Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos : )

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 01, 14:39)
Ale užmačiau, kad blackiss' Ercė Melodifestivalen vėl dalyvauja Ir dar lyderiu laikomas  Tai gal bus labai pažįstamų veidų per EV
-----
pas mumis irgi visi labai įsitikinę, kad viena grupė laimės, bet toks jausmas, kad po pernai nepasimokė, kai prognozuotas atlikėjas taip ir nelaimėjo 

Pas mus dabar iki 72 pakilo, nes mainų studentai sugalvojo vienam mieste labai smarkiai pašvęsti

geras bigsmile.gif tik dabar suvokiau, kad jau bus dešimt metų nuo TOS Eurovizijos blink.gif Turėsim jubiliejų : D
---
pas jus tai pastoviai kažką trankaus renka. Tai jaučiu ir šįmet bus ne išimtis : D
---
nu jo...:oh belieka tikėtis, kad jų kvailumas nepridarys dar daugiau bėdų.. Pas mus juk irgi viskas prasidėjo nuo visokių švenčių ir baliukų. Nu nemąsto žmonės, ir nieko nepadarysi.. Aš dar tik pasidžiaugiu, kad nesugalvoja pas mus streikų dėl karantino kelt kaip kokioj Olandijoj ar Vokietijoj :oh

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 22:22)
Mane tai erzintų anonsai kažkaip norisi tą seriją nepertraukiamai žiūrėt
——-
Nu tai sakau - amžinai visi aplinkui kalti  kažkokį live’ą mačiau, tai toks jausmas, kad Dariui vietom net gėdą už jį buvo..
----
per Vanago live pastoviai jam prikišdavo, kai jau vieną dieną neiškentė “klausykit, nu neįdomus tas Antanas”  tipo užvarė, kad jis įskundė A ir D dė padangų pritektoriaus.. Vanagai dešimtuke važiavo, tie kažkur gale makalavos, bet kažkokiu būdu įsitaisė nugaroj matyt akis ir įskundė - nu cirkas
———
Tai tegu tas bomžstyle būna.. kažkur kamputy parduotuvės cool.gifūtų kokių 14 metų gal ir išbandyčiau, bet dabar kažkaip žmonės ir įdarbus gi reik vaikščiot (nu ok - ne dabar, bet iš principo  ).. įsivaizduoju ateičiau taip apsirengus  sakytų gal tu eik, mergaite, iš kur atėjus
———
Kaip aš suprantu, rinktis išvis niekas neduos  gerai jei bent kuria ant rudens paskiepys
———
Tai kad tos marlinės tiek ir apsaugo.. dar dabartinės medžiaginės su sidabro jonais.. ai nežinau, iš tikro.. aš tiesa ir pati medicininių nenešioju - labai veidą alergizuoja
———-
Oi tai kad tiek privarė, kad čia gerai, jei iki birželio ištirps bent jau mano sukastas kalnas tai tikrai..
——-
Tai taip - bučiau nemačius, irgi žiūrėčiau

Kad žinok per lrt tas ir gerai, kad nerodo reklamų per filmus ar serialus. Bet kartais minusas, kad nepadaro pertraukos tualetui :lol
----
loool :oh įsivaizduoju..
---
ai jo, gi dar su tom padangom skandalą bandė padaryt :lol Žodžiu, Antanas pastaruoju metu visai į princesę pavirtęs :lol Jam amžinai visos bėdos ir visi aplink kalti :oh
---
va va, grynai biggrin.gif
---
tai taip, per daug gerai būtų. Bet va ir dabar perskaičiau, kad ta UK atmaina jau vėl mutavo į kažkokį supermutantą verysad.gif Dabar jau vėl nebeaišku ar veiks skiepai. Toks vaizdas, kad įsisukom į kažkokį užburtą ratą :oh
---
nu jo, tos medžiaginės veidui tai tikrai malonesnės. Bet va Vokietijoj ir Austrijoj, tai uždraudė tokias nešiot.. Dabar tik respiratoriai ir medicininės pas juos. Kažin ar pas mus neuždraus :hm
---
aha, jau dabar kai prisnigo, tai prisnigo :oh Visur kalnai sniego suversti :oh Tuoj vaikai galės nuo tų kalniukų su rogutėm važinėtis LOL : D
---
praeitos dvi serijos tai liūdnos buvo. Jau kitą savaitę paskutinę žiūrėsiu. nu tikrai geras serialas/

Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 22:52)
Omg.. lietuviai turbūt..

loool :oh iš tikrųjų, tai per daug ir nenustebintų.. Tarp visokių "influencerių" baliukai nesibaigia.

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 03, 00:29)
Ai, Tuktuk, įpusėjau žiūrėt “Queen’s gambit”, kooooks nerealus, žinok geriausias ever serialas, kokį esu mačius smile.gif labai rekomenduoju smile.gif

biggrin.gif nu tai reiks būtinai pažiūrėt. Jo pliusas dar ir tas, kad trumpas biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 03, 00:46)
Bet tai kaip nėra ką veikt šiais metais, aš jau pasirengus visus nacionalinius finalus iš eilės žiūrėt

Pernai nesiskaito, neatsimenu nei vieno, kuris ten dalyvaut turėjo 

: D nu jo, ta proga galima ir pažiūrėt. Aš va biškį prancūzų žiūrėjau. Prancūzai šiais metais šansoną išsirinko. Bus prancūziški kaip niekad : ) Ir ta prancūzaitė iš išvaizdos man tokia gryna prancūzė. Labai žavi atrodo smile.gif
Dar iš FR atrankos įsiminė Amiro kelnės :lol Nu kaip man jis juokingai su jom atrodė : D Dar platesnes galėjo apsimaut :lol
----
aš tai labiausiai atsimenu šituos wub.gif Mano pernykščiai favoritai buvo.
https://www.youtube....h?v=LjNK4Xywjc4
https://www.youtube....h?v=Ogyi0GPR_Ik

Ai dar islandus atsimenu, kuriems nepaaiškinamą antipatiją turėjau :lol Nors daina, tai visai patiko : D

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 03, 00:17)

tik dabar suvokiau, kad jau bus dešimt metų nuo TOS Eurovizijos blink.gif Turėsim jubiliejų
---
pas jus tai pastoviai kažką trankaus renka. Tai jaučiu ir šįmet bus ne išimtis 
---
belieka tikėtis, kad jų kvailumas nepridarys dar daugiau bėdų..

Aš dar tik pasidžiaugiu, kad nesugalvoja pas mus streikų dėl karantino kelt kaip kokioj Olandijoj ar Vokietijoj :oh

Dar iš FR atrankos įsiminė Amiro kelnės :lol Nu kaip man jis juokingai su jom atrodė : D Dar platesnes galėjo apsimaut :lol

Ai dar islandus atsimenu, kuriems nepaaiškinamą antipatiją turėjau :lol Nors daina, tai visai patiko : D

blink.gif blink.gif Tu juokauji? blink.gif blink.gif Kaip greit laikas bėga doh.gif

Tai kad seniau taip labiau būdavo biggrin.gif Nors va šiais metais lyderiai tai labai trankūs, bet man atrodo, kad bet kas gali laimėt, nors visi ir sako, kad jie laimės biggrin.gif Va ir praeitų metų laimėtojas dalyvauja, tai gal visi iš gailesčio subalsuos, kad pernai negalėjo dalyvaut laugh.gif

Nu gerai, kad labai greitai tenai viską atsekė ir visus mainų studentus iš eilės pradėjo testuot, mokyklas uždarė ir t.t. Tikiuosi, kad nespėjo toliau išvežiot doh.gif

Ai, tai kad lietuviai nelabai streikuojantys biggrin.gif

Amiras irgi pasivaideno? Reikės instagrame patikrint kaip beatrodo, seniai matytas biggrin.gif

Jaučiu nepatiko dėlto, kad pagrindiniai roopų konkurentai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 03, 02:30)
Tu juokauji?  blink.gif  blink.gif Kaip greit laikas bėga

Tai kad seniau taip labiau būdavo  biggrin.gif Nors va šiais metais lyderiai tai labai trankūs, bet man atrodo, kad bet kas gali laimėt, nors visi ir sako, kad jie laimės  biggrin.gif Va ir praeitų metų laimėtojas dalyvauja, tai gal visi iš gailesčio subalsuos, kad pernai negalėjo dalyvaut laugh.gif

Nu gerai, kad labai greitai tenai viską atsekė ir visus mainų studentus iš eilės pradėjo testuot, mokyklas uždarė ir t.t. Tikiuosi, kad nespėjo toliau išvežiot doh.gif

Ai, tai kad lietuviai nelabai streikuojantys  biggrin.gif

Amiras irgi pasivaideno? Reikės instagrame patikrint kaip beatrodo, seniai matytas 

Jaučiu nepatiko dėlto, kad pagrindiniai roopų konkurentai buvo  biggrin.gif

Jooo... doh.gif Atrodo, tik neseniai viskas vyko.. smile.gif Nostalgija apėmė.. Kažin Blue negrįš į EV ta proga laugh.gif
---
ai, tai vien dėl to gali subalsuot smile.gif Bet tai, žiūriu, čia nemažai tokių vargšų yra, kurie iš naujo turi išsikovot vietą.
---
jei laiku susigriebė, tai gal spėjo nutraukt tą grandinę :hm
---
nu šiaip jo. Bet šiuo atveju, tai tik džiaugiuosi dėl to biggrin.gif Kai pradėtų visokie antivakseriai ir covidiotai streikuot, tai iš vis šakutės būtų. Jau dabar visokiuose socialiniuose tinkluose kiek tokių besireiškiančių, vyresniems žmonėms galvas susuka doh.gif Dabar visokie diedukai fb atradę galvoja, kad komentatoriai viską labai supranta. Prisiskaito visokių sąmokslo teorijų ir ką tu jiem :oh
---
aha, buvo komisijos pirmininkas :lol Pareigose pakeltas :lol Kol visi laukė balsavimo rezultatų, dainavo savo dainų popuri biggrin.gif
Bet tai plem, kažkaip įsivaizdavau, kad pas prancūzus bus daugiau iš ko rinktis doh.gif Kažkaip be tos prancūzės, aš daugiau nieko gero ir nemačiau ten unsure.gif Kažkokios visai neskoningos traleliūškos skambėjo. Nebent pradžioj kas nors normaliau buvo, nes įsijungiau tik po LT atrankos.
---
neee, ne dėl to biggrin.gif Man iš to pagrindinio atlikėjo kažkoks susireikšminimo vibe'as sklido biggrin.gif (Būtent iš jo, ne iš visos grupės). Šiais metais lietuviškoj atrankoj irgi buvo vienas, kuris labai panašų jausmą sukėlė (tiksliau dar didesnį). Įdomu ką šiais metais islandai parodys. Gal jau ir tas pagrindinis nebeskleis tokių susireikšminimo bangų man : D
beje, pernai gi dar rusų grupė irgi ten pirmose vietose buvo, bet manęs kažkaip neerzino anie, netgi patiko : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 vasario 2021 - 16:11
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 03, 16:10)

Nostalgija apėmė.. Kažin Blue negrįš į EV ta proga laugh.gif

ai, tai vien dėl to gali subalsuot smile.gif Bet tai, žiūriu, čia nemažai tokių vargšų yra, kurie iš naujo turi išsikovot vietą.

jei laiku susigriebė, tai gal spėjo nutraukt tą grandinę :hm

Bet tai plem, kažkaip įsivaizdavau, kad pas prancūzus bus daugiau iš ko rinktis doh.gif
---
neee, ne dėl to biggrin.gif Man iš to pagrindinio atlikėjo kažkoks susireikšminimo vibe'as sklido biggrin.gif

O galėtų laugh.gif Va kaip tik mums ant jubiliejaus biggrin.gif

Nu bet čia tie balsuotojai žiauriai neprognozuojami. Pernai buvo statymai, kad viena atlikėja laimės (jei neklystų, daugiau negu 50%), o laimėjo visai kitas. Dabar vieniems irgi daugiau nei 50% prognozuoja, bet man atrodo, kad dar įdomiau nei pernai gali baigtis biggrin.gif

Kol kas atrodo, kad spėjo unsure.gif

Eik tu, pas juos niekada nieko gero nėra. Paskutinė gera daina Amiro ir buvo biggrin.gif

Man tai jis kaip tik fainas biggrin.gif Čia gal tik jo skandinaviškas būdas tau neįtiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 03, 19:20)
O galėtų laugh.gif Va kaip tik mums ant jubiliejaus  biggrin.gif

Nu bet čia tie balsuotojai žiauriai neprognozuojami. Pernai buvo statymai, kad viena atlikėja laimės (jei neklystų, daugiau negu 50%), o laimėjo visai kitas. Dabar vieniems irgi daugiau nei 50% prognozuoja, bet man atrodo, kad dar įdomiau nei pernai gali baigtis  biggrin.gif

Eik tu, pas juos niekada nieko gero nėra. Paskutinė gera daina Amiro ir buvo  biggrin.gif

Man tai jis kaip tik fainas  biggrin.gif Čia gal tik jo skandinaviškas būdas tau neįtiko laugh.gif

aha... biggrin.gif Pagūglinau biškį apie juos, tai va planuoja grupės jubiliejinį sugrįžimo turą biggrin.gif
---
bet tai reiškia nėra tokio labai ryškaus favorito g.gif Bus įdomus finalas. O kada pas jus jau paaiškės? Pas mus tai jau šį šeštadienį biggrin.gif
---
nu jo, kai pagalvoju, tai po jo tikrai kažko tokio įdomesnio ir nebepamenu g.gif
---
biggrin.gif nu bet negi visi tokie nemieli atrodo tie skandinavai unsure.gif biggrin.gif Atrodo, būtų baisu tokiam ką nors ir pasakyt, tuoj pasiųstų į visas keturias puses lotuliukas.gif Nu pvz koks Ercė ar Mansas tokie neatrodė unsure.gif Bet va, prisiminiau tą bernioką, kuris "Sorry" dainavo. Tai šitas irgi man turėjo kažkokį susireikšminimo vibe'ą biggrin.gif
Šiaip aš nemačius jokių intervų su islandais, visas įspūdis grynai dėl sceninio pasirodymo. Pati nesuprantu kas sukelia tą jausmą (ar tai žvilgnis, ar manieros, sunku pasakyt :hm) Įdomu ką šiais metais jie parengs, gal pasikeis ta nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 vasario 2021 - 20:44
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 03, 20:43)
aha... biggrin.gif Pagūglinau biškį apie juos, tai va planuoja grupės jubiliejinį sugrįžimo turą biggrin.gif
---
bet tai reiškia nėra tokio labai ryškaus favorito g.gif Bus įdomus finalas. O kada pas jus jau paaiškės? Pas mus tai jau šį šeštadienį biggrin.gif
---

biggrin.gif nu bet negi visi tokie nemieli atrodo tie skandinavai unsure.gif  biggrin.gif Atrodo, būtų baisu tokiam ką nors ir pasakyt, tuoj pasiųstų į visas keturias puses lotuliukas.gif

Nu tai va, gal kaip tik vėl į EV varys, kad daugiau žmonių vėliau į turą pritraukt biggrin.gif

Yra, bet ten pas juos viskas keičiasi labai greitai. Nu ir aišku, yra tik finalas, tai neaišku kokie pasirodymai ir gyvas atlikimas smile.gif O finalas bus vasario 20 biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas! smile.gif yeeeey, grąžino pradžią Roopai!!! wub.gif bigsmile.gif Dabar tobulai! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 vasario 2021 - 22:05
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 00:04)
Labas! smile.gif yeeeey, grąžino pradžią Roopai!!!  wub.gif  bigsmile.gif Dabar tobulai! biggrin.gif

Valiooo! Ir aš taaaip džiaugiuosi, kad tą pradžią grąžino wub.gif thumbup.gif Dabar jau prie nieko negalėjau prikibti thumbup.gif
Bet tai kokiu skirtumu atsiplėšė nuo visų blink.gif blink.gif blink.gif Tokio balsų skaičiaus aš net neatsimenu, kad būtų buvęs laugh.gif virš 70 000, kai antra vieta ~6 000 blink.gif

Bet kaip keista buvo žiūrėt atranką, kai nugalėtojas buvo aiškus biggrin.gif Kitiems dalyviams, tai turbūt nelabai koks jausmas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 04, 00:11)
Nu tai va, gal kaip tik vėl į EV varys, kad daugiau žmonių vėliau į turą pritraukt  biggrin.gif

Yra, bet ten pas juos viskas keičiasi labai greitai. Nu ir aišku, yra tik finalas, tai neaišku kokie pasirodymai ir gyvas atlikimas  smile.gif O finalas bus vasario 20 

Gal laugh.gif kaži kada pas juos paaiškės kas važiuoja į EV biggrin.gif
----
ai, tai dar tolokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 02, 22:46)
Nu ką tik pračekinau, tai finalas kovo 13, o taviškis dalyvaus pusfinalyje, kuris bus vasario 27 
——-
Pala, o kurie čia tavo? Ercė, Lazarevas ir .. ?
Bet tai kaip nėra ką veikt šiais metais, aš jau pasirengus visus nacionalinius finalus iš eilės žiūrėt

Galimas variantas : Nu bet įsiutino visus juodai
________
Nu blem, reikės gal ir man prisiruošt pažiūrėt  biggrin.gif

O! Per mano vardadienį finalas, tai nepamiršiu biggrin.gif
——-
Nu taigi nykštukų draugas Mansas biggrin.gif jis ir pernai sugebėjo šitoj fake’inėj EV sudainuot biggrin.gif sakau etatiniai biggrin.gif
———
Nu tai aš manau.. mane tai biesina, kas per tokius tas sėdėjimas uždarytiems vis nusitęsia..

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 02 06, 23:01)
Valiooo! Ir aš taaaip džiaugiuosi, kad tą pradžią grąžino  Dabar jau prie nieko negalėjau prikibti
Bet tai kokiu skirtumu atsiplėšė nuo visų : : Tokio balsų skaičiaus aš net neatsimenu, kad būtų buvęs :virš 70 000, kai antra vieta ~6 000  :
——
Bet kaip keista buvo žiūrėt atranką, kai nugalėtojas buvo aiškus Kitiems dalyviams, tai turbūt nelabai koks jausmas

Yeeey, ryškiai ne tik aš jiem rašiau dėl tos pradžios biggrin.gif o dėl skirtumo tai galvojau net didesnis bus biggrin.gif bet mažai balsų.. matyt daug kas net ir nematė prasmės balsuot - ir taip aišku biggrin.gif
———-
Aš tai tikrai nesuprantu, kam šitas farsas reikalingas buvo biggrin.gif

Bet faina ta Gebrassy daina labai wub.gif nu tik tiek kad ne EV ji... ir dar tie pirmi man patiko, ir kaip paaiškėjo, irgi Gebrassy rašė dainą! biggrin.gif tas neataimenu, latviška pavarde, tai priminė vienais metais dalyvavo Milda tokia su cowboyiška daina biggrin.gif panų abiejų dainos tai tragiškos.. tragiškos!! Nesuprantu, kaip į finalą pateko..
Papildyta:
: tik dabar suvokiau, kad jau bus dešimt metų nuo TOS Eurovizijos Turėsim jubiliejų
---
pas jus tai pastoviai kažką trankaus renka. Tai jaučiu ir šįmet bus ne išimtis
---
Kad žinok per lrt tas ir gerai, kad nerodo reklamų per filmus ar serialus. Bet kartais minusas, kad nepadaro pertraukos tualetui
---
tai taip, per daug gerai būtų. Bet va ir dabar perskaičiau, kad ta UK atmaina jau vėl mutavo į kažkokį supermutantą Dabar jau vėl nebeaišku ar veiks skiepai. Toks vaizdas, kad įsisukom į kažkokį užburtą ratą
---
nu jo, tos medžiaginės veidui tai tikrai malonesnės. Bet va Vokietijoj ir Austrijoj, tai uždraudė tokias nešiot.. Dabar tik respiratoriai ir medicininės pas juos. Kažin ar pas mus neuždraus
---
aha, jau dabar kai prisnigo, tai prisnigo Visur kalnai sniego suversti Tuoj vaikai galės nuo tų kalniukų su rogutėm važinėtis LOL
---
praeitos dvi serijos tai liūdnos buvo. Jau kitą savaitę paskutinę žiūrėsiu. nu tikrai geras serialas/
——-
Dar iš FR atrankos įsiminė Amiro kelnės Nu kaip man jis juokingai su jom atrodė Dar platesnes galėjo apsimaut
----
Ai dar islandus atsimenu, kuriems nepaaiškinamą antipatiją turėjau Nors daina, tai visai patiko :

Aha, tik liūdnas kažkoks jubiliejus - panos išsilaksčiusios kas kur... biggrin.gif
———
Tep, aš irgi kažko rokeriško tikiuos smile.gif
———
Nu Tuktuk, o tai kaip kinoteatre? biggrin.gif
———
Mačiau lyg bloomberge rašė, kad tokiais skiepų tempais, kokie yra dabar, epidemija dings po 7,4 metų :/
———
Jo, bet Vokietijoj ten vė kažkaip smarkiai išaugo skaičius susirgusių.. aš net nebandžius respiratorių, man rodos, išvis turėtų trūkt oro biggrin.gif
———
Loool.. nu ant mano sukasto kalno, greit galima bus alpinizmo mokytis..
———
Tai kad linksmos ten nei vienos nebuvo biggrin.gif man 4ta labiausiai patiko, kai aiškino tą visą veikimą smile.gif
———-
Aha : D
————
Žinok ir aš!!! biggrin.gif bet net negaliu paaiškint, kas ne taip biggrin.gif mane ir balsas iš pradžių erzino, bet po to kaaaaip užkabino šitas coveris... man žymiai fainesnis variantas už Billie..
https://m.youtube.co...h?v=OSo3lJ4eknM
Papildyta:
Pamiršau pakomentuot, bet nebecituosiu, apie pernai dayvius, tai jooo, mano irgi šitie favoritai buvo wub.gif Tornike ir šiemet lyg dalyvaus, o italas kažin? ax.gif bet va klausimas, ar sukurs tokias pat stiprias.. ech.. neteisybė, kad neleidžia su tom pačiom...
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 03, 00:30)

Jaučiu nepatiko dėlto, kad pagrindiniai roopų konkurentai buvo  biggrin.gif

Neee, esmė ne tame, aš, manau, suprantu ką Tuktukė turi omeny, nes ir man panašiai biggrin.gif daina ne prie ko.. dėl konkurencijos, italų Fai Rumore manau labiau konkurentė būtų mūsiškei dainai smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif nu tai reiks būtinai pažiūrėt. Jo pliusas dar ir tas, kad trumpas

Neeee, čia jo didžiausias ir vienintelis minusas! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 vasario 2021 - 23:35
Labas smile.gif

Nu žinokit žiūrėjau ir aš LT finalą, pirmą kart per n metų biggrin.gif Maniškis dabar 3 savaitėm su gipsu, tai daugiau tikrai nebeliko ką veikt, grynas lockdownas doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 02 06, 23:01)

Valiooo! Ir aš taaaip džiaugiuosi, kad tą pradžią grąžino

ai, tai dar tolokai smile.gif

Sveikinu biggrin.gif

Nu bet visi kaip įsitraukę šiais metais. Pagrindinė pokalbių tema dabar pas mumis biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 06, 23:48)
O! Per mano vardadienį finalas, tai nepamiršiu
——-
Nu taigi nykštukų draugas Mansas biggrin.gif jis ir pernai sugebėjo šitoj fake’inėj EV sudainuot biggrin.gif sakau etatiniai
———
Nu tai aš manau.. mane tai biesina, kas per tokius tas sėdėjimas uždarytiems vis nusitęsia..

Kaip užsakyta tau biggrin.gif

Kaip aš šitą užmiršau doh.gif blink.gif biggrin.gif Mačiau, kad planuoja daryti ankstesnių nugalėtojų dainų medley per euroviziją, tai gal ir vėl sugebės pasirodyt biggrin.gif

Jo doh.gif Dar vienoje vietoje naujas židinys atsirado ir vėl mainų studentai doh.gif Atvarėm į kitą šalį, tai darom ką nori doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 06, 23:57)

Pamiršau pakomentuot, bet nebecituosiu, apie pernai dayvius, tai jooo, mano irgi šitie favoritai buvo  wub.gif Tornike ir šiemet lyg dalyvaus, o italas kažin? ax.gif bet va klausimas, ar sukurs tokias pat stiprias.. ech.. neteisybė, kad neleidžia su tom pačiom...

Italas nedalyvaus, nėra tarp Sanremo dalyvių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 07, 01:34)
Nu taigi nykštukų draugas Mansas
----
jis ir pernai sugebėjo šitoj fake’inėj EV sudainuot biggrin.gif sakau etatiniai
———
Yeeey, ryškiai ne tik aš jiem rašiau dėl tos pradžios
-----
o dėl skirtumo tai galvojau net didesnis bus bet mažai balsų.. matyt daug kas net ir nematė prasmės balsuot - ir taip aišku
———-
Bet faina ta Gebrassy daina labai  wub.gif nu tik tiek kad ne EV ji... ir dar tie pirmi man patiko, ir kaip paaiškėjo, irgi Gebrassy rašė dainą!
----
tas neataimenu, latviška pavarde, tai priminė vienais metais dalyvavo Milda tokia su cowboyiška daina biggrin.gif panų abiejų dainos tai tragiškos.. tragiškos!! Nesuprantu, kaip į finalą pateko..

nykštukų draugas laugh.gif
---
looool doh.gif joo, prisimenu, kad sudainavo : D Kažkaip jis prasmunka net per karantiną : D
---
geras, netgi rašei? bigsmile.gif thumbup.gif Jaučiu tikrai daug kam užkliuvo, kad tą pradžią nukirpę buvo. Ir va, pasirodo, viską galima sutalpint biggrin.gif
---
Kad čia, man atrodo, jau ir taip rekordinį balsų skaičių surinko jie biggrin.gif
Beje, o kodėl daug kas rašo, kad su atsegtu užtrauktuku dainavo? : D Aš kažkaip nepastebėjau :lol
---
aha, labai graži ta Gebrasy daina wub.gif Bet vaizdas scenoje, tai silpnas.. Dar kaip susigraudino jis po pasirodymo. Matosi, kad jautrus vaikinukas, nepratęs visai prie to dėmesio. Tai kas būtų ant didžiosios EV scenos.. Bet dainą, tai tikrai dar ne vieną kartą įsijungsiu paklausyt, nes labai man ji graži smile.gif
Aha, Gebrasy dar parašęs ir Militai dainą buvo : D Žodžiu, tris dainas Eurovizijai pasiūlė. Tie pirmi vaikinukai tai man priminė tas berniukų grupes - visus Back street boys ir t.t. Irgi melodinga daina. Sakau, talentingas vaikis : )
Beje, tie svečiai, kur dainavo, tai prieš kelias dainas mano minėti su ta 'Mėlyna mėlyna' daina. Tai ta panikė anksčiau dainavo vienoje grupėje su Gebrasy, kai dalyvavo x faktoriuje ir po jo.
-----
aha, rimtai, dabar kai pasakei, tai prisiminiau tą kauboję : D
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 07, 00:03)
Nu žinokit žiūrėjau ir aš LT finalą, pirmą kart per n metų Maniškis dabar 3 savaitėm su gipsu, tai daugiau tikrai nebeliko ką veikt, grynas lockdownas

Nu bet visi kaip įsitraukę šiais metais. Pagrindinė pokalbių tema dabar pas mumis
———
Kaip užsakyta tau 

Kaip aš šitą užmiršau Mačiau, kad planuoja daryti ankstesnių nugalėtojų dainų medley per euroviziją, tai gal ir vėl sugebės pasirodyt

Jo Dar vienoje vietoje naujas židinys atsirado ir vėl mainų studentai oh: Atvarėm į kitą šalį, tai darom ką nori
——
Italas nedalyvaus, nėra tarp Sanremo dalyvių

Oi :/ kur sugebėjo? Slidinėjot?
——-
Nu karantinas, tai vis įvykis kažkoks biggrin.gif
——-
Grynai biggrin.gif
——-
Nenustebčiau biggrin.gif bent kokius balsus perskaityt šitas man rodos įsiprašys biggrin.gif
———-
Och.. įsivaizduoju kaip pikta - neužtenka savų, tai dar tokie atvažiavę platina..
——-
Kaip gaila... :/ gal nuspręs kaip force majoro atveju, ne iš SanRemo siųst, o tiesiog.. bet spėju ne?
Atsakyti