QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 19:32)
nu ką reiškia negirdėjot - tą The Devil in the temple jau kaži kada girdėjau..

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 17, 22:57)
Jetus koks bauginantis straipsnis..
aš jau stengiuos nesigilinti, nes tik užsigąsdinam, o ką tas keičia?
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 18:52)
kaip gražiai, ir daina labai faina

laikiam vertimo

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 19:43)
Kad prie Robio nepersimestum netyčiom
-------
Bet kita vertus o ką tu paprastas žmogau ir padarysi? Bet dabar galvoju, vien baimė nieko gero neduoda.

------
tai vaaa, ką aš tau ir bandžiau vis sakyt , po pat rinkimų....
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 20:09)
o ketvirtad. vėlai vėlai vakare prieš pat miegutį kokį fainą Džonio video gavau Geriausias iš to albumo. Paprastutis visai, bet labai mielas
Ir tą video dainą įsimylėjau, dabar negaliu jos atsiklausyti (kartu video žiūrėdama). Vaizdas labai gerai lyricsus atskleidė. Beje, net nežinojau, kad jis nufilmuotas, nes nieko apie tai neminėjo. Tai buvo labai maloni staigmena.
Ir tą video dainą įsimylėjau, dabar negaliu jos atsiklausyti (kartu video žiūrėdama). Vaizdas labai gerai lyricsus atskleidė. Beje, net nežinojau, kad jis nufilmuotas, nes nieko apie tai neminėjo. Tai buvo labai maloni staigmena.

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 21:54)
Beje, perklausiau pagaliau jo albumą. Tai tikrai, kad laabai neblogas. Buvo kelios dainos, kurios visai nepatiko, bet didžioji dalis dainų netgi labai patiko : Įdomu tai, kad labai įvairių dainų stilių jis ten pridėjęs. Pvz "Sensitive" absoliučiai nerobiška, bet labai patinka man toks stiliukas. Tik gana keista įsivaizduot, kad Robis ją atlieka(kokiam Timberlake'ui labiau tiktų ) Mixed Signals labai faina, bet Robio balsui kažkaip man ji nelabai tinkama : "David's song" nereaaaliai graži, bet jau tokia liūdna, kad liūdna net ją klausyt. Truputį nustebino, kad senąjam rokenrolui vieną paskyrė- "Bruce Lee" ( gal net nepamenu tokių dainų pas Robį : "Hotel crazy" tokia..nu tikrai crazy daina Labai įdomią nuotaiką sukelianti. "Marry me" - jau minėjau, kad man laaabai faina (nu saldi tokia, bet laabai graži (įtariu vestuvėse bus populiari "Best intentions" irgi patiko : Nu ir tos seniau aptartos fainos.
Reziumuojant, tai tikrai vykęs albumas
---
Bet gal tikrai įsiklausė, nes va dabar įsimetęs į twitterį tokį video(per koncertą čia)
https://twitter.com/...033675136081921
nu ir aš pagaliau perklausiau beveik visą turbūt, tai visumoj tikrai labai fainas, visai nefainų dainų net ir nėr, nu crazy hotel nelabai patiko

-----
oi negaliu