Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 17, 01:53)
kaip yra posakis "za cto borolis"
------
šitas geras biggrin.gif
-------
nu ir ką.. kelnės kaip kelnės, ne blogiausias ant scenos matytas rūbas  geriau nei S suknelė, kur jum rodžiau kažkada
-------
tokio dar nematę va aš tau parodysiu summary
https://www.instagra...a...ergey&hl=en

lotuliukas.gif nu doh.gif
---
Patiko, kai užklausė - "Kuris iš jūsų turi prasčiausią mados pojūtį" ir abu atsakė, kad Robis laugh.gif Robis dar prieš tai nužvelgė save nuo galvos iki kojų lotuliukas.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
---
Geras tas summary laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 01:56)
pernelyg nesigilinau, bet man pasirodė, ar ne tie patys režisieriai beje to būsimo video, kaip Labor of Love  Kas būtų blogai, nes didesnis šansas, kad vėl kažką suvels.

-----
Ne, Labor of Love  man nėra tarp favoričių. Tik pradžioje buvo, kol viso albumo nebuvau girdėjusi. Nors video tai dainai man labai pakenkė, kai tik apie jį pagalvoju, tai ir daina suprastėja. 

-----
Bet mintis yra lieva. Ir per visas fotkes. Čia ta užkulisinė istorija.
Savo grupės klipuose to  nebūčiau norėjusi pamatyt. Tik kad va niekas neklausia...
Nors man dar labai svarbu ir estetinė pusė. Kokį siužetą bepasirinktų. Tai va čia jau  neaišku, kaip tie režisieriai susuks. Kad nebūtų vėl papigiaiskas (nors pirmas įspūdis būtent toks ir yra).

aa unsure.gif
--
Man tai nerealiai patinka ta daina wub.gif wub.gif O kokios tos tavo dvi favoritės?
--
Ta prasme, ta Ričio istorija?

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 17, 02:23)
ir šunis
------
nu antrąkart pažiūrėjau, tai kaip tai kitaip - jau labiau juokinga nei šlykštu buvo  bet vietom biškį vis tiek manau, kad perspausta
----
nu parodyk tą striukę, netikiu, kad taip blogai
----
o tai tas pėdutis iš kokios šalies?

nu neee tongue.gif Nors, tiesa, esu anksčiau sekus Spencer'į (čia tą, kurį jis į praeitą turą vežiojosi) blush2.gif Fainas labai tas šuniukas buvo wub.gif (Robis jam ir twitterį buvo padaręs doh.gif laugh.gif )
---

Man buvo šlykštokos vietos, kur jis tąsė kažkokius ten "makaronus" (mano vaizduotė nupiešė, kad ten tipo sausgyslės, ir paskui momentas kaip tą koją kilnojo doh.gif biggrin.gif Bet visumoj tai linksmas klipukas - svarbiausia, kad labai įdomu žiūrėt biggrin.gif Aišku, nežinau koks būtų pirmas jausmas sukilęs, jei nebūtum nupasakojus ko tikėtis laugh.gif )
---
Tikrai ne kažką vaizdelis, patikėk laugh.gif Ale jau dabar paslėpė nuo manęs, nes neberandu doh.gif Nu ten video iš kažkokio koncerto buvo(beje ir tas pasirodymas visai nekoks doh.gif Tai jau vien dėl to jo net nebūtų verta žiūrėt biggrin.gif Sakiau, ten duetas buvo, kuris man susiasocijavo su Kučinsku ir Valinskiene doh.gif ) O striukė, tai.. Nu įsivaizduokit - va kaip tos kelnės panašaus platumo rankovės, ir kažkokia trumpa doh.gif Nu vaizdelis tai..Įsivaizduoju jeigu ją suderintų su tom kelnėm kas būtų blush2.gif Tikiuosi tokios kombinacijos neišvysiu laugh.gif
----
Pėdutis lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 15:47)
Nepamenu kažkaip  Kuris ten jos drabužis suknelė skaitosi?

