Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

SU NAUJAIS METAIS!!! newyear.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 16:43)
man irgi sunku (ta prasme, praeity tokio neskanaus piaro tikrai būta pas jį, bet gavojau jau užraukė biggrin.gif ), bet nu negali spauda nieko nesusekt, negali jis va taip va visur tampytis dukterėčia, kai tuo tarpu vaikas dzin būtų biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en

-----
kur ten?  čia novaturo renginys tada pernai buvo
-----
nu užknisa visiškai... sirgau už šitą (net nedvejojau, kad laimės), nes jis išvis unikalaus balso -  ir falcetu net moka dainuot:
https://www.youtube....h?v=1XB-uviAbKg
https://www.youtube....h?v=8e2X2X_QcLI

tas iškrito, tada už šitą sirgau - tai liko dviese, ir pralaimėjo  unsure.gif
https://www.youtube....h?v=osQ3brqFkmk

o laimėjo mergina:
https://www.youtube....h?v=r4QlKRnl7K0

Bet tai, pavyzdžiui, Lee turi dukrą, bet jos nelabai rodo(bent anksčiau nerodydavo), pats irgi sužinojo tik po jos gimimo,jei gerai pamenu g.gif Gal jos mama nelabai nori to viešumo :hm Tai ir Seriožkos atveju gal kažkas panašaus? :hm Sakyčiau, čia visaip gali būt g.gif unsure.gif biggrin.gif O ką dabar rašo? Ir ką fanai rašinėja? Tiki, kad turi sūnų? Koks atgarsis kilo po viso to laiško? unsure.gif
(bet tai kokia didelė jau dukterėčia bigsmile.gif )
--
nu tame renginyje, iš kurio sakei, kad išėjai biggrin.gif
---

Aha, tas vyriokas unikalų balsą turi bigsmile.gif Keista, kad nelaimėjo. Šiaip visi jie čia gerai dainuoja (ypač dar kai palyginu su lietuvišku x faktorium, tai.. biggrin.gif ) Nors šitos dainos atlikimas, kurią sudainavo nugalėtoja, tai nepasakyčiau, kad toks labai jau nugalėtojiškas g.gif Vistiek nori nenori lygini su originalu..
Atsakyti
Su Naujais metais!! smile.gif linkiu, kad būtų ypatingai įdomūs, kūrybingi ir visokeriopai sėkmingi! Tegu pildosi visos svajonės wub.gif

Kaip atšventėt??? bigsmile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 01 01, 22:56)
Tai ir Seriožkos atveju gal kažkas panašaus? Sakyčiau, čia visaip gali būt O ką dabar rašo? Ir ką fanai rašinėja? Tiki, kad turi sūnų? Koks atgarsis kilo po viso to laiško? :
(bet tai kokia didelė jau dukterėčia
-----
Aha, tas vyriokas unikalų balsą turi : Keista, kad nelaimėjo. Šiaip visi jie čia gerai dainuoja (ypač dar kai palyginu su lietuvišku x faktorium, tai..
------
) Nors šitos dainos atlikimas, kurią sudainavo nugalėtoja, tai nepasakyčiau, kad toks labai jau nugalėtojiškas Vistiek nori nenori lygini su originalu..

Bet matai Lee vis tiek kartais prašmėžuoja kažkur fotkės... o čia, kad niekas nebūtų žinojęs...ir kiek intervų su jo mama yra, ir sakė kad jai S ir A du patys brangiausi žmonės nu tai... biggrin.gif nesakytų gi gal tikrai taip biggrin.gif
-----
Vat galvoju gal irgi, kad ne rusas... nes nu kažkaip neįtikėtina...
-----
Tai vat kad nėr išskirtinumo man joje - tokia kaip dauguma...
Atsakyti
Labas

Sveikinu su Naujaisiais metais 4u.gif Tebūna jie sėkmingi, prasmingi ir kupini gerų įspūdžių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Apie visa kita kada nors vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 sausio 2017 - 11:20
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 02:09)
Su Naujais metais!! smile.gif linkiu, kad būtų ypatingai įdomūs, kūrybingi ir visokeriopai sėkmingi! Tegu pildosi visos svajonės
Kaip atšventėt??? 
----

Bet matai Lee vis tiek kartais prašmėžuoja kažkur fotkės... o čia, kad niekas nebūtų žinojęs...ir kiek intervų su jo mama yra, ir sakė kad jai S ir A du patys brangiausi žmonės nu tai... nesakytų gi gal tikrai taip
-----
Vat galvoju gal irgi, kad ne rusas... nes nu kažkaip neįtikėtina...

