Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 21:31)

lotuliukas.gif Bet tai atkaklus, sakyčiau. Nu ryškiai jau čia gerbėją įsigijai, Ingėnai laugh.gif O bent jau simpatiškas? blush2.gif
------
Juokingai ten apie tatuiruotes kalbėjo - paklausė Robio ar dukra galės tatuiruotis, tai jis sakė - keturmetei, aišku, neleis, teks palaukt iki šešerių ar septynerių

O, beje, Ingėnai, Džoniuks nebepradžiugina tavęs naujais klipais?  smile.gif

Nu bet tikrai biggrin.gif
-------
Looool lotuliukas.gif nu žmona išvis tokia rami atrodo šiaip biggrin.gif
-------
Oi, kartais geriau, kai nepradžiugina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 23:44)
Looool lotuliukas.gif nu žmona išvis tokia rami atrodo šiaip biggrin.gif
-------
Oi, kartais geriau, kai nepradžiugina biggrin.gif doh.gif

Šitame video duoda ji Robiui pasireikšt biggrin.gif Aišku, visumoj ji ne tokia jau visai kvanktelėjus kaip Robis, bet irgi linksmų plaučių biggrin.gif Kaip sakė Robis - kai reikia, biškį pristabdo jinai jį.

Prajuokino šitas video jos instagram'e :DTa muzikytė gerai labai įsipaišo lotuliukas.gif Ale koks gražus tas jų ciucis wub.gif
https://www.instagra...dafieldwilliams
---
lotuliukas.gif oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif balsu susijuokiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 lapkričio 2016 - 21:55
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 21:30)
nu.. jo...  rolleyes.gif patikėkit, jūs NENORIT jo pamatyt biggrin.gif geriau būčiau ir aš nežiūrėjus... man jau ta daina nepatiko, nu bet sugalvot tokį cinišką, šlykštų, makabrišką klipą dar reik sugalvot.. brrr net nukratė bežiūrint rolleyes.gif čia tas variantas kai video ne low budget, bet totali tragedija... palygint su Robio nauju klipu, tai...

ale pažiūrėsiu aš paskui vistiek smile.gif kai atsakysiu viską.
smalsu juk labai biggrin.gif

Papildyta:

Bet tai atkaklus, sakyčiau. Nu ryškiai jau čia gerbėją įsigijai, Ingėnai O bent jau simpatiškas? 
---

Va, kad ir vakar mačiau foto, kur kaip po bulviakasio dainuoja
----

nu  Kažkaip prajuokino
-------

Juokingai ten apie tatuiruotes kalbėjo - paklausė Robio ar dukra galės tatuiruotis, tai jis sakė - keturmetei, aišku, neleis, teks palaukt iki šešerių ar septynerių

_____

O, beje, Ingėnai, Džoniuks nebepradžiugina tavęs naujais klipais? 

tai vat kad nelabai biggrin.gif

------

biggrin.gif

---

labai fainai beje atrodo abu smile.gif grakščiai ir ypač dar kai taip susiderinę smile.gif kaip kokie šokėjai:)
----
laugh.gif

-----

na vat rytoj turėčiau kažką gauti.
Pareitą ketvirtad. laukiau, bet prigavo visgi...(na ne jis pats, yra ten kitų apgavikų rolleyes.gif )

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 21:35)

nu kaži ar atvažiuos dar... net ir nežadėjo grįžt šįkart biggrin.gif o hitų tai dviejų nedainavo "Circle of life" ir "can you feel the love".. nu Liūto Karaliaus žodžiu smile.gif

taigi dar sakė Candle in the wind nedainavo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 21:35)

ne, tai nuo to galėjo uždegimas susimest, jei kažką užspaudžia...

kiek suprantu, tau tokiu atveju osteopatas būtų pats tas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 21:41)
Nu įmesk, įvertinsim kas ten per siaubakas
----

Čia dar šitame pačioj pradžioj prisižvengiau(kur abu į 12 klausimų turi 'atsakyt' pakeldami lentelę biggrin.gif )
https://www.youtube....h?v=vfkwn9rCOQ4
------

nu va, pasigrožėkit  Tie treningai, tai
https://twitter.com/...570683399864320
----

nu kur jau mus ten nugąsdinsi  Tiek jau visko prisižiūrėję

arba pačios susirasim, jei nerodai smile.gif

-----
bet tinka jam ta juoda spalva mirksiukas.gif

šįkart jis ganėtinai rimtas, o žmonikė labiau iniciatyvos ėmėsi smile.gif
kol prie stalo neatsisėdo smile.gif
-----

na iš tokios foto sunku ir suprast mirksiukas.gif reikia geriau apžiūrėt smile.gif

