Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Ai, sakei Roopų apšildymas, tai eik sau - Roopai nusipelnė geresnio apšildymo biggrin.gif nu kai kurie tai jau toks saviveiklos būrelio naujametinis žiburėlis biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 01 24, 00:05)
Plem paklausiau Gebrasy studijinės versijos, kaip užvežė
Va scenoj, tai jis laabai nedrąsiai atrodė. Dar trūksta pasitikėjimo savim, bet daina tai laaabai kokybiškai sudėta wub.gif
https://www.youtube....h?v=OZ--sEyzf08

Ir ji, pasirodo, jo kurta

Geri, geri šitie smile.gif vietom labai Bluntiška.. ir net tembras vietom labai neša į Blunto smile.gif o nedrąsiai, tai matyt, kad nelabai sceninės televizinės patirties turėję su savo dainom.
Papildyta:
O matei? Amiras bus žiuri prezidentas jų atrankoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 01 24, 02:12)
aišku protu suvoki, kad negyvena šunys 100metų, bet.. ne lengviau nuo to  kažkaip pas mus dar ryšis labai stiprus buvo, jis toks protinguolis, kad kaip žmogus, viską iš pirmo pasakymo suprasdavo, klausydavo.. vaikui kartais kelis karttus pakartot turi : D
———
O kas susipyko nesupratau?? Bet kaip nervina Antano ekipažas.. kuo toliau, tuo labiau.. tiksliai pats Antanas, Darius tai labai fainas, inteligentiškas žmogus atrodo, nu bet šitas..
———-
Tai kad jei ir randi gražią, man būtinai per kažkur nesueis, o kažkur kabės - ir kiekviena skirtingose vietose  tai nesuprantu, kaip jie jas siūna : D
———
Reiks pabandyt kažkada prisiruošus.. dabar tai ten visai kietai - ir parodyta kur kaip siūt, kokia spalva.. kaip koks žaidimas padarytas
———
Aš skieoysiuos irgi, bet kažkaip optimizmas blėsta - dabar kur tie gydytojai susirgo.. plius kai taip trumpai tie antikūniai laikos tai.. oi nežinau, nežinau... matyt tas retas atvejis, kai efektyviau būtųvaistus išrast, nei vakciną..
———
Kai kuriem išvis nieko nesijautė, vienai biškį kaulus palaužė, kažkam pilvą paskaudėjo, bet šiaip jokių rimtų pašalinių poveikių nebuvo
——-
Oi nu Holiday tai kokių 10kart jau matytas : D
——-
Iš medicininių dabar užsikabliavau ant the resident : )
———
Man tai žiaaaaauriai patinka : ) nenueinu nuo repeato : D kažkaip pati daina stilingesnė, manau už pernykštę, ten labiau ant judesių išvažiavo.. ir taip į temą dabar tas let’s discoteque at home alone : D
——-
Aš žaizdama stalo žaidimą įsijungiau fonui (nu nes nieko neveikiant jos žiūrėt neįmanoma blaivioj būklėj biggrin.gif ), tai vienintelis irgi patiko Gebrasy.. nu bet kaip patiko.. susiklausė tam kartu, jau tikrai ne EV-ijai..
---
Nu man irgi žinok, bet kažkaip, manau čia labai dar juodraštinis variantas..bet natūralu, kad kaip klipe nepadarysi.. neaišku ir kokios galimybės bus, jei bus visų iš savo studijų live streamai, tai ką tu ten LT studijoj labai išlauši su efektais..

jetus... wub.gif Pamenu kaip pasakodavai, kad labai klausydavo ir viską suprasdavo wub.gif Ir toks gražutis.. Jo, protu suvoki, negyvena šunys 100 metų, bet kas iš to.. nuo to nepalengvėja. Belieka tik laukti, kol palengvės ir bandyt protą kuo daugiau užimt, kad negalvot apie tai..
---
Tai va tu beveik ir atsakei kas - ogi Antanas įsipainiojęs doh.gif Su Juškausku ten kažkas buvo. Juknevičius važiavo iš paskos jų, ir tie užklimpo, tada Juknevičius turėjo keist maršrutą ir kažkiek pavažiavęs pats užklimpo ir vos ne tai, kad apkaltino Juškauską, kad jų "dėka" :oh :lol Tai tie kažką ten atgal atrašė, kad nemeluotų : D
Mane irgi Antanas erzint pradėjęs jau senokai :oh
---
va va, grynai doh.gif ir dar tą gražią rast, tai tikras iššūkis : D
---
Geras, o kur čia parodyta? Internete kažkur ar kokioj knygoj?
---
jo, su tais antikūniais, tai visai neaišku... Bet, kaip suprantu dar iki galo neištyrė kiek būtent nuo skiepų laikosi, ar ne? Bet faktas, kad reiks pastoviai skiepytis.. Nu jei dauguma skiepysis, gal išnyks tas kovidas? Kaip buvo su Ispanišku gripu, kuris net ir be skiepų palaipsniui išnyko. Taip norisi tuo tikėt..
---
gerai, kad nors tiek. aš vis pagalvoju kas ten nutiko su tais daktarais, kurie tuo pačiu metu apsirgo unsure.gif Sako, nuo skiepų negali apsirgt, nes negyva vakcina. Tai kas ten nutiko, nesuprantu unsure.gif
---
man irgi : D
---
nemačius šito. Iš medicininių turbūt tik Hausą mačius :hm
---
aha, aš vakar visą dieną sukau : D Šita kažkaip iš pirmo karto įstrigo. On fire reikėjo prisijaukinti biggrin.gif
---
tai taip, dar jam augt ir augt, bet potencialo vaikis turi (ir ypač kaip kūrėjas) thumbup.gif Ir dar toks, matosi, šlovės nesugadintas - atrašinėja visiems komentarus youtube : D Sako - kaip keista girdėt tokius gerus komentarus, aš pratęs visada tik kažkur šešėlyje dainuot.
Aš pamenu jį iš x faktoriaus, ten jį vis erzino, kad Zvonkaus sūnus :oh (nu išvaizdos panašumo tikrai kažkokio yra ). Dainavo su panų grupe. Dabar viena atsiskyrus, kur savo grupėj dainuoja tą dainą 'Mėlyna Mėlyna'. Bet jam, kaip matau tikrai į naudą buvo išeit iš tos grupės ir pradėt kažką savo.

