QUOTE(blackkiss @ 2020 05 25, 21:18)
oi, tai kad žinok.. jo, biškį dingus buvau, nes karantinas, karantinu, o darbo tai visai nesumažėjo kažkaip, nesuprantu - man žymiai ilgiau dirbasi iš namų, nei kad ofise.. dar ant to mažo ekraniuko (darbe du dideli), tai vos ne kasdien viršvalandžius sėdėjau tai jau po darbo kompo jungtis tiesioooog niekaip negalėjau.. sorry

dar kolegą turėjau pilnai apmokyt darbo, įsivaizduok - nuotoliniu būdu
o kaip tau sekasi dirbt per karantiną? : )
------
jo, dabar jau tikrai lengviau... man du psichologiniai palengvėjimai buvo - pirmas,kai atidarė kavines ir pardes (
nors į jas ir nesiruošiu, bet man ramiau kai dirba... : D ), o antras, kai leido gatvėj be kaukių vaikščiot bet ir šiaip, jau kai oras pagerėjo, kažkaip viskas atrodo daug optimistiškiau : )
------
ryt į Nidą išvarau, kaži kaip ten...
-------
man tai išvis pasirodė, kaip kad darkart būtų sugalvoję iš EV dalyvių pasityčiot... nu jau taip nuskriausti, tai dar šitas nesusipratimas.. aš tikėjaus, kad visų dainų klipus parodys (ir arba aš sapnavau, arba taip ir žadėjo pradžioj), o čia kažkoks gavosi nevykęs recap'as.. ta prasme, dalyviai kurie jau laimėjo, ir jau turėjo visą dėmesį sutraukę - Mansas, ta serbė, pilnai dainas jų sugrojo, o šių metų dalyviai tarsi tarp kitko prašmėžavo..
-----
mano tėvai niekad prieš EV nežiūri dainų, tai sakė iš šito recapo nesusidarė įspūdžio nei apie vieną dainą..
-----
nu tik sunervino, negaliu.. jei jau darė tokį renginį, galima buvo tikrai afigienai sugalvot kažką, ir su kokiais įdomiais video dalyvių.. aišku, tam reikia pastangų ir noro, kurių, matyt, nebuvo.. geriau nieko būtų nedarę..
------
bet koks abidniakas dabar skaityt, kai Roopai visus iš eilės konkursus fanų laimi aišku labai džiugu, bet kiekvienąkart kaip peiliu per širdį..
----
tik tiek, kad (čia aš bandau pliusų rast ), jei laimėtumę ir tektų organizuot, tai LT gi aišku atsisakytų, turbūt.. o tada kokia gėda būtų o dabar tokią EV žmonės dar tikrai ilgaaai atsimins, ir Roopus irgi
-------
nu.. ir ką, tu man pasakyk, ten tiek ruoštis reikėjo metus?
-----
tep, klipas tikrai superinis.. tik tiek, kad va ta tuščia arena.. nu taip graudu žiūrint buvo
-----
vienintelis sakai..? nu dar tie šviesų uždegimai man patiko.. nors nesuprantu, kodėl operhauzą pasirinko LT
oi, jau kai apmokymus nuotoliniu būdu reikia daryt, tai ne kas :oh Kažin ar išmoko tas kolega ką nors? : D
Šiaip tai pastebėjau, kad labai daug kas skundžiasi padidėjusiu darbo krūviu dirbant nuotoliniu būdu. Man tai darbo specifika per daug ir nesikeitė - aš dažnai ir šiaip iš namų dirbu (va tik šią savaitę kažkaip daug darbų į vieną vietą susigrūdo :oh Bet ne dėl karantino) Man šiaip svarbu laptopas ir internetas, ir bet kur galiu dirbt. Aišku, kai jau esi priversta taip dirbt, o ne savo noru, tai tada jau erzint pradeda, kad nėra laisvės pasirinkt kaip nori : D
---
looool :lol
Nu jo, kai oras geresnis, ir nuotaika kita : )
Aš tai pastebėjau man sunku su medžiaginėm kaukėm. Negalvodavau, kad taip neprakvėpuoju :oh Su medicininėm tai normaliai(gerai, kad jau nebe deficitas ir jos), bet toks medžiaginės, tai labai apsunkina kvėpavimą.
O beje, kaip tau visos tos pavasarinės alergijos? Skaičiau, kad apmažėjo nešiojantiems kaukes.
----
oi, kaip fainai...

Nu gal nebus dar daug žmonių tokiu laiku. Nors kai karantinas, tai nežinia

Biškį išsikreipė viskas : D Anksčiau va tokiu laiku tai pats malonumas Nidoj būdavo

Linkiu gerų orų
---
grynai pasityčiojimas

Aš kažkaip irgi buvau įsitikinus, kad pilnas dainas rodys :oh
O kodėl kitiems išimtys buvo padarytos, tai nežinia

Nu kaip visada - yra lygūs, ir yra lygesni : D
---
Nu taip, kur čia susidarys iš tų kelių sekundžių... Toks vaizdas, kad per EV net ir tie recap'ai būna ilgesni :oh
---

---
aha, netgi pas Wiwiblogerius laimėjo, kai LT niekad pas juos nebūna įvertinama. Tokį šansą turėjom, ech...

Žiauriai gaila Roop'ų.
----
Žinai, man atrodo, su šita valdžia, tai įvyktų ir kelios Eurovizijos - juk jiems svarbu prisiskolint ir tada jau pasišvaistyt
---
Nežinau kiek teisybės, gal irgi ten iš pletkų serijos, bet skaičiau, kad ten kažkas tarp Dano ir Oksanos buvo įvykę nelabai gražaus. Tipo per praeitą turą per vieną koncertą jie apsipyko :hm Oksanai į kažkokias vestuves reikėjo, o Danas nepatenkintas buvo, kad pavedė.
Atseit dėl to galiausiai ir užtempė viską su klipu, ir dar pakeitė kažkiek dainą
Tai neįsivaizduoju ar čia iš tiesų taip buvo, ar kas prikūrė, ar koks sugedęs telefonas gavosi
Šiaip tas ištempimas šitiek laiko, tai tikrai įdomus : D Įdomu kokios iš tiesų to priežastys. Jau atrodė, kad ten šedevrų šedevras bus : D
---
aga.. Bet labai simboliškai ta tuščia didelė arena įsipaišė į dainą.
---
nu taip, dar ir tas geras momentas
Bet prie ko tas operhauzas, tai nesuvokiu

O čia ne olandai parinko?
Jeigu nebūtų buvę parašyta Lithuania, tai jaučiu būčiau net nesusigaudžius

Kažkaip atrodo, kad turėtų būt Katedros aikštė, tai viskas aišku.