-----

tai jau tikrai smile.gif

beje, aš irgi kažkada baisuoklišką siuprizą gausiu. nuotraukas iš vieno video mačiau, tai o mama huh.gif huh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 21:54)

Prajuokino šitas video jos instagram'e :DTa muzikytė gerai labai įsipaišo lotuliukas.gif Ale koks gražus tas jų ciucis wub.gif

labai mielas ciucikas wub.gif wub.gif wub.gif

ale žiūriu, ir Robio jau visą giminę sekti pradėjai, ne tik Amiro tongue.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 lapkričio 2016 - 21:58
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 00:23)
tai vat kad nelabai 

------

na vat rytoj turėčiau kažką gauti.
Pareitą ketvirtad. laukiau, bet prigavo visgi...(na ne jis pats, yra ten kitų apgavikų   )
---------
arba pačios susirasim, jei nerodai

-----
bet tinka jam ta juoda spalva
-----

na iš tokios foto sunku ir suprast reikia geriau apžiūrėt 

-----

beje, aš irgi kažkada baisuoklišką siuprizą  gausiu. nuotraukas iš vieno video mačiau, tai o mama
------

ale žiūriu, ir Robio jau visą giminę sekti pradėjai, ne tik Amiro

nu negaliu kaip prajuokino tas "tai va kad ne" laugh.gif Dar būtų nors simpatiškas, tai galėtum daugiau papliurpt, ane lotuliukas.gif
---
O tai čia kartais ne tas pėdinis apgavo? blush2.gif biggrin.gif
Nu svarbu ryt gausi thumbup.gif
---
Aš tai jau susiradau ir pažiūrėjau blush2.gif Nu taigi fainas klipas, įdomus labai biggrin.gif Neneigsiu, yra ir man pošlykščių vietų(kelios), bet šiaip tai prikolnas toks biggrin.gif Ypač ta vieta, kai krūtinę matavo tokiu rimtu veidu laugh.gif O ir šiaip S laaabai gerai jame atrodo wub.gif
-----

Šiaip tai jo, tinka drinks_cheers.gif
---
nėr ten ką žiūrėt, ir taip viskas aišku tongue.gif Tai va visokių panašių perliukų jis ne vieną turi (ta striukė, apie kurią pasakojau doh.gif )
---
lotuliukas.gif doh.gif Net įdomu kas ten per 'baisumai' laugh.gif
--
nu supratau, kad labai verta ir Aydą sekt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 lapkričio 2016 - 22:44
Apie Sergejaus video smile.gif

Visų pirma kaaaip gerai jis ten atrodo wub.gif wub.gif

Na... yra yra tų scenų makabriškų kaip tu sakei biggrin.gif tongue.gif
Bet pati idėja įdomi. Ir nufilmuota laaabai kokybiškai.
Su makabrišku prieskoniu, bet tikrai geras mirksiukas.gif Pirmą kartą žiūrėt vietomis gal baugoka:) , bet paskui juk aišku, kad viskas ten tvarkoj, galima nesigilinti jeigu ką į kai kurias pavienes scenas.
Daina irgi patiko. Beje, įstriganti melodija.

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 22:41)
nu negaliu kaip prajuokino tas "tai va kad ne" laugh.gif Dar būtų nors simpatiškas, tai galėtum daugiau papliurpt, ane lotuliukas.gif
---
O tai čia kartais ne tas pėdinis apgavo? blush2.gif biggrin.gif

---

nėr ten ką žiūrėt, ir taip viskas aišku tongue.gif Tai va visokių panašių perliukų jis ne vieną turi (ta striukė, apie kurią pasakojau
---
Net įdomu kas ten per 'baisumai' laugh.gif

na būtų simpatiškas, tai jo, kažkaip kitaip į visa tai būčiau pažiūrėjus biggrin.gif

-----

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vos neapsisiusiojau biggrin.gif iš pradžių dar nesupratau biggrin.gif
taigi jis nieko bendro su grupe neturi, tai neturėjo laimės ir manęs apgauti tongue.gif biggrin.gif

-----

biggrin.gif na pasitaiko vienas kitas fail'as visiems mirksiukas.gif

----

kažkaip net nesinori pasakoti smile.gif blush2.gif filmuotose scenose nebūtinai viskas taip kaip foto atrodys, tai nors tokia viltis dar yra.
na bet tą video tai tikrai bijosiu pamatyt. nors vienos iš dviejų mėgstamiausių albumo dainų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 lapkričio 2016 - 23:06
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 17, 01:05)
na būtų simpatiškas, tai jo, kažkaip kitaip į visa tai būčiau pažiūrėjus  biggrin.gif 

-----

vos neapsisiusiojau biggrin.gif iš pradžių dar nesupratau biggrin.gif
taigi jis nieko bendro su grupe neturi, tai neturėjo laimės ir manęs apgauti  tongue.gif  biggrin.gif

-----

kažkaip net nesinori pasakoti smile.gif  blush2.gif  filmuotose scenose nebūtinai viskas taip kaip foto atrodys, tai nors tokia viltis dar yra. 
na bet tą video tai tikrai bijosiu pamatyt. nors vienos iš dviejų mėgstamiausių albumo dainų.

hihihi.gif laugh.gif
---
biggrin.gif aaa... blush2.gif Aš galvojau, kad jis irgi BJ gerbėjas ir jūs ten kažkokių bendrų temų atradot biggrin.gif ) Nu jei ne, tai tada tuo labiau viskas aišku su juo laugh.gif Vienas iš tų twitterio keistuolių biggrin.gif
---
nu būtų nefaina, jei viena iš dviejų mėgstamiausių dainų ir vėl nepatiktų video unsure.gif (Kaip supratau, ta "Labor of love" su nemėgstamu klipu, įeina į tas dvi labiausiai patinkančias? )
Bet šaip dar nesigąsdink per anksti, nes iš tikrųjų kas matosi fotkėse, tai nereiškia, kad klipe taip bus mirksiukas.gif Ten juk visai kiti dalykai sužaidžia.
Atsakyti

---
Per daug skambiai pavadinai čia jį Va, kad ir vakar mačiau foto, kur kaip po bulviakasio dainuoj Tik užsiminiau vakar, kad galėtų laisvesniu stilium rengtis scenoj, nu tai, aišku, jau ir pasidemonstruot spėjo Ale kad apsirengė su kažkokiom nutąsytom treninginėm kelnėm
--
nu : Kažkaip prajuokino

kaip yra posakis "za cto borolis" lotuliukas.gif
------
kaip mėgstu tą bumerango programėlę biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 21:41)

Nu džemperis gal gerai  Juolab moteriškasAle tiedu tai kaip iš kokio pageidavimų koncerto klipuko susiderinę abu
---
Čia dar šitame pačioj pradžioj prisižvengiau(kur abu į 12 klausimų turi 'atsakyt' pakeldami lentelę
https://www.youtube....h?v=vfkwn9rCOQ4
----
nu va, pasigrožėkit  Tie treningai, tai
----
nu jei nebaigs dar karjeros, tai gal ir atvažiuos. Dar žiūrint kiek žmonių pririnko? Pilna arena buvo?
---
nu kur jau mus ten nugąsdinsi  Tiek jau visko prisižiūrėję

oi negaliu, net balsu susijuokiau lotuliukas.gif doh.gif nežinau, man visai faini biggrin.gif
------
thumbup.gif šitas geras biggrin.gif
-------
nu ir ką.. kelnės kaip kelnės, ne blogiausias ant scenos matytas rūbas biggrin.gif geriau nei S suknelė, kur jum rodžiau kažkada biggrin.gif
-------
pririnko tai tikrai pilną, bet vat matosi, kad jau nelengva - sunkiai ir ėjo.. na bet kita vertus gal gi ir pasitaisys sveikata..
------
tokio dar nematę biggrin.gif va aš tau parodysiu summary biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 21:54)
---
lotuliukas.gif oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif balsu susijuokiau doh.gif lotuliukas.gif

plem iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-----
nu bet tikrai siurprizas, jau kad skėlė tai skėlė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 23:26)

biggrin.gif aaa... blush2.gif Aš galvojau, kad jis irgi BJ gerbėjas ir jūs ten kažkokių bendrų temų atradot biggrin.gif ) Nu jei ne, tai tada tuo labiau viskas aišku su juo laugh.gif Vienas iš tų twitterio keistuolių biggrin.gif
---
nu būtų nefaina, jei viena iš dviejų mėgstamiausių dainų ir vėl nepatiktų video unsure.gif
-----
(Kaip supratau, ta "Labor of love" su nemėgstamu klipu, įeina į tas dvi labiausiai patinkančias? )

----
Bet šaip dar nesigąsdink per anksti, nes iš tikrųjų kas matosi fotkėse, tai nereiškia, kad klipe taip bus mirksiukas.gif Ten juk visai kiti dalykai sužaidžia.

jis BJ gerbėjas, kitaip nebūčiau turėjusi su juo reikalų smile.gif
Bet va su video ir kitais prigavimais tai nieko bendro neturi biggrin.gif
tik su pėdutėmis kažką biggrin.gif

-----
pernelyg nesigilinau, bet man pasirodė, ar ne tie patys režisieriai beje to būsimo video, kaip Labor of Love smile.gif Kas būtų blogai, nes didesnis šansas, kad vėl kažką suvels.

-----
Ne, Labor of Love man nėra tarp favoričių. Tik pradžioje buvo, kol viso albumo nebuvau girdėjusi. Nors video tai dainai man labai pakenkė, kai tik apie jį pagalvoju, tai ir daina suprastėja.

-----
Bet mintis yra lieva. Ir per visas fotkes. Čia ta užkulisinė istorija.
Savo grupės klipuose to nebūčiau norėjusi pamatyt. Tik kad va niekas neklausia...
Nors man dar labai svarbu ir estetinė pusė. Kokį siužetą bepasirinktų. Tai va čia jau neaišku, kaip tie režisieriai susuks. Kad nebūtų vėl papigiaiskas (nors pirmas įspūdis būtent toks ir yra).

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 22:23)
labai fainai beje atrodo abu smile.gif grakščiai ir ypač dar kai taip susiderinę smile.gif kaip kokie šokėjai
-----
taigi dar sakė  Candle in the wind nedainavo 
----
kiek suprantu, tau tokiu atveju osteopatas būtų pats tas  :
-----
beje, aš irgi kažkada baisuoklišką siuprizą  gausiu. nuotraukas iš vieno video mačiau, tai o mama 
-----
ale žiūriu, ir Robio jau visą giminę sekti pradėjai, ne tik Amiro 

nu va aš ir sakau smile.gif
-----
dainavo ;)
-----
na žiūrėsim ką šeimos gydytoja sakys...
-----
lotuliukas.gif net neabejoju, gi vis ima pavyzdį vieni iš kitų biggrin.gif parodyk nuotraukas bigsmile.gif
-----
lotuliukas.gif thumbup.gif ir šunis.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 22:41)
Aš tai jau susiradau ir pažiūrėjau blush2.gif Nu taigi fainas klipas, įdomus labai biggrin.gif Neneigsiu, yra ir man pošlykščių vietų(kelios), bet šiaip tai prikolnas toks biggrin.gif Ypač ta vieta, kai krūtinę matavo tokiu rimtu veidu laugh.gif O ir šiaip S laaabai gerai jame atrodo
----
nėr ten ką žiūrėt, ir taip viskas aišku tongue.gif Tai va visokių panašių perliukų jis ne vieną turi (ta striukė, apie kurią pasakojau

nu antrąkart pažiūrėjau, tai kaip tai kitaip - jau labiau juokinga nei šlykštu buvo lotuliukas.gif bet vietom biškį vis tiek manau, kad perspausta biggrin.gif
----
nu parodyk tą striukę, netikiu, kad taip blogai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 22:46)
Apie Sergejaus video

Visų pirma kaaaip gerai jis ten atrodo 

Na... yra  yra tų  scenų makabriškų kaip tu sakei 
Bet pati idėja įdomi. Ir nufilmuota laaabai kokybiškai.
Su makabrišku prieskoniu, bet tikrai geras  Pirmą kartą žiūrėt vietomis gal baugoka:) , bet paskui juk aišku, kad viskas ten tvarkoj, galima nesigilinti jeigu ką į kai kurias pavienes scenas.
Daina irgi patiko. Beje, įstriganti melodija.

nu S tikrai gerai atrodo ten wub.gif praktiškai idealiai, ir ta balta spalva kaip tinka wub.gif ale klipo pabaigoj tas miškas sakurų ko tai susiasocijavo su sapnuota negyvenama sala lotuliukas.gif daina tai manęs visai nežavi, čia šita, kurią aš slepiau nuo jūsų... gėda buvo rodyt biggrin.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 23:05)
na būtų simpatiškas, tai jo, kažkaip kitaip į visa tai būčiau pažiūrėjus
-----

biggrin.gif o tai tas pėdutis iš kokios šalies?
-----
nu gal visai fainas, nespręsk, kol nepamatei viso ;)

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 23:56)

Savo grupės klipuose to  nebūčiau norėjusi pamatyt. Tik kad va niekas neklausia...
Nors man dar labai svarbu ir estetinė pusė. Kokį siužetą bepasirinktų. Tai va čia jau  neaišku, kaip tie režisieriai susuks. Kad nebūtų vėl papigiaiskas (nors pirmas įspūdis būtent toks ir yra).

va lyyygiai ką ir supratau šiandien doh.gif biggrin.gif tikrai svarbiausia biggrin.gif ir beje, gali būt papigiaiskas, bet mielas
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 23:53)
kaip yra posakis "za cto borolis"
------

nu ir ką.. kelnės kaip kelnės, ne blogiausias ant scenos matytas rūbas  geriau nei S suknelė, kur jum rodžiau kažkada
-------

tokio dar nematę va aš tau parodysiu summary
https://www.instagra...a...ergey&hl=en

lotuliukas.gif

-----

Nepamenu kažkaip smile.gif Kuris ten jos drabužis suknelė skaitosi? biggrin.gif

-----
o tas koliažas, ta tavo vadinama summary, tai gražiai sudėliota mirksiukas.gif

Beje, į ką aš, aišku, iškart atkreipiau dėmesį, tai į tas kolbikes smile.gif
Užskaitau labai tą mintį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 17, 00:23)

dainavo
------
net neabejoju, gi vis ima pavyzdį vieni iš kitų  parodyk nuotraukas 
-----
ir šunis..

------
nu antrąkart pažiūrėjau, tai kaip tai kitaip - jau labiau juokinga nei šlykštu buvo  bet vietom biškį vis tiek manau, kad perspausta
----

nu S tikrai gerai atrodo ten  praktiškai idealiai, ir ta balta spalva kaip tinka 
------
ale klipo pabaigoj tas miškas sakurų ko tai susiasocijavo su sapnuota negyvenama sala

-----

daina tai manęs visai nežavi, čia šita, kurią aš slepiau nuo jūsų... gėda buvo rodyt

-----
o tai tas pėdutis iš kokios šalies?
-----
nu gal visai fainas, nespręsk, kol nepamatei viso
------

va lyyygiai ką ir supratau šiandien  tikrai svarbiausia
-------
ir beje, gali būt papigiaiskas, bet mielas

supratau dabar, kad ne taip supratau (neatidžiai perskaičiau Zilnio postą, tų 2jų nedainavo, o tą minėtą visgi dainavo)

------

nerodysiu, nes... blush2.gif blush2.gif
galutinį variantą kada nors parodysiu. Nors manau, kad dar negreit tas video pasirodys

------
lotuliukas.gif

-----

nėra ten šlykštu mirksiukas.gif Kai jau taip pripasakojai, tai nežinant kas toliau bus, biškį baugoka vietom žiūrėti smile.gif Bet paskui paaiškėjo, kad be reikalo, nes ta reikalinga riba (kad ir plona) tikrai išlaikyta. O beje, jis labai gerai vadino. Ir kaip chirurgas jis gerai žiūrisi smile.gif
-----

aha, labai tinka

-----
tongue.gif tongue.gif Patiko tas sakurų miškas man beje mirksiukas.gif Mėgstu sakuras wub.gif

------

na ir rado jinai ką slėpti biggrin.gif doh.gif mnie bi takije prabliemy smile.gif doh.gif

------

kiek supratau, iš USA (iš postų). Nors nesidomėjau jo kilme smile.gif

----
fainas biggrin.gif fainas tai tikrai nebus, tik klausimas ant kiek bus nefainas smile.gif
Dirty jis bus verysad.gif
------

tai jau ne dėl Sergejaus video, tikiuosi, taip galvojai mirksiukas.gif Va čia ir pavyzdys tas chrestomatinis, kad ir tuos makabriškus dalykus galima pateikti tikrai estetiškai mirksiukas.gif

------

tai be abejo. Papigiaiskas turėjau omeny ne biudžetą, bet skoningumą.
Atsakyti