Tuktuk, matei vakar kaip Danas tą paną į vietą pastatė

nu tooookia ji man škykštukė, negaliu
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 13, 20:32)
Kaip tavo savijauta?
Šiandien man visą dieną rėmuo griaužia Matyt, kad nuo viso to nerimo.
Estijoj jau didžiulis užsikrėtusių skaičius. Ir taip staiga
Bet žiūrėk, čia visai geras verslo planas galėtų būt visiems dainininkams - daryt online koncertus. Kas nusiperka 'bilietą', tas gali ir žiūrėt
Mano jau nekaip - nes visa nugara parėjo nuo darbo namie

dar jaučiu koks nervas užsispaudė, kad rankos visai nepakeliu :/ sakiau, kasdien dabar sportuosiu, nes kitaip tai kreivu medinuku tapsiu
Ai nesijaudink taip.. stiprink imunitetą, ir nekibs zarazos

aš tai tik vieno bijau - kad per šitas neatsakingas personas pradės ligoninėse spręst - kam verta gyvent, kam - ne :/ nors čia aiškus priority turėtų būt - tie kas važiavo atostogaut jau visiem šitiem įvykiams prasidėjus, jie patys paskutiniai turėtų būt gydyme. Nes žinojo, ką daro..
Ir dar parazitai, kaip pažiūrėjau, kur buvo tam sąraše, tai vienas (gal Jurbarke?) 12 vietų dar spėjo aplankyt, nors turėjo būt saviizoliacija.. nu tai...
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 17, 12:23)
Kur dingot visos?
Blackkiss, ar tau viskas gerai?
Viskas ok, tik taip užknisa iš namų dirbt ant mažo ekraniuko, o dar issuesai visokie, kad visą sav po darbo valandų dar sėdėjau.. tai jau vakarais jokių kompų jau nesinorėjo jungtis :/
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 17, 20:04)
Tikiuosi, kad esat sveikos, pasisaugot, bet stogai irgi dar visai nenuvažiavo
Dar nenuvažiavo, bet iki karantino pabaigos tai nežinia, kaip bus
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 17, 21:13)
Atrodo, tik prieš keletą dienų dar viskas pakankamai normaliai buvo, net negalvojau, kad situacija keisis ne dienom, o valandom.
Nieko, visus virusus išvyvenom, išgyvensim ir šitą

baisu, tik kas su ekonomika bus, jei taip tęs karantiną.. o tęsia per tokius puspročius, kur malasi prie ežerų masėm susispietę...
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 17, 22:09)
Nebandei kokių žolinių tablečių nervams pagert? Jų poveikis nėra labai stiprus, bet bent jau kažkiek padėtų viską suvaldyt
Tai kad tos žolelės labai nepadės, jei jau panika..
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 17, 22:41)
jo, su tuo rankų plovimu, tai tikrai. Kažkaip neišmokinti žmonės nuo
-
matyt, kad teks pagert tų žolių. Turiu kažkokių žolinių kapsulių. norskiek esu bandžius anksčiau, tai nebuvo to didelio poveikio, nu bet nėr ko norėt, vistiek natūralios priemonės, tai gal tik šiek tiek apmažina nervus. Vis geriau nei nuo rėmens graužimo pradėt vaistus vartot.
Su tuo ranku plovimu net baisu - kiek darbe paatebėjau (čia man rodos kai tu ir pasakei, pradėjau stebėt

), kiek iš tulikų išėję nesiplauna rankų.. nu man tai nesuvokiama

pas mane su rankom iš vis paranoja.. aš darbe nusiplaunu su muilu, tada su sanitaizeriu, tada išsišluostau rankas ir dar iišsitepu sanitaizeriu

-
Melisos ir ramunėlių arbatų gerk, ramunėlėw dar ir dezinfekuojančiai veikia ;)
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 18, 18:20)
Beje, matei, jau Eurovizijos nebus. Nu lietuviams, tai toks vaizdas, kad nelemta jos laimėt, net jeigu ir atsiranda kažkoks šansas :
Kas būtų pagalvojęs prieš kokį mėnesį, kad viskas iki tokio lygio įsisiūbuos..
Nu pet kaip pikta... o dar toj internetinėj EV pirmą vietą LT užėmė

toj home eurovision
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 18, 18:58)
Bet aš galvoju, kad vis tiek kažkada turės ta EV įvykt. Nu tiek atlikėjų atrinkta, tai gal jau nebe su tom pačiom dainom, bet vis tiek dalyvaus kažkada
Dauguma tuos pačius siųs, bet kai kurios šalys rinks iš naujo..