QUOTE(tuktuk @ 2016 12 08, 13:29)
Nu geras čia Aš tai negavau tokių pasiūlymų. Ko gero, tik baskovus man siuntinėja
-------
Bet tai, kaip supratau, Blue tik kaip svečiai tame koncerte bus tarp kitų "zviozdų". Turbūt kokią 1-2 dainas padainuos Gal dėl to ir jokio straipsnio nebuvo apie juos(o gal tiesiog pražiopsojau).
---
Aha, faina "Another love" iš jo repertuaro man labai patinka , dar kažkokia yra faina (bet visumoj tai nelabai daug jo dainų žinau). Beje, ar čia tik man ta "Silhouette" kažkaip kalėdiškai skamba?
Pasirelaksavimui visai gerai turėtų tas jo koncertas tikti.
--
Man irgi labai graži : Man ne kiek pasakiška, kiek elegantiška ir prabangi (man pasakiška pernykštė buvo - tas nykštukų ar trolių namelis ).
------
Apie Kauną šį kartą gal patylėsiu Nu bandyta kažkas įdomaus padaryt, bet gavosi ne eglė, o karuselė(nors iš arti dar nebuvau) Bet nuotraukose mačiau, kad žaisliukai iš pernai metų, kai kurie nelabai proporcingai atrodo. Nesuprantu tada, kur ten tokius pinigus sukišo tam papuošimui Pernykštė man patiko, bet šių metų, tai kažkaip... Žodžiu, Kaunas vietoj eglės karuselę turi Nors, kiek girdėjau, tai vaikams labai patinka
---
Va, radau tokį video, kur matosi:
https://www.youtube....h?v=yp1gWODxk4A
(maždaug nuo 0:20 iš arčiau pritrauktas). Kažkas magiško man tas sniego rutulys
---
nu jo, kažkokia nesąmonė gaunasi.. Bet tai kaip tada Latvijoj net porą koncertų padarė Nu rusų koncentracija didesnė pas juos, ir taip išeina, ne vatiniai dauguma
---
bet tikrai Gal BJ
-----
l
Aš tą Lt X faktorių žiūriu, bet tai nesuprantamas man toks dalykas. Kodėl per kėdžių iššūkį daugelis dalyvių dainavo puikiai, o dabar, kas vyksta per tiesiogines transliacijas, tai..

ale tai keista tada kažkaip

----
mat kaip... Bet tai kokia prasmė jiems važiuoti dėl poros dainų tada?
Šiaip per mažai informacijos tame pasiūlyme iš tiesų.
------
Man "Another love" normaliai, bet nesakyčiau, kad vau (Monikos koveris labai patiko). Bet patinka True Colours ir Real love.
Tai vat net nežinau, ar verta būtų dėl tų kelių dainų eiti. Nors ir gundo biškį, ta naujoji ypač. Labai mano skonio daina.
Kai pasakei, melodijoje iš tiesų lyg ir yra kažkokių kalėdinių spalvų. Na pakili daina šiaip ar taip. Dauguma jo kitų tai žymiai lėtesnes ir ramesnės.
------
ai, gi tiksliai, pernai buvo tas namelis. Jau pamiršusi buvau.
Bet šita bent jau nuotraukose mane kažkaip labai traukia. Tą karoliukų skraistę praskleidus.
------
Kauno tai šiemet net nelabai nužiūrėjau tiesą sakant. Vilniaus eglė iškart mano visas simpatijas susirinko

-----
įdomiai. Bet ... lieku prie Vilniaus eglės vienareikšmiškai

----
tai taip, Latvijoje procentaliai rusų laaaabai daug.
-----
būtų gerai pasvajot. Bet deja... Tikrai taip nebus. Aš jau beveik baigiu prarasti viltį net dėl Europos

Laaabai lievai. Nes kitais metais kaip tyčia tieeeek pagundų, tiek koncertų. Apie kuriuos rimtai pamąstyčiau. Bet nenoriu išsitaškyt pinigų, susiplanuoti, o paskui jei netikėtai visgi paskelbs. Nepersiplėšiu paskui.
Pračekinau, Coldplay Lenkijoje jau praleidau. Jau nebėra bilietų, tik nesvietiškai brangūs.
Ir dar Guns'N Roses į Lenkiją atvažiuoja birželį. Pas juos reunion turas, girdėjau, baisiai giria visi. O aš kažkada gerbėja juk buvau. Ir bilietai įkandami, ir transportas berods būtų. Bet va tas Džonis... jis neleidžia man apsispręst

------
Tai man ir pernai Marijono komentarai kažkaip labiausiai patiko. Matosi, kad gaudosi iš esmės muzikoje. Be to jis ir žurnalistiką baigęs. Apie muziką kažkada juk ir rašė (nesupykčiau, jei vėl pradėtų, aišku). Gal čia tas prie to ir susideda.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 09, 00:20)
.. bet pagalvojau, kaip nemalonu turi būt artistui, kad atšaukia dėl neišpirktų bilietų...
-------
joo, ir aną savaitę žuvo vieno iš CdS įkūrėjų sūnus...

tai aišku, kad labai nemalonu

--------
eina sau

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 09, 13:12)
Tai ji, man atrodo, jau kelinti metai iš eilės taip joke'ina O gal su kokia Mia maišau?: Ai, nu panašiai pliurpia abi, kad nebedalyvaus, susimaišo kur kuri ten prisižada
---
Ne tas žodis kaip nemalonu.. Bet ir šiaip, geriau jau būtų dėl jo kaltės buvęs tas atšaukimas, tai tokiu atveju juk dar būtų didesnis šansas, kad dar kada atvyktų..
---
Ai, va dar ką prisiminiau

tai jo, berods jos abi mėgsta taip pasigąsdint

-----
tai turbūt kad taip, aš irgi taip manau...

------
įdomiai skamba
-----
tiesa, jau yra Džonio The devil's in the temple youtubėj oficialus.
Nors tai jau matėt, kas norėjot.