QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 20:32)
Gal ir taip. Įdomu po to karto, agentūra vėl vežė į tą viešbutį ar jau kitą parinko. Vistiek turbūt buvo daug besiskundusių?
---
Na, prieš kelis metus tai ir aš girdėdavau dar. Buvo nauja daina labai populiari (bet visiškai ne jo stiliaus ) Man tai limpa tik senas jo repertuaras.. Gerai, kad koncertuose pagrinde senos dainos ir būna.
--
Aha, ar tai 4 ar 3 kartus jau tikrai buvęs. Na, bet Kaune tai tik pirmą kartą koncertavo
---
Norėjau kaip tik tą ir sakyt
--
na, vistiek visiems niekad neįtiks 100 proc. Nors tikrai keista, kad ir dėl šito video yra besikabinėjančių Man tai ir daina iš karto labai patiko Aišku, video tik sustiprino įspūdį.
---
Tas dainos pavadinimas tai tiesiog tobulai parinktas. Labai simboliškas. O ir šiaip juk daug įvairių istorijų galima sudėt į jį Kad ir Ričio išdavystė irgi paliko randą ten(čia jei labiau simboliškai žiūrėt). Aš kaip suprantu, tai čia dvi reikšmes tas "scars" gali turėt (t.y. žymė ir randas). Žiūrint į kurią pusę interpretuosi

Žinau tik, kad pirmą kartą į tą. Paskui anketas pildom. Tai aš parašiau, aišku, tą nusiskundimą. Manau, ne aš vienintelė.
Tiesa, kitame viešbutyje dar turėjau nuotykį, kai bemiegant blakė ant akies užšoko

Šiaip gal nebūtų taip baisu, jei ne ant veido. Kažkaip...

------
Aha, manau, mes apie tą pačią. Nors ir ta naujesnė gal populiari buvo? Kur mergina visaip trinasi video apie BA ?

------
Bet tai vistiek, Lietuvos mąstu reikia matyt žiūrėt. Nes jei norimas atlikėjas, tai juk tikrai įmanoma susiorganizuoti iki Kauno ar Vilniaus. Aišku, priklausomai dar kada tas koncertas, ar savaitgalį, ar viduryje savaitės.
Pala, kiek pamenu, dar ir Robio koncertas buvo labai panašiu metu? Kas ten žino, o gal kai kurie rinkosi vieną kurį? Ne visada ir ne kiekvienas gali į visus norimus koncertus suvaikščiot.
------
a, tai reiškia, ne man vienai. Nes kiti fanai tokių pastebėjimų nepažėrė
------
ai, nesakysiu geriau, prie ko prisikabino

-----
na, Ričį kažin ar turėjo omeny

Tiksliau būtų gal randas, manau, nes :
So I thank my lucky stars
For every crack, scratch and scar on this guitar
Nors iš esmės labai susiję man tos reikšmės.
Beje, jau žinau, kad gausiu rytoj video The devil's in the temple"

Čia ta, kur sakiau, kad viena mėgstamiausių albumo dainų (blackkiss buvo įmetusi live versiją). Bet bijojausi labai video, galvojau, kad bus dirty.
Tai yra trumpas gabaliukas įmestas, tai panašu, kad bus tikrai geriau, nei aš bijojau