Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 23, 00:18)

biggrin.gif nu jau tikrai... ale, mokėtume išbanint ką nors, tai nekabėtų šitas kabikų būrys apačioj, kaip spiečius virš Mikės galvos biggrin.gif

Gerai tu čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ale tas spiečius ir vėl, aišku, kaba tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 23, 19:26)

Klausykit, o jūs nesusiduriat su tokia problemėle kartais.. kad kai kurie žmonės kai kažko klausia ar kažką pasakyt nori, vos nesugriūna tau į veidą doh.gif turiu dabar tokį kolegą...  ar čia tik mane tas erzina žiauriai?  biggrin.gif man pvz erdvės reik aplink mane...

Tai būna, aišku, kartais tokių atvejų. Nors jau senokai gal turėjau pati tokį.
Man tai labiau priklauso gal nuo pačio žmogaus. Jei nesimpatiškas žmogus , tokie dalykai greičiau nervinti pradeda, aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 24, 15:25)
Bet tai žiūriu jis pamėgęs tuos 360 vaizdelius biggrin.gif (čia tie, kur gali tampyt ekraną į visas puses).
Nieko labai įdomaus - tik demonstruoja įrašų studiją. Bet juokingai kai į apačią patempi ekraną, matosi toks plaukų kupstas kaip lizdas vaikštinėja laugh.gif
https://www.youtube....h?v=BvNm1RFcnqw

Nežinau ar čia koks prastas garsas ar kas, bet smuikininkė lyg pro šalį grajina doh.gif biggrin.gif

Man rodos jie čia groja "Silence/Sheket" akomponimentą wub.gif Nu bet tai galėjo gi ir padainuot ta pačia proga blush2.gif

Bet aš daugiau kažin ar kur ir užmačiusi pas ką nors kitą tuos 360 vaizelius.
Įdomus dalykas šiaip:) Iš principo.

Galėtų pačio Amiro ir daugiau rodyti, ne tik tą kupstą, aišku smile.gif

Graži melodija wub.gif Aš tai negirdžiu nusigrojimų. Bet tu smuikininkė, tau vėl kitaip, ausys geresnės juk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Koooks grožis šiandien gamtoj.. Nerealu wub.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 18:14)
Beje, neseniai nudžiugino Džoniuks, kad išleis vieno iš tų live albumo pristatymų CD.

------
Skundėsi pvz. moteriškės jai dėl durų užrakto. Iš vidaus užsirakina, o iš išorės gali jas kuo puikiaisiai atsidaryt . Tai ką jūs sau manot, ji toms moteriškėms pradėjo aiškint, kad čia viskas juk gerai, juk užsirakina, maždaug ko čia jūs norit. Ir iš viso tik vieną naktį nakvot juk  Baisi čia problema mat.
---
Aš paskui netyčia (buvau sumaišius beskubėdama duris) savo raktu svetimas atsirakinau be problemų. Tai nežinau, ar čia išimtis tik tokia pasitaikė, ar tie jų raktai visrakčiai, visiems kambariams tas pats tinka

Super thumbup.gif O aš tau atnešu dar vieną džiugų dalyką (gal jau ir pati matei) - sakei, jog nieko nerašo lietuviški portalai apie Džonį, o vat ir rašo tongue.gif (nu, aišku, apie straipsnio kokybę nešneku, bet vistiek, svarbiausia, kad pamini) Dar ir komentarus pažiūrėjau, tai netgi labai teigiami. O tu dar sakai, kad nedaug kas eitų į koncertą doh.gif
http://www.delfi.lt/...e...mp;no=0&s=2

-----
normaliai blink.gif
--
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Čia taip galima ir žmones išgąsdint įsibrovus netikėtai doh.gif
Bet tai nepagalvotum, kad tokių "viešbučių" dar ir būna..

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 19:36)
Bet va jau kelintą kartą (na trečią, kiek žinau) būtent pas rusus Džonio dainos (koveriai) išlenda. Kažkaip. Turi gal naują rinką
------

na tai įdėk tą koncertinę versiją, paklausysim 
Nors jau net numanau, kad turėtų skambėti geriau jo vieno dainuojama

-------

ai, šito tai tikrai jau nebūtų. Įtariu, būtų panašiai gal kaip su Aerosmith'ais.

Tai gal ir nuo senų laikų ta rinka smile.gif
---
Nu žinok neberandu normalios kokybės būtent tos dainos versijos. Toks vaizdas, kad išėmė.. Pridėta tik tokių, kur žiūrovai visą garsą užgožia bedainuodami. Nu jei užtiksiu kada normalesnę, įmesiu smile.gif
---
Aerosmith nesurinko arenos? g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 21:23)
Bet aš daugiau kažin ar kur ir užmačiusi pas ką nors kitą tuos 360 vaizelius.
Įdomus dalykas šiaip Iš principo.
--
Galėtų pačio Amiro ir daugiau rodyti, ne tik tą kupstą, aišku

Nu tai tas technologijų maniakas, tai viską išbando doh.gif biggrin.gif
--
Aha, pats tai nesirodo rupūžė doh.gif Kas man iš to kupsto doh.gif laugh.gif

______

Beje, bejutūbinant išmetė man va kokį linksmą video biggrin.gif Sakau Blackkiss reik atnešt:
https://www.youtube....h?v=4gRjaruROww
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 lapkričio 2016 - 16:40
aloha smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 23, 20:24)
O tas bent jau fainas?  Nors.. man ir tai nepadėtų tikriausiai Kai kalbu su žmonėmis man tiesiog būtina pakankama erdvė.

normalus toks.. nu bet būtent, kad nepadeda nu kaip tai... biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 24, 15:25)
Nieko labai įdomaus - tik demonstruoja įrašų studiją. Bet juokingai kai į apačią patempi ekraną, matosi toks plaukų kupstas kaip lizdas vaikštinėja :
https://www.youtube....h?v=BvNm1RFcnqw

oi geras, bet kaip įdomiai bigsmile.gif jau ir man veikia, anksčiau kai rodei neveikė..

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 16:14)
Beje, neseniai nudžiugino Džoniuks, kad išleis vieno iš tų live albumo pristatymų CD.   Tik va bėda, kad fizinis CD tik USA prekyb. tinkle
-----
Skundėsi pvz. moteriškės jai dėl durų užrakto. Iš vidaus užsirakina, o iš išorės gali jas kuo puikiaisiai atsidaryt . Tai ką jūs sau manot, ji toms moteriškėms pradėjo aiškint, kad čia viskas juk gerai, juk užsirakina, maždaug ko čia jūs norit. Ir iš viso tik vieną naktį nakvot jukBaisi čia problema mat.

thumbup.gif o tai iš kokio amazon parsisiųst?
------
nu šaaakės biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 18:42)
Tai būna, aišku, kartais tokių atvejų. Nors jau senokai gal turėjau pati tokį.
Man tai labiau priklauso gal nuo pačio žmogaus. Jei nesimpatiškas žmogus , tokie dalykai greičiau nervinti pradeda, aišku

man nelabai priklauso biggrin.gif net jei fainas, man reik erdvės...

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 25, 19:23)
Galėtų pačio Amiro ir daugiau rodyti, ne tik tą kupstą, aišku

lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 29, 16:38)
Koooks grožis šiandien gamtoj.. Nerealu :
-----
Super O aš tau atnešu dar vieną džiugų dalyką (gal jau ir pati matei) - sakei, jog nieko nerašo lietuviški portalai apie Džonį, o vat ir rašo  (nu, aišku, apie straipsnio kokybę nešneku, bet vistiek, svarbiausia, kad pamini) Dar ir komentarus pažiūrėjau, tai netgi labai teigiami. O tu dar sakai, kad nedaug kas eitų į koncertą
-----
Aerosmith nesurinko arenos?
______

Beje, bejutūbinant išmetė man va kokį linksmą video Sakau Blackkiss reik atnešt:

ahaaaa, o vakar kokios kalėdos buvo wub.gif vaikščiojom pusę vakaro su šuniu biggrin.gif
----
oo geras.. thumbup.gif faina kokia foto smile.gif
http://www.delfi.lt/...-234390:7119236
----
tai kad surinko.. tik Vip zona apytuštė buvo... o šiaip čia dar reik primest, kad labai nedaug prieš koncą tik pradėjo pardavinėt smile.gif
------
o maryte... biggrin.gif prasiskipino man šitas video.... nu matai, pas mane su tokiom dainom nedrįso lįst biggrin.gif ir teisingai daro, beje lotuliukas.gif
bet tai klausyk tas niekšelis vedėjas mano idėją pavogė: tris min išeit į sceną ir pratylėt biggrin.gif aš dar kadaaa siūliau lotuliukas.gif
beje, žiūrėk ką man išmetė bežiūrint šitą video bigsmile.gif tų pačių kur ir Virtuvė smile.gif
https://www.youtube....h?v=3W5DEZyMXAA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 29 lapkričio 2016 - 20:45
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 29, 22:40)
ahaaaa, o vakar kokios kalėdos buvo vaikščiojom pusę vakaro su šuniu
----
faina kokia foto
------
o maryte...  prasiskipino man šitas video.... nu matai, pas mane su tokiom dainom nedrįso lįst biggrin.gif ir teisingai daro, beje
----
bet tai klausyk tas niekšelis vedėjas mano idėją pavogė: tris min išeit į sceną ir pratylėt  aš dar kadaaa siūliau
----
beje, žiūrėk ką man išmetė bežiūrint šitą video  bigsmile.gif  tų pačių kur ir Virtuvė  smile.gif
https://www.youtube....h?v=3W5DEZyMXAA

aww wub.gif O jau jam džiaugsmo pasivoliot sniege :super
---
Aha biggrin.gif Buria Džoniuks kažką bigsmile.gif
---
lotuliukas.gif nu jo, dainikių tai kietų ten jie padainavo laugh.gif

Dar prajuokino, kai sako "man ta EV daina jau sapnuojasi" laugh.gif
---
ale tiksliai lotuliukas.gif Kaži sugalvos šiais metais sudalyvaut? biggrin.gif
---
Aha, mačiau drinks_cheers.gif , kaip tik norėjau pasakyt, bet pamiršau biggrin.gif
Ten kaip ir tęsinys šioks toks, nes likę kai kurie personažai. Pažiūrėjau dvi serijas, tai pirma žiaaaauuriai nepatiko doh.gif O antra jau truputį įdomesnė pasirodė. Žiūrėsiu kaip toliau bus. Bet įtariu, kad vistiek iki virtuvės lygio niekaip neištemps.. unsure.gif Jau vien tai, kad nei Dimkos, nei Vytios nėra - didelis minusas blush2.gif
Papildyta:
Ai, beje, kaip jums patvirtintas ministrų kabinetas? doh.gif Čia skaitosi ta jų vadinama "profesionalų Vyriausybė" doh.gif
Įdomus dar toks dalykas - kažkaip, kad Ūkio ministras buvusio susisiekimo ministro sūnus, tai nelabai kam užkliūva. O jau anūkas tai kažkaip ištisai eskaluojamas, kad anūkas, nors senelio ir anūko ryšys juk kaip ir tolimesnis nei tėvo ir sūnaus biggrin.gif O teisingumo ministras tai iš viso - teises praradęs dėl vairavimo išgėrus :oh ( iš viso, man jis tooooks neskaidrus atrodo, kad šakės :oh )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 lapkričio 2016 - 22:56
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 29, 16:38)

Koooks grožis šiandien gamtoj.. Nerealu

------
Super  O aš tau atnešu dar vieną džiugų dalyką (gal jau ir pati matei) - sakei, jog nieko nerašo lietuviški portalai apie Džonį, o vat ir rašo  (nu, aišku, apie straipsnio kokybę nešneku, bet vistiek, svarbiausia, kad pamini) Dar ir komentarus pažiūrėjau, tai netgi labai teigiami. O tu dar sakai, kad nedaug kas eitų į koncertą

-----

oi negaliu  Čia taip galima ir žmones išgąsdint įsibrovus netikėtai
Bet tai nepagalvotum, kad tokių "viešbučių" dar ir būna..

------
Tai gal ir nuo senų laikų ta rinka 
---
Nu žinok neberandu normalios kokybės būtent tos dainos versijos. Toks vaizdas, kad išėmė.. Pridėta tik tokių, kur žiūrovai visą garsą užgožia bedainuodami. Nu jei užtiksiu kada normalesnę, įmesiu
---
Aerosmith nesurinko arenos?

-------

Aha, pats tai nesirodo rupūžė Kas man iš to kupsto

______

Beje, bejutūbinant išmetė man va kokį linksmą video Sakau Blackkiss reik atnešt:

labai wub.gif

------

ačiū labai 4u.gif Nebuvau užmačiusi.
Bet jau nuotraukas kokio baisumo visas parinko, tai o mama tongue.gif doh.gif Ir kur jaunas labai šiaip sau foto, tik viena patiko. O kur vyresnis, tai tokios rinktinės biggrin.gif doh.gif

------

tai jo, galima biggrin.gif Bet nebuvo nieko kambaryje tada, pusryčiavo visi.
Bet tai koks saugumas, pagalvokit. Jei apvogtų taip pavyzdžiui, tai kas kaltas būtų?
Tai jo ir interjeras visas, baldai caro rūriko laikų, ne tik spynos.
Beje, tuos stebuklingus raktus-visrakčius ta administratorė labai gaudė, kad neduok Dieve kas netyčia kurio rakto neišsivežtų biggrin.gif

----
tai kažkokių yra gal. Mačiau keliose vietose rusiškus ale forumus.
Bet ten jie net nebuvę nė karto juk. Išskyrus festivalį Sovietų laikais.

------

na jei rasi, įmesk mirksiukas.gif

------
Surinko. Bet va buvo bilietų iki pat koncerto kažkokių. Tada juk VIPinį pigiau nusipirkau pati, su akcija.
Nors man kažkaip atrodo, kad Aerosmitai netgi didesnei LT auditorijai turėtų patikti.

-----
laugh.gif

-----

Smagus koks lol
Ale puokštė tokia ir man patiktų tongue.gif
Beje, tas draugelis dešinėje kažkuo į Sergejų užneša. Ne tai kad labai panašus, bet turi panašumo visgi.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 29, 20:40)

tai iš kokio amazon parsisiųst?
------

oo geras..  faina kokia foto
----
tai kad surinko.. tik Vip zona apytuštė buvo... o šiaip čia dar reik primest, kad labai nedaug prieš koncą tik pradėjo pardavinėt
------
o maryte... rasiskipino man šitas video.... nu matai, pas mane su tokiom dainom nedrįso lįst ir teisingai daro, beje
------
bet tai klausyk tas niekšelis vedėjas mano idėją pavogė: tris min išeit į sceną ir pratylėt

tai va dabar laimei ir amazoną įmetė. Nes pradėjo fanai cypti twitteryje smile.gif
Tik va abejoju dar kol kas. Nes ten, pasirodo, gabalais dainos visgi (berods). O aš norėčiau labiau su visomis istorijomis, tas laaabai didelį skirtumą priduoda. Na dar yra laiko apsispręst. Kita vertus paskui problemos su paštu, kalėdiniu laikotarpiu.

Geriausia tai man būtų skaitmeniniu būdu, bet panašu, kad nepavyks to gaut.

-----

man tai nepatinka ji , senas atrodo blush2.gif
------

gali būt, jau neprisimenu.
Beje, jie vasarą vėl daro turą Europoje.

------

tai jis atsargiai, per tuktukę tongue.gif Žino, kad kartais būni pikta ir kabinėjiesi labai tongue.gif

-----

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 29, 22:52)

Aha  Buria Džoniuks kažką :

-------
Dar prajuokino, kai sako "man ta EV daina jau sapnuojasi"
---
ale tiksliai  Kaži sugalvos šiais metais sudalyvaut?

------
Ai, beje, kaip jums patvirtintas ministrų kabinetas? doh.gif Čia skaitosi ta jų vadinama "profesionalų Vyriausybė" doh.gif
Įdomus dar toks dalykas - kažkaip, kad Ūkio ministras buvusio susisiekimo ministro sūnus, tai nelabai kam užkliūva. O jau anūkas tai kažkaip ištisai eskaluojamas, kad anūkas, nors senelio ir anūko ryšys juk kaip ir tolimesnis nei tėvo ir sūnaus biggrin.gif O teisingumo ministras tai iš viso - teises praradęs dėl vairavimo išgėrus :oh ( iš viso, man jis tooooks neskaidrus atrodo, kad šakės :oh )

ale tiksliai biggrin.gif Bet tai buvot išvynioję, kad ir jis prie burtininkų, tai... biggrin.gif
Čia iš tų promo šou, kažkurio (kur albumą gyvai neseniai pristatinėjo).

------

tongue.gif

------

įsivaizduoju, blackkiss kiek džiaugsmo būtų smile.gif

-------

ai, man ten tai jau iš viso durnių laivas... Kaip anekdotas koks net.

Papildyta:

Tiesa, atnešu tą mano išmylėtą Džoniuko video smile.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=bvbAZ2w-ggE

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 01:25)
Bet jau nuotraukas kokio baisumo visas parinko, tai o mama Ir kur jaunas labai šiaip sau foto,  tik viena patiko. O kur vyresnis, tai tokios rinktinės 

------
Bet tai koks saugumas, pagalvokit. Jei apvogtų taip pavyzdžiui, tai kas kaltas būtų?
-------
Beje, tuos stebuklingus raktus-visrakčius ta administratorė labai gaudė, kad neduok Dieve kas netyčia kurio rakto neišsivežtų
-------
Surinko. Bet va buvo bilietų iki pat koncerto kažkokių. Tada juk VIPinį pigiau nusipirkau pati, su akcija.
--
Nors man kažkaip atrodo, kad Aerosmitai netgi didesnei LT auditorijai turėtų patikti.

Nu ten kai kurių, tai, aišku, galima buvo ir nedėt (kur tokios prigautos ne į temą visai-nupaparacintos doh.gif , privačios ) Bet ne visos smile.gif Ta, kur Blackkiss įdėjo man labai faina tongue.gif Ir va ši, kur jis su akiniais, man labai super iš jaunystės laikų:
http://www.delfi.lt/...-234390:7119216
----
nu jo...nulinis saugumas. O juk žmonės ir fotikus gerus atsivežę, kiti gal ir kompus ar pnš. Galų gale, svarbiausia - pasai doh.gif
---
blink.gif tai gal ten pas juos viskas suplanuota su tais raktais doh.gif
--
Gal tie vip'iniai, brangiausi užsilikę buvo g.gif Bet tai va, Blackkiss sakė, kad ne taip jau ir daug laiko likus apskritai pradėjo tuos bilietus pardavinėt.
--
Pagal tai kokiu dažnumu aš girdžiu Aerosmith ir BJ dainas, tai, sakyčiau, BJ gerokai populiaresni Lietuvoje g.gif Aerosmith dainas girdžiu panašiai kaip kokį Bryan Adams (t.y. ypatingai retomis progomis). BA aš iš vis nepamenu nei kada per radiją esu girdėjus, nei prekybcentriuose. Va, Aerosmith tai sakiau, kad po laaabai ilgo tarpo neseniai girdėjau. (Beje, BA pilnos arenos nesurinko Kaune).

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 01:48)
ale tiksliai Bet tai buvot išvynioję, kad ir jis prie burtininkų, tai...
------
ai, man ten tai jau iš viso durnių laivas... Kaip anekdotas koks net.
------
Tiesa, atnešu tą mano išmylėtą Džoniuko video
https://www.youtube....h?v=bvbAZ2w-ggE

aha tongue.gif
---
Bet tikrai.. doh.gif Kaip jie sakė, profesionalus surinko, skaitosi doh.gif Tik kur tas profesionalumas, tai nesuprasi.
Va tik dėl Linkevičiaus aš neabejoju. Šitas tai superinis ministras.
Žiūrėjau jo interviu per BBC, tai visai gerai atsilaikė(žiauriai stiprių nervų reik būt, kad taip šaltai atstovėt). O to vedėjo kai kurie klausimai/pastabos man keistokos ir naivokos pasirodė unsure.gif Taip ir nesupratau, ar čia jo toks darbas buvo specialiai taip klausinėt, ar jis iš tiesų taip galvoja unsure.gif Šiaip labai galimas daiktas, kad iš tiesų, juk eilinis vakarų europietis absoliučiai nesuvokia ką gali Rusija.
Va, tas interviu( čia gal daugiau Blackkiss, nes turbūt sunkiai tau pavyks suprast, kai tarpais greitai sumala)
https://www.youtube....h?v=dLITkFiZGZg

---

Vaaau, Ingėnai, nu čia tai jau tau nuskilo kaip reikalas wub.gif Pagaliau viskas tobulai - tiek Džonio "vaidenimasis klipe", tiek daina, ane? mirksiukas.gif Bet tikrai, koookia faina daina wub.gif Labai primena senas BJ dainas. Ir pats pavadinimas nerealiai stiprus, žinant tas visas istorijas. Na ir prie paties Džonio išvaizdos nėr ką prikišt, labai gerai atrodo wub.gif
Dabar jau nežinau kuri man labiau patinka biggrin.gif Ar Labor of love, ar ši. Gal šita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 lapkričio 2016 - 12:44
Koks mielumas vaizdelio laugh.gif biggrin.gif
https://www.instagra...dafieldwilliams
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 12:40)
Nu ten kai kurių, tai, aišku, galima buvo ir nedėt (kur tokios prigautos ne į temą visai-nupaparacintos  , privačios ) Bet ne visos  Ta, kur Blackkiss įdėjo man labai faina  Ir va ši, kur jis su akiniais, man labai super iš jaunystės laikų:
http://www.delfi.lt/...-234390:7119216
----
nu jo...nulinis saugumas. O juk žmonės ir fotikus gerus atsivežę, kiti gal ir kompus ar pnš. Galų gale, svarbiausia - pasai
---
tai gal ten pas juos viskas suplanuota su tais raktais
--

Pagal tai kokiu dažnumu aš girdžiu Aerosmith ir BJ dainas, tai, sakyčiau, BJ gerokai populiaresni Lietuvoje  Aerosmith dainas girdžiu panašiai kaip kokį Bryan Adams (t.y. ypatingai retomis progomis). BA aš iš vis nepamenu nei kada per radiją esu girdėjus, nei prekybcentriuose. Va, Aerosmith tai sakiau, kad po laaabai ilgo tarpo neseniai girdėjau.

------
(Beje, BA pilnos arenos nesurinko Kaune).

---

Vaaau, Ingėnai, nu čia tai jau tau nuskilo kaip reikalas  Pagaliau viskas tobulai - tiek Džonio "vaidenimasis klipe", tiek daina, ane?  Bet tikrai, koookia faina daina  Labai primena senas BJ dainas. Ir pats pavadinimas nerealiai stiprus, žinant tas visas istorijas. Na ir prie paties Džonio išvaizdos nėr ką prikišt, labai gerai atrodo
Dabar jau nežinau kuri man labiau patinka Ar Labor of love, ar ši. Gal šita

Ai, toji nebloga. Tiesiog baisiosios man geresnes nustelbė labai biggrin.gif
Man dar patiko antroji, nespalvota, kur Eifelio bokštas fone (su grupe).
Bet pvz. ta su pilvu atkištu tai biggrin.gif doh.gif , nušaut tą žurnalistą maža už ją biggrin.gif

-----

tai taip. Jei va ilgesniam laikui užsirauti ant tokio viešbučio...
------

turi omeny kažką su nesaugumu? Na kad kažin. Taigi kiltų skandalų tada gal.
Kaip visai nelikvidas ir tiek. Manau.
----

BA aš anksčiau (na prieš metus ar kelis ) laabai dažnai girdėdavau. Akropolyje, pamenu, kelias jo naujesnes dainas dažnai leisdavo. O per radiją irgi laaabai dažnai. Per M1 plius paprastai. Beje, labai daug žmonių pažįstu, mėgstančių BA (kurie eitų ar ėjo į koncertą), tai kažkaip susidariau įspūdį, kad lietuviškam skoniui jis universalesnis.
O dėl Aerosmith, tai per M1plius juk leidžia ir juos kartkartėmis. Be to Aerosmith muzika kietesnė, sunkesnė, tai ir į vyrišką auditoriją puikiai orientuota (gal net labiau į vyrišką). Buvo labai daug vyrukų jų konce Vilniuje.

-------
Jis nepirmą juk kartą LT. Gal kokį 4-tą jau? Tas irgi labai daug įtakos turi.

-------
Jo, video faktiškai kaip aš norėjau. Kažkiek užneša lyg ir į MAM video (tik ten pra liubov, čia biškį kitaip, meilė gitarai). Taip, gerai jis čia atrodo, labai wub.gif
Kol nebuvau mačiusi to video, dar taip nebuvo įklimpusi į tą dainą, patiko, bet ne vau. Bet va kai video pamačiau, man jis tobulai dainą atskleidė. Nors yra fanų, kurie kabinėjasi ir prie šito video biggrin.gif , bet tai čia jų problema smile.gif
Dėl istorijų, tai yra dar toks svarbus akcentas. Ta gitara, kuri video, ją jis tamposi nežinau jau kiek metų, gal ir dešimtmečiai gali būti. Sulipęs su ja tiesiogine prasme. Ir ant jos beje yra įbrėžta data, kada mirė tas žmogus , kuris išmokė Džonį vaikystėje gitara groti (nuo ko Džonio kelias į muziką ir prasidėjo). Taip, kad čia jam ne šiaip daiktas, čia jau tikras santykis. Ir per tiek metų ji tiesiogine prasme braižyta subraižyta.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 30, 17:55)

vau, kaip miela biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 lapkričio 2016 - 18:00
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 20:01)
Man dar patiko antroji, nespalvota, kur Eifelio bokštas fone (su grupe).
Bet pvz. ta su pilvu atkištu tai  , nušaut tą žurnalistą maža už ją 

-----

turi omeny kažką su nesaugumu? Na kad kažin. Taigi kiltų skandalų tada gal.
Kaip visai nelikvidas ir tiek. Manau.
----

BA aš anksčiau (na prieš metus ar kelis ) laabai dažnai girdėdavau.
----

Jis nepirmą juk kartą LT. Gal kokį 4-tą jau? Tas irgi labai daug įtakos turi.

-------
Jo, video faktiškai kaip aš norėjau. Kažkiek užneša lyg ir į MAM video (tik ten pra liubov, čia biškį kitaip, meilė gitarai).
----
Kol nebuvau mačiusi to video, dar taip nebuvo įklimpusi į tą dainą, patiko, bet ne vau. Bet va kai video pamačiau, man jis tobulai dainą atskleidė. Nors yra fanų, kurie kabinėjasi ir prie šito video , bet tai čia jų problema
--
Dėl istorijų, tai yra dar  toks svarbus akcentas. Ta gitara, kuri video, ją jis tamposi nežinau jau kiek metų, gal ir dešimtmečiai gali būti. Sulipęs su ja tiesiogine prasme. Ir ant jos beje yra įbrėžta data, kada mirė tas žmogus , kuris išmokė Džonį vaikystėje gitara groti (nuo ko Džonio kelias į muziką ir prasidėjo). Taip, kad čia jam ne šiaip daiktas, čia jau tikras santykis. Ir per tiek metų ji tiesiogine prasme braižyta subraižyta.

Aha, faina ir man ta.

Ta nupaparacinta, tai jo.. Reik turėt biškį sąžinės tokias fotkes dėt doh.gif Čia iš vis, net ir bet koks supermodelis ne kaip atrodytų iš už kampo taip imtas ir prigautas doh.gif
---
Gal ir taip. Įdomu po to karto, agentūra vėl vežė į tą viešbutį ar jau kitą parinko. Vistiek turbūt buvo daug besiskundusių?
---

Na, prieš kelis metus tai ir aš girdėdavau dar. Buvo nauja daina labai populiari (bet visiškai ne jo stiliaus biggrin.gif ) Man tai limpa tik senas jo repertuaras.. Gerai, kad koncertuose pagrinde senos dainos ir būna.
--
Nu reiškia neužtaikau.
---
Aha, ar tai 4 ar 3 kartus jau tikrai buvęs. Na, bet Kaune tai tik pirmą kartą koncertavo smile.gif
---
Norėjau kaip tik tą ir sakyt drinks_cheers.gif
--
na, vistiek visiems niekad neįtiks 100 proc. Nors tikrai keista, kad ir dėl šito video yra besikabinėjančių doh.gif
Man tai ir daina iš karto labai patiko smile.gif Aišku, video tik sustiprino įspūdį.
---
Tas dainos pavadinimas tai tiesiog tobulai parinktas. Labai simboliškas. O ir šiaip juk daug įvairių istorijų galima sudėt į jį smile.gif Kad ir Ričio išdavystė irgi paliko randą ten(čia jei labiau simboliškai žiūrėt). Aš kaip suprantu, tai čia dvi reikšmes tas "scars" gali turėt (t.y. žymė ir randas). Žiūrint į kurią pusę interpretuosi smile.gif
Atsakyti