Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

sveikos smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 09 20, 16:19)
Bet tai faini tie tokie sodininkės darbai  Aš kai sodyboj būnu, tai irgi žolės pjovimas visą dieną užtrunka  Bet kažkaip mane gerai atpalaiduoja, tokia prie gamtos pasijauti Visokie gamtos garsai aplink - kažkur tolumoj gaidžiai gieda, žirgai žvengia, karvės mūkia
---
Aha, iš namų. Per tą visą pandemiją supratau iki kokio lygio aš esu intravertė. Ta prasme, visada žinojau, kad tokia esu, bet kad iki tiek, tai nebuvau susivokus : D Kai daugeliui stogai pradėjo važiuot nuo darbo namuose, tai man buvo visai normaliai  Jokio diskomforto nejaučiu. Aišku, jei reiktų visada namie sėdėt, tai gal nekas būtų, bet kai pasiimi kompą ir dirbi iš kur nori, tai man laabai patinka
------
O tu kaip? Jau nebe namie? Berods sakei, kad jau vien techniškai sudėtinga?
----
Bet tai blem, jau vėl kiek atvejų.. Vakar iš vis rekordas buvo - 99 blink.gif Ir čia kai dar net gripo sezonas neprasidėjęs.
----
Dar kai pas tuos gydytojus neįmanoma patekt. O jei nori pas gerą akių gydytoją, tai iš vis eilės kelių mėnesių.. Bet su uždegimais laukt negalima, reikia staigiai pakliūt.
---
Jau grįžau, tai galiu pasakyt, kad dabar kontingentas toks vyresnio amžiaus, bet gezų nemažai. Kažkaip ankstesniais metais tokiu laiku kitokie žmonės jau rinkdavosi ir toje Palangoje. Ta pandemija viską sumaišė.
---
nu keista ,iš tiesų. Gal sakau jie daug mažiau ištiria Nu kažkokia mistika - kaip taip visoje Europoje didėja skaičiai, o pas juos beveik ramu
----

oi kaip suprantu Nors ir plaukt nemoku, bet dėl panašių minčių ir nebandau mokytis Čia panašiai kaip su vairavimu

nu faini, faini, nors pas mane nei karvių, nei gi arklių.. biggrin.gif bet vis tiek grynas oras smile.gif
-----
ne, tai kai kartais iš namų manau bet kam patiktų, net ir ekstravertams biggrin.gif man patinka kad sutaupau laiko "ant" kamščių, atsikeliu 7:55 biggrin.gif 8 jau darbe biggrin.gif nu ir šiaip sutaupau.. biggrin.gif
------
baik tu biggrin.gif iki Balandžio kaip minimum ne ofise... nu kai stalo neturi, tai kaip ir sudėtinga biggrin.gif ai bet kažkaip pripratau jau migruot ratuku per namus lotuliukas.gif o tu kaip? namie?
------
kaip juokingai dabar šitas rekordas atrodo biggrin.gif gerai, kad TIK tiek būtų..
------
oj taip.. man čia su dantim problemos buvo, atsivėrė nervas (ir taip klastingai - dantis sveikas, nervas - ne.. nei vienas stomotologas nesupranta, kaip išvis taip gali būt.. nu bet čia aš, manęs jau niekas nestebina.. biggrin.gif ) ir žodžiu tas nervas, kadangi danties šaknys rekordiškai ilgos (vėl gi - nes čia AŠ : D), užkabino trišakį nervą.. trišakis nervas, kaip vėliau skaičiau, didžiausi žmogaus patiriami skausmai, nenupasakosi net - bliauni iš skausmo, ir nevaldomai.. tai papasakojus visą šitą savo bėdą stomotologijos klinikoms (apskambinau gal 5), sako "nuuu, dabar galim priimti gruodzio vidury" (veiksmas vyko spalio pabaigoj).. sakau "ar jūs girdit ką sakau?.. negaliu miegot net naktim", sako "nuu, suprantu, bet vietų nėr".. normaliai? : D
------
aš sakau, tų gezų kaip piktžolių prisisėję : D
------
aišku mažiau.. nu bet ir LT iš tikro didesnis skaičius, o pagalvok, kiek serga ir "neprisiduoda".. arba serga ir sau vaikšto nejausdami..
---
va, va, grynai kaip su vairavimu.. gerai sakai..

QUOTE(VanilineBraske @ 2020 09 20, 18:07)

Ką gero auginai? Mano pirmieji sodininkės metai, tai tokie so so  :
Aš buvau pas tėvus savaitę, o daugiau šiaip vietoje praatostogavome. Dar vis kas nors pastoviai pas mus atvarydavo, tai mes dažniau svečius priimdavome, nei patys svečiai būdavome  Ai, dar žiauriai fainiai Åland salose pasibuvom 

Kur tu gauni 10000?  blink.gif Aš daugiausiai 4000 randu.

Nu čia jau reikia su savim dirbti  Mano rimtesni plaukiojimai paauglystėje baigėsi, kai vieną kartą skęsti jūroje pradėjau, tai po to prireikė vėl 15+ metų, kad rimčiau į vandenį grįžčiau, ne tik pabraidžiojimui 

gėles ir pomidorus.. nu gerai, jau gerai - pomidorus tik laisčiau : D : D
----------
iš JAV sunčiuos dėl tos pačios priežasties.. nes ir čia taip pat, o pvz su K2 komplekse išvis negausi.. o su juo geriau įsisavinamas.. bet ir 10K realiai mažai, nes daug kas turi problemų su tulžim, ir tada gerk negėręs (ypač vyresnio amžiaus žmonėm, tai išvis..).. nu biškį dar gelbsti po liežuviu sučiulpiami D.. bet irgi LT tokių spėju net nėr...,
------
joo, čia psichologinis barjeras grynai..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 09 20, 21:01)
Bijojau, kad nuo tilto nenupūstų, nes neblogai nešiojo : O vienai žuvėdrai niekaip nepavyko į kitą tilto pusę perskrist - vargšę vis nupūsdavo atgal :
---
oi negaliu : nu gerai sakai - Palanga be gezų - ne Palanga  Nu svarbiausia, kad neprisikabintų biggrin.gif Ai, beje, labai patiko rožynas prie Tiškevičių rūmų - tokie aromatai ten :
---
Nu šaunuolė Tai ir švedų gerai, kai antra oficiali. O ta suomių gal po truputį, po truputį ir sueis į galvą. Nors man tai atrodo, kad žiauriai sunku būtų su bet kokia nauja kalba. Visiškai nesu joms gabi :

