Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Laba

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 17:43)
Bet man abiejuose labai geras įsijautimas atrodo
---

Nu bet rimtai įdomus komentaras  Kažkoks jis gal biškį turintis neįprastų "pomėgių" 
------

O, beje, twiterį įsigijai  Šiaip tai pilna visokių keistuolių ir ten
--
Man atrodo, keniškas turėjo omeny tame pasirodyme ant scenos  Nes jei radijuj, tai iš viso ne keniškas Nors ir tame ant scenos, man jis ne keniškas, o elegantiškas tiesiog.

------
Norėjau sakyt, kad gerai būtų, jog A biškį pakaitaliotų įvaizdį, bet paskui prisiminiau, kas būna, kai iš kostiumo išlenda ir į įlenda :

tai jo, abiejuose suuper
Man vakar visą dieną skambėjo ta Sergejaus daina galvoje smile.gif

------

biggrin.gif Velnias jį ten žino smile.gif Stebėsiu atsargiai smile.gif Kitais atžvilgiais tai labai normalus atrodo smile.gif
Atsakymo į žinutę, aišku, negavo smile.gif O ką gi ir būtų galima atsakyt smile.gif Ypač, kai nežinau, ar čia tikrai tai, kaip supratau, ar čia koks chitresnis angliškas išsireiškimas smile.gif
------

Įsigijau biggrin.gif
Šiaip tai seniai turiu mirksiukas.gif Tiesiog dabar naudoju intensyviai.

------

ai, nesusigaudžiau tada apie kurį ji čia.
Man irgi abiejuose puikiai. Tik pati laisvesnį stilių mėgstu, kas seniai ne paslaptis smile.gif, tai todėl

----

na kur gi, paprastai labai gerai pataiko mirksiukas.gif Turi jis tikrai stiliaus pojūtį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 lapkričio 2016 - 20:54
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 15, 20:04)

net nepastebėjau išvis telefono kai žiūrėjau, kol nepasakei  džyz.. nu todėl, kad labai Sergejiška vis koks nuotykis... dar stebėjaus, kaip kas nenutiko tuose projektuose "cirkas su žvaigždėm" ir ledo projekte.. nu tai kur tau, nenutiko, pasirodo

--------

man patinka, bet dažnai kažkaip ne taip rūbai ant manęs krenta su Sisley'jum viskas ok, o vat Benetonas..
-----
nea, ne dėl to, tiesiog įsijautimo man trūko, koks visada būna, todėl taip ir susišvietė...
-----

kad ne jis sakė, čia tam straipsny rašė po to, gal llryto... jis tame ir bėda, kad išvis nė nekriuktelėjo
-----

nu kažkoks tikrai klausyk creepy  nesusidėk su tokiais
------

Ingėnai, aš gi ko atėjau  gi klausiau šiandien radijo "European hit radio"...ir gi girdžiu Džonio This house is not for sale  ir dar aukštoj pozicijoj buvo, kaip supratau  o tu dar sakai, kad nepopuliarus jis Europoj

tai kas ten tokio nutiko ? mirksiukas.gif

----
Na Sisley brangesni, tai ir kokybė matyt geresnė

------

na nežinau, kaip ten dar kažko gali trūkti smile.gif doh.gif

-----

korektūros klaidą, pasirodo, padariau smile.gif neturėjau omeny Sergejaus pačio, turėjau omeny patį straipsnį mirksiukas.gif (žiūriu, kažkaip, jis parašius)

-----
biggrin.gif
-----

kad grojo tą dainą, tai nustebinai bigsmile.gif Kažkaip abejojau, ar iki LT atkeliaus ta daina.
Nors aukštai tope tai negali būti.
Susiradau TOP'ą EHR paskutinį, tai net 40-tuke nėra.
http://www.europeanh...top/ehr-top-40/

Nors jei rimtai, dėl Europos. Arba įvyks koks stebuklas, arba Dž. teks pamiršti Europą... Reikaliukai tuo klausimu deja labai liūdni...

