Sveikos :4u
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 08, 01:10)
merdžinos, o tai žinot paskutinę naujieną ? Taigi Blue kitais metais Kaune koncertuos
Žiūriu, visa chebra pamažu LT renkasi
Va čia atėjo man pasiūlymas:
http://grupinis.lt/v...riber_hash=o8n7
O jūs ką, negavot???
Ar pas jus tik Baskovai etc. visokie eina ?
-------------
atradau šiom dienom labai fainą dainą
https://www.youtube....h?v=zIDPPzCT4Ew
Šitas atlikėjas beje irgi pavasarį koncertuos LT. Taip patiko ta daina, kad pradėjau zonduoti jo kūrybą. Tai per vakar/šiandien daugumą jo dainų pračekinau.
Deja panašių neradau. Radau dar dvi, kurios sudomino, paklausius daugiau, gal net labai užaugs. ----
bet tai kas tada jo pavasarį laukia? Morčius koks nors visai, ne?
---
Man ji laaaaaabai graži. Pasakiška tokia, kaip stebuklinga. Ir subtili. Man patinka, kai mažai spalvų papuošimuose.
Buvo kažkuriais metais labai mano skonio eglė. Bet šita turbūt pati gražiausia, kiek prisimenu.
-------
Tiesa, žinok, ką skaičiau apie EV įvykius? Juk Pilvelytė dalyvaus su Amintos parašyta daina Na labai suintrigavo
Aišku, ji nei Aminata, nei Justukas, bet...
Įdomu, kas per daina.
-------
nemačiau, bet skamba gražiai.
------
Ir į tuos Ruki Verch visokius. Matyt tie baskoviniai ir kirkoroviniai nuo labai senų laikų savo gerbėjų armiją gal turi?
Nu geras čia

Aš tai negavau tokių pasiūlymų. Ko gero, tik baskovus man siuntinėja

Nors ne, tiesa, gi vakar gavau dar Cirque du soleil, bet jau mačiau, kad ir Blackkiss gavo.
Bet tai, kaip supratau, Blue tik kaip svečiai tame koncerte bus tarp kitų "zviozdų". Turbūt kokią 1-2 dainas padainuos

Gal dėl to ir jokio straipsnio nebuvo apie juos(o gal tiesiog pražiopsojau).
---
Aha, faina

"Another love" iš jo repertuaro man labai patinka , dar kažkokia yra faina (bet visumoj tai nelabai daug jo dainų žinau). Beje, ar čia tik man ta "Silhouette" kažkaip kalėdiškai skamba?
Pasirelaksavimui visai gerai turėtų tas jo koncertas tikti.
--
Nu greičiausiai

---
Man irgi labai graži

Man ne kiek pasakiška, kiek elegantiška ir prabangi (man pasakiška pernykštė buvo - tas nykštukų ar trolių namelis

). Ši jau grynai tokia suaugusių žmonių eglė

Nors man, kaip kažkada sakiau, labiau patinka spalvotos, truputį kičinės kalėdinės eglutės, su žaisliukais-pasakų veikėjais, bet šita, nors ir minimalistinė, labai sužavėjo. Tokia gėdos nepadarytų ir pastatyta kokiame Paryžiuje ar Milane
Apie Kauną šį kartą gal patylėsiu

Nu bandyta kažkas įdomaus padaryt, bet gavosi ne eglė, o karuselė(nors iš arti dar nebuvau)

Bet nuotraukose mačiau, kad žaisliukai iš pernai metų, kai kurie nelabai proporcingai atrodo. Nesuprantu tada, kur ten tokius pinigus sukišo tam papuošimui

Pernykštė man patiko, bet šių metų, tai kažkaip... Žodžiu, Kaunas vietoj eglės karuselę turi