---
Man atrodo, bent Lietuvoje tai būna geriamomis ampolėmis po tą smūginę dozę : Blackkiss patikslins. Bet man kažkaip atrodo baisu tą smūginę vartot :hm Atrodo, kad išsireguliuos organizmo sistemos po tokio "smūgio"

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip kokia Anderseno pasaka nuskambėjo su tais nemaitintais žuvėdriukais vienais likusiais biggrin.gif
------
nu jei neprisikabina, čia jau ne gezai biggrin.gif
------
gal nuo kalbos priklauso? gal netinkamas mokeis? smile.gif aš va su prancūzų baigiu nusišaut biggrin.gif nu kaaaaip gi ten viskas nelogiška...
------
nu smūginė, jei neklystu, tai išvis 150-300K būna..? gal klystu biggrin.gif nu bet būna žmonių, kur vit D kritinės būklėd.. tai tokiem ir ta dozė, kaip drambliui bonbonkė.. nu realiai negalima jo tiesiog gert, kiek tau atrodo reik.. pageri, po dviejų mėn daraisi pakartotinį testą, ir žiūri, ar išvis kyla tas lygis geriant.. jei ne - reiškia net neverta tęsti, reik ieškot kitokių įsisavinimo formų..

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 09 21, 15:32)
O tai tu buvai kada nors pradėjus reguliariai vairuoti, ar išsilaikei teises ir nugulė jos į stalčių? Aš vat neįsivaizduoju, kaip gali tos laisvės nesinorėti, kurį automobilis suteikia  biggrin.gif Man didžiausias malonumas vidury nakties per visą miestą pravažiuoti (nu kokiam McDonald's dar sustojant laugh.gif )

per visą net nepravažiuočiau, panikos priepuoliai užpultų jau pusiaukely matyt biggrin.gif

va mano dantistės sesuo, kuri gyvena JAV, sakė ten laisvai važinėja, o atvažiavus į LT negali visai, sakė taip pavojingai visi čia važinėja.. taip kad va biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Prisidaviau savo paskutinį didesnį darbinį projektą iki kitų metų, tai dabar atostogų režimas praktiškai biggrin.gif Nu bet negaliu patikėt, kad metų pabaiga jau. Atrodo ką tik pirmas karantinas prasidėjo, o jau metų galas blink.gif

QUOTE(blackkiss @ 2020 11 17, 17:56)

oj taip.. man čia su dantim problemos buvo, atsivėrė nervas (ir taip klastingai - dantis sveikas, nervas - ne.. nei vienas stomotologas nesupranta, kaip išvis taip gali būt.. nu bet čia aš, manęs jau niekas nestebina.. biggrin.gif ) ir žodžiu tas nervas, kadangi danties šaknys rekordiškai ilgos (vėl gi - nes čia AŠ : D)

gėles ir pomidorus.. nu gerai, jau gerai - pomidorus tik laisčiau
----------
iš JAV sunčiuos dėl tos pačios priežasties

aš va su prancūzų baigiu nusišaut biggrin.gif nu kaaaaip gi ten viskas nelogiška...

va mano dantistės sesuo, kuri gyvena JAV, sakė ten laisvai važinėja, o atvažiavus į LT negali visai, sakė taip pavojingai visi čia važinėja.. taip kad va

Ne nu bet tau tai amžinai tokios problemos, kur kitiems žmonėms nepasitaiko biggrin.gif Ar radai kas priimtų tave su tuo dantim? unsure.gif

Aš galiu po savo pirmos daržininkystės vasaros pasakyt, kad laistyt irgi reikia sugebėt laugh.gif doh.gif Tad nenumenkink savo darbo biggrin.gif

Iš kur siunties? Aš irgi susidomėjau. Apie K2 apskritai nebuvau girdėjus bigsmile.gif

Pala, kaip tu čia prancūzų sugalvojai mokintis? Ar aš kažko nepamenu? g.gif biggrin.gif

Maniškis sakė, kad ar LT, ar Indijoj važinėti yra vienas ir tas pats dalykas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif (tikiuosi unsure.gif )
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 11 10, 18:45)
Testą darė, nes turėjau kontaktą su klientu. O antikūnius taip tyrėmės, nes bandėm išsiaiškint, ar kažkuris iš mūsų juos užkrėtė, nes jie labai mažai kontaktų turėję šiais metais, bet visi be antikūnių esam, tai spėjam, kad uošviai galimai iš Sankt Peterburgo gruodį parsivežė

O tu kasmet nuo gripo skiepijies? Nesu prieš vakcinas, bet kažkaip niekada net nebuvo kilus mintis nuo gripo skiepytis

O kaip dabar? Ar dar pavyksta nepasigaut? Nors pas jus, tai nedaug atvejų (bent jau buvo prieš kažkiek laiko kai skaičiau)
---
Tai gal nelabai susidūrei s usunkiu sirgimu?
Kai aš prasirgau prieš kelis metus labai sunkiai, tai nuo to laiko pradėjau skiepytis unsure.gif Per gyvenimą esu sirgus gripu du kartus - vieną kartą mokyklos laikais, o antrą - prieš 4 ar 3 metus.
Tai va tas antras kartas labai sunkiai praėjo, net baisu prisimint. Paskui dar kokias 2-3 savaites silpnumą jaučiau. Tais metais mano aplinkoj keli sirgę ir į ligoninę išvažiavo. Viena ant kojų nebepastovėjo (grynai raumenys nebelaikė) Tai gydytojas sakė, kad visa laimė, jog ta komplikacija į kojų raumenis nuėjo, o ne širdies.
Man iš vis kai žmonės sako - ant paprasto gripo, kad ai, čia nieko tokio, tai TIK gripas, baisu pasidaro (jau net nekalbu apie tai, kai apie koroną kas taip pasako :oh )
Tai prisiminus tą savo paskutinį sirgimą gripu, net bijau pagalvot kaip mane korona suimtų doh.gif
O jeigu gripas + korona, tai iš vis :oh