hihihi.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 16:17)
galutinį variantą kada nors parodysiu. Nors  manau, kad dar negreit tas video pasirodys
-----
Patiko tas sakurų miškas man beje    Mėgstu sakuras

Tai vėl apgavo kažkas? Jau gi sakė šiandien bus? g.gif
--
drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:

Nu va, dar parodysiu jums Amiro stiliaus perliuką doh.gif (šitas jau buvo išgaravęs iš galvos :oh )
Ir vėl tos keisto sukirpimo kelnės doh.gif Atrodo lyg ir ne tos pačios, bet tokio pat stiliaus blink.gif doh.gif Kažkaip jis pamėgo jis jas, žiūriu doh.gif Nuu negaliu žiūrėt kaip jis čia atrodo doh.gif biggrin.gif
Beje, stebėkit - susitiko Enrikę, aišku, kaip gi nepasidarys jis selfio - nu grynai kaip mažas vaikas laksto akis išdegęs doh.gif laugh.gif Telefoną kaip metė(gerai dar kad savo doh.gif )

https://www.instagra...=amir_officiel_
Papildyta:
Nu va, čia jau normalios kelnės biggrin.gif Geriau man jau šitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 17, 17:02)
Patiko, kai užklausė - "Kuris iš jūsų turi prasčiausią mados pojūtį" ir abu atsakė, kad Robis  Robis dar prieš tai nužvelgė save nuo galvos iki kojų
---

Man tai nerealiai patinka ta daina   O kokios tos tavo dvi favoritės?
--
Ta prasme, ta Ričio istorija
-----

Nors, tiesa, esu anksčiau sekus Spencer'į (čia tą, kurį jis į praeitą turą vežiojosi)  Fainas labai tas šuniukas buvo  (Robis jam ir twitterį buvo padaręs  )
---

Man buvo šlykštokos vietos, kur jis tąsė kažkokius ten "makaronus" (mano vaizduotė nupiešė, kad ten tipo sausgyslės, ir paskui momentas kaip tą koją kilnojo
---
Tikrai ne kažką vaizdelis, patikėk laugh.gif Ale jau dabar paslėpė nuo manęs, nes neberandu  Nu ten video iš kažkokio koncerto buvo(beje ir tas pasirodymas visai nekoks  Tai jau vien dėl to jo net nebūtų verta žiūrėt  Sakiau, ten duetas buvo, kuris man susiasocijavo su Kučinsku ir Valinskiene ) O striukė, tai.. Nu įsivaizduokit - va kaip tos kelnės panašaus platumo rankovės, ir kažkokia trumpa : Nu vaizdelis tai..Įsivaizduoju jeigu ją suderintų su tom kelnėm kas būtų  Tikiuosi tokios kombinacijos neišvysiu
----

Pėdutis

bet tai, galvoju, jei būtų atsakęs kitaip, gal būtų namuose atsiėmęs biggrin.gif

------

negirdėjot dar nė vienos jų mirksiukas.gif "Living With the Ghost" ir The Devil's in the Temple".
-----
neee biggrin.gif ale įdomiai tu čia suvedei kažkodėl biggrin.gif
Ričio dainos dar nefilmavo. Jeigu iš viso filmuos hmm.gif

-----

ale skamba kaip laugh.gif (žinant, kad šunį biggrin.gif)

-----

tai nebūtina gilintis į tokias detales, ypač paskui, jau žinant mirksiukas.gif
Jo, ta koja pakeliama buvo iš tų šlykščiausių vietų.
Tos vietos su sausgyslėmis kažkaip neįsidėmėjau, o dar taip vaizdžiai nupasakojai dabar biggrin.gif

-----
ai, čia tas pasirodymas biggrin.gif

----
su tuo pėdučiu, tiesą sakant, tai yra bėdelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 lapkričio 2016 - 19:33
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 13:47)

Nepamenu kažkaip smile.gif Kuris ten jos drabužis suknelė skaitosi? biggrin.gif

na taigi čia biggrin.gif https://www.youtube....h?v=s3Nv8cm1LnM
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 14:17)
nerodysiu, nes... 
galutinį variantą kada nors parodysiu. Nors  manau, kad dar negreit tas video pasirodys
------
nėra ten šlykštu:  Kai jau taip pripasakojai, tai nežinant kas toliau bus, biškį baugoka vietom žiūrėti Bet paskui paaiškėjo, kad be reikalo, nes ta reikalinga riba (kad ir plona) tikrai išlaikyta.
----
O beje, jis labai gerai vadino. Ir kaip chirurgas jis gerai žiūrisi
-----
Mėgstu sakuras 
-----
na ir rado jinai ką slėpti  mnie bi takije prabliemy
------
tai jau ne dėl Sergejaus video, tikiuosi, taip galvojai  Va čia ir pavyzdys tas chrestomatinis, kad  ir tuos makabriškus dalykus galima pateikti tikrai estetiškai 

nu parodyk, baisiai smalsu smile.gif jei, nori, galim su Tuktuk nieko nekomentuot, bet parodyk tongue.gif
-----
nu gal dėl to, kad įspėjau jus, taip sakant, morališkai paruošiau biggrin.gif o man tai buvo smūgis per akis biggrin.gif
------
4u.gif profesija jo tokia, pagal diplomą smile.gif
------
aš irgi smile.gif
-------
nu jau atsiprašau - pas Džonį išvis lievų dainų tiesiog nepasitaiko smile.gif o pas šitą vat retkarčiais išlenda biggrin.gif
----
dėl jo, dėl jo...

Patiko, kai užklausė - "Kuris iš jūsų turi prasčiausią mados pojūtį" ir abu atsakė, kad Robi: Robis dar prieš tai nužvelgė save nuo galvos iki kojų
---
Geras tas summary
--
nu neee  Nors, tiesa, esu anksčiau sekus Spencer'į (čia tą, kurį jis į praeitą turą vežiojosi) Fainas labai tas šuniukas buvo : (Robis jam ir twitterį buvo padaręs
---
Man buvo šlykštokos vietos, kur jis tąsė kažkokius ten "makaronu
---
Sakiau, ten duetas buvo, kuris man susiasocijavo su Kučinsku ir Valinskiene
----
Tai vėl apgavo kažkas? Jau gi sakė šiandien bus? ::
--
: Kažkaip jis pamėgo jis jas, žiūriu Nuu negaliu žiūrėt kaip jis čia atrodo
Beje, stebėkit - susitiko Enrikę, aišku, kaip gi nepasidarys jis selfio - nu grynai kaip mažas vaikas laksto akis išdegęs  Telefoną kaip metė(gerai dar kad savo

-----
Nu va, čia jau normalios kelnės Geriau man jau šitaip

man patiko Robio reakcija, kai klausė kas iš jį dainininkas, ir Ayda pakėlė savo kortelę lotuliukas.gif
------
ne, tai summary tikrai geras, tą ir turėjau omeny, kad geriau parodysiu summary, vietoj to siaubiako biggrin.gif
-----
aha, Spenceris nerealus buvo wub.gif
------
man tai kur širdį lipdė biggrin.gif
-----
nu jetus doh.gif lotuliukas.gif
-------
nu nuskambėjo tai.. lotuliukas.gif
-----
loool... o jau bėgimo žingsnelis kad įjungtas, toks pataikūniškas kažkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
hihihi.gif

----
Tai vėl apgavo kažkas? Jau gi sakė šiandien bus?

ir vėl korektūros klaida lol: blush2.gif

------

Nuuuu, vėl hihihi.gif
Jei rimtai, tai dar negavau, bet šįvakar (vėliau vakare), kažką gausiu.

Bet ten ne ta daina su dirty video. Net nežinau, ką gausim, nes ne vienas video yra nufilmuotas, bet užslėpta . Normuoja gi smile.gif

Nu va, dar parodysiu jums Amiro stiliaus perliuką  (šitas jau buvo išgaravęs iš galvos  )
Ir vėl tos keisto sukirpimo kelnės Atrodo lyg ir ne tos pačios, bet tokio pat stiliaus Kažkaip jis pamėgo jis jas, žiūriu  Nuu negaliu žiūrėt kaip jis čia atrodo
Beje, stebėkit - susitiko Enrikę, aišku, kaip gi nepasidarys jis selfio - nu grynai kaip mažas vaikas laksto akis išdegęs  Telefoną kaip metė(gerai dar kad savo  )

------
Nu va, čia jau normalios kelnės  Geriau man jau šitaip

laugh.gif

aai, nieko tu nesupranti tiesiog, gal čia tokia mada smile.gif hmm.gif
Vat moterims tai iš tiesų trumpintos dabar madingos. Tai gal ir vyrams kartais, ne hmm.gif

ale rimtai, kaip pripuolė laimingas biggrin.gif

------

na jo, šitos ir man geriau mirksiukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 17, 19:42)
na taigi čia https://www.youtube....h?v=s3Nv8cm1LnM

------

nu parodyk, baisiai smalsu  jei, nori, galim su Tuktuk nieko nekomentuot, bet parodyk
-----

nu gal dėl to, kad įspėjau jus, taip sakant, morališkai paruošiau  o man tai buvo smūgis per akis
------
  profesija jo tokia, pagal diplomą 
------

nu jau atsiprašau - pas Džonį išvis lievų dainų tiesiog nepasitaiko  o pas šitą vat retkarčiais išlenda

----
dėl jo, dėl jo...
-------

ai, šitas aprėdas smile.gif
Kažkokį kitokį panašų rodeisi, o šito kažkaip nebuvau įsidėmėjusi smile.gif
Mėgsta jis odinius, žiūriu mirksiukas.gif
------
na tikrai ten nėra nieko, ką norėčiau rodyti smile.gif
Beje, ir nuotraukos prastos kokybės.

------
na šiaip jau jo, žinant buvo lengviau smile.gif

----

tai taip, žinau mirksiukas.gif

----

pasitaiko pas visus visko, ir lievų dainų tame tarpe mirksiukas.gif
Nors slėpti dainos dėl pačios dainos nesugalvočiau net smile.gif Ir ne lieva ji be to.
Vat jei atlikimas lievas, tada kitas reikalas.

------

na tai, reiškia, neteisingai pagalvojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 lapkričio 2016 - 20:29
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 21:32)
bet tai, galvoju, jei būtų atsakęs kitaip, gal būtų namuose atsiėmęs

------

negirdėjot dar nė vienos jų  mirksiukas.gif "Living With the Ghost" ir The Devil's in the Temple".
-----
neee  ale įdomiai tu čia suvedei kažkodėl

-------
tai nebūtina gilintis į tokias detales, ypač paskui, jau žinant

Tos vietos su sausgyslėmis kažkaip neįsidėmėjau, o dar taip vaizdžiai nupasakojai dabar  

-----
su tuo pėdučiu, tiesą sakant, tai yra bėdelių

gal biggrin.gif Nors visumoj tai turi jis tą savo specifinį stiliuką biggrin.gif
---
Tai įmesk, jeigu yra youtube mirksiukas.gif
---
O tai kokia dar užkulisinė istorija, jei ne apie Ričį? g.gif
--
laugh.gif Tai man net nereikia gilintis, vistiek vaizduotė dirba doh.gif
----
doh.gif Taip ir įtariau, kad iš jo gero nelauk laugh.gif O kokių?

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 17, 21:42)
na taigi čia  https://www.youtube....h?v=s3Nv8cm1LnM
-----
man patiko Robio reakcija, kai klausė kas iš jį dainininkas, ir Ayda pakėlė savo kortelę lotuliukas.gif
------
loool... o jau bėgimo žingsnelis kad įjungtas, toks pataikūniškas kažkoks

ai, prisimenu šitą biggrin.gif Bet tai čia kažkoks sumanymas sceninės aprangos. Kai jis ten visą šou daro, tai ir idėją kažkokią kas liečia aprangą turi, matyt tongue.gif
-----
kuris iš jų geresnis dainininkas laugh.gif Prajuokino jo reakcija ir mane lotuliukas.gif
---
turbūt galvoja - vaaa, kokią žvaigždę susitikaaauu - privalau selfį pasidaryt bigsmile.gif lotuliukas.gif Ir laksto kaip įkirptas į užpakalį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 22:22)
Bet ten ne ta daina su dirty video.

----
aai, nieko tu nesupranti tiesiog, gal čia tokia mada
Vat moterims tai iš tiesų trumpintos dabar madingos. Tai gal ir vyrams kartais, ne

O ką turi omeny sakydama "dirty" video? g.gif
---
turbūt unsure.gif Ale man visai nepatinka tokia mada doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 lapkričio 2016 - 22:24
Jetus koks bauginantis straipsnis.. verysad.gif

http://pasaulis.lryt...tijos-salys.htm

„Kitas V.Putino žingsnis yra dar pavojingesnis, nei ankstesnieji, nes yra tikimybė, kad jis žengs į Baltijos šalis – NATO nares. Jis nesiųs savo karių per sieną, nes to neignoruotų kitos NATO narės.

Vietoje to V.Putinas per ateinančius dvejus metus inicijuos karinę krizę Baltijos šalyse, pasinaudodamas kitais keliais.

Galbūt Latvijos ir Estijos rusai ims protestuoti ir kelti riaušes dėl esą pažeidžiamų savo teisių, prašydami „tarptautinės apsaugos“. Tuomet pasirodys įtartini ir gerai ginkluoti Baltijos šalių rusų išvadavimo kariai. Užteks kelių aukšto rango asmenų nužudymų, sprogdinimų ir Baltijos šalys atsidurs ant pilietinio karo slenksčio“, – kalbėjo apžvalgininkas.

Pasak jo, Rusija blokuos bet kokius Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos rezoliucijas, tačiau siūlys savo pagalbą kaip taikos sergėtoja. Susirinks NATO taryba, Lenkija siūlys panaudoti Penktąjį straipsnį, tačiau tam priešinsis Vokietija ir Prancūzija. Visi žvalgysis į JAV ir lauks sprendimo.

„Jeigu Aljansas nepanaudos Penktojo straipsnio, tai reikš, kad susitarimas dėl kolektyvinės gynybos visiškai praras prasmę. Geopolitinė padėtis panašės į 1939-ųjų. Kai kurios Rytų šalys gali pasirinkti grįžimą Rusijos pusėn. Kitos, pradedant Lenkija, ginkluosis iki dantų, o V.Putino svajonė suskaldyti Vakarus bus realizuota“, – teigė P.D.Milleris.

Kita galimybė, pasak jo, yra panaudoti Penktąjį straipsnį, tačiau tai reikštų karą tarp Rusijos ir Vakarų. „Tai bus momentas, kai D.Trumpas turės nuspręsti, ar dėl siekio apginti Latviją verta rizikuoti pradėti Trečiąjį pasaulinį karą.

Skaitykite daugiau: http://pasaulis.lryt...utm_medium=Copy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 lapkričio 2016 - 22:59
Visos dingę unsure.gif , bet vistiek atnešu vieną tokį labai fainą video wub.gif
Nu kaaaaip fainai skamba Amiriuko balsas šitoje dainoje wub.gif Tas kimtelėjimas girdimas jo balse čia labai gerai įsipaišo. Ir daina laabai graži wub.gif wub.gif wub.gif Gaila, kad video toks trumpas, nespėju susivokt ir jau pasibaigia doh.gif Kaip tyčia, kur fainesnis pasirodymas, tai tik trumpą ištrauką terandu doh.gif Norėčiau, kad jį pilną įdėtų.. blush2.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=kqoIPW372AQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 lapkričio 2016 - 18:56
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 18:52)
Visos dingę  , bet vistiek atnešu vieną tokį labai fainą video 
Nu kaaaaip fainai skamba Amiriuko balsas šitoje dainoje  Tas kimtelėjimas girdimas jo balse čia labai gerai įsipaišo. Ir daina laabai graži  Gaila, kad video toks trumpas, nespėju susivokt ir jau pasibaigia  Kaip tyčia, kur fainesnis pasirodymas, tai tik trumpą ištrauką terandu  Norėčiau, kad jį pilną įdėtų..

https://www.youtube....h?v=kqoIPW372AQ

Kaip gražu wub.gif wub.gif Labai romantiška daina ir Amiro balsui labai tinka.
Čia nauja gal ar koveris koks ?
Ir Amiriukas visas toks gražuolis smile.gif wub.gif

tai va, pasisukundei, kad nieko naujo nebededa, tai ir taiso skubiai padėtį tongue.gif mirksiukas.gif
Kad prie Robio nepersimestum netyčiom tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 17, 22:57)
Jetus koks bauginantis straipsnis.. verysad.gif

http://pasaulis.lryt...tijos-salys.htm

šitą skaičiau unsure.gif
Bet va kažkaip bandau nesigąsdint labai į priekį...
Labai įkaitusi situacija pasaulyje. Bet kita vertus o ką tu paprastas žmogau ir padarysi?
Tada, kai Trumpą išrinko man buvo absoliutus šokas. Bet dabar galvoju, vien baimė nieko gero neduoda. Nebent kažką konkretaus padaryti gali. O dabar tik sekti įvykius, iš esmės.
Konkrečiai šiuo metu.
Šiaip sumauta nuotaika visą šį rudenį buvo, tai stengiuosi suėmus save bent tokias mintis vyti iš galvos. Kiek įmanoma tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 17, 22:24)

Tai įmesk, jeigu yra youtube
---
O tai kokia dar užkulisinė istorija, jei ne apie Ričį?
--

Taip ir įtariau, kad iš jo gero nelauk  O kokių?

-----

turbūt galvoja - vaaa, kokią žvaigždę susitikaaauu - privalau selfį pasidaryt  Ir laksto kaip įkirptas į užpakalį

-----

O ką turi omeny sakydama "dirty" video?

Ne nėra. Ir greitu laiku matyt dar nebus šitų.

----

Istorija užkulisinė (kuri įkvėpė dainą) iš tiesų tai yra. Bet tai jos tiesiai šviesiai nieks nepasakos, juk viskas bus labai perkeltine prasme. Kai bus video, gal paaiškinsiu, apie ką čia ta daina.
Ričis turi kitą dainą smile.gif

------

ale iš karto kaip jinai tongue.gif
Na pasiaiškinom mes biškį smile.gif
Bet šiaip palikim tą pėdutį ramybėje smile.gif
Nieko ten Ingėnas nerezga, tiek jums užtenka žinot smile.gif

-----

lotuliukas.gif
-----

na... mergos visokios, neminėsiu kokios... doh.gif

P.S.
o ketvirtad. vėlai vėlai vakare prieš pat miegutį kokį fainą Džonio video gavau wub.gif wub.gif Geriausias iš to albumo. Paprastutis visai, bet labai mielas wub.gif
Ir tą video dainą įsimylėjau, dabar negaliu jos atsiklausyti (kartu video žiūrėdama). Vaizdas labai gerai lyricsus atskleidė. Beje, net nežinojau, kad jis nufilmuotas, nes nieko apie tai neminėjo. Tai buvo labai maloni staigmena.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 21:43)
Čia nauja gal ar koveris koks ?
Ir Amiriukas visas toks gražuolis  smile.gif  wub.gif
-----
tai va, pasisukundei, kad nieko naujo nebededa, tai ir  taiso skubiai padėtį  tongue.gif  mirksiukas.gif
Kad prie Robio nepersimestum netyčiom  tongue.gif
----------
šitą skaičiau  unsure.gif 
Bet va kažkaip bandau nesigąsdint labai į priekį...
Labai įkaitusi situacija pasaulyje. Bet kita vertus o ką tu paprastas žmogau ir padarysi?
Tada, kai Trumpą išrinko man buvo absoliutus šokas. Bet dabar galvoju, vien baimė nieko gero neduoda. Nebent kažką konkretaus padaryti gali. O dabar tik sekti įvykius, iš esmės.
Konkrečiai šiuo metu. 
Šiaip sumauta nuotaika visą šį rudenį buvo, tai stengiuosi suėmus save bent tokias mintis vyti iš galvos. Kiek įmanoma tai padaryti.

4u.gif Koveris, man atrodo smile.gif
---
biggrin.gif Na, ta prasme ant Robio tai tikrai nepersimesiu tongue.gif
Nu bet tai kokie čia video - minutės trumpumo doh.gif unsure.gif Sakau, net nespėji susivokt ir jau baigiasi. Labai norėčiau, kad šitą video pilną įdėtų wub.gif
---
Nieko nepadarysi, aišku.. Bet vat šiuo metu man kaip niekad neramu dėl JAV prezidento. Bent jau man Amerika mums visada būdavo kaip koks saugumo garantas.. Tarsi jausdavosi kažkoks užnugaris. O dabar... Dar kai paskaičiau kas ruošiasi būt Trumpo patarėju nacionalinio saugumo klausimais, tai iš viso "super" doh.gif Sakau, gal jau kokius konservus reik pradėt ruošt doh.gif unsure.gif
http://lzinios.lt/lz...s-rusija/233610

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 22:09)
Istorija užkulisinė (kuri įkvėpė dainą) iš tiesų tai yra. Bet tai jos tiesiai šviesiai nieks nepasakos, juk viskas bus labai perkeltine prasme. Kai bus video, gal paaiškinsiu, apie ką čia ta daina.
Ričis turi kitą dainą  smile.gif

------

ale iš karto kaip jinai 
Na pasiaiškinom mes biškį 
Bet šiaip palikim tą pėdutį ramybėje 
Nieko ten Ingėnas nerezga, tiek jums užtenka žinot

-----

na... mergos visokios, neminėsiu kokios... doh.gif
------
o ketvirtad. vėlai vėlai vakare prieš pat miegutį kokį fainą Džonio video gavau  wub.gif  wub.gif  Geriausias  iš to albumo. Paprastutis visai, bet labai mielas  wub.gif
Ir tą video dainą įsimylėjau, dabar negaliu jos atsiklausyti (kartu video žiūrėdama). Vaizdas labai gerai lyricsus atskleidė. Beje, net nežinojau, kad jis  nufilmuotas, nes nieko apie tai neminėjo. Tai buvo labai maloni staigmena.

aa, aišku.
---
nu gerai nuskambėjo laugh.gif
--
aa, šia prasme tongue.gif biggrin.gif Nu tai gal bendram kontekste viskas gerai ten įsipaišys biggrin.gif
---
Kaip fainai wub.gif Tai jau pasirodyk mirksiukas.gif Žiūriu, nenustoja tavęs lepint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 19, 20:32)
Na, ta prasme ant Robio tai tikrai nepersimesiu

------
Nu bet tai kokie čia video - minutės trumpumo  Sakau, net nespėji susivokt ir jau baigiasi. Labai norėčiau, kad šitą video pilną įdėtų 
---
Nieko nepadarysi, aišku.. Bet vat šiuo metu man kaip niekad neramu dėl JAV prezidento. Bent jau man Amerika mums visada būdavo kaip koks saugumo garantas.. Tarsi jausdavosi kažkoks užnugaris. O dabar... Dar kai paskaičiau kas ruošiasi būt Trumpo patarėju nacionalinio saugumo klausimais, tai iš viso "super"Sakau, gal jau kokius konservus reik pradėt ruošt
http://lzinios.lt/lz...s-rusija/233610

------

aa, šia prasme  Nu tai gal bendram kontekste viskas gerai ten įsipaišys
---
Kaip fainai  Tai jau pasirodyk  Žiūriu, nenustoja tavęs lepint

sakai? biggrin.gif Na... su tavimi niekad negali žinot tongue.gif

-------

na taip, trumpokas...
tai gal dar kažką įdės, kad jau įsiklausė į tavo pageidavimus mirksiukas.gif

-----

šitas tai taip doh.gif doh.gif

-----
na bus matyt. Bet jau negerą vibe kažkokį iš tų nuotraukų pagavau. O kai kurios net ir kvailai atrodo. Na tie video kūrėjai aiškiai kokia ta šaraškinų kontora, nežinau, iš kur juos Džonis ir ištraukė.
Tik tiek, kad dar negreit gausiu, tai nesuku kol kas dar galvos.

------

nėra youtubėj dar, po savaitės ar dviejų įkels.
O lepinti šitaip tai lepina, tas tiesa. Su visokiais liapsusais tame tarpe smile.gif
Bet va užtai nelepina asmeniškais video ar nuotraukom kokiam instagram'e, kaip jūsiškiai. Taigi būtų irgi labai įdomu. Bet va kad tame fronte nepasisekė man...

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 19, 23:08)
sakai?  biggrin.gif  Na... su tavimi niekad negali žinot  tongue.gif

-------

na taip, trumpokas...
tai gal dar kažką įdės, kad jau įsiklausė į tavo pageidavimus

-----

na bus matyt. Bet jau negerą vibe kažkokį iš tų nuotraukų pagavau. O kai kurios net ir kvailai atrodo. Na tie video kūrėjai aiškiai kokia ta šaraškinų kontora, nežinau, iš kur juos Džonis ir ištraukė.

------

nėra youtubėj dar, po savaitės ar dviejų įkels.

doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif sakai, tokia nepastovi esu? tongue.gif
Ne, nu kaip sakiau, ta prasme tai tikrai nenuvilios, Amiriuks taigi ypatingai mano skonio tongue.gif Robis tik šiaip fainas/juokingas biggrin.gif

Beje, perklausiau pagaliau jo albumą. Tai tikrai, kad laabai neblogas. Buvo kelios dainos, kurios visai nepatiko, bet didžioji dalis dainų netgi labai patiko thumbup.gif Įdomu tai, kad labai įvairių dainų stilių jis ten pridėjęs. Pvz "Sensitive" absoliučiai nerobiška, bet labai patinka man toks stiliukas. Tik gana keista įsivaizduot, kad Robis ją atlieka(kokiam Timberlake'ui labiau tiktų biggrin.gif ) Mixed Signals labai faina, bet Robio balsui kažkaip man ji nelabai tinkama g.gif "David's song" nereaaaliai graži, bet jau tokia liūdna, kad liūdna net ją klausyt. Truputį nustebino, kad senąjam rokenrolui vieną paskyrė- "Bruce Lee" ( gal net nepamenu tokių dainų pas Robį g.gif ). "Hotel crazy" tokia..nu tikrai crazy daina tongue.gif Labai įdomią nuotaiką sukelianti. "Marry me" - jau minėjau, kad man laaabai faina wub.gif (nu saldi tokia, bet laabai graži (įtariu vestuvėse bus populiari biggrin.gif ). "Best intentions" irgi patiko thumbup.gif Nu ir tos seniau aptartos fainos.
Reziumuojant, tai tikrai vykęs albumas :super
---

Šito video jis niekur nerodė, aš visai netyčia youtube užmačiau :oh biggrin.gif

Bet gal tikrai įsiklausė, nes va dabar įsimetęs į twitterį tokį video lotuliukas.gif (per koncertą čia)
https://twitter.com/...033675136081921
---
loool lotuliukas.gif
Na, bet vistiek, neperšokus griovio - nesakyk op. O gal visai kitaip susižiūrės, kai video.
---

Įdomu kodėl nepaviešina iš karto visiems :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 lapkričio 2016 - 21:57