš gėdos lotuliukas.gif
———-
Nu bet toks kaip automatiškai būtų išsprūdę lotuliukas.gif
———
Aha, bet nieko nepasakojo, kaip prasirgo, nieko nežinau.. va Olegas irgi sirgo, tai lengva forma, kuri sakė vis tiek sunkiai praėjo.. 4mėn jau praėjo, bet nepraeina iki šiol - kas mėnesį vis kažkokie nauji simptomai pasireiškia.. gydytojai tik gūžčioja pečiais.. ten sunku neužsikrėst pas juos - visi visur laksto, renginiai vyksta.. mūsų va giminaičiai irgi susirgo, nors taip saugojosi metus.. bet va atvažiavo iš Vokietijos vaikai, ir kaip išvarė “gastroliuot” po miestą, taip ir užnešė..
———
Vat ir man nesitiki..Nu kažkur sakė, kad Ralph Lauren veidas.. nežinau.. gal meluoja biggrin.gif o gal tik veidas biggrin.gif
———
Gruzinų tik daina neaiški.. o Roopam tai viskas - kažką turi galvot kaip pasirodymu išsiskirt.. man keista, kad Švedija 6, nors dar neišrinko doh.gif jei bus Ercė, tai risis jis žemyn paskui rusus iš paskos.. lygis ten panašus dainų biggrin.gif
———
Loooool.. nu.. backos rūmų muzikantai matyt : D
———
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
———
Nežiūrėjau aš išvis jos, į ką ten žiūrėt : D
———
Oi nežinau, aš kai paragavau kažkada 85lyg, mane net paralyžavo : D kai atsigavau, supratau, kad daugiau never ever : D
———
Man tai nieko yoatingo.. jo stiliukas, net klipas nukopijuotas, tik blogesnė versija.. ten kažkaip skoningai buvo, čia tai bliauna kaip ožys ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 11, 18:30)
Lietuviško nežiūriu, kažkada pažiūrėjau vaikų atskirus pasirodymus, tai visai nieko nepasirodė.. nu gal dėl to, kad atskiri pasirodymai..?
-----
bet va visai įsitraukiau į “dainuok su manim”  visai fainas projektukas, pasirodo
———-
Aha, bet nieko nepasakojo, kaip prasirgo, nieko nežinau.. va Olegas irgi sirgo, tai lengva forma, kuri sakė vis tiek sunkiai praėjo.. 4mėn jau praėjo, bet nepraeina iki šiol - kas mėnesį vis kažkokie nauji simptomai pasireiškia.. gydytojai tik gūžčioja pečiais.. ten sunku neužsikrėst pas juos - visi visur laksto, renginiai vyksta..
----
mūsų va giminaičiai irgi susirgo, nors taip saugojosi metus.. bet va atvažiavo iš Vokietijos vaikai, ir kaip išvarė “gastroliuot” po miestą, taip ir užnešė..
———
Gruzinų tik daina neaiški.. o Roopam tai viskas - kažką turi galvot kaip pasirodymu išsiskirt.. man keista, kad Švedija 6, nors dar neišrinko doh.gif jei bus Ercė, tai risis jis žemyn paskui rusus iš paskos.. lygis ten panašus dainų biggrin.gif
———
Loooool.. nu.. backos rūmų muzikantai matyt : D
———
Nežiūrėjau aš išvis jos, į ką ten žiūrėt : D
———
Oi nežinau, aš kai paragavau kažkada 85lyg, mane net paralyžavo : D kai atsigavau, supratau, kad daugiau never ever : D
———
Man tai nieko yoatingo.. jo stiliukas, net klipas nukopijuotas, tik blogesnė versija.. ten kažkaip skoningai buvo, čia tai bliauna kaip ožys ir viskas biggrin.gif

Gal vaikų balse normaliau viskas atrodo, kažkaip gal net nesu mačius vaikiško :hm
Bet va suaugusių, tai tokie lievi komisijos bajeriai būna pastoviai doh.gif Nu tokie vaikiški ir visai nejuokingi : D Ir Doncė taip erzina pastaruoju metu. Nu kas jam pasidarė, nesuvokiu. Gal žvaigždžių liga apsirgęs, nes kito paaiškinimo nerandu. Anksčiau man jis toks fainas atrodė, o dabar tai visiškai priešingai. Šiaip komisija labai daug ką duoda visam projektui(ypač kai dalyviai labai silpni). Tai kai surinkti nekokie žmonės komisijoje, tai visai neįdomu būna :oh
---
Kartais įsijungiu, kai nepamirštu smile.gif Ten tai yra talentingų vaikų.
Aš dabar per lrt žiūriu istorinį mini serialą "Perplaukus Atlantą". Tai visai įdomus smile.gif
---
bet tai keista, kodėl pas juos nestabdo nei jokių renginių :hm Negi užsikrėtimų procentas nedidelis g.gif
---
Eina sau... Tikiuosi, kad bent jau nesunkiai serga?

