Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Oo, Blackkiss, pagaliau parsiradai thumbup.gif Kur buvai dingus? tongue.gif Jau galvojau gal reiks Rudolfus pasikinkyt ir važiuot su Ingėnu tavęs ieškot, iš pusnies kokios traukt laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 04, 19:45)
Tai va būūūtent. Nes na mane tai siaubas apėmė, kai įsijungiau tą video, tai jau nebelabai būčiau muzikos ir girdėjusi, jei nebūčiau tos dainos žinojusi
--------

bet žinok, kas keisčiausia, vyriška BJ bendruomenė dauguma užskaitė jį, net ir labai.
Kiek supratau, čia dėl jo nėra vidurio, arba love arba hate.

-------

tai jo, šitie patys. Nesidomėjau, ar dirbo anksčiau kartu, bet įtariu, kad ne. Tas TIDAL (kur video finansuoja) matyt parinko tokius.
------

o čia tai visai  Sakyčiau reiktų tau gal biškutį susirūpinti

doh.gif laugh.gif
---
nu tai pamatė besiraitančią paną ir susilydė gal ar kaip čia paaiškint lotuliukas.gif O jau ar vyrišku balsu ji dainuoja, ar moterišku nebėr skirtumo doh.gif laugh.gif
---

Nu tai belieka tikėtis, kad daugiau jų nesamdys biggrin.gif
---
laugh.gif Ai, man tai kas, ale jam tai jau tikrai reikia susirūpint lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 04, 20:33)
aaai, tai kad išvis bardakas kažkoks - sunervino, dabar net neaišku, ar bus EV Ukrainoj girdėjau per Ukr žinias... tipo nelabai jie ką spėja pasiruošt...
-----
aha, ir manęs visai nekabina...
------
nu, tuktuk, valdyk tu jį biškį

Rimtai? unsure.gif Kaip gaila, jei nepavyks jiems pasiruošt.. Tiek džiaugsmo buvo, kad laimėjo ir dabar, jei nespės, tai tikrai liūdna bus.. Įdomu, kur tokiu atveju vyktų g.gif Tai gal Rusijoj?
--
O Virtuvę jau visą pažiūrėjai? smile.gif
---
Nežinau kas jam čia ant žiemos pasidarė doh.gif Būna žmonės ant pavasario pasiunta, o tas ant žiemos doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Bet tai kaip gražu aplinkui - balta, balta wub.gif Tokia kalėdinė nuotaika užplūdus wub.gif Lemputėm apsikabinėjau visur biggrin.gif Jau seniai tokia balta žiema gruodį buvo.
Papildyta:
Ai, tiesa, pamiršau pasakyt - kokia elegantiška šįmet Vilniaus eglė bigsmile.gif Bent jau iš toli tai labai gražiai atrodo wub.gif Prabangi tokia. Buvot iš arti pažiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gruodžio 2016 - 19:09
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 04, 19:16)
Oo, Blackkiss, pagaliau parsiradai : Kur buvai dingus?
----
  Jau galvojau gal reiks Rudolfus pasikinkyt ir važiuot su Ingėnu tavęs ieškot, iš pusnies kokios traukt
---
Rimtai? Kaip gaila, jei nepavyks jiems pasiruošt.. Tiek džiaugsmo buvo, kad laimėjo ir dabar, jei nespės, tai tikrai liūdna bus.. Įdomu, kur tokiu atveju vyktų g.gif Tai gal Rusijoj?
--
O Virtuvę jau visą pažiūrėjai?
---
Nežinau kas jam čia ant žiemos pasidarė : Būna žmonės ant pavasario pasiunta, o tas ant žiemos
-----
Ai, tiesa, pamiršau pasakyt - kokia elegantiška šįmet Vilniaus eglė bigsmile.gif Bent jau iš toli tai labai gražiai atrodo wub.gif Prabangi tokia. Buvot iš arti pažiūrėt?

tai kad niekur labai nebuvau dingus biggrin.gif šiaip darbų susikrovė kalnai smile.gif dar renginį tokį reikėjo vest, nu žooodžiu biggrin.gif
-----
lotuliukas.gif doh.gif
-----
taip, va tas ir pikčiausia... prie ko išvis jie - 3vt tik laimėjo.. tegul jau tada Australijoj būna rolleyes.gif
-----
plem galvojau jo, bet kai paklausei, prisiminiau, kad nebaigiau žiūrėt lotuliukas.gif doh.gif
-----
tai čia įžanga į pavasarį lotuliukas.gif
-----
nope, nebuvo dar laiko smile.gif sako labai gražiai tas miestelis padarytas smile.gif reikės prisiruošt kada... nu bet jau iš Rotušės aikštės kad išsidarkė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 04, 22:17)
tai kad niekur labai nebuvau dingus biggrin.gif šiaip darbų susikrovė kalnai smile.gif dar renginį tokį reikėjo vest, nu žooodžiu biggrin.gif
-----
taip, va tas ir pikčiausia... prie ko išvis jie - 3vt tik laimėjo.. tegul jau tada Australijoj būna rolleyes.gif
-----
plem galvojau jo, bet kai paklausei, prisiminiau, kad nebaigiau žiūrėt
-----
nu bet jau iš Rotušės aikštės kad išsidarkė... doh.gif

thumbup.gif Gerai gerai, pratinkis prie scenos, EV artėja laugh.gif (Mes gi pernai planavom, kad važiuosim lotuliukas.gif ) Tik dainos dar reiktų blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Nesuprantu, kodėl man vis atrodo, kad 2 vietą laimėjo biggrin.gif Bet Australijoj tikrai nebus. Ukraina tai turbūt žiauriai nenorėtų Rusijai perleist organizavimo..
---
ne nu doh.gif lotuliukas.gif Pavarai tu lotuliukas.gif Tas paskutinis sezonas man labai patiko. Būtinai pabaik biggrin.gif
---
unsure.gif Ką padarė? Baibokų kokių nors pristatė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 04, 22:46)
thumbup.gif Gerai gerai, pratinkis prie scenos, EV artėja laugh.gif (Mes gi pernai planavom, kad važiuosim lotuliukas.gif ) Tik dainos dar reiktų blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Nesuprantu, kodėl man vis atrodo, kad 2 vietą laimėjo biggrin.gif Bet Australijoj tikrai nebus. Ukraina tai turbūt žiauriai nenorėtų Rusijai perleist organizavimo..
---
Pavarai tu Tas paskutinis sezonas man labai patiko. Būtinai pabaik biggrin.gif
---
unsure.gif Ką padarė? Baibokų kokių nors pristatė? unsure.gif

loool biggrin.gif ne tai mano idėja buvo prastovėt tylom 3 min, kokios dar dainos biggrin.gif
-----
tai žinau, kad nebus...
------
reikės kada gal nuo pirmo viską peržiūrėt smile.gif
------
ne, šiaip kažkaip be ryšio... https://encrypted-tb...JtiRKILc9agr3cE
Atsakyti
Opa!! http://www.lrt.lt/na...uration=3059000
Pasirodo vis tik atšaukė S koncą dėl to, kad nepardavė bilietų....
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 07, 00:45)
loool biggrin.gif ne tai mano idėja buvo prastovėt tylom 3 min, kokios dar dainos biggrin.gif
-----
reikės kada gal nuo pirmo viską peržiūrėt smile.gif
------

biggrin.gif Tai nieko, apsiprasi scenoj ir dainuot užsimanysi lotuliukas.gif
----
Žiūriu aš tą Viešbutį, tai lyg ir įsivažiuoja po truputį. 7 serijas pažiūrėjau, tai įdomiau pasidarė kažkaip. Nu bet vistiek ne kaip Virtuvė biggrin.gif
----
Sunku įžiūrėt, matau tik kad vietoj eglutės - konstrukcija kažkokia unsure.gif biggrin.gif
Mačiau Klaipėdoj labai gražus sniego rutulys padarytas wub.gif (kompozicija su Anike sukurta)

QUOTE(blackkiss @ 2016 12 07, 23:27)

Kažkaip keistai unsure.gif Bet juk dar pora savačių buvo likę iki koncerto, kai atšaukė g.gif

Bet šiaip tai man nesuvokiama KAIP žmonės į kokį Baskovą ar NVO susirenka kiekvieną kartą doh.gif doh.gif doh.gif O kai jau kokybiškas Rusijos atlikėjas atvyksta, tai bilietų neparduoda blink.gif doh.gif Nesuprantu, rimtai.. Gal dėl to, kad ne vatnikas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gruodžio 2016 - 22:37
Labas

merdžinos, o tai žinot paskutinę naujieną ? bigsmile.gif Taigi Blue kitais metais Kaune koncertuos smile.gif bigsmile.gif

Žiūriu, visa chebra pamažu LT renkasi tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Va čia atėjo man pasiūlymas:

http://grupinis.lt/v...riber_hash=o8n7

O jūs ką, negavot???
Ar pas jus tik Baskovai etc. visokie eina ? biggrin.gif
Papildyta:
Ir kas dar naujo pas mane.

Be to, kad nesvietiškai tebemyliu BJ naują albumą (nėra jų pats geriausias, aišku, bet man pats mylimiausias dabar) , tai dar atradau šiom dienom labai fainą dainą wub.gif wub.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=zIDPPzCT4Ew

Šitas atlikėjas beje irgi pavasarį koncertuos LT. Taip patiko ta daina, kad pradėjau zonduoti jo kūrybą. Tai per vakar/šiandien daugumą jo dainų pračekinau.
Deja panašių neradau. Radau dar dvi, kurios sudomino, paklausius daugiau, gal net labai užaugs. Bet visgi visumoje tai didžioji dalis jo kūrybos not my cup of tea.
Nors objektyviai žiūrint tikrai geras atlikėjas, susidariau įspūdį. Skonio ypatumai tiesiog.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 04, 18:33)
aaai, tai kad išvis bardakas kažkoks - sunervino, dabar net neaišku, ar bus EV Ukrainoj girdėjau per Ukr žinias... tipo nelabai jie ką spėja pasiruošt...

ajajai...
Bet tai dar matyt neaišku unsure.gif O gal ir spės? Yra dar šiek tiek laiko. Bet aišku, kai šalyje tokia padėtis neaiški, nualinta jinai tų visų invazijų, tai... Juos tikrai galima suprasti.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 04, 19:16)
Oo, Blackkiss, pagaliau parsiradai thumbup.gif Kur buvai dingus?  Jau galvojau gal reiks Rudolfus pasikinkyt ir važiuot su Ingėnu tavęs ieškot, iš pusnies kokios traukt

---
nu tai pamatė besiraitančią paną ir susilydė gal ar kaip čia paaiškint
---

Nežinau kas jam čia ant žiemos pasidarė  Būna žmonės ant pavasario pasiunta, o tas ant žiemos

------

Ai, tiesa, pamiršau pasakyt - kokia elegantiška šįmet Vilniaus eglė  Bent jau iš toli tai labai gražiai atrodo wub.gif Prabangi tokia. Buvot iš arti pažiūrėt?

ale tiksliai laugh.gif

-----

visai gali būt biggrin.gif Nors jei aš būčiau vyras, kas žino, gal ir man visai patiktų smile.gif
------

bet tai kas tada jo pavasarį laukia? biggrin.gif Morčius koks nors visai, ne? tongue.gif tongue.gif blush2.gif

---
dar nebuvau pažiūrėt, bet būtinai tai padarysiu.
Man ji laaaaaabai graži. Pasakiška tokia, kaip stebuklinga. Ir subtili. Man patinka, kai mažai spalvų papuošimuose.
Buvo kažkuriais metais labai mano skonio eglė. Bet šita turbūt pati gražiausia, kiek prisimenu.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 04, 20:17)
dar renginį tokį reikėjo vest, nu žooodžiu
-----

taip, va tas ir pikčiausia... prie ko išvis jie - 3vt tik laimėjo.. tegul jau tada Australijoj būna

Vau bigsmile.gif Atsakingas ir sunkus dalykas, bet tai va šaunuolė, susitvarkei victory.gif

-----
su ta Australija tai... Vat iš tiesų, įdomu, jei Australija būtų laimėjusi, nelabai tikiu, kad ten būtų rengę EV. Gal UK būtų perleidusi teises? Juk visgi tai Karalystei priklauso.

Dėl Rusijos tai... Įsivaizduoju, kad Ukrainai būtent toks variantas būtų absoliučiai pats skaudžiausias

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 06, 22:45)
ne tai mano idėja buvo prastovėt tylom 3 min, kokios dar dainos
-----

tai buvo mirksiukas.gif Bet juk galima viską patobulinti iki pavasario biggrin.gif

Tiesa, žinok, ką skaičiau apie EV įvykius? Juk Pilvelytė dalyvaus su Amintos parašyta daina bigsmile.gif Na labai suintrigavo bigsmile.gif
Aišku, ji nei Aminata, nei Justukas, bet...
Įdomu, kas per daina.

-------

aš tik nuotraukas mačiau, tai man irgi be ryšio kažkaip pasirodė. Ypač po Katedros eglės.
Ir iš viso 2 gal net nebūtinos? Kažkoks sviestas sviestuotas gaunasi.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 07, 21:27)

mat kaip... unsure.gif unsure.gif
Tai reiškia, jam dėl to ir nesinorėjo nieko rašyt. Na o tai ką rašyt tokiu atveju jam pačiam tiesą sakant? Tikrai būna tokių atvejų, ir daugiau nei galima įsivaizduot. Ir pas labai dideles žvaigždes. Bet tai atlikėjai tokių dalykų juk net neviešina. Nebent paskui kažkas iškapsto (kokie žurnalistai etc.).

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 07, 22:35)

Mačiau Klaipėdoj labai gražus sniego rutulys padarytas wub.gif (kompozicija su Anike sukurta)

-------
Bet šiaip tai man nesuvokiama KAIP žmonės į kokį Baskovą ar NVO susirenka kiekvieną kartą doh.gif doh.gif doh.gif O kai jau kokybiškas Rusijos atlikėjas atvyksta, tai bilietų neparduoda blink.gif doh.gif Nesuprantu, rimtai.. Gal dėl to, kad ne vatnikas doh.gif

nemačiau, bet skamba gražiai.