Ačiū 4u.gif Tau taip pat 4u.gif
Aš šiais metais vos ne abstinentiškai ir gana ramiai(nors apskritai, tai pastaruoju metu iš vis beveik nebevartoju alkoholio. Nebetraukia manęs nei vynas, nei kokteiliai.. biggrin.gif O jei daugiau nei vieną taurę vyno suvartoju, tai kitą dieną siaubingai galvą skauda blink.gif doh.gif Stengiuosi to išvengt blush2.gif
Kaip tu atšventei? biggrin.gif
-----
Tai kad Lee dukra gal tik vieną kartą ir šmėžavo smile.gif Žurnalistai tai gal ir nebūtų iškapstę, jei ne jo paties pranešimas. O kad S mama anūko nemini, tai gal specialiai, toks jų susitarimas, kad neišsiduotų? :hm Man kažkaip sunku patikėt, kad toks piaras būtų :hm Bet jei sakai, kad anksčiau kažkas panašaus yra buvę, tai net nežinau tada unsure.gif Bet tai kokio piaro dar Seriožkai reiktų, juk jį ir taip visi žino g.gif biggrin.gif
--
Pagal bruožus, tai neatrodo labai rusiškai, bet Rusija didelė, tai gal iš kokios rytinės dalies jis smile.gif

O beje, gal žinai ar bus Viešbučio antras sezonas? smile.gif Peržiūrėjau visas serijas, tai visai užkabino į pabaigą mane biggrin.gif Tiesa, kažkurioje ten serijoje(gal 19, nepamenu tiksliai), biškį Virtuvės kadrų bus, tai tau paspoilins biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 13:19)
Sveikinu su Naujaisiais metais 4u.gif  Tebūna jie sėkmingi, prasmingi ir kupini gerų įspūdžių 4u.gif 

Ačiū, tau irgi 4u.gif Linkiu, kad greičiau praeitų/išsispręstų tie negerumai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 11:19)
Sveikinu su Naujaisiais metais  Tebūna jie sėkmingi, prasmingi ir kupini gerų įspūdžių

Ačiū, Ingėnai ir tave su! smile.gif šviesesnio tau kuo greičiau periodo linkiu! smile.gif tegu praeina tie visi nemalonumai 4u.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 02, 13:04)
Aš šiais metais vos ne abstinentiškai ir gana ramiai(nors apskritai, tai pastaruoju metu iš vis beveik nebevartoju alkoholio. Nebetraukia manęs nei vynas, nei kokteiliai..
-----
Kaip tu atšventei?
-----
O kad S mama anūko nemini, tai gal specialiai, toks jų susitarimas, kad neišsiduotų?
--
Pagal bruožus, tai neatrodo labai rusiškai, bet Rusija didelė, tai gal iš kokios rytinės dalies jis
----
O beje, gal žinai ar bus Viešbučio antras sezonas?

