Labas
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 21:54)
tau irgi to paties
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 27, 22:53)
Beje, o kur pradingę buvot? Pas mane toks reikalų ir rūpesčių pilnas laikotarpis buvo, po to užeinu į temą, galvoju paskaitysiu ką prirašėt, o čia - tylu kaip niekad Net išsigandau ar čia pataikiau
--
Nu man tai niekas nieko nesiunčia O kas iš lietuviškų? Jei vien jie dainuotų, tai gal visai ir įdomu būtų nueit, bet dabar tai.. Nors šiaip ar taip, tuo laiku turbūt nebūsiu Kaune.
--
Kokia?
aš tai galvojau, gal jau išsilakstė visos prieš Naujus
O šiaip tai, aišku, visokių reikalų prieš šventes buvo.
O dar plius turėjau labai nemalonios patirties prieš pat šventes. Iki šiol bandau išsilaižyt.
Tai filosofiškai nusiteikusi dabar, nors bandau save blaškyt. Nesu gera pašnekovė šiuo metu.
------
ai, jau nepamenu tų lietuviškų. Vistiek nusprendžiau, kad neisiu, tai...
-----
Nusipirkau visgi. Keliausiu į Foo Fighters koncą Rygoje birželį.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 23:54)
tau gerai...

o aš va vėl plem.. gal kokias dvi savaites, kokį psl beatsidaryčiau - visur metė Bilano konco reklamą

tipo iki kažkokios dienos, nereali nuolaida buvo

ir kiekvienam puslapį, kasdien
O vat to tai man niekur nemetė, kažkaip
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 23:54)
vau, kaip įspūdingao atrodo
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 13:46)
Man kažkaip nebemeta - gal išsigando, kad užblokuosiu
-----
Nors va, vieną dieną Marijonas labai lindo į telefoną, bet jau vistiek bilietą turėjau, tai nesupratau ko jis prikibo

Nors tegul džiaugiasi, kad nusipirkau prieš vieną x faktoriaus laidą, nes po jos gal net būčiau nėjus, nes buvau žiauriai juo nusivylus
------
Tas Marijono koncertas visai tarpušvenčiu, kiek pamenu? Reiškia, dar tik bus.
Kažin, ką tokio jis ten pridirbo, kad tave taip užrūstino?
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 14:09)
Matėt?

Jau atskleistos visos kortos apie šių metų EV dalyvius
http://zmones.lrytas...jos-vedejos.htm
Sakyčiau, nemažai naujų veidų

Kažkodėl man atrodo, kad Pilvelytė su Mia vėl neišvažiuos

Nu aišku, žiūrint dar kokias jos dainas turi. Bet konkurencija tai labai didelė šiais metais. Man įdomiausia, tai kad Alanas Chošnau dalyvaus. Galvojau, kad jis jau seniai nebekoncertuoja

O Rimgaila jau dainininku pasidarė?

Kaip šokėjas jis man patikdavo, tai bus įdomu pažiūrėt kaip jam seksis dainuot, bet į EV tokiam žaliam eit, tai nežinau, nežinau..
Bet taip keista - atrodo, tik neseniai rinkom, ir vėl tuoj rinksim
aha, mačiau, kad šiemet laaaabai daug žinomų veidų.
Turėtų būti įdomi atranka iš esmės. Intriguoja Vilija, Sasha Song.
O Alanas taigi su Naktinėmis personomis kažkokius perfomansus neseniai rengė (kažkoks tribute gal, FB kažkokias reklamas mačiau), ko čia taip sugalvojai, kad nebekoncertuoja visai?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 28, 21:24)
O aš matai tik pasipiktinau, kad Dimkos nebus kitam Voice sezone (nes jis vienintelis ten adekvatus

) ir va.. bruka kasdien dabar reklamą į jo koncą
tai biškį ne taip suprato
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 22:52)
Nugi, kai reikėjo nulemti kas iškris, tai jis padarė taip, kad iškrito charizmatiškiausias viso šou dalyvis, o pasiliko panikė, kuri tokia kaip ir visos

Na, kažkuo nelabai išsiskirianti.. Simpatiška panelė, bet niekuo neišskirtinė, nemačiau pas ją jokio x faktoriaus.. Bet tai Marijonas ir suskydo, matyt

Žiaauriai buvau nustebus. Tas latviukas toks fainas buvo( nors paskutinis pasirodymas nenusisekė, bet kiti kartai buvo geri. O ir šiaip jis labai įdomi ir charizmatiška asmenybė, scenoje įdomiai žiūrėjosi - ypač, kai dainavo dainas, kurias pats buvo pasirinkęs, o ir gitarą profesionaliai valdė. Tai žodžiu, buvau nerealiai pikta ant Marijono :oh Nu dabar jau pasimiršo, bet visai nuobodus x faktorius liko. Aną kartą geriausiai dainuojanti dalyvė ant iškritimo ribos buvo - nesuprantu kaip žmonės balsuoja

Jei iš bernų būtų reikėję rinkt, tai latvį būčiau išrinkus nugalėtoju, o jei iš merginų - tai ją

)
---
Viena iš panų tai Šapro buvusi(dar lyg su Zvonke kartu yra "dainavus"). O kita - Mis Lietuva. Nu tai nežinau ką toks nepatyręs duetas gali gero parodyt.
Mat kaip. Aš to latviuko dainuojant gal ir nebuvau girdėjusi. Bet straipsniuose buvau užmačiusi, kad toks yra. MB nebežiūri X Factoriaus, tai ir aš nieko net netyčiom neužgirstu.
-----
Žinau tas panas teoriškai. Ta Stasiulevičiūtė kažką vedė TV, kažkokias laidas (nors gal net nesu mačiusi). Bet esu mačiusi Oze filmavimą tų laidų.
O ta kita, Mis Lietuva kaip žmogus man simpatiška atrodo. Kiek aš ją žinau. Kaip pasirodys vedėjos amplua, neįsivaizduoju.
Pernykščių vedėjų duetas man labai patiko. Ypač ta mergina sublizgėjo, turint omeny, kad buvo nežinomas veidas.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 28, 23:19)
Tai pasirodo čia tik pamąstymai buvo

sako galvojau, gal jau užtenka man to voico, ir studija kaip užbaubė.. sako "supratau, geriau taip negalvot"

nu tai lyg ir nežada jau eit... gaila bus jei išeis,
jis šiaip labai fainas, kai nedainuoja 
nu net nėr kam pakeist jo..
-----
Aai, tai gal nenorėjo, kad ne LT laimėtų?
------
man irgi tokia mintis buvo šmėkštelėjusi.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 23:35)
Bet tai žiūrėkit, šiais metais visos jūsų simpatijos susirinks į atranką
Ne tik Ingėno, bet ir tavo
apie ką tu čia?
Mano tai tik Vilija, iš to ką pamenu. Bet ne tos lyties mat simpatija
O tą pavasarinę tai neseniai visgi išmečiau FB iš draugų. Kaip ir nebetrukdo, bet kam man jo reikia.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 29, 10:33)
Nuuu voice oficiali beveik taisykle kad šalies balso negali laimėt ne tos šalies atstovas..
nu šiaip logiška, bet nereik tada ir priimt...
-----
Bet pernai tai gerai delegavo

îdomu kaip su Rusija, jie tipo pareiškė paraišką dalyvaut, bet kad Ukraina beveik nieko neįsileidžia iš jų atkikėjų
visi juodam sąraše
-----
Kad Ingėno nebelabai simpatija

o iš mano kas? Edgariuks tipo?
tai va būtent
-------
mat kaip... Iš naujesnių gal ką nors nebent
Arba teks vėl Sergejui atstovaut
-------
tai va kad labai nebelabai
ai, tiksliai, Edgariuks tavo. Galvoju, apie ką čia tuktukė