Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Tuktuk, su gimtadieniuuuu!! cook.gif happybday.gif clap.gif 000552.gif visko, visko paties geriausio, tegul pildosi visos svajonės, ir pagaliau baigiasi pandemijos! smile.gif būk laiminga ir sveika! 4u.gif
Papildyta:
Labas
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 15:47)
Nu kur jau seniai nesimatė? 2019 gi dalyvavo
———
Bet tai išsiaiškinau, kad visai kantrus jis Parėjo namo ir nieko nesakė 5 valandas, jau kai tik miegot susiruošiau, paprašė vaistų nuo skausmo, parodė tą koją,

Ane?? Man atrodo, taip senai čia buvo, kokiais 2017 biggrin.gif kažkoks laiko iškreiptas suvokimas pasidarė man su tom visom pandemijom ir karantinais..
——-
Tai čia tai kas be ko
———
Naturalu - kofeinas gi smile.gif ne kinoteatriniai gėrimai biggrin.gif aš kazkada šaltos kavos atsinešiau.. pirmą ir paskutinį kartą! biggrin.gif
———
Nu.. tikslas labiau, manau, buvo sau susirinkti biggrin.gif bet ok, išskirs kažkiek ir Roopam kažką biggrin.gif
———
O tai taip ir būna! biggrin.gif kuo mažiau tikiesi, tuo didesnės traumos.. aš taip vienąkart bėgau į mašiną (išvis durną madą turiu visur lakstyt - sprinterė doh.gif ), nepamačius, kad plikledis, kaip slydau, kaip pašokau į viršų iš išsibėgėjimo, kaip vožiausi... doh.gif
———
O siaubas.. jau geriau iškart rodytis gydytojams..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 18:30)
looooooool jodinėja žmogus sau ant zuikio ir vargo nemato : Braške, va klausei ar pasikeitęs, tai, kaip matom nelabai : taip prajuokino tas momentas, kai į kadrą iš lėto įslenka
---
man šiaip irgi labiau patinka ne kine filmus žiūrėt. Dar jeigu koks liūdnesnis, tai nemėgstu apsiverkt prie kitų
---
galvojau, kad gal daugiau bendraujat
Dabar galvoju (jei nieko nepainioju), tai ji ir x faktorių kažkurį yra laimėjus
---
Ten tie visi dalyviai arba iš X faktoriaus arba iš Voice'o buvo. Tai kas nežiūrėjo tų laidų, tai tik per EV juos ir pamatė
——
Seriožkai nedalyvavimo EV ir metai kaip amžinybė
---
Jiems dabar labiau gal apsimokėtų, kad iš Lietuvos transliuotų jų pasirodymą

Loool biggrin.gif žmonės nesikeičia.. biggrin.gif nu bet tikrai, ot kas nepalaužtas karantinų biggrin.gif
———
Ai tai kad niekas ten nežiūri, kas verkia, kas ne biggrin.gif bet ir šiaip jei koks depresovas, tai tik sustiprina nuotaiką kinas.. dar patamsy, kažkaip visai liūdna pasidaro..
——-
Ane? Keista, man tai visiškai ji nieko ypatingo.. nebent sezonas labai silpnas buvo biggrin.gif
——-
Jo, iš “profų” nieko nebuvo net.. pirmąkart taip.. net Aistės!! biggrin.gif

O gerai, kad priminei, pamiršau voice pažiūrėt, reiks atsisukt biggrin.gif
———
Nu įskaitant kaip jis visur lenda, tai tikrai taip : D
———
Oi nejuokauk tik taip biggrin.gif tikrai ne.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 19:30)
Nu va gal Ercė leis šiemet Mansui ir Seriožkai pailsėt. Kažkas tai vis tiek turi vykt blackkiss entertainint

lotuliukas.gif doh.gif ai, kaip dėl manęs, tai gali visi trys ilsėtis biggrin.gif man pilnai užtenka šiemet Roopų entertaininimo EV biggrin.gif
———
Tai vis tiek gi kaip visur, manau, pirma žiūri pagal skubumą, ir jei mažiau skubu- lauki.
Atsakyti
Blackkiss, ačiū!!! wub.gif friends.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 17, 15:14)
Ane?? Man atrodo, taip senai čia buvo, kokiais 2017  kažkoks laiko iškreiptas suvokimas pasidarė man su tom visom pandemijom ir karantinais..
——-
Naturalu - kofeinas gi ne kinoteatriniai gėrimai biggrin.gif aš kazkada šaltos kavos atsinešiau.. pirmą ir paskutinį kartą!
———
aš taip vienąkart bėgau į mašiną (išvis durną madą turiu visur lakstyt - sprinterė ), nepamačius, kad plikledis, kaip slydau, kaip pašokau į viršų iš išsibėgėjimo, kaip vožiausi...
———
Ai tai kad niekas ten nežiūri, kas verkia, kas ne biggrin.gif bet ir šiaip jei koks depresovas, tai tik sustiprina nuotaiką kinas.. dar patamsy, kažkaip visai liūdna pasidaro..
——-
Ane? Keista, man tai visiškai ji nieko ypatingo.. nebent sezonas labai silpnas buvo
——-
O gerai, kad priminei, pamiršau voice pažiūrėt, reiks atsisukt

tikrai ta pandemija laiko suvokimą iškreipė doh.gif
---
svarbiausia juk ir žinojau, kad kofeino ten yra, bet vat prisireikė man tos kolos doh.gif Nesitikėjau, kad taip greit suveiks : D
---
oiii doh.gif nu čia tokie lėkimai, tai gali nekaip baigtis unsure.gif Gerai, kad viskas laimingai : D Aš kaip vėžlys slankioju pastaruoju metu doh.gif Atrodo ir batai neturėtų būt slidūs su tokiu padu, bet slidinėju kaip nežinau kas.
---
aha, visi tie sustiprinti garsai..
---
Tai nieko ypatingo ir buvo : D Nu žinai, kaip ir visada mūsų tuose šou. Jau retais atvejais kokį perliuką suranda. Nelabai aš ten ir žiūrėjau - tik pusfinalį ir finalą,bet užteko susidaryt nelabai kokį įspūdį.
---
Aš irgi nežiūrėjau.. Kažkaip turbūt neįdomu be Dancės biggrin.gif Skaičiau, kad kažkokį lyg Ukrainos roko dainininką paėmė vietoj jo, bet man tai nematytas (nu, aišku, kiek aš jų ir težinau laugh.gif )

______

Biškį ne į temą, bet matei kas atsitiko su citybee? doh.gif doh.gif Garantuotai būčiau ir aš prisiregistravus jau seniai, jei vairuočiau. Kiek vargo dabar žmonės turi pasikeist visokias korteles :oh Nors tipo sakė, kad mokėjimo kortelių duomenų nenutekino, bet aš kažkaip labai abejoju, nes kas dieną - vis po naujieną doh.gif
Braške, o tu nebuvai pasiėmus iš jų mašinos, kai buvai grįžus į Lietuvą? unsure.gif
Atsakyti
tuktuk, su gimtadieniu!!!!!!! Daug sveikatos ir sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kad bent per kokį zoomą galėjai pašvęst unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 17, 13:14)

Ane?? Man atrodo, taip senai čia buvo, kokiais 2017 biggrin.gif kažkoks laiko iškreiptas suvokimas pasidarė man su tom visom pandemijom ir karantinais..

aš kazkada šaltos kavos atsinešiau.. pirmą ir paskutinį kartą! biggrin.gif

nepamačius, kad plikledis, kaip slydau, kaip pašokau į viršų iš išsibėgėjimo, kaip vožiausi... 

Tu gal pamiršai, kad jis du kartus dalyvavo? Pirmas kartas 2016 metais buvo, tai beveik pataikei biggrin.gif

Oi lotuliukas.gif Po šitos ilgam gali strikti kino teatro tulike, žiūrėk grįžus į salę jau tik credits bepamatysi laugh.gif

Nu žiauriai skaudžiai nuskambėjo, bet vaizdinys iškart kaip iš kokio Vienas Namuose pas mane doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 17, 13:37)
ai, kaip dėl manęs, tai gali visi trys ilsėtis biggrin.gif man pilnai užtenka šiemet Roopų entertaininimo EV biggrin.gif

Nu žiūrėk tu man g.gif Po to sakysi, kad kažkaip per daug nuobodi EV laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 17, 19:19)
Atrodo ir batai neturėtų būt slidūs su tokiu padu, bet slidinėju kaip nežinau kas.

Braške, o tu nebuvai pasiėmus iš jų mašinos, kai buvai grįžus į Lietuvą? unsure.gif

Ai, nu LT nežinau su kokiais batais reikia vaikščioti, kad nenudribtum žiemą doh.gif

Ne, mėgėja su savo mašina važinėt biggrin.gif Bet skaičiau, kad ten tik tai iki kažkada registruotų vartuotojų duomenis nutekino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 17, 19:19)
Blackkiss, ačiū!!!
tikrai ta pandemija laiko suvokimą iškreipė
---
svarbiausia juk ir žinojau, kad kofeino ten yra, bet vat prisireikė man tos kolos Nesitikėjau, kad taip greit suveiks
---
oiii nu čia tokie lėkimai, tai gali nekaip baigtis Gerai, kad viskas laimingai Aš kaip vėžlys slankioju pastaruoju metu Atrodo ir batai neturėtų būt slidūs su tokiu padu, bet slidinėju kaip nežinau kas.
---
aha, visi tie sustiprinti garsai..
---
Tai nieko ypatingo ir buvo Nu žinai, kaip ir visada mūsų tuose šou. Jau retais atvejais kokį perliuką suranda. Nelabai aš ten ir žiūrėjau - tik pusfinalį ir finalą,bet užteko susidaryt nelabai kokį įspūdį.
---
Aš irgi nežiūrėjau.. Kažkaip turbūt neįdomu be Dancės Skaičiau, kad kažkokį lyg Ukrainos roko dainininką paėmė vietoj jo, bet man tai nematytas (nu, aišku, kiek aš jų ir težinau

______

Biškį ne į temą, bet matei kas atsitiko su citybee? : Garantuotai būčiau ir aš prisiregistravus jau seniai, jei vairuočiau. Kiek vargo dabar žmonės turi pasikeist visokias korteles Nors tipo sakė, kad mokėjimo kortelių duomenų nenutekino, bet aš kažkaip labai abejoju, nes kas dieną - vis po naujieną
Braške, o tu nebuvai pasiėmus iš jų mašinos, kai buvai grįžus į Lietuvą?

Ar pataikiau šiemet su data? tomato.gif man jau gėda biggrin.gif bet, jei teisingai atsimenu, sakei 17 biggrin.gif iš kur man ta 13 buvo įsiminus.. matyt su Robiu tave supainiojau biggrin.gif
———-
Aš kažkaip net nebemėgstu kolos.. kai pamatau, iškart man akyse iškyla tas cukraus kiekis doh.gif biggrin.gif
———
Nu tiek tas ir laimingai - labai stuburo diskas susivarė.. bet džiaugiuos, kad galva nenukentėjo :/ jau dabar tai irgi kaip vėžlys slenku biggrin.gif
——-
Ir vaizdai doh.gif pvz, žiūrėjau Hju Glaso legenda, tai kai kurie kadrai iki šiol akyse stovi.. šiaip filmas nerealiai patiko, bet kai kurios scenos.. nu ne kine žiūrėjimui biggrin.gif
———-
Nu taip, kiek ten tų perliukų gali būt ant tokios mažytės LT smile.gif
———
Aa, ne čia aš ne apie Ukrainos kalbėjau biggrin.gif Ukrainos žiūrėjau.. reitingai girdėjau kritę (labai tikėtina kad vėl Daną įkiš kažkur), bet kaip gera ten be Potapo ir Dano, neįsivaizduoji žinok biggrin.gif pagaliau normalus voice, be jokių išsidirbinėjimų, skandalų ir t.t.. nežinau, paskutinis sezonas, visiškas feilas buvo...

Dėl rokerio, plem vat kur jie mato rokerį, tai aš visai nesuprantu doh.gif : D šiaip aš jo labai nemėgau, ir būtent dėl muzikos.. labai nustebau voiciuke, nes pasirodė labai inteligentiškas, malonus žmogus... nu dabar sako jis lyg rokoperose dainuoja, gal dėl to rokeriu vadina..bet kas būna jo koncertuose, su roku nieeeeeko bendro neturi biggrin.gif toks rusiškas naftalininis popsiukas biggrin.gif nu dabar lyg iš principo perėjo į ukrainiečių kalba..

Bet šitas sezonas tau nepatiktų - dabar viskas tik ukrainietiškai biggrin.gif

Labai įsimintinų kol kas ir nebuvo.. labiausiai gal šita moteriškė.. bet ji profė! : D tipo kaip siurprizas buvo, o Tina įkalbėjo dalyvaut : D

https://m.youtube.co...h?v=RxKOUHRMJbs

Ai tiesa, šiaip vengiu kažką googlint apie Dancę, bet nauja daina išėjo, nežinau ar matei.. neataistebiu, kaip jis sugeba rast stilių tokį originalų, nu į nieką nepanašu smile.gif keista daina, bet taaaaip užkabino biggrin.gif

https://m.youtube.co...h?v=z_GBz-EUihk

————
Aha mačiau.. bet vargšas tas Kaikaris - tada jo Small Planetą subankrotino, dabar su City Bee skandalas doh.gif nu.. doh.gif nežinau..
Šiaip baisu, pagalvojus, iš tikro, tai daug kur ir bet kokius duomenis gali nuhakint..
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 17, 21:14)

Tu gal pamiršai, kad jis du kartus dalyvavo?  Pirmas kartas 2016 metais buvo, tai beveik pataikei 
——-
Nu žiūrėk tu man : Po to sakysi, kad kažkaip per daug nuobodi EV
———
Ai, nu LT nežinau su kokiais batais reikia vaikščioti, kad nenudribtum žiemą

Nee, gi atsimenu, vienąkart su sparnais, kitą - kukliau, valtelėj kažkokioj lotuliukas.gif doh.gif
———-
biggrin.gif arba atsitrenksi į išeinančią minią biggrin.gif
———-
Nu žinok panašiai biggrin.gif skirtumas tik kad šiuo atveju juokinga nebuvo pačiai biggrin.gif
———
Ai nesvarbu, aš jau džiaugiuos, kad ji iš principo bus biggrin.gif bent kažkokia! biggrin.gif
———-
svarbu teisingai eit biggrin.gif reik laaabai stipriai remtis į minamos kojos tašką pernešus ant jos svorį, ir neslysta, net ledu einant tada rolleyes.gif galiu kursus pravest lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Braškyt! wub.gif friends.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 17, 23:14)
Tikiuosi, kad bent per kokį zoomą galėjai pašvęst
----
Tu gal pamiršai, kad jis du kartus dalyvavo?  Pirmas kartas 2016 metais buvo, tai beveik pataikei

Po šitos ilgam gali strikti kino teatro tulike, žiūrėk grįžus į salę jau tik credits bepamatysi

Nu žiauriai skaudžiai nuskambėjo, bet vaizdinys iškart kaip iš kokio Vienas Namuose pas mane
----
Ai, nu LT nežinau su kokiais batais reikia vaikščioti, kad nenudribtum žiemą

Ne, mėgėja su savo mašina važinėt  biggrin.gif Bet skaičiau, kad ten tik tai iki kažkada registruotų vartuotojų duomenis nutekino?

Simboliškai biggrin.gif
Šiuo metu labai norėtųsi į sodybą išvažiuot. Panašiu laiku vis išvažiuodavau ilgesniam pasibuvimui. O kol kas tai neįmanoma pakliūt unsure.gif
----
Loool : D
---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Bet pastebėjau, kad kine maždaug įpusėjus filmui ir prasideda vaikščiojimas. Visi kažkokie neapskaičiuojantys savo galimybių :lol
---
aha, norėjau sakyt, kad grynai 'Vienas namuose' vaizdelis laugh.gif
---
Čia kaip visada - žiema kelininkus užklumpa netikėtai doh.gif
Bet iš tikrųjų tai laaabai džiaugiuosi, kad pagaliau vėl turim normalią, tikrą žiemą wub.gif Kaip aš jos buvau pasiilgus biggrin.gif Kaip koks mažas vaikas pirmą kartą sniegą pamačius vis einu žiūrėt pro langą naktį prieš miegą ar nesninga blush2.gif O jeigu sninga, tai dar pasigrožiu ir parelaksuoju bežiūrėdama į gatvės žibintus ir kaip apšviestos krenta snaigės. Man nuo vaikystės šitas vaizdas įstrigęs kaip kažkoks labai magiškas wub.gif
----
Tai gerai, kad ir nevažinėjai su tom Bitutėm :oh Ten nutekino tuos duomenis, kurie užsiregistravę prieš tris metus ir anksčiau. Naujausių lyg ir ne :hm Labiausiai dabar žmonės bijo, kad neprisiimtų paskolų jų vardais... Nu bet kaaaip šitaip neinvestuot į apsaugą..Įmonė su tokia apyvarta ir visai nesirūpina svarbiausiai dalykais. Nesuvokiama.. Tai iš vis kuo gali pasitikėt doh.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 17, 23:27)
Ar pataikiau šiemet su data?  man jau gėda biggrin.gif bet, jei teisingai atsimenu, sakei 17 biggrin.gif iš kur man ta 13 buvo įsiminus.. matyt su Robiu tave supainiojau
———-
Aš kažkaip net nebemėgstu kolos.. kai pamatau, iškart man akyse iškyla tas cukraus kiekis
———
Nu tiek tas ir laimingai - labai stuburo diskas susivarė.. bet džiaugiuos, kad galva nenukentėjo
———
Ukrainos žiūrėjau.. reitingai girdėjau kritę (labai tikėtina kad vėl Daną įkiš kažkur), bet kaip gera ten be Potapo ir Dano, neįsivaizduoji žinok pagaliau normalus voice, be jokių išsidirbinėjimų, skandalų ir t.t.. nežinau, paskutinis sezonas, visiškas feilas buvo...
------
Dėl rokerio, plem vat kur jie mato rokerį, tai aš visai nesuprantu šiaip aš jo labai nemėgau, ir būtent dėl muzikos.. labai nustebau voiciuke, nes pasirodė labai inteligentiškas, malonus žmogus... nu dabar sako jis lyg rokoperose dainuoja, gal dėl to rokeriu vadina..bet kas būna jo koncertuose, su roku nieeeeeko bendro neturi  toks rusiškas naftalininis popsiukas  nu dabar lyg iš principo perėjo į ukrainiečių kalba..
-------
Bet šitas sezonas tau nepatiktų - dabar viskas tik ukrainietiškai

Labai įsimintinų kol kas ir nebuvo.. labiausiai gal šita moteriškė.. bet ji profė! : D tipo kaip siurprizas buvo, o Tina įkalbėjo dalyvaut : D

https://m.youtube.co...h?v=RxKOUHRMJbs
----------
Ai tiesa, šiaip vengiu kažką googlint apie Dancę, bet nauja daina išėjo, nežinau ar matei.. neataistebiu, kaip jis sugeba rast stilių tokį originalų, nu į nieką nepanašu  keista daina, bet taaaaip užkabino
https://m.youtube.co...h?v=z_GBz-EUihk
---------
Šiaip baisu, pagalvojus, iš tikro, tai daug kur ir bet kokius duomenis gali nuhakint..

Pataikei biggrin.gif Tai ne tau čia gėda turėtų būt, o man, kad subalamutijau :oh Nu ten kažkaip gavosi taip, kad keletą kartų vis išpuldavo man šventimas 13, tai, matyt, sakiau, kad su Robiu švęsim biggrin.gif Tai gal ir užsifiksavo : D O paskui man ir pačiai nepatogu sakyt, kad truputį ne tą dieną sveikinat blush2.gif biggrin.gif

Beje, Braške, primink, o kada tavo diena? : ) Aš kažkaip irgi jaučiuos pasimetus tarp datų doh.gif : D Nežinau ar tą datą galvoju :oh
---
oi man tai čia grynai tas guilty pleasure : D Žiauriai mėgstų :oh Bet ne Zero, nes man ana karti kažkokia.
----
eina sau.. gal kokiais masažais galima atstatyt? :hm
---
man tai abu patiko, bet tame 10 jau per daug konfliktinių situacijų buvo.. Šiaip tas 9, tai iš vis tobulas wub.gif
---
nu jo, tada tikrai įdomus jų rokerio apibrėžimas : D
---
Gražiai sudainavo, bet tai jos vietoj keistai jausčiausi tarp kitų dalyvių, jeigu ji ir taip žymi dainininkė : D
Bet tai blem kaip keista tokią trenerių sudėtį matyt.. : D Taip buvau pripratus prie anų. Nu ir, aišku, beveik nieko nesuprantu :oh O beje, čia gi Nadia iš tos grupės (pamiršau pavadinimą :oh), kur vaikų Voice buvo. Kaip jai tinka ta plaukų spalva :bigsmile
---
Loool : D

Aha, mačiau bigsmile.gif Mane irgi labai užkabino wub.gif Jo balso tembras taip gerai įsipaišo į visą skambesį, nu ir šiaip tokia įdomaus mistiškumo turinti. Žodžiu, netgi labai vykęs eksperimentas : )
----
Tikrai taip.. Deja, bet nelabai įmanoma nuo to ir apsisaugot, kai naudojamės įvairiais eshopais ir pan. Kas ten žino koks jų saugumo lygis..
Atsakyti
Labas biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 17, 21:27)
bet, jei teisingai atsimenu, sakei 17 biggrin.gif iš kur man ta 13 buvo įsiminus.. matyt su Robiu tave supainiojau biggrin.gif

Nu tiek tas ir laimingai - labai stuburo diskas susivarė.. bet džiaugiuos, kad galva nenukentėjo :/ jau dabar tai irgi kaip vėžlys slenku

Nee, gi atsimenu, vienąkart su sparnais, kitą - kukliau, valtelėj kažkokioj 

Ai nesvarbu, aš jau džiaugiuos, kad ji iš principo bus biggrin.gif bent kažkokia! 

reik laaabai stipriai remtis į minamos kojos tašką pernešus ant jos svorį, ir neslysta, net ledu einant tada  rolleyes.gif galiu kursus pravest

Nu vat aš irgi tuktuk su Robiu buvau susiejus, o tavo, jei gerai pamenu, su Eltonu tą pačią dieną? biggrin.gif

Va va, svarbu, kad galva sveika, bet vis tiek baisu kaip gali staigiai susitraumuoti lygioje vietoje unsure.gif

Tai valtelė tik klipe buvo, bet ant scenos su 6 savo kopijom buvo laugh.gif

Aš irgi biggrin.gif Šiandien pas mus finalas, tai užkandžių prispirkau kaip kokiems 10 žmonių doh.gif biggrin.gif

Naudingas patarimas, bet vis tiek aš nevaikščiosiu kaip pensininkė laugh.gif Nors pas mus su šaligatviu slydumu nėra problemų.

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 18, 01:09)

Bet pastebėjau, kad kine maždaug įpusėjus filmui ir prasideda vaikščiojimas. Visi kažkokie neapskaičiuojantys savo galimybių

Kaip koks mažas vaikas pirmą kartą sniegą pamačius vis einu žiūrėt pro langą naktį prieš miegą ar nesninga blush2.gif O jeigu sninga, tai dar pasigrožiu ir parelaksuoju bežiūrėdama į gatvės žibintus ir kaip apšviestos krenta snaigės. Man nuo vaikystės šitas vaizdas įstrigęs kaip kažkoks labai magiškas wub.gif

Beje, Braške, primink, o kada tavo diena?

Kartais gali skaičiuot neskaičiavęs. Mano pūslė maža, tai man bent vieną kartą visada tenka nueit biggrin.gif

O jooo wub.gif Aš jau nuo spalio vidurio prilipdavau prie lango ir laukdavau, kol tas sniegas pasirodys biggrin.gif

Tai kaip ir ercės - spalio 29 biggrin.gif Kokią tu galvojai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 20, 20:26)
Tai valtelė tik klipe buvo, bet ant scenos su 6 savo kopijom buvo laugh.gif

Šiandien pas mus finalas, tai užkandžių prispirkau kaip kokiems 10 žmonių doh.gif  biggrin.gif

O jooo  wub.gif Aš jau nuo spalio vidurio prilipdavau prie lango ir laukdavau, kol tas sniegas pasirodys  biggrin.gif

Tai kaip ir ercės - spalio 29  biggrin.gif Kokią tu galvojai?

plem, kažkaip ir man tas vaizdinys su valtele išlikęs, o tas 6 kopijas visai pamiršus buvau biggrin.gif
---
loool : D Rimtai buvai pasiruošus thumbup.gif Tai, kaip suprantu, laimėjo tie, kuriems ir buvo prognozuota, ane?
Bet tai kaip įdomiai - Lietuva buvo pirma odds'uose ilgą laiką, o dabar žiūriu Islandija, nors dar net dainos neturi :hm Gal jau pas juos kažkokios dainos paaiškėjo, kad taip iššoko į pirmą vietą :hm
---
wub.gif Bet kaip anksti pas jus, jau spalį snigo blink.gif
Šiandien prasiėjau truputį, tai oras koks nerealiai šiltas - net pirštinių nereikėjo. Bet jau pliurzynas darosi, vietom grynai balos :oh Tai jaučiu rytoj visai nebebus įmanoma pasivaikščiot normaliai : D
---
Svarsčiau ar 27d., ar 29 d. Nesuprantu ko man ta 27 dar į galvą įlindus doh.gif biggrin.gif

____

Kaaaip apsivalgiau kondensuoto pieno doh.gif Kaži nebus bloga unsure.gif loool
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 vasario 2021 - 16:31
Laba smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 22, 16:29)

plem, kažkaip ir man tas vaizdinys su valtele išlikęs, o tas 6 kopijas visai pamiršus buvau

Tai, kaip suprantu, laimėjo tie, kuriems ir buvo prognozuota, ane?

Bet tai kaip įdomiai - Lietuva buvo pirma odds'uose ilgą laiką, o dabar žiūriu Islandija, nors dar net dainos neturi

Bet kaip anksti pas jus, jau spalį snigo 

Kaaaip apsivalgiau kondensuoto pieno doh.gif Kaži nebus bloga unsure.gif loool

O man kaip tik ta valtis nebuvo užsifiksavus, turėjau prisimint, kad klipe lyg ir buvo biggrin.gif

Nu šiais metais trankiai, on brand, kaip sakoma biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=cIvaeu6Oxzc

Aha, nelaimėjo, o nušlavė. Kažkaip žiauriai gailą paliko to dalyvio, kur pernai laimėjo. Šiais metais man net labiau patiko jo daina unsure.gif
O šiaip mano mėgstamiausia vakaro daina net nedalyvavo atrankoje laugh.gif

Gal jau kokiu teaser pasidalinę buvo g.gif Nors rašo, kad kovo 13 paskelbs pačią dainą g.gif

Aš čia turėjau omeny, kad vaikystėj laukdavau sniego nuo spalio vidurio biggrin.gif Šiais metais lyg ir nebuvo sniego spalį, gal šiek tiek kaip cukraus pudros kokį rytą ir buvo pabarstyta, bet neprisimenu biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif Oi, net nupurtė laugh.gif Kiek suvalgei?
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 22, 20:34)
Nu šiais metais trankiai, on brand, kaip sakoma 

https://www.youtube....h?v=cIvaeu6Oxzc

---------
Aha, nelaimėjo, o nušlavė. Kažkaip žiauriai gailą paliko to dalyvio, kur pernai laimėjo. Šiais metais man net labiau patiko jo daina 

Gal jau kokiu teaser pasidalinę buvo g.gif Nors rašo, kad kovo 13 paskelbs pačią dainą g.gif

Aš čia turėjau omeny, kad vaikystėj laukdavau sniego nuo spalio vidurio  biggrin.gif Šiais metais lyg ir nebuvo sniego spalį, gal šiek tiek kaip cukraus pudros kokį rytą ir buvo pabarstyta, bet neprisimenu  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif Oi, net nupurtė laugh.gif Kiek suvalgei?

Bet man tai visai nieko ta daina bigsmile.gif Kažkaip biškį kitaip įsivaizdavau biggrin.gif Sukelia man nostalgišką jausmą - žiauriai primena Linkin Park muziką.

---
nu va, nepasisekė vargšui. Įdomu kiek per visas šalis tokių bus, kurie pernai buvo išrinkti, o šiais metais nenuskilo.

O matei Norvegija ką išsirinko? biggrin.gif Man tai ten kažkoks nesusipratimas tos visos vizualizacijos doh.gif Jau gi kažkada buvo kažkas su didžiuliais sparnais laugh.gif
---

Greičiau tas dainas visi paskelbtų ir aiškesnis vaizdas susidarytų biggrin.gif Nes dabar tai kažkokios neapčiuopiamos spėlionės gaunasi doh.gif
---
aa, galvojau, kad šiais metais čia taip anksti prisnigo smile.gif

---
Nemėgsti? biggrin.gif Gal pusę skardinės surijau doh.gif Nu bet nieko, kažkaip viskas normaliai praėjo biggrin.gif Galvojau rimtai bloga pasidarys nuo saldumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 23, 12:34)
Bet man tai visai nieko ta daina bigsmile.gif Kažkaip biškį kitaip įsivaizdavau biggrin.gif Sukelia man nostalgišką jausmą - žiauriai primena Linkin Park muziką.

nu va, nepasisekė vargšui. Įdomu kiek per visas šalis tokių bus, kurie pernai buvo išrinkti, o šiais metais nenuskilo.

O matei Norvegija ką išsirinko?

Greičiau tas dainas visi paskelbtų ir aiškesnis vaizdas susidarytų

Nemėgsti? biggrin.gif Gal pusę skardinės surijau doh.gif Nu bet nieko, kažkaip viskas normaliai praėjo biggrin.gif Galvojau rimtai bloga pasidarys nuo saldumo biggrin.gif

Ai, man irgi ji visai nieko. Man atrodo, kad didžiojoj EV dar visai neblogą vietą paims rolleyes.gif O dėl Linkin Park, tai kaip tik mačiau su jais interviu per mūsų ale Labas Rytas ir Linkin Park kaip tik įvardino, kaip savo pagrindinius inspiration biggrin.gif

Jaučiu, kad nedaug. Spėju tik, kad švedai kažką kitą dar išsirinkt turėtų g.gif

Ne, nespėjau dar. Reikės pračekint biggrin.gif

Aš irgi jau laukiu, kada bus galima spėjimus pradėt po truputi dėliotis biggrin.gif

Nežinau, mėgstu saldžius dalykus, bet man labiau patinka toks subtilus saldumas, o ne grynas cukrus kaip kondensovkėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 23, 21:36)
Ai, man irgi ji visai nieko. Man atrodo, kad didžiojoj EV dar visai neblogą vietą paims  rolleyes.gif
-------
O dėl Linkin Park, tai kaip tik mačiau su jais interviu per mūsų ale Labas Rytas ir Linkin Park kaip tik įvardino, kaip savo pagrindinius inspiration  biggrin.gif

Jaučiu, kad nedaug. Spėju tik, kad švedai kažką kitą dar išsirinkt turėtų g.gif

Ne, nespėjau dar. Reikės pračekint  biggrin.gif

Nežinau, mėgstu saldžius dalykus, bet man labiau patinka toks subtilus saldumas, o ne grynas cukrus kaip kondensovkėj  biggrin.gif

Šiaip tai visko gali būt g.gif Tokia ne visai alternatyva, kuri ir masei žmonių turėtų lengvai sueit, o kartu ir labai išskirtiniai visame EV kontekste smile.gif
Kuo daugiau klausau, tuo labiau kabina biggrin.gif
---
geeeras, nu va reiškia nesusivaideno man biggrin.gif
---
O nesidomėjai kam realiausi šansai pas švedus? Ercei? biggrin.gif
---
oi ten yra vaizdų žinok laugh.gif
---
nu taip, čia jau gryna saldumo bomba laugh.gif Jau nėra kur saldžiau lotuliukas.gif
Pasijaučiau kaip tame filmuke lotuliukas.gif
5:20
https://www.youtube....h?v=mqJrB8VzrII
Atsakyti