Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 08, 13:29)

Nu geras čia  Aš tai negavau tokių pasiūlymų. Ko gero, tik baskovus man siuntinėja

-------
Bet tai, kaip supratau, Blue tik kaip svečiai tame koncerte bus tarp kitų "zviozdų". Turbūt kokią 1-2 dainas padainuos  Gal dėl to ir jokio straipsnio nebuvo apie juos(o gal tiesiog pražiopsojau).
---

Aha, faina  "Another love" iš jo repertuaro man labai patinka , dar kažkokia yra faina (bet visumoj tai nelabai daug jo dainų žinau). Beje, ar čia tik man ta "Silhouette" kažkaip kalėdiškai skamba?

Pasirelaksavimui visai gerai turėtų tas jo koncertas tikti.
--

Man irgi labai graži : Man ne kiek pasakiška, kiek elegantiška ir prabangi (man pasakiška pernykštė buvo - tas nykštukų ar trolių namelis  ).

------
Apie Kauną šį kartą gal patylėsiu  Nu bandyta kažkas įdomaus padaryt, bet gavosi ne eglė, o karuselė(nors iš arti dar nebuvau) Bet nuotraukose mačiau, kad žaisliukai iš pernai metų, kai kurie nelabai proporcingai atrodo. Nesuprantu tada, kur ten tokius pinigus sukišo tam papuošimui Pernykštė man patiko, bet šių metų, tai kažkaip... Žodžiu, Kaunas vietoj eglės karuselę turi  Nors, kiek girdėjau, tai vaikams labai patinka
---

Va, radau tokį video, kur matosi:
https://www.youtube....h?v=yp1gWODxk4A

(maždaug nuo 0:20 iš arčiau pritrauktas). Kažkas magiško man tas sniego rutulys

---

nu jo, kažkokia nesąmonė gaunasi.. Bet tai kaip tada Latvijoj net porą koncertų padarė Nu rusų koncentracija didesnė pas juos, ir taip išeina, ne vatiniai dauguma
---
bet tikrai  Gal BJ
-----
l
Aš tą Lt X faktorių žiūriu, bet tai nesuprantamas man toks dalykas. Kodėl per kėdžių iššūkį daugelis dalyvių dainavo puikiai, o dabar, kas vyksta per tiesiogines transliacijas, tai.. doh.gif Gal jie per kėdžių iššūkį būna atšlifavę porą dainų ir viskas. O kai reikia vis naujas ruošt kas savaitę - ir viskas, dingsta "talentas"  Daugelis nusidainuoja ištisai.. Ir kas keisčiausia, kad komisija to net neužsimena. Jei kas dar nors kiek normaliau pakomentuoja, tai Marijonas. Visi kiti - tuščiai plepa ir tiek. Viena grupė visiškai sugadino Radiohead dainą Creep, o visiems žiauriai patiko

ale tai keista tada kažkaip biggrin.gif

----
mat kaip... Bet tai kokia prasmė jiems važiuoti dėl poros dainų tada?
Šiaip per mažai informacijos tame pasiūlyme iš tiesų.
------

Man "Another love" normaliai, bet nesakyčiau, kad vau (Monikos koveris labai patiko). Bet patinka True Colours ir Real love.

Tai vat net nežinau, ar verta būtų dėl tų kelių dainų eiti. Nors ir gundo biškį, ta naujoji ypač. Labai mano skonio daina.

Kai pasakei, melodijoje iš tiesų lyg ir yra kažkokių kalėdinių spalvų. Na pakili daina šiaip ar taip. Dauguma jo kitų tai žymiai lėtesnes ir ramesnės.

------

ai, gi tiksliai, pernai buvo tas namelis. Jau pamiršusi buvau.
Bet šita bent jau nuotraukose mane kažkaip labai traukia. Tą karoliukų skraistę praskleidus.

------

Kauno tai šiemet net nelabai nužiūrėjau tiesą sakant. Vilniaus eglė iškart mano visas simpatijas susirinko blush2.gif Mačiau kažkokias nuotraukas, bet nenužiūrėjau nuodugniau.

-----
įdomiai. Bet ... lieku prie Vilniaus eglės vienareikšmiškai blush2.gif blush2.gif

----

tai taip, Latvijoje procentaliai rusų laaaabai daug.

-----

būtų gerai pasvajot. Bet deja... Tikrai taip nebus. Aš jau beveik baigiu prarasti viltį net dėl Europos verysad.gif Kas norėjo skelbti datas, dauguma jau paskelbė juk.
Laaabai lievai. Nes kitais metais kaip tyčia tieeeek pagundų, tiek koncertų. Apie kuriuos rimtai pamąstyčiau. Bet nenoriu išsitaškyt pinigų, susiplanuoti, o paskui jei netikėtai visgi paskelbs. Nepersiplėšiu paskui.
Pračekinau, Coldplay Lenkijoje jau praleidau. Jau nebėra bilietų, tik nesvietiškai brangūs.
Ir dar Guns'N Roses į Lenkiją atvažiuoja birželį. Pas juos reunion turas, girdėjau, baisiai giria visi. O aš kažkada gerbėja juk buvau. Ir bilietai įkandami, ir transportas berods būtų. Bet va tas Džonis... jis neleidžia man apsispręst verysad.gif Pasakytų tiesiai šviesiai, laukti ar ne.

