QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 14:41)
Tuktuk :lol balsuuuu
https://www.instagra...id=9d3yjlm47vfb
-------
Aha gaila INGÈNAI, pargrįžk! pasiilgom!
-
Loooool nu jo, aš kažkaip stengiuos mažiau kine gert.. ai, išvis kinoteatrų nemėgstu, man filmus fainiau žiūrėt jaukiai susirangius
-
Aš bandžiau skaityt Černobilio malda (pagal ją labai daug kurta filme), tai net negalėjau skaityt, visiškai per žiauru...
-
Neatsimenu

man rodos, pirmą,
kai ir nuo sienos griūvinėjo, ir baladojosi kelius
Nee, tai aš jos nepažįstu, pas mus virs 2000 žmonių dirba čia kaip draugė viena klausė manęs - o tu gal pažįsti, toks Justas pas jus dirba? mhm, sakau kuris iš 200?
Nu jo, bet, aš manau, šitie visi kur dalyvavo, net ir nesitikėjo laimėt, dalyvavo grynai gaudami sau reklamos tikrai puiki proga parodyt save.. nes aš tokį Gebrassy pirmąkart ir išgirdau
looooooool

jodinėja žmogus sau ant zuikio ir vargo nemato

Braške, va klausei ar pasikeitęs, tai, kaip matom nelabai

taip prajuokino tas momentas, kai į kadrą iš lėto įslenka :lol
---
aha...Aš tikiuosi, kad jai viskas gerai, nes Ingėnui, tai tikrai labai neįprasta šitiek laiko nesirodyt..
---
man šiaip irgi labiau patinka ne kine filmus žiūrėt. Dar jeigu koks liūdnesnis, tai nemėgstu apsiverkt prie kitų
---
oi, knygoj, tai įsivaizduoju, kad ten iš viso viskas su įvairiausiom smulkmenom aprašyta.
---
nuskambėjo gerai

---
looooool

galvojau, kad gal daugiau bendraujat : D
Dabar galvoju (jei nieko nepainioju), tai ji ir x faktorių kažkurį yra laimėjus
---
nu šiaip jo. Greičiausiai, kad nesitikėjo. Ten tie visi dalyviai arba iš X faktoriaus arba iš Voice'o buvo. Tai kas nežiūrėjo tų laidų, tai tik per EV juos ir pamatė : ) Žodžiu, nemokama reklama dainininkams visada gerai.
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 17:47)
Nu kur jau seniai nesimatė? 2019 gi dalyvavo
----
Nu bet realiai tai visiškai beprasmis renginys buvo. Va gal kad tik roopam pasirodymui pinigų truputi surinko, negalės verkt, kad neturi kaip už kokią bombioškę per EV sumokėt
-----
Svarbiausia, kad čia viskas įvyko išeinant iš parduotuvės, kuri per mūsų langus matosi O praeitą savaitgalį iš draugo baro gerai pašventęs 5km parėjo ir nieko
Bet tai išsiaiškinau, kad visai kantrus jis Parėjo namo ir nieko nesakė 5 valandas, jau kai tik miegot susiruošiau, paprašė vaistų nuo skausmo, parodė tą koją, tai sakau gal geriau nuvešiu aš tave į ligoninę Du kartus visą miestą apvažiavau, McDonalde pavalgiau ir parsivežiau 3 valandą nakties sugipsuota
loooooool
Seriožkai nedalyvavimo EV ir metai kaip amžinybė

----
dabar jau nepamiršiu :lol Svarbiausiai, iki to niekad nesu pastebėjus to ypač greito praėjimo per sistemą :oh Nu logiškai mąstant, tai turėtų veikt panašiai kaip kava, nes juk irgi kofeino turi : D
---
man tai juokas toks paėmė iš vieno komisijos nario su tom belaidėm ausinėm, kur niekaip garso nebuvo. Iš karto supratau, kame reikalas, nes man pastoviai jos nusimuša/atsijungia kažkodėl

----
aha, jau dabar nepasiteisins, kad efektų neišgalėjo nusipirkt : D Nors, tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju ką jie galėtų nusipirkt iš tų efektų. Jiems dabar labiau gal apsimokėtų, kad iš Lietuvos transliuotų jų pasirodymą : D
----
eina sau... Bet tai jaučiu pas jus irgi ligoninės pilnos, kad taip ilgai teko laukt, kol sugipsuos. Jau tokiu laiku susirgt, tai

Ir dar net neužsiimant kokia įdomia veikla, o lygioj vietoj :oh