QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 01, 14:39)
Ale užmačiau, kad blackiss' Ercė Melodifestivalen vėl dalyvauja Ir dar lyderiu laikomas Tai gal bus labai pažįstamų veidų per EV
-----
pas mumis irgi visi labai įsitikinę, kad viena grupė laimės, bet toks jausmas, kad po pernai nepasimokė, kai prognozuotas atlikėjas taip ir nelaimėjo

---
pas jus tai pastoviai kažką trankaus renka. Tai jaučiu ir šįmet bus ne išimtis : D
---
nu jo...:oh belieka tikėtis, kad jų kvailumas nepridarys dar daugiau bėdų.. Pas mus juk irgi viskas prasidėjo nuo visokių švenčių ir baliukų. Nu nemąsto žmonės, ir nieko nepadarysi.. Aš dar tik pasidžiaugiu, kad nesugalvoja pas mus streikų dėl karantino kelt kaip kokioj Olandijoj ar Vokietijoj :oh
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 22:22)
Mane tai erzintų anonsai kažkaip norisi tą seriją nepertraukiamai žiūrėt
-
Nu tai sakau - amžinai visi aplinkui kalti kažkokį liveą mačiau, tai toks jausmas, kad Dariui vietom net gėdą už jį buvo..
----
per Vanago live pastoviai jam prikišdavo, kai jau vieną dieną neiškentė klausykit, nu neįdomus tas Antanas tipo užvarė, kad jis įskundė A ir D dė padangų pritektoriaus.. Vanagai dešimtuke važiavo, tie kažkur gale makalavos, bet kažkokiu būdu įsitaisė nugaroj matyt akis ir įskundė - nu cirkas
Tai tegu tas bomžstyle būna.. kažkur kamputy parduotuvės
ūtų kokių 14 metų gal ir išbandyčiau, bet dabar kažkaip žmonės ir įdarbus gi reik vaikščiot (nu ok - ne dabar, bet iš principo ).. įsivaizduoju ateičiau taip apsirengus sakytų gal tu eik, mergaite, iš kur atėjus
Kaip aš suprantu, rinktis išvis niekas neduos gerai jei bent kuria ant rudens paskiepys
Tai kad tos marlinės tiek ir apsaugo.. dar dabartinės medžiaginės su sidabro jonais.. ai nežinau, iš tikro.. aš tiesa ir pati medicininių nenešioju - labai veidą alergizuoja
-
Oi tai kad tiek privarė, kad čia gerai, jei iki birželio ištirps bent jau mano sukastas kalnas tai tikrai..
-
Tai taip - bučiau nemačius, irgi žiūrėčiau
-
Nu tai sakau - amžinai visi aplinkui kalti kažkokį liveą mačiau, tai toks jausmas, kad Dariui vietom net gėdą už jį buvo..
----
per Vanago live pastoviai jam prikišdavo, kai jau vieną dieną neiškentė klausykit, nu neįdomus tas Antanas tipo užvarė, kad jis įskundė A ir D dė padangų pritektoriaus.. Vanagai dešimtuke važiavo, tie kažkur gale makalavos, bet kažkokiu būdu įsitaisė nugaroj matyt akis ir įskundė - nu cirkas
Tai tegu tas bomžstyle būna.. kažkur kamputy parduotuvės

Kaip aš suprantu, rinktis išvis niekas neduos gerai jei bent kuria ant rudens paskiepys
Tai kad tos marlinės tiek ir apsaugo.. dar dabartinės medžiaginės su sidabro jonais.. ai nežinau, iš tikro.. aš tiesa ir pati medicininių nenešioju - labai veidą alergizuoja
-
Oi tai kad tiek privarė, kad čia gerai, jei iki birželio ištirps bent jau mano sukastas kalnas tai tikrai..
-
Tai taip - bučiau nemačius, irgi žiūrėčiau
Kad žinok per lrt tas ir gerai, kad nerodo reklamų per filmus ar serialus. Bet kartais minusas, kad nepadaro pertraukos tualetui :lol
----
loool :oh įsivaizduoju..
---
ai jo, gi dar su tom padangom skandalą bandė padaryt :lol Žodžiu, Antanas pastaruoju metu visai į princesę pavirtęs :lol Jam amžinai visos bėdos ir visi aplink kalti :oh
---
va va, grynai

---
tai taip, per daug gerai būtų. Bet va ir dabar perskaičiau, kad ta UK atmaina jau vėl mutavo į kažkokį supermutantą

---
nu jo, tos medžiaginės veidui tai tikrai malonesnės. Bet va Vokietijoj ir Austrijoj, tai uždraudė tokias nešiot.. Dabar tik respiratoriai ir medicininės pas juos. Kažin ar pas mus neuždraus :hm
---
aha, jau dabar kai prisnigo, tai prisnigo :oh Visur kalnai sniego suversti :oh Tuoj vaikai galės nuo tų kalniukų su rogutėm važinėtis LOL : D
---
praeitos dvi serijos tai liūdnos buvo. Jau kitą savaitę paskutinę žiūrėsiu. nu tikrai geras serialas/
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 22:52)
Omg.. lietuviai turbūt..
loool :oh iš tikrųjų, tai per daug ir nenustebintų.. Tarp visokių "influencerių" baliukai nesibaigia.
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 03, 00:29)
Ai, Tuktuk, įpusėjau žiūrėt Queens gambit, kooooks nerealus, žinok geriausias ever serialas, kokį esu mačius
labai rekomenduoju 

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 03, 00:46)
Bet tai kaip nėra ką veikt šiais metais, aš jau pasirengus visus nacionalinius finalus iš eilės žiūrėt
: D nu jo, ta proga galima ir pažiūrėt. Aš va biškį prancūzų žiūrėjau. Prancūzai šiais metais šansoną išsirinko. Bus prancūziški kaip niekad : ) Ir ta prancūzaitė iš išvaizdos man tokia gryna prancūzė. Labai žavi atrodo

Dar iš FR atrankos įsiminė Amiro kelnės :lol Nu kaip man jis juokingai su jom atrodė : D Dar platesnes galėjo apsimaut :lol
----
aš tai labiausiai atsimenu šituos

https://www.youtube....h?v=LjNK4Xywjc4
https://www.youtube....h?v=Ogyi0GPR_Ik
Ai dar islandus atsimenu, kuriems nepaaiškinamą antipatiją turėjau :lol Nors daina, tai visai patiko : D