Nors, kiek girdėjau, tai vaikams labai patinka

---
Ogi sakė, kad nebedalyvaus

Nesuvokiu, kam karksėt apie tą nedalyvavimą, jei nebuvo iki galo nusprendus. Taip ir sakytų - jei turėsiu tinkamą dainą, tada dalyvausiu. O jau kai pradeda kalbėt, kad neee, tkrai nedalyvausiu, ir daro atvirkščiai, tai labai nerimtai skamba.
Šiaip labai įdomu kokią ten dainą Aminata jai davė. Kažin kada atrankos prasidės?
---
Va, radau tokį video, kur matosi:
https://www.youtube....h?v=yp1gWODxk4A
(maždaug nuo 0:20 iš arčiau pritrauktas). Kažkas magiško man tas sniego rutulys :wub
Eglutė man jų irgi laaabai faina

Padovanojo klaipėdiečių šeima( iš savo kiemo

) Šių metų papuošimus suskirstyčiau taip: Elegancija ir prabanga - Vilnius, kalėdinis jaukumas - Klaipėda. Nu o Kaunas - išskirtinai vaikams

---
Tai turbūt..
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 12 08, 01:59)
tai kad čia vienitelis šansas laimėt ta mano idėja
------
aš irgi 7 pažiūrėjau, bet man labai
lame... vat Dimkos su Vitia nėr - ir nėr serialo..
-------
tai vat kad... sakau toks atlikėjas, kad vatnikai neina, o lietuviai neina, nes rusas... va ir nelieka auditorijos
---
ale klausykit, paskelbė, kad Robis atvažiuoja, tada Blue.. eiliškumas pagal mūsų scenarijų who's next?
o man kokia naujiena šiandien, net su kėde pašokau - taigi mano mylimi cirque du soleil atvaro
-------
na, priminus aną pavasarį, ne mum su tuktuke juoktis iš kitų
------
man per moderni atrodo.. kaip žinia, aš
mėgstu kalėdoms margumynus ir žaisliukai mano patys mylimiausi senoviniai
-------
aha girdėjau, ot nerimstanti siela... nu išrinktų ją pagaliau, ir gal nebesivaidentų, dievaž atsibodo... nors įdomu kas per daina..
beje, kaip sunervino, iškrito Aminata iš projekto, nors ŽIAURIAI gerai sudainavo...
-------
ne, tai čia jau faktas, kad nieko tada nerašysi vat dėl to ir kilo man įtarimas iškart, nes sakau S ne iš tų žmonių, kurie neatsiprašytų, jei dėl jo kaltės atšaukia..
beje, fainą fotkę radau
https://www.instagra...y=lazarevsergey

Eik tu, nenurašyk mūsų, kai pavarytume, tai stogas pradėtų kilnotis

---
O Virtuvę pabaigei?

Galėtų bent keliose Viešbučio serijose ir anie pasirodyt..
--
nu jo, kažkokia nesąmonė gaunasi.. Bet tai kaip tada Latvijoj net porą koncertų padarė

Nu rusų koncentracija didesnė pas juos, ir taip išeina, ne vatiniai dauguma

---
bet tikrai

Gal BJ
Aha, ir aš gavau pranešimą apie juos. O tu skaitei, čia neseniai vėl nukrito kažkoks jų akrobatas

Aš tai turbūt bijočiau ir eit į tuos jų pasirodymus
---
nu jo..

---
ir man taip

Bet vistiek kažkaip patinka man Vilniaus eglė
--
loool :lol
Tai gal jau buvo išsigandę, kad gali latvė laimėt
Aš tą Lt X faktorių žiūriu, bet tai nesuprantamas man toks dalykas. Kodėl per kėdžių iššūkį daugelis dalyvių dainavo puikiai, o dabar, kas vyksta per tiesiogines transliacijas, tai..

Gal jie per kėdžių iššūkį būna atšlifavę porą dainų ir viskas. O kai reikia vis naujas ruošt kas savaitę - ir viskas, dingsta "talentas"

Daugelis nusidainuoja ištisai.. Ir kas keisčiausia, kad komisija to net neužsimena. Jei kas dar nors kiek normaliau pakomentuoja, tai Marijonas. Visi kiti - tuščiai plepa ir tiek. Viena grupė visiškai sugadino Radiohead dainą Creep, o visiems žiauriai patiko
Pajunginėju per kanalus - tuo pačiu metu duetus rodo per lnk. Tai viena pora sudominus yra - Storpirščio sūnus su Liepa.
----
Kaaaip gerai jis čia atrodo