Ai, aš irgi tik per šventes jau sakiau gersiu ką nors biggrin.gif ir tai max taurę vyno, o aišku šampės biggrin.gif
---
Oooi aš tai tobulai :wubs: buvau mėgstamiausiam spektakly, vaidino vienas mėgstamiausių aktorių, dar taip gražiai pašnekėjo po spektaklio wub.gif ir režisierius net išėjo po spektaklio į sceną kartu su aktoriais smile.gif o paties spektaklio grožis... smile.gif vaidino irgi, kažkaip visai kitaip nei paprastą dieną wub.gif labai jautėsi šventiška atmosfera smile.gif
O po to tai namie, bet irgi kaip tik rodė mano mėgstamos grupės koncą bigsmile.gif thumbup.gif žodziu, super ;)
----
Nu.. nežinau, matai sakau yra buvę tokio neskanaus piaro tai... smile.gif
----
Ne, ne, tai sakau jis ne tikrai rusas, uzbekas, tai matyt dėl to galėjo nelaimėt... nes jo anksčiau vos neišmetė, žiūrovai išgelbėjo...
-----
Nežinau, dar šito nesužiūrėjau biggrin.gif kažkaip man jis toks visiškai pritemptas...pažiūriu praktiškai iš reikalo biggrin.gif nu nes tęsinys kaip ne kaip... jau Nagijevo trūko, tai be Vitios visai ne kažkas...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 17:57)
Oooi aš tai tobulai :wubs: buvau mėgstamiausiam spektakly, vaidino vienas mėgstamiausių aktorių, dar taip gražiai pašnekėjo po spektaklio wub.gif ir režisierius net išėjo po spektaklio į sceną kartu su aktoriais smile.gif o paties spektaklio grožis... smile.gif vaidino irgi, kažkaip visai kitaip nei paprastą dieną  wub.gif labai jautėsi šventiška atmosfera smile.gif
O po to tai namie, bet irgi kaip tik rodė mano mėgstamos grupės koncą bigsmile.gif thumbup.gif žodziu, super ;)
----
Nu.. nežinau, matai sakau yra buvę tokio neskanaus piaro tai... smile.gif
----
Ne, ne, tai sakau jis ne tikrai rusas, uzbekas, tai matyt dėl to galėjo nelaimėt... nes jo anksčiau vos neišmetė, žiūrovai išgelbėjo...
-----
Nežinau, dar šito nesužiūrėjau biggrin.gif kažkaip man jis toks visiškai pritemptas...pažiūriu praktiškai iš reikalo biggrin.gif nu nes tęsinys kaip ne kaip... jau Nagijevo trūko, tai be Vitios visai ne kažkas...

Kaip faaainai wub.gif Kas per spektaklis? bigsmile.gif
Beje, žiūrėjai tą Naujametį koncertą sausio 1 iš Vienos filharmonijos? smile.gif
--
O tai fanai ką kalba po viso to pareiškimo? biggrin.gif
---
ai, nu tada, tai 99 proc, kad dėl to drinks_cheers.gif
--
Nu taip, trūksta jų labai, bet kai nieko daugiau juokingo nerodo iš rusų serialų, tai šiuo metu ir šitas sueina. Aš stengiuos pažiūrėt ką nors rusiško, kad kalba nepasimirštų biggrin.gif Mačiau reklamuoja naują Virtuvės filmą(nors tik balandį pasirodys).

Tiesa, vakar per X faktorių supratau, kad tikrai, per tą naujametinį koncertą, Marijonas dainavo peršalęs ir užkimęs. Pasimatė per tiesioginę laidos transliaciją, kad nelabai prašneka unsure.gif Nes aš ir galvoju, kad negali būt, kad jis taip neišdainuotų būdamas normalios būsenos.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 02, 18:36)
Kaip faaainai  Kas per spektaklis?
----
Beje, žiūrėjai tą Naujametį koncertą sausio 1 iš Vienos filharmonijos?
--
O tai fanai ką kalba po viso to pareiškimo?
---
ai, nu tada, tai 99 proc, kad dėl to
--
Aš stengiuos pažiūrėt ką nors rusiško, kad kalba nepasimirštų
----
Mačiau reklamuoja naują Virtuvės filmą(nors tik balandį pasirodys).
------
Tiesa, vakar per X faktorių supratau, kad tikrai, per tą naujametinį koncertą, Marijonas dainavo peršalęs ir užkimęs. Pasimatė per tiesioginę laidos transliaciją, kad nelabai prašneka Nes aš ir galvoju, kad negali būt, kad jis taip neišdainuotų būdamas normalios būsenos.

Maskaradas wub.gif žinok jei kada išeis, būtinai rekomenduoju nuvaryt - gražiausias spekaklis ever... ir šiaip tobulas pagal viską smile.gif beje, beveik visą spektaklį sninga wub.gif užtai po to ir per naujus nebuvo tokio sniego trūkumo man biggrin.gif gavęs Auksinę kaukę šitas spektaklis...
bet tai Rumšas kad į S supanašėjęs, šakės žinok blink.gif lotuliukas.gif prasideda spektaklis ir matau S.. galvoju - plem iš kur tokios haliucinacijos aš gi visai negėriau lotuliukas.gif

nu pažiūrėk biggrin.gif dar aš tolokai sėdėjau šįkart nuo scenos, tai.. doh.gif laugh.gif
http://www.15min.lt/...5bca7a412ab.jpg
-----
nea, šįkart nežiūrėjau, kažkokia pavargus jaučiaus biggrin.gif
patiko? smile.gif
------
kad kažkaip nesidomėjau unsure.gif
------
bet tai nu kad tada priimt... aišku dalyviams vis tiek pliusas - gi įgauna bagažą žinių iki to finalo vis tiek smile.gif
-----
tai aš tau sakau - pažiūrėk "Londongrad" biggrin.gif ir dar žiauriai geras "Mažor" - šitie du mano mėgstamiausi wub.gif
-----
čia jau tas paskutinis? verysad.gif
----
mat kaip unsure.gif ne, nu neišdainuot galima ir dėl kitų priežasčių - pvz po skrydžio būna kad kartais sėda balsas (nu bent jau S taip sakė, gal makaronus kabina, nežinau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 sausio 2017 - 19:12
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 21:06)
Maskaradas  žinok jei kada išeis, būtinai rekomenduoju nuvaryt  - gražiausias spekaklis ever... ir šiaip tobulas pagal viską beje, beveik visą spektaklį sninga  užtai po to ir per naujus nebuvo tokio sniego trūkumo mangavęs Auksinę kaukę šitas spektaklis...
---
bet tai Rumšas kad į S supanašėjęs, šakės žinok prasideda spektaklis ir matau S.. galvoju - plem iš kur tokios haliucinacijos aš gi visai negėriau
nu pažiūrėk  dar aš tolokai sėdėjau šįkart nuo scenos, tai..
http://www.15min.lt/...5bca7a412ab.jpg
-----
nea, šįkart nežiūrėjau, kažkokia pavargus jaučiaus
patiko?
------
bet tai nu kad tada priimt... aišku dalyviams vis tiek pliusas - gi įgauna bagažą žinių iki to finalo vis tiek
-----
tai aš tau sakau - pažiūrėk "Londongrad"  ir dar žiauriai geras "Mažor" - šitie du mano mėgstamiausi
-----
čia jau tas paskutinis?
----
mat kaip  ne, nu neišdainuot galima ir dėl kitų priežasčių - pvz po skrydžio būna kad kartais sėda balsas (nu bent jau S taip sakė, gal makaronus kabina, nežinau   )

Girdėjau labai gerų atsiliepimų apie jį drinks_cheers.gif Tikrai yra mano planuose smile.gif O kad sninga per visą, tai nerealiai bigsmile.gif wub.gif O čia visada per jį sninga, ar švenčių progą taip padarė?
---
lool lotuliukas.gif Nu jo, gal visai panašus iš šios foto biggrin.gif Nors S vistiek daug gražesnis blush2.gif
Aš prisiminiau, kad man Kvosčiauskas per spektaklį pasirodė supanašėjęs į Seriožką biggrin.gif Irgi barzdelę užsiauginęs, kai iš toliau, tai grynai panašus buvo biggrin.gif Bet internete kažkaip nerandu panašių fotkių.
---
Ne visą mačiau, bet kiek mačiau, tai patiko wub.gif Nors man dažniausiai jis patinka biggrin.gif Labiausiai laukiu, kai būna įterptos istorijos su visais vaizdais. Fainai, kad kaskart naujas idėjas sugalvoja wub.gif Ir tie visi kostiumai, suknelių modeliai ir spalvos - viskas tobulai suderinta. Šį kartą gėlių kompozicijos pagrindinėj salėj tokios pusiau tropikinės buvo(su įmaišytom citrinom, ananasais, mangais smile.gif ) Bet taip prajuokino vienas dalykas, kad šakės - taip ir nesupratau ar ten kažkas specialiai įmaišė į tas gėles tokį rožinį, minkštą paršelį, ar ten toks sumanymas buvo laugh.gif Nes specialiai paskui stebėjau tas gėles, bet daugiau taip ir nepritraukė to paršelio lotuliukas.gif
--
nu jo, su tuo priėmimu, tai tada gryna nesąmonė. Bet tai jiems kas - nelabai atsižvelgia turbūt kaip ten tas atlikėjas jaučiasi. Padainuoja iki tam tikro laiko ir paskui išspiria kaip musę iš barščių unsure.gif
--

