Sveikos
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 01:25)
Bet jau nuotraukas kokio baisumo visas parinko, tai o mama Ir kur jaunas labai šiaip sau foto, tik viena patiko. O kur vyresnis, tai tokios
rinktinės
------
Bet tai koks saugumas, pagalvokit. Jei apvogtų taip pavyzdžiui, tai kas kaltas būtų?
-------
Beje, tuos stebuklingus raktus-visrakčius ta administratorė labai gaudė, kad neduok Dieve kas netyčia kurio rakto neišsivežtų
-------
Surinko. Bet va buvo bilietų iki pat koncerto kažkokių. Tada juk VIPinį pigiau nusipirkau pati, su akcija.
--
Nors man kažkaip atrodo, kad Aerosmitai netgi didesnei LT auditorijai turėtų patikti.
Nu ten kai kurių, tai, aišku, galima buvo ir nedėt (kur tokios prigautos ne į temą visai-nupaparacintos

, privačios ) Bet ne visos

Ta, kur Blackkiss įdėjo man labai faina

Ir va ši, kur jis su akiniais, man labai super iš jaunystės laikų:
http://www.delfi.lt/...-234390:7119216
----
nu jo...nulinis saugumas. O juk žmonės ir fotikus gerus atsivežę, kiti gal ir kompus ar pnš. Galų gale, svarbiausia - pasai

---

tai gal ten pas juos viskas suplanuota su tais raktais

--
Gal tie vip'iniai, brangiausi užsilikę buvo

Bet tai va, Blackkiss sakė, kad ne taip jau ir daug laiko likus apskritai pradėjo tuos bilietus pardavinėt.
--
Pagal tai kokiu dažnumu aš girdžiu Aerosmith ir BJ dainas, tai, sakyčiau, BJ gerokai populiaresni Lietuvoje

Aerosmith dainas girdžiu panašiai kaip kokį Bryan Adams (t.y. ypatingai retomis progomis). BA aš iš vis nepamenu nei kada per radiją esu girdėjus, nei prekybcentriuose. Va, Aerosmith tai sakiau, kad po laaabai ilgo tarpo neseniai girdėjau. (Beje, BA pilnos arenos nesurinko Kaune).
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 30, 01:48)
ale tiksliai Bet tai buvot išvynioję, kad ir jis prie burtininkų, tai...
------
ai, man ten tai jau iš viso durnių laivas... Kaip anekdotas koks net.
------
Tiesa, atnešu tą mano išmylėtą Džoniuko video
https://www.youtube....h?v=bvbAZ2w-ggE
aha
---
Bet tikrai..

Kaip jie sakė,
profesionalus surinko, skaitosi

Tik kur tas profesionalumas, tai nesuprasi.
Va tik dėl Linkevičiaus aš neabejoju. Šitas tai superinis ministras.
Žiūrėjau jo interviu per BBC, tai visai gerai atsilaikė(žiauriai stiprių nervų reik būt, kad taip šaltai
atstovėt). O to vedėjo kai kurie klausimai/pastabos man keistokos ir naivokos pasirodė

Taip ir nesupratau, ar čia jo toks darbas buvo specialiai taip klausinėt, ar jis iš tiesų taip galvoja

Šiaip labai galimas daiktas, kad iš tiesų, juk eilinis vakarų europietis absoliučiai nesuvokia ką gali Rusija.
Va, tas interviu( čia gal daugiau Blackkiss, nes turbūt sunkiai tau pavyks suprast, kai tarpais greitai sumala)
https://www.youtube....h?v=dLITkFiZGZg
---
Vaaau, Ingėnai, nu čia tai jau tau nuskilo kaip reikalas

Pagaliau viskas tobulai - tiek Džonio "vaidenimasis klipe", tiek daina, ane?

Bet tikrai, koookia faina daina

Labai primena senas BJ dainas. Ir pats pavadinimas nerealiai stiprus, žinant tas visas
istorijas. Na ir prie paties Džonio išvaizdos nėr ką prikišt, labai gerai atrodo
Dabar jau nežinau kuri man labiau patinka

Ar Labor of love, ar ši. Gal šita