Bet šiaip džiugu, kad pagaliau atsiranda tokie kūrėjai, kurie šiuolaikinio skambesio įneša. Jei ne jis pats, tai gal kažkas su jo daina ateity išvažiuos : )
---
nu aš irgi galvoju, kad dar gal kažką pridės, tobulins. Man biškį gaila, kad tą pradžią nuėmė, kur žemu balsu pradeda klipe dainuot(ar gal labiau kalbėt : D )
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 01 24, 02:38)
Ai, sakei Roopų apšildymas, tai eik sau - Roopai nusipelnė geresnio apšildymo nu kai kurie tai jau toks saviveiklos būrelio naujametinis žiburėlis
------
Geri, geri šitie  vietom labai Bluntiška.. ir net tembras vietom labai neša į Blunto
o nedrąsiai, tai matyt, kad nelabai sceninės televizinės patirties turėję su savo dainom.
-----
O matei? Amiras bus žiuri prezidentas jų atrankoj biggrin.gif

looool nu tikrai kad laugh.gif Kaip per mokyklinį šimtadienį :lol
---
joo drinks_cheers.gif
---
nea bigsmile.gif bet tai žiūrėk, jau priaugo iki prezidento laugh.gif Taip tai paprastas komisijos narys vis būdavo biggrin.gif Bet tai reiškia nedalyvaus šiais metais... biggrin.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 01 14, 21:20)

Beje, kai jau visas pasaulis pažiūrėjo "Černobilį" (turbūt likau vienintelė nemačius

Įdomu kurių daugiau, ar normalių, ar ne

Nu žinok ne paskutinė, aš irgi nemačius biggrin.gif

Man atrodo, kad 50/50, tik skirtingose amžiaus grupėse tos proporcijos kitokios.

QUOTE(blackkiss @ 2021 01 23, 21:00)

Sorry, buvau dingus, apturėjau tragiškas šventes, tai nebuvo noro nei rašyt, nieko.. visas kalėdas pražliumbiau, o sausio 1 iškeliavo mano šuniukas į amžinuosius medžioklės plotus..

A jau pravertė darbe biggrin.gif šnekėt negalėčiau bet parašyt pusiau pati, pusiau su translatoriaus pagalba galiu biggrin.gif
——
Jau buvau 23 dieną gruodžio, dabar tik vasario pradžioj.. normalios eilės, ane? biggrin.gif  toks jausmas, kad visiem dantys parėjo per karantiną

Kaip tiesa, The Roop dainą jum?

Užjaučiu console.gif Suprantu, kaip sunku, laikykis console.gif

Kalbą svarbu mokėti tiek, kad galėtum suprast, kada translatorius nesąmonės daro. Tiek užtenka laugh.gif

blink.gif blink.gif Žiauru blink.gif Aš tai 3 dienas vizito pas dantistą laukiau, praeitą savaitę buvau.

Man dar labiau nei On Fire nepatiko blush2.gif blush2.gif Šiųmetinė daina gal labiau tiktų, jei būtų pernai laimėję, šiemet LT rengtų EV ir reiktų pasirodymo balsavimo metu biggrin.gif
O šiaip aš nesu prieš roopus nusistačius, yra dainų, kurios man tikrai patinka, nu bet tik ne šitos dvi biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 01 24, 00:05)

Plem paklausiau Gebrasy studijinės versijos, kaip užvežė

Už roopus man geriau blush2.gif
Bet kad jau kaip ir beprasmiška tas atrankas betęst, ar taip ar taip lietuviai roopus siųs. Jie galėjo šiems metams dainos net neruošt, 3 minutes tyloje pastovėt ir vis tiek būtų išrinkę laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 01 23, 23:18)
Braške, klausei apie vit D, tai tokį, arba tokį perku, priklausomai, kuriam būna geresnis dealas smile.gif

Ačiū bigsmile.gif bigsmile.gif Reikės šįvakar kaip tik ir užsisakyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 19:39)
Nu žinok ne paskutinė, aš irgi nemačius 

Žiauru  blink.gif Aš tai 3 dienas vizito pas dantistą laukiau, praeitą savaitę buvau.

Man dar labiau nei On Fire nepatiko blush2.gif blush2.gif Šiųmetinė daina gal labiau tiktų, jei būtų pernai laimėję, šiemet LT rengtų EV ir reiktų pasirodymo balsavimo metu  biggrin.gif
O šiaip aš nesu prieš roopus nusistačius, yra dainų, kurios man tikrai patinka, nu bet tik ne šitos dvi
---------
Už roopus man geriau blush2.gif
--------
Bet kad jau kaip ir beprasmiška tas atrankas betęst, ar taip ar taip lietuviai roopus siųs. Jie galėjo šiems metams dainos net neruošt, 3 minutes tyloje pastovėt ir vis tiek būtų išrinkę laugh.gif

rimtai? Galvojau, kad jūs jau tikrai visos būsit pažiūrėję smile.gif Tai žinok tikrai rekomenduoju pažiūrėt. Suprantu kodėl tas serialas sukėlė tokį šurmulį daugelyje šalių. Tris serijas pažiūrėjau(lygtai 5 iš viso yra), tai įsivaizduoju, kad likusios dvi serijos turėtų irgi įdomios būt. Iš tikrųjų prikausto prie ekrano.
Bet baisu, kai pagalvoji, kad visa tai vyko iš tikrųjų ir ant kokio melo, bauginimų buvo viskas pastatyta, tiesiog iki absurdo.
---
Koks pas jus sergamumas dabar? Ar vis dar nedidelis išsilaikęs?
----
nu, žiūriu, jiems kažkaip vis nepavyksta įtaikyt į tavo skonį biggrin.gif Kažkodėl galvojau, kad tau tikrai ši turėtų būt geresnė nei On fire biggrin.gif Man Discoteque maloniau klausyt. Šiaip net nesitikėjau, kad sugebės nustebint vėl. Ir iš vis man labai patinka, kad ko jie imasi, tai viską labai kokybiškai ir iki smulkmenų apgalvotai daro. Norėčiau tik, kad grąžintų atgal tą nukirptą pradžią, kur sako "OK, I feel the rhythm..." ir truputį kažką pakeistų sceniniame pasirodyme, nes dabar gaunasi, kad truputį per daug judesio - jie patys kaip atskiri personažai išnyksta scenoje g.gif
----
Šiandien ta Gebrasy daina pas mane ant repeat'o. Nu kaaaaip įkrito į galvą wub.gif Aš pagalvojau, kad per dešimt metų čia turbūt vienintelė Lietuvos atlikėjo daina, kuri skirta EV ir man yra laaabai labai graži ta muzikine/melodine prasme. Iš pirmo karto įstrigo, o kuo daugiau klausau, tuo labiau patinka. Jeigu ją dainuotų koks Ed Sheeran, tai jau seniai būtų hitas biggrin.gif Mane kaip lyrikos mėgėją, tai ji tiesiog nuginkluoja biggrin.gif Jeigu tas vaikinukas jaustųsi laisvai scenoj, turėtų patirties, tai aš, ko gero, už šitą dainą būčiau. Bet jam dar tobulėt ir tobulėt. Kaip sakant pribręst prie didžiosios scenos reikia smile.gif Per radiją tai jau tikrai gros, jau vien tai jam turėtų būt didelis pasiekimas ir žingsnis karjeroj.
Bet visumoj, tai sunku lygint, kai ir Roop'ų daina man labai patinka, kuri visai kitokio stiliaus ir tokia tūsui labiau skirta.
----
Tai taip, manau, kad jau visiems viskas aišku kas važiuos biggrin.gif Toks gaunasi kaip ir bereikalingas žaidimas. Šiaip skaičiau, kad kitos šalys, tai iš karto tuos pačius siunčia ir galvos nesuka. Nu ir tokią kaip ir skolą atiduoda atlikėjams.

Bet dar nesigilinau į kitų šalių dainas. Gal jau domėjaisi? Gal kas įstrigo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 01 25, 19:53)

rimtai? Galvojau, kad jūs jau tikrai visos būsit pažiūrėję smile.gif Tai žinok tikrai rekomenduoju pažiūrėt.

Koks pas jus sergamumas dabar? Ar vis dar nedidelis išsilaikęs?

Tai taip, manau, kad jau visiems viskas aišku kas važiuos biggrin.gif Toks gaunasi kaip ir bereikalingas žaidimas. Šiaip skaičiau, kad kitos šalys, tai iš karto tuos pačius siunčia ir galvos nesuka. Nu ir tokią kaip ir skolą atiduoda atlikėjams.

Bet dar nesigilinau į kitų šalių dainas. Gal jau domėjaisi? Gal kas įstrigo? smile.gif

Ai, aš net nebandžiau žiūrėt. Man nuo tokių serialų/filmų pradeda galvą visada spaust biggrin.gif

Seniai bebuvau žiūrėjus, bet dabar 62/100 tūkst. smile.gif

Jo, man irgi atrodo, kad bent jau turėjo visos šalys pasiūlyt 2020 atlikėjams dalyvauti, ir tik jei jie atsisako, ieškoti kažko kito rolleyes.gif
Aišku, tokiose šalyse kaip Švedijoje, kur kiekvienais metais daug neblogų dainų dalyvauja, tai gal ir nieko tos atrankos, bet kai LT kiekvienais metais vos randa ką nors, kas galimai į finalą patektų (apie 1 vietą nekalbam biggrin.gif ), tai galėjo iškart roopus siųst ir viskas biggrin.gif

Ne, dar nieko nesidomėjau. Iš vietinių atrankų tik vieną dainą tegirdėjau, bet pas mus tik finalas bus biggrin.gif Reikės vasarį apsižiūrėt, kas kitur vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 01 24, 01:08)
r atsakei kas  - ogi Antanas įsipainiojęs Su Juškausku ten kažkas buvo. Juknevičius važiavo iš paskos jų, ir tie užklimpo, tada Juknevičius turėjo keist maršrutą ir kažkiek pavažiavęs pats užklimpo ir vos ne tai, kad apkaltino Juškauską, kad jų "dėka" Tai tie kažką ten atgal atrašė, kad nemeluotų
Mane irgi Antanas erzint pradėjęs jau senokai
---
va va, grynai ir dar tą gražią rast, tai tikras iššūkis
---
Geras, o kur čia parodyta? Internete kažkur ar kokioj knygoj?
---
jo, su tais antikūniais, tai visai neaišku... Bet, kaip suprantu dar iki galo neištyrė kiek būtent nuo skiepų laikosi, ar ne? Bet faktas, kad reiks pastoviai skiepytis.. Nu jei dauguma skiepysis, gal išnyks tas kovidas? Kaip buvo su Ispanišku gripu, kuris net ir be skiepų palaipsniui išnyko. Taip norisi tuo tikėt..
---
aš vis pagalvoju kas ten nutiko su tais daktarais, kurie tuo pačiu metu apsirgo Sako, nuo skiepų negali apsirgt, nes negyva vakcina. Tai kas ten nutiko, nesuprantu:
--
aha, aš vakar visą dieną sukau Šita kažkaip iš pirmo karto įstrigo. On fire reikėjo prisijaukinti
---
tai taip, dar jam augt ir augt, bet potencialo vaikis turi (ir ypač kaip kūrėjas): Ir dar toks, matosi, šlovės nesugadintas - atrašinėja visiems komentarus youtube Sako - kaip keista girdėt tokius gerus komentarus, aš pratęs visada tik kažkur šešėlyje dainuot.
——
Dabar viena atsiskyrus, kur savo grupėj dainuoja tą dainą 'Mėlyna Mėlyna'. Bet jam, kaip matau tikrai į naudą buvo išeit iš tos grupės ir pradėt kažką savo.
——-
nu aš irgi galvoju, kad dar gal kažką pridės, tobulins. Man biškį gaila, kad tą pradžią nuėmė, kur žemu balsu pradeda klipe dainuot(ar gal labiau kalbėt
---
nea bet tai žiūrėk, jau priaugo iki prezidento : Taip tai paprastas komisijos narys vis būdavo Bet tai reiškia nedalyvaus šiais metais...

Aa, tai aš mačiau tą video.. ką čia nusikalba - jie važiavo iškart paskui Edvino ekipažą, Edvinas paskui sunkvežimį, sunkvežimis pravarė, o Edvinas užklimpo (ten bele kokio aukščio ta kopa buvo), tada kad neįvairuotų į užpakalį, Antanas staigiai davė į dešinę, nuvažiavo nuo tos kopos ratu, ir apvažiavo pro kairę mažesnę kopą.. tai ką čia pasakoja?! biggrin.gif atvirkščiai Edvinas išgelbėjo, nes būtų ir tas užklimpęs... kažkoks amžinai susireikšminęs - visi atvažiuoja su vieninteliu tikslu - trukdyt Antanui biggrin.gif
———
Man išvis gražių rubų paskutiniu metų iššūkis LT rast biggrin.gif
——
Ten kaip instrukcija smile.gif siuvinėjant rašo kur kokios spalvos siūlas ir pan.. žodžiu HOBI lt lyg mačiau smile.gif po to įmesiu pvz kaip atrodo smile.gif
——
Tai vat kad niekas neaišku... aš noriu Moderna skiepytis - ten užtenka vieno skiepo, ir galioja ilgiau.. bet išvis nei efektyvumas realus, nei ilgalaikiškumas kol kas neiaškūs.. o kas daug skiepysis ir išnyks tai kaži - gripas tai nenyksta hmm.gif
Dėl Ispaniško gripo irgi buvau prisiminus, bet po to pagalvojau - situacija visiškai kita buvo. Pirma, niekas nesikarantinavo, ir gantuotai išvis nesisaugojo, gi nei kaukių nieko tikrai nenešiojo, jaučiu persirgo vos ne visi, ir tiesiog kas išgyveno tam jau masinis imunitetas susiformavo, plius tiek nekeliavo žmonės.. savam regione lengviau užraukt, kai bent jau neįveža iš kitur...
Bet gali aišku būt kad jis iš principo dings taip pat greit kaip atsirado, kaip kad su sarsu buvo..
——-
Deaktyvuota vakcina. Susirgt tai gali laisvai, apkrėst negali, nes tas virusas nebesidaugina.. bet jo įleidžia į organizmą, tai aišku gali susirgt smile.gif tik tiek kad ne taip sunkiai ir be komplikacijų.. nu bent jau turėtų būt be komplikacijų..
——-
Man iš antro : D kažkaip pirmąkart nekabino, o va nuo antro nebeišjungiau biggrin.gif
——-
Turi turi, jei nesustos ties viena daina.. buvo tikrai tokių atvejų, išgirsti dainą, visai faina, bet daugiau grupės ir nebesigirdi : )
———
Nežinau tokios : D
——-
Jooo, ten mano mėgstamiausia dainos vieta buvo :/ aš suprantu, kad trumpint reik, bet galima buvo pasikartojantį stulpelį iš vidurio dainos ištraukt.. dabar pusę šarmo prarado daina biggrin.gif
——-
Nuu, taip prajuokino kaip įsivaizdavau tokį “važną” sėdintį rimtą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 17:39)
Man atrodo, kad 50/50, tik skirtingose amžiaus grupėse tos proporcijos kitokios.
——
Užjaučiu Suprantu, kaip sunku, laikykis :

Kalbą svarbu mokėti tiek, kad galėtum suprast, kada translatorius nesąmonės daro. Tiek užtenka

Man dar labiau nei On Fire nepatiko
——-
O šiaip aš nesu prieš roopus nusistačius, yra dainų, kurios man tikrai patinka, nu bet tik ne šitos dvi 
Už roopus man geriau
——-
Bet kad jau kaip ir beprasmiška tas atrankas betęst, ar taip ar taip lietuviai roopus siųs.

, aš kažkaip labai tikiuos normalių vis tik daugiau biggrin.gif
——-
4u.gif Ačiū
——-
Taip, būtent! : D
——-
tai kaip ir viskas - skonio reikalas smile.gif
——-
Nu va, o man atvirkščiai biggrin.gif senesnės nepatiko, o šitos dvi superinės biggrin.gif
——-
Oj, nežinau.. neprognozuojami tiek lietuviai biggrin.gif
Papildyta:
Kažkoks košmaras - išėjau kiemo nusikast, grįžau su sniego sluoksniu ant galvos biggrin.gif Tuktuk, tu iš namų dar dirbi? smile.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 21:36)
Ai, aš net nebandžiau žiūrėt. Man nuo tokių serialų/filmų pradeda galvą visada spaust

Aišku, tokiose šalyse kaip Švedijoje, kur kiekvienais metais daug neblogų dainų dalyvauja, tai gal ir nieko tos atrankos

Šiaip žiaurių vietų labai daug filme.. iš tikrųjų tai pagalvojau, nu plem rado kada rodyt - aš per pandemiją jo nežiūrėčiau, ir taip to negatyvo ir streso užtenka
———-
Bet čia net ne tame esmė yra ar nėr gerų dainų - jei grupė iškovojo teisę dalyvaut, o renginys nukeltas buvo, logiška, kad nusikelt ir jų dalyvavimas turėtų būt smile.gif nu nes kažkaip tikrai nesąžininga dalyvių atžvilgiu dabar.. galų gale žmonės ir investavę jau buvo į pasirodymus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 sausio 2021 - 10:17
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 23:36)
Ai, aš net nebandžiau žiūrėt. Man nuo tokių serialų/filmų pradeda galvą visada spaust  

Seniai bebuvau žiūrėjus, bet dabar 62/100 tūkst.  

nu šiaip jo, slegiantis jis toks... Bet iš tokių, kur labai įtraukia ir net nepastebi kaip ta valanda prabėga.
---
pas mus tai vakar berods ~600/100 tūkst. buvo :oh