Bet aš komedinių noriu, ne rimtų biggrin.gif
--
Turbūt.. Nors pavadinimas tai kažkoks netoks. Jei neklystu, anksčiau minėjo, kad vadinsis kažkaip "Virtuvė Šanchajuje"?
--
lotuliukas.gif Tai visko gali būt biggrin.gif
Bet Marijonas, tai jau tikrai peršalęs buvo, nes per tą x faktorių sunkiai prašnekėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 02, 20:11)
Girdėjau labai gerų atsiliepimų apie jį: Tikrai yra mano planuose O kad sninga per visą, tai nerealiai
----
O čia visada per jį sninga, ar švenčių progą taip padarė?
---
lool Nu jo, gal visai panašus iš šios foto
-----
Nors S vistiek daug gražesnis
-----
Aš prisiminiau, kad man Kvosčiauskas per spektaklį pasirodė supanašėjęs į Seriožką
---
Bet taip prajuokino vienas dalykas, kad šakės - taip ir nesupratau ar ten kažkas specialiai įmaišė į tas gėles tokį rožinį, minkštą paršelį, ar ten toks sumanymas buvo Nes specialiai paskui stebėjau tas gėles, bet daugiau taip ir nepritraukė to paršelio
--
Padainuoja iki tam tikro laiko ir paskui išspiria kaip musę iš barščių
--
Bet aš komedinių noriu, ne rimtų

Būtinai būtinai pažiūrėk, aš tai tiesiog įsimylėjus šitą spektaklį wub.gif jau 4-tą kartą žiūrėjau biggrin.gif
----
Visada biggrin.gif
-----
Tai va šitoj foto dar ne taip, nu bet gyvai blink.gif biggrin.gif
------
Nuu.. nežinau, nežinau... biggrin.gif
------
Aš jį gyvai neseniai mačiau, tai kaip tai nepasirodė biggrin.gif nors labai ir neįsižiūrinėjau biggrin.gif
------
Geras biggrin.gif ale prie ko paršelis, gi ne kiaulės metai biggrin.gif o tai gal čia seną kokį pakišo??? biggrin.gif
-------
Loool
--------
Ten yyyyyr humoro biggrin.gif bet jei nori tokio non stop juoko - tai pažiūrėk den radio ir den vyborov - šitie lenkia virtuvę šimtąkart smile.gif
Atsakyti
Visų pirmiausia dėkui, merginos 4u.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 30, 20:23)

Fainas thumbup.gif  Tik nelabai supratau, ar ten Marijonui kažkas nutiko su balsu bedainuojant antrą dainą(sakė, kad sniego prikrito), ar jis jau sergantis atėjo, nes vietomis balsas tiesiogine to žodžio prasme dinginėjo ir lūžinėjo unsure.gif Galvojau kad tikrai neištemps iki galo unsure.gif Bet ištempė(ir toks vaizdas, kad pačioje pabaigoje atsigavo thumbup.gif )
Įdomu buvo, kad kai kurių dainų aranžuotes pakeitė - sunkesnes padarė, gitarų papjaustė thumbup.gif Nors buvo ir bumbančių po koncerto, kad tipo laiką tęsė vietomis ir kad tas jo 3D geresnis. Pagalvojau, gal viskas dėl to, kad su balsu jam kažkas ne taip buvo g.gif Kiek esu girdėjus jį dainuojant gyvai per tv, tai jis juk visumoj normaliai išdainuoja, o va per koncertą sunkokai sekėsi unsure.gif Bet jo atsidavimas, pati atmosfera man laabai patiko thumbup.gif Vienas tų atlikėjų, kuris patraukia savo charizma.

Dainos tai buvo tos linksmesnės(sakė, kad lėtų bus tik kelios, nes ne minorui susirinkom per šventes biggrin.gif ) Dar pristatė savo naują dainą "Pilvas", skirtą sūnui wub.gif  Aš kadangi negaliu likti abejinga tokio tipo dainom, tai sėdėjau tokia jau beveik susigraudinus doh.gif biggrin.gif Čia pačioj pradžioj koncerto( pagalvojau, jei ir toliau taip, tai apsižliumbsiu dar doh.gif ) Nežinau ar čia man vienai, bet koncerte man visada žymiai stipresnė emocija nei klausant/žiūrint dainos video iš konco,labai lengvai galiu paleist dūdas. O ir šiaip, po tos dainos ant filosofinių nuotaikų patraukė. Labiausiai koncerto pabaiga patiko - va ten tai jau grynai jis visą save atidavė negailėdamas nei balso, nei jėgų thumbup.gif

Kiek supratau, koncertas patiko thumbup.gif thumbup.gif

Beje, žiūrėjom per Naujaką jo 3D koncertą per TV. Tai iš tiesų galiu paliūdyti, kad gyvai žyyymiai geriau. Kaip ten kas bedainuotų, bet man jis vistiek geriausias LT atlikėjas blush2.gif Lietuviškas Robis ne kitaip. Yra, aišku, turinčių geresnius balsus, bet tokios charizmos tai kažin ar kuris kitas lietuvaitis atlikėjas tiek turi. Na ir pačios dainos kažkaip lietuviškai brangios, suvienijančios ir užvedančios.

Dėl balso, tai gaila, kad peršalęs biškį buvo, bet jei paskui prasidainavo, tai thumbup.gif

Ta nauja jo daina "Pilvas" ir man patinka. Ypač dar žinant apie ką ji.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 30, 20:02)

ooi neklausk biggrin.gif labai jau neskaniu piaru kvepia... rolleyes.gif o kaip tik paskutiniu metu labai padaugėję kalbų apie gėjiškumą... biggrin.gif

bet tai nežinau... Negi taip rašytų, jei iš tiesų taip nebūtų?
Pasitaiko juk kartais, kad išlenda pačių netikėčiausių dalykų.
O asmeninį gyvenimą, ir slaptą, gali ir turi teisę turėti visi.

Iš tiesų gali būti panašu kažkas į Lee atvejį ar pan.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 00:00)

Kad seniai... dar pasakojau, kaip išėjau iš to renginio, net nesulaukiau Manto biggrin.gif nu nes neįmanoma buvo net kelių dainų atkentėt biggrin.gif

jeigu nemaišau, čia turbūt tas pats, kur ir Vaidutis turėjo dainuot?
Kur sakiau, kad ir aš kvietimą turėjau (dabar nebežinau, kas ten organizavo), bet susilaikiau ir nenuėjau?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 14:43)
nu aš irgi nesuprantu... geriau išvis kokius mėgėjus paimtų, ir tai garantuotai būtų geriau...
-----
man irgi sunku (ta prasme, praeity tokio neskanaus piaro tikrai būta pas jį, bet gavojau jau užraukė biggrin.gif ), bet nu negali spauda nieko nesusekt, negali jis va taip va visur tampytis dukterėčia, kai tuo tarpu vaikas dzin būtų biggrin.gif

-----
kur ten? biggrin.gif čia novaturo renginys tada pernai buvo smile.gif
-

labai faina foto wub.gif wub.gif gražiai Sergejus atrodo labai.

-----

ai, tiksliai, Novaturo

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 01 02, 13:04)

Tai kad Lee dukra gal tik vieną kartą ir šmėžavo smile.gif Žurnalistai tai gal ir nebūtų iškapstę, jei ne jo paties pranešimas. O kad S mama anūko nemini, tai gal specialiai, toks jų susitarimas, kad neišsiduotų? :hm Man kažkaip sunku patikėt, kad toks piaras būtų :hm Bet jei sakai, kad anksčiau kažkas panašaus yra buvę, tai net nežinau tada unsure.gif Bet tai kokio piaro dar Seriožkai reiktų, juk jį ir taip visi žino g.gif biggrin.gif

tai va, kad gali būti visokių dalykų
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 15:57)

Oooi aš tai tobulai :wubs: buvau mėgstamiausiam spektakly, vaidino vienas mėgstamiausių aktorių, dar taip gražiai pašnekėjo po spektaklio wub.gif ir režisierius net išėjo po spektaklio į sceną kartu su aktoriais smile.gif o paties spektaklio grožis... smile.gif vaidino irgi, kažkaip visai kitaip nei paprastą dieną  wub.gif labai jautėsi šventiška atmosfera smile.gif

fainai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 20:34)
Būtinai būtinai pažiūrėk, aš tai tiesiog įsimylėjus šitą spektaklį wub.gif jau 4-tą kartą žiūrėjau biggrin.gif

oho bigsmile.gif Tada tikrai matyt geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 01 02, 21:25)
Beje, žiūrėjom per Naujaką jo 3D koncertą per TV. Tai iš tiesų galiu paliūdyti, kad gyvai žyyymiai geriau.
------
O asmeninį gyvenimą, ir slaptą, gali ir turi teisę turėti visi.
------
jeigu nemaišau, čia turbūt tas pats, kur ir Vaidutis turėjo dainuot?
----/
labai faina foto gražiai Sergejus atrodo labai.

-----
oho  bigsmile.gif  Tada tikrai matyt geras  thumbup.gif

Oo thumbup.gif o kur gavot? bigsmile.gif aš naujos dainos vis neprisėdu paklausyt, kažkaip tongue.gif reikės nutaikyt progą smile.gif nors man jo dainų nelabai yra nefainų smile.gif
-----
Nee, tai tas tai be abejo, neginčytina smile.gif bet kaip tai sakau.. kelia man abejonių...
------
Nu kad kur šiais laikais be Vaidučio .. doh.gif tas pats biggrin.gif
----
Ačiū wub.gif
-----
Patį pirmą kartą mačiau dar Šapras vaidino... tai išvis buvo kažkas TOKIO smile.gif o šiaip šitą Spektaklį ir Vachtangovo teatre Tuminas pastatęs, tai gavo spektaklis auksinę kaukę - aukščiausias teatrinis apdovanojimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 sausio 2017 - 21:54
QUOTE(blackkiss @ 2017 01 02, 21:50)
Oo thumbup.gif o kur gavot?  bigsmile.gif aš naujos dainos vis neprisėdu paklausyt, kažkaip tongue.gif reikės nutaikyt progą smile.gif nors man jo dainų nelabai yra nefainų smile.gif
-----

Nu kad kur šiais laikais be Vaidučio .. doh.gif tas pats biggrin.gif
----

Patį pirmą kartą mačiau dar Šapras vaidino... tai išvis buvo kažkas TOKIO smile.gif o šiaip šitą Spektaklį ir Vachtangovo teatre Tuminas pastatęs, tai gavo spektaklis auksinę kaukę - aukščiausias teatrinis apdovanojimas smile.gif

tai juk rodė per kažkurią televiziją mirksiukas.gif

-----

biggrin.gif

------

oho thumb_yello.gif

Aš tai galvoju prie filmų persimest artimoje ateityje.
Ir labai labai norėčiau kokio gero koncerto dabar.
Nežinau, kaip reiks išlaukti iki birželio.
Vat Kaune tai tikrai į Blue nueičiau.

Beje, gruodžio 31 d. girdėjau per radiją Blue dainą Sorry seems to be the hardest word.
Paskui tą dieną per teliką mačiau Robio tą video Love my life. Ir Adomėlio Don't Wanna Know.
Visa puokštė, taip sakant smile.gif

O Blue dainą paklausius beje ir į jų koncą visai įsinorėjau tuo momentu.
Atsakyti