Matei Estijoj kaip užkilo atvejai? Laikėsi laikėsi ir vistiek galiausiai neišsilaikė..
---
Dėl Švedijos ir man labai keista. Kad ten pas juo nieko ypatingo ir nėra. O taip aukštai užkelti gal dėl to, kad švedai biggrin.gif
---
ai, kažkaip buvau supratus, kad žiūrėjai Baltarusijos atranką doh.gif : D
---
loool :lol Man irgi panašiai pirmą kartą buvo : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2021 - 15:37
labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 12, 15:36)
Gal vaikų balse normaliau viskas atrodo, kažkaip gal net nesu mačius vaikiško
Bet va suaugusių, tai tokie lievi komisijos bajeriai būna pastoviai
-----
Nu tokie vaikiški ir visai nejuokingi Ir Doncė taip erzina pastaruoju metu. Nu kas jam pasidarė, nesuvokiu. Gal žvaigždžių liga apsirgęs, nes kito paaiškinimo nerandu. Anksčiau man jis toks fainas atrodė, o dabar tai visiškai priešingai. 
---
Aš dabar per lrt žiūriu istorinį mini serialą "Perplaukus Atlantą". Tai visai įdomus
---
bet tai keista, kodėl pas juos nestabdo nei jokių renginių Negi užsikrėtimų procentas nedidelis
---
Eina sau... Tikiuosi, kad bent jau nesunkiai serga?

Matei Estijoj kaip užkilo atvejai? Laikėsi laikėsi ir vistiek galiausiai neišsilaikė..
---
ai, kažkaip buvau supratus, kad žiūrėjai Baltarusijos atranką

tai sakau, kadangi, ten atskiri pasirodymai, jokių bajerių nebuvo - gal dėl to ir nieko pasirodė biggrin.gif jaučiu, erzintų lygiai taip pat..
------
aha, aš jau kurį laiką pastebėjau, kad Doncės susireikšminimas kažkoks vis stiprėjantis, bet galvojau, gal tik man tik taip pasirodė..
-----
o irgi po seriją kas savaitę rodo? mane tai nervina toks žiūrėjimas, aš viską pamirštu per tiek laiko biggrin.gif Twin Peaksą taip bandžiau žiūrėt kartą per savaitę, nu tai kur ten - išvis nieko nebesupratau... biggrin.gif aš ir taip ten mažai, ką suprantu, atvirai pasakius doh.gif biggrin.gif bet taip tai išvis, įsijungi ir galvoji, hmm gal praleista kokia serija buvo.. ax.gif biggrin.gif
o Belgravijos nežiūri? man labai, labai patiko wub.gif ten senovės Anglija, kostiumai kokie gražūs.. wub.gif labai mėgstu filmus apie tą laikmetį.. : )
------
didelis, sakė jau lyg trečia banga parėjo.. nesuprantu aš irgi, kodėl pusiau laisva viskas.. rolleyes.gif
------
nuu.. sunkiai.. kadangi šeimoj yra žmonių ir kam apie 90 metų, tai išvis neatsikelia iš lovos, ir 2 savaites temperatūra 38 nekrenta..net baisu pagalvot - man kai nuo gripo kelias dienas būdavo, tai tokia išsekus po to būdavau, o čia dvi sav...
------
nemačiau unsure.gif o tai pas juos gal lockdowno nebuvo..?
-----
o ten tokia išvis būna? biggrin.gif man rodos, ten ką paskiria backa, tas turi važiuot biggrin.gif

aš perklausiau dalį dainų, ir pagalvojau, kokia vis tik silpna šiemet EV nusimato.. pernai būtų buvus geresnė.. patiko tik Prancūzija, Islandija (beje, šiemetinė jų daina, man žymiai labiau patiko.. kažkaip stilingiau) ir LT.. neapsisprendžiu, dėl Italijos biggrin.gif Bulgarijos lyg ir pusė velnio, bet ryškiai nuplagijuota iš kažko..
Atsakyti
Ai, Tuktuk, kaaaaaip užsikabinau wub.gif nu kaip man gražuuu wub.gif neskaitant visų techninių nesklandumų biggrin.gif

https://m.youtube.co...h?v=MTpwuYG94E0
Atsakyti