QUOTE(blackkiss @ 2020 11 17, 19:56)
ne, tai kai kartais iš namų manau bet kam patiktų, net ir ekstravertams  man patinka kad sutaupau laiko "ant" kamščių, atsikeliu 7:55  8 jau darbe  nu ir šiaip sutaupau.. 
------
baik tu iki Balandžio kaip minimum ne ofise... nu kai stalo neturi, tai kaip ir sudėtinga  ai bet kažkaip pripratau jau migruot ratuku per namus :lol o tu kaip? namie?
------
kaip juokingai dabar šitas rekordas atrodo gerai, kad TIK tiek būtų..
------
užkabino trišakį nervą.. trišakis nervas, kaip vėliau skaičiau, didžiausi žmogaus patiriami skausmai, nenupasakosi net - bliauni iš skausmo, ir nevaldomai.. tai papasakojus visą šitą savo bėdą stomotologijos klinikoms (apskambinau gal 5), sako "nuuu, dabar galim priimti gruodzio vidury" (veiksmas vyko spalio pabaigoj).. sakau "ar jūs girdit ką sakau?.. negaliu miegot net naktim", sako "nuu, suprantu, bet vietų nėr".. normaliai?
------
kaip kokia Anderseno pasaka nuskambėjo su tais nemaitintais žuvėdriukais vienais likusiais 

va va, vien dėl šito čia jau diiiidelis pliusas, nes aš tai kiek įmanoma ilgiau pamiegot netgi labai mėgėja biggrin.gif
---
laugh.gif
aš tai namie pasidarius tokį mini ofisiuką biggrin.gif Tik va stalo norėčiau to reuliujamo, kur ir pastovėt galima ir pasėdėt prie jo biggrin.gif
---
plem, net pažiūrėjau kada čia mano rašytas tas rekordas 99 doh.gif eina sau...kai palygini kas dabar darosi. Aš iš viso nebeturiu žodžių ant kiek nusivylus kai kuriais žmonėmis, tai siaubas. Atrodo net nepagalvotum, kad gali būt kovidiotas ir še tau kad nori :oh
Kiek visokių baliavojančių, besitrainiojančių po prekybcentrius. Žiauriai pikta..
Apie valdžią iš viso patyliu - kai išsirinko žmonės "aukštą ir gražų", tai ir turi dabar :oh
Skvernelis su Veryga toks vaizdas, kad nebesiruošia nieko daryt. Kai pavasarį buvo po keliolika ir keliasdešimt atvejų. tai jau visiškam karantine sėdėjom, o dabar visiems dzin, ar kaip suprast. Mato, kad neįmanoma durnelių suvaldyt, tai reikia baudas didžiules dėt ir uždaryt viską, o ne imituot kažkokį karantiną. Išsiliejau.. :oh nu bet kaaaip nervina tie kvailiai, tai ne tas žodis.
---
siaubas :oh Tai ar priėmė galų gale? Negi teko nuskausminamus visą tą laiką gert? Bet kaip tyčia tokiu netinkamu metu visokios tokios problemos išlenda :oh
---
loool
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 11 29, 23:31)
Maniškis sakė, kad ar LT, ar Indijoj važinėti yra vienas ir tas pats dalykas doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif nu va matai, o tu stebiesi kodėl mes nevažinėjam tongue.gif laugh.gif
Papildyta:

Žiūrėjau neseniai vieną filmą. Nu ir kaaaip man patiko garso takelis(ir filmas šiaip labai patiko) wub.gif Tai išmokau grot tą melodiją:
https://www.youtube....h?v=7gbD2NIeRwQ
To aktoriaus kažkaip irgi nebuvau mačius, visai užkabino smile.gif

Buvau pianiną visai pamiršus, kažkaip nejudinau keletą metų.
Dabar ieškau vėl kokių paprastų gražių melodijų, keista, kad taip netikėtai atėjo noras grot.
Atsakyti
Labukas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2020 12 06, 23:51)
Sveikos smile.gif (tikiuosi unsure.gif )

O kaip dabar? Ar dar pavyksta nepasigaut? Nors pas jus, tai nedaug atvejų (bent jau buvo prieš kažkiek laiko kai skaičiau)
---

Tai prisiminus tą savo paskutinį sirgimą gripu, net bijau pagalvot kaip mane korona suimtų

aš tai namie pasidarius tokį mini ofisiuką biggrin.gif Tik va stalo norėčiau to reuliujamo, kur ir pastovėt galima ir pasėdėt prie jo biggrin.gif

Kiek visokių baliavojančių, besitrainiojančių po prekybcentrius. Žiauriai pikta..

biggrin.gif nu va matai, o tu stebiesi kodėl mes nevažinėjam tongue.gif  laugh.gif

Dabar ieškau vėl kokių paprastų gražių melodijų, keista, kad taip netikėtai atėjo noras grot.

Sveika, bet žiauriai pervargus jaučiuosi. Nu vos kojas bepavelkų paskutinėm savaitėm. Jau laukiu tų švenčių, galėsiu kiauras dienas miegot biggrin.gif Tu kaip?

Nu pas mus 10 kartų mažesnis sergamumas nei LT, tai vis dar ganėtinai ramiai jaučiuosi. Tuo labiau, kad žmonės tikrai sąmoningi.

Oi nu jo, jei taip rimtai buvo suėmę, tai ne juokas unsure.gif

Aš tai įsigudrinau per visus savo online susitikimus po namus ratais vaikščiot laugh.gif Tai būna, kad ir po 7 tūkst. žingsnių nueinu, kol pabaigiu šnekėt biggrin.gif

Kažkaip labai abejoju, kad daug žmonių prekybcentriuose užsikrečia. Labiau gal darbuotojai unsure.gif Man atrodo, kad didžioji dalis pasigauna darbuose, baliukuose ir per visokius šeimyninius pietus (ale ramiai su tėvais šeštadienį tik pasėdėsim ir viskas) doh.gif

Nu bet matai, Lietuvoje išmoksi važinėti, tai po to bet kur gali vairuot laugh.gif

O tu ir pianiną namie turi? bigsmile.gif Kažkaip galvojau, kad pagrinde tik smuiku groji
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 12 09, 21:12)
Sveika, bet žiauriai pervargus jaučiuosi. Nu vos kojas bepavelkų paskutinėm savaitėm. Jau laukiu tų švenčių, galėsiu kiauras dienas miegot  Tu kaip?

Nu pas mus 10 kartų mažesnis sergamumas nei LT, tai vis dar ganėtinai ramiai jaučiuosi. Tuo labiau, kad žmonės tikrai sąmoningi.

