Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

sveikos smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 19:32)
negirdėjot dar nė vienos jų "Living With the Ghost" ir The Devil's in the Temple"

nu ką reiškia negirdėjot - tą The Devil in the temple jau kaži kada girdėjau.. biggrin.gif jau seniau buvau užtikus smile.gif labai faina man ji, nors kiek ne BJoviško stiliaus smile.gif bet va iki skausmo tas stilius primena kažkurią dainą rolleyes.gif labai faina wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 17, 22:57)
Jetus koks bauginantis straipsnis..

aš jau stengiuos nesigilinti, nes tik užsigąsdinam, o ką tas keičia?

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 18:52)

kaip gražiai, ir daina labai faina wub.gif ir kaip šauniai ištraukia thumbup.gif vakar nuklausiau patarimą ką daryt kai neištrauki netos - pažemini tonaciją, ir laisvai tą natą tada paimsi biggrin.gif o žmonės net nesupras, kas tas tonacija biggrin.gif nors va aš jau matyt pastebėčiau biggrin.gif
laikiam vertimo bigsmile.gif supratau tik taxi draiver biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 19:43)

Kad prie Robio nepersimestum netyčiom 
-------
Bet kita vertus o ką tu paprastas žmogau ir padarysi?  Bet dabar galvoju, vien baimė nieko gero neduoda.

biggrin.gif o kaib Robis taip išgražėjęs, kad ką tu, ką tu.. biggrin.gif
------
tai vaaa, ką aš tau ir bandžiau vis sakyt , po pat rinkimų....
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 20:09)
o ketvirtad. vėlai vėlai vakare prieš pat miegutį kokį fainą Džonio video gavau  Geriausias  iš to albumo. Paprastutis visai, bet labai mielas 
Ir tą video dainą įsimylėjau, dabar negaliu jos atsiklausyti (kartu video žiūrėdama). Vaizdas labai gerai lyricsus atskleidė. Beje, net nežinojau, kad jis  nufilmuotas, nes nieko apie tai neminėjo. Tai buvo labai maloni staigmena.

thumbup.gif o kokia daina? nėr youtube?

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 21:54)

Beje, perklausiau pagaliau jo albumą. Tai tikrai, kad laabai neblogas. Buvo kelios dainos, kurios visai nepatiko, bet didžioji dalis dainų netgi labai patiko : Įdomu tai, kad labai įvairių dainų stilių jis ten pridėjęs. Pvz "Sensitive" absoliučiai nerobiška, bet labai patinka man toks stiliukas. Tik gana keista įsivaizduot, kad Robis ją atlieka(kokiam Timberlake'ui labiau tiktų  ) Mixed Signals labai faina, bet Robio balsui kažkaip man ji nelabai tinkama : "David's song" nereaaaliai graži, bet jau tokia liūdna, kad liūdna net ją klausyt. Truputį nustebino, kad senąjam rokenrolui vieną paskyrė- "Bruce Lee" ( gal net nepamenu tokių dainų pas Robį : "Hotel crazy" tokia..nu tikrai crazy daina Labai įdomią nuotaiką sukelianti. "Marry me" - jau minėjau, kad man laaabai faina (nu saldi tokia, bet laabai graži (įtariu vestuvėse bus populiari "Best intentions" irgi patiko : Nu ir tos seniau aptartos fainos.
Reziumuojant, tai tikrai vykęs albumas
---
Bet gal tikrai įsiklausė, nes va dabar įsimetęs į twitterį tokį video(per koncertą čia)
https://twitter.com/...033675136081921

nu ir aš pagaliau perklausiau beveik visą turbūt, tai visumoj tikrai labai fainas, visai nefainų dainų net ir nėr, nu crazy hotel nelabai patiko smile.gif o labiausiai patiko the heavy entertainment show, love my life, motherfucker, dave's song, I Don't Want to Hurt You, ir Time on earth wub.gif
-----
oi negaliu biggrin.gif aš jam naują veiklą sugalvojau - gali vest dainuojamąją aerobiką biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip S irgi suaktyvėjo biggrin.gif

iš kažkokio konco, bet labai graži man šita fotkė wub.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
čia tai kai ką tu ką tu - Džeims Bondas lotuliukas.gif

dar kažkokį apdovanpojimą laimėjo, bet nerodysiu, bo vėl kažkokiais treningais apsirėdęs lotuliukas.gif

o čia šiaip žiauriai faina fotkė gavos, vėl pas Urgantą apsilankė lotuliukas.gif

o čia visa laidelė, jei įdomu smile.gif (nuo 26:00)
https://www.youtube....h?v=aYFgm_p1PzM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 lapkričio 2016 - 17:49
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 17:27)

nu ką reiškia negirdėjot - tą The Devil in the temple jau kaži kada girdėjau..  jau seniau buvau užtikus  labai faina man ji, nors kiek ne BJoviško stiliaus  bet va iki skausmo tas stilius primena kažkurią dainą  labai faina 
------

------
vakar nuklausiau patarimą ką daryt kai neištrauki netos -  pažemini tonaciją, ir laisvai tą natą tada paimsi  o žmonės net nesupras, kas tas tonacija  nors va aš jau matyt pastebėčiau 
--------

o kaib Robis taip išgražėjęs, kad ką tu, ką tu..
------
o kokia daina? nėr youtube?

------
aš jam naują veiklą sugalvojau - gali vest dainuojamąją aerobiką

Tai turbūt live versiją girdėjai mirksiukas.gif Bent kiek mačiau, studijinės youtube dar nėra (o studijinė, aišku, geresnė). Man tai primena kažkaip Guns N Roses stilių. O labai mėgau tą grupę irgi vienu metu, turi ji labai ingėniškų dainų smile.gif
Vat die hardai nori labai, kad daugiau tokių dainų Džoniuks įrašytų. Bet tai va reikia, kad kas nors jį supykdytų tiek, visų pirma biggrin.gif

------

tai va būūūūtent.

------
ai, žinok, tie, kurie gaudosi muzikoje, turi gerą klausą ar labai gerai žino dainą, vistiek supras. Bet tai nieko blogo, aišku, tas dalykas, jei tik pačios dainos nesuprastina.

-----

tai va kad biggrin.gif o dar taip iniciatyvos visokios ėmėsi, suka tik ratus apie tuktukę visą giminę ir net šunis pasitelkęs biggrin.gif kad niekad čia negali žinot biggrin.gif

-----

nėra. Buvo įmetę nenaudėliai fanai smile.gif Bet mačiau, kad jau išėmė.

-----
biggrin.gif tongue.gif

Papildyta:

P.S. vėliau ateisiu kitus postus pakomentuot. Turiu bėgti nuo kompo kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 20, 17:48)
Labas
Tai turbūt live versiją girdėjai  mirksiukas.gif  Bent kiek mačiau, studijinės youtube dar nėra (o studijinė, aišku, geresnė). Man tai primena kažkaip Guns N Roses stilių. O labai mėgau tą grupę irgi vienu metu, turi ji labai ingėniškų dainų
------
Vat die hardai nori labai, kad daugiau tokių dainų Džoniuks įrašytų. Bet tai va reikia, kad kas nors jį supykdytų tiek, visų pirma biggrin.gif
------
ai, žinok, tie, kurie gaudosi muzikoje, turi gerą klausą ar labai gerai žino dainą, vistiek supras. Bet tai nieko blogo, aišku,  tas dalykas, jei tik pačios dainos nesuprastina.
-----
tai va kad biggrin.gif o dar taip iniciatyvos visokios ėmėsi, suka tik ratus apie tuktukę visą giminę ir net šunis pasitelkęs biggrin.gif kad niekad čia negali žinot biggrin.gif

taip, live smile.gif ai jaučiu tikrai guns n roses smile.gif
----
gal pėdutį užsiundyk lotuliukas.gif
-----
ne gerai dainos žinot neužtenka, reik šiokią tokią klausą turėt ir muzikinį teorijos supratimą smile.gif
o dainos tikrai nesugadintų, nes geriau tonacija žemesnė paimta, bet tinkama balsui, nei nusidainavimas smile.gif
------
lotuliukas.gif nu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žiūriu tiesioginę X faktoriaus transliaciją, tai pats pirmas pasirodymas buvo, kai vienas vaikinukas Amiro J'ai cherche dainavo biggrin.gif Nu bet plem kaaaip sugadino man jis tą dainą doh.gif Gavosi vos ne parodija doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 19:27)
---
laikiam vertimo supratau tik taxi draiver
------
nu ir aš pagaliau perklausiau beveik visą turbūt, tai visumoj tikrai labai fainas, visai nefainų dainų net ir nėr, nu crazy hotel nelabai patiko  o labiausiai patiko the heavy entertainment show, love my life, motherfucker, dave's song, I Don't Want to Hurt You, ir Time on earth 
-----
oi negaliu biggrin.gif aš jam naują veiklą sugalvojau - gali vest dainuojamąją aerobiką biggrin.gif

Nu taip, nieko nekeičia, bet kaip niekad baisu dėl tų visų dalykų. Vakar tokios mintys buvo užėję apie tai, ką reiktų daryt jeigu.. doh.gif unsure.gif
--
vėl ji žvengia doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif Nu tiek ir aš supratau laugh.gif Matai, biškį suprantam bigsmile.gif lotuliukas.gif
---
Nu "Hotel crazy" tai crazy ir yra laugh.gif

Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 19:43)
kažkaip S irgi suaktyvėjo
iš kažkokio konco, bet labai graži man šita fotkė
čia tai kai ką tu ką tu -  Džeims Bondas
-----
dar kažkokį apdovanpojimą laimėjo, bet nerodysiu, bo vėl kažkokiais treningais apsirėdęs
---
o čia šiaip žiauriai faina fotkė gavos, vėl pas Urgantą apsilankė
o čia visa laidelė, jei įdomu  (nuo 26:00)

Aha, labai faina wub.gif Ir venos truputį matosi tongue.gif

Ir kaip gražiai jis tame "bondiniame" kostiume atrodo wub.gif
------
Šaunuolis thumbup.gif Bet tai kas čia per treningų mada pas juos užėjo doh.gif nu bent jau gal ne su tokiais plačiais ir trumpais kaip A doh.gif
---
Kaip smagiai thumbup.gif
Pažiūrėsiu vėliau laidą. Labai mėgstu Urganto šou, o dar žinant, kad S apsilankė, tai iš vis thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 20, 19:48)
Tai turbūt live versiją girdėjai  Bent kiek mačiau, studijinės youtube dar nėra (o studijinė, aišku, geresnė). Man tai primena kažkaip Guns N Roses stilių. O labai mėgau tą grupę irgi vienu metu, turi ji labai ingėniškų dainų

------
tai va kad  o dar taip iniciatyvos visokios ėmėsi, suka tik ratus apie tuktukę visą giminę ir net šunis pasitelkęs  kad niekad čia negali žinot

Tai ir aš gal tada girdėjau? Jei čia ta kur Blackkiss buvo įmetus kažkada?
--
oi negaliu doh.gif lol: lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 19:55)
gal pėdutį užsiundyk

loooooool doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 21:54)
sakai, tokia nepastovi esu? 
Ne, nu kaip sakiau, ta prasme tai tikrai nenuvilios, Amiriuks taigi ypatingai mano skonio  Robis tik šiaip fainas/juokingas
-----

Beje, perklausiau pagaliau jo albumą. Tai tikrai, kad laabai neblogas. Buvo kelios dainos, kurios visai nepatiko, bet didžioji dalis dainų netgi labai patiko  <...>
Reziumuojant, tai tikrai vykęs albumas
---

Šito video jis niekur nerodė, aš visai netyčia youtube užmačiau

Bet gal tikrai įsiklausė, nes va dabar įsimetęs į twitterį tokį video lotuliukas.gif (per koncertą čia)
https://twitter.com/...033675136081921
---

Įdomu kodėl nepaviešina iš karto visiems

na... biggrin.gif Nesu labai dėl tavęs tokia tikra , kažkodėl biggrin.gif blush2.gif
Jeigu per mažai reikšis Amiras ar maža kas tau susirodys biggrin.gif mirksiukas.gif
Esi gi sakiusi seniau, kad Robis tavo skonio (bruožais). O ir muzika jo labai patinka, tai čia niekad negali žinot, su tavimi biggrin.gif Kai dabar šitaip atsigavo ir suspindėjo visaip kaip smile.gif
------

super, kad patiko mirksiukas.gif :super
O tai jis jau visas youtubėj yra gal? bigsmile.gif
Gerai, kad parašei savo įspūdžius apie konkrečias dainas. Reiks ir man pasiklausyti nuodugniau, įsiklausant ir t.t.
Dabar laiko tam neturėjau, taigi Džoniuks manęs ramybėje nepalieka tongue.gif blush2.gif

-----

oho, koks linksmas nuotaikingas jis čia biggrin.gif :super Tūsas, ne kitaip tongue.gif

-----

taigi jie sudarė sutartį tokią su TIDAL (čia kaip Spotify analogas). Tie kuria jiems video (finansuoja tai) , bet užtai turi išimtinę teisę tuos video pirmas savaites tik pas save rodyti. Kad pritrauktų sau daugiau vartotojų. BJ fanai daugelis buvo priversti ten užsisregistruoti biggrin.gif Tik gerai, kad yra galimybė 90 dienų išbandymui nemokama versija, ką ir ėmėm. Nors man visai patinka ta platforma, iš principo. Va Spotify juk video nėra. Ir live stream nerodo. Nemokama Spotify versija tai tikrai prastesnė už TIDAL (o mokamos jau net nebepamenu, nors ir turėjau kažkada ).
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 17:43)
kažkaip S irgi suaktyvėjo
------

iš kažkokio konco, bet labai graži man šita fotkė 
čia tai kai ką tu ką tu -  Džeims Bondas

dar kažkokį apdovanpojimą laimėjo, bet nerodysiu, bo vėl kažkokiais treningais apsirėdęs
o čia šiaip žiauriai faina fotkė gavos, vėl pas Urgantą apsilankė

o čia visa laidelė, jei įdomu smile.gif (nuo 26:00)

biggrin.gif thumbup.gif
------

Labai gražios foto wub.gif Ir fainuolis Sergejus wub.gif thumbup.gif Gražūs aprėdai thumbup.gif
Tai net nežinai, koks apdovanojimas? mirksiukas.gif
Dėl treningų biggrin.gif Bet tai gal ne taip blogai, kaip tu čia nuteikinėji tongue.gif Visada mirksiukas.gif smile.gif

Laidelę pažiūrėsiu vėliau 4u.gif (dar vakarienės sugebėjau šiandien nevalgyt)
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 17:55)
taip, live  ai jaučiu tikrai guns n roses
----
gal pėdutį užsiundyk lotuliukas.gif
-----
ne gerai dainos žinot neužtenka, reik šiokią tokią klausą turėt ir muzikinį teorijos supratimą
o dainos tikrai nesugadintų, nes geriau tonacija žemesnė paimta, bet tinkama balsui, nei nusidainavimas

Nors vat die hardai su Guns n Roses kažko nelygino. Tai nesu tikra, gal man čia susivaideno tiesiog (tas bendras jausmas).
Jie žmonės apsiklausę, įvairiam kontekste grupę nagrinėja, lygina su kitomis ir vis suseka, jei su kažkuo panašumo randa.

----

biggrin.gif biggrin.gif Nors pėdutį aš pati nuvyliau užsipuolusi biggrin.gif blush2.gif Prisibijo jis manęs dabar, atrodo biggrin.gif , tai nelabai ir išeitų užsiundyti biggrin.gif

------

tai kažkokią klausą juk kiekvienas žmogus turi mirksiukas.gif Tik vienas geresnę, kitas blogesnę.
Iš principo taip. Jei apie tvarkingą atlikimą kalbant.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 20, 20:29)

Žiūriu tiesioginę X faktoriaus transliaciją, tai pats pirmas pasirodymas buvo, kai vienas vaikinukas Amiro J'ai cherche dainavo  Nu bet plem kaaaip sugadino man jis tą dainą Gavosi vos ne parodija

-------

Aha, labai faina  Ir venos truputį matosi 

------

Kad dainavo, tai super bigsmile.gif thumbup.gif Bet va kad sugadino, tai unsure.gif unsure.gif

------
tongue.gif tongue.gif

------

Ne, nebuvo ta daina įmesta. Blackkiss, kiek pamenu, Labor of love buvo įmetusi kažkada hmm.gif O šitos tai ne.
Ai, na gyvai tai juk vistiek čia tik pirmieji kartai buvo, dar nėra taip gerai išmokę (vokaliai turiu omeny, nes instrumentaliai tai jie dabar super skamba, bent jau naujose dainose).
Nors jinai ir gyvai gerai skamba, reikia pasakyt, matau didelį potencialą . Tikrai ne visos dainos gyvai lengvai pasiduoda.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 20, 19:27)
aš jam naują veiklą sugalvojau - gali vest dainuojamąją aerobiką

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet grynai doh.gif

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 20, 23:34)
na Nesu labai dėl tavęs tokia tikra , kažkodėl 
Jeigu per mažai reikšis Amiras ar maža kas tau susirodys
Esi gi sakiusi seniau, kad Robis tavo skonio (bruožais). O ir muzika jo labai patinka, tai čia niekad negali žinot, su tavimi  Kai dabar šitaip atsigavo ir suspindėjo visaip kaip 
------

O tai jis jau visas youtubėj yra gal?
Gerai, kad parašei savo įspūdžius apie konkrečias dainas. Reiks ir man pasiklausyti nuodugniau, įsiklausant ir t.t.
Dabar laiko tam neturėjau, taigi Džoniuks manęs ramybėje nepalieka

-----

taigi jie sudarė sutartį tokią su TIDAL (čia kaip Spotify analogas). Tie kuria jiems video (finansuoja tai) , bet užtai turi išimtinę teisę tuos video pirmas savaites tik pas save rodyti.
-----

Nors pėdutį aš pati nuvyliau užsipuolusi  Prisibijo jis manęs dabar, atrodo  , tai nelabai ir išeitų užsiundyti

------

Kad dainavo, tai super  Bet va kad sugadino, tai
------

Ai, na gyvai tai juk vistiek čia tik pirmieji kartai buvo, dar nėra taip gerai išmokę (vokaliai turiu omeny, nes instrumentaliai tai jie dabar super skamba, bent jau naujose dainose).
Nors jinai ir gyvai gerai skamba, reikia pasakyt, matau didelį potencialą . Tikrai ne visos dainos gyvai lengvai pasiduoda.

blush2.gif lotuliukas.gif Ale kad išvyniojus jinai net visą potencialių įvykių eigą lotuliukas.gif thumbup.gif
Žinok ne dėl Robio šiuo momentu reikėtų labiau jaudintis, o dėl kai ko kito, kuris man vis pastaruoju metu irgi dažnai po akim papuola doh.gif biggrin.gif (Ir kuris yra gerokai arčiau mano tipažo biggrin.gif )
http://www.bvb.de/va...ild_regular.jpg

Bet kol kas dar nėra ko nerimauti tongue.gif (Tik tegul A neapsileidžia blush2.gif laugh.gif )

-------
nu tai čia jau suprantama tongue.gif

Youtube nėra dar kažkaip.
---
ai, aišku tada smile.gif
--
Ale būtų įdomu sužinot kaip tu jį užsipuolei lotuliukas.gif Klausei prie ko čia tos pėdos? blush2.gif
--
Tai va, kad žiauriai sugadino. Beje, jis ir iškrito. Šiaip tai šių metų x faktorius gerokai stipresnis nei pernykštis smile.gif
---
O čia tai laabai super thumbup.gif Tai įmesk kurią nors versiją, įdomu kas per daina mirksiukas.gif Man kol kas ta Labor of love nepralenkiama wub.gif (nežinau jau kiek kartų prasukau doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 lapkričio 2016 - 23:43
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 20, 20:29)
Žiūriu tiesioginę X faktoriaus transliaciją, tai pats pirmas pasirodymas buvo, kai vienas vaikinukas Amiro J'ai cherche dainavo Nu bet plem kaaaip sugadino man jis tą dainą Gavosi vos ne parodija
---------
Nu taip, nieko nekeičia, bet kaip niekad baisu dėl tų visų dalykų. Vakar tokios mintys buvo užėję apie tai, ką reiktų daryt jeigu..
--
vėl ji žvengia Nu tiek ir aš supratau Matai, biškį suprantam
-----
Aha, labai faina Ir venos truputį matosi
-----
Ir kaip gražiai jis tame "bondiniame" kostiume atrodo
------
Šaunuolis Bet tai kas čia per treningų mada pas juos užėjo : nu bent jau gal ne su tokiais plačiais ir trumpais kaip A
---
Pažiūrėsiu vėliau laidą. Labai mėgstu Urganto šou, o dar žinant, kad S apsilankė, tai iš vis ----

nu va, žinosi, kaip prie A dainavimo kabinėtis lotuliukas.gif
------
tai baisu ne tas žodis, bet bijok nebijojus nieko nepakeisi... nebent imtumeisi veiksmų tongue.gif
------
nuu poliglotės bukvaliai biggrin.gif
-------
doh.gif lotuliukas.gif nu, Tuktuk, nesityčiok biggrin.gif blush2.gif kaip vampyrė kokia pasijutau biggrin.gif bet kad nelabai ir matosi, beje biggrin.gif
------
aha, nors aš kaip Ingėnas labiau laisvą stilių mėgstu, ale prisiminus jo šedevrus, tegu geriau su kostiumais vaikšto biggrin.gif
------
nu kad čia išvis nesuprasi kažkokie futuristiniai treningai biggrin.gif https://www.instagra...y=lazarevsergey
------
aš ir Galkiną labai mėgstu - dar butų Nagijevą pakvietę, būtų trys mano mėgstamiausi vėdėjai vienoj vietoj biggrin.gif
-----
nea, nebuvau šito dėjus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 20, 21:34)
na...  Nesu labai dėl tavęs tokia tikra , kažkodėl
Jeigu per mažai reikšis Amiras ar maža kas tau susirodys
Esi gi sakiusi seniau, kad Robis tavo skonio (bruožais). O ir muzika jo labai patinka, tai čia niekad negali žinot, su tavimi  biggrin.gif Kai dabar šitaip atsigavo ir suspindėjo visaip kaip 
------
Tai net nežinai, koks apdovanojimas?
-----
Nors vat die hardai su Guns n Roses kažko nelygino. Tai nesu tikra, gal  man čia susivaideno tiesiog (tas bendras jausmas).
----
Nors pėdutį aš pati nuvyliau užsipuolusi: Prisibijo jis manęs dabar, atrodo biggrin.gif , tai nelabai ir išeitų užsiundyti
------
tai kažkokią klausą juk kiekvienas žmogus turi  Tik vienas geresnę, kitas blogesnę.
Iš principo taip. Jei apie tvarkingą atlikimą kalbant.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
------
kažkoks auksinis gramofonas
------
bet va kai pasakei, tai tikrai labai primena smile.gif
------
loool biggrin.gif vargšas pėdutis, jau net pagailo kažkaip biggrin.gif
------
muzikinę klausą turiu omeny ;) šiaip giliau nesusidūręs su muzika žmogus, tikrai nepastebės tos pusę tonacijos žemyn ar į viršų
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 20, 23:44)
Ale kad išvyniojus jinai net visą potencialių įvykių eigą
------
-------
O čia tai laabai super thumbup.gif Tai įmesk kurią nors versiją, įdomu kas per daina mirksiukas.gif Man kol kas ta Labor of love nepralenkiama wub.gif (nežinau jau kiek kartų prasukau doh.gif  biggrin.gif )

nuuu, visą serialą praktiškai susukus lotuliukas.gif
------
omg, koks jis čia Amiras biggrin.gif
------
https://www.youtube....h?v=A7BIeRH0TsY (tikiuosi Ingėnas nenukeps manęs biggrin.gif )
Papildyta:
beje, iš Džonio dainų Touch of grey labai užkabinus wub.gif
Atsakyti
Sveikos :4u
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 21, 02:11)
nu va, žinosi, kaip prie A dainavimo kabinėtis
------
nu, Tuktuk, nesityčiok kaip vampyrė kokia pasijutau  bet kad nelabai ir matosi, beje
------
nu kad čia išvis nesuprasi kažkokie futuristiniai treningai https://www.instagra...y=lazarevsergey
------
aš ir Galkiną labai mėgstu - dar butų Nagijevą pakvietę, būtų trys mano mėgstamiausi vėdėjai vienoj vietoj
-----
omg, koks jis čia Amiras
------
https://www.youtube....h?v=A7BIeRH0TsY (tikiuosi Ingėnas nenukeps manęs )
beje, iš Džonio dainų Touch of grey labai užkabinus

aha biggrin.gif
---
Matosi ten toje vietoje, iš kur kraują ima blush2.gif biggrin.gif
--
ale rimtai thumbup.gif Bet tai vistiek daug geriau nei Amiro tos žiauriosios kelnės doh.gif
---
Nagijevas ir man superinis thumbup.gif Su Galkinu tai kažkaip plačiau niekad "nesusidūrus", tai net nežinau kas jis per vienas, nors va peržiūrėjau tą laidą, tai matosi, kad juokingas ir tas biggrin.gif

Žiauriai prisijuokiau bežiūrėdama lotuliukas.gif O tu žinojai, kad S į traukinį atsineša 3 patalynės komplektus? laugh.gif Beje, o ką ten Urgantas pasakė apie Lietuvos koncertą? g.gif Kelis kartus klausiau tą vietą, bet turbūt taip ir nesupratau doh.gif biggrin.gif Dar labai juokiausi, kai su tais vaikais pačioj pradžioj Urgantas kalbėjo :oh laugh.gif
---
gerai nuskambėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tikrai panašus biggrin.gif
---
Faina labai thumbup.gif Bet išties nelabai bondžoviška - turbūt jei ne Džonio balsas, tai neatspėčiau, kad čia jų daina. Susiradau Touch of grey - tai irgi kokia graži wub.gif wub.gif Ypač vienas muzikinis perėjimas man ten patinka(muzikaliai labai faina vieta). Bet tai tikrai, kiek klausiau, tai labai vykęs albumas.

O beje, mergai, klausau vieną Amiro dainą iš albumo ir neapleidžia mintis, kad aš ją jau kažkur girdėjau(tiksliau, priedainį) g.gif Gal jūs atsimenat?
https://www.youtube....yHt-29pLexm3t3X
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 20, 23:44)

Žinok ne dėl Robio šiuo momentu reikėtų labiau jaudintis, o dėl kai ko kito, kuris man vis pastaruoju metu irgi dažnai po akim papuola  (Ir kuris yra gerokai arčiau mano tipažo  )

------

Bet kol kas dar nėra ko nerimauti  (Tik tegul A neapsileidžia  )

-------

Youtube nėra dar kažkaip.
---

Ale būtų įdomu sužinot kaip tu jį užsipuolei  Klausei prie ko čia tos pėdos?
--
Tai va, kad žiauriai sugadino. Beje, jis ir iškrito.

o, čia jau grynai tuktukinis tipažas biggrin.gif
Ir iš kur tu čia jį taip pasigavai ? mirksiukas.gif

------

tai gerai tada smile.gif thumbup.gif Fainas gi labai visaip kaip tas tavo Amiriukas thumbup.gif mirksiukas.gif

-----

Tai gal nusipirkai ? mirksiukas.gif Nes jei Spotify ir pan.dalykais nesinaudoji, youtubėj nėra, tai per kur daugiau galima hmm.gif

-----

ai nenoriu čia tų serialų viešinti biggrin.gif Skaito mus visa Lietuva, tai žinai biggrin.gif blush2.gif

------

na va, teisingai ir iškrito tada, jei dainą visai sugadino mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 21, 00:11)
nu va, žinosi, kaip prie A dainavimo kabinėtis
------
nu, Tuktuk, nesityčiok  kaip vampyrė kokia pasijutau
------

nu kad čia išvis nesuprasi kažkokie futuristiniai treningai  https://www.instagra...y=lazarevsergey
------

https://www.youtube....h?v=A7BIeRH0TsY (tikiuosi Ingėnas nenukeps manęs

-----
beje, iš Džonio dainų Touch of grey labai užkabinus 

taigi mirksiukas.gif

-----
biggrin.gif

-----
stengiasi žmogus ir vienaip ir kitaip tau įtikti, vis jam neišeina biggrin.gif

------

bet tai aš turbūt perdaug įpratau prie studijinės versijos, kažkaip ne taip čia nuskambėjo. Neaišku mat, čia iš kurio šou, iš tų 4rių. Arba reikia žiūrėt su grupės atlikimu, tada kitoks įspūdis bendras. Čia gal ir garsinis įrašas ne pats geriausias, pakoreguoja kažkiek tie, kurie įkelia, techniškai, bet ne viską gali ir sutvarkyt.

------

patinka ir man ji. Priedainis labiausiai.
Papildyta:

Tiesa, pažiūrėjau ir aš tą interviu su Sergejumi. Gerai jis ten dėl švaros smile.gif Nors aš irgi tokius polinkius turiu, tai nesunku jį man suprasti smile.gif
Ir matai,kaip stipriai turinasi. Nieko keisto paskui, jei griuvinėja smile.gif tfu tfu tfu, kad daugiau taip nenutiktų niekad jam.

P.S. jaučiat biggrin.gif pamačius laidos vedėją supratau, kad tame pačiame šou neseniai vieną Džonio dainą iš naujo albumo šitas ansambliukas koverino bigsmile.gif tongue.gif
Tai netiesioginiu būdu bus ir Džonis toje laidoje kaip ir apsilankęs biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 21, 14:02)

Bet tai vistiek daug geriau nei Amiro tos žiauriosios kelnės
---

Beje, o ką ten Urgantas pasakė apie Lietuvos koncertą?  Kelis kartus klausiau tą vietą, bet turbūt taip ir nesupratau

---

O beje, mergai, klausau vieną Amiro dainą iš albumo ir neapleidžia mintis, kad aš ją jau kažkur girdėjau(tiksliau, priedainį)  Gal jūs atsimenat?

na nėra jau taip labai žiaurios tos kelnės, perdedi čia biškį tongue.gif mirksiukas.gif

------

aš tai niekur Lietuvos vardo minint negirdėjau. Va Latviją pats Sergejus minėjo, kad neseniai buvo.

-----

bet tai faina kokia bigsmile.gif wub.gif
Tik tą merginą išimčiau visgi keliose vietose hmm.gif blush2.gif
man tai nieko neprimena hmm.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 21, 14:02)
Matosi ten toje vietoje, iš kur kraują ima
--
Nagijevas ir man superinis  Su Galkinu tai kažkaip plačiau niekad "nesusidūrus", tai net nežinau kas jis per vienas, nors va peržiūrėjau tą laidą, tai matosi, kad juokingas ir tas
-----
O tu žinojai, kad S į traukinį atsineša 3 patalynės komplektus?
-----
Beje, o ką ten Urgantas pasakė apie Lietuvos koncertą?

O beje, mergai, klausau vieną Amiro dainą iš albumo ir neapleidžia mintis, kad aš ją jau kažkur girdėjau(tiksliau, priedainį) g.gif Gal jūs atsimenat?

nu Tuktuk, baik, brr... net nupurtė biggrin.gif
------
jis humoristas- parodistas, žiūrėjau jo humoristinius koncus, tai iki ašarų lotuliukas.gif
-------
nu žinoma... mes gi taip dažnai su juo tam pačiam vagone važinėjam.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet šiaip tai žinojau, kad jis pedantas biggrin.gif aš irgi pedantiškumo turiu, bet ne iki tokio lygio gi! lotuliukas.gif kai važiavau traukiny, tai tiesiog apsirengus striuke, ir ne po kaldra.. kam tie trys komplektai biggrin.gif
------
nu čia.. party like Russians tsakant biggrin.gif bajeriai jų tokie, kad not funny.. tipo koncertinis turas "Best na bis".. tas sako vienas žodis - o jiem visur kur žodžiai baigiasi galūnėm -as ar -is, vaidenasi lietuvių kalba doh.gif
-----
nežinau kodėl, bet pats stilius man šitą priminė biggrin.gif o pati daina tai negirdėta unsure.gif
https://www.youtube....h?v=9mJcqzTcT5A
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 lapkričio 2016 - 23:21
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 21, 15:04)
Ir iš kur tu čia jį taip pasigavai ? 
------
ai nenoriu čia tų serialų viešinti  Skaito mus visa Lietuva, tai žinai 
---
bet tai aš turbūt perdaug įpratau prie studijinės versijos, kažkaip ne taip čia nuskambėjo. Neaišku mat, čia iš kurio šou, iš tų 4rių.
------
Ir matai,kaip stipriai turinasi. Nieko keisto paskui, jei griuvinėja smile.gif tfu tfu tfu, kad daugiau taip nenutiktų niekad  jam.
------
pamačius laidos vedėją supratau, kad tame pačiame šou neseniai vieną Džonio dainą iš naujo albumo šitas ansambliukas koverino
Tai netiesioginiu būdu bus ir Džonis toje laidoje kaip ir apsilankęs 

taigi Immobile, futbolininkas smile.gif
-----
lotuliukas.gif kada jau lįsim pagaliau į ta rakinama temą? unsure.gif
------
o man tai puikiai, net pamiršus buvau, kad ne įrašas smile.gif
-------
loooool biggrin.gif nu jo... tikrai nieko keisto..
-------
kokią? bigsmile.gif tiesa, vėl Džonis iš pat ryto per radiją užgiedojo biggrin.gif Knockout! smile.gif patinka man ji wub.gif
Atsakyti