QUOTE(tuktuk @ 2021 01 24, 01:08)
r atsakei kas - ogi Antanas įsipainiojęs Su Juškausku ten kažkas buvo. Juknevičius važiavo iš paskos jų, ir tie užklimpo, tada Juknevičius turėjo keist maršrutą ir kažkiek pavažiavęs pats užklimpo ir vos ne tai, kad apkaltino Juškauską, kad jų "dėka" Tai tie kažką ten atgal atrašė, kad nemeluotų
Mane irgi Antanas erzint pradėjęs jau senokai
---
va va, grynai ir dar tą gražią rast, tai tikras iššūkis
---
Geras, o kur čia parodyta? Internete kažkur ar kokioj knygoj?
---
jo, su tais antikūniais, tai visai neaišku... Bet, kaip suprantu dar iki galo neištyrė kiek būtent nuo skiepų laikosi, ar ne? Bet faktas, kad reiks pastoviai skiepytis.. Nu jei dauguma skiepysis, gal išnyks tas kovidas? Kaip buvo su Ispanišku gripu, kuris net ir be skiepų palaipsniui išnyko. Taip norisi tuo tikėt..
---
aš vis pagalvoju kas ten nutiko su tais daktarais, kurie tuo pačiu metu apsirgo Sako, nuo skiepų negali apsirgt, nes negyva vakcina. Tai kas ten nutiko, nesuprantu:
--
aha, aš vakar visą dieną sukau Šita kažkaip iš pirmo karto įstrigo. On fire reikėjo prisijaukinti
---
tai taip, dar jam augt ir augt, bet potencialo vaikis turi (ir ypač kaip kūrėjas): Ir dar toks, matosi, šlovės nesugadintas - atrašinėja visiems komentarus youtube Sako - kaip keista girdėt tokius gerus komentarus, aš pratęs visada tik kažkur šešėlyje dainuot.
Dabar viena atsiskyrus, kur savo grupėj dainuoja tą dainą 'Mėlyna Mėlyna'. Bet jam, kaip matau tikrai į naudą buvo išeit iš tos grupės ir pradėt kažką savo.
-
nu aš irgi galvoju, kad dar gal kažką pridės, tobulins. Man biškį gaila, kad tą pradžią nuėmė, kur žemu balsu pradeda klipe dainuot(ar gal labiau kalbėt
---
nea bet tai žiūrėk, jau priaugo iki prezidento : Taip tai paprastas komisijos narys vis būdavo Bet tai reiškia nedalyvaus šiais metais...
Aa, tai aš mačiau tą video.. ką čia nusikalba - jie važiavo iškart paskui Edvino ekipažą, Edvinas paskui sunkvežimį, sunkvežimis pravarė, o Edvinas užklimpo (ten bele kokio aukščio ta kopa buvo), tada kad neįvairuotų į užpakalį, Antanas staigiai davė į dešinę, nuvažiavo nuo tos kopos ratu, ir apvažiavo pro kairę mažesnę kopą.. tai ką čia pasakoja?!

atvirkščiai Edvinas išgelbėjo, nes būtų ir tas užklimpęs... kažkoks amžinai susireikšminęs - visi atvažiuoja su vieninteliu tikslu - trukdyt Antanui

Man išvis gražių rubų paskutiniu metų iššūkis LT rast
Ten kaip instrukcija

siuvinėjant rašo kur kokios spalvos siūlas ir pan.. žodžiu HOBI lt lyg mačiau

po to įmesiu pvz kaip atrodo

Tai vat kad niekas neaišku... aš noriu Moderna skiepytis - ten užtenka vieno skiepo, ir galioja ilgiau.. bet išvis nei efektyvumas realus, nei ilgalaikiškumas kol kas neiaškūs.. o kas daug skiepysis ir išnyks tai kaži - gripas tai nenyksta
Dėl Ispaniško gripo irgi buvau prisiminus, bet po to pagalvojau - situacija visiškai kita buvo. Pirma, niekas nesikarantinavo, ir gantuotai išvis nesisaugojo, gi nei kaukių nieko tikrai nenešiojo, jaučiu persirgo vos ne visi, ir tiesiog kas išgyveno tam jau masinis imunitetas susiformavo, plius tiek nekeliavo žmonės.. savam regione lengviau užraukt, kai bent jau neįveža iš kitur...
Bet gali aišku būt kad jis iš principo dings taip pat greit kaip atsirado, kaip kad su sarsu buvo..
-
Deaktyvuota vakcina. Susirgt tai gali laisvai, apkrėst negali, nes tas virusas nebesidaugina.. bet jo įleidžia į organizmą, tai aišku gali susirgt

tik tiek kad ne taip sunkiai ir be komplikacijų.. nu bent jau turėtų būt be komplikacijų..
-
Man iš antro : D kažkaip pirmąkart nekabino, o va nuo antro nebeišjungiau
-
Turi turi, jei nesustos ties viena daina.. buvo tikrai tokių atvejų, išgirsti dainą, visai faina, bet daugiau grupės ir nebesigirdi : )
Nežinau tokios : D
-
Jooo, ten mano mėgstamiausia dainos vieta buvo :/ aš suprantu, kad trumpint reik, bet galima buvo pasikartojantį stulpelį iš vidurio dainos ištraukt.. dabar pusę šarmo prarado daina

-
Nuu, taip prajuokino kaip įsivaizdavau tokį važną sėdintį rimtą
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 17:39)
Man atrodo, kad 50/50, tik skirtingose amžiaus grupėse tos proporcijos kitokios.
Užjaučiu Suprantu, kaip sunku, laikykis :
-
O šiaip aš nesu prieš roopus nusistačius, yra dainų, kurios man tikrai patinka, nu bet tik ne šitos dvi
Už roopus man geriau
-
Bet kad jau kaip ir beprasmiška tas atrankas betęst, ar taip ar taip lietuviai roopus siųs.
, aš kažkaip labai tikiuos normalių vis tik daugiau
-

Ačiū
-
Taip, būtent! : D
-
tai kaip ir viskas - skonio reikalas

-
Nu va, o man atvirkščiai

senesnės nepatiko, o šitos dvi superinės
-
Oj, nežinau.. neprognozuojami tiek lietuviai
Papildyta:
Kažkoks košmaras - išėjau kiemo nusikast, grįžau su sniego sluoksniu ant galvos

Tuktuk, tu iš namų dar dirbi?
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 01 25, 21:36)
Ai, aš net nebandžiau žiūrėt. Man nuo tokių serialų/filmų pradeda galvą visada spaust
Bet čia net ne tame esmė yra ar nėr gerų dainų - jei grupė iškovojo teisę dalyvaut, o renginys nukeltas buvo, logiška, kad nusikelt ir jų dalyvavimas turėtų būt

nu nes kažkaip tikrai nesąžininga dalyvių atžvilgiu dabar.. galų gale žmonės ir investavę jau buvo į pasirodymus..