Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 23:58)

Jau gal peržiūrėjot? laugh.gif
---
Nu bet va, Ingėnui, dar įrodymas, kad BJ groja per radiją smile.gif
---
Bet tai kaip fainai - visos būsim pabuvoję koncerte thumbup.gif Kaip per mūsų senuosius tūsus wub.gif :super
--

Pas mane dabar tuoj daugiau darbų prasidės, tai irgi teks suktis kaip bitei doh.gif biggrin.gif Kažkaip greit tos šventės praėjo doh.gif

Aš taip ir neperžiūrėjau, o mb pabaigė blush2.gif

Groja, groja smile.gif Dabar Knockout pastoviai leidžia.

Nu jo biggrin.gif Aš dar į TT koncertą varau vasarą. Įdomu, ar spėsiu atsigaut prieš Robį biggrin.gif

Tai greičiau atsilik visus darbus, nes pradės EV diedai lįst iš visų kampų. Nebus kada dirbt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 01:59)
Aha, baisiai darbo ilgiuos..  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 02:09)
Aha. Mane kažko toks deja vu apėmė lotuliukas.gif
----
Aš irgi nesirinksiu, jau užteko... biggrin.gif žiūrėsiu į dalybas iš šalies biggrin.gif
-----
Taip, Kotryna smile.gif laimėjo, ne šiaip dalyvavo biggrin.gif
-----
Nu o ką padarysi.. biggrin.gif

nuuu bigsmile.gif laugh.gif
---
tikrai čia sunkios mum pagirios.. laugh.gif
--
thumbup.gif Tai už ką sirgsi? biggrin.gif
---
loool lotuliukas.gif kažkaip juokingai nuskambėjo tas "nu ką padarysi..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:13)

tikrai čia sunkios mum pagirios.. laugh.gif
--
thumbup.gif Tai už ką sirgsi? biggrin.gif

Nu sakau visiškai su komplikacijom mum šiemet EV praėjo lotuliukas.gif reiktų skiepytis biggrin.gif
----
Už nieką.. kažkaip nežinau.. nepasiruošus aš dar EV maratonui biggrin.gif kaip egzų sesija - po vienos nespėji atsigaut - kita ateina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 02:09)
Aš taip ir neperžiūrėjau, o mb pabaigė blush2.gif

Nu jo  biggrin.gif Aš dar į TT koncertą varau vasarą. Įdomu, ar spėsiu atsigaut prieš Robį  biggrin.gif

Tai greičiau atsilik visus darbus, nes pradės EV diedai lįst iš visų kampų. Nebus kada dirbt laugh.gif

nu va, dar viena doh.gif Neišeina man jūsų išauklėt doh.gif lotuliukas.gif
---
Oi, tai tau koncertinė vasara nusimato thumbup.gif Bet tai biškį be ryšio, jei abu koncai visai šalia doh.gif Nespėji susiorienuot kas kaip doh.gif laugh.gif
--
oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif net užsikosėjau iš juoko doh.gif lotuliukas.gif gerai sakai. Nežinau kaip čia reiks suktis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 00:09)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi bet kaip žvengsiu jei koks tuktukinis bernas vėl išlys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 02:19)
Nu sakau visiškai su komplikacijom mum šiemet EV praėjo lotuliukas.gif reiktų skiepytis biggrin.gif
----
Už nieką.. kažkaip nežinau.. nepasiruošus aš dar EV maratonui biggrin.gif kaip egzų sesija - po vienos nespėji atsigaut - kita ateina lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif tikrai būtų neprošal lotuliukas.gif Nu reik tikėtis, kad mano skonio nieko nebus blush2.gif
---
laugh.gif
aš tai irgi visai nežinau už ką. Būsiu tokia nusiresetinus - be jokių išankstinių nusistatymų. Žiūrėsiu kokios dainos ir tada bandysiu spręst biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 02:21)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi bet kaip žvengsiu jei koks tuktukinis bernas vėl išlys biggrin.gif

ne, nu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot draugė - žvengs jinai matai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 sausio 2017 - 00:24
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:20)
nu va, dar viena doh.gif Neišeina man jūsų išauklėt doh.gif lotuliukas.gif
---
Bet tai biškį be ryšio, jei abu koncai visai šalia doh.gif Nespėji susiorienuot kas kaip doh.gif laugh.gif
--
Nežinau kaip čia reiks suktis laugh.gif

Tai kad man vis kiti serialai atsiranda. Taip ir nepažiūriu biggrin.gif

Normalus tas tarpas. Bet vat jei TT labai gerai varys, tai gali ir neužtekti to laiko laugh.gif

Praeitais metais gi tas pats buvo. Darbų milijonas, o tuktukė Amiro interviu žiūri doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 00:21)
oi bet kaip žvengsiu jei koks tuktukinis bernas vėl išlys biggrin.gif

Tai ir išlįs. Čia gamtos jau taip sutverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:26)
doh.gif lotuliukas.gif tikrai būtų neprošal lotuliukas.gif Nu reik tikėtis, kad mano skonio nieko nebus blush2.gif
---

ne, nu ot draugė - žvengs jinai matai doh.gif lotuliukas.gif

Mano tikrai nebus - nujaučiu biggrin.gif turi gi būt nors viena poilsinė eurovizija biggrin.gif iš šalies pažvengt kaip jus rausiat intervus visokius laugh.gif
-----
Nu tai kad... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 00:28)
Tai kad man vis kiti serialai atsiranda. Taip ir nepažiūriu  biggrin.gif

Praeitais metais gi tas pats buvo. Darbų milijonas, o tuktukė Amiro interviu žiūri doh.gif  biggrin.gif
---------
Tai ir išlįs. Čia gamtos jau taip sutverta  biggrin.gif

Tai va ir man smile.gif
-------
Looool biggrin.gif
-------
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 02:28)
Tai kad man vis kiti serialai atsiranda. Taip ir nepažiūriu  biggrin.gif

Normalus tas tarpas. Bet vat jei TT labai gerai varys, tai gali ir neužtekti to laiko laugh.gif

Praeitais metais gi tas pats buvo. Darbų milijonas, o tuktukė Amiro interviu žiūri doh.gif  biggrin.gif
-----
Tai ir išlįs. Čia gamtos jau taip sutverta  biggrin.gif

Nu tada mes su taviškiu lauksim premjeros doh.gif lotuliukas.gif
--
lotuliukas.gif Tai va va biggrin.gif Turbūt tavo atveju, tau būtų geriau pirmas Robis, paskui TT biggrin.gif
--
blush2.gif nu vat kad jau kaip išlindo, tai išlindo doh.gif lotuliukas.gif Bet ai, maža tikimybė, kad vėl toks išlįstų irnesakyk.gif laugh.gif
--
ne, nu lotuliukas.gif doh.gif Nuskambėjo kaip iš kokios Animal Planet tv laidos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 02:32)
Mano tikrai nebus - nujaučiu biggrin.gif turi gi būt nors viena poilsinė eurovizija biggrin.gif iš šalies pažvengt kaip jus rausiat intervus visokius laugh.gif

Man kažkaip atrodo, kad prisižvengsi pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir bus tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:35)
blush2.gif nu vat kad jau kaip išlindo, tai išlindo doh.gif lotuliukas.gif Bet ai, maža tikimybė, kad vėl toks išlįstų irnesakyk.gif laugh.gif
--
ne, nu lotuliukas.gif doh.gif Nuskambėjo kaip iš kokios Animal Planet tv laidos lotuliukas.gif

Negali atmest tikimybės, kad jis antrąkart gali išlįst bandyt laimės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
aha lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:38)

Man kažkaip atrodo, kad prisižvengsi pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir bus tau lotuliukas.gif

Oi aš tai neprisižvengsiu, aš ir pernai būčiau neutraliai ištvėrus EV, jei ne tas S doh.gif biggrin.gif bet antro tokio nebus tai ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 02:42)
Negali atmest tikimybės, kad jis antrąkart gali išlįst bandyt laimės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
Oi aš tai neprisižvengsiu, aš ir pernai būčiau neutraliai ištvėrus EV, jei ne tas S  doh.gif biggrin.gif bet antro tokio nebus tai ramu biggrin.gif

nea, tikrai neišlįs 100 procentų tongue.gif O va S tai drąsiai gali išlįst lotuliukas.gif
--
Antro tokio nebus, ale gal jis antrą kartą bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 04, 00:45)
nea, tikrai neišlįs 100 procentų tongue.gif O va S tai drąsiai gali išlįst lotuliukas.gif
Antro tokio nebus, ale gal jis antrą kartą bus :

Neišlįs tikrai, nes tą dieną jam koncas Taline VĖL biggrin.gif
Atsakyti