Sveikos
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 22:34)
Būtinai būtinai pažiūrėk, aš tai tiesiog įsimylėjus šitą spektaklį jau 4-tą kartą žiūrėjau
-----
Geras ale prie ko paršelis, gi ne kiaulės metai o tai gal čia seną kokį pakišo???
-------
jei nori tokio non stop juoko - tai pažiūrėk den radio ir den vyborov - šitie lenkia virtuvę šimtąkart
oho

Na, bet gal ir nekeista, kad jis tave taip traukia, kai net tokį apdovanojimą laimėjęs
--

Nea, tą koncertą visada tiesiogiai naują rodo(gal net ir tiesiogiai transliuoja :hm ) , nes ir titruose 2017 buvo įrašyta

O tas paršelis, tai grynai taip ne į temą

Galvojau, gal koks floristas taip sugalvojo papokštaut(ten taigi tos gėlių kompozicijos milžiniškos, tai pagalvojo - ot imsiu ir įdėsiu mažiuką rožinį paršiuką vietoj kokios rožės ir žiūrėsiu ar kas pastebės

) Bet šiaip tai užskaitau, jei taip iš tikrųjų kažkas sumąstė
Per tą koncertą dažnai ant bajerio ką nors padaro(pamenu kažkuriais metais per Radetzkio maršą, dirigentas orkestro nariams po minkštą žaislą išdalino jiems begrojant

Arba per tą maršą sugalvoja dirigentas nediriguot, o liepia žiūrovams plot, ir pagal tai, kokiu garsu ir tempu jie ploja, tai orkestras taip ir groja
--
Den radijo tai jau mačiau,fainas

, tik antro ne

Bet tai vistiek - trumpi tie filmai - pažiūri ir jau nėr :laugh O serialą, kai pažiūri, tai jau jaučiasi, kad pažiūrėjai kažką

Tik bėda, kad gerų rusiškų serialų laabai jau mažai.
QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 23:25)
Kiek supratau, koncertas patiko
---
Beje, žiūrėjom per Naujaką jo 3D koncertą per TV. Tai iš tiesų galiu paliūdyti, kad gyvai žyyymiai geriau. Kaip ten kas bedainuotų, bet man jis vistiek geriausias LT atlikėjas Lietuviškas Robis ne kitaip. Yra, aišku, turinčių geresnius balsus, bet tokios charizmos tai kažin ar kuris kitas lietuvaitis atlikėjas tiek turi.
--
Na ir pačios dainos kažkaip lietuviškai brangios, suvienijančios ir užvedančios.
----
Ta nauja jo daina "Pilvas" ir man patinka. Ypač dar žinant apie ką ji.
Aha

--
Turbūt kad

Anksčiau galvodavau, kad gal Mamontovas, bet pastaruoju metu aš apie jį nelabai kokią nuomonę susidarius.. Nežinau, ar čia kokius nevykusius interviu paskaitau ar pažiūriu, ar kaip yra. Anksčiau kažkaip nejusdavau tiek susireikšminimo gaidelių, kiek dabar vis pasijunta. Netgi, sakyčiau, arogancija man kartais padvelkia nuo jo
--
Tikrai

Aš labai toli sėdėjau, bet ir tai pajutau tą gerą atmosferą. Bet va tiems, kas arti buvo, tai turėjo būt iš vis super. Eilinį kartą įsitikinu, kad geriausia būtų kuo arčiau atlikėjo, nes ten arčiausiai žmonės labiausiai siaučia. O trečiam aukšte jau nepasimosikuosi taip kaip norėtum

Belieka pavydėt esantiems arčiau
--
Vakar antrą kartą ją girdėjau - tai man ji kuo toliau, tuo labiau patinka. Jau net ir iš pirmo karto labai patiko. Gal net drįsčiau sakyt, kad man jinai viena geriausių jo dainų

Nors "Balintos sienos" šiuo metu man gal pirmoje vietoje.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 23:50)
aš naujos dainos vis neprisėdu paklausyt, kažkaip reikės nutaikyt progą nors man jo dainų nelabai yra nefainų
-----
Patį pirmą kartą mačiau dar Šapras vaidino... tai išvis buvo kažkas TOKIO o šiaip šitą Spektaklį ir Vachtangovo teatre Tuminas pastatęs, tai gavo spektaklis auksinę kaukę - aukščiausias teatrinis apdovanojimas
Nu va, prisiruošk
https://www.youtube....h?v=V1XodNk1iHA
Bet šiaip graudinanti man ji. Ta daina, man atrodo, nepadeda gerinti demografinės situacijos
---
O kas dabar Šapro vaidmenį atlieka?
QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 03, 01:19)
Aš tai galvoju prie filmų persimest artimoje ateityje.
---
Vat Kaune tai tikrai į Blue nueičiau.
------
Beje, gruodžio 31 d. girdėjau per radiją Blue dainą Sorry seems to be the hardest word.
Paskui tą dieną per teliką mačiau Robio tą video Love my life. Ir Adomėlio Don't Wanna Know.
Visa puokštė, taip sakant
O Blue dainą paklausius beje ir į jų koncą visai įsinorėjau tuo momentu.
Kodėl čia tai sugalvojai?

Gal turi sąrašuose ką pirmiausiai planuoji/norėtum pažiūrėt?
--
Bet kažin ar geras tas koncertas bus

Man kažkaip atrodo, jog Blue tik 1-2 dainas padainuos

Man įdomiausia tai būtų Lee pamatyt. Bet tik iš arti
--
Kaip įdomiai - taip į krūvą susimetė

O mum, belaukiant Marijono koncerto, kaip visada, leido įvairias dainas, tai tarp jų buvo ir BJ "Always"
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 03, 03:06)
man išvis iki rugpjūčio galo bet nelaukiu, kažkaip nesigauna laukt vasaros pabaigos
Aha, kvaila data, neišeina kažkaip laukt