Visų pirmiausia dėkui, merginos
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 30, 20:23)
Fainas

Tik nelabai supratau, ar ten Marijonui kažkas nutiko su balsu bedainuojant antrą dainą(sakė, kad sniego prikrito), ar jis jau sergantis atėjo, nes vietomis balsas tiesiogine to žodžio prasme dinginėjo ir lūžinėjo

Galvojau kad tikrai neištemps iki galo

Bet ištempė(ir toks vaizdas, kad pačioje pabaigoje atsigavo

)
Įdomu buvo, kad kai kurių dainų aranžuotes pakeitė - sunkesnes padarė, gitarų
papjaustė 
Nors buvo ir bumbančių po koncerto, kad tipo laiką tęsė vietomis ir kad tas jo 3D geresnis. Pagalvojau, gal viskas dėl to, kad su balsu jam kažkas ne taip buvo

Kiek esu girdėjus jį dainuojant gyvai per tv, tai jis juk visumoj normaliai išdainuoja, o va per koncertą sunkokai sekėsi

Bet jo atsidavimas, pati atmosfera man laabai patiko

Vienas tų atlikėjų, kuris patraukia savo charizma.
Dainos tai buvo tos linksmesnės(sakė, kad lėtų bus tik kelios, nes ne minorui susirinkom per šventes

) Dar pristatė savo naują dainą "Pilvas", skirtą sūnui

Aš kadangi negaliu likti abejinga tokio tipo dainom, tai sėdėjau tokia jau beveik susigraudinus

Čia pačioj pradžioj koncerto( pagalvojau, jei ir toliau taip, tai apsižliumbsiu dar

) Nežinau ar čia man vienai, bet koncerte man visada žymiai stipresnė emocija nei klausant/žiūrint dainos video iš konco,labai lengvai galiu paleist dūdas. O ir šiaip, po tos dainos ant filosofinių nuotaikų patraukė. Labiausiai koncerto pabaiga patiko - va ten tai jau grynai jis visą save atidavė negailėdamas nei balso, nei jėgų
Kiek supratau, koncertas patiko
Beje, žiūrėjom per Naujaką jo 3D koncertą per TV. Tai iš tiesų galiu paliūdyti, kad gyvai žyyymiai geriau. Kaip ten kas bedainuotų, bet man jis vistiek geriausias LT atlikėjas

Lietuviškas Robis ne kitaip. Yra, aišku, turinčių geresnius balsus, bet tokios charizmos tai kažin ar kuris kitas lietuvaitis atlikėjas tiek turi. Na ir pačios dainos kažkaip lietuviškai brangios, suvienijančios ir užvedančios.
Dėl balso, tai gaila, kad peršalęs biškį buvo, bet jei paskui prasidainavo, tai
Ta nauja jo daina "Pilvas" ir man patinka. Ypač dar žinant apie ką ji.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 30, 20:02)
ooi neklausk

labai jau neskaniu piaru kvepia...

o kaip tik paskutiniu metu labai padaugėję kalbų apie gėjiškumą...
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
bet tai nežinau... Negi taip rašytų, jei iš tiesų taip nebūtų?
Pasitaiko juk kartais, kad išlenda pačių netikėčiausių dalykų.
O asmeninį gyvenimą, ir slaptą, gali ir turi teisę turėti visi.
Iš tiesų gali būti panašu kažkas į Lee atvejį ar pan.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 00:00)
Kad seniai... dar pasakojau, kaip išėjau iš to renginio, net nesulaukiau Manto

nu nes neįmanoma buvo net kelių dainų atkentėt
jeigu nemaišau, čia turbūt tas pats, kur ir Vaidutis turėjo dainuot?
Kur sakiau, kad ir aš kvietimą turėjau (dabar nebežinau, kas ten organizavo), bet susilaikiau ir nenuėjau?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 14:43)
nu aš irgi nesuprantu... geriau išvis kokius mėgėjus paimtų, ir tai garantuotai būtų geriau...
-----
man irgi sunku (
ta prasme, praeity tokio neskanaus piaro tikrai būta pas jį, bet gavojau jau užraukė
), bet nu negali spauda nieko nesusekt, negali jis va taip va visur tampytis dukterėčia, kai tuo tarpu vaikas dzin būtų
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
-----
kur ten?

čia novaturo renginys tada pernai buvo

-
labai faina foto

gražiai Sergejus atrodo labai.
-----
ai, tiksliai, Novaturo
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 02, 13:04)
Tai kad Lee dukra gal tik vieną kartą ir šmėžavo

Žurnalistai tai gal ir nebūtų iškapstę, jei ne jo paties pranešimas. O kad S mama anūko nemini, tai gal specialiai, toks jų susitarimas, kad neišsiduotų? :hm Man kažkaip sunku patikėt, kad toks piaras būtų :hm Bet jei sakai, kad anksčiau kažkas panašaus yra buvę, tai net nežinau tada

Bet tai kokio piaro dar Seriožkai reiktų, juk jį ir taip visi žino
tai va, kad gali būti visokių dalykų
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 15:57)
Oooi aš tai tobulai :wubs: buvau mėgstamiausiam spektakly, vaidino vienas mėgstamiausių aktorių, dar taip gražiai pašnekėjo po spektaklio

ir režisierius net išėjo po spektaklio į sceną kartu su aktoriais

o paties spektaklio grožis...

vaidino irgi, kažkaip visai kitaip nei paprastą dieną

labai jautėsi šventiška atmosfera
fainai
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 20:34)
Būtinai būtinai pažiūrėk, aš tai tiesiog įsimylėjus šitą spektaklį

jau 4-tą kartą žiūrėjau
oho

Tada tikrai matyt geras