------
Beje, kaip koncertas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Blackkiss, ką rentgenas sakė?
Ir kaip koncertas? smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 15, 22:04)
tai tikslas kilnus, viskas ok, gi nieko nesakau, esmė ne tame  galima buvo viską paaiškint
-----
dar stebėjaus, kaip kas nenutiko tuose projektuose "cirkas su žvaigždėm" ir ledo projekte.. nu tai kur tau, nenutiko, pasirodo
----
koks smagus video o kostiumas koks juokingas
---
nea, ne dėl to, tiesiog įsijautimo man trūko, koks visada būna, todėl taip ir susišvietė...
-----
nu kažkoks tikrai klausyk creepy nesusidėk su tokiais
------
Ingėnai, aš gi ko atėjau  gi klausiau šiandien radijo "European hit radio"...ir gi girdžiu Džonio This house is not for sale ir dar aukštoj pozicijoj buvo, kaip supratau o tu dar sakai, kad nepopuliarus jis Europoj

paaiškint, tai galėjo, aišku.. drinks_cheers.gif
---
kas buvo? biggrin.gif
--
Aha, tas kostiumas, tai pagerintas laugh.gif Nu robiškas toks. Čia, matyt, iš tos pačios serijos kaip Seriožkos citrininis džemperis. Tai čia jau drugelinis kostiumas doh.gif laugh.gif
---
tu ką doh.gif Ten to įsijautimo net keliems kartams yra tongue.gif
---
lotuliukas.gif
---
thumbup.gif nu va, sakau, kad negali taip būt, kad negros radijas ir kad nebus populiarus Europoj doh.gif Visada grodavo, o dabar ims ir negros doh.gif tongue.gif Prieš keletą metų juk 'Because we can' radijų hitas buvo, ir ne tik ją grodavo.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 15, 22:53)
Man vakar visą dieną skambėjo ta Sergejaus daina galvoje 

------
Šiaip tai seniai turiu  Tiesiog dabar naudoju intensyviai.

------

na kur gi, paprastai labai gerai pataiko Turi jis tikrai stiliaus pojūtį

man irgi smile.gif
--
tai jau supratom laugh.gif Gerbėjus tik kolekcionuoji ane laugh.gif tongue.gif Papasakok kaip baigsis tas pėdų detektyvas, jei turės tęsinį laugh.gif
---
Tai aš visų jo perliukų nerodau biggrin.gif Daugmaž padoresnes parenku biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 15, 23:11)
kad grojo tą dainą,  tai nustebinai  Kažkaip abejojau, ar iki LT  atkeliaus ta daina.
Susiradau TOP'ą  EHR paskutinį, tai net 40-tuke nėra.
http://www.europeanh...top/ehr-top-40/

nu kaip gali neatkeliaut, jei BJ visada atkeliauja mirksiukas.gif Pamatysi ir aukštai bus biggrin.gif
Nenorėk, kad iš karto būtų top'e. Man atrodo turi kažkiek laiko praeit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 lapkričio 2016 - 22:54
a6 nesuprantu, S kažkokią naują komunikacijos metodą įvaldė biggrin.gif nesuprantu, kas čia išvis? biggrin.gif
https://www.instagra...y=lazarevsergey

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 15, 21:11)
tai kas ten tokio nutiko ? 
----
Na Sisley brangesni, tai ir kokybė matyt geresnė
------
kad grojo tą dainą,  tai nustebinai  Kažkaip abejojau, ar iki LT  atkeliaus ta daina.
Susiradau TOP'ą  EHR paskutinį, tai net 40-tuke nėra.
[url=http://www.europeanhitradio.lt/top/ehr-top-40/]http://www.europeanhitradio.lt/top/ehr-top-40/[/url
------
Beje, kaip koncertas?