Aš tai įsigudrinau per visus savo online susitikimus po namus ratais vaikščiot :: Tai būna, kad ir po 7 tūkst. žingsnių nueinu, kol pabaigiu šnekėt 

Kažkaip labai abejoju, kad daug žmonių prekybcentriuose užsikrečia. Labiau gal darbuotojai Man atrodo, kad didžioji dalis pasigauna darbuose, baliukuose ir per visokius šeimyninius pietus (ale ramiai su tėvais šeštadienį tik pasėdėsim ir viskas)

Nu bet matai, Lietuvoje išmoksi važinėti, tai po to bet kur gali vairuot

O tu ir pianiną namie turi?  :Kažkaip galvojau, kad pagrinde tik smuiku groji

Aš dar irgi laukausi, tfu tfu tfu. Bet jaučiu ne fizinį, labiau psichologinį nuovargį. Jau kaaaip nusibodo man ta korona. Tiksliau viskas būtų daug geriau, jei žmonės nebūtų asilai ir elgtųsi kaip normalūs (nors ką čia, atsiprašau asiliukų, kad jais tuos kvailius apibūdinau doh.gif )
---

Aš tai jau net nebeturiu jėgų piktintis kokioj budulinėj visuomenėj gyvenam doh.gif Nu tiesiog trūksta žodžių, kai paskaitau kokius nors komentarus. Tada ir supranti iš kur tie sergamumo rekordai niekaip nesustojantys...
Pas mus toks vaizdas reikia daryt taip kaip Kinijoj, nes nu laukiniai gi kitaip nesupranta, kad reikia saugot save ir kitus doh.gif
---
:lol Nu va, nemažai sugebi prasieit net ir namie būdama laugh.gif Daugiau nei aš kartais nueinu lauke : D Bet taip vaikščiodama gali netyčia kokią nesąmonę visiems ištransliuot, ko nelabai norėtum parodyt lotuliukas.gif
Aš lauke būdama stengiuosi apie 10 tūkst žingsnių padaryt, bet jau nebe labai malonu vaikščiot ilgai, kai veidas šąla. Sakiau gal reiks kokį bėgimo takelį įsigyt doh.gif biggrin.gif Tada tai neblogai pasivaikščiočiau :lol
---

Tai taip, dabar NVSC vis šneka, kad didžiausias plitimas šeiminis ir visokiuose vakarėliuose. Bet pas mus tai jaučiu ir prekybcentriuose pasigauna nemažai, nes nu matytum kas darosi doh.gif Aš pati jau nebepamenu kada ten buvau, bet kai pažiūriu nuotraukas, tai akys ant kaktos iššoka. Pvz net prieš koroną Akropoly tiek žmonių aš gyvenime neregėjus :oh Ir tie žmonės gi lipa vieni ant kitų, jiems atstumo laikymasis negirdėtas dalykas, vaikščioja visokie by*ianosiai :oh Nueičiau į kokį Akrą jaučiu iš karto su kuo nors susiginčyčiau doh.gif Jaunimas nesugeba internetu nusipirkt ko reikia, keista.. Valdžia dėjus visiškai ant visko - ir ant gydytojų, ir ant visko. Gal nori 1 vietos pagal sergamumą (prieš kelias dienas mačiau 3 Europoj esam :oh Šiandien 3330 atvejų..) Būtų padarę griežtą karantiną prieš ar bent po rinkimų, tai jau ant Kalėdų būtų galima gal kažkiek atlaisvint, o dabar viską sugadino su tokiais pasitampymais nei pirmyn, nei atgal.
---

Tai jau taip : D
---

Pianiną turiu tik elektrinį smile.gif Norėčiau labai akustinio, bet kaimynai man neatleistų už tai :lol Nu mano tas grojimas toks, kad iš natų galiu pagrot tik su dešine ranka, nes kai mokiausi pianinu (jis buvo mano antras instrumentas, kurį turėjau imt), neilgai mane ten mokino ir tas boso raktas kažkaip į galvą nesulindo. Tai kai mokausi ką nors grot rimtai, tai turiu visą kūrinį mintinai išmokt : ) Tik tada dviem rankom pavyksta. Ir dažniausiai įvairias dainas mokausi, nes klasika man per sunku. Dar pastebėjau, jeigu ilgiau nepagroju, greit viskas iš galvos išeina.

O kaip tu? Pagroji vis dar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 12 10, 13:48)

Aš dar irgi laukausi, tfu tfu tfu. Bet jaučiu ne fizinį, labiau psichologinį nuovargį. Jau kaaaip nusibodo man ta korona.

Pas mus toks vaizdas reikia daryt taip kaip Kinijoj, nes nu laukiniai gi kitaip nesupranta, kad reikia saugot save ir kitus doh.gif

Bet taip vaikščiodama gali netyčia kokią nesąmonę visiems ištransliuot, ko nelabai norėtum parodyt lotuliukas.gif

---

Jaunimas nesugeba internetu nusipirkt ko reikia, keista.. Valdžia dėjus visiškai ant visko - ir ant gydytojų, ir ant visko. Gal nori 1 vietos pagal sergamumą (prieš kelias dienas mačiau 3 Europoj esam :oh Šiandien 3330 atvejų..) Būtų padarę griežtą karantiną prieš ar bent po rinkimų, tai jau ant Kalėdų būtų galima gal kažkiek atlaisvint, o dabar viską sugadino su tokiais pasitampymais nei pirmyn, nei atgal.
---

Dar pastebėjau, jeigu ilgiau nepagroju, greit viskas iš galvos išeina.

O kaip tu? Pagroji vis dar? smile.gif

Pilnai tave suprantu, aš irgi panašiai jaučiuosi. Nu būna normaliai laikausi savaičių savaites ir tada toks beviltiškumo jausmas iš niekur užeina doh.gif Aišku, šiais metais nuvylė visi prarasti šeimyniniai momentai, kelionės ir t.t., bet labiausiai mane nuvylė tas žmonių savanaudiškumas. Nu nesitikėjau, kad tokiame lygyje mūsų pasaulis verysad.gif verysad.gif

Aš tai nelabai suprantu, kodėl taip laiką tempia pas jus doh.gif

Tai žinok mes visi taip darbe elgiamės laugh.gif Mano viena kolegė per meetingus dviratį stacionarų mina, kita pritupimus daro, tai čia tas mano vaikščiojimas nieko laugh.gif Suomijoje labai propaguojamas judėjimas, pvz., studentai universitete vidury paskaitos (tai yra netgi skatinama pačių universitetų) dažnai atsistoja ir kokias 5min tempimo pratimus daro ir t.t., tai visi labai normaliai į tai žiūri biggrin.gif

Man tai irgi nelabai daeina ko ten tiek į tuos prekybcentrius veržtis. Aš ir ne koronos laikais viską internetu pirkdavau, nu nebent į kokią shopping street nueidavau, nes vaikštant lauke vis tiek ne toks šlykštus jausmas kaip į tuos prekybcentrius lendant doh.gif Šiais metais lygiai vieną dovaną ne internetu nupirkau, nes internete tikrai nebūčiau radus biggrin.gif

Kaip šventes žadi sutikt? unsure.gif

Ai, nu bet vis tiek smagu, kad gali prasigrot. Vis kažkokia laikina "atsijungimo" forma smile.gif

Dabar rečiau jau groju. Kažkaip gitarą pamėgau, maniškis jas kolekcionuoja, tai kartais pagroju, kai leidžia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 12 10, 19:54)
Pilnai tave suprantu, aš irgi panašiai jaučiuosi. Nu būna normaliai laikausi savaičių savaites ir tada toks beviltiškumo jausmas iš niekur užeina Aišku, šiais metais nuvylė visi prarasti šeimyniniai momentai, kelionės ir t.t., bet labiausiai mane nuvylė tas žmonių savanaudiškumas. Nu nesitikėjau, kad tokiame lygyje mūsų pasaulis verysad.gif verysad.gif

Aš tai nelabai suprantu, kodėl taip laiką tempia pas jus :

Tai žinok mes visi taip darbe elgiamės  Mano viena kolegė per meetingus dviratį stacionarų mina, kita pritupimus daro, tai čia tas mano vaikščiojimas nieko 
----
Suomijoje labai propaguojamas judėjimas, pvz., studentai universitete vidury paskaitos (tai yra netgi skatinama pačių universitetų) dažnai atsistoja ir kokias 5min tempimo pratimus daro ir t.t., tai visi labai normaliai į tai žiūri

Man tai irgi nelabai daeina ko ten tiek į tuos prekybcentrius veržtis. Aš ir ne koronos laikais viską internetu pirkdavau, nu nebent į kokią shopping street nueidavau, nes vaikštant lauke vis tiek ne toks šlykštus jausmas kaip į tuos prekybcentrius lendant doh.gif Šiais metais lygiai vieną dovaną ne internetu nupirkau, nes internete tikrai nebūčiau radus
Kaip šventes žadi sutikt?

Ai, nu bet vis tiek smagu, kad gali prasigrot. Vis kažkokia laikina "atsijungimo" forma 
-----------
Dabar rečiau jau groju. Kažkaip gitarą pamėgau, maniškis jas kolekcionuoja, tai kartais pagroju, kai leidžia

va va, visiškai... Atrodo, net rankos svyra, kai paskaitai ar paklausai kokias nesąmones kai kurie šneka ir kaip elgiasi. Nežinau, toks vaizdas, kad neberūpi daugeliui nei tėvai, nei seneliai... Man tai košmaras tai suvokt tarp kokių žmonių mes gyvenam. Per šitą pandemiją požiūris į kai kuriuos žmones pasikeitė 180 laipsnių kampu ir jis niekada nebebus toks pat... Visiškas savanaudiškumas, egoizmas.
---
Nesuvokiu žinok. Toks jausmas, kad ta nueinanti valdžia specialiai blogiau nori padaryt, todėl nieko nestabdo.
Kaip gaila ir tų gydytojų, kurie tame pragare verda. Nežinau ar matei šiandien straipsnį apie jauniausią covid auką, bet ten vienas gydytojas, kur šnekėjo, tai pats vos ašaras tramdė verysad.gif Paklausiau aš jo tą interviu ir apsižliumbiau. Daug teisybės pasakė. Svarbiausia, kad tie visi neigėjai nei žiūri tokių interviu, nei žinių, nei informacinių portalų skaito.

Visa viltis dabar į naują valdžią. Kaip suprantu jau ryt pradės darbą. Labai tikiuosi, kad pagaliau įves normalų karantiną.
----

Geras biggrin.gif
---

Fainai, kad įsitvirtinęs visuomenėje tas supratimas apie sveikatingumą. Gal dėl to ir tų kovido atvejų pas jus daug mažiau.. Žmonės labiau mąstantys.
Šiandien skaičiau, kad Lietuva jau pasauly 4 vietoj pagal kažkurį rodmenį blink.gif

---
Būūūtent :oh Atrodo, kad susiradę pramogą kažkokią daugelis po tuos prekybcentrius valkiotis :oh
Tie vyresni, tai internetu nemoka naudotis, tai kaip ir galima suprast, nes maisto tai vistiek reik kažkaip nusipirkt. Bet jaunimas doh.gif Mistika kažkokia, kai yra Barboros, Rimi pristatymai. O tos šventės šiais metais tai tokios nelabai šventiškos, nieko čia ir nepriplanuosi.. Man baisu pasidaro kaip kiti pradeda pasakot kaip visur važinės :oh Profesoriai kalbėjo, kad jeigu norim švęst su kažkuriais žmonėmis, tai turim jau nuo šiandien visi sąžiningai karantinuotis savanoriškai 14 dienų. Čia vienintelė išeitis. Tai jau taip ir įsivaizduoju kaip kiti klausys šito patarimo doh.gif
---

aha, muzikavimas laabai padeda atitrūkt. Smegenys iš karto persijungia. Dar man tapyba labai patinka. Bet jau nebeturiu kur paveikslų dėt :oh : D Sakiau dabar reiks tobulint tuos, kur pripaišius turiu : D Jei ne visi tie meniniai dalykai, tai aš nežinau ką reiktų daryt ir kaip psichologiškai atsipalaiduot. Per šį laikotarpį ne vieną kartą pagalvojau kaip gerai, kad vis dėlto baigiau muzikos mokyklą, o kai buvo pagunda mest, to nepadariau. Turbūt per visą savo gyvenime pirmą kartą taip nuoširdžiai pagalvojau : )
---

looool
Arba kai nemato bandyk :lol

Priminei, kad ir aš gi gitarą kažkur užmetus turėjau :lol Irgi seniai jau seniai grojau, nes stygų į minkštesnes niekaip neprisiruošdavau pasikeist.
O kokias jis kolekcionuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gruodžio 2020 - 00:10
QUOTE(tuktuk @ 2020 12 11, 00:06)

Per šitą pandemiją požiūris į kai kuriuos žmones pasikeitė 180 laipsnių kampu ir jis niekada nebebus toks pat... Visiškas savanaudiškumas, egoizmas.

Visa viltis dabar į naują valdžią. Kaip suprantu jau ryt pradės darbą. Labai tikiuosi, kad pagaliau įves normalų karantiną.

Fainai, kad įsitvirtinęs visuomenėje tas supratimas apie sveikatingumą. Gal dėl to ir tų kovido atvejų pas jus daug mažiau.. Žmonės labiau mąstantys.
Šiandien skaičiau, kad Lietuva jau pasauly 4 vietoj pagal kažkurį rodmenį

Tie vyresni, tai internetu nemoka naudotis, tai kaip ir galima suprast, nes maisto tai vistiek reik kažkaip nusipirkt. Bet jaunimas doh.gif Mistika kažkokia, kai yra Barboros, Rimi pristatymai.

Dar man tapyba labai patinka. Bet jau nebeturiu kur paveikslų dėt :oh : D Sakiau dabar reiks tobulint tuos, kur pripaišius turiu : D Jei ne visi tie meniniai dalykai, tai aš nežinau ką reiktų daryt ir kaip psichologiškai atsipalaiduot.

O kokias jis kolekcionuoja?

Man dar baisu ir kitų problemų, pvz., klimato kaitos. Nesugebam susitvarkyt ir atsakingai per visus paliečiančią pandemiją, tai ką kalbėt apie kažkokią klimato kaitą, kuri daugelio, kurie dabar gyvi, net nepalies doh.gif Vis labiau prarandu viltį, kad sugebėsim ją bent kiek pristabdyt verysad.gif

Nu labai tikiuosi, kad kažkokius griežtesnius sprendimus priims, bet iš jų mažai naudos, jei patys žmonės nenorės atsakingai elgtis schmoll.gif

Gal ir tas prisideda, bet šiaip jie čia niekada nebuvo mėgėjai vieni kitiems ant sprando lipti, tai gal ir tas padeda biggrin.gif
Užmačiau šiandien straipsnį, kad Lietuva antra Europoje pagal sergamumą doh.gif Nu kaip reikia taip nusivažiuot. ypač vasarą tiek šventus, kaip puikiai buvo susitvarkyta su pandemija doh.gif

Nu aš pristatymų irgi nesirenku, palieku tuos laikus laisvus žmonėms, kuriems iš tikro reikia (sergantiems covidu, tiems kuriems reikia izoliuotis ir t.t.). Be to, neaišku, kiek tas pristatymas saugesnis, visos prekės apčiupinėtos nežinia kieno, pristatantys žmonės irgi neaišku kokie unsure.gif
Mes vieną kart savaitėje važiuojame su sąrašu, jokių bereikalingų šliaužiojimų, laikomės atstumo, tai jaučiuosi ganėtinai ramiai parduotuvėje smile.gif

Tai užsikabliavai bigsmile.gif Kiek atsimenu per pirmą karantiną tik pradėjus buvai tuo užsiimti biggrin.gif
Aš tai randu įvairių veiklų tas mintis atitraukt. Sakiau, kad kada daugiau išbandysi kokį hobį, jeigu ne šiemet biggrin.gif

Visas iš eilės, kurios jį domina biggrin.gif O daugiausiai bosinių turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 12 11, 23:00)
Man dar baisu ir kitų problemų, pvz., klimato kaitos. Nesugebam susitvarkyt ir atsakingai per visus paliečiančią pandemiją, tai ką kalbėt apie kažkokią klimato kaitą, kuri daugelio, kurie dabar gyvi, net nepalies doh.gif Vis labiau prarandu viltį, kad sugebėsim ją bent kiek pristabdyt verysad.gif

Nu labai tikiuosi, kad kažkokius griežtesnius sprendimus priims, bet iš jų mažai naudos, jei patys žmonės nenorės atsakingai elgtis

Gal ir tas prisideda, bet šiaip jie čia niekada nebuvo mėgėjai vieni kitiems ant sprando lipti, tai gal ir tas padeda
-----
Užmačiau šiandien straipsnį, kad Lietuva antra Europoje pagal sergamumą  Nu kaip reikia taip nusivažiuot. ypač vasarą tiek šventus, kaip puikiai buvo susitvarkyta su pandemija

Nu aš pristatymų irgi nesirenku, palieku tuos laikus laisvus žmonėms, kuriems iš tikro reikia (sergantiems covidu, tiems kuriems reikia izoliuotis ir t.t.). Be to, neaišku, kiek tas pristatymas saugesnis, visos prekės apčiupinėtos nežinia kieno, pristatantys žmonės irgi neaišku kokie  unsure.gif
Mes vieną kart savaitėje važiuojame su sąrašu, jokių bereikalingų šliaužiojimų, laikomės atstumo, tai jaučiuosi ganėtinai ramiai parduotuvėje 

Tai užsikabliavai   Kiek atsimenu per pirmą karantiną tik pradėjus buvai tuo užsiimti  
Aš tai randu įvairių veiklų tas mintis atitraukt. Sakiau, kad kada daugiau išbandysi kokį hobį, jeigu ne šiemet 

Visas iš eilės, kurios jį domina  O daugiausiai bosinių turiu 

taip... Su tokiu egoizmu nieko nebus. Aš vis pažiūriu bbc dokumentiką - net ir per lrt savaitgaliais rodo daug laidų apie klimato kaitą, taršą sukeltą žmonių, tai tooks nemalonus jausmas apima. Tokio tipo dokumentiką jau gal kokį dešimt metų žiūriu, tai, pamenu, kai seniai rodė apie Didijį barjerinį rifą, pasakojo kaip greit jis nyksta ir dabar vėl neseniai naują laidą žiūrėjau, tai pasakė, kad lyginant su tuo, kas buvo prieš kokį dešimt metų, jis siaubingai sunykęs. Pagalvojau - nu va, grynai esam liudininkai kaip sunyks toks gražus gamtos kūrinys ir kitoms kartoms bus net sunku įsivaizduot, kad toks dalykas kažkada buvo... Ir kai parodo tuos spalvotus koralus ir žuvytes kaip viskas atrodė ir kaip kai kurios vietos atrodo dabar - viskas pilka, tai tikrai liūdna pasidaro.
Didžiosios dalies požiūris ir yra tas, kad po manęs nors ir tvanas.
Arba kai parodo tas plastmasės šiukšlių salas vandenyne plaukiojančias... Viena jų Ramiajame vandenyne užima plotą, kurį sudarytų 25 Lietuvos, nu tai doh.gif
Labai gaila, kad tokie dalykai rūpi tik mažai daliai žmonių. Vaikams mokyklose turėtų rodyt tokią dokumentiką, ar bent jau tėvai įjungtų namuose tas laidas per tv. Gal bent kažkiek vaikams į galvas susidėtų tie visi dalykai. Pvz rodo baltasis lokys su lokiukais bėga ir vis įlūžta į vandenį, nes jau ledynai visai beveik ištirpę verysad.gif Ir tie lokiai labai stipriai nyksta, nes nebėr jiems gyvenimo sąlygų.
Biškį žiūriu išsiplėčiau :oh Bet tai čia neišsemiama tema..

---
tai va.. Toks vaizdas, kad pas mus demokratija neveikia, nes nėra pas žmones sąmoningumo. Kol per prievartą su gąsdinimais apie dideles baudas nesuvarys visų į namus, tol nieko nebus.
---

Nu šiauriečiai ir šiaip tokie santūresni žmonės, ir, aišku, mentalitetas kitas.

---
Jo jo, šiandien jau 2 vietoj Lietuva :oh Siaubas. Grynas nusivažiavimas. Pasirodo, dar ir koronaviruso aukų skaičius buvo rašomas netiksliai. Žodžiu, nu čia tai valdžią turėjom :oh Ir ta jų arogancija paskutinėm dienom :oh Ar jie užmigo ant laurų nuo tų pagyrų kaip gerai pavasarį susitvarkė, ar kas ten pasidarė nesuvokiu.

---
Tai pas jus kai gerokai mažesni skaičiai, žmonės laikosi saugumo reikalavimų, by*ianosių gal nedaug, tai aišku galima ir nueit su sąrašiuku. Bet kai čia pas mus pvz ateina kokie jaunikliai dėl kokių čipsų ar šokoladuko ir slankioja kaip sraigės, tai :oh Nu nėr proto pas žmones ir viskas.
Kas dėl pačių prekių, tai aš visas pakuotes purškiu, o vaisius ir daržoves plaunu su muilu unsure.gif Nes gi būtinai kokiom bobutėm reikia kiekvieną jų išmaigyt ir iščiupinėt :oh O ir tie 'surinkėjai' neaišku kaip saugosi.
---

Aha, labai užsiklabliavau - visokias technikas išbandinėju, žiūrinėju pamokėles biggrin.gif Bet man vistiek kažkaip gražiausi abstraktūs paveikslai.
Tikrai, kad dabar pats tinkamiausias metas išbandyt įvairius dalykus. Tu dar vis užsiiminėji restauravimu? smile.gif

---

Va bosine tai nemokėčiau nieko pagrot biggrin.gif
O jis gal ir rimčiau su muzika kažką užsiima ar tik šiaip kolekcionuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gruodžio 2020 - 00:33
sveikos smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 11 29, 21:31)

Nu bet negaliu patikėt, kad metų pabaiga jau. Atrodo ką tik pirmas karantinas prasidėjo, o jau metų galas 
----
Ne nu bet tau tai amžinai tokios problemos, kur kitiems žmonėms nepasitaiko
-------
Ar radai kas priimtų tave su tuo dantim?

Iš kur siunties? Aš irgi susidomėjau. Apie K2 apskritai nebuvau girdėjus

Pala, kaip tu čia prancūzų sugalvojai mokintis? Ar aš kažko nepamenu?

Maniškis sakė, kad ar LT, ar Indijoj važinėti yra vienas ir tas pats dalykas

nu.. jo.. iš vienos pusės gal ir greit, bet.. ai, nežinuau, kažkaip prailgo man šitie metai biggrin.gif gal kad be kelionių, įspūdžių..
-----
oi, tiesa.. biggrin.gif
-----
nu priėmė pirmai pagalbai, o dabar jau du mėn laukiu.. turėjau gruodžio 7 patekt, tai gydytoja saviizoliavosi.. nu žodžiu biggrin.gif
------
aš kažkaip daugumą siunčiuos iš iherbo. Nes LT irgi tik silpni papildai, ir dar brangiau žymiai gaunasi.
-----
pas mus darbe nemokami kursai, tai pagalvojau why not smile.gif visai naudinga atmintį patreniruot biggrin.gif kažkaip aš ir šiaip negaliu ilgai nesimokius būt - atrodo, užstabarėja smegenys biggrin.gif
------
nu va matai biggrin.gif nors ir tai, nu Indijoj tai bent nestebina toks vairavimas biggrin.gif tikiesi, kad koks tuktukas šoną nubrauks iš vienos, ar kitos pusės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 12 06, 23:51)

aš tai namie pasidarius tokį mini ofisiuką Tik va stalo norėčiau to reuliujamo, kur ir pastovėt galima ir pasėdėt prie jo
---
Apie valdžią iš viso patyliu - kai išsirinko žmonės "aukštą ir gražų", tai ir turi dabar
----
Skvernelis su Veryga toks vaizdas, kad nebesiruošia nieko daryt.
---
siaubas Tai ar priėmė galų gale? Negi teko nuskausminamus visą tą laiką gert? Bet kaip tyčia tokiu netinkamu metu visokios tokios problemos išlenda
---

aš tai ir darbe reguliuojamo neturėjau, tai.. biggrin.gif
-------
ai jau ir nesakyk, trūksta nervų.. ai bet gi ne - jis laaaabai aktyvus vidaus politikoj lotuliukas.gif
-----
tai čia turbūt kerštas biggrin.gif prieš kitus rinkimus sakys, va matot ką išsirinkot, prie mūsų 30 atvejų buvo, o čia doh.gif
-----
priėmė skubiai pagalbai.. dabar toliau laukiu biggrin.gif nee, tai nuskausminamieji ir nepadėjo.. aha, kiaulystės dėsnis - pačiu netinkamiausiu laiku :/
-----
aš tai gitarą prisiminiau biggrin.gif ir kažkaip visai smagu jau grot pasidarė, nes kai pamokos buvo tai ir tingulys užeidavo, ir laiko nebuvo..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 12 20, 23:01)
nu priėmė pirmai pagalbai, o dabar jau du mėn laukiu.. turėjau gruodžio 7 patekt, tai gydytoja saviizoliavosi.. nu žodžiu biggrin.gif
-----
pas mus darbe nemokami kursai, tai pagalvojau why not visai naudinga atmintį patreniruot kažkaip aš ir šiaip negaliu ilgai nesimokius būt - atrodo, užstabarėja smegenys
------
ai jau ir nesakyk, trūksta nervų.. ai bet gi ne - jis laaaabai aktyvus vidaus politikoj lotuliukas.gif
-----
tai čia turbūt kerštas biggrin.gif prieš kitus rinkimus sakys, va matot ką išsirinkot, prie mūsų 30 atvejų buvo, o čia
-----
nee, tai nuskausminamieji ir nepadėjo.. aha, kiaulystės dėsnis - pačiu netinkamiausiu laiku
-----
aš tai gitarą prisiminiau biggrin.gif ir kažkaip visai smagu jau grot pasidarė, nes kai pamokos buvo tai ir tingulys užeidavo, ir laiko nebuvo..

