Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 21, 17:04)
o, čia jau grynai tuktukinis tipažas 
Ir iš kur tu čia jį taip pasigavai ?
------
Tai gal nusipirkai ?Nes jei Spotify ir pan.dalykais nesinaudoji, youtubėj nėra, tai per kur daugiau galima
-----
ai nenoriu čia tų serialų viešinti  Skaito mus visa Lietuva, tai žinai  
------
na va, teisingai ir iškrito tada, jei dainą visai sugadino
------
bet tai aš turbūt perdaug įpratau prie studijinės versijos, kažkaip ne taip čia nuskambėjo. Neaišku mat, čia iš kurio šou, iš tų 4rių. Arba reikia žiūrėt su grupės atlikimu, tada kitoks įspūdis bendras. Čia gal ir garsinis įrašas ne pats geriausias, pakoreguoja kažkiek tie, kurie įkelia, techniškai, bet ne viską gali ir sutvarkyt.
------

Tiesa, pažiūrėjau ir aš tą interviu su Sergejumi. Gerai jis ten dėl švaros  Nors aš irgi tokius polinkius turiu, tai nesunku jį man suprasti
---------
P.S. jaučiat    pamačius laidos vedėją supratau, kad tame pačiame šou neseniai vieną Džonio dainą iš naujo albumo šitas ansambliukas koverino 
Tai netiesioginiu būdu bus ir Džonis toje laidoje kaip ir apsilankęs 
---
aš tai niekur Lietuvos vardo minint negirdėjau. Va Latviją pats Sergejus minėjo, kad neseniai buvo.

-----

bet tai faina kokia
Tik tą merginą išimčiau visgi keliose vietose
man tai nieko neprimena

Taip iš karto ir matosi, kad mano tipažas blush2.gif doh.gif
Čia gi viena iš mano futbolinių simpatijų Italijos futbolininkas Immobile tongue.gif
---
aha, per itunes.
---
Oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Nu bet rimtai, man tai visai nepatinka. Nu labai nesinori išvysi kokios nors ekranizacijos laugh.gif doh.gif
---
aha, bet va gaila, kad iškrito ir viena man patikusi grupė iš Marijono komandos(tiksliau dvi merginos, iš kurių viena gitaristė). Viena iš tų merginų Catrinah(gal prisimenat iš EV atrankų tokią). Labai patiko kaip jos No Doubt dainą Don't speak atliko, bet kažkodėl niekam nepatiko, nes surinko mažiausiai balsų doh.gif O man pasirodė netgi labai įdomios, nestandartinės unsure.gif
--
bet tai kad gerai nuskambėjo g.gif
---
Suprantu ir aš jį pilnai blush2.gif Aš irgi švaros maniakė. Man visur bakterijos vaidenasi doh.gif Man nėra didelio malonumo valgyt viešose vietose. Bet gi dažnai nėr kur dingt - tenka. Ir kieeek kartų esu prisibritkinus, tai geriau nakalbėsiu, nes ir vėl viskas sukyla doh.gif
----
geras čia :super Šiaip superinė ta laida - vedėjas nerealiai juokingas man biggrin.gif
---
minėjo tikrai (dar kartą pažiūrėjau - ties 26:09)
---
Aš tą paną išmesčiau visai :mmm Visą dainą jos balsas gadina. Labai nedera patys tembrai(o dar pas ją auto tune'as (ar kas ten) labai ryškiai girdisi doh.gif )
Pačios dainos dar neprisijaukinu, yra pas jį man labiau patinkančių smile.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 01:19)
nu Tuktuk, baik, brr... net nupurtė
-------
nu žinoma... mes gi taip dažnai su juo tam pačiam vagone važinėjam..
bet šiaip tai žinojau, kad jis pedantas  aš irgi pedantiškumo turiu, bet ne iki tokio lygio gi! kai važiavau traukiny, tai tiesiog apsirengus striuke, ir ne po kaldra.. kam tie trys komplektai
------
nu čia.. party like Russians tsakant  bajeriai jų tokie, kad not funny.. tipo koncertinis turas "Best na bis".. tas sako vienas žodis - o jiem visur kur žodžiai baigiasi galūnėm -as ar -is, vaidenasi lietuvių kalba
-----
nežinau kodėl, bet pats stilius man šitą priminė  o pati daina tai negirdėta
https://www.youtube....h?v=9mJcqzTcT5A

laugh.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
---
aaaaa doh.gif lotuliukas.gif Tik dabar daėjo kaip žirafai per ilgą kaklą apie ką ten jis doh.gif nu plem, galvoju nu tikrai sako "litovskaja", nu bet apie ką ten niekaip neįkertu, nors tu ką lotuliukas.gif Kažkodėl įsivaizdavau, kad apie tą koncertą gal turėjusį būt Lietuvoj.
---
Oo, kaip seniai matytas bigsmile.gif Man kažkokią dainą daug labiau primena. Gal kokią iš Blue repertuaro g.gif Bet matyt neatgaminsiu niekaip. Gaila, Braškė neateina, ji vis atkasa visokias dainas biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 01:36)
kada jau lįsim pagaliau į ta rakinama temą?
------
kokią?  tiesa, vėl Džonis iš pat ryto per radiją užgiedojo Knockout!  patinka man ji

jaučiu, dar negreit ten sutvarkys viską biggrin.gif
---
lotuliukas.gif thumbup.gif nu va, Ingėno mitas dar kartą sugriautas tongue.gif Sakau, kad vis nugirstu karts nuo karto ir aš jį smile.gif Beje, vakar Aerosmith seną gerą "IDWTMAT" girdėjau per radiją.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 22, 00:25)
. Nu labai nesinori išvysi kokios nors ekranizacijos
---
. Viena iš tų merginų Catrinah(gal prisimenat iš EV atrankų tokią).
--
Suprantu ir aš jį pilnai Aš irgi švaros maniakė. Man visur bakterijos vaidenasi Man nėra didelio malonumo valgyt viešose vietose.
---
Man kažkokią dainą daug labiau primena. Gal kokią iš Blue repertuaro
---
Beje, vakar Aerosmith seną gerą "IDWTMAT" girdėjau per radiją.

Nu čia jau virš visko būtų biggrin.gif
-------
Atsimenu, ir man atrodo kažkada kur buvau konce tribute to Amy Winehouse, būtent ji dainavo...
-----
Nu ir aš, bet ne iki tokio lygio biggrin.gif aš tik visada kavinėse įrankius vandeniu ir servetėle pravalau, ir viešbuçiuose savo pagalvės užvalkalą pasiimu biggrin.gif
------
Blue stiliaus tiesiog, bet konkrečios dainos man nea smile.gif
------
Jetus kaip koks keiksmažodis nuskambėjo lotuliukas.gif
Kas čia per daina šifruojas?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 21:41)
Atsimenu, ir man atrodo kažkada kur buvau konce tribute to Amy Winehouse, būtent ji dainavo...
-----
Nu ir aš, bet ne iki tokio lygio aš tik visada kavinėse įrankius vandeniu ir servetėle pravalau, ir viešbuçiuose savo pagalvės užvalkalą pasiimu biggrin.gif
------
Blue stiliaus tiesiog, bet konkrečios dainos man nea smile.gif
------
Jetus kaip koks keiksmažodis nuskambėjo
Kas čia per daina šifruojas?? biggrin.gif

Geras, net nežinojau, kad ji gana aktyvi Lt muzikinėj padangėj smile.gif
---
biggrin.gif Kažkaip nebuvau sugalvojus taip padaryt, bet gerą mintį tu čia pamėtėjai bigsmile.gif
Bet po paskutinio karto reiks ir lėkštę prasivalyt su vandeniu (jei kokią picą ar pan. patiekalą valgysiu) doh.gif Net supykina prisiminus doh.gif
------
nu gal biggrin.gif Man čia gal koks dejavu smile.gif
---
doh.gif lol: oi negaliu lotuliukas.gif
Žiūriu, kad viena raide per daug parašiau biggrin.gif "I don't wanna miss a thing" biggrin.gif Nervina tie ilgi pavadinimai. Čia kaip su Eltono ir Blue "SSTBTHW" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 lapkričio 2016 - 20:51
Labas

ale ką čia ta supermama buvo sugalvojus biggrin.gif atėjau į temą, tai sako "jūs neturite teisių rašyti šitoje temoje". Galvoju, gal jau išbaninot mane ar ką ? biggrin.gif
Na paskui įleido dar kartą slaptiką suvedus.