QUOTE(blackkiss @ 2021 01 26, 12:29)
Aa, tai aš mačiau tą video.. ką čia nusikalba - jie važiavo iškart paskui Edvino ekipažą, Edvinas paskui sunkvežimį, sunkvežimis pravarė, o Edvinas užklimpo (ten bele kokio aukščio ta kopa buvo), tada kad neįvairuotų į užpakalį, Antanas staigiai davė į dešinę, nuvažiavo nuo tos kopos ratu, ir apvažiavo pro kairę mažesnę kopą.. tai ką čia pasakoja?! atvirkščiai Edvinas išgelbėjo, nes būtų ir tas užklimpęs... kažkoks amžinai susireikšminęs - visi atvažiuoja su vieninteliu tikslu - trukdyt Antanui
———
Man išvis gražių rubų paskutiniu metų iššūkis LT rast
——
Ten kaip instrukcija  siuvinėjant rašo kur kokios spalvos siūlas ir pan.. žodžiu HOBI lt lyg mačiau  po to įmesiu pvz kaip atrodo
——
Tai vat kad niekas neaišku... aš noriu Moderna skiepytis - ten užtenka vieno skiepo, ir galioja ilgiau.. bet išvis nei efektyvumas realus, nei ilgalaikiškumas kol kas neiaškūs.. o kas daug skiepysis ir išnyks tai kaži - gripas tai nenyksta
----
Dėl Ispaniško gripo irgi buvau prisiminus, bet po to pagalvojau - situacija visiškai kita buvo. Pirma, niekas nesikarantinavo, ir gantuotai išvis nesisaugojo, gi nei kaukių nieko tikrai nenešiojo, jaučiu persirgo vos ne visi, ir tiesiog kas išgyveno tam jau masinis imunitetas susiformavo, plius tiek nekeliavo žmonės.. savam regione lengviau užraukt, kai bent jau neįveža iš kitur...
Bet gali aišku būt kad jis iš principo dings taip pat greit kaip atsirado, kaip kad su sarsu buvo..
——-
Deaktyvuota vakcina. Susirgt tai gali laisvai, apkrėst negali, nes tas virusas nebesidaugina.. bet jo įleidžia į organizmą, tai aišku gali susirgt tik tiek kad ne taip sunkiai ir be komplikacijų.. nu bent jau turėtų būt be komplikacijų..
———
Nežinau tokios : D
——-
Jooo, ten mano mėgstamiausia dainos vieta buvo  aš suprantu, kad trumpint reik, bet galima buvo pasikartojantį stulpelį iš vidurio dainos ištraukt.. dabar pusę šarmo prarado daina
——-
Kažkoks košmaras - išėjau kiemo nusikast, grįžau su sniego sluoksniu ant galvos  Tuktuk, tu iš namų dar dirbi?
-----
Šiaip žiaurių vietų labai daug filme..  iš tikrųjų tai pagalvojau, nu plem rado kada rodyt - aš per pandemiją jo nežiūrėčiau, ir taip to negatyvo ir streso užtenka

jo jo, aš irgi tą video mačiau, nu tai doh.gif laugh.gif Nu ten tipo Antanas aiškino, kad ir jis pavažiavęs užklimpo per juos :lol Bet tai vistiek prie ko čia kitas ekipažas doh.gif :lol Nu bet Antanas turi sugebėjimų išmąstyt tokią nesąmonę :oh Keista kaip čia šiais metais nebuvo jo jokių susikirtimų su Vanagu : D
----
aha, man iš vis dabartinė labai negraži mada, kuri labai iškreipia proporcijas. Toks vaizdas, kad kuo labiau bomžstyle, tuo labiau madoj esi biggrin.gif Ta margalynė raštų, spalvų, neonų, tįsalų, panamkių. Paaugliams gal ir tinka eksperimentavimui, bet daugiau tai... :oh Tai praeinu pro e-shop'us ir eilinį kartą įsitikinu, kad nieko gražaus. Bet šiuo metu tai nieko ir nereikia, tai nors tiek gerai : D
---
geras, įdomiai skamba bigsmile.gif Kaip mozaika kokia : D
---
Aš irgi norėčiau Modernos, bet, kaip suprantu, šita vos ne deficitinė bus :hm Valstybė daugiausiai Astra Zeneca užpirko... O šitie sumažino žadėtą kiekį kelis kartus :oh Neįsivaizduoju kada čia suskiepys tuo 70 proc.
---
Šiaip jo, vien judėjimas žmonių visai kitas buvo. Tas irgi labai įtakoja.. Kas dėl kaukių, tai mačiau senų nuotraukų Pintereste, tai su kaukėm vaikštinėjo žmonės, bet tom merlinėm. Bet neaišku kiek masiškai. Ir šiaip sako, kad tos medžiaginės labai mažai apsaugo. Paskui tokią dar gerą mačiau - dvi išsipuošusios poniutės gatvėj sustojusios kalbasi ir užsidėję kažkokius celofaninius maišus ant galvų biggrin.gif Labai įdomu man tokias senovines nuotraukas žiūrėt.
---

Plem, aš žiūrėjau kaip kažkokia gydytoja aiškino, kad tipo susirgt neįmanoma unsure.gif Tai gal ji turėjo omeny, kad su komplikacijom :hm Nes kaip pavadint tai, kad kitiems užkyla aukšta temperatūra :hm
----
Turėtum žinot, šią vasarą labai ją grodavo. Šiaip neišskirtinė daina, bet kažkodėl labai išpopuliarėjus buvo vienu metu:
https://www.youtube....h?v=YeD_HU4vA0o
---

va va :sutinku Mano irgi mėgstamiausia vieta. Kažkokio mistiškumo prideda : D Man atrodo, kad net neiškirpus jos, galima sutilpt į tas 3 minutes :hm Arba, kaip ir sakai, bent jau vieną priedainį nuimt. Laaabai tikiuosi, kad grąžins ją..
---
looool :oh Taip ir įsivaizduoju laugh.gif Aš iš namų dirbu, bet man sniego kast nereikia : D O visai norėčiau wub.gif Jei nedaug :lol Kaip džiaugiuosi, kad nors kartą tikrai žiema atėjo. Pasiilgus buvau : D Nes pernai ar užpernai, tai taip kvailai - pavasarį prisnigo :oh
--
aha, laiką tai tokį keistoką pasirinko, bet vat man tai prisireikė pažiūrėt :oh Na bet po tiek pagyrų, tai galvoju reiks vistiek kažkada pažiūrėt.
Iš tikrųjų, tai žiūriu dar ir dėl to, kad per tv rodo, tai po seriją kas savaitę pažiūriu. Ir dar gerai, kad lietuviškai, nes kai pradeda ten kokius branduolinius terminus aiškint, tai jaučiu kita kalba tikrai nieko nesuprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 sausio 2021 - 13:27
Labas smile.gif

Ale užmačiau, kad blackiss' Ercė Melodifestivalen vėl dalyvauja bigsmile.gif Ir dar lyderiu laikomas bigsmile.gif Tai gal bus labai pažįstamų veidų per EV laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 01 26, 10:29)

Oj, nežinau.. neprognozuojami tiek lietuviai biggrin.gif

Kažkoks košmaras - išėjau kiemo nusikast, grįžau su sniego sluoksniu ant galvos biggrin.gif

Nu žinok, pas mumis irgi visi labai įsitikinę, kad viena grupė laimės, bet toks jausmas, kad po pernai nepasimokė, kai prognozuotas atlikėjas taip ir nelaimėjo doh.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mums irgi reikėjo keliuką atsikast iš sodybos išvažiuot, tai kol nukasėm, praktiškai vėl tas pats buvo lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 01 26, 13:24)

pas mus tai vakar berods ~600/100 tūkst. buvo :oh

Plem, aš žiūrėjau kaip kažkokia gydytoja aiškino, kad tipo susirgt neįmanoma unsure.gif Tai gal ji turėjo omeny, kad su komplikacijom :hm Nes kaip pavadint tai, kad kitiems užkyla aukšta temperatūra :hm

Pas mus dabar iki 72 pakilo, nes mainų studentai sugalvojo vienam mieste labai smarkiai pašvęsti doh.gif doh.gif

Tai temperatūra nuo bet kokios vakcinos gali pakilti, visiškai normalus imuninis atsakas smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 01 26, 13:24)
nu šiaip jo, slegiantis jis toks... Bet iš tokių, kur labai įtraukia ir net nepastebi kaip ta valanda prabėga.
---
Keista kaip čia šiais metais nebuvo jo jokių susikirtimų su Vanagu
----
aha, man iš vis dabartinė labai negraži mada, kuri labai iškreipia proporcijas. Toks vaizdas, kad kuo labiau bomžstyle, tuo labiau madoj esi Ta margalynė raštų, spalvų, neonų, tįsalų, panamkių. Paaugliams gal ir tinka eksperimentavimui, bet daugiau tai... Tai praeinu pro e-shop'us ir eilinį kartą įsitikinu, kad nieko gražaus. Bet šiuo metu tai nieko ir nereikia, tai nors tiek gerai
---
kaip suprantu, šita vos ne deficitinė bus Valstybė daugiausiai Astra Zeneca užpirko... O šitie sumažino žadėtą kiekį kelis kartus Neįsivaizduoju kada čia suskiepys tuo 70 proc.
---
Šiaip jo, vien judėjimas žmonių visai kitas buvo. Tas irgi labai įtakoja.. Kas dėl kaukių, tai mačiau senų nuotraukų Pintereste, tai su kaukėm vaikštinėjo žmonės, bet tom merlinėm. Bet neaišku kiek masiškai. Ir šiaip sako, kad tos medžiaginės labai mažai apsaugo. Paskui tokią dar gerą mačiau - dvi išsipuošusios poniutės gatvėj sustojusios kalbasi ir užsidėję kažkokius celofaninius maišus ant galvų Labai įdomu man tokias senovines nuotraukas žiūrėt.
---
Plem, aš žiūrėjau kaip kažkokia gydytoja aiškino, kad tipo susirgt neįmanoma: Tai gal ji turėjo omeny, kad su komplikacijom Nes kaip pavadint tai, kad kitiems užkyla aukšta temperatūra
----
Turėtum žinot, šią vasarą labai ją grodavo. Šiaip neišskirtinė daina, bet kažkodėl labai išpopuliarėjus buvo vienu metu:
https://www.youtube....h?v=YeD_HU4vA0o
---
va va Mano irgi mėgstamiausia vieta. Kažkokio mistiškumo prideda Man atrodo, kad net neiškirpus jos, galima sutilpt į tas 3 minutes Arba, kaip ir sakai, bent jau vieną priedainį nuimt. Laaabai tikiuosi, kad grąžins ją..
---
looool Taip ir įsivaizduoju Aš iš namų dirbu, bet man sniego kast nereikia O visai norėčiau: Jei nedaug Kaip džiaugiuosi, kad nors kartą tikrai žiema atėjo. Pasiilgus buvau Nes pernai ar užpernai, tai taip kvailai - pavasarį prisnigo
--
aha, laiką tai tokį keistoką pasirinko, bet vat man tai prisireikė pažiūrėt Na bet po tiek pagyrų, tai galvoju reiks vistiek kažkada pažiūrėt.
Iš tikrųjų, tai žiūriu dar ir dėl to, kad per tv rodo, tai po seriją kas savaitę pažiūriu. Ir dar gerai, kad lietuviškai, nes kai pradeda ten kokius branduolinius terminus aiškint, tai jaučiu kita kalba tikrai nieko nesuprasčiau.

Mane tai erzintų anonsai doh.gif kažkaip norisi tą seriją nepertraukiamai žiūrėt smile.gif
——-
Nu tai sakau - amžinai visi aplinkui kalti biggrin.gif kažkokį live’ą mačiau, tai toks jausmas, kad Dariui vietom net gėdą už jį buvo.. doh.gif per Vanago live pastoviai jam prikišdavo, kai jau vieną dieną neiškentė “klausykit, nu neįdomus tas Antanas” biggrin.gif tipo užvarė, kad jis įskundė A ir D dė padangų pritektoriaus.. Vanagai dešimtuke važiavo, tie kažkur gale makalavos, bet kažkokiu būdu įsitaisė nugaroj matyt akis ir įskundė - nu cirkas biggrin.gif doh.gif
———
Tai tegu tas bomžstyle būna.. kažkur kamputy parduotuvės biggrin.gif būtų kokių 14 metų gal ir išbandyčiau, bet dabar kažkaip žmonės ir įdarbus gi reik vaikščiot (nu ok - ne dabar, bet iš principo biggrin.gif ).. įsivaizduoju ateičiau taip apsirengus biggrin.gif sakytų gal tu eik, mergaite, iš kur atėjus biggrin.gif
———
Kaip aš suprantu, rinktis išvis niekas neduos biggrin.gif gerai jei bent kuria ant rudens paskiepys :/
———
Tai kad tos marlinės tiek ir apsaugo.. dar dabartinės medžiaginės su sidabro jonais.. ai nežinau, iš tikro.. aš tiesa ir pati medicininių nenešioju - labai veidą alergizuoja
———-
Nu taip - iš esmės vakcinos tokia ir yra esmė - apsaugot nuo komplikacijų.. temperatūra tai tiesiog organizmo reakcija į virusą
————
Nea : D nu kur aš ją galiu girdėt.. : D
———-
Ne, neiškirpus vis tiek per daug kažkeliom sekundėm.. bet nu ne ta vieta, kurią galima buvo išmest biggrin.gif
———-
Oi tai kad tiek privarė, kad čia gerai, jei iki birželio ištirps lotuliukas.gif bent jau mano sukastas kalnas tai tikrai..
——-
Tai taip - bučiau nemačius, irgi žiūrėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 02 01, 12:39)

Ale užmačiau, kad blackiss' Ercė Melodifestivalen vėl dalyvauja : Ir dar lyderiu laikomas 
——
: Tai gal bus labai pažįstamų veidų per EV :

Mums irgi reikėjo keliuką atsikast iš sodybos išvažiuot, tai kol nukasėm, praktiškai vėl tas pats buvo
——
Pas mus dabar iki 72 pakilo, nes mainų studentai sugalvojo vienam mieste labai smarkiai pašvęsti

Tai temperatūra nuo bet kokios vakcinos gali pakilti, visiškai normalus imuninis atsakas  smile.gif

O geras! biggrin.gif reikės paklausyt, kas ten vyksta smile.gif kada jų finalas? Oi jo - šita troica “maniškių” taip visąlaik ir rotuosis EV jaučiu doh.gif biggrin.gif tai vienas tai kitas, tai trečias vis išlenda biggrin.gif
———
Tai šiemet tų matytų veidų jaučiu koks 80% .. iš pernai.. biggrin.gif
——-
Va va.. grynai.. aš irgi nusikasiau ir grįžus į pradinį tašką net ženklo kasimo nebuvo likę biggrin.gif
——-
Omg.. lietuviai turbūt.. biggrin.gif
———
Aha. Man atrodo, nenormalu, jei nepakiltų.. nu įleidžia virusą, o organizmas į jį niekaip nereaguoja..
Atsakyti
Ai, Tuktuk, įpusėjau žiūrėt “Queen’s gambit”, kooooks nerealus, žinok wub.gif geriausias ever serialas, kokį esu mačius smile.gif labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 20:52)
O geras! biggrin.gif reikės paklausyt, kas ten vyksta smile.gif kada jų finalas? Oi jo - šita troica “maniškių” taip visąlaik ir rotuosis EV jaučiu doh.gif biggrin.gif tai vienas tai kitas, tai trečias vis išlenda biggrin.gif
———
Tai šiemet tų matytų veidų jaučiu koks 80% .. iš pernai.. biggrin.gif
——-

Omg.. lietuviai turbūt.. biggrin.gif

Nu ką tik pračekinau, tai finalas kovo 13, o taviškis dalyvaus pusfinalyje, kuris bus vasario 27 biggrin.gif Pala, o kurie čia tavo? Ercė, Lazarevas ir .. ? biggrin.gif
Bet tai kaip nėra ką veikt šiais metais, aš jau pasirengus visus nacionalinius finalus iš eilės žiūrėt doh.gif laugh.gif

Pernai nesiskaito, neatsimenu nei vieno, kuris ten dalyvaut turėjo biggrin.gif

Galimas variantas doh.gif Nu bet įsiutino visus juodai doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2021 02 02, 22:29)
Ai, Tuktuk, įpusėjau žiūrėt “Queen’s gambit”, kooooks nerealus, žinok wub.gif geriausias ever serialas, kokį esu mačius smile.gif labai rekomenduoju smile.gif

Nu blem, reikės gal ir man prisiruošt pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti