QUOTE(tuktuk @ 2020 09 20, 16:19)
Bet tai faini tie tokie sodininkės darbai Aš kai sodyboj būnu, tai irgi žolės pjovimas visą dieną užtrunka Bet kažkaip mane gerai atpalaiduoja, tokia prie gamtos pasijauti Visokie gamtos garsai aplink - kažkur tolumoj gaidžiai gieda, žirgai žvengia, karvės mūkia
---
Aha, iš namų. Per tą visą pandemiją supratau iki kokio lygio aš esu intravertė. Ta prasme, visada žinojau, kad tokia esu, bet kad iki tiek, tai nebuvau susivokus : D Kai daugeliui stogai pradėjo važiuot nuo darbo namuose, tai man buvo visai normaliai Jokio diskomforto nejaučiu. Aišku, jei reiktų visada namie sėdėt, tai gal nekas būtų, bet kai pasiimi kompą ir dirbi iš kur nori, tai man laabai patinka
------
O tu kaip? Jau nebe namie? Berods sakei, kad jau vien techniškai sudėtinga?
----
Bet tai blem, jau vėl kiek atvejų.. Vakar iš vis rekordas buvo - 99
Ir čia kai dar net gripo sezonas neprasidėjęs.
----
Dar kai pas tuos gydytojus neįmanoma patekt. O jei nori pas gerą akių gydytoją, tai iš vis eilės kelių mėnesių.. Bet su uždegimais laukt negalima, reikia staigiai pakliūt.
---
Jau grįžau, tai galiu pasakyt, kad dabar kontingentas toks vyresnio amžiaus, bet gezų nemažai. Kažkaip ankstesniais metais tokiu laiku kitokie žmonės jau rinkdavosi ir toje Palangoje. Ta pandemija viską sumaišė.
---
nu keista ,iš tiesų. Gal sakau jie daug mažiau ištiria Nu kažkokia mistika - kaip taip visoje Europoje didėja skaičiai, o pas juos beveik ramu
----
oi kaip suprantu Nors ir plaukt nemoku, bet dėl panašių minčių ir nebandau mokytis Čia panašiai kaip su vairavimu
---
Aha, iš namų. Per tą visą pandemiją supratau iki kokio lygio aš esu intravertė. Ta prasme, visada žinojau, kad tokia esu, bet kad iki tiek, tai nebuvau susivokus : D Kai daugeliui stogai pradėjo važiuot nuo darbo namuose, tai man buvo visai normaliai Jokio diskomforto nejaučiu. Aišku, jei reiktų visada namie sėdėt, tai gal nekas būtų, bet kai pasiimi kompą ir dirbi iš kur nori, tai man laabai patinka
------
O tu kaip? Jau nebe namie? Berods sakei, kad jau vien techniškai sudėtinga?
----
Bet tai blem, jau vėl kiek atvejų.. Vakar iš vis rekordas buvo - 99

----
Dar kai pas tuos gydytojus neįmanoma patekt. O jei nori pas gerą akių gydytoją, tai iš vis eilės kelių mėnesių.. Bet su uždegimais laukt negalima, reikia staigiai pakliūt.
---
Jau grįžau, tai galiu pasakyt, kad dabar kontingentas toks vyresnio amžiaus, bet gezų nemažai. Kažkaip ankstesniais metais tokiu laiku kitokie žmonės jau rinkdavosi ir toje Palangoje. Ta pandemija viską sumaišė.
---
nu keista ,iš tiesų. Gal sakau jie daug mažiau ištiria Nu kažkokia mistika - kaip taip visoje Europoje didėja skaičiai, o pas juos beveik ramu
----
oi kaip suprantu Nors ir plaukt nemoku, bet dėl panašių minčių ir nebandau mokytis Čia panašiai kaip su vairavimu
nu faini, faini, nors pas mane nei karvių, nei gi arklių..

-----
ne, tai kai kartais iš namų manau bet kam patiktų, net ir ekstravertams

------
baik tu

------
kaip juokingai dabar šitas rekordas atrodo

------
oj taip.. man čia su dantim problemos buvo, atsivėrė nervas (ir taip klastingai - dantis sveikas, nervas - ne.. nei vienas stomotologas nesupranta, kaip išvis taip gali būt.. nu bet čia aš, manęs jau niekas nestebina..

------
aš sakau, tų gezų kaip piktžolių prisisėję : D
------
aišku mažiau.. nu bet ir LT iš tikro didesnis skaičius, o pagalvok, kiek serga ir "neprisiduoda".. arba serga ir sau vaikšto nejausdami..
---
va, va, grynai kaip su vairavimu.. gerai sakai..
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 09 20, 18:07)
Ką gero auginai? Mano pirmieji sodininkės metai, tai tokie so so :
Aš buvau pas tėvus savaitę, o daugiau šiaip vietoje praatostogavome. Dar vis kas nors pastoviai pas mus atvarydavo, tai mes dažniau svečius priimdavome, nei patys svečiai būdavome Ai, dar žiauriai fainiai Åland salose pasibuvom

Nu čia jau reikia su savim dirbti Mano rimtesni plaukiojimai paauglystėje baigėsi, kai vieną kartą skęsti jūroje pradėjau, tai po to prireikė vėl 15+ metų, kad rimčiau į vandenį grįžčiau, ne tik pabraidžiojimui
gėles ir pomidorus.. nu gerai, jau gerai - pomidorus tik laisčiau : D : D
----------
iš JAV sunčiuos dėl tos pačios priežasties.. nes ir čia taip pat, o pvz su K2 komplekse išvis negausi.. o su juo geriau įsisavinamas.. bet ir 10K realiai mažai, nes daug kas turi problemų su tulžim, ir tada gerk negėręs (ypač vyresnio amžiaus žmonėm, tai išvis..).. nu biškį dar gelbsti po liežuviu sučiulpiami D.. bet irgi LT tokių spėju net nėr...,
------
joo, čia psichologinis barjeras grynai..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 09 20, 21:01)
Bijojau, kad nuo tilto nenupūstų, nes neblogai nešiojo : O vienai žuvėdrai niekaip nepavyko į kitą tilto pusę perskrist - vargšę vis nupūsdavo atgal :
---
oi negaliu : nu gerai sakai - Palanga be gezų - ne Palanga Nu svarbiausia, kad neprisikabintų
Ai, beje, labai patiko rožynas prie Tiškevičių rūmų - tokie aromatai ten :
---
Nu šaunuolė Tai ir švedų gerai, kai antra oficiali. O ta suomių gal po truputį, po truputį ir sueis į galvą. Nors man tai atrodo, kad žiauriai sunku būtų su bet kokia nauja kalba. Visiškai nesu joms gabi :
---
Man atrodo, bent Lietuvoje tai būna geriamomis ampolėmis po tą smūginę dozę : Blackkiss patikslins. Bet man kažkaip atrodo baisu tą smūginę vartot :hm Atrodo, kad išsireguliuos organizmo sistemos po tokio "smūgio"
---
oi negaliu : nu gerai sakai - Palanga be gezų - ne Palanga Nu svarbiausia, kad neprisikabintų

---
Nu šaunuolė Tai ir švedų gerai, kai antra oficiali. O ta suomių gal po truputį, po truputį ir sueis į galvą. Nors man tai atrodo, kad žiauriai sunku būtų su bet kokia nauja kalba. Visiškai nesu joms gabi :
---
Man atrodo, bent Lietuvoje tai būna geriamomis ampolėmis po tą smūginę dozę : Blackkiss patikslins. Bet man kažkaip atrodo baisu tą smūginę vartot :hm Atrodo, kad išsireguliuos organizmo sistemos po tokio "smūgio"

------
nu jei neprisikabina, čia jau ne gezai

------
gal nuo kalbos priklauso? gal netinkamas mokeis?

------
nu smūginė, jei neklystu, tai išvis 150-300K būna..? gal klystu

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 09 21, 15:32)
O tai tu buvai kada nors pradėjus reguliariai vairuoti, ar išsilaikei teises ir nugulė jos į stalčių? Aš vat neįsivaizduoju, kaip gali tos laisvės nesinorėti, kurį automobilis suteikia
Man didžiausias malonumas vidury nakties per visą miestą pravažiuoti (nu kokiam McDonald's dar sustojant
)

per visą net nepravažiuočiau, panikos priepuoliai užpultų jau pusiaukely matyt

va mano dantistės sesuo, kuri gyvena JAV, sakė ten laisvai važinėja, o atvažiavus į LT negali visai, sakė taip pavojingai visi čia važinėja.. taip kad va