eina sau... O gydytoja apsirgo? Iš dalies jau tau bus ramiau, kad neapkrės, jeigu ji persirgo. Skaičiau, kad odontologijos klinikos dideli židiniai.
---
Ar jau išmokai kokį sakinį pasakyt ar minimaliai susišnekėt ką nors? biggrin.gif
Man tai sunku kalbas mokytis, aš geriau kažko labiau apčiuopiamo imuosi biggrin.gif Kažkurią čia dieną pagalvojau, kad visai įdomu būtų išmokt siūt :lol
---
aha, tikras aktyvistas.. :oh Dabar va skaičiau straipsnį apie skiepus, tai kitų šalių prezidentai rodys pavyzdį ir skiepysis pirmi, o mūsiškis - ne doh.gif Atseit lauks savo eilės. Ir tai jis sako, kai antivakserių pilna ant kiekvieno kampo :oh Taigi kiekvienas toks pasisakymas jiems kaip žalia šviesa ir toliau skleist savo nesąmones.
---
Grynai kerštas :oh Tai taip, tikėsis, kad visi užmirš, kad būtent jie davarė iki daugiau nei 3000 per dieną..
Bet prieš pasaulį tai kaip kokie visiški laukiniai pasirodėm. Tai visa laimė, kad dar tie antivakseriai neina į gatves protestuot, tik savo feisbukuose skleidžia melą. O kiti panašūs proto bokštai ir pasimauna ant visokių sąmokslo teorijų. Kam tie mokslininkai irnesakyk.gif Kokia Marytė iš kito namo geriau viską išaiškina apie virusą ir skiepus :oh Kaip aš norėčiau, kad tokiems būtų liepta pasirašyt dokumentą, kad atsisako bet kokio gydymo, nes netiki viruso egzistavimu ir kad neužimtų vietų ligoninėse kitiems.
Visa laimė, kad dar tuos skrydžius sustabdė šiąnakt.. Vakar žiūrėjau vėlai vakare Vyriausybės nuotolinį posėdį per youtube. Jaučiu valstiečiai būtų tik taręsi dar su savo tokiais tempais..
---
O tai negi visas dienas ir skauda? unsure.gif na bet taip papuolė čia tau...
---
Nu va, kartais ir į naudą tas karantinas biggrin.gif Bet tikrai gerai veikia grojimas atsipalaidavimui.
Ypač iš natų grojant, nes jeigu iš atminties kažką groju ką moku gerai, tai vistiek momentais mintys nuklysta kažkur kitur biggrin.gif Nu arba mokytis naują kūrinį irgi labai naudinga smegenų atsipalaidavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 21 gruodžio 2020 - 19:15
Labas smile.gif

Rytoj iš pačio ryto išvažiuojam pas uošvius iki Naujų, tai atėjau dar su ateinačiom šventėm pasveikinti 000054.gif Tikiuosi, kad Kalėdos nebus jums labai liūdnos ir tikėkimės, kad kiti metai bus bent kiek geresni 4u.gif Svarbiausia sveikatos jums ir jūsų artimiesiems mirksiukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2020 12 12, 00:29)
taip... Su tokiu egoizmu nieko nebus. Aš vis pažiūriu bbc dokumentiką - net ir per lrt savaitgaliais rodo daug laidų apie klimato kaitą, taršą sukeltą žmonių, tai tooks nemalonus jausmas apima.

Vaikams mokyklose turėtų rodyt tokią dokumentiką, ar bent jau tėvai įjungtų namuose tas laidas per tv. Gal bent kažkiek vaikams į galvas susidėtų tie visi dalykai.

Kas dėl pačių prekių, tai aš visas pakuotes purškiu, o vaisius ir daržoves plaunu su muilu

Aha, labai užsiklabliavau - visokias technikas išbandinėju, žiūrinėju pamokėles

Tu dar vis užsiiminėji restauravimu? smile.gif

O jis gal ir rimčiau su muzika kažką užsiima ar tik šiaip kolekcionuoja?

Oi, aš tokių laidų negaliu žiūrėt. Po to naktim nemiegu schmoll.gif Man geriau skaityti apie visas tas problemas, o ne vizualiai matyt verysad.gif

Tai kad tikėtis iš tėvų kažkokios edukacijos apie klimato kaitą beprasmiška, kai didžioji dalis tų tėvų yra pačių vaikų skatinami priimti šiek tiek tvaresnius sprendimus smile.gif

Bet tai kiek tu kantrybės turi, aš tik po karštu vandeniu vaisius ir daržoves nuplaunu, o dėl kitų prekių, tai kaip bus, taip bus blush2.gif blush2.gif

Ką įdomaus išbandei? smile.gif

Restauravimu? Tai kad aš nelabai tuo rimtai užsiminėjau, apart pavieniu atveju biggrin.gif

Turėjo grupę kartu su broliu ir keliais draugais, bet vėliau visi išsiskirstė ir tik per šventes kartu susirenka ir pagroja biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2020 12 20, 21:01)

aš kažkaip daugumą siunčiuos iš iherbo. Nes LT irgi tik silpni papildai, ir dar brangiau žymiai gaunasi.

pas mus darbe nemokami kursai, tai pagalvojau why not

priėmė skubiai pagalbai.. dabar toliau laukiu

Nu reikės ir man pasižiūrėt. Gal turi kažkokius kur visada perki?

Kaip fainiai bigsmile.gif Ne tik užsiėmimas per visus karantinus, bet žiūrėk gal ir pravers kada biggrin.gif

O tai nežinai kada vėl eisi? unsure.gif Jetau, kaip tave užjaučiu, nėra nieko bjauriau nei dantų skausmas schmoll.gif console.gif
Atsakyti