Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 23:35)
Buvo tokia mintis šovus ir man : Bet tai nesąmonė, jei iš tikrųjų tai..
---
Beje, Prancūzija šį kartą rinksis kitaip - balsuos žiūrovai, o ne atsakingi asmenys deleguos vieną atlikėją kaip darydavo visada
--
Bet tai žiūrėkit, šiais metais visos jūsų simpatijos susirinks į atranką Ne tik Ingėno, bet ir tavo
--
aha, šitų dviejų gezų ir aš labai nemėgstu doh.gif schmoll.gif Man jie ir Jankevičius labiausiai nepatinkantys.

Nuuu voice oficiali beveik taisykle kad šalies balso negali laimėt ne tos šalies atstovas.. nu šiaip logiška, bet nereik tada ir priimt...
-----
Bet pernai tai gerai delegavo biggrin.gif îdomu kaip su Rusija, jie tipo pareiškė paraišką dalyvaut, bet kad Ukraina beveik nieko neįsileidžia iš jų atkikėjų biggrin.gif visi juodam sąraše:D
-----
Kad Ingėno nebelabai simpatija biggrin.gif o iš mano kas? Edgariuks tipo? biggrin.gif
-----
Gezų lotuliukas.gif pas mus vis kalėdinį balių veda tai.. košmaras...
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 21:54)
labas, mergaitės  4u.gif

Sveikinu, su šv. Kalėdomis smile.gif oras nelepina, tai linkiu grožio ir šilumos širdyje  wub.gif

tau irgi to paties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 27, 22:53)

Beje, o kur pradingę buvot?  Pas mane toks reikalų ir rūpesčių pilnas laikotarpis buvo, po to užeinu į temą, galvoju paskaitysiu ką prirašėt, o čia - tylu kaip niekad  Net išsigandau ar čia pataikiau

--
Nu man tai niekas nieko nesiunčia O kas iš lietuviškų? Jei vien jie dainuotų, tai gal visai ir įdomu būtų nueit, bet dabar tai.. Nors šiaip ar taip, tuo laiku turbūt nebūsiu Kaune.
--
Kokia?

aš tai galvojau, gal jau išsilakstė visos prieš Naujus blush2.gif blush2.gif

O šiaip tai, aišku, visokių reikalų prieš šventes buvo.
O dar plius turėjau labai nemalonios patirties prieš pat šventes. Iki šiol bandau išsilaižyt.
Tai filosofiškai nusiteikusi dabar, nors bandau save blaškyt. Nesu gera pašnekovė šiuo metu.

------

ai, jau nepamenu tų lietuviškų. Vistiek nusprendžiau, kad neisiu, tai...

-----

Nusipirkau visgi. Keliausiu į Foo Fighters koncą Rygoje birželį.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 23:54)

tau gerai... biggrin.gif o aš va vėl plem.. gal kokias dvi savaites, kokį psl beatsidaryčiau - visur metė Bilano konco reklamą biggrin.gif tipo iki kažkokios dienos, nereali nuolaida buvo doh.gif lotuliukas.gif ir kiekvienam puslapį, kasdien biggrin.gif

O vat to tai man niekur nemetė, kažkaip smile.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 27, 23:54)

vau, kaip įspūdingao atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 13:46)

Man kažkaip nebemeta - gal išsigando, kad užblokuosiu lotuliukas.gif

-----
Nors va, vieną dieną Marijonas labai lindo į telefoną, bet jau vistiek bilietą turėjau, tai nesupratau ko jis prikibo laugh.gif Nors tegul džiaugiasi, kad nusipirkau prieš vieną x faktoriaus laidą, nes po jos gal net būčiau nėjus, nes buvau žiauriai juo nusivylus doh.gif blush2.gif

laugh.gif

------

Tas Marijono koncertas visai tarpušvenčiu, kiek pamenu? Reiškia, dar tik bus.
Kažin, ką tokio jis ten pridirbo, kad tave taip užrūstino?
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 14:09)
Matėt? bigsmile.gif Jau atskleistos visos kortos apie šių metų EV dalyvius biggrin.gif
http://zmones.lrytas...jos-vedejos.htm