------
Tai man ir pernai Marijono komentarai kažkaip labiausiai patiko. Matosi, kad gaudosi iš esmės muzikoje. Be to jis ir žurnalistiką baigęs. Apie muziką kažkada juk ir rašė (nesupykčiau, jei vėl pradėtų, aišku). Gal čia tas prie to ir susideda.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 09, 00:20)

.. bet pagalvojau, kaip nemalonu turi būt artistui, kad atšaukia dėl neišpirktų bilietų...
-------
joo, ir aną savaitę žuvo vieno iš CdS įkūrėjų sūnus... verysad.gif mechanikas...  o dėl bijojimo eit tai nėr ko, nes kur žmonės sėdi (o pasirodymo metu, jie visur sėdi taip gaunas), jie naudoja apsaugas..

tai aišku, kad labai nemalonu unsure.gif unsure.gif
--------

eina sau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 13:12)

Tai ji, man atrodo, jau kelinti metai iš eilės taip joke'ina  O gal su kokia Mia maišau?: Ai, nu panašiai pliurpia abi, kad nebedalyvaus, susimaišo kur kuri ten prisižada
---

Ne tas žodis kaip nemalonu..  Bet ir šiaip, geriau jau būtų dėl jo kaltės buvęs tas atšaukimas, tai tokiu atveju juk dar būtų didesnis šansas, kad dar kada atvyktų..

---

Ai, va dar ką prisiminiau biggrin.gif Kažkada seniau buvau vienam labai linksmam spektakly, vis pamirštu jums parekomenduot. Šiaip Domino teatro kūrybos nelabai mėgstu, bet šitas tai žiauriai patiko thumbup.gif Vadinasi "Žirklės". Tiek prisijuokiau, kad šakės biggrin.gif Ypatingai Kvoščiauskas Eimutis prijuokino, taip pat Larisa Kalpokaitė.Ten toks spektaklio žanras atkeliavęs iš Amerikos, kai ir žiūrovai dalyvauja veiksme ir galiausiai nulemia spektaklio pabaigą :super Per pertrauką irgi vaidinimas vyksta  Nu ten reik pamatyt, sunku nupasakot, bet juoko dozė tai nereali tikrai ir per patį spektaklį, ir per pertrauką (tik nežinau ar pertraukas visur panašiai vaidina, ar ten jiems ekspromtu gaunasi, priklausomai nuo situacijos  ) Net nesinori išeit prasivaikščiot per pertrauką, kad ko nepraleist

tai jo, berods jos abi mėgsta taip pasigąsdint tongue.gif

-----
tai turbūt kad taip, aš irgi taip manau... unsure.gif

------

įdomiai skamba

-----
tiesa, jau yra Džonio The devil's in the temple youtubėj oficialus.

Nors tai jau matėt, kas norėjot.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 09, 20:13)
ai, na tada taip. Jei mėgsti tas senoviškas, tai čia visai kitas reikalas. O aš būtent tas modernesnes ir mėgstu.

Na, aš pvz irgi mėgstu labiau senoviškas, bet man Vilniaus labai graži, kad ir moderni wub.gif

Beje, mergai, kaip tik žiūrinėjau kaip šiais metais kitos šalys pasipuošę ir žiūrėkit kokį straipsnį radau bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://www.huffingto...4b0905b34421452

Nors mano širdį Prahos eglė pasiėmė blush2.gif Va čia grynai mano skonio eglutė bigsmile.gif wub.gif wub.gif Ir tikra, ir papuošimas grynai toks kaip man patinka wub.gif
http://img.huffingto...2d00e40ff8.jpeg

Aišku, mūsiškė gerokai įspūdingiau atrodo, bet man ta Prahos tokia jauki wub.gif
(Aš kaip koks mažas vaikas saldainių parduotuvėj su tom eglutėm doh.gif lotuliukas.gif Nu nerealiai man patinka jas žiūrinėt biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 09, 20:44)
ale tai keista tada kažkaip 

----
mat kaip... Bet tai kokia prasmė jiems važiuoti dėl poros dainų tada?
Šiaip per mažai informacijos tame pasiūlyme iš tiesų.
------

Tai vat net nežinau, ar verta būtų dėl tų kelių dainų eiti. Nors ir gundo biškį, ta naujoji ypač. Labai mano skonio daina.

------

ai, gi tiksliai, pernai buvo tas namelis. Jau pamiršusi buvau.
Bet šita bent jau nuotraukose mane kažkaip labai traukia. Tą karoliukų skraistę praskleidus.

------

Laaabai lievai. Nes kitais metais kaip tyčia tieeeek pagundų, tiek koncertų. Apie kuriuos rimtai pamąstyčiau. Bet nenoriu išsitaškyt pinigų, susiplanuoti, o paskui jei netikėtai visgi paskelbs. Nepersiplėšiu paskui.

------
Tai man ir pernai Marijono komentarai kažkaip labiausiai patiko. Matosi, kad gaudosi iš esmės muzikoje. Be to jis ir žurnalistiką baigęs. Apie muziką kažkada juk ir rašė (nesupykčiau, jei vėl pradėtų, aišku). Gal čia tas prie to ir susideda.

------

įdomiai skamba

matyt, man lemta tik baskovus gaut lotuliukas.gif
---
Užsieny tai gana populiarūs tokie koncertai iš daug atlikėjų(čia pagal Amirą sprendžiu. Nes jis vis važiuoja kur nors atlikt 1-2 dainas) Tai gal ir čia kažkas panašaus bus g.gif

Bet šiaip man tas pasiūlymas irgi toks keistokas g.gif Gal čia iš viso koks aferistas skelbia (rašė neseniai apie vieną koncertų organizatorių, kuris daug žmonių apgavęs ir pinigų negrąžina dar nuo atšaukto Karklės festivalio. O dabar vėl kažkokius du koncertus Vilniuj ir Kaune atšaukė ir vėl kažkokios problemos žmonėms su pinigų atgavimu) Kas keisčiausia, tai kad per kažkurį oficialų bilietų pardavimo puslapį pardavinėjo doh.gif O jie sako, ten ne jų atsakomybė. Įsivaizduojat ant ko galima užsiraut.
---

Nežinau ką patart smile.gif Jei tik nedaug dainų patinka, tai galima labai nusivilt.. Bet jei yra atliekamų finansų ir nėra kas veikt tuo metu, tai, aišku, galima nueit.
---

Aha, bent jau nuotraukose tai tikrai įspūdingai atrodo. Jūsų vietoj, aš ją jau seniai būčiau apžiūrėjus ir gyvai tongue.gif
--

Sunku kažką ir patart tokiu atveju. Gal bandyt rizikuot ir pirkt į vieną iš tų tavo mėgstamų grupių, jei esi fanė g.gif Paskui kad neliktum be nieko belaukdama. O jei tik šiaip, tai nežinau.. Įdomu ar iš viso yra kokia tikimybė, kad BJ šiais metais Europoj pasirodys. Iš tiesų, galėtų bent užsimint ką jie galvoja, kad galima būtų ir pasiplanuot.
---

Gali būt, kad ir žurnalistika jam padeda drinks_cheers.gif Jazzu tai sėdi ir lydosi dėl tų berniukų, jau net bjauroka žiūrėt kartais į tą jos nesivaldymą doh.gif
--

Tikrai rekomenduoju, jei norisi geros nuotaikos dozės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gruodžio 2016 - 21:11
labas
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 13:12)

Tai ji, man atrodo, jau kelinti metai iš eilės taip joke'ina O gal su kokia Mia maišau?  Ai, nu panašiai pliurpia abi, kad nebedalyvaus, susimaišo kur kuri ten prisižada
---
O tai tau dar Virtuvės daug liko ar tik kelios serijos?
---
Ne tas žodis kaip nemalonu..Bet ir šiaip, geriau jau būtų dėl jo kaltės buvęs tas atšaukimas, tai tokiu atveju juk dar būtų didesnis šansas, kad dar kada atvyktų..
----
Tai čia gal NVO jį paskatino - maždaug - pas mane pilnos salės susirenka, tai ir pas tave susirinks
-----
O tai kokiuose pasirodymuose jie čia vis susižaloja? Ta prasme, gal yra kokie, kur ne žiūrovams skirti konkursai ir pan.? Ar per repeticijas?
--
Dar tokia mintis atėjo - kažin kaip būtų buvę, jei S Kaune būtų rengęs koncertą
-----
Šiaip Domino teatro kūrybos nelabai mėgstu, bet šitas tai žiauriai patiko: Vadinasi "Žirklės".

gal su Ščiogolevaite? nes Aistė vis žadėdavo dalyvaut, o pernai sakė, jau užtenka.. aš gi ir apsidžiaugiau anksčiau laiko...
-----
o kad aš atsiminčiau biggrin.gif
-----
ai nebeliūdink jau.. verysad.gif tame ir esmė, kad čia pats blogiausias variantas - jau reikia tikrai neatvarys.. jei vienąkart nesusirinko, antrą nebeorganizuos nieks... ir man nepatiko, kam reikėjo tada kažkur rašyt, kad dėl jo pasikeitusių gastrolių.. nu plem...
-------
tai čia 100%... jau per intervą, NVO sakė, kad vat niekaip netiki, kad LT gali tiek mažai balų duot... jokios kitos šalys neužkliuvo, išskirtinai LT paminėjo...
-----
per repeticijas manau... tas įkūrėjo sūnus, tai beruošiant sceną pasirodymui...
------
nu nejuokauk.. biggrin.gif Kaune nėr šansų išvis, kad kas eitų.. čia bent aš pirkau bilietą lotuliukas.gif
-----
apie šitą girdėjau, o kaip tie žiūrovai dalyvauja? nes aš tai šiaip nelabai mėgčiau dalyvaut biggrin.gif dar atsimenu Šapras vienam interve pasakojo, kad kai ateina pažiūrėt spektaklių, ir moka pinigus, tai nori sėdėt nekrutinamas biggrin.gif tai va ir aš

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 09, 18:13)
bet kad jis į politiką net nelabai lenda, kaip suprantu.
-------
Pavasarį tai nežinau, kokios nors profilaktikos gal reiks imtis ar ką

nea
-----
be šansų, žinok,neišrasti dar "skiepai" biggrin.gif ai aš tai atsilaikysiu tikrai, svarbu Seriožka vėl nenusibelstų ten biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 09, 18:44)

Laaabai lievai. Nes kitais metais kaip tyčia tieeeek pagundų, tiek koncertų. Apie kuriuos rimtai pamąstyčiau. Bet nenoriu išsitaškyt pinigų, susiplanuoti, o paskui jei netikėtai visgi paskelbs. Nepersiplėšiu paskui
-----
tiesa, jau yra Džonio The devil's in the temple  youtubėj oficialus.

Nors  tai jau matėt, kas norėjot.

aš jau... bet taip norėtųsi vis tik Džonį pamatyt... mano nuojauta vis tik sako, kad atvarys kada,.. o ji dažnai teisi būna - va buvau 98% įsitikinus, kas darbo baliuj koncertuos, vien dėl to, kad kažkodėl nujaučiau, ir ką galvojat.. atspėjau biggrin.gif sakė kolegos, jau seniai būčiau viduramžiais ant laužo sudeginta lotuliukas.gif
tai va,... nu nebent Džonis labai atsparus mano nuojautoms biggrin.gif
-----
nu vat tas variantas, kaip su Robio Love my life.. beeet Džonis fainai atrodo ten smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 20:42)
Beje, mergai, kaip tik žiūrinėjau kaip šiais metais kitos šalys pasipuošę ir žiūrėkit kokį straipsnį radau

nu bet jau Estijos ir Londono, gal patylėsiu..
man Strasbūro labai patiko wub.gif o Libanas nuplagijavo mūsų pernykštę eglę, niekšai biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 21:09)
matyt, man lemta tik baskovus gaut
-------
Užsieny tai gana populiarūs tokie koncertai iš daug atlikėjų(čia pagal Amirą sprendžiu. Nes jis vis važiuoja kur nors atlikt 1-2 dainas) Tai gal ir čia kažkas panašaus bus :
-------
Bet šiaip man tas pasiūlymas irgi toks keistokas: Gal čia iš viso koks aferistas skelbia (rašė neseniai apie vieną koncertų organizatorių, kuris daug žmonių apgavęs ir pinigų negrąžina dar nuo atšaukto Karklės festivalio.

nu man irgi biggrin.gif o cirque du soleil nesiskaito, nes man tai žinutę atsiuntė Club'as Cirque du soleil... ale mąstau, gal čia NVO mumis "rūpinasi" lotuliukas.gif nu nes kaip tai tokių rinktinių pasiūlymų negaudavau biggrin.gif
----
ale ne LT gi...
-----
nu Karklę gal ne aferistai, juk jie ne vienus metus organizavo.. tiesiog dabar sumokėjo avansus artistam, o žmonėm nebėr iš ko mokėt... šiemet gi tokį grandiozinį norėjo padaryt, neįvertino savo galimybių...
Papildyta:
o vaikyti, koks žvilgsniukas biggrin.gif karsta.gif wub.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 10, 16:17)
gal su Ščiogolevaite?  nes Aistė vis žadėdavo dalyvaut, o pernai sakė, jau užtenka.. aš gi ir apsidžiaugiau anksčiau laiko...
-----
o kad aš atsiminčiau
-----
ai nebeliūdink jau.. tame ir esmė, kad čia pats blogiausias variantas - jau reikia tikrai neatvarys.. jei vienąkart nesusirinko, antrą nebeorganizuos nieks... ir man nepatiko, kam reikėjo tada kažkur rašyt, kad dėl jo pasikeitusių gastrolių.. nu plem...
-------
per repeticijas manau... tas įkūrėjo sūnus, tai beruošiant sceną pasirodymui...
------
apie šitą girdėjau, o kaip tie žiūrovai dalyvauja? nes aš tai šiaip nelabai mėgčiau dalyvaut  dar atsimenu Šapras vienam interve pasakojo, kad kai ateina pažiūrėt spektaklių, ir moka pinigus, tai nori sėdėt nekrutinamas  tai va ir aš
-----
aš jau... bet taip norėtųsi vis tik Džonį pamatyt... mano nuojauta vis tik sako, kad atvarys kada,.. o ji dažnai teisi būna -
-----
va buvau 98% įsitikinus, kas darbo baliuj koncertuos, vien dėl to, kad kažkodėl nujaučiau, ir ką galvojat.. atspėjau sakė kolegos, jau seniai būčiau viduramžiais ant laužo sudeginta
-----
nu bet jau Estijos ir Londono, gal patylėsiu..
man Strasbūro labai patiko o Libanas nuplagijavo mūsų pernykštę eglę, niekšai
----
ale ne LT gi...
-----
nu Karklę gal ne aferistai, juk jie ne vienus metus organizavo.. tiesiog dabar sumokėjo avansus artistam, o žmonėm nebėr iš ko mokėt... šiemet gi tokį grandiozinį norėjo padaryt, neįvertino savo galimybių...
------
o vaikyti, koks žvilgsniukas 

ai, nu jo, dar ir ji gali būt doh.gif biggrin.gif
---
ne, nu lotuliukas.gif Tau jau, žiūriu, baigėsi Bilobilio atsargos lotuliukas.gif
---
bet tai gal Zilnys nežino 100 proc, gal tik šiaip spėlioja unsure.gif Nes pagalvojus tai koks tikslas organizatoriams rašyt išgalvotą priežastį g.gif
---
Ai, tai ir įkūrėjo sūnus ten dalyvaudavo.. Galvojau, kad jis nebuvo su jais susijęs profesine prasme.
---
nea, ten niekas per prievartą nejudina žiūrovų biggrin.gif Tik tie kas nori įsitraukia biggrin.gif Nenoriu daug pasakot, kad neišpliurpčiau per daug, jei kartais sugalvotumėt apsilankyt. Jei jau per prievartą reiktų dalyvaut, tai manęs irgi nepajudintų laugh.gif Aš tik stebėjau kaip kiti reiškėsi. Būna žmonių labai dėmesį mėgstančių, tai va jie ten ir kalbėjo. Per pertrauką irgi prisijuokiau nerealiai(ten tipo personažai likę scenoje(ir ne tik scenoje), ir su likusiais žiūrovais bendrauja laugh.gif (nes parašyta aprašyme, kad pertrauka - tik žiūrovams) Eimutis Kvosčiauskas prijuokino nerealiai per tą pertrauką :lol O kam kyla kokių klausimų gali vieno personažo klaust, išnaudojant pertraukos laiką, aiškintis įvairius dalykus. Kad būtų aiškiau, tai pasakysiu, kad tas spektaklis yra kriminalinė komedija.
Šiaip nežinau ar kiekvieną kartą bevaidinant panašiai ten gaunasi jiems, nes spektaklio eiga labai priklauso nuo to, kokie žiūrovai susirenka(jei visi tokie kaip aš, tai neįdomu būtų laugh.gif ). Jei besireiškiantys, tai įdomu stebėt ir kaip aktoriai reaguoja ir kokias replikas mėto. Gaunasi toks, gyvas, dažnai nesuvaidintas veiksmas/reakcija. Šiaip pagrindinis veikėjas labai gyrė publiką, sakė kaip niekad labai aktyvi papuolė.
----
Man irgi kažkaip taip atrodo. Ta prasme, jei jau į Europą atvarys, tai tikiu, kad kažkada vistiek užsuks ir čia smile.gif
---
Kas koncertuos? bigsmile.gif Pernai faina grupė koncertavo, tai šįmet irgi gal kas nors iš žinomesnių? Aš tai užsiprašyčiau kokių Brainstormų blush2.gif
---

Aha, Londono, tai patyliu. O Estijos net nepastebėjau pirmai doh.gif Visai nekas :oh
Strasbūro faina, tik man norėtųsi daugiau spalvų, o Libanas tai tiksliai - pakopino biškį laugh.gif
--
Tai gal sugalvojo pakopijuot ir čia biggrin.gif
---
Tai ten tie patys, kur ir tuos du koncertus atšaukė. Bet tai kad ir Karklėj tas šių metų organizavimas - man čia kvepia atsakomybės neturėjimu :mmm Toks vaizdas, kad rizikavo ir apie pasekmes negalvojo. O dabar žmonėms iki šiol pinigų negrąžina. Įdomu dar kaip toliau ta istorija rutuliosis su tais dviem atšauktas koncertais Vilniuj ir Kaune, ir pinigų negrąžinimu.
Nu va tas straipsnis:
http://www.delfi.lt/...o.d?id=73117532
---
vajeeetau biggrin.gif Ale tikrai toks karsta.gif Bet koks blogietis man jis čia atrodo :lol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gruodžio 2016 - 00:06
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 11, 00:01)
ne, nu  Tau jau, žiūriu, baigėsi Bilobilio atsargos
---
bet tai gal Zilnys nežino 100 proc, gal tik šiaip spėlioja Nes pagalvojus tai koks tikslas organizatoriams rašyt išgalvotą priežastį
---
Ai, tai ir įkūrėjo sūnus ten dalyvaudavo.. Galvojau, kad jis nebuvo su jais susijęs profesine prasme.
---
Kas koncertuos? Pernai faina grupė koncertavo, tai šįmet irgi gal kas nors iš žinomesnių? Aš tai užsiprašyčiau kokių Brainstormų :
---
Nu va tas straipsnis:
http://www.delfi.lt/...o.d?id=73117532
---
vajeeetau Ale tikrai toks Bet koks blogietis man jis čia atrodo

ai... pamirštu vis išgert jį žinai.. laugh.gif
----
vat, man atrodo, kad Zilnys kaip tik žino... o organizatoriai, niekad nesakytų šitos priežasties, jei ji būtų...
-----
tai taip, sakau mechaniku tenai dirbo, va straipsnį radau:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73044312
------
jau koncertavo - Montvyduks... Brainstormai tai čia svajonėse jau buvo biggrin.gif
------
ai tai čia tie patys... tada jo, jau visai neskaniai kvepia...
------
tai čia pliusas, kad blogietis atrodo lotuliukas.gif
va čia jau prie tokių geriečių biggrin.gif https://www.instagra...y=lazarevsergey

plem S žiūriu kepa karštyje dabar lotuliukas.gif https://www.instagra...y=lazarevsergey

o kaži, jis nesiruošia tikiuos į EV kitąmet... biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip vėl gražu lauke wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 11, 16:23)
ai... pamirštu vis išgert jį žinai.. laugh.gif
----
tai taip, sakau mechaniku tenai dirbo, va straipsnį radau:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73044312
------
jau koncertavo - Montvyduks... Brainstormai tai čia svajonėse jau buvo
------
tai čia pliusas, kad blogietis atrodo lotuliukas.gif
---
va čia jau prie tokių geriečių  https://www.instagra...y=lazarevsergey
--
plem S žiūriu kepa karštyje dabar https://www.instagra...y=lazarevsergey
----
o kaži, jis nesiruošia tikiuos į EV kitąmet...

Reikia dar tokių, kurie padėtų prisimint, kad Bilobilį išgert reikia lotuliukas.gif
---
Eina sau.. Pavojingom sąlygom jie ten visi dirba doh.gif

Bet tai matai, kita akrobatė žiūrovų akivaizdoj nukrito unsure.gif
-------
Ale ir atspėk tu man biggrin.gif Tikrai, kad belieka džiaugtis, jog ne viduramžiais gyveni laugh.gif Ir kaip tas koncertas?
----
Aha, man patinka, kai biškį blogietiškai atrodo, bet iš tikrųjų yra visiškas gerietis biggrin.gif
--
Nu jo, čia jau nebeatrodo blogietiškai. Bet irgi labai gražiai wub.gif
--
tikrai kad kepa biggrin.gif Jei reiktų pėsčiom kur nors eit, tai nekas būtų doh.gif
---
Jaučiu kad ruošiasi laugh.gif Nu..jei ne šiais metais, tai gal kitais lotuliukas.gif

O beje, matėt? doh.gif
http://zmones.lrytas...us-pasaipus.htm

Nu dar ten jo betrūko :oh Kaip nepernešu to Bareikio su jo nesąmonėm, kad šakės :oh Jei nori į EV, tai bent jau padoriai dainuot reikėtų mokėt. O ta nuotrauka, tai kur pasakojau iš to 'Auksinio balso' pasirodymo doh.gif Tipo daro meną, bet kad tas jo menas visai nemeniškas gaunasi. Daug proto nereikia kojinę užsimaut ir jau tipo menas :oh

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 11, 16:57)
bet kaip vėl gražu lauke

aha wub.gif Tas sniegas tokios kalėdinės nuotaikos priduoda wub.gif Vakar vakare važiavau tamsoj ir tos snaigės taip fainai į stiklą tiesiai lėkė -nu taaaip gražu wub.gif

Išbandžiau šiandien Yankee kvapujį vašką, taip pakvipo, bet pagalvojau, kad reikėjo aromatą kitą pasiimt, kokį kalėdiškesnį.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 11, 16:52)
Reikia dar tokių, kurie padėtų prisimint, kad Bilobilį išgert reikia
-------
Bet tai matai, kita akrobatė žiūrovų akivaizdoj nukrito
-------
Ale ir atspėk tu man
----
Ir kaip tas koncertas?
----
tikrai kad kepa  Jei reiktų pėsčiom kur nors eit, tai nekas būtų
---
Jaučiu kad ruošiasi  Nu..jei ne šiais metais, tai gal kitais
----
O beje, matėt?
-----
Išbandžiau šiandien Yankee kvapujį vašką, taip pakvipo, bet pagalvojau, kad reikėjo aromatą kitą pasiimt, kokį kalėdiškesnį.

va va biggrin.gif
-----
nu ten vienas šou yra, KA EXTREME, kur tikrai baisu žiūrėt būtų gyvai... virš protu suvokimo ribų rolleyes.gif
-------
kad nespėjau, sakau, tiesiog nujaučiau biggrin.gif
------
aaai.... biggrin.gif
------
aha, tai ir rašo, kad per kelias sekundes kol nulėkė nuo viešbučio iki mašinos apšarmojo biggrin.gif
-------
ne, nu šiais metais tai JAU dalyvavo laugh.gif
------
o neeee, nu nejuokauja gal tegul... doh.gif nei balso, nei klausos, nei skonio suvokimo...
-------
o kokį paėmei? smile.gif bet tai kas per stebuklas tos žvakės? nu suprantu, kad kvepiančios, bet kaina kosminė - 25 eurai už žvakę, tai ką žinau.. tongue.gif pažįstama mačiau nusipirko Christmas garland smile.gif
Atsakyti
Sveikos :4u
Nu kaaaip fainai - Simonas Bilis auksą pasaulio plaukimo čempionate paėmė thumbup.gif Viena šimtąja sekundės išplėšė pergalę :super Ir dar plaukiant laisvuoju stilium(čia gi skaitosi prestižiškiausia plaukimo rungtis) :super Jau Olimpiadoje parodė, kad jis augantis plaukikas. Gal dabar jau kitoje Olimpiadoje pavyks ant pakylos jam užkopt bigsmile.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=73133414

Ne be reikalo kėliausi žiūrėt blush2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 12, 01:01)
nu ten vienas šou yra, KA EXTREME, kur tikrai baisu žiūrėt būtų gyvai... virš protu suvokimo ribų  rolleyes.gif
-------
aaai.... biggrin.gif
------
aha, tai ir rašo, kad per kelias sekundes kol nulėkė nuo viešbučio iki mašinos apšarmojo
-------
ne, nu šiais metais tai JAU dalyvavo
------
o neeee, nu nejuokauja gal tegul...  nei balso, nei klausos, nei skonio suvokimo...
-------
o kokį paėmei?
bet tai kas per stebuklas tos žvakės? nu suprantu, kad kvepiančios, bet kaina kosminė -  25 eurai už žvakę, tai ką žinau.. tongue.gif pažįstama mačiau nusipirko Christmas garland smile.gif

Į Lietuvą niekad nebuvo tokio atvežę?
---
hihihi.gif laugh.gif Pernykštis turbūt labiau patiko laugh.gif
---
Kai pagalvoji, tai prieš kokį dešimtmetį ir pas mus dažnai taip būdavo žiemą biggrin.gif
---
ai, nu jo blush2.gif
---
Bijau, kad nejuokauja doh.gif Man toks vaizdas, kad jis bando Kernagį kopijuot, bet kur ten... Per Auksinį balsą ištisai grybauja, o komisija jį vis aukština. Nesuprantama man. Gal kokių pažįstamų jis ten turi toj ltv ar ką :oh Jampolskis irgi dalyvauja, tai šitas man irgi nepatinka ne tik kaip "dainininkas", bet ir kaip asmenybė :mmm Nepamiršiu jo vieno intervo, kur jis aiškino, maždaug, kad moterų vieta prie puodų doh.gif Žodžiu, ten kažkokie du fenomenai tame Auksiniame balse - Bareikis ir Jampolskis biggrin.gif Abu dainuoja prastai, bet juos komisija visada vertina aukštais balais :oh Tikiuosi, nelaimės to projekto, nes tada jau reiktų pervadint gal į kokį "Medinis balsas".
---
Tiksliai nebeprisimenu pavadinimo, kažkoks braškinis kvapas biggrin.gif

Jo, žvakių kaina, tai nesąmoninga. Aš tai pirkau ne žvakę, bet tik vaško pyragėlį (labai juokingai vadinas lietuviškai lotuliukas.gif ) tirpinimui. Dėl testavimo ir pirkau- išsiaiškint kas ten per stebuklas. Nedaug tas gabaliukas kainuoja(kažkas apie du eurus). Tai kvepia tikrai skaniai, bet pvz man jau per stipriai, kad galėčiau ištisai išbūt toje patalpoje, kurioje jis garuoja. Labai stiprų aromatą skleidžia. Tai biškį padeginu ir užgesinu. Man to gabaliuko tikrai ilgam užteks biggrin.gif

Šiaip aš vietoj žvakės geriau tada pirkčiau namų kvapą(jis gal ne toks intensyvus g.gif ) Žiūrinėjau Zaroj, tai du patiko. Tiksliau, vienas labiausiai - Dark amber berods vadinasi, o kitas - truputį mažiau patiko, bet koks konkrečiai tai, aišku, pamiršau :oh O kiti, kuriuos uosčiau, man smirdėjo. Tiksliau, laaabai jau aštrūs pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gruodžio 2016 - 12:57
ne, nu blink.gif lotuliukas.gif Vėl jis su tuo tuktuk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(maždaug nuo 0:07) ir dar padainuoja apie tuktuk laugh.gif
https://twitter.com/...358974366117889
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 20:42)
Na, aš pvz irgi mėgstu labiau senoviškas, bet man Vilniaus labai graži, kad ir moderni

-------
Beje, mergai, kaip tik žiūrinėjau kaip šiais metais kitos šalys pasipuošę ir žiūrėkit kokį straipsnį radau
http://www.huffingto...4b0905b34421452

pamačiau aš ją gyvai pagaliau savaitgalį.
Nors naktį atrodo vėl kitaip (aš buvau dieną).
Bet tikrai įspūdinga.
-------

aha, mačiau šitą. Bet mūsiškė (Vilniaus) ir pernai tokiame sąraše buvo.
Gerai, tokiu būdu garsinam savo mažytį kraštą thumbup.gif

Šitose nuotraukose blogai matyti, kažkur mačiau geresnes. Tai man labiausiai po mūsiškės patinka gal Vašingtono (nors nesu tikra, reiktų nuodugniau apžiūrėt). Aš kūgio formos mat nebrokiju.

Tiesa, mačiau ir tą Rotušės eglę/konstrukciją, kur blackkiss nepatiko. Vat jei būtų didesnė, atrodytų, manau, tikrai geriau. Dabar jau tokia nuvargus mažulytė prieš Katedros (pagrindinę) eglę. Manau, visai tada tos kitos nebereikėjo.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 21:09)

Užsieny tai gana populiarūs tokie koncertai iš daug atlikėjų(čia pagal Amirą sprendžiu. Nes jis vis važiuoja kur nors atlikt 1-2 dainas) Tai gal ir čia kažkas panašaus bus

---

Nežinau ką patart smile.gif Jei tik nedaug dainų patinka, tai galima labai nusivilt.. Bet jei yra atliekamų finansų ir nėra kas veikt tuo metu, tai, aišku, galima nueit.
---

Sunku kažką ir patart tokiu atveju. Gal bandyt rizikuot ir pirkt į vieną iš tų tavo mėgstamų grupių, jei esi fanė g.gif Paskui kad neliktum be nieko belaukdama. O jei tik šiaip, tai nežinau..
------
Įdomu ar iš viso yra kokia tikimybė, kad BJ šiais metais Europoj pasirodys. Iš tiesų, galėtų bent užsimint ką jie galvoja, kad galima būtų ir pasiplanuot.

bet, žinok, jau ir oficialią reklamą į el.paštą gavau. Iš Tiketos. Surašyta keli lietuviški atlikėjai. O kiek Blue dainuos, tai net neaišku.
Bet pagalvojau, gal visgi praleisiu. Būtų Vilniuje, nueičiau. O dabar dėl kitų dalykų galvą labiau laužau.

-----
tai vat kad nelabai tų atliekamų.
Na dar yra laiko pamąstyt, jei užplauktų.

------

nesu aš fanė ta tiesiogine prasme.
Bet į Coldplay deja jau ir nebėra bilietų. Tik žiauriai brangūs belikę. Tai klausimas kaip ir išspręstas.
O Guns N Roses paklausiau youtubėj kaip jie dabar skamba. Ir pernorėjau smile.gif
Nelabai man bepatinka vokalisto balsas šiai dienai. Gal ir gerai (bent jau žinovai jo nekritikuoja), bet labai specifiniu spiegimu pasidaręs. Visgi įrašuose, prie kurių buvau pripratusi, skambėjo žymiai maloniau mano ausiai. Atvažiuotų į LT, nueičiau. Bet iki Lenkijos belstis tiek jau to.

Bet dabar atsirado dar viena pagunda Rygoje biggrin.gif
Tai va sprendžiu dialemą, pirkti/nepirkti. Jau trečią dieną suku galvą smile.gif

------

Pagal logišką seką ta galimybė tikrai maža.
Net iš marketingo pusės. Kitais metais Europa bus pripildyta kaip niekad gerų koncertų, žinomų grupių. Automatiškai ir konkurencija atsiranda. Žmonės rinksis į kur eiti.
Ir kadangi daugelis datas jau paskelbė, tai kai kurie žmonės jau ir suplanavo savo kitų metų koncertus.
Va pvz. kaip aš pati renkuosi net iš keturių šiai dienai renkuosi (jei Blue įtraukus, tai net 5-i būtų). Na ir dar Robis jau nupirktas.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 10, 14:17)

ai nebeliūdink jau..  tame ir esmė, kad čia pats blogiausias variantas - jau reikia tikrai neatvarys.. jei vienąkart nesusirinko, antrą nebeorganizuos nieks... ir man nepatiko, kam reikėjo tada kažkur rašyt, kad dėl jo pasikeitusių gastrolių.. nu plem...
-------

nu nejuokauk..  Kaune nėr šansų išvis, kad kas eitų..
-----

be šansų, žinok,neišrasti dar "skiepai"  ai aš tai atsilaikysiu tikrai, svarbu Seriožka vėl nenusibelstų ten

----
aš jau... bet taip norėtųsi vis tik Džonį pamatyt... mano nuojauta vis tik sako, kad atvarys kada,.. o ji dažnai teisi būna - va buvau 98% įsitikinus, kas darbo baliuj koncertuos, vien dėl to, kad kažkodėl nujaučiau, ir ką galvojat.. atspėjau  sakė kolegos, jau seniai būčiau viduramžiais ant laužo sudeginta
tai va,... nu nebent Džonis labai atsparus mano nuojautoms
-----
nu vat tas variantas, kaip su Robio Love my life.. beeet Džonis fainai atrodo ten

------
o Libanas nuplagijavo mūsų pernykštę eglę, niekšai

----

ale mąstau, gal čia NVO mumis "rūpinasi"  nu nes kaip tai tokių rinktinių pasiūlymų negaudavau
----

o vaikyti, koks žvilgsniukas   

užjaučiu tikrai. Nekokia situacija verysad.gif
Nors, kaip tu sakai, gal nebereikia minti tau ant nuospaudos.

------

man kažkodėl atrodo, kad Kaunas su bet kokia rusiška muzika nedraugauja.
Nors gal aš klystu?

------
nu o ką smile.gif jei nusibels, tai bent bus tau naujas atkrytis biggrin.gif
Fainas dalykas būtų, įsivaizduoju wub.gif

------
fainai su tomis nuojautomis smile.gif

Nors dėl Džonio Lietuvoje esu rami. Visgi.
Tie šansai buvo keletą metų atgal. 2013 nebūčiau nustebusi (jau žiūrint iš dabartinės perspektyvos). Bet dabar... šaukštai po pietų.

------

man tai tie video visiškai kitokie, jokių asociacijų viens su kitu nesukelia.
O Džonis nosį ten biškį iškiša, bet negelbėja situacijos visgi smile.gif Dukart ir težiūrėjau.
Nors va praėjo laiko jau kažkiek, reiks kada vėl išbandyt smile.gif Jau žinau, ko tikėtis smile.gif

------

aha, Libanas tikrai nuplagijavo. Nors mūsų visgi įspūdingesnė pernykštė buvo

------
lotuliukas.giflotuliukas.gif

-----

o vau bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 11, 14:23)

vat, man atrodo, kad Zilnys kaip tik žino... o organizatoriai, niekad nesakytų šitos priežasties, jei ji būtų...
-----

va čia jau prie tokių geriečių biggrin.gif https://www.instagra...y=lazarevsergey

manau, tu teisi

------

na labai fainai atrodo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 11, 16:52)

O beje, matėt? doh.gif
http://zmones.lrytas...us-pasaipus.htm

Nu dar ten jo betrūko :oh Kaip nepernešu to Bareikio su jo nesąmonėm, kad šakės :oh Jei nori į EV, tai bent jau padoriai dainuot reikėtų mokėt. O ta nuotrauka, tai kur pasakojau iš to 'Auksinio balso' pasirodymo doh.gif Tipo daro meną, bet kad tas jo menas visai nemeniškas gaunasi. Daug proto nereikia kojinę užsimaut ir jau tipo menas :oh

na kai papaskojai tą atvejį, tai biggrin.gif doh.gif doh.gif

kažkaip krito jis mano akyse labai smile.gif Nors niekad ir nesidomėjau juo iš tiesų.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 12, 12:54)
Sveikos :4u
Nu kaaaip fainai - Simonas Bilis auksą pasaulio plaukimo čempionate paėmė thumbup.gif Viena šimtąja sekundės išplėšė pergalę :super Ir dar plaukiant laisvuoju stilium(čia gi skaitosi prestižiškiausia plaukimo rungtis) :super Jau Olimpiadoje parodė, kad jis augantis plaukikas. Gal dabar jau kitoje Olimpiadoje pavyks ant pakylos jam užkopt bigsmile.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=73133414

Ne be reikalo kėliausi žiūrėt blush2.gif

------
Jo, žvakių kaina, tai nesąmoninga. Aš tai pirkau ne žvakę, bet tik vaško pyragėlį (labai juokingai vadinas lietuviškai lotuliukas.gif ) tirpinimui. Dėl testavimo ir pirkau- išsiaiškint kas ten per stebuklas. Nedaug tas gabaliukas kainuoja(kažkas apie du eurus). Tai kvepia tikrai skaniai, bet pvz man jau per stipriai, kad galėčiau ištisai išbūt toje patalpoje, kurioje jis garuoja. Labai stiprų aromatą skleidžia. Tai biškį padeginu ir užgesinu. Man to gabaliuko tikrai ilgam užteks

šaunuolis thumbup.gif

ir tu šaunuolė, kad kėleisi thumbup.gif

----

tikrai juokingai skamba vaško pyragėlis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 14, 12:12)
ne, nu blink.gif lotuliukas.gif Vėl jis su tuo tuktuk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(maždaug nuo 0:07) ir dar padainuoja apie tuktuk laugh.gif
https://twitter.com/...358974366117889

neeee, nu čia tai geeeeras iš tiesų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ale klausyk, gal susekė jis tave pagal niką kažkaip biggrin.gif
Tai dabar taip ir erzinsis tongue.gif lotuliukas.gif

laaabai fainai beje atrodo jis tame video wub.gif wub.gif Ir labai tinka jam ta mėlyna spalva.

Atsakyti