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 21, 23:19)

nu žinoma... mes gi taip dažnai su juo tam pačiam vagone važinėjam..
------
bet šiaip tai žinojau, kad jis pedantas  aš irgi pedantiškumo turiu, bet ne iki tokio lygio gi!  kai važiavau traukiny, tai tiesiog apsirengus striuke, ir ne po kaldra.. kam tie trys komplektai

lotuliukas.gif

-----

tai kiekvienas pedantas savaip pedantiškas, galvoju smile.gif
aš pedantiška, kad man nepatogu ir pasakotis kai kurių dalykų, ypač ant visos Lietuvos, pasikartojant dar kartą smile.gif
traukiniais ir nesu važiavusi su patalyne. Kažkaip kelionėse stengiuosi prisitaikyti. Iškyrus kai kuriuos dalykus.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 21, 23:36)
taigi Immobile, futbolininkas
------
o man tai puikiai, net pamiršus buvau, kad ne įrašas
-------

kokią?  bigsmile.gif

-----
tiesa, vėl Džonis iš pat ryto per radiją užgiedojo  Knockout!  patinka man ji 

va dabar kai pasakei, prisiminiau,kad aš jį jau buvau kažkur mačiusi smile.gif
nes nu galvoju... ant kieeek klonai pas tuktukę visi gali būti tongue.gif biggrin.gif

------
normaliai ( pagal esamas vokalines galimybes), bet ne stebuklas visumoje, jei tik taip/tą klausant (nors man ir garsinis įrašas kažkaip čia kliuvo, iš instrument. pusės lyg ir, kažkas su pačiu video gal ne taip, jėgos visumoje kažkaip trūksta). Aš paskui pažiūrėjau prisiminimui iš Niujorko šou, su geru vaizdu/garsu, tai efektas visai kitoks (vaizdas irgi labai daug priduoda, kai išsitaško ten jie scenoje).
------

Born Again Tomorrow. Nebuvau tos dar įmetusi (dar nėra nei video, nei youtubėj).
Keista man tik, kad būtent tą dainą sugebėjo jie iš kažkur atknist smile.gif Nei singlas, nei ką.

------

O tai per kurį radiją tą Knockout užgiedojo ? bigsmile.gif
Maloni staigmena man, tiesą sakant wub.gif

Beje, anglai sakė, kad pas juos BJ naujų dainų visai negroja per radiją. Ir apskritai kažko visai ignoruoja šitą grupę pas juos (radijas) paskut. metu. O anglų tame mano forume daug, tai, manau, žino, ką kalba.
Papildyta:

Simano, paliekame areną bye1.gif , ačiū 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 22, 00:25)
Taip iš karto ir matosi, kad mano tipažas
Čia gi viena iš mano futbolinių simpatijų Italijos futbolininkas Immobile 
---
aha, per itunes.
---
Oi negaliu  Nu bet rimtai, man tai visai nepatinka. Nu labai nesinori išvysi kokios nors ekranizacijos 
---
aha, bet va gaila, kad iškrito ir viena man patikusi grupė iš Marijono komandos(tiksliau dvi merginos, iš kurių viena gitaristė). Viena iš tų merginų Catrinah(gal prisimenat iš EV atrankų tokią). Labai patiko kaip jos No Doubt dainą Don't speak atliko, bet kažkodėl niekam nepatiko, nes surinko mažiausiai balsų  O man pasirodė netgi labai įdomios, nestandartinės
--

Suprantu ir aš jį pilnai Aš irgi švaros maniakė. Man visur bakterijos vaidenasi  Man nėra didelio malonumo valgyt viešose vietose. Bet gi dažnai nėr kur dingt - tenka.
----

Aš tą paną išmesčiau visai  Visą dainą jos balsas gadina. Labai nedera patys tembrai(o dar pas ją auto tune'as (ar kas ten) labai ryškiai girdisi

------

nu va, Ingėno mitas dar kartą sugriautas  Sakau, kad vis nugirstu karts nuo karto ir aš jį

nu absoliučiai tavo biggrin.gif Kas tokis, blackkiss jau paaiškino smile.gif

------

sakai, nebeiškentei, kol į youtube sukilos mirksiukas.gif

------

taigi va. Kai visai nebeturės įkvėpimo scenarijams, gali ir mūsų griebtis biggrin.gif doh.gif
-------

bakterijos ir man visur vaidenasi. Nors va dėl valgymo viešose vietose kažkaip neturiu problemų, tfu tfu tfu. Kažkaip šitoje vietoje nesigilinu ir stengiuosi negalvot kaip ten ir kas.

------
pamenu tą Catrinah iš EV. Patiko tada ji man.

-----
vietomis tai normaliai jie visai, nesakyčiau, kad jau taip visai ir nedera. Bet va kai jinai viena išlenda, tai dainą pagadina...

----

tai pvz. dėl senų dainų per M1 plius tai aš nesiginčiju. Visų karts nuo karto tokias pagroja.
Klasiką, atseit.
Bet va naujas tai neįsivaizduoju, kokia čia LT radijo stotis galėtų užleisti. Na ne M1, manau. Taigi dar amžiaus scenzas grupėms yra vyraujančiame radijuje. Aišku, ne visoms vienodai, būna išimčių kai kurioms gal. Kurios labai kietos ir tarp jaunesnių klausytojų skaitosi.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 22, 19:41)

Nu ir aš, bet ne iki tokio lygio  aš tik visada kavinėse įrankius vandeniu ir servetėle pravalau, ir viešbuçiuose savo pagalvės užvalkalą pasiimu
------

Jetus kaip koks keiksmažodis nuskambėjo
Kas čia per daina šifruojas??

va šito tai nedarau.
Nors esu skaičiusi apie viešbučių tvarkymą. Tikrai geriau nežinot. Smalsumas nugalėjo, kad jau skaičiau smile.gif, bet tik nuginu tokias visokias mintis tiesiog.
Tiesa, tame viešb. Italijos, kur sakiau, kad labai prastas buvo, ne tik ta priežastis, bet labai giliai suabejojau, ar rankšluosčiai keisti unsure.gif Deja, pabijojau, ir nesimaudžiau, nes na...doh.gif, , užtai buvau pikta kaip velnias. doh.gif
Laimei, tik viena naktis.

--------

aha, tiksliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš irgi nepažinau to keiksmažodžio smile.gif bet mačiau, tuktukė jau paaiškino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 22, 20:51)
Geras, net nežinojau, kad ji gana aktyvi Lt muzikinėj padangėj

Beje, Ruslikas, mačiau, Duetuose dalyvavo. Nežiūrėjau aš, bet užmačiau (sekant spaudą tokios info nepraleisi smile.gif ). Bet va kaip tik iškrito praeitą kartą.
Ir Tadas Muzikinėje kaukėje. Net Džonį mėgdžiojo smile.gif Galvoju... jei gerai pamenu, net pats pirmas jo pasirodymas gal toje laidoje. Man pasakė apie tą atvejį, tai teko specialiai susirasti tą jo pasirodymą smile.gif Bet daugiau nežiūrėjau.
Ištikimai nežiūriu teliko nuo kada... nuo vasaros gal (išskyrus kašį).

bet dabar nusprendžiau, kad reikia su anglų k. pagaliau rimtai susiimti.
Gramatiką pradėjau/-siu nagrinėtis. Tai žiūriu, o vaikyti, bus man veiklos... Kas ten sakė, kad anglų k. gramatika lengva? smile.gif Na žiūrint dar, kokiu būdu, metodu mokytis ir per kiek laiko sau užsibrėžt. Ir savarankiškai žymiai sunkiau juk.
Tie jų artikeliai ir laikai, tai mat juos šunys. Kai labiau į tai pasigilini. Kažkodėl man vokiečių k. gramatika lengvesnė atrodo. Arba todėl, kad turėjau nuostabią mokytoją, na ir sistema atidirbta buvo. Bet vokiečių k. tos taisyklės aiškios ir labai apibrėžtos, iš principo. Nėra tokių spėlionių kaip anglų k. (kur paprasčiau gal būtų atsiminti tiesiog labai daug, kas atmintį turi, bet va kai mano atmintis kiaura, tai... ).

-----
Amiro daina tai nežinau, kažkokio didelio panašumo nei su Ercės daina pastebėjau (stiliuks tik pats ), o Blue tai aš ne tiek labai tą fonoteką ir žinau, tiesą sakant. Tuos hitus labiau.
Atsakyti

Beje, su pėdučiu susitaikėm laugh.gif Gal ir papasakočiau, bet va kol nesam užrakintos, negaliu kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 22, 20:51)
Geras, net nežinojau, kad ji gana aktyvi Lt muzikinėj padangėj smile.gif
---
Kažkaip nebuvau sugalvojus taip padaryt, bet gerą mintį tu čia pamėtėjai
Bet po paskutinio karto reiks ir lėkštę prasivalyt su vandeniu (jei kokią picą ar pan. patiekalą valgysiu) Net supykina prisiminus :
------
Man čia gal koks dejavu
---
Žiūriu, kad viena raide per daug parašiau "I don't wanna miss a thing" nervina tie ilgi pavadinimai. Čia kaip su Eltono ir Blue "SSTBTHW"

nu tada nebuvo žinoma visai...
------
bet tu matytum kokiais žvilgsniais mane nužvelgdavo žmonės biggrin.gif nu bet aš tokia esu - lengvai susibritkinantis žmogus biggrin.gif
----
matyt biggrin.gif
------
aa biggrin.gif nu taip 9ir pagalvojau apie ją, bet žiūriu, kad kaip tai nesusieina galai biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 22, 22:07)
ale ką čia ta supermama buvo sugalvojus  atėjau į temą, tai sako "jūs neturite teisių rašyti šitoje temoje". Galvoju, gal jau išbaninot mane ar ką ?
-----
traukiniais ir nesu važiavusi su patalyne. Kažkaip kelionėse stengiuosi prisitaikyti. Iškyrus kai kuriuos dalykus.
------
nes nu galvoju... ant kieeek klonai pas tuktukę visi gali būti
------
normaliai ( pagal esamas vokalines galimybes), bet ne stebuklas visumoje, jei tik taip/tą klausant (nors man ir garsinis įrašas kažkaip čia kliuvo, iš instrument.
------
O tai per kurį radiją tą Knockout užgiedojo ?
Maloni staigmena man, tiesą sakant 
-----
Beje, anglai sakė, kad pas juos BJ naujų dainų visai negroja per radiją. Ir apskritai kažko visai ignoruoja šitą grupę pas juos (radijas) paskut. metu. O anglų tame mano forume daug, tai, manau, žino, ką kalba.
------
Tiesa, tame viešb. Italijos, kur sakiau, kad labai prastas buvo, ne tik ta priežastis, bet labai giliai suabejojau, ar rankšluosčiai keisti  Deja, pabijojau, ir nesimaudžiau, nes na... užtai buvau pikta kaip velnias. 

biggrin.gif nu jau tikrai... ale, mokėtume išbanint ką nors, tai nekabėtų šitas kabikų būrys apačioj, kaip spiečius virš Mikės galvos biggrin.gif
-----
ne nu traukiniais tai.. visų pirmą nelygink Rusijos traukinių su LT biggrin.gif sako skirias kaip diena ir naktis biggrin.gif pas mus čia high level palygint smile.gif tai vat ten nežinia kaip būtų.. išvis gal stovėdama miegočiau lotuliukas.gif
------
looool
------
na vokalas tikrai gerai, jau tikrai negali kibt...
-------
M1+ smile.gif
-----
tai ko neprašėt, kad pakeistų? smile.gif aš tai Graikijoj irgi kovojau, atnešė rankšluosčių vienam asmeniui...vat atrodytų svetinga tauta, bet kažkokie skupirdiailos ant rankšluosčių biggrin.gif tai jau kaip atnešė, tai dvigubai, negu reikia biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 22, 22:25)
Beje, su pėdučiu susitaikėm Gal ir papasakočiau, bet va kol nesam užrakintos, negaliu kažkaip 

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ingėnas, žiūriu, kad daro tvarką troboj lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 23, 00:07)
ale ką čia ta supermama buvo sugalvojus  atėjau į temą, tai sako "jūs neturite teisių rašyti šitoje temoje". Galvoju, gal jau išbaninot mane ar ką ?
Na paskui įleido dar kartą slaptiką suvedus.

-----
va dabar kai pasakei, prisiminiau,kad aš jį jau buvau kažkur mačiusi
nes nu galvoju... ant kieeek klonai pas tuktukę visi gali būti

------
vaizdas irgi labai daug priduoda, kai išsitaško ten jie scenoje
------

Born Again Tomorrow. Nebuvau tos dar įmetusi (dar nėra nei video, nei youtubėj).
Keista man tik, kad būtent tą dainą sugebėjo jie iš kažkur atknist Nei singlas, nei ką.

------

vietomis tai normaliai jie visai, nesakyčiau, kad jau taip visai ir nedera. Bet va kai jinai viena išlenda,  tai dainą  pagadina...

----

Tiesa, tame viešb. Italijos, kur sakiau, kad labai prastas buvo, ne tik ta priežastis, bet labai giliai suabejojau, ar rankšluosčiai keisti  Deja, pabijojau, ir nesimaudžiau, nes na...,  , užtai buvau pikta kaip velnias. 

--------
Beje, Ruslikas, mačiau, Duetuose dalyvavo. Nežiūrėjau aš, bet užmačiau (sekant spaudą tokios info nepraleisi  ). Bet va kaip tik iškrito praeitą kartą.
------
Ir Tadas Muzikinėje kaukėje. Net Džonį mėgdžiojo  Galvoju... jei gerai pamenu, net pats pirmas jo pasirodymas gal toje laidoje. Man pasakė apie tą atvejį, tai teko specialiai susirasti tą jo pasirodymą  Bet daugiau nežiūrėjau.
-----
Ištikimai nežiūriu teliko nuo kada... nuo vasaros gal (išskyrus kašį).
-----
bet dabar nusprendžiau, kad reikia su anglų k. pagaliau rimtai susiimti.
Gramatiką pradėjau/-siu nagrinėtis. Tai žiūriu, o vaikyti, bus man veiklos... Kas ten sakė, kad anglų k. gramatika lengva?  Na žiūrint dar, kokiu būdu, metodu mokytis ir per kiek laiko sau užsibrėžt. Ir savarankiškai žymiai sunkiau juk.

blink.gif nu kas čia per įdomybės laugh.gif Jau pagalvojai, kad užsirakinusios gal sėdim lotuliukas.gif
---
oi negaliu lotuliukas.gif :lol
---
Vaizdas visada priduoda jėgos drinks_cheers.gif
---
Geras, tai jie tipo koverį padarė? bigsmile.gif Tai va, o tu sakai, niekur Europoj nėra klausomi. Jei jau sugebėjo atkast iš kažkur, tai reiškia dar tikrai nepraradę savo popouliarumo mirksiukas.gif
----
doh.gif lotuliukas.gif
Man labai kliūna, kad jos balso tembras tieeek ištaisytas kompiuterio pagalba, kad skamba toks jau kaip elektroninis doh.gif Koncertinėje tos dainos versijoje man daug gražiau skamba, kai jis vienas ją dainuoja blush2.gif
---
oi oi unsure.gif čia jau visai nekas..
--
Buvau užmačius ir aš, bet jau specialiai nedėjau
----
Nu va, Ingėnai, ir tu dar sakai, kad BJ nepopuliaris grupė Lietuvoj doh.gif Sakau, garantuotai išpirktų visą areną iš karto per kelias dienas. Vien tai, kiek jų dainos figūruoja Lietuvoje(nesvarbu, kad ir ne naujos), tai viskas aišku. Dauguma žmonių į koncertus renkasi dėl tų senųjų dainų smile.gif
----
Nelabai suprantu, o kodėl tu ištikimai nežiūri blush2.gif Per kai kuriuos kanalus tikrai gerų laidų parodo.
---
Šaunuolė :super Blackkiss gal sakė biggrin.gif Aš tai nesusidūrus su vokiečių, tai nežinau. Bet irgi esu girdėjus kalbas, kad vokiečių gramatika sunkesnė :hm

Papildyta:

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 23, 00:25)
Beje, su pėdučiu susitaikėm
--
Gal ir papasakočiau, bet va kol nesam užrakintos, negaliu kažkaip 

Oi negaliu lotuliukas.gif thumbup.gif
--
Ale gerai nuskambėjo lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 23, 02:18)
bet tu matytum kokiais žvilgsniais mane nužvelgdavo žmonės  nu bet aš tokia esu - lengvai susibritkinantis žmogus
----
nu jau tikrai... ale, mokėtume išbanint ką nors, tai nekabėtų šitas kabikų būrys apačioj, kaip spiečius virš Mikės galvos
-----
ne nu traukiniais tai.. visų pirmą nelygink Rusijos traukinių su LT  sako skirias kaip diena ir naktis  pas mus čia high level palygint  tai vat ten nežinia kaip būtų.. išvis gal stovėdama miegočiau

laugh.gif Nu aš pilnai tave suprantu biggrin.gif Jau kas liečia maistą ir higieną, tai man iš viso turi būt sterilu blush2.gif Kai pamatau kaip moterys gamina maistą super ilgais nagais ir žiedų nenusiėmę, tai man jau ir britku doh.gif O kur nors pietaujant man pastoviai kyla klausimas ar virėjas plovė rankas iš tualeto išėjęs doh.gif unsure.gif
O prastai išplauti indai tai ne kartą yra pakliuvę doh.gif Tai kaip po tokių patirčių paskui gali nenorėt persivalyt visų įrankių ir lėkščių doh.gif

--
čiut nuo kėdės nenusiverčiau iš juoko lotuliukas.gif doh.gif
--
kaip arklys :lol
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 23, 16:22)
Šaunuolė :super Blackkiss gal sakė Aš tai nesusidūrus su vokiečių, tai nežinau. Bet irgi esu girdėjus kalbas, kad vokiečių gramatika sunkesnė :
--
O prastai išplauti indai tai ne kartą yra pakliuvę doh.gif Tai kaip po tokių patirčių paskui gali nenorėt persivalyt visų įrankių ir lėkščių doh.gif [/color]
--
kaip arklys :lol

Nu jau tikrai ne aš! biggrin.gif visad nekenčiau anglų gramatikos, niekad nebuvo lengva ir dabar nėr... visada sakiau, kad vokiečių man žymiai lengvesnė smile.gif
-----
Oi tai čia tai taip.. darbe tokius indus iš indaplovės valytojos išima ir padeda prie švarių, kad....praeina ir apetitas kartais
------
Nuuu biggrin.gif
________
Klausykit, o jūs nesusiduriat su tokia problemėle kartais.. kad kai kurie žmonės kai kažko klausia ar kažką pasakyt nori, vos nesugriūna tau į veidą doh.gif turiu dabar tokį kolegą... ar čia tik mane tas erzina žiauriai? biggrin.gif man pvz erdvės reik aplink mane...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 23, 21:26)
Nu jau tikrai ne aš! biggrin.gif visad nekenčiau anglų gramatikos, niekad nebuvo lengva ir dabar nėr... visada sakiau, kad vokiečių man žymiai lengvesnė smile.gif
-----
Oi tai čia tai taip.. darbe tokius indus iš indaplovės valytojos išima ir padeda prie švarių, kad....praeina ir apetitas kartais
------
Klausykit, o jūs nesusiduriat su tokia problemėle kartais.. kad kai kurie žmonės kai kažko klausia ar kažką pasakyt nori, vos nesugriūna tau į veidą doh.gif turiu dabar tokį kolegą...  ar čia tik mane tas erzina žiauriai?  biggrin.gif man pvz erdvės reik aplink mane...

biggrin.gif Tai gal Braškė tada sakė biggrin.gif
--
feee doh.gif
--

Oi, žiauuuriai erzina doh.gif Anksčiau turėjau tokį, dabar nebe biggrin.gif Tiesiog neįmanoma būdavo - pradėdavom kalbėt vienoj vietoj ir kažkaip nepastebimai atsidurdavom kitam koridoriaus gale doh.gif Jis lenda, aš - traukiuos ir taip po žingsniuką, po žingsniuką doh.gif lotuliukas.gif
Tai tu jam pasakyk, kad neprisikištų taip arti, nes tau erdvės reikia biggrin.gif Aš ano tai galėdavau išvengt, bet jeigu taip pastoviai būtų tekę bendraut ir ištisai būtų lindęs į asmeninę erdvę, tai tikrai būčiau pasakius. O tas bent jau fainas? laugh.gif Nors.. man ir tai nepadėtų tikriausiai doh.gif lotuliukas.gif Kai kalbu su žmonėmis man tiesiog būtina pakankama erdvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 lapkričio 2016 - 20:25
Bet tai žiūriu jis pamėgęs tuos 360 vaizdelius biggrin.gif (čia tie, kur gali tampyt ekraną į visas puses).
Nieko labai įdomaus - tik demonstruoja įrašų studiją. Bet juokingai kai į apačią patempi ekraną, matosi toks plaukų kupstas kaip lizdas vaikštinėja laugh.gif
https://www.youtube....h?v=BvNm1RFcnqw

Nežinau ar čia koks prastas garsas ar kas, bet smuikininkė lyg pro šalį grajina doh.gif biggrin.gif

Man rodos jie čia groja "Silence/Sheket" akomponimentą wub.gif Nu bet tai galėjo gi ir padainuot ta pačia proga blush2.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 23, 00:18)

bet tu matytum kokiais žvilgsniais mane nužvelgdavo žmonės  nu bet aš tokia esu - lengvai susibritkinantis žmogus
----

ne nu traukiniais tai.. visų pirmą nelygink Rusijos traukinių su LT biggrin.gif sako skirias kaip diena ir naktis  pas mus čia high level palygint  tai vat ten nežinia kaip būtų.. išvis gal stovėdama miegočiau lotuliukas.gif
------

na vokalas tikrai gerai, jau tikrai negali kibt...
-------
M1+
-----
tai ko neprašėt, kad pakeistų?  aš tai Graikijoj irgi kovojau, atnešė rankšluosčių vienam asmeniui...vat atrodytų svetinga tauta, bet kažkokie skupirdiailos ant rankšluosčių  tai jau kaip atnešė, tai dvigubai, negu reikia

Tai gali būt tongue.gif Aš tai stengiuosi (kiek tai yra įmanoma, aišku) savo tą pedantiškumą (nors čia kitaip netgi pavadinčiau, bent jau savo atveju) maskuoti. Aišku, visko neužmaskuosi ir labai norėdamas. Bijau žmones gąsdinti biggrin.gif
Bet šiaip kiekvienas pedantas turi savo taisykles, taip sakant, kiekvienas pedantiškas savaip, akcentuoja skirtingus dalykus.

-------

lol

-------

prie pačio balso tono galiu prisikabinti (yra erdvės pataisymui) ir dar norėčiau, kad čia galingiau skambėtų, aišku.

Beje, neseniai nudžiugino Džoniuks, kad išleis vieno iš tų live albumo pristatymų CD. Ant dienų . Tikrai pirkčiau (bent jau skaitmeniniu būdu). Tik va bėda, kad fizinis CD tik USA prekyb. tinkle. Arba per iTunes, bet aš jų nenaudoju (tik GooglePlayMusic). Tai net nežinau, ką čia reiks daryt... Kaip čia susiorganizuoti man tą dalyką.

------
aaa, šitie Džonio nebrokija smile.gif
Tik aš galvojau, kad ten visgi tik senas dainas (taip sakant, laiko patikrintas, ale klasiką ) groja. Bet va padaro, pasirodo, vieną kitą malonią išimtį.

------

Tai kad ten toks viešbutis ir tokia administratorė biggrin.gif doh.gif
Ten buvo viskas baisu. O ta administratorė tai kaip kokia vienuolyno vyresnioji, iš bendro elgesio tongue.gif doh.gif Švede ją mūsų grupė praminė (na kad ne italė, tai tikrai). Skundėsi pvz. moteriškės jai dėl durų užrakto. Iš vidaus užsirakina, o iš išorės gali jas kuo puikiaisiai atsidaryt . Tai ką jūs sau manot, ji toms moteriškėms pradėjo aiškint, kad čia viskas juk gerai, juk užsirakina, maždaug ko čia jūs norit. Ir iš viso tik vieną naktį nakvot juk smile.gif Baisi čia problema mat.
Aš paskui netyčia (buvau sumaišius beskubėdama duris) savo raktu svetimas atsirakinau be problemų. Tai nežinau, ar čia išimtis tik tokia pasitaikė, ar tie jų raktai visrakčiai, visiems kambariams tas pats tinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 23, 16:22)

Ingėnas, žiūriu, kad daro tvarką troboj
-----

nu kas čia per įdomybės  Jau pagalvojai, kad užsirakinusios gal sėdim
---
Geras, tai jie tipo koverį padarė?  Tai va, o tu sakai, niekur Europoj nėra klausomi. Jei jau sugebėjo atkast iš kažkur, tai reiškia dar tikrai nepraradę savo popouliarumo 
----

Man labai kliūna, kad jos balso tembras tieeek ištaisytas kompiuterio pagalba, kad skamba toks jau kaip elektroninis Koncertinėje tos dainos versijoje man daug gražiau skamba, kai jis vienas ją dainuoja
---

Buvau užmačius ir aš, bet jau specialiai nedėjau
----
Nu va, Ingėnai, ir tu dar sakai, kad BJ nepopuliaris grupė Lietuvoj  Sakau, garantuotai išpirktų visą areną iš karto per kelias dienas. Vien tai, kiek jų dainos figūruoja Lietuvoje(nesvarbu, kad ir ne naujos), tai viskas aišku.

-------
Dauguma žmonių į koncertus renkasi dėl tų senųjų dainų
----
Nelabai suprantu, o kodėl tu ištikimai nežiūri  Per kai kuriuos kanalus tikrai gerų laidų parodo.

na o tai kas belieka biggrin.gif , kai taip naglai žiūrovai renkasi. Ir dar nuolatinių fanų, matau, tikrai turim. die hard biggrin.gif

-----
o ką čia su jumis gali žinot? tongue.gif

------
ten trumpas gabaliukas buvo youtubėj įmestas, nežinau net, ar visą dainą grojo. Bet va per Sergejaus šou (tą, kuriame jis dalyvavo) tai grojo pilnai dainas, tai nežinau, kaip BJ atveju. Nepatiko tas koveriukas man iš tiesų. Užtai nė nerodyčiau.
Bet va jau kelintą kartą (na trečią, kiek žinau) būtent pas rusus Džonio dainos (koveriai) išlenda. Kažkaip. Turi gal naują rinką smile.gif

------

na tai įdėk tą koncertinę versiją, paklausysim mirksiukas.gif
Nors jau net numanau, kad turėtų skambėti geriau jo vieno dainuojama

------
saugai mane biggrin.gif Gal ir gerai biggrin.gif mirksiukas.gif

------

ai, šito tai tikrai jau nebūtų. Įtariu, būtų panašiai gal kaip su Aerosmith'ais.

------
tai jo. Bet tai Džonio atveju čia problema. Ir netgi didelė.

------

tiesiog laiką taupau. Žinau, kaip sugebu užsikabinti kartais. Bet laikas ne guminis. Reikia kartais rinktis. Ypač pavasario nuotykiai turėjo tam įtakos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti