QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 21, 17:04)
o, čia jau grynai tuktukinis tipažas
Ir iš kur tu čia jį taip pasigavai ?
------
Tai gal nusipirkai ?Nes jei Spotify ir pan.dalykais nesinaudoji, youtubėj nėra, tai per kur daugiau galima
-----
ai nenoriu čia tų serialų viešinti Skaito mus visa Lietuva, tai žinai
------
na va, teisingai ir iškrito tada, jei dainą visai sugadino
------
bet tai aš turbūt perdaug įpratau prie studijinės versijos, kažkaip ne taip čia nuskambėjo. Neaišku mat, čia iš kurio šou, iš tų 4rių. Arba reikia žiūrėt su grupės atlikimu, tada kitoks įspūdis bendras. Čia gal ir garsinis įrašas ne pats geriausias, pakoreguoja kažkiek tie, kurie įkelia, techniškai, bet ne viską gali ir sutvarkyt.
------
Tiesa, pažiūrėjau ir aš tą interviu su Sergejumi. Gerai jis ten dėl švaros Nors aš irgi tokius polinkius turiu, tai nesunku jį man suprasti
---------
P.S. jaučiat pamačius laidos vedėją supratau, kad tame pačiame šou neseniai vieną Džonio dainą iš naujo albumo šitas ansambliukas koverino
Tai netiesioginiu būdu bus ir Džonis toje laidoje kaip ir apsilankęs
---
aš tai niekur Lietuvos vardo minint negirdėjau. Va Latviją pats Sergejus minėjo, kad neseniai buvo.
-----
bet tai faina kokia
Tik tą merginą išimčiau visgi keliose vietose
man tai nieko neprimena
Ir iš kur tu čia jį taip pasigavai ?
------
Tai gal nusipirkai ?Nes jei Spotify ir pan.dalykais nesinaudoji, youtubėj nėra, tai per kur daugiau galima
-----
ai nenoriu čia tų serialų viešinti Skaito mus visa Lietuva, tai žinai
------
na va, teisingai ir iškrito tada, jei dainą visai sugadino
------
bet tai aš turbūt perdaug įpratau prie studijinės versijos, kažkaip ne taip čia nuskambėjo. Neaišku mat, čia iš kurio šou, iš tų 4rių. Arba reikia žiūrėt su grupės atlikimu, tada kitoks įspūdis bendras. Čia gal ir garsinis įrašas ne pats geriausias, pakoreguoja kažkiek tie, kurie įkelia, techniškai, bet ne viską gali ir sutvarkyt.
------
Tiesa, pažiūrėjau ir aš tą interviu su Sergejumi. Gerai jis ten dėl švaros Nors aš irgi tokius polinkius turiu, tai nesunku jį man suprasti
---------
P.S. jaučiat pamačius laidos vedėją supratau, kad tame pačiame šou neseniai vieną Džonio dainą iš naujo albumo šitas ansambliukas koverino
Tai netiesioginiu būdu bus ir Džonis toje laidoje kaip ir apsilankęs
---
aš tai niekur Lietuvos vardo minint negirdėjau. Va Latviją pats Sergejus minėjo, kad neseniai buvo.
-----
bet tai faina kokia
Tik tą merginą išimčiau visgi keliose vietose
man tai nieko neprimena
Taip iš karto ir matosi, kad mano tipažas

Čia gi viena iš mano futbolinių simpatijų Italijos futbolininkas Immobile

---
aha, per itunes.
---
Oi negaliu

---
aha, bet va gaila, kad iškrito ir viena man patikusi grupė iš Marijono komandos(tiksliau dvi merginos, iš kurių viena gitaristė). Viena iš tų merginų Catrinah(gal prisimenat iš EV atrankų tokią). Labai patiko kaip jos No Doubt dainą Don't speak atliko, bet kažkodėl niekam nepatiko, nes surinko mažiausiai balsų

--
bet tai kad gerai nuskambėjo

---
Suprantu ir aš jį pilnai

----
geras čia :super Šiaip superinė ta laida - vedėjas nerealiai juokingas man

---
minėjo tikrai (dar kartą pažiūrėjau - ties 26:09)
---
Aš tą paną išmesčiau visai :mmm Visą dainą jos balsas gadina. Labai nedera patys tembrai(o dar pas ją auto tune'as (ar kas ten) labai ryškiai girdisi

Pačios dainos dar neprisijaukinu, yra pas jį man labiau patinkančių

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 01:19)
nu Tuktuk, baik, brr... net nupurtė
-------
nu žinoma... mes gi taip dažnai su juo tam pačiam vagone važinėjam..
bet šiaip tai žinojau, kad jis pedantas aš irgi pedantiškumo turiu, bet ne iki tokio lygio gi! kai važiavau traukiny, tai tiesiog apsirengus striuke, ir ne po kaldra.. kam tie trys komplektai
------
nu čia.. party like Russians tsakant bajeriai jų tokie, kad not funny.. tipo koncertinis turas "Best na bis".. tas sako vienas žodis - o jiem visur kur žodžiai baigiasi galūnėm -as ar -is, vaidenasi lietuvių kalba
-----
nežinau kodėl, bet pats stilius man šitą priminė o pati daina tai negirdėta
https://www.youtube....h?v=9mJcqzTcT5A
-------
nu žinoma... mes gi taip dažnai su juo tam pačiam vagone važinėjam..
bet šiaip tai žinojau, kad jis pedantas aš irgi pedantiškumo turiu, bet ne iki tokio lygio gi! kai važiavau traukiny, tai tiesiog apsirengus striuke, ir ne po kaldra.. kam tie trys komplektai
------
nu čia.. party like Russians tsakant bajeriai jų tokie, kad not funny.. tipo koncertinis turas "Best na bis".. tas sako vienas žodis - o jiem visur kur žodžiai baigiasi galūnėm -as ar -is, vaidenasi lietuvių kalba
-----
nežinau kodėl, bet pats stilius man šitą priminė o pati daina tai negirdėta
https://www.youtube....h?v=9mJcqzTcT5A

---

---
aaaaa

---
Oo, kaip seniai matytas

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 01:36)
kada jau lįsim pagaliau į ta rakinama temą?
------
kokią? tiesa, vėl Džonis iš pat ryto per radiją užgiedojo Knockout! patinka man ji
------
kokią? tiesa, vėl Džonis iš pat ryto per radiją užgiedojo Knockout! patinka man ji
jaučiu, dar negreit ten sutvarkys viską

---