ai nusitraukė raištį ar raumenį, jau nepamenu, kad negalėjo atsistot.. nu žodžiu.. savam repertuare doh.gif
-----
kad aš ne apie kokybę, o būtent aprie sukirpimą - jei vienur gerai būna, kitur per platu ir pan smile.gif būna man su kai kuriom firmom taip
------
tai čia gi LT topas, kur klausiau ne LT topas buvo.. ten kai groja sako, tarkim "Vokietijoj 8 vietoj, UK 7 vietoj ir tt smile.gif o pagal LT topą, tai aukštose vietose tokių šlykščių dainų yra.. "My way" pvz.. nu tokia ji man šlykštukiška biggrin.gif

tiesa, Adomcės naujas klipas smile.gif https://www.youtube....h?v=ANS9sSJA9Yc kaip prajuokino lotuliukas.gif ir daina visai smagi smile.gif
-------
man visai patiko, 3 val dainavo smile.gif nesitikėjau visai smile.gif tik tiek kad nedainavo mano 3 mėgstamiausių dainų verysad.gif kaip muzikantą aš jį galiu suprast, per tiek metų jau taaaip nuvalkiotos jam tos dainos matyt.. užtat grojo "your song" ir "sorry seems TBTHW" wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 15, 22:55)

Blackkiss, ką rentgenas sakė?
-----
Ir kaip koncertas? 

kas buvo?
--
Aha, tas kostiumas, tai pagerintas Nu robiškas toks. Čia, matyt, iš tos pačios serijos kaip Seriožkos citrininis džemperis. Tai čia jau drugelinis kostiumas
---
tu ką Ten to įsijautimo net keliems kartams yra
----
nu va, sakau, kad negali taip būt, kad negros radijas ir kad nebus populiarus Europoj doh.gif Visada grodavo, o dabar ims ir negros  Prieš keletą metų juk 'Because we can' radijų hitas buvo, ir ne tik ją grodavo.
-----
tai jau supratom: Gerbėjus tik kolekcionuoji ane Papasakok kaip baigsis tas pėdų detektyvas, jei turės tęsinį :

ai nieko gero epasakė tas rentgenas... skoliozė verysad.gif
-----
na, jau Ingėnui atsakiau ;)
-----
nu Robio tai fainas toks bent biggrin.gif
-----
ai.. nesuprantat jūs manęs... biggrin.gif
-----
aha, ir labai dažnai grojo smile.gif
-----
o tai gal ten koks pėdų masažistas?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 01:58)
a6 nesuprantu, S kažkokią naują komunikacijos metodą įvaldė  nesuprantu, kas čia išvis?
https://www.instagra...y=lazarevsergey
-----
ai nusitraukė raištį ar raumenį, jau nepamenu, kad negalėjo atsistot.. nu žodžiu.. savam repertuare
-----
tiesa, Adomcės naujas klipas  https://www.youtube....h?v=ANS9sSJA9Yc kaip prajuokino ir daina visai smagi
-------
man visai patiko, 3 val dainavo nesitikėjau visai tik tiek kad nedainavo mano 3 mėgstamiausių dainų kaip muzikantą aš jį galiu suprast, per tiek metų jau taaaip nuvalkiotos jam tos dainos matyt.. užtat grojo "your song" ir "sorry seems TBTHW"
----
ai nieko gero epasakė tas rentgenas... skoliozė
-----
nu Robio tai fainas toks bent
-----
ai.. nesuprantat jūs manęs...
-----
o tai gal ten koks pėdų masažistas??

blink.gif kažkoks tuščias paveiksliukas laugh.gif Bet man jau kažkur šitoks "paveiksliukas" matytas g.gif
----
vaje doh.gif
---
koks fainas lotuliukas.gif thumbup.gif Prisijuokiau laugh.gif Ir dainelė labai smagi thumbup.gif
---
Smagu, kad patiko thumbup.gif Šitos dvi ir man laaabai fainos wub.gif Aišku, gaila, kad nedainavo mėgstamiausių. Kažkaip visada norisi ilgai laukus išgirsti pačias pačiausias smile.gif Bet tai kai tiek daug dainų turi, tai turbūt nelengva jam tuos playlistus sudaryt. Ir tai kad 3 val dainavo, tai labai super thumbup.gif
---
Čia kaip ir stuburo iškrypimas, ane? unsure.gif
---
Man ir Seriožos labai fainas laugh.gif
---
Nu tai kad tu jau ten belekokius reikalavimus jam keli doh.gif biggrin.gif
---
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 01:00)
blink.gif kažkoks tuščias paveiksliukas Bet man jau kažkur šitoks "paveiksliukas" matytas
----
Smagu, kad patiko: Šitos dvi ir man laaabai fainos wub.gif Aišku, gaila, kad nedainavo mėgstamiausių. Kažkaip visada norisi ilgai laukus išgirsti pačias pačiausias Bet tai kai tiek daug dainų turi, tai turbūt nelengva jam tuos playlistus sudaryt. Ir tai kad 3 val dainavo, tai labai super
---
Čia kaip ir stuburo iškrypimas, ane?
---
Man ir Seriožos labai fainas

Ne, tai ten nėr paveiksliuko, tik tas sakinys.. bet tai kas per keista paskelbimo forma biggrin.gif per neaisku daiktą parašyt, nusnipint ir įkelt biggrin.gif jau twitterio neužtenka biggrin.gif
Įdėjo po to kas per siurprizas biggrin.gif https://www.instagra.../p/BMzC1lKDJKB/
------
Tai va.. nu bet lyrinių išvis beveik ir nedainavo.. matyt ne tokia nuotaika buvo biggrin.gif
-------
Aha...
------
Aš vaikystėj labai panašią pižamą turėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 09:35)
Ne, tai ten nėr paveiksliuko, tik tas sakinys.. bet tai kas per keista paskelbimo forma
---
per neaisku daiktą parašyt, nusnipint ir įkelt biggrin.gif jau twitterio neužtenka biggrin.gif
----
Įdėjo po to kas per siurprizas biggrin.gif https://www.instagra.../p/BMzC1lKDJKB/
------
Aš vaikystėj labai panašią pižamą turėjau biggrin.gif

nu taip, tik sakinys(tuščiame paveiksliuke) laugh.gif
---
lotuliukas.gif Nu kur tau užteks doh.gif Jau čia turbūt iš kai ko pavyzdį ima doh.gif biggrin.gif
---
thumbup.gif O tai tas klipas jau pasirodė?
---
laugh.gif
Ale užmačiau dar geresnį apsirengimą va šitame video doh.gif lotuliukas.gif
Šiaip prajuokino tas epizodas, kur Ayda nesuprato, kad Robis būtent jai vieną dainą iš albumo parašė laugh.gif Galvojau susipyks ten abu lotuliukas.gif doh.gif
Maždaug nuo 2:00
https://www.youtube....h?v=85D-u5VcmeU
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 15, 22:55)

tai jau supratom  Gerbėjus tik kolekcionuoji ane

-------
Papasakok kaip baigsis tas pėdų detektyvas, jei turės tęsinį
---
Tai aš visų jo perliukų nerodau  Daugmaž padoresnes parenku

nu neee, nelabai smile.gif Ne toks ten mano buvimo tikslas rolleyes.gif
Ir pėdučių tikrai nedemonstruoju aš ten biggrin.gif

-------

Nu... dar kartą apie save priminė smile.gif Nors šįkart be pėdučių smile.gif Galvoju, gal atsakymo į pirmąją žinutę pasigedo smile.gif
Bet aš atkakliai tyliu smile.gif
-----

Jeigu taip visai objektyviai kalbant, tai iš trijų diedų jis tiesiog stiliaus ikona mirksiukas.gif
Prie Sergejaus aš tiek tikrai nesikabinėčiau, kiek blackkiss kabinėjasi. Bet Amiras visgi geriausiai rengiasi.
Vienas kitas fail'as pas kiekvieną neišvengiamas, čia nesiskaito mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 15, 23:58)

ai nusitraukė raištį ar raumenį, jau nepamenu, kad negalėjo atsistot.. nu žodžiu.. savam repertuare
-----

tiesa, Adomcės naujas klipas smile.gif https://www.youtube....h?v=ANS9sSJA9Yc kaip prajuokino ir daina visai smagi
-------
man visai patiko, 3 val dainavo nesitikėjau visai  tik tiek kad nedainavo mano 3 mėgstamiausių dainų kaip muzikantą aš jį galiu suprast, per tiek metų jau taaaip nuvalkiotos jam tos dainos matyt.. užtat grojo "your song" ir "sorry seems TBTHW" 

ai nieko gero epasakė tas rentgenas... skoliozė
-----

o tai gal ten koks pėdų masažistas??

vargšas... unsure.gif Skausmingas labai čia reikalas...
-------

prikolnas koks klipas biggrin.gif O Adomciai kažkaip tinka smile.gif Labai natūraliai atrodo:)
Tai jau jo dukrytei šitas video matyt bus pats mėgstamiausias smile.gif
Daina smagi.
-----
skaičiau Zilnio atsiliepimą (ir kitų komentarus), tai gyrė.
Sakė Zilnys, kad, jo nuomone, dar atvažiuos jis kada nors (nors buvo užuominų apie karjeros galą).
Pagarba, kad šitiek ilgai dainavo. Sakė, 3 žinomiausių hitų nebuvo.
Bet aš irgi suprantu dainininkus, kad juos užkalę tuos pačius populiariausius bele kiek metų dainuot. Kai turi didžiulę krūvą kitų dainų.
Džiugu, kad patiko
thumb_yello.gif
-----

Skoliozę tai ir aš turiu. Bet tai kažin ar nuo to tau skauda? unsure.gif

------

nu nebeeent lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 07:35)
Ne, tai ten nėr paveiksliuko, tik tas sakinys.. bet tai kas per keista paskelbimo forma biggrin.gif per neaisku daiktą parašyt, nusnipint ir įkelt biggrin.gif jau twitterio neužtenka biggrin.gif

na tai prašom ir patį video į studiją taip sakant 4u.gif

Peržiūrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 19:43)
nu taip, tik sakinys(tuščiame paveiksliuke) laugh.gif
---

Ale užmačiau dar geresnį apsirengimą va šitame video doh.gif lotuliukas.gif
Šiaip prajuokino tas epizodas, kur Ayda nesuprato, kad Robis būtent jai vieną dainą iš albumo parašė laugh.gif Galvojau susipyks ten abu lotuliukas.gif doh.gif

tai man irgi tą patį rodė mirksiukas.gif
Kad siurprizas bus po valandos.
O tai ko čia kabinėtis ? smile.gif blush2.gif Man tai patinka visai kartais toks dūzgesio sukėlimas rolleyes.gif Manau, tikrai ne vienam gerbėjui irgi smile.gif
-----

abu susiderinę smile.gif
bet tai jau garsiakalbiai abu kokie biggrin.gif iš bobikės aplinkui irgi nelabai tylios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 16, 19:43)

thumbup.gif O tai tas klipas jau pasirodė?
---
Ale užmačiau dar geresnį apsirengimą va šitame video
Šiaip prajuokino tas epizodas, kur Ayda nesuprato, kad Robis būtent jai vieną dainą iš albumo parašė laugh.gif Galvojau susipyks ten abu
-----

nu.. jo... rolleyes.gif patikėkit, jūs NENORIT jo pamatyt biggrin.gif geriau būčiau ir aš nežiūrėjus... man jau ta daina nepatiko, nu bet sugalvot tokį cinišką, šlykštų, makabrišką klipą dar reik sugalvot.. brrr net nukratė bežiūrint rolleyes.gif čia tas variantas kai video ne low budget, bet totali tragedija... palygint su Robio nauju klipu, tai...
-----
oi, geras kažkur tokį džemperį mačiau, su panašiom natom, dar norėjau pirkt biggrin.gif sakai, ne kažką? biggrin.gif
-----
plem verkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 22:56)
nu neee, nelabai  Ne toks ten mano buvimo tikslas
---
Ir pėdučių tikrai nedemonstruoju aš ten

-------

Nu... dar kartą apie save priminė  Nors šįkart be pėdučių  Galvoju, gal atsakymo į pirmąją žinutę pasigedo
Bet aš atkakliai tyliu
-----

Jeigu taip visai objektyviai kalbant, tai iš trijų diedų jis tiesiog stiliaus ikona
Prie Sergejaus aš tiek tikrai nