Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 00:07)
Oi :/ kur sugebėjo? Slidinėjot?
——-
Nu karantinas, tai vis įvykis kažkoks biggrin.gif
——-

Kaip gaila... :/ gal nuspręs kaip force majoro atveju, ne iš SanRemo siųst, o tiesiog.. bet spėju ne?

Gerai būtų doh.gif Laiptelio nepastebėjo ir susivarė kulkšnies raiščius doh.gif O slidinėt kaip tik turėjom kitą savaitę varyt, bet tai dabar jau nuplaukė doh.gif

Nu pas mus tas karantinas ne toks rimtas biggrin.gif Bet man atrodo, kad šiais metais bus visur EV žiūrėjimo rekordai sumušti, žmonės daugiau neturi ką veikt biggrin.gif

Ne, yra nuspręsta, kad Sanremo nugalėtojas važiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 00:04)
looool joo, prisimenu, kad sudainavo : Kažkaip jis prasmunka net per karantiną
---
geras, netgi rašei?
---
Kad čia, man atrodo, jau ir taip rekordinį balsų skaičių surinko jie
Beje, o kodėl daug kas rašo, kad su atsegtu užtrauktuku dainavo? Aš kažkaip nepastebėjau
---
aha, labai graži ta Gebrasy daina Bet vaizdas scenoje, tai silpnas.. Dar kaip susigraudino jis po pasirodymo. Matosi, kad jautrus vaikinukas, nepratęs visai prie to dėmesio. Tai kas būtų ant didžiosios EV scenos.. Bet dainą, tai tikrai dar ne vieną kartą įsijungsiu paklausyt, nes labai man ji graži
——-
Aha, Gebrasy dar parašęs ir Militai dainą buvo D Žodžiu, tris dainas Eurovizijai pasiūlė. Tie pirmi vaikinukai tai man priminė tas berniukų grupes - visus Back street boys ir t.t. Irgi melodinga daina. Sakau, talentingas vaikis
——-
Beje, tie svečiai, kur dainavo, tai prieš kelias dainas mano minėti su ta 'Mėlyna mėlyna' daina. Tai ta panikė anksčiau dainavo vienoje grupėje su Gebrasy, kai dalyvavo x faktoriuje ir po jo.
-----
aha, rimtai, dabar kai pasakei, tai prisiminiau tą kauboję

Nėr jam barikadų jokių biggrin.gif keista dar Seriožkos seniai nesimatė EV biggrin.gif telike taip ant kiekvieno kampo į akis šokinėja biggrin.gif įsijungiau ledo projektą pažiūrėt - sėdi komisijoj doh.gif nu visų galų ekspertas! biggrin.gif
———
Nu o tai ką daryt?! biggrin.gif
——-
Ai ane? Aš kažkaip gal neatkreipdavau dėmesio, kiek anksčiau balsuodavo.. įsivaizdavau, kad apie 120K biggrin.gif

Nežinau, nemačiau, kažkaip nežiūriu į užtrauktukus lotuliukas.gif va kaip Seriožkai kelnės plyšo, atsimenu biggrin.gif
———
EV pastatytume už užuolaidos dainuot biggrin.gif o jei rimtai, tai man ir fainas tuo, kad visiškai nesusireikšminęs, paprastas toks, mielas smile.gif

o daina tai sakau, ne eurovizinė visai, užtat ir vaizdas toks - ji kamerinė labiau.. tai tie plotai ją tarsi praryja..
———
Oi Militai tai man alergija.. biggrin.gif
——-
Aha, aš jau girdėjau, tada kai îdėjai biggrin.gif nepatinka man ta Mėlyna, bet va pirma daina jų visai patiko..
Ne tai kad specialiai klausyčiau, bet išgirdus neperjungčiau smile.gif

——-
Ji, pasirodo, pas mus dirba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 00:21)
Gerai būtų doh.gif Laiptelio nepastebėjo ir susivarė kulkšnies raiščius doh.gif O slidinėt kaip tik turėjom kitą savaitę varyt, bet tai dabar jau nuplaukė

Nu pas mus tas karantinas ne toks rimtas  Bet man atrodo, kad šiais metais bus visur EV žiūrėjimo rekordai sumušti, žmonės daugiau neturi ką veikt

Ne, yra nuspręsta, kad Sanremo nugalėtojas važiuos  smile.gif

Oj.. unsure.gif nu jo, kartais tiek ir tereikia gipsui :/
——
Labai tikėtina, kad taip.. biggrin.gif
———-
Bet kokia neteisybė pernykščio dalyvio atžvilgiu... jis juk irgi laimėjo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 01:57)
Aha, tik liūdnas kažkoks jubiliejus - panos išsilaksčiusios kas kur... biggrin.gif
———
Nu Tuktuk, o tai kaip kinoteatre? 
———
Mačiau lyg bloomberge rašė, kad tokiais skiepų tempais, kokie yra dabar, epidemija dings po 7,4 metų
———
Jo, bet Vokietijoj ten vė kažkaip smarkiai išaugo skaičius susirgusių..
aš net nebandžius respiratorių, man rodos, išvis turėtų trūkt oro
———
Tai kad linksmos ten nei vienos nebuvo  man 4ta labiausiai patiko, kai aiškino tą visą veikimą
————
Žinok ir aš!!!  bet net negaliu paaiškint, kas ne taip mane ir balsas iš pradžių erzino, bet po to kaaaaip užkabino šitas coveris... man žymiai fainesnis variantas už Billie..
https://m.youtube.co...h?v=OSo3lJ4eknM
-------
Tornike ir šiemet lyg dalyvaus

aha...na, kitos, tai jau seniai mus palikę, bet va Ingėnas, tai nesuprantu kodėl taip dingus... Kažkaip vis dar viliuosi, kad atsiras.. Nesinori tikėt, kad ir ji paliko mus verysad.gif
----
oi, žinok, ir kino teatre man sunkoka išsėdėt būna, jei filmas kokios 3 valandos :oh Pamenu, per Bohemijos Rapsodiją pasiėmėm su drauge kolos po didelį, tai blyn blyn, jau pačioj pabaigoj, man viduj tikra rapsodija buvo :lol Pagalvojau, kad niekad gyvenime nieko nebegersiu žiūrėdama filmą kino teatre.
---
o siaube.. reik tikėtis, kad greičiau įsibėgės tas skiepijimas..
---
kad ir išaugo, bet turbūt Lietuva pagal procentą vistiek lenkia daugelį valstybių..
aha, su respiratoriais dar sunkiau kvėpuot.
---
tai taip, bet tos dvi ypatingai liūdnos man pasirodė. Ryt paskutinę jau žiūrėsiu/ Bet taip gerai sukurtas serialas..
---
va čia jau nejaučiu susireikšminimo, kažkaip kitas jausmas visai biggrin.gif Bet tikrai gerai coveris padarytas bigsmile.gif
---
geeras! Gal vėl kažką panašaus pasiūlys :bigsmile

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 02:03)
Nu žinokit žiūrėjau ir aš LT finalą, pirmą kart per n metų  Maniškis dabar 3 savaitėm su gipsu, tai daugiau tikrai nebeliko ką veikt, grynas lockdownas
-----
Sveikinu

Nu bet visi kaip įsitraukę šiais metais. Pagrindinė pokalbių tema dabar pas mumis
---------
Italas nedalyvaus, nėra tarp Sanremo dalyvių

vaje, vargšas..

nu ir kaip finalo įspūdžiai? biggrin.gif
----
thumbup.gif
----
nu matosi, kad visiems nėr kas veikt, jei šitaip suintensyvėjo susidomėjimas EV biggrin.gif
---
gaila.. Na bet gal vėl ką gero pasiūlys šiais metais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 vasario 2021 - 00:32
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 02:21)
Gerai būtų Laiptelio nepastebėjo ir susivarė kulkšnies raiščius  O slidinėt kaip tik turėjom kitą savaitę varyt, bet tai dabar jau nuplaukė

ojjj.. :oh bet net nepagalvotum, kad šitaip susitraumuot galima dėl paprasčiausio laiptelio :oh

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 02:27)
keista dar Seriožkos seniai nesimatė EV telike taip ant kiekvieno kampo į akis šokinėja įsijungiau ledo projektą pažiūrėt - sėdi komisijoj nu visų galų ekspertas!
———
Nu o tai ką daryt?! biggrin.gif
——-
Ai ane? Aš kažkaip gal neatkreipdavau dėmesio, kiek anksčiau balsuodavo.. įsivaizdavau, kad apie 120K
-----
Nežinau, nemačiau, kažkaip nežiūriu į užtrauktukus va kaip Seriožkai kelnės plyšo, atsimenu
———
EV pastatytume už užuolaidos dainuot o jei rimtai, tai man ir fainas tuo, kad visiškai nesusireikšminęs, paprastas toks, mielas
———
Oi Militai tai man alergija..
——-
Aha, aš jau girdėjau, tada kai îdėjai  nepatinka man ta Mėlyna, bet va pirma daina jų visai patiko..
Ne tai kad specialiai klausyčiau, bet išgirdus neperjungčiau

——-
Ji, pasirodo, pas mus dirba
———-
Bet kokia neteisybė pernykščio dalyvio atžvilgiu... jis juk irgi laimėjo!

loooool :oh
---
gerai, kad parašei, tai va gal tavęs ir paklausė laugh.gif Aš kumščius laikiau, kad tik tą pradžią grąžintų :lol
----
oi neee.. už nugalėtoją, tai maximum kokie 20 000 tūkstančių būdavo biggrin.gif ir tai čia gal geriausiu atveju : D
---
šaakės :oh priminei lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet pala, čia pirmą kartą jam dalyvaujant, ar antrą?
----
loooool jei rimtai, tai Skaičiau, kad The Roop planavo jį į back'us pasiimt savo pergalės atveju. Tai va gal ir pastatys už užuolaidos biggrin.gif
---
aha, ir man ji nepatinka. Bet va ta daina, tai grynai jai pritaikyta buvo biggrin.gif Atrodo, keista, kaip tas Gebrasy tokias skirtingo stiliaus visai kokybiškas dainas sugebėjo vienai Eurovizijai pasiūlyt. Tai ateity gal čia bus geras kompozitorius : )
---
man tai abi tokios foninės, neerzinančios : )
---
rimtai? : D neklausei kodėl EV nedalyvauja šįmet? ai, nors viskas gal ir aišku, kodėl biggrin.gif
---
šiaip jo...
Ai, dar man patiko, kaip per spaudos konferenciją Vaidotas gerai pasakė - kad šaunuoliai visi, kurie dalyvavo, nes, aišku, juk ir jie pastoviai girdėjo tą "The Roop vistiek laimės" ir vistiek nenuleido rankų, ruošėsi ir dalyvavo.
Atsakyti
Tuktuk lotuliukas.gif balsuuuu biggrin.gif

https://www.instagra...id=9d3yjlm47vfb
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 00:31)
aha...na, kitos, tai jau seniai mus palikę, bet va Ingėnas, tai nesuprantu kodėl taip dingus... Kažkaip vis dar viliuosi, kad atsiras.. Nesinori tikėt, kad ir ji paliko mus
----
tai blyn blyn, jau pačioj pabaigoj, man viduj tikra rapsodija buvo
---
tai taip, bet tos dvi ypatingai liūdnos man pasirodė. Ryt paskutinę jau žiūrėsiu/ Bet taip gerai sukurtas serialas..
---
va čia jau nejaučiu susireikšminimo, kažkaip kitas jausmas visaiBet tikrai gerai coveris padarytas
---
geeras! Gal vėl kažką panašaus pasiūlys
vaje, vargšas..

Aha gaila verysad.gif INGÈNAI, pargrįžk! biggrin.gif pasiilgom!
———-
Loooool biggrin.gif nu jo, aš kažkaip stengiuos mažiau kine gert.. ai, išvis kinoteatrų nemėgstu, man filmus fainiau žiūrėt jaukiai susirangius smile.gif
———-
Aš bandžiau skaityt Černobilio malda (pagal ją labai daug kurta filme), tai net negalėjau skaityt, visiškai per žiauru...
———-
Aha, labai tinka jam smile.gif
———-
Manau stilius panašus turėtų būt.. net tada dalyvavo atrankoj, nes sukūrė tinkamą dainą, o dabar tą dainą per prievartą tenka kurt, tai.. ne visiem ir gausis kažkas gero iš pernykščių
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 00:50)
ojjj.. :oh bet net nepagalvotum, kad šitaip susitraumuot galima dėl paprasčiausio laiptelio
---
gerai, kad parašei, tai va gal tavęs ir paklausė
----
šaakės priminei  Bet pala, čia pirmą kartą jam dalyvaujant, ar antrą?
----
loooool jei rimtai, tai Skaičiau, kad The Roop planavo jį į back'us pasiimt savo pergalės atveju. Tai va gal ir pastatys už užuolaidos
---
man tai abi tokios foninės, neerzinančios
---
rimtai? : D neklausei kodėl EV nedalyvauja šįmet? ai, nors viskas gal ir aišku, kodėl
---
šaunuoliai visi, kurie dalyvavo, nes, aišku, juk ir jie pastoviai girdėjo tą "The Roop vistiek laimės" ir vistiek nenuleido rankų, ruošėsi ir dalyvavo.

Kad kartais ir laiptelio nereik, užtenka nesėkmingai nykstelt koją..
——-
Tai manau tokių kaip aš ne vienas ir ne du biggrin.gif nu nes čia.. sugalvok gi geriausią dalį iškirpt biggrin.gif
——-
Neatsimenu biggrin.gif man rodos, pirmą, kai ir nuo sienos griūvinėjo, ir baladojosi kelius biggrin.gif
———
Net dar neaišku kaip čia viskas vyks.. gal išvis iš vietinių studijų. Bet čia supratau, jau blogiausiu atveju..
——-
Jo, būtent - foninės.
——
Nee, tai aš jos nepažįstu, pas mus virs 2000 žmonių dirba biggrin.gif čia kaip draugė viena klausė manęs - o tu gal pažįsti, toks Justas pas jus dirba? biggrin.gif mhm, sakau kuris iš 200? biggrin.gif
———
Nu jo, bet, aš manau, šitie visi kur dalyvavo, net ir nesitikėjo laimėt, dalyvavo grynai gaudami sau reklamos smile.gif tikrai puiki proga parodyt save.. nes aš tokį Gebrassy pirmąkart ir išgirdau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 00:27)
Nėr jam barikadų jokių biggrin.gif keista dar Seriožkos seniai nesimatė EV 

Bet kokia neteisybė pernykščio dalyvio atžvilgiu... jis juk irgi laimėjo!

Nu kur jau seniai nesimatė? 2019 gi dalyvavo biggrin.gif

Tai kad Sanremo dalyvaujantiems svarbiau Sanremo laimėt, o ne į EV važiuot biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 00:31)

Pamenu, per Bohemijos Rapsodiją pasiėmėm su drauge kolos po didelį, tai blyn blyn, jau pačioj pabaigoj, man viduj tikra rapsodija buvo :lol Pagalvojau, kad niekad gyvenime nieko nebegersiu žiūrėdama filmą kino teatre.

nu ir kaip finalo įspūdžiai? 

Tai kad tu pasirenki kolą gert doh.gif Man tai ji ypatingai greitai per sistema praeina, daug greičiau nei vanduo biggrin.gif

Ai, tai prisiminiau, kodėl niekada ir nežiūrėdavau. Vedėjai tragiški, bet komisija bent jau pusė velnio dar šiais metais biggrin.gif
Nu bet realiai tai visiškai beprasmis renginys buvo. Va gal kad tik roopam pasirodymui pinigų truputi surinko, negalės verkt, kad neturi kaip už kokią bombioškę per EV sumokėt biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 00:50)

ojjj.. :oh bet net nepagalvotum, kad šitaip susitraumuot galima dėl paprasčiausio laiptelio

Svarbiausia, kad čia viskas įvyko išeinant iš parduotuvės, kuri per mūsų langus matosi doh.gif O praeitą savaitgalį iš draugo baro gerai pašventęs 5km parėjo ir nieko doh.gif
Bet tai išsiaiškinau, kad visai kantrus jis biggrin.gif Parėjo namo ir nieko nesakė 5 valandas, jau kai tik miegot susiruošiau, paprašė vaistų nuo skausmo, parodė tą koją, tai sakau gal geriau nuvešiu aš tave į ligoninę doh.gif biggrin.gif Du kartus visą miestą apvažiavau, McDonalde pavalgiau ir parsivežiau 3 valandą nakties sugipsuota doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 12:41)
Tuktuk lotuliukas.gif balsuuuu

Net dar neaišku kaip čia viskas vyks.. gal išvis iš vietinių studijų. Bet čia supratau, jau blogiausiu atveju..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aha, bet kolkas planuoja daryti eurovizinį burbulą, su atstovais ir žiniasklaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 14:41)
Tuktuk :lol balsuuuu
https://www.instagra...id=9d3yjlm47vfb
-------
Aha gaila  INGÈNAI, pargrįžk! pasiilgom!
———-
Loooool nu jo, aš kažkaip stengiuos mažiau kine gert.. ai, išvis kinoteatrų nemėgstu, man filmus fainiau žiūrėt jaukiai susirangius 
———-
Aš bandžiau skaityt Černobilio malda (pagal ją labai daug kurta filme), tai net negalėjau skaityt, visiškai per žiauru...
———-
Neatsimenu biggrin.gif man rodos, pirmą, kai ir nuo sienos griūvinėjo, ir baladojosi kelius
———
Nee, tai aš jos nepažįstu, pas mus virs 2000 žmonių dirba  čia kaip draugė viena klausė manęs - o tu gal pažįsti, toks Justas pas jus dirba?  mhm, sakau kuris iš 200?
———
Nu jo, bet, aš manau, šitie visi kur dalyvavo, net ir nesitikėjo laimėt, dalyvavo grynai gaudami sau reklamos  tikrai puiki proga parodyt save.. nes aš tokį Gebrassy pirmąkart ir išgirdau

looooooool doh.gif jodinėja žmogus sau ant zuikio ir vargo nemato lotuliukas.gif Braške, va klausei ar pasikeitęs, tai, kaip matom nelabai lotuliukas.gif taip prajuokino tas momentas, kai į kadrą iš lėto įslenka :lol
---
aha...Aš tikiuosi, kad jai viskas gerai, nes Ingėnui, tai tikrai labai neįprasta šitiek laiko nesirodyt..
---
man šiaip irgi labiau patinka ne kine filmus žiūrėt. Dar jeigu koks liūdnesnis, tai nemėgstu apsiverkt prie kitų unsure.gif
---
oi, knygoj, tai įsivaizduoju, kad ten iš viso viskas su įvairiausiom smulkmenom aprašyta.
---
nuskambėjo gerai lotuliukas.gif
---
looooool doh.gif galvojau, kad gal daugiau bendraujat : D
Dabar galvoju (jei nieko nepainioju), tai ji ir x faktorių kažkurį yra laimėjus smile.gif
---
nu šiaip jo. Greičiausiai, kad nesitikėjo. Ten tie visi dalyviai arba iš X faktoriaus arba iš Voice'o buvo. Tai kas nežiūrėjo tų laidų, tai tik per EV juos ir pamatė : ) Žodžiu, nemokama reklama dainininkams visada gerai.

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 17:47)
Nu kur jau seniai nesimatė? 2019 gi dalyvavo

Tai kad tu pasirenki kolą gert Man tai ji ypatingai greitai per sistema praeina, daug greičiau nei vanduo 

Ai, tai prisiminiau, kodėl niekada ir nežiūrėdavau. Vedėjai tragiški, bet komisija bent jau pusė velnio dar šiais metais
----
Nu bet realiai tai visiškai beprasmis renginys buvo. Va gal kad tik roopam pasirodymui pinigų truputi surinko, negalės verkt, kad neturi kaip už kokią bombioškę per EV sumokėt
-----
Svarbiausia, kad čia viskas įvyko išeinant iš parduotuvės, kuri per mūsų langus matosi O praeitą savaitgalį iš draugo baro gerai pašventęs 5km parėjo ir nieko
Bet tai išsiaiškinau, kad visai kantrus jis   Parėjo namo ir nieko nesakė 5 valandas, jau kai tik miegot susiruošiau, paprašė vaistų nuo skausmo, parodė tą koją, tai sakau gal geriau nuvešiu aš tave į ligoninę  Du kartus visą miestą apvažiavau, McDonalde pavalgiau ir parsivežiau 3 valandą nakties sugipsuota

loooooool
Seriožkai nedalyvavimo EV ir metai kaip amžinybė lotuliukas.gif
----
dabar jau nepamiršiu :lol Svarbiausiai, iki to niekad nesu pastebėjus to ypač greito praėjimo per sistemą :oh Nu logiškai mąstant, tai turėtų veikt panašiai kaip kava, nes juk irgi kofeino turi : D
---
man tai juokas toks paėmė iš vieno komisijos nario su tom belaidėm ausinėm, kur niekaip garso nebuvo. Iš karto supratau, kame reikalas, nes man pastoviai jos nusimuša/atsijungia kažkodėl doh.gif
----
aha, jau dabar nepasiteisins, kad efektų neišgalėjo nusipirkt : D Nors, tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju ką jie galėtų nusipirkt iš tų efektų. Jiems dabar labiau gal apsimokėtų, kad iš Lietuvos transliuotų jų pasirodymą : D
----
eina sau... Bet tai jaučiu pas jus irgi ligoninės pilnos, kad taip ilgai teko laukt, kol sugipsuos. Jau tokiu laiku susirgt, tai doh.gif Ir dar net neužsiimant kokia įdomia veikla, o lygioj vietoj :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 vasario 2021 - 18:32
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 07, 18:30)
Braške, va klausei ar pasikeitęs, tai, kaip matom nelabai lotuliukas.gif taip prajuokino tas momentas, kai į kadrą iš lėto įslenka :lol

Seriožkai nedalyvavimo EV ir metai kaip amžinybė lotuliukas.gif

Jiems dabar labiau gal apsimokėtų, kad iš Lietuvos transliuotų jų pasirodymą : D

eina sau... Bet tai jaučiu pas jus irgi ligoninės pilnos, kad taip ilgai teko laukt, kol sugipsuos. Jau tokiu laiku susirgt, tai doh.gif Ir dar net neužsiimant kokia įdomia veikla, o lygioj vietoj :oh

Buvo kaip tik man neseniai youtube iššokęs, tai lyg ir pakūdęs, ar čia tik man taip pasirodė g.gif

Nu va gal Ercė leis šiemet Mansui ir Seriožkai pailsėt. Kažkas tai vis tiek turi vykt blackkiss entertainint laugh.gif

Ai, nu tai tada laimėt tikrai be šansų laugh.gif

Tai kad nelabai pilnos. Man atrodo, kad apie 120 žmonių ant visos šalies ligoninėse. Čia jaučiu ilgiau užtruko, nes mes vidury nakties apie vidurnaktį nuvažiavom, tai kol rentgeną ir t.t. padarė
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 21:30)
Buvo kaip tik man neseniai youtube iššokęs, tai lyg ir pakūdęs, ar čia tik man taip pasirodė g.gif

Nu va gal Ercė leis šiemet Mansui ir Seriožkai pailsėt. Kažkas tai vis tiek turi vykt blackkiss entertainint

Ai, nu tai tada laimėt tikrai be šansų laugh.gif

Tai kad nelabai pilnos. Man atrodo, kad apie 120 žmonių ant visos šalies ligoninėse. Čia jaučiu ilgiau užtruko, nes mes vidury nakties apie vidurnaktį nuvažiavom, tai kol rentgeną ir t.t. padarė

artėja Eurovizija, tai jau ir šokinėt pradeda laugh.gif
Aš tai kažkaip nepastebėjau, kad būtų pakūdęs. Gal dėmesio neatkreipiau g.gif Gal kokios dietos laikosi, ar sportu rimčiau užsiima :hm Šiaip kiek pamenu iš seniau iš kažkokio intervo, tai yra minėjęs, kad jam sunkoka svorio numest. Bet jau kuris laikas panašiai man jis atrodo smile.gif
-----
lotuliukas.gif Bet Ercė koooks pasikeitęs smile.gif
---
laugh.gif
nu ir šiaip neįdomu, jeigu vietoj nufilmuotų. Kažkokia netikra EV būtų doh.gif
---
ai, tai jo, palyginus nedaug žmonių pas jus ligoninėse. Pas mus dešimt kartų daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 08, 22:50)
Šiaip kiek pamenu iš seniau iš kažkokio intervo, tai yra minėjęs, kad jam sunkoka svorio numest.

nu ir šiaip neįdomu, jeigu vietoj nufilmuotų. Kažkokia netikra EV būtų doh.gif

ai, tai jo, palyginus nedaug žmonių pas jus ligoninėse. Pas mus dešimt kartų daugiau doh.gif

Nu tai čia žydiški genai, nieko nepadarysi biggrin.gif

Ai, reikia džiaugtis, kad šiais metais bent kažkokią gausim. Man iš bėdos ir mokyklos aktų salėje nufilmuota sueitų laugh.gif

Nu pas mumis dar ir gyventojų vos ne dvigubai daugiau smile.gif Bet tai kiek mačiau, LT irgi jau situacija pasitaisius g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Va, Braške, pas mus irgi pasiautė mainų studentai doh.gif doh.gif doh.gif

https://www.lrytas.l...ienio-18249843/

Nu kas per durniai doh.gif Atvažiuoja studijuot į kitą šalį ir jiems vienodai visi karantinai. Tai kiek dar tokių tūsavotojų, kurių nieks nesugaudo..

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 09, 21:11)
Nu tai čia žydiški genai, nieko nepadarysi  biggrin.gif

Ai, reikia džiaugtis, kad šiais metais bent kažkokią gausim. Man iš bėdos ir mokyklos aktų salėje nufilmuota sueitų laugh.gif

Nu pas mumis dar ir gyventojų vos ne dvigubai daugiau  smile.gif Bet tai kiek mačiau, LT irgi jau situacija pasitaisius g.gif

biggrin.gif man tai atrodo, kad jis biškį perdeda, nes kažkaip aš jo neatsimenu stambesnio (tik iš senų foto). Jeigu jau taip būtų sunku numest, tai gal neišsilaikytų taip ilgai toks lieknas :hm Arba pas jį valia geležinė : D
----

nu šiaip jo biggrin.gif
---

Kažkiek jau pasitaisius, bet vistiek dar prasta. Prieš keletą dienų, tai dar berods 6 vietoj buvom pagal sergamumą g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 11, 18:43)

Va, Braške, pas mus irgi pasiautė mainų studentai doh.gif doh.gif doh.gif

man tai atrodo, kad jis biškį perdeda, nes kažkaip aš jo neatsimenu stambesnio (tik iš senų foto).

doh.gif Bet esu garantuota, kad čia prancūzų ir belgų organizuota. Jų kai paklausai, tai toks jausmas, kad tik pas juos pandemija vyksta, labiausiai nuskriausti doh.gif

Nu gal labai stambus niekada nebuvo, bet matosi, kad šiek tiek linkęs į pilnumą ir negali per daug vadžių atleisti
Atsakyti