Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 23:19)

Aš tai galvoju prie filmų persimest artimoje ateityje.
Ir labai labai norėčiau kokio gero koncerto dabar.
-----
Nežinau, kaip reiks išlaukti iki birželio.
Vat Kaune tai tikrai į Blue nueičiau.
------
Beje, gruodžio 31 d. girdėjau per radiją Blue dainą Sorry seems to be the hardest word.
-----
Paskui tą dieną per teliką mačiau Robio tą video Love my life. Ir Adomėlio Don't Wanna Know.
Visa puokštė, taip sakant  :

aš tai labai norėčiau ant kelionių persimest biggrin.gif bet šiemet, jaučiu nenusimato smile.gif
------
man išvis iki rugpjūčio galo biggrin.gif bet nelaukiu, kažkaip nesigauna laukt vasaros pabaigos laugh.gif
------
na, daina tai ne jų ;) jie tik prisigretino kartu padainuot biggrin.gif bet faina labai drinks_cheers.gif smile.gif
------
aha, būna grynai, kad taip susimeta viskas krūvon biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 22:34)
Būtinai būtinai pažiūrėk, aš tai tiesiog įsimylėjus šitą spektaklį jau 4-tą kartą žiūrėjau 
-----
Geras  ale prie ko paršelis, gi ne kiaulės metai o tai gal čia seną kokį pakišo??? 
-------
jei nori tokio non stop juoko - tai pažiūrėk den radio ir den vyborov - šitie lenkia virtuvę šimtąkart

oho bigsmile.gif Na, bet gal ir nekeista, kad jis tave taip traukia, kai net tokį apdovanojimą laimėjęs smile.gif
--
lotuliukas.gif Nea, tą koncertą visada tiesiogiai naują rodo(gal net ir tiesiogiai transliuoja :hm ) , nes ir titruose 2017 buvo įrašyta biggrin.gif O tas paršelis, tai grynai taip ne į temą lotuliukas.gif Galvojau, gal koks floristas taip sugalvojo papokštaut(ten taigi tos gėlių kompozicijos milžiniškos, tai pagalvojo - ot imsiu ir įdėsiu mažiuką rožinį paršiuką vietoj kokios rožės ir žiūrėsiu ar kas pastebės lotuliukas.gif ) Bet šiaip tai užskaitau, jei taip iš tikrųjų kažkas sumąstė hihihi.gif
Per tą koncertą dažnai ant bajerio ką nors padaro(pamenu kažkuriais metais per Radetzkio maršą, dirigentas orkestro nariams po minkštą žaislą išdalino jiems begrojant lotuliukas.gif Arba per tą maršą sugalvoja dirigentas nediriguot, o liepia žiūrovams plot, ir pagal tai, kokiu garsu ir tempu jie ploja, tai orkestras taip ir groja biggrin.gif
--
Den radijo tai jau mačiau,fainas thumbup.gif, tik antro ne biggrin.gif Bet tai vistiek - trumpi tie filmai - pažiūri ir jau nėr :laugh O serialą, kai pažiūri, tai jau jaučiasi, kad pažiūrėjai kažką laugh.gif Tik bėda, kad gerų rusiškų serialų laabai jau mažai.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 23:25)
Kiek supratau, koncertas patiko 
---
Beje, žiūrėjom per Naujaką jo 3D koncertą per TV. Tai iš tiesų galiu paliūdyti, kad gyvai žyyymiai geriau. Kaip ten kas bedainuotų, bet man jis vistiek geriausias LT atlikėjas  Lietuviškas Robis ne kitaip. Yra, aišku, turinčių geresnius balsus, bet tokios charizmos tai kažin ar kuris kitas lietuvaitis atlikėjas tiek turi.
--
Na ir pačios dainos kažkaip lietuviškai brangios, suvienijančios ir užvedančios.
----
Ta nauja jo daina "Pilvas" ir man patinka. Ypač dar žinant apie ką ji.

Aha drinks_cheers.gif
--
Turbūt kad drinks_cheers.gif Anksčiau galvodavau, kad gal Mamontovas, bet pastaruoju metu aš apie jį nelabai kokią nuomonę susidarius.. Nežinau, ar čia kokius nevykusius interviu paskaitau ar pažiūriu, ar kaip yra. Anksčiau kažkaip nejusdavau tiek susireikšminimo gaidelių, kiek dabar vis pasijunta. Netgi, sakyčiau, arogancija man kartais padvelkia nuo jo unsure.gif
--
Tikrai drinks_cheers.gif Aš labai toli sėdėjau, bet ir tai pajutau tą gerą atmosferą. Bet va tiems, kas arti buvo, tai turėjo būt iš vis super. Eilinį kartą įsitikinu, kad geriausia būtų kuo arčiau atlikėjo, nes ten arčiausiai žmonės labiausiai siaučia. O trečiam aukšte jau nepasimosikuosi taip kaip norėtum biggrin.gif Belieka pavydėt esantiems arčiau biggrin.gif
--
Vakar antrą kartą ją girdėjau - tai man ji kuo toliau, tuo labiau patinka. Jau net ir iš pirmo karto labai patiko. Gal net drįsčiau sakyt, kad man jinai viena geriausių jo dainų g.gif Nors "Balintos sienos" šiuo metu man gal pirmoje vietoje.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 23:50)
aš naujos dainos vis neprisėdu paklausyt, kažkaip  reikės nutaikyt progą  nors man jo dainų nelabai yra nefainų
-----

Patį pirmą kartą mačiau dar Šapras vaidino... tai išvis buvo kažkas TOKIO  o šiaip šitą Spektaklį ir Vachtangovo teatre Tuminas pastatęs, tai gavo spektaklis auksinę kaukę - aukščiausias teatrinis apdovanojimas

Nu va, prisiruošk tongue.gif
https://www.youtube....h?v=V1XodNk1iHA
Bet šiaip graudinanti man ji. Ta daina, man atrodo, nepadeda gerinti demografinės situacijos smile.gif
---
O kas dabar Šapro vaidmenį atlieka?

QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 03, 01:19)
Aš tai galvoju prie filmų persimest artimoje ateityje.
---
Vat Kaune tai tikrai į Blue nueičiau.
------
Beje, gruodžio 31 d. girdėjau per radiją Blue dainą Sorry seems to be the hardest word.
Paskui tą dieną per teliką mačiau Robio tą video Love my life. Ir Adomėlio Don't Wanna Know.
Visa puokštė, taip sakant 
O Blue dainą paklausius beje ir į jų koncą visai įsinorėjau tuo momentu.

Kodėl čia tai sugalvojai? smile.gif Gal turi sąrašuose ką pirmiausiai planuoji/norėtum pažiūrėt?
--
Bet kažin ar geras tas koncertas bus g.gif Man kažkaip atrodo, jog Blue tik 1-2 dainas padainuos unsure.gif Man įdomiausia tai būtų Lee pamatyt. Bet tik iš arti biggrin.gif
--
Kaip įdomiai - taip į krūvą susimetė smile.gif O mum, belaukiant Marijono koncerto, kaip visada, leido įvairias dainas, tai tarp jų buvo ir BJ "Always" smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 01 03, 03:06)
man išvis iki rugpjūčio galo  bet nelaukiu, kažkaip nesigauna laukt vasaros pabaigos

Aha, kvaila data, neišeina kažkaip laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 13:04)
Nea, tą koncertą visada tiesiogiai naują rodo(gal net ir tiesiogiai transliuoja, nes ir titruose 2017 buvo įrašyta :
-------
Per tą koncertą dažnai ant bajerio ką nors padaro(pamenu kažkuriais metais per Radetzkio maršą, dirigentas orkestro nariams po minkštą žaislą išdalino jiems begrojant
--
Den radijo tai jau mačiau,fainas :, tik antro ne  Bet tai vistiek - trumpi tie filmai - pažiūri ir jau nėr
-----
O serialą, kai pažiūri, tai jau jaučiasi, kad pažiūrėjai kažką :: Tik bėda, kad gerų rusiškų serialų laabai jau mažai.
-----
Eilinį kartą įsitikinu, kad geriausia būtų kuo arčiau atlikėjo, nes ten arčiausiai žmonės labiausiai siaučia
--
Va daina, man atrodo, nepadeda gerinti demografinės situacijos
---
O kas dabar Šapro vaidmenį atlieka?
--
Bet kažin ar geras tas koncertas bus g.gif Man kažkaip atrodo, jog Blue tik 1-2 dainas padainuos
-----
Man įdomiausia tai būtų Lee pamatyt. Bet tik iš arti

tai gal sumontavo :lol o kas ten žino iš tikrųjų ar tiesiogiai - kaip patikrinsi? biggrin.gif
------
aha, atsimenu kažką tokio g.gif
-----
tas antras (nors man rodos jis pirmas pagal numeraciją, beje) ilgesnis biggrin.gif 2,5h lyg...
------
yra tų serialų gerų, bet kad tu neklausai ir nežiūri biggrin.gif
-----
tai kas be ko smile.gif
-----
biggrin.gif tai gal ne toks jos tikslas biggrin.gif
-----
nu tai Rumšas smile.gif skaičiau intervą - kad tipo Tuminas paklausė "moki greit tekstą išmokt?", tas atsakė taip (nu nes ir kas sakytų ne?! biggrin.gif doh.gif ), ir įdavė per 2 sav pasiruošt vaidmeniui.. o tas sakė, kad Šapro tikrai nekopijuosi, nes genialus, tai vat per 2 sav reikėjo sukurt savo personažą biggrin.gif
dar buvau radus Vachtangovo teatro spektaklį tą patį, tik su vietiniais aktoriais, reiks prie progos pažiūrėt, labai smalsu palygint kuris variantas geresnis..
-----
man irgi atrodo, kad š bus unsure.gif nekelia pasitikėjo tas renginys kažko biggrin.gif
-----
eik tu??? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 03 sausio 2017 - 19:16
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 03, 21:08)
tai gal sumontavo o kas ten žino iš tikrųjų ar tiesiogiai - kaip patikrinsi?
------
tas antras (nors man rodos jis pirmas pagal numeraciją, beje) ilgesnis 2,5h lyg...
------
yra tų serialų gerų, bet kad tu neklausai ir nežiūri
-----

tai gal ne toks jos tikslas biggrin.gif
-----
nu tai Rumšas  skaičiau intervą -  kad tipo Tuminas paklausė "moki greit tekstą išmokt?", tas atsakė taip (nu nes ir kas sakytų ne?!  ), ir įdavė per 2 sav pasiruošt vaidmeniui.. o tas sakė, kad Šapro tikrai nekopijuosi, nes genialus, tai vat per 2 sav reikėjo sukurt savo personažą
-----
eik tu???

laugh.gif Nu gal neišdrįstų taip chimičint lotuliukas.gif
---
Reiks pažiūrėt ir antrą(kažkaip buvau pamiršus, kad du filmai yra biggrin.gif )
---
nuskambėjo tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi žiūriu(kai ką laugh.gif ) Man reikia būtent tokių va panašių kaip 'Virtuvė' arba 'Daktarė Zaiceva' biggrin.gif
Iš rimtų, tai dabar Tvin Pykso laukiu blush2.gif Premjera 2017, bet visiškai neaišku kokiu metų laiku. Viena aktorė parašė, kad "It's happening again.....this year....sooner than you think..." bigsmile.gif Tai tas "sooner than you think" žiauriai suintrigavo bigsmile.gif Visi galvojo, kad vasarą, bet gal anksčiau blush2.gif
---
biggrin.gif
---
Eina sau, yra kas veikt žodžius išmokt per porą savaičių :nukritau: Kai man reikėdavo mokykloj eilėraščio 2-3 stulpelius išmokt, tai jau vargas būdavo biggrin.gif O čia tai ne tik žodžius, bet ir į vaidmenį įsigilint unsure.gif
O kaip jis vaidina? Aš turbūt nesu mačius g.gif Rumšo vyresniojo vaidyba tai patinka, o jaunesniojo tai net neįsivaizduoju.
--
lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif keistai kažkaip ane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 sausio 2017 - 21:25
Sveikos 4u.gif

Sveikinu visas su Naujais metais! Linkiu gerų kelionių, koncertų, daug sėkmės ir sveikatos 4u.gif

Neturiu kada prie SM'o prieit, tai dabar atėjus progai galvoju prisėsiu pasveikint. Aišku, kai EV sezonas prasidės, tai dažniau apsilankysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 21:24)

nuskambėjo tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi žiūriu(kai ką ) Man reikia būtent tokių va panašių kaip 'Virtuvė' arba 'Daktarė Zaiceva'
-----
Iš rimtų, tai dabar Tvin Pykso laukiu blush2.gif Premjera 2017, bet visiškai neaišku kokiu metų laiku.
---
Eina sau, yra kas veikt žodžius išmokt per porą savaičių :nukritau: Kai man reikėdavo mokykloj eilėraščio 2-3 stulpelius išmokt, tai jau vargas būdavo biggrin.gif O čia tai ne tik žodžius, bet ir į vaidmenį įsigilint
-----
O kaip jis vaidina? Aš turbūt nesu mačius  Rumšo vyresniojo vaidyba tai patinka, o jaunesniojo tai net neįsivaizduoju.
--
keistai kažkaip ane

nu turėjau omeny manęs naklausai laugh.gif ne, nu rimtai pažiūrėk Londongradą, ten pradžia biškį durna, bet po to kaip įpina biggrin.gif
------
jau skaičiau, kad kai kuriuos užkniso laukt, ir vėl 1mą sezoną žiūri lotuliukas.gif
------
nu tai būtent biggrin.gif ir čia tai ką ne mokykla - neiškalsi ir neatraportuosi žodžių, tai vis tiek personažą savo susikurt reik biggrin.gif ten net ne porą sav, rašė lyg, kad nuo gruodžio 19 iki sausio 2.. tai dar per šventes doh.gif biggrin.gif
-----
man tai žiauriai patinka, kaip vaidina smile.gif ypač tam naujametiniam išvis thumbup.gif ten toks komedija del arte - tai vietom iki ašarų biggrin.gif

nelabai galiu palygint su vyresniuoju, tik poroj spektaklių vyresnį mačiau... unsure.gif

beje, tam spektakly vis skamba Chačaturjano valsas, nu kooks man gražus... wub.gif
----
nu aš šoke blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 03, 23:46)
Sveikos  4u.gif

Sveikinu visas su Naujais metais! Linkiu gerų kelionių, koncertų, daug sėkmės ir sveikatos  4u.gif

Neturiu kada prie SM'o prieit, tai dabar atėjus progai galvoju prisėsiu pasveikint. Aišku, kai EV sezonas prasidės, tai dažniau apsilankysiu  biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus! Ir tave su Naujais! 4u.gif Bet tai, žiūriu, telepatija šiandien suveikė - buvau dieną apie tave pagalvojus bigsmile.gif Galvojau, kad jau gal ir Braškė mus paliko, kad nebeužeina blush2.gif Faina, kad atėjai thumbup.gif
Kaip gyveni? smile.gif

Lt atranka jau šį šeštadienį prasidės. Kažkaip visai laukiu biggrin.gif Atrodo, taip neseniai rinkom.. smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 01 03, 23:48)
nu turėjau omeny manęs naklausai ne, nu rimtai pažiūrėk Londongradą, ten pradžia biškį durna, bet po to kaip įpina
------
jau skaičiau, kad kai kuriuos užkniso laukt, ir vėl 1mą sezoną žiūri
------
beje, tam spektakly vis skamba Chačaturjano valsas, nu kooks man gražus...
----
nu aš šoke

laugh.gif doh.gif Nu reiks gal pažiūrėt kas ten per daiktas biggrin.gif
---
biggrin.gif Aš prieš kokius metus turbūt žiūrėjau dar kartą. Gal reiks dar peržiūrėt prieš premjerą(aš jį kaskart žiūrėdama vis kokių naujų dalykų atrandu biggrin.gif ) Bet tai klausyk, kas čia sako, kad aš neklausau - o tu tai irgi neklausai, niekaip TP nepažiūri laugh.gif
--
Fainas ir man tas valsas bigsmile.gif
--
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 21:24)

Tai tas "sooner than you think" žiauriai suintrigavo bigsmile.gif Visi galvojo, kad vasarą, bet gal anksčiau blush2.gif

Maniškis turi teoriją, kad balandžio 8 išleis ar aplink tą datą, nes tipo 1990 metais balandžio 8 buvo TP premjerą biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 22:30)
Bet tai, žiūriu, telepatija šiandien suveikė - buvau dieną apie tave pagalvojus bigsmile.gif Galvojau, kad jau gal ir Braškė mus paliko, kad nebeužeina blush2.gif Faina, kad atėjai thumbup.gif

Kaip gyveni? smile.gif

Lt atranka jau šį šeštadienį prasidės. Kažkaip visai laukiu biggrin.gif Atrodo, taip neseniai rinkom.. smile.gif
laugh.gif doh.gif

Tai matai, susitiko mūsų mintys kažkur per vidurį biggrin.gif Nors labiau gal apie Ingėną šiandien pagalvojau. Per radiją Bon Jovi grojo, po to iškart Robis.. biggrin.gif
Kalbant apie Robį, tai prabėgom skaičiau, kad eisit į koncertą. Aš irgi turiu bilietus bigsmile.gif Tik, man atrodo, anksčiau eisiu nei jūs biggrin.gif

Normaliai smile.gif Pareigos truputi darbe pasikeitė, tai darbų milijonas. Buvom su mb sumąstę, kad reikia namus savo įsigyt 2017m., tai belenkiek papildomų darbų prisiėmiau per pastaruosius mėnesius. Po to pagalvojom, kad velniam mums reikia to nuosavo būsto, tai dabar tik visus projektus pasibaigiau ir ilgiuos biggrin.gif

Ai, aš tų atrankų nei vienos nežiūriu. Diedus tik po visko patikrinu laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 03, 21:46)
Sveikos 
Sveikinu visas su Naujais metais! Linkiu gerų kelionių, koncertų, daug sėkmės ir sveikatos 

Ačiū! smile.gif ir tave su Naujais! smile.gif ir to paties biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 22:30)

Lt atranka jau šį šeštadienį prasidės. Kažkaip visai laukiu Atrodo, taip neseniai rinkom..
---
Nu reiks gal pažiūrėt kas ten per daiktas
---
Bet tai klausyk, kas čia sako, kad aš neklausau - o tu tai irgi neklausai, niekaip TP nepažiūri

Aha, mačiau mano gitaros mokytojo dukra dalyvaus atrankoj..o laukt kažkaip nelaukiu tos atrankos..
----
Pažiūrėk biggrin.gif
-----
Bet aš vis ruošiuos! biggrin.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 03, 22:58)

Kalbant apie Robį, tai prabėgom skaičiau, kad eisit į koncertą. Aš irgi turiu bilietus  : Tik, man atrodo, anksčiau eisiu nei jūs 

o, tai dabar tik visus projektus pasibaigiau ir ilgiuos  biggrin.gif

Nu mes rugpjūčio 16 smile.gif
----
Ilgies ar ilsies? biggrin.gif
Papildyta:
Mus tai užpustyt žada, tai nežinau, kaip čia ryt reiks į darbą - ar su mašina, ar su autu, ar pėsčiom, ar su rogėm šunis pasikinkius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 00:58)
Maniškis turi teoriją, kad balandžio 8 išleis ar aplink tą datą, nes tipo 1990 metais balandžio 8 buvo TP premjerą
---
Tai matai, susitiko mūsų mintys kažkur per vidurį  Nors labiau gal apie Ingėną šiandien pagalvojau. Per radiją Bon Jovi grojo, po to iškart Robis.. 
----
Kalbant apie Robį, tai prabėgom skaičiau, kad eisit į koncertą. Aš irgi turiu bilietus  bigsmile.gif Tik, man atrodo, anksčiau eisiu nei jūs

Normaliai  smile.gif Pareigos truputi darbe pasikeitė, tai darbų milijonas. Buvom su mb sumąstę, kad reikia namus savo įsigyt 2017m., tai belenkiek papildomų darbų prisiėmiau per pastaruosius mėnesius. Po to pagalvojom, kad velniam mums reikia to nuosavo būsto, tai dabar tik visus projektus pasibaigiau ir ilgiuos  biggrin.gif

Ai, aš tų atrankų nei vienos nežiūriu. Diedus tik po visko patikrinu

Šiaip tai logiška drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Jau gal peržiūrėjot? laugh.gif
---
Geras biggrin.gif Nu bet va, Ingėnui, dar įrodymas, kad BJ groja per radiją smile.gif
---
bigsmile.gif thumbup.gif Bet tai kaip fainai - visos būsim pabuvoję koncerte thumbup.gif Kaip per mūsų senuosius tūsus wub.gif :super
--
Nu nuosavi namai tai jau prie vietos labiau pririštų, o jūs kai tokie vis judantys iš vienos vietos į kitą biggrin.gif
Pas mane dabar tuoj daugiau darbų prasidės, tai irgi teks suktis kaip bitei doh.gif biggrin.gif Kažkaip greit tos šventės praėjo doh.gif
---
lotuliukas.gif Tai čia jau, be abejo, svarbiausia thumbup.gif Kažin bus šįmet kas nors gero blush2.gif Bet tai man dar nuo pernai metų stogas pavažiavęs, jau šįmet gal reik pailsėt ir nieko nebesirinkt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 04, 01:46)
Aha, mačiau mano gitaros mokytojo dukra dalyvaus atrankoj..o laukt kažkaip nelaukiu tos atrankos..
----
Bet aš vis ruošiuos! biggrin.gif
----
Mus tai užpustyt žada, tai nežinau, kaip čia ryt reiks į darbą - ar su mašina, ar su autu, ar pėsčiom, ar su rogėm šunis pasikinkius

Ai, čia gal ta pati mergaitė, kur Lt Voice dalyvavo? bigsmile.gif
---
nu va, prasideda lotuliukas.gif Man atrodo, tu iki premjeros nespėsi pažiūrėt besiruošdama doh.gif lotuliukas.gif
--
loool lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju thumbup.gif Bet kad tavo šuo toks nelabai tinkantis kinkiniui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 03, 23:46)

Nu mes rugpjūčio 16 smile.gif
----
Ilgies ar ilsies? biggrin.gif

Mus tai užpustyt žada, tai nežinau, kaip čia ryt reiks į darbą - ar su mašina, ar su autu, ar pėsčiom, ar su rogėm šunis pasikinkius biggrin.gif

Aš liepos 22, man atrodo. Neatsimenu, nes bilietai ne pas mane laugh.gif

Aha, baisiai darbo ilgiuos.. biggrin.gif

Tai slides ant kojų ir varai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 03, 23:58)
Bet tai kaip fainai - visos būsim pabuvoję koncerte: Kaip per mūsų senuosius tūsus
--
Bet tai man dar nuo pernai metų stogas pavažiavęs, jau šįmet gal reik pailsėt ir nieko nebesirinkt
---
Ai, čia gal ta pati mergaitė, kur Lt Voice dalyvavo?
---
nu va, prasideda Man atrodo, tu iki premjeros nespėsi pažiūrėt besiruošdama
--
loool lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju thumbup.gif Bet kad tavo šuo toks nelabai tinkantis kinkiniui lotuliukas.gif

Aha. Mane kažko toks deja vu apėmė lotuliukas.gif
----
Aš irgi nesirinksiu, jau užteko... biggrin.gif žiūrėsiu į dalybas iš šalies biggrin.gif
-----
Taip, Kotryna smile.gif laimėjo, ne šiaip dalyvavo biggrin.gif
-----
Nu o ką padarysi.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 03, 23:59)
Aha, baisiai darbo ilgiuos..  biggrin.gif

Tai slides ant kojų ir varai  biggrin.gif

biggrin.gif doh.gif aš atostogų kaip ilgiuos... ech biggrin.gif
--------
lotuliukas.gif manau, kad maximum iki traumpunkto su slidėm datraukčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 04, 00:09)

Tai greičiau atsilik visus darbus, nes pradės EV diedai lįst iš visų kampų. Nebus kada dirbt laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 04 sausio 2017 - 00:10