Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 20:32)

Gal ir taip. Įdomu po to karto, agentūra vėl vežė į tą viešbutį ar jau kitą parinko. Vistiek turbūt buvo daug besiskundusių?
---

Na, prieš kelis metus tai ir aš girdėdavau dar. Buvo nauja daina labai populiari (bet visiškai ne jo stiliaus  ) Man tai limpa tik senas jo repertuaras.. Gerai, kad koncertuose pagrinde senos dainos ir būna.
--

Aha, ar tai 4 ar 3 kartus jau tikrai buvęs. Na, bet Kaune tai tik pirmą kartą koncertavo
---
Norėjau kaip tik tą ir sakyt
--
na, vistiek visiems niekad neįtiks 100 proc. Nors tikrai keista, kad ir dėl šito video yra besikabinėjančių Man tai ir daina iš karto labai patiko  Aišku, video tik sustiprino įspūdį.
---
Tas dainos pavadinimas tai tiesiog tobulai parinktas. Labai simboliškas. O ir šiaip juk daug įvairių istorijų galima sudėt į jį  Kad ir Ričio išdavystė irgi paliko randą ten(čia jei labiau simboliškai žiūrėt). Aš kaip suprantu, tai čia dvi reikšmes tas "scars" gali turėt (t.y. žymė ir randas). Žiūrint į kurią pusę interpretuosi smile.gif

Žinau tik, kad pirmą kartą į tą. Paskui anketas pildom. Tai aš parašiau, aišku, tą nusiskundimą. Manau, ne aš vienintelė.

Tiesa, kitame viešbutyje dar turėjau nuotykį, kai bemiegant blakė ant akies užšoko smile.gif Nuo lubų. Gal net tame pat miestelyje, jau nebepamenu. Per miegus išsigandau, numečiau, bet pagalvojau, gal prisisapnavo. Ryte įjungus šviesą ir radau tą rieboką padarėlį smile.gif Nebuvau mačiusi gyvai, tai va susipažinau smile.gif
Šiaip gal nebūtų taip baisu, jei ne ant veido. Kažkaip... biggrin.gif

------

Aha, manau, mes apie tą pačią. Nors ir ta naujesnė gal populiari buvo? Kur mergina visaip trinasi video apie BA ? biggrin.gif

------

Bet tai vistiek, Lietuvos mąstu reikia matyt žiūrėt. Nes jei norimas atlikėjas, tai juk tikrai įmanoma susiorganizuoti iki Kauno ar Vilniaus. Aišku, priklausomai dar kada tas koncertas, ar savaitgalį, ar viduryje savaitės.

Pala, kiek pamenu, dar ir Robio koncertas buvo labai panašiu metu? Kas ten žino, o gal kai kurie rinkosi vieną kurį? Ne visada ir ne kiekvienas gali į visus norimus koncertus suvaikščiot.

------
a, tai reiškia, ne man vienai. Nes kiti fanai tokių pastebėjimų nepažėrė

------
ai, nesakysiu geriau, prie ko prisikabino biggrin.gif Nors man jis tiek patiko, žiūrėjau bele kiek kartų, sukau vis ir sukau. Tai jau šį kartą nusipjaut, taip sakant, ką ten tie kiti kritikuoja smile.gif Daugumai patiko. Moterims labiau, kiek mačiau smile.gif

-----
na, Ričį kažin ar turėjo omeny smile.gif Turi jis savo asmeninę dainą smile.gif
Tiksliau būtų gal randas, manau, nes :
So I thank my lucky stars
For every crack, scratch and scar on this guitar

Nors iš esmės labai susiję man tos reikšmės.

Beje, jau žinau, kad gausiu rytoj video The devil's in the temple" bigsmile.gif clap.gif
Čia ta, kur sakiau, kad viena mėgstamiausių albumo dainų (blackkiss buvo įmetusi live versiją). Bet bijojausi labai video, galvojau, kad bus dirty.
Tai yra trumpas gabaliukas įmestas, tai panašu, kad bus tikrai geriau, nei aš bijojau smile.gif
Atsakyti
Labas

Vadinasi pasidžiaugiau vakar cool.gif
Bet tai kokio baisumo tas naujas video doh.gif
Šitaip sugadinti tokią gerą dainą su tokia nemokšiška režisūra doh.gif Visumoje blogiau net nei bijojau...
Ta kūrėjų komanda aiškiai beviltiška. Iš kur ir traukia tokius doh.gif

Labai tikiuosi, jie nieko daugiau nebekūrė ir nebekurs Džoniui unsure.gif

Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 23:45)
Tiesa, kitame viešbutyje dar turėjau nuotykį, kai bemiegant blakė ant akies užšoko  Nuo lubų. Gal net tame pat miestelyje, jau nebepamenu. Per miegus išsigandau, numečiau, bet pagalvojau, gal prisisapnavo. Ryte įjungus šviesą ir radau tą rieboką padarėlį  Nebuvau mačiusi gyvai, tai va susipažinau
Šiaip gal nebūtų taip baisu, jei ne ant veido. Kažkaip... 

------

Aha, manau, mes apie tą pačią. Nors ir ta naujesnė gal populiari buvo? Kur mergina visaip  trinasi video apie BA ? 

------

Pala, kiek pamenu, dar ir Robio koncertas buvo labai panašiu metu? Kas ten žino, o gal kai kurie rinkosi vieną kurį? Ne visada ir ne kiekvienas gali į visus norimus koncertus suvaikščiot.

blink.gif doh.gif nu eina sau doh.gif biggrin.gif Bet ir apturėjot nuotykių doh.gif Biškį beariškai pamiegojot lotuliukas.gif doh.gif Įsivaizduoju, kad tuo momentu tikrai nebuvo juokinga. Aš turbūt iki lubų būčiau pašokus, jei man taip biggrin.gif Ypač nežinant kokie ten gyviai svetimoj šaly veisiasi, tai iš viso doh.gif
---
nu ta naujesnė tai turbūt nebuvo (bent jau neteko man girdėt). Aš apie tą kalbu, kur prieš keletą metų populiari buvo( kažkaip ten Babylon.. vadinasi)
---
Aha, savaitė juos skyrė. Bet tai žinai, ir šiaip, dažniausiai tie, kurie į BA eina, tai į Robį tik retas iš tų gali eit smile.gif Visumoj labai juk skirtinga muzika.

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 02, 00:06)
Vadinasi pasidžiaugiau vakar  cool.gif
Bet tai kokio baisumo tas naujas video doh.gif
Šitaip sugadinti tokią gerą dainą su tokia nemokšiška režisūra doh.gif Visumoje blogiau net nei bijojau...
Ta kūrėjų komanda aiškiai beviltiška. Iš kur ir traukia tokius doh.gif

Labai tikiuosi, jie nieko daugiau nebekūrė ir nebekurs Džoniui  unsure.gif

unsure.gif eik tu, negi tikrai taip blogai? unsure.gif Gaila, jei šitaip.. Dar jei viena mėgstamiausių dainų. O tai kaip tau tada pasirodė ištrauka gera? g.gif O kada youtube jau bus?
Atsakyti
Oi negaliu, mergai lotuliukas.gif Kažin ką jis čia man sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif
https://twitter.com/...408051801489408

Kaip prajuokino tas jo "kreipimasis" laugh.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 02, 00:35)
Bet ir apturėjot nuotykių Biškį beariškai pamiegojot  Įsivaizduoju, kad tuo momentu tikrai nebuvo juokinga. Aš turbūt iki lubų būčiau pašokus, jei man taip  Ypač nežinant kokie ten gyviai svetimoj šaly veisiasi, tai iš viso
---
nu ta naujesnė tai turbūt nebuvo (bent jau neteko man girdėt). Aš apie tą kalbu, kur prieš keletą metų populiari buvo( kažkaip ten Babylon.. vadinasi)
---
Aha, savaitė juos skyrė. Bet tai žinai, ir šiaip, dažniausiai tie, kurie į BA eina, tai į Robį tik retas iš tų gali eit  Visumoj labai juk skirtinga muzika.
----
eik tu, negi tikrai taip blogai?  Gaila, jei šitaip.. Dar jei viena mėgstamiausių dainų. O tai kaip tau tada pasirodė ištrauka gera? O kada youtube jau bus?

Na jo, biškį beariškai tongue.gif
Aš bijau vabalų, bet tai saikingai dar bijau, reiškiasi smile.gif Be to naktį aš nebuvau tikra, galvojau, gal labai tikroviškas košmaras prisisapnavo biggrin.gif
Bet sakė, kad klykė moteriškės ir kitame kambaryje, tai ne aš viena turėjau bėdų smile.gif
Tiesa, aš tai neklykiau, atlaikiau tai kažkaip stojiškai biggrin.gif

------
aha, aš apie Babylon irgi kalbėjau. Leisdavo ją itin dažnai.

-------
na kodėl. Nėra ta muzika labai panaši, bet puikiai gali patikti tam pačiam žmogui. Mano nuomone tai jie abu yra itin universalūs. T.y. galintys patikti daugeliui.

-------

du kartus žiūrėjau, trečią žiūrėt jau kažkaip ranka nebekyla jungtis.
Beje, pradėjus žiūrėt pakrikau dėl vieno dalyko tai net viduryje dainos video sustabdžiau smile.gif Kad biškį apsiprasti smile.gif
Su ištrauka tai prigavo. Nes ten nebuvo to, kas man labiausiai nepatiko.
Turėtų youtubėj būti gal jau po savaitės. Ar po dviejų.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 02, 12:09)
Oi negaliu, mergai lotuliukas.gif Kažin ką jis čia man sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif
https://twitter.com/...408051801489408

Kaip prajuokino tas jo "kreipimasis" laugh.gif

juokingai jis į tave kreipiasi lol: lotuliukas.gif Tikrai lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif

ale tikrai, bent kad jau suprastum ką nori pasakyt :lol

Beje, o tai kur gi blackkiss dingus? Jau ilgokai nesirodo?
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 03, 22:54)
Bet sakė, kad klykė moteriškės ir kitame kambaryje, tai ne aš viena turėjau bėdų
Tiesa, aš tai neklykiau, atlaikiau tai kažkaip stojiškai

----

du kartus žiūrėjau, trečią žiūrėt jau kažkaip ranka nebekyla jungtis.
Beje, pradėjus žiūrėt pakrikau dėl vieno dalyko tai net viduryje dainos video sustabdžiau  Kad biškį apsiprasti
------
juokingai jis į tave kreipiasi
ale tikrai, bent kad jau suprastum ką nori pasakyt
----
Beje, o tai kur gi blackkiss dingus? Jau ilgokai nesirodo?

nu bet tai eina sau doh.gif biggrin.gif Suprantu aš jas lotuliukas.gif Nu kažkaip kai naktis, tai vistiek visas įspūdis sustiprintas. Dieną nebijotum tų vabalų, bet naktį, jei ant veido ropinėja, tai baisu doh.gif
---
nu labai įdomu kas ten per video gavosi unsure.gif Gaila, jei sakai visai prastas.. O kas ten per dalykas, kuris labai šokiravo? unsure.gif
---
nu tongue.gif Ale taip netikėtai įsijungiau tą vaizdelį, o jis - "tuktuk" lotuliukas.gif
---
Aha, tikrai pradingus kažkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 gruodžio 2016 - 22:17
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 03, 22:11)

nu bet tai eina sau  biggrin.gif Suprantu aš jas lotuliukas.gif Nu kažkaip kai naktis, tai vistiek visas įspūdis sustiprintas. Dieną nebijotum tų vabalų, bet naktį, jei ant veido ropinėja, tai baisu
---
nu labai įdomu kas ten per video gavosi  Gaila, jei sakai visai prastas.. O kas ten per dalykas, kuris labai šokiravo?
---
nu  Ale taip netikėtai įsijungiau tą vaizdelį, o jis - "tuktuk"

Tai joms nebūtinai per veidą smile.gif Gal šiaip rado? smile.gif
Bet tai visai didelė ta zaraza, pasirodo. Ir ne tokia jau ir žavi smile.gif Nors aš tarakonų (ir kirmėlių visokio plauko) labiausiai bijau.
Ne šiaip švelniai pajutau kokį vabalėlį, o ganėtinai galingai ji man ant voko nusidrėbėsmile.gif Kitaip gal ir pabudus dar nebūčiau.
Ir ant akies dar baisiau nei ant veido, bent jau man.

-----
ai, ten daug kas nepatiko. Bet labiausiai, kad mergina Džonio balsu dainavo tongue.gif doh.gif Jis, beje, buvo šiek tiek tame video, kaip žiūrovas (bet tas tikrai reikalo neišgelbėjo tongue.gif ). Bet tas jos dainavimas, tai... Taigi tokia jėgova roko daina, galėjo grupė išsitaškyt (tegul ne visą dainą, epizoduose). Gitaros etc. O čia ta moteris vyriškai riaumojanti (riaumojanti tiesiogine prasme). Kažkaip sudėtinga man priimti visgi tokias reankarnacijas doh.gif
Na ir seksistinis labai tas video (nors mintis jame yra, aš ją suprantu, bet... subtilumo tai įgyvendinant visgi labai pritrūko).
-----

ale geeeras biggrin.gif Aš, žinok, net nesusiejau to tuktuk su tavo niku biggrin.gif Bet tada iš viso biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 04, 00:30)
Bet tai visai didelė ta zaraza, pasirodo. Ir ne tokia jau ir žavi smile.gif Nors aš tarakonų (ir kirmėlių visokio plauko) labiausiai bijau.
--
Ne šiaip švelniai pajutau kokį vabalėlį, o ganėtinai galingai ji man ant voko nusidrėbė Kitaip gal ir pabudus dar nebūčiau.
Ir ant akies dar baisiau nei ant veido, bent jau man.

-----
ai, ten daug kas nepatiko. Bet labiausiai, kad mergina Džonio balsu dainavo  Jis, beje, buvo šiek tiek tame video, kaip žiūrovas (bet tas tikrai reikalo neišgelbėjo  ).  Bet tas jos dainavimas, tai... Taigi tokia jėgova roko daina, galėjo grupė išsitaškyt (tegul ne visą dainą, epizoduose). Gitaros etc.  O čia ta moteris vyriškai riaumojanti (riaumojanti tiesiogine prasme). Kažkaip sudėtinga man priimti visgi tokias reankarnacijas
Na ir seksistinis labai tas video (nors mintis jame yra, aš ją suprantu, bet... subtilumo tai įgyvendinant visgi labai pritrūko).
-----

ale geeeras  Aš, žinok, net nesusiejau to tuktuk su tavo niku Bet tada iš viso

Aha, aš irgi gal kirmėlių labiau nei vabalų unsure.gif
--
oi negaliu lotuliukas.gif Man jau žinok fantazija kaip reikalas po šito sakinio įsijungė lotuliukas.gif Galvoj nusipiešė vaizdelis - lipa riebus, pilvotas vabalas lubomis ir tik šlept Ingėnui ant voko lotuliukas.gif Pasitaisė savo žiponą ir toliau patraukė kitų kaimynų gąsdint lotuliukas.gif doh.gif
---
Žinok, man tas video ką tik pats jutūbėj iššoko bejutūbinant biggrin.gif Čia, spėju, jau kokie piratai nupiratavo, nes sakei, kad tik po savaitės ar dviejų turi atsirast.
Šiaip tai suprantu kokias mintis tau sukėlė. O ir pats Džonis praktiškai nefigūravo. Man irgi nėra tas video labai fainas.. Idėja kaip ir aiški, bet šitos dainos klipą visgi kažkaip kitaip įsivaizdavau unsure.gif
---
Tai taip, čia ir esmė, kad būtent niku į mane kreipėsi, dėl to ir prajuokino laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 12 03, 23:31)

oi negaliu  Man jau žinok fantazija kaip reikalas po šito sakinio įsijungė  Galvoj nusipiešė vaizdelis - lipa riebus, pilvotas vabalas lubomis ir tik šlept Ingėnui ant voko  Pasitaisė savo žiponą ir toliau patraukė kitų kaimynų gąsdint  :
---
Žinok, man tas video ką tik pats jutūbėj iššoko bejutūbinant biggrin.gif Čia, spėju, jau kokie piratai nupiratavo, nes sakei, kad tik po savaitės ar dviejų turi atsirast.
Šiaip tai suprantu kokias mintis tau sukėlė. O ir pats Džonis praktiškai nefigūravo. Man irgi nėra tas video labai fainas.. Idėja kaip ir aiški, bet šitos dainos klipą visgi kažkaip kitaip įsivaizdavau unsure.gif

geros fantazijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

----
O kaip tau beje pati daina?
Tik siūlyčiau paklausyt ją be video, be vaizdų. Nes man tai visai iškreipia tie vaizdai viską, kad dainos net nebegirdėt.
Aha, mačiau vieną video buvo įmetę, bet paskui išėmė (bet gal vėl per nauja įmetė, su piratais tai žinai čia biggrin.gif ).
Šita daina šiaip apie konfliktą su leidybine kompanija. Kai atėjo laikas kažką kažką daryti su ilgamete sutartimi (ją pratęsti ar pan.), tie atsisakė, kiek supratau, iš viso mokėt kaip autoriams (už parduotus įrašus). Na ir maždaug, mes jau vistiek turime jus (čia apie senas dainas, kad galėtų daryti bile ką su jomis, pvz. leisti visokius rinkinius gal be Džonio sutikimo ir t.t.). Negyvena, aišku, Džonis iš įrašų (o iš gyvų pasirodymų), bet tai vistiek. Koks požiūris.
This was a church
A house full of prayer

Šventykla tai ta įrašų/leidybinė kompanija,
Prayer tai dainos.
O tie velniai tai bosai. Kad muzikos pramonė pasikeitė labai į blogąją pusę, vien tik į pinigus orientuota. Jei tu jiems nenaudingas, tai jie greit tavęs atsikratys. Tokia dainos mintis.
O ta merga... Na aišku, muzikos pramonėje tas seksualumas ypatingai paryškintas. Kaip sako sex sells. Nors galima gal interpretuoti ir kitaip tą video.
Na bet bet kokiu atveju jis šlykštokas. Ir tos mergos grimasos kai dainuoja ir pradžių. Ir tie šlykštūs diedai, dar tokių reikėjo paieškot. Aš mieliau būčiau žiūrėjusi į pjaustomas gitaras. Galėjo keistis epizodai: tos merginos istorija ir grupė pamainom.
Ir ten kur jinai mina paskui dviratį dainos pabaigoje tai net juokingai kažkaip atrodo, be ryšio.
Žodžiu, netalentingi tie video kūrėjai tai visiškai.
Tegul jie geriau niekad daugiau nesiartina prie Džonio ir jo muzikos biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 12 04, 02:05)
O kaip tau beje pati daina?
Tik siūlyčiau paklausyt ją be video, be vaizdų. Nes man tai visai iškreipia tie vaizdai viską, kad dainos net nebegirdėt.
------
Šita daina šiaip apie konfliktą su leidybine kompanija. Kai atėjo laikas kažką kažką daryti su ilgamete sutartimi (ją  pratęsti ar pan.), tie atsisakė, kiek supratau, iš viso mokėt kaip autoriams (už parduotus įrašus). Na ir maždaug, mes jau vistiek turime jus (čia  apie senas dainas, kad galėtų daryti bile ką su jomis, pvz. leisti visokius rinkinius gal be Džonio sutikimo ir t.t.). Negyvena, aišku, Džonis iš įrašų (o iš gyvų pasirodymų), bet tai vistiek. Koks požiūris.
This was a church
A house full of prayer

Šventykla tai ta įrašų/leidybinė kompanija,
Prayer tai dainos.
O tie velniai tai bosai. Kad muzikos pramonė pasikeitė labai į blogąją pusę, vien tik į pinigus orientuota. Jei tu jiems nenaudingas, tai jie greit tavęs atsikratys. Tokia dainos mintis.
-------

Na bet bet kokiu atveju jis šlykštokas. Ir tos mergos grimasos kai dainuoja ir pradžių. Ir tie šlykštūs diedai, dar tokių reikėjo paieškot. Aš mieliau būčiau žiūrėjusi į pjaustomas gitaras. Galėjo keistis epizodai: tos merginos istorija ir grupė pamainom.
----
Žodžiu, netalentingi tie video kūrėjai tai visiškai.
Tegul jie geriau niekad daugiau nesiartina prie Džonio ir jo muzikos 

Daina tai faina thumbup.gif (nors kol kas dar nepralenkė tų labiausiai patikusių smile.gif ) Ir iš tikrųjų, šitą dainą kažkaip daug geriau be video klausyt unsure.gif Kažkaip blaško tie vaizdai ir tie bauginantys, keisti diedai doh.gif
---

Va taip aš iš karto ir supratau net nežinodama smulkesnės istorijos smile.gif Reiškia, pačią žinutę tai tiksliai perdavė, tik tiek, kad labai jau specifiniam skoniui turbūt tas klipas biggrin.gif
---
lotuliukas.gif doh.gif nu jo.. ale gal čia specialiai surado tokius doh.gif biggrin.gif
Ir man būtų žymiai geriau paprastas klipas - BJ grupė, gitaros ir tiek.
---
biggrin.gif O tai čia gal tie patys, kur 'Labor of love' susuko? unsure.gif Su anuo klipu tai jau nėr ką lygint tada..
O tai ta komanda yra dar ką nors daugiau kūrus jiems anksčiau?

Ale kas čia per šokiai tu man pasakyk doh.gif lotuliukas.gif
https://twitter.com/...814103332012032

Arba čia kas dabar per vaizdai doh.gif lotuliukas.gif Visai žmona neprižiūri savo diedo laugh.gif
https://www.instagra...=amir_officiel_
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 04, 16:30)
Daina tai faina  (nors kol kas dar nepralenkė tų labiausiai patikusių  ) Ir iš tikrųjų, šitą dainą kažkaip daug geriau be video klausyt  Kažkaip blaško tie vaizdai ir tie bauginantys, keisti diedai
---

Va taip aš iš karto ir supratau net nežinodama smulkesnės istorijos   Reiškia, pačią žinutę tai tiksliai perdavė, tik tiek, kad labai jau specifiniam skoniui turbūt tas klipa
---
ale gal čia specialiai surado tokius
Ir man būtų žymiai geriau paprastas klipas - BJ grupė, gitaros ir tiek.
---
O tai čia gal tie patys, kur 'Labor of love' susuko?  Su anuo klipu tai jau nėr ką lygint tada..
O tai ta komanda yra dar ką nors daugiau kūrus jiems anksčiau?

Arba čia kas dabar per vaizdai Visai žmona neprižiūri savo diedo

Tai va būūūtent. Nes na mane tai siaubas apėmė, kai įsijungiau tą video, tai jau nebelabai būčiau muzikos ir girdėjusi, jei nebūčiau tos dainos žinojusi smile.gif doh.gif
O viena ji grasiai tai ojojoj kaip nuneša man stogą. Beje, man labai gražūs vokalai antroje dainos pusėje.

--------

bet žinok, kas keisčiausia, vyriška BJ bendruomenė dauguma užskaitė jį, net ir labai.
Kiek supratau, čia dėl jo nėra vidurio, arba love arba hate.

-------

tai manau biggrin.gif Bet tai... paskui gali tokie kokiam košmare ir prisisapnuoti, prisižiūrėjus tokių vaizdelių biggrin.gif doh.gif

------

tai jo, šitie patys. Nesidomėjau, ar dirbo anksčiau kartu, bet įtariu, kad ne. Tas TIDAL (kur video finansuoja) matyt parinko tokius.

------

gerai čia Amiras linksminasi biggrin.gif tongue.gif

-----
o čia tai visai lotuliukas.gif Sakyčiau reiktų tau gal biškutį susirūpinti biggrin.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 gruodžio 2016 - 17:47
sveikos
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 29, 22:52)
ale tiksliai Kaži sugalvos šiais metais sudalyvaut?
---
Ten kaip ir tęsinys šioks toks, nes likę kai kurie personažai. Pažiūrėjau dvi serijas, tai pirma žiaaaauuriai nepatiko : O antra jau truputį įdomesnė pasirodė.
-----
Ai, beje, kaip jums patvirtintas ministrų kabinetas? Čia skaitosi ta jų vadinama "profesionalų Vyriausybė" :

aaai, tai kad išvis bardakas kažkoks - sunervino, dabar net neaišku, ar bus EV Ukrainoj girdėjau per Ukr žinias... tipo nelabai jie ką spėja pasiruošt...
-----
aha, ir manęs visai nekabina...
------
tai ko ir reikėjo tikėtis... manęs nei kiek nestebina kažkodėl biggrin.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 29, 23:48)
-----

Tiesa, atnešu tą mano išmylėtą Džoniuko video

eeeei, koks fainas klipas wub.gif toks jaukus, šiltas smile.gif
ir daina labai faina smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 12:40)
Pagal tai kokiu dažnumu aš girdžiu Aerosmith ir BJ dainas, tai, sakyčiau, BJ gerokai populiaresni Lietuvoje atch?v=dLITkFiZGZg]https://www.youtube.com
-----
Vaaau, Ingėnai, nu čia tai jau tau nuskilo kaip reikalas Pagaliau viskas tobulai - tiek Džonio "vaidenimasis klipe", tiek daina, ane?

manyčiau, neabejotinai smile.gif
-------
aha, tikrai wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 17:55)
Koks mielumas vaizdelio

oi looool biggrin.gif dar tokia susikaupus

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 18:01)
Dėl istorijų, tai yra dar  toks svarbus akcentas. Ta gitara, kuri video, ją jis tamposi nežinau jau kiek metų, gal ir dešimtmečiai gali būti. Sulipęs su ja tiesiogine prasme. Ir ant jos beje yra įbrėžta data, kada mirė tas žmogus , kuris išmokė Džonį vaikystėje gitara groti (nuo ko Džonio kelias į muziką ir prasidėjo). Taip, kad čia jam ne šiaip daiktas, čia jau tikras santykis. Ir per tiek metų ji tiesiogine prasme braižyta subraižyta.
Papildyta:
vau, kaip miela  biggrin.gif  wub.gif

geras, koks gražus gestas wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 02, 12:09)
Oi negaliu, mergai lotuliukas.gif Kažin ką jis čia man sako

ne nu čia tai blink.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 03, 23:31)
nusipiešė vaizdelis - lipa riebus, pilvotas vabalas lubomis ir tik šlept Ingėnui ant voko  Pasitaisė savo žiponą ir toliau patraukė kitų kaimynų gąsdint

lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 12 04, 16:30)

Ale kas čia per šokiai tu man pasakyk
https://twitter.com/...814103332012032
-----
Arba čia kas dabar per vaizdai : Visai žmona neprižiūri savo diedo laugh.gif

nu, tuktuk, valdyk tu jį biškį biggrin.gif
-------
o siaube lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 04 gruodžio 2016 - 18:34