Sakyčiau, nemažai naujų veidų biggrin.gif Kažkodėl man atrodo, kad Pilvelytė su Mia vėl neišvažiuos biggrin.gif Nu aišku, žiūrint dar kokias jos dainas turi. Bet konkurencija tai labai didelė šiais metais. Man įdomiausia, tai kad Alanas Chošnau dalyvaus. Galvojau, kad jis jau seniai nebekoncertuoja g.gif O Rimgaila jau dainininku pasidarė? g.gif biggrin.gif Kaip šokėjas jis man patikdavo, tai bus įdomu pažiūrėt kaip jam seksis dainuot, bet į EV tokiam žaliam eit, tai nežinau, nežinau..

Bet taip keista - atrodo, tik neseniai rinkom, ir vėl tuoj rinksim blink.gif  biggrin.gif

aha, mačiau, kad šiemet laaaabai daug žinomų veidų.
Turėtų būti įdomi atranka iš esmės. Intriguoja Vilija, Sasha Song.
O Alanas taigi su Naktinėmis personomis kažkokius perfomansus neseniai rengė (kažkoks tribute gal, FB kažkokias reklamas mačiau), ko čia taip sugalvojai, kad nebekoncertuoja visai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 28, 21:24)
O aš matai tik pasipiktinau, kad Dimkos nebus kitam Voice sezone (nes jis vienintelis ten adekvatus biggrin.gif ) ir va.. bruka kasdien dabar reklamą į jo koncą biggrin.gif tai biškį ne taip suprato laugh.gif

laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 22:52)

Nugi, kai reikėjo nulemti kas iškris, tai jis padarė taip, kad iškrito charizmatiškiausias viso šou dalyvis, o pasiliko panikė, kuri tokia kaip ir visos doh.gif Na, kažkuo nelabai išsiskirianti.. Simpatiška panelė, bet niekuo neišskirtinė, nemačiau pas ją jokio x faktoriaus.. Bet tai Marijonas ir suskydo, matyt doh.gif Žiaauriai buvau nustebus. Tas latviukas toks fainas buvo( nors paskutinis pasirodymas nenusisekė, bet kiti kartai buvo geri. O ir šiaip jis labai įdomi ir charizmatiška asmenybė, scenoje įdomiai žiūrėjosi - ypač, kai dainavo dainas, kurias pats buvo pasirinkęs, o ir gitarą profesionaliai valdė. Tai žodžiu, buvau nerealiai pikta ant Marijono :oh Nu dabar jau pasimiršo, bet visai nuobodus x faktorius liko. Aną kartą geriausiai dainuojanti dalyvė ant iškritimo ribos buvo - nesuprantu kaip žmonės balsuoja blink.gif  doh.gif Jei iš bernų būtų reikėję rinkt, tai latvį būčiau išrinkus nugalėtoju, o jei iš merginų - tai ją biggrin.gif)
---

Viena iš panų tai Šapro buvusi(dar lyg su Zvonke kartu yra "dainavus"). O kita - Mis Lietuva. Nu tai nežinau ką toks nepatyręs duetas gali gero parodyt.

Mat kaip. Aš to latviuko dainuojant gal ir nebuvau girdėjusi. Bet straipsniuose buvau užmačiusi, kad toks yra. MB nebežiūri X Factoriaus, tai ir aš nieko net netyčiom neužgirstu.

-----

Žinau tas panas teoriškai. Ta Stasiulevičiūtė kažką vedė TV, kažkokias laidas (nors gal net nesu mačiusi). Bet esu mačiusi Oze filmavimą tų laidų.
O ta kita, Mis Lietuva kaip žmogus man simpatiška atrodo. Kiek aš ją žinau. Kaip pasirodys vedėjos amplua, neįsivaizduoju.

Pernykščių vedėjų duetas man labai patiko. Ypač ta mergina sublizgėjo, turint omeny, kad buvo nežinomas veidas.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 28, 23:19)
Tai pasirodo čia tik pamąstymai buvo lotuliukas.gif sako galvojau, gal jau užtenka man to voico, ir studija kaip užbaubė.. sako "supratau, geriau taip negalvot" biggrin.gif nu tai lyg ir nežada jau eit...  gaila bus jei išeis, jis šiaip labai fainas, kai nedainuoja lotuliukas.gif nu net nėr kam pakeist jo..
-----
Aai, tai gal nenorėjo, kad ne LT laimėtų?

biggrin.gif

------
man irgi tokia mintis buvo šmėkštelėjusi.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 28, 23:35)

Bet tai žiūrėkit, šiais metais visos jūsų simpatijos susirinks į atranką biggrin.gif Ne tik Ingėno, bet ir tavo tongue.gif

apie ką tu čia? biggrin.gif
Mano tai tik Vilija, iš to ką pamenu. Bet ne tos lyties mat simpatija smile.gif

O tą pavasarinę tai neseniai visgi išmečiau FB iš draugų. Kaip ir nebetrukdo, bet kam man jo reikia.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 29, 10:33)
Nuuu voice oficiali beveik taisykle kad šalies balso negali laimėt ne tos šalies atstovas.. nu šiaip logiška, bet nereik tada ir priimt...
-----
Bet pernai tai gerai delegavo biggrin.gif îdomu kaip su Rusija, jie tipo pareiškė paraišką dalyvaut, bet kad Ukraina beveik nieko neįsileidžia iš jų atkikėjų biggrin.gif visi juodam sąrašebiggrin.gif
-----
Kad Ingėno nebelabai simpatija biggrin.gif o iš mano kas? Edgariuks tipo? biggrin.gif

tai va būtent

-------

mat kaip... Iš naujesnių gal ką nors nebent smile.gif
Arba teks vėl Sergejui atstovaut mirksiukas.gif

-------

tai va kad labai nebelabai smile.gif

ai, tiksliai, Edgariuks tavo. Galvoju, apie ką čia tuktukė smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 gruodžio 2016 - 17:55
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 29, 18:20)
O dar plius turėjau labai nemalonios patirties prieš pat šventes. Iki šiol bandau išsilaižyt.
Tai filosofiškai nusiteikusi dabar, nors bandau save blaškyt. Nesu gera pašnekovė šiuo metu.

------
------
O Alanas taigi su Naktinėmis personomis kažkokius perfomansus neseniai rengė (kažkoks tribute gal, FB kažkokias reklamas mačiau),
-----
Arba teks vėl Sergejui atstovaut
-------
ai, tiksliai, Edgariuks tavo. Galvoju, apie ką čia tuktukė smile.gif

Oh,... kas nutiko (bet jei nenori - nepasakok ;) )
------
Ooo faina kaip bigsmile.gif tikrai apturėsi gerą laiką smile.gif dar su kelione.. smagu! smile.gif
------
Aha depeche mode dainų koncas...
------
Oi gal nereik biggrin.gif man jau šiemet jo užteko biggrin.gif
------
Nu aš irgi net peržvelgiau darkart sąrašą biggrin.gif ai bet tai tokia ir simpatija...
_________
Oi klausykit nepasakojau - S čia neseniai, kad skėlė kalbą be perspėjimo vos nuo kodės nenusiverčiau... blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 29, 18:20)

------

Šiandien, kaip suprantu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu aš nežinau ką per šposus sm'as krečia pastaruoju metu - pavyko prisijungti tik iš kelinto karto doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 29, 12:33)
-----
Bet pernai tai gerai delegavo  îdomu kaip su Rusija, jie tipo pareiškė paraišką dalyvaut, bet kad Ukraina beveik nieko neįsileidžia iš jų atkikėjų  visi juodam sąraše
-----
Kad Ingėno nebelabai simpatija  o iš mano kas? Edgariuks tipo?
-----
Gezų pas mus vis kalėdinį balių veda tai.. košmaras...

tai va drinks_cheers.gif
---
lol laugh.gif
---
Nu jo, Ingėno buvus, bet dar ir Vilija iš moteriškų "simpatijų" biggrin.gif O tavo tai taip, Edgariuks biggrin.gif
--
vajee, tai jūs net labai gerai pažįstami doh.gif lotuliukas.gif Man tai jie tinkamiausi atrodo kokiai keturiolikmečių diskotekai mokykloje laugh.gif

Papildyta:

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 29, 20:20)

------
------

---
Kažin, ką tokio jis ten pridirbo, kad tave taip užrūstino?
------
O Alanas taigi su Naktinėmis personomis kažkokius perfomansus neseniai rengė (kažkoks tribute gal, FB kažkokias reklamas mačiau), ko čia taip sugalvojai, kad nebekoncertuoja visai? 
-----
Pernykščių vedėjų duetas man labai patiko. Ypač ta mergina sublizgėjo, turint omeny, kad buvo nežinomas veidas.
------
apie ką tu čia?
Mano tai tik Vilija, iš to ką pamenu. Bet ne tos lyties mat simpatija 
------
O tą pavasarinę tai neseniai visgi išmečiau FB iš draugų. Kaip ir nebetrukdo, bet kam man jo reikia.

Jetus.. console.gif nelabai kaip nuskambėjo. Tiksiuosi nieko kas būtų nepataisoma ar neišsprendžiama 4u.gif
--
Nu super thumbup.gif Dar kai koncertas plius kelionė, tai čia jau tau tikrai smagu turėtų būt thumbup.gif
--
Aha, vakar buvo mirksiukas.gif
--
Tai va, jau pasakojau Blackkiss. Na bet jau senokai pasimiršo biggrin.gif Dabar tikiuosi, kad laimės tas, kas ir turėtų. Bet su tokiu žiūrovų balsavimų niekad nežinai ką iškrės :oh
--
geras, kažkaip net nežinojau. Galvojau, kad jau seniai nebedainuoja :geda
--
Aha, Gerūta man irgi labai patiko. Abu su Rožicku gerai buvo susigroję.
---
Nu apie buvusią simpatiją ir apie Viliją tongue.gif
--
oho tongue.gif Gal ir gerai, dabar rami bus galva smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 29, 22:00)
------
Nu aš irgi net peržvelgiau darkart sąrašą  ai bet tai tokia ir simpatija...
_________
Oi klausykit nepasakojau - S čia neseniai, kad skėlė kalbą be perspėjimo vos nuo kodės nenusiverčiau...

Ar ne per daug užsimoję? biggrin.gif
---
nu vistiek gi kažkokia tongue.gif Tiesa, mano keistų sapnų maratonas tęsiasi - sapnavau, kad su Edgarėliu į savanorius užsirašėm doh.gif lotuliukas.gif Bet tai prie ko čia jis taip ne į temą mano sapne atsirado, tai niekaip neįkirtau lotuliukas.gif
---
apie ką? laugh.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 29, 20:00)
Oh,... kas nutiko (bet jei nenori - nepasakok ;) )
------
Ooo faina kaip  bigsmile.gif tikrai apturėsi gerą laiką smile.gif dar su kelione.. smagu! smile.gif
------
------
Oi gal nereik  man jau šiemet jo užteko
------

Oi klausykit nepasakojau - S čia neseniai, kad skėlė kalbą be perspėjimo vos nuo kodės nenusiverčiau... blink.gif doh.gif biggrin.gif

kad labai labai asmeniška

------

tikiuosi, taip smile.gif Laukiu jau, ech, kaip gerai man būtų dabar toks koncertas garui nuleist.

------

va tiksliai, kai priminei

------

ir ką ten tokio skėlė?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 30, 15:14)

Jetus.. nelabai kaip nuskambėjo. Tiksiuosi nieko kas būtų nepataisoma ar neišsprendžiama 
--

Aha, vakar buvo
--

Tiesa, mano keistų sapnų maratonas tęsiasi - sapnavau, kad su Edgarėliu į savanorius užsirašėm doh.gif lotuliukas.gif Bet tai prie ko čia jis taip ne į temą mano sapne atsirado, tai niekaip neįkirtau lotuliukas.gif

Teoriškai beveik viskas kažkokiu būdu išsprendžiama (bet deja ne viskas pataisoma).
Šiaip nenustebkit, jei būsiu keista kurį laiką. Tiesiog man tikrai labai nekoks etapas.

------
na ir kaip koncertas?

-----
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 30, 15:14)
Nu aš nežinau ką per šposus sm'as krečia pastaruoju metu - pavyko prisijungti tik iš kelinto karto
---
Nu jo, Ingėno buvus, bet dar ir Vilija iš moteriškų "simpatijų" biggrin.gif O tavo tai taip, Edgariuks 
--
Man tai jie tinkamiausi atrodo kokiai keturiolikmečių diskotekai mokykloje
-----
Ar ne per daug užsimoję?
---
nu vistiek gi kažkokia Tiesa, mano keistų sapnų maratonas tęsiasi - sapnavau, kad su Edgarėliu į savanorius užsirašėm Bet tai prie ko čia jis taip ne į temą mano sapne atsirado, tai niekaip neįkirtau :
---
apie ką?

man nekrečia šposų biggrin.gif
-----
.. padalino Tuktukė.. doh.gif lotuliukas.gif
-----
tai kad panašiai ir buvo biggrin.gif
-----
jie matyt mano, kad ne biggrin.gif
------
omg biggrin.gif matyt sąvanoriais į EV lotuliukas.gif
-----
ooi neklausk biggrin.gif labai jau neskaniu piaru kvepia... rolleyes.gif o kaip tik paskutiniu metu labai padaugėję kalbų apie gėjiškumą... biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 30, 17:54)
Laba
kad labai labai asmeniška

------
va tiksliai, kai priminei

4u.gif laikykis, ir linkiu, kad viskas išsispręstų kuo greičiau, gera linkme smile.gif 4u.gif
----
ir šiaip grynai jų koncas neseniai buvo.. nežinau, ko čia susišvietė Tuktukei, kad nebekoncertuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 30, 20:09)
Teoriškai  beveik viskas kažkokiu būdu išsprendžiama (bet deja ne viskas pataisoma).
Šiaip nenustebkit, jei būsiu keista kurį laiką. Tiesiog man tikrai labai nekoks etapas.

------
na ir kaip koncertas?

Linkiu, kad kuo greičiau praeitų tas etapas 4u.gif
---
Fainas thumbup.gif Tik nelabai supratau, ar ten Marijonui kažkas nutiko su balsu bedainuojant antrą dainą(sakė, kad sniego prikrito), ar jis jau sergantis atėjo, nes vietomis balsas tiesiogine to žodžio prasme dinginėjo ir lūžinėjo unsure.gif Galvojau kad tikrai neištemps iki galo unsure.gif Bet ištempė(ir toks vaizdas, kad pačioje pabaigoje atsigavo thumbup.gif )
Įdomu buvo, kad kai kurių dainų aranžuotes pakeitė - sunkesnes padarė, gitarų papjaustė thumbup.gif Nors buvo ir bumbančių po koncerto, kad tipo laiką tęsė vietomis ir kad tas jo 3D geresnis. Pagalvojau, gal viskas dėl to, kad su balsu jam kažkas ne taip buvo g.gif Kiek esu girdėjus jį dainuojant gyvai per tv, tai jis juk visumoj normaliai išdainuoja, o va per koncertą sunkokai sekėsi unsure.gif Bet jo atsidavimas, pati atmosfera man laabai patiko thumbup.gif Vienas tų atlikėjų, kuris patraukia savo charizma.

Dainos tai buvo tos linksmesnės(sakė, kad lėtų bus tik kelios, nes ne minorui susirinkom per šventes biggrin.gif ) Dar pristatė savo naują dainą "Pilvas", skirtą sūnui wub.gif Aš kadangi negaliu likti abejinga tokio tipo dainom, tai sėdėjau tokia jau beveik susigraudinus doh.gif biggrin.gif Čia pačioj pradžioj koncerto( pagalvojau, jei ir toliau taip, tai apsižliumbsiu dar doh.gif ) Nežinau ar čia man vienai, bet koncerte man visada žymiai stipresnė emocija nei klausant/žiūrint dainos video iš konco,labai lengvai galiu paleist dūdas. O ir šiaip, po tos dainos ant filosofinių nuotaikų patraukė. Labiausiai koncerto pabaiga patiko - va ten tai jau grynai jis visą save atidavė negailėdamas nei balso, nei jėgų thumbup.gif

Sėdėjau trečiam aukšte, truputį šone(kai pirkau bilietus, tai jau ir vietų normalių nebebuvo likę doh.gif ) Tai momentais garsas nekoks buvo - kai kuriose dainose vien triukšmas, be melodijos. Tokioje vietoje niekad nesėdėjau ir supratau kur geriau nereikia pirkt bilietų :mmm Geriausia tai, aišku, pirmam aukšte tiesiai prieš sceną.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 30, 22:02)
man nekrečia šposų
-----
.. padalino Tuktukė..
-----
tai kad panašiai ir buvo
-----
jie matyt mano, kad ne
------
omg matyt sąvanoriais į EV
-----
ooi neklausk biggrin.gif labai jau neskaniu piaru kvepia... rolleyes.gif o kaip tik paskutiniu metu labai padaugėję kalbų apie gėjiškumą... biggrin.gif
-------
ir šiaip grynai jų koncas neseniai buvo.. nežinau, ko čia susišvietė Tuktukei, kad nebekoncertuoja biggrin.gif

man vis meta errorą doh.gif
--
lool lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
--
Tipo visi darbe kaip keturiolikmečiai? lotuliukas.gif
---
hihihi.gif
---
nu tikrai doh.gif laugh.gif Ale taip juokingai su tom uniformom atrodėm. Dar Edgariuks tokią sunkią kuprinę vienai panikei padėjo užsidėt, bet ana jos vistiek nepavilko ir pasiliko vietoj, kai tuo tarpu mes visi išėjom į mišką unsure.gif laugh.gif
--

Nesupratau unsure.gif Tipo 2,5 metų sūnų jis turi? blink.gif biggrin.gif

Papildyta:
Beje, dėl tų Naktinių personų - tai gal jie čia visai neseniai pradėjo vėl koncertuot? Nesuprantu kaip čia taip iki manęs nedaėjo laugh.gif Nu rimtai, galvojau, kad jie jau seniai baigę ir gyvena gyvenimus, kurie nesusiję su scena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 30, 20:23)
, ar jis jau sergantis atėjo, nes vietomis balsas tiesiogine to žodžio prasme dinginėjo ir lūžinėjo :
----
Dainos tai buvo tos linksmesnės(sakė, kad lėtų bus tik kelios, nes ne minorui susirinkom per šventes biggrin.gif ) Dar pristatė savo naują dainą "Pilvas", skirtą sūnui wub.gif  Aš kadangi negaliu likti abejinga tokio tipo dainom, tai sėdėjau tokia jau beveik susigraudinus
-----
Nežinau ar čia man vienai, bet koncerte man visada žymiai stipresnė emocija nei klausant/žiūrint dainos video iš konco,labai lengvai galiu paleist dūdas.
-----
Tipo visi darbe kaip keturiolikmečiai?
---
Dar Edgariuks tokią sunkią kuprinę vienai panikei padėjo užsidėt, bet ana jos vistiek nepavilko ir pasiliko vietoj, kai tuo tarpu mes visi išėjom į mišką
---
Nesupratau: Tipo 2,5 metų sūnų jis turi?
-----
Beje, dėl tų Naktinių personų - tai gal jie čia visai neseniai pradėjo vėl koncertuot? Nesuprantu kaip čia taip iki manęs nedaėjo laugh.gif Nu rimtai, galvojau, kad jie jau seniai baigę ir gyvena gyvenimus, kurie nesusiję su scena biggrin.gif

Gali būt, kad dabar vos ne visi sergantys doh.gif labai virusinis periodas...
------
Awww kaip fainai wub.gif
------
Taip, tai natūralu, juk gyvai visai kitokia atmosfera persiduoda smile.gif
-------
Ne, lygis toks buvo kaip 14mečių diskotekos biggrin.gif tai vienas pažįstamas pasakojo kad vedė mokyklos išleistuves jie, nu tai... biggrin.gif
------
O džyyyyz laugh.gif lotuliukas.gif
-------
Nu... biggrin.gif nu ok, neįtikinama visai, aš gi ir sakau... bet esmė, kad labai neskanus piaras...
-------
Kad seniai... dar pasakojau, kaip išėjau iš to renginio, net nesulaukiau Manto biggrin.gif nu nes neįmanoma buvo net kelių dainų atkentėt biggrin.gif
--------
Ech, baigės Voiciukas ;( finalas šiandien buvo.. bet kaip sunervijo - pralėkė abu mano bernai, kuriuos palaikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 31 gruodžio 2016 - 00:02
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 31, 02:00)
Gali būt, kad dabar vos ne visi sergantys doh.gif labai virusinis periodas...
------
Ne, lygis toks buvo kaip 14mečių diskotekos biggrin.gif tai vienas pažįstamas pasakojo kad vedė mokyklos išleistuves jie, nu tai... biggrin.gif
------
Nu... biggrin.gif nu ok, neįtikinama visai, aš gi ir sakau... bet esmė, kad labai neskanus piaras...
-------
Kad seniai... dar pasakojau, kaip išėjau iš to renginio, net nesulaukiau Manto biggrin.gif nu nes neįmanoma buvo net kelių dainų atkentėt biggrin.gif
--------
Ech, baigės Voiciukas ;( finalas šiandien buvo.. bet kaip sunervijo - pralėkė abu mano bernai, kuriuos palaikiau doh.gif

Labai galimas daiktas drinks_cheers.gif Aplink visi serga doh.gif
---
loool doh.gif lotuliukas.gif Bet taigi pilna tų visokiausių vedėjų (daug aktorių tuo užsiima), galėtų juos samdyt. Kad ir nežinomi, bet koks skirtumas - bile ne tie du gezai doh.gif laugh.gif
---
bet tai negi jis čia taip piarinsis g.gif Kažkaip sunku patikėt g.gif
--
aa, tai ir jie ten buvo biggrin.gif
---
bet rimtai užknisa, kai šitaip būna.. doh.gif unsure.gif O kas laimėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 31 gruodžio 2016 - 13:49
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 31, 13:47)

Bet taigi pilna tų visokiausių vedėjų (daug aktorių tuo užsiima), galėtų juos samdyt. Kad ir nežinomi, bet koks skirtumas - bile ne tie du gezai :
---
bet tai negi jis čia taip piarinsis g.gif Kažkaip sunku patikėt g.gif
--
aa, tai ir jie ten buvo biggrin.gif
---
bet rimtai užknisa, kai šitaip būna.. doh.gif unsure.gif O kas laimėjo?

nu aš irgi nesuprantu... geriau išvis kokius mėgėjus paimtų, ir tai garantuotai būtų geriau...
-----
man irgi sunku (ta prasme, praeity tokio neskanaus piaro tikrai būta pas jį, bet gavojau jau užraukė biggrin.gif ), bet nu negali spauda nieko nesusekt, negali jis va taip va visur tampytis dukterėčia, kai tuo tarpu vaikas dzin būtų biggrin.gif

-----
kur ten? biggrin.gif čia novaturo renginys tada pernai buvo smile.gif
-----
nu užknisa visiškai... sirgau už šitą (net nedvejojau, kad laimės), nes jis išvis unikalaus balso - ir falcetu net moka dainuot:
https://www.youtube....h?v=1XB-uviAbKg
https://www.youtube....h?v=8e2X2X_QcLI

tas iškrito, tada už šitą sirgau - tai liko dviese, ir pralaimėjo unsure.gif
https://www.youtube....h?v=osQ3brqFkmk

o laimėjo mergina:
https://www.youtube....h?v=r4QlKRnl7K0
Atsakyti