------
tai jau tikrai...
Ir į tuos Ruki Verch visokius. Matyt tie baskoviniai ir kirkoroviniai nuo labai senų laikų savo gerbėjų armiją gal turi?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 07, 22:35)
Tai nieko, apsiprasi scenoj ir dainuot užsimanysi
----
Žiūriu aš tą Viešbutį, tai lyg ir įsivažiuoja po truputį. 7 serijas pažiūrėjau, tai įdomiau pasidarė kažkaip. Nu bet vistiek ne kaip Virtuvė
----
Kažkaip keistai Bet juk dar pora savačių buvo likę iki koncerto, kai atšaukė
------
Bet šiaip tai man nesuvokiama KAIP žmonės į kokį Baskovą ar NVO susirenka kiekvieną kartą  O kai jau kokybiškas Rusijos atlikėjas atvyksta, tai bilietų neparduoda  Nesuprantu, rimtai.. Gal dėl to, kad ne vatnikas

tai kad čia vienitelis šansas laimėt ta mano idėja lotuliukas.gif
------
aš irgi 7 pažiūrėjau, bet man labai lame... vat Dimkos su Vitia nėr - ir nėr serialo..
-------
man ne keista... atsiminkit, visą laiką sakiau, kad neišpirks tų bilietų... o porą savaičių ne DAR, o TIK.. taigi atllikėją įspėt anksčiau reik, o ne savaitę prieš, planuojas laiką žmonės smile.gif ir tai man keista, kad tiek mažai laiko likus iki konco atšaukė... ir dar pinigus iškart grąžino, matyt net nebuvo sutarę dėl kompensacijos..
-------
tai vat kad... sakau toks atlikėjas, kad vatnikai neina, o lietuviai neina, nes rusas... va ir nelieka auditorijos biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 07, 23:10)

merdžinos, o tai žinot paskutinę naujieną ?  Taigi Blue kitais metais Kaune koncertuos
Žiūriu, visa chebra pamažu LT renkasi 
--------------
O jūs ką, negavot???
Ar pas jus tik Baskovai etc. visokie eina ? 
--------
------
Bet tai dar matyt neaišku  O gal ir spės?
-----
bet tai kas tada jo pavasarį laukia?
---
Buvo kažkuriais metais labai mano skonio eglė. Bet šita turbūt pati gražiausia, kiek prisimenu.
------
Vau  Atsakingas ir sunkus dalykas, bet tai va šaunuolė, susitvarkei 
-----
su ta Australija tai... Vat iš tiesų, įdomu, jei Australija būtų laimėjusi, nelabai tikiu, kad ten būtų rengę EV. Gal UK būtų perleidusi teises? Juk visgi tai Karalystei priklauso.
------
Tiesa, žinok, ką skaičiau apie EV įvykius? Juk Pilvelytė dalyvaus su Amintos parašyta daina:  Na labai suintrigavo
------
Tai reiškia, jam dėl to ir nesinorėjo nieko rašyt. Na o tai ką rašyt tokiu atveju jam pačiam tiesą sakant?

ooo, geras bigsmile.gif eisi? smile.gif ale klausykit, paskelbė, kad Robis atvažiuoja, tada Blue.. eiliškumas pagal mūsų scenarijų lotuliukas.gif who's next? laugh.gif o man kokia naujiena šiandien, net su kėde pašokau - taigi mano mylimi cirque du soleil atvaro wub.gif
-------
nea, tik tokie matomai biggrin.gif
-------
labai faina šita, bet daugiau irgi nelabai susidūrus su šituo atlikėju smile.gif visai norėčiau čia pamatyt The Lumineers smile.gif bet pasvajosiu ir praeis biggrin.gif
-------
nu neaišku, bet....
-------
na, priminus aną pavasarį, ne mum su tuktuke juoktis iš kitų laugh.gif
------
man per moderni atrodo.. kaip žinia, aš mėgstu kalėdoms margumynus ir žaisliukai mano patys mylimiausi senoviniai smile.gif
-------
ačiū 4u.gif
-------
oi ne, tikrai nebūtų... gal būtų antrą vt laimėjus šalis...
------
aha girdėjau, ot nerimstanti siela... nu išrinktų ją pagaliau, ir gal nebesivaidentų, dievaž atsibodo... nors įdomu kas per daina.. beje, kaip sunervino, iškrito Aminata iš projekto, nors ŽIAURIAI gerai sudainavo...
-------
ne, tai čia jau faktas, kad nieko tada nerašysi biggrin.gif vat dėl to ir kilo man įtarimas iškart, nes sakau S ne iš tų žmonių, kurie neatsiprašytų, jei dėl jo kaltės atšaukia..
beje, fainą fotkę radau smile.gif
https://www.instagra...y=lazarevsergey
Atsakyti
Sveikos :4u

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 08, 01:10)
merdžinos, o tai žinot paskutinę naujieną ? Taigi Blue kitais metais Kaune koncertuos 
Žiūriu, visa chebra pamažu LT renkasi
Va čia atėjo man pasiūlymas:
http://grupinis.lt/v...riber_hash=o8n7
O jūs ką, negavot???
Ar pas jus tik Baskovai etc. visokie eina ?
-------------
atradau šiom dienom labai fainą dainą 
Šitas atlikėjas beje irgi pavasarį koncertuos LT. Taip patiko ta daina, kad pradėjau zonduoti jo kūrybą. Tai per vakar/šiandien  daugumą jo dainų pračekinau.
Deja panašių neradau. Radau dar dvi, kurios sudomino, paklausius daugiau, gal net labai užaugs. ----

bet tai kas tada jo pavasarį laukia? Morčius koks nors visai, ne?

---

Man ji laaaaaabai graži. Pasakiška tokia, kaip stebuklinga. Ir subtili. Man patinka, kai mažai spalvų papuošimuose.
-------

Tiesa, žinok, ką skaičiau apie EV įvykius? Juk Pilvelytė dalyvaus su Amintos parašyta daina Na labai suintrigavo
Aišku, ji nei Aminata, nei Justukas, bet...
Įdomu, kas per daina.

-------
nemačiau, bet skamba gražiai.
------
Ir į tuos Ruki Verch visokius. Matyt tie baskoviniai ir kirkoroviniai nuo labai senų laikų savo gerbėjų armiją gal turi?

Nu geras čia biggrin.gif Aš tai negavau tokių pasiūlymų. Ko gero, tik baskovus man siuntinėja doh.gif
Nors ne, tiesa, gi vakar gavau dar Cirque du soleil, bet jau mačiau, kad ir Blackkiss gavo.
Bet tai, kaip supratau, Blue tik kaip svečiai tame koncerte bus tarp kitų "zviozdų". Turbūt kokią 1-2 dainas padainuos unsure.gif Gal dėl to ir jokio straipsnio nebuvo apie juos(o gal tiesiog pražiopsojau).
---

Aha, faina thumbup.gif "Another love" iš jo repertuaro man labai patinka , dar kažkokia yra faina (bet visumoj tai nelabai daug jo dainų žinau). Beje, ar čia tik man ta "Silhouette" kažkaip kalėdiškai skamba?

Pasirelaksavimui visai gerai turėtų tas jo koncertas tikti.
--

Nu greičiausiai lotuliukas.gif
---
Man irgi labai graži wub.gif Man ne kiek pasakiška, kiek elegantiška ir prabangi (man pasakiška pernykštė buvo - tas nykštukų ar trolių namelis wub.gif ). Ši jau grynai tokia suaugusių žmonių eglė biggrin.gif Nors man, kaip kažkada sakiau, labiau patinka spalvotos, truputį kičinės kalėdinės eglutės, su žaisliukais-pasakų veikėjais, bet šita, nors ir minimalistinė, labai sužavėjo. Tokia gėdos nepadarytų ir pastatyta kokiame Paryžiuje ar Milane biggrin.gif
Apie Kauną šį kartą gal patylėsiu blush2.gif biggrin.gif Nu bandyta kažkas įdomaus padaryt, bet gavosi ne eglė, o karuselė(nors iš arti dar nebuvau) doh.gif Bet nuotraukose mačiau, kad žaisliukai iš pernai metų, kai kurie nelabai proporcingai atrodo. Nesuprantu tada, kur ten tokius pinigus sukišo tam papuošimui doh.gif Pernykštė man patiko, bet šių metų, tai kažkaip... Žodžiu, Kaunas vietoj eglės karuselę turi doh.gif biggrin.gif Nors, kiek girdėjau, tai vaikams labai patinka biggrin.gif
---
Ogi sakė, kad nebedalyvaus laugh.gif Nesuvokiu, kam karksėt apie tą nedalyvavimą, jei nebuvo iki galo nusprendus. Taip ir sakytų - jei turėsiu tinkamą dainą, tada dalyvausiu. O jau kai pradeda kalbėt, kad neee, tkrai nedalyvausiu, ir daro atvirkščiai, tai labai nerimtai skamba.
Šiaip labai įdomu kokią ten dainą Aminata jai davė. Kažin kada atrankos prasidės?

---

Va, radau tokį video, kur matosi:
https://www.youtube....h?v=yp1gWODxk4A

(maždaug nuo 0:20 iš arčiau pritrauktas). Kažkas magiško man tas sniego rutulys :wub

Eglutė man jų irgi laaabai faina wub.gif Padovanojo klaipėdiečių šeima( iš savo kiemo smile.gif ) Šių metų papuošimus suskirstyčiau taip: Elegancija ir prabanga - Vilnius, kalėdinis jaukumas - Klaipėda. Nu o Kaunas - išskirtinai vaikams laugh.gif
---

Tai turbūt..
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 08, 01:59)
tai kad čia vienitelis šansas laimėt ta mano idėja
------
aš irgi 7 pažiūrėjau, bet man labai lame... vat Dimkos su Vitia nėr - ir nėr serialo..
-------
tai vat kad... sakau toks atlikėjas, kad vatnikai neina, o lietuviai neina, nes rusas... va ir nelieka auditorijos
---
ale klausykit, paskelbė, kad Robis atvažiuoja, tada Blue.. eiliškumas pagal mūsų scenarijų who's next?
o man kokia naujiena šiandien, net su kėde pašokau -  taigi mano mylimi cirque du soleil atvaro
-------
na, priminus aną pavasarį, ne mum su tuktuke juoktis iš kitų
------
man per moderni atrodo.. kaip žinia, aš mėgstu kalėdoms margumynus ir žaisliukai mano patys mylimiausi senoviniai
-------
aha girdėjau, ot nerimstanti siela... nu išrinktų ją pagaliau, ir gal nebesivaidentų, dievaž atsibodo...  nors įdomu kas per daina..
beje, kaip sunervino, iškrito Aminata iš projekto, nors ŽIAURIAI gerai sudainavo...
-------
ne, tai čia jau faktas, kad nieko tada nerašysi  vat dėl to ir kilo man įtarimas iškart, nes sakau S ne iš tų žmonių, kurie neatsiprašytų, jei dėl jo kaltės atšaukia..
beje, fainą fotkę radau

lotuliukas.gif Eik tu, nenurašyk mūsų, kai pavarytume, tai stogas pradėtų kilnotis bigsmile.gif lotuliukas.gif
---
O Virtuvę pabaigei? laugh.gif Galėtų bent keliose Viešbučio serijose ir anie pasirodyt..
--
nu jo, kažkokia nesąmonė gaunasi.. Bet tai kaip tada Latvijoj net porą koncertų padarė g.gif Nu rusų koncentracija didesnė pas juos, ir taip išeina, ne vatiniai dauguma g.gif
---
bet tikrai biggrin.gif Gal BJ tongue.gif

Aha, ir aš gavau pranešimą apie juos. O tu skaitei, čia neseniai vėl nukrito kažkoks jų akrobatas unsure.gif Aš tai turbūt bijočiau ir eit į tuos jų pasirodymus doh.gif biggrin.gif
---
nu jo.. lotuliukas.gif blush2.gif
---
ir man taip drinks_cheers.gif Bet vistiek kažkaip patinka man Vilniaus eglė wub.gif
--
loool :lol

Tai gal jau buvo išsigandę, kad gali latvė laimėt unsure.gif
Aš tą Lt X faktorių žiūriu, bet tai nesuprantamas man toks dalykas. Kodėl per kėdžių iššūkį daugelis dalyvių dainavo puikiai, o dabar, kas vyksta per tiesiogines transliacijas, tai.. doh.gif Gal jie per kėdžių iššūkį būna atšlifavę porą dainų ir viskas. O kai reikia vis naujas ruošt kas savaitę - ir viskas, dingsta "talentas" doh.gif Daugelis nusidainuoja ištisai.. Ir kas keisčiausia, kad komisija to net neužsimena. Jei kas dar nors kiek normaliau pakomentuoja, tai Marijonas. Visi kiti - tuščiai plepa ir tiek. Viena grupė visiškai sugadino Radiohead dainą Creep, o visiems žiauriai patiko doh.gif
Pajunginėju per kanalus - tuo pačiu metu duetus rodo per lnk. Tai viena pora sudominus yra - Storpirščio sūnus su Liepa.
----
Kaaaip gerai jis čia atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gruodžio 2016 - 13:29
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 08, 13:29)

Apie Kauną šį kartą gal patylėsiu Nu bandyta kažkas įdomaus padaryt, bet gavosi ne eglė, o karuselė(nors iš arti dar nebuvau)
---
Ogi sakė, kad nebedalyvaus Nesuvokiu, kam karksėt apie tą nedalyvavimą, jei nebuvo iki galo nusprendus.
---
Va, radau tokį video, kur matosi:
https://www.youtube....h?v=yp1gWODxk4A
---
Eik tu, nenurašyk mūsų, kai pavarytume, tai stogas pradėtų kilnotis
---
O Virtuvę pabaigei?  Galėtų bent keliose Viešbučio serijose ir anie pasirodyt..
--
nu jo, kažkokia nesąmonė gaunasi.. Bet tai kaip tada Latvijoj net porą koncertų padarė
--
Aha, ir aš gavau pranešimą apie juos. O tu skaitei, čia neseniai vėl nukrito kažkoks jų akrobatas unsure.gif Aš tai turbūt bijočiau ir eit į tuos jų pasirodymus 
---
Gal jie per kėdžių iššūkį būna atšlifavę porą dainų ir viskas.

man visai gražiai iš fotkės žiūrėjosi smile.gif nors buvo draugė, sakė ta karuselė dar ir sugedus buvo rolleyes.gif
-----
joke'as gal buvo biggrin.gif
------
rutulys labai gražu wub.gif eglė tai man nea... kažkokia lempučių pakaba unsure.gif Raudondvary labai gražiai mačiau papuošta wub.gif
--------
nu mum tai jau jis seniai kilnojasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-------
tai sakau kad ne biggrin.gif dabar jau tą žiūriu, tai nesimėtysiu smile.gif
--------
kad ne tas žodis didesnė koncentracija - žinok, kai buvau Rygoj, negirdėjau praktiškai latvių kalbos - vien rusiškai šnekėjo.. nu tai nieko keisto.. bet pagalvojau, kaip nemalonu turi būt artistui, kad atšaukia dėl neišpirktų bilietų... nors man keista, kaip jis išvis sugalvojo čia atsigrūst bandyt biggrin.gif į kai kurias kur 12 taškų davė nevažiuoja, o vat į LT iškart suplanavo biggrin.gif
-------
joo, ir aną savaitę žuvo vieno iš CdS įkūrėjų sūnus... verysad.gif mechanikas... o dėl bijojimo eit tai nėr ko, nes kur žmonės sėdi (o pasirodymo metu, jie visur sėdi taip gaunas), jie naudoja apsaugas..
----------
matyt taip ir yra - vienos dainos daininykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 09, 02:20)
man visai gražiai iš fotkės žiūrėjosi  nors buvo draugė, sakė ta karuselė dar ir sugedus buvo 
-----
joke'as gal buvo
------
rutulys labai gražu  eglė tai man nea... kažkokia lempučių pakaba Raudondvary labai gražiai mačiau papuošta
--------
nu mum tai jau jis seniai kilnojasi
-------
tai sakau kad ne  dabar jau tą žiūriu, tai nesimėtysiu
--------
bet pagalvojau, kaip nemalonu turi būt artistui, kad atšaukia dėl neišpirktų bilietų...
nors man keista, kaip jis išvis sugalvojo čia atsigrūst bandyt į kai kurias kur 12 taškų davė nevažiuoja, o vat į LT iškart suplanavo
-------
joo, ir aną savaitę žuvo vieno iš CdS įkūrėjų sūnus...  mechanikas... 
o dėl bijojimo eit tai nėr ko, nes kur žmonės sėdi (o pasirodymo metu, jie visur sėdi taip gaunas), jie naudoja apsaugas..
----------
matyt taip ir yra - vienos dainos daininykai

blink.gif normaliai doh.gif Tiek sukišo pinigų į papuošimą ir paskui net nebeveikia kas turi veikt doh.gif
Nu reiks prisiruošt kada nueit gyvai pažiūrėt kaip ten viskas atrodo. Gal pasirodys gražiau nei kad šiuo metu susidarytas įspūdis.
---
Tai ji, man atrodo, jau kelinti metai iš eilės taip joke'ina laugh.gif O gal su kokia Mia maišau? g.gif Ai, nu panašiai pliurpia abi, kad nebedalyvaus, susimaišo kur kuri ten prisižada lotuliukas.gif
---
Tai, matyt, rutulys ten šiais metais pagrindinis akcentas wub.gif Eglė paprastai papuošta, bet pati eglė man laaabai graži wub.gif Dabar retai kur pamatysi tokią tikrą eglę - visur tos kūginės konstrukcijos, kurios man nelabai blush2.gif
--
Ai, nu jo, kažkaip nepagalvojau apie tai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Galvojau gal reaktyviniu greičiu pabaigei ir aną laugh.gif O tai tau dar Virtuvės daug liko ar tik kelios serijos? Net pavydas paėmė, kad dar turi likusių nematytų tongue.gif Aš, pamenu, per kelis kartus sužiūrėjau doh.gif Surijau tokiu greičiu kaip gezas bambalį :lauh:

(biškį ne į temą, bet neatsistebiu kaaaip daugelis žmonių sugeba valgyt reaktyviniu greičiu blink.gif Nu visada aš paskutinė pavalgau biggrin.gif )
---
Ne tas žodis kaip nemalonu.. :sutinku Bet ir šiaip, geriau jau būtų dėl jo kaltės buvęs tas atšaukimas, tai tokiu atveju juk dar būtų didesnis šansas, kad dar kada atvyktų..
Tai čia gal NVO jį paskatino - maždaug - pas mane pilnos salės susirenka, tai ir pas tave susirinks. Nu tiesą sakant, ir aš neabejojau, kad susirinks, jei jau pas visokius baskovus ir kirkorovus susirenka doh.gif Bet, kaip Ingėnas sakė, greičiausiai anie turi savo senų klausytojų ratą dar nuo senų laikų, o va Seriožka jau jaunesnei kartai priklauso. Geriau jau būtų vienam Latvijos mieste neišpirkę, o Vilniuj išpirkę. Gaila, kad nesukels jam teigiamų įspūdžių Lietuva.. Būtų kitas atlikėjas, tai dzin, bet dabar tai tikrai labai gaila..
---
eina sau...verysad.gif

O tai kokiuose pasirodymuose jie čia vis susižaloja? Ta prasme, gal yra kokie, kur ne žiūrovams skirti konkursai ir pan.? Ar per repeticijas?
--
nu grynai :oh
Papildyta:
Dar tokia mintis atėjo - kažin kaip būtų buvę, jei S Kaune būtų rengęs koncertą g.gif Gal būtų surinkęs publiką g.gif Vistik Kaune kažkaip rusų atlikėjai visai nekoncertuoja(bent jau nepamenu kada tai būtų buvę), tai gal būtų surinkęs g.gif Nes Vilniuj tai labai jau ten įvairovė atlikėjų, tik spėk sekt tvakaraščius.
Papildyta:
Ai, va dar ką prisiminiau biggrin.gif Kažkada seniau buvau vienam labai linksmam spektakly, vis pamirštu jums parekomenduot. Šiaip Domino teatro kūrybos nelabai mėgstu, bet šitas tai žiauriai patiko thumbup.gif Vadinasi "Žirklės". Tiek prisijuokiau, kad šakės biggrin.gif Ypatingai Kvoščiauskas Eimutis prijuokino, taip pat Larisa Kalpokaitė.Ten toks spektaklio žanras atkeliavęs iš Amerikos, kai ir žiūrovai dalyvauja veiksme ir galiausiai nulemia spektaklio pabaigą :super Per pertrauką irgi vaidinimas vyksta laugh.gif Nu ten reik pamatyt, sunku nupasakot, bet juoko dozė tai nereali tikrai ir per patį spektaklį, ir per pertrauką (tik nežinau ar pertraukas visur panašiai vaidina, ar ten jiems ekspromtu gaunasi, priklausomai nuo situacijos biggrin.gif ) Net nesinori išeit prasivaikščiot per pertrauką, kad ko nepraleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 07, 23:59)

man ne keista... atsiminkit, visą laiką sakiau, kad neišpirks tų bilietų... o porą savaičių ne DAR, o TIK.. taigi atllikėją įspėt anksčiau reik, o ne savaitę prieš, planuojas laiką žmonės ir tai man keista, kad tiek mažai laiko likus iki konco atšaukė... ir dar pinigus iškart grąžino, matyt net nebuvo sutarę dėl kompensacijos..
-------
tai vat kad... sakau toks atlikėjas, kad vatnikai neina, o lietuviai neina, nes rusas... va ir nelieka auditorijos

------
ooo, geras  eisi?
-------
ale klausykit, paskelbė, kad Robis atvažiuoja, tada Blue.. eiliškumas pagal mūsų scenarijų  who's next?

----
o man kokia naujiena šiandien, net su kėde pašokau -  taigi mano mylimi cirque du soleil atvaro 
-------

na, priminus aną pavasarį, ne mum su tuktuke juoktis iš kitų
------
man per moderni atrodo.. kaip žinia, aš mėgstu kalėdoms margumynus ir žaisliukai mano patys mylimiausi senoviniai
-------

ne, tai čia jau faktas, kad nieko tada nerašysi vat dėl to ir kilo man įtarimas iškart, nes sakau S ne iš tų žmonių, kurie neatsiprašytų, jei dėl jo kaltės atšaukia..

------
beje, fainą fotkę radau

ne, tai čia faktas... Labai nemalonu tokie dalykai verysad.gif
-----

bet kad jis į politiką net nelabai lenda, kaip suprantu.
Reiktų šiaip atskirti muziką nuo politikos. Na išskyrus tuos atvejus, kai labai aršiai reiškiasi (kaip kokie Gazmanovai ar kas ten).

------

net nežinau, svarstau dar. Jei būčiau Kaune, tai nupėdinčiau. O dabar dar neapsisprendžiau.

-------

ale tikrai tongue.gif

-----

fainai, džiaugiuosi už tave 4u.gif

-----

na man irgi nereiktų juoktis, sakyčiau smile.gif Nes... pastoviai įklipstu kažkur. Niekada matyt nepasimokysiu.
Pavasarį tai nežinau, kokios nors profilaktikos gal reiks imtis ar ką smile.gif

-----

ai, na tada taip. Jei mėgsti tas senoviškas, tai čia visai kitas reikalas. O aš būtent tas modernesnes ir mėgstu.

-----

na labai lievai čia jam gavosi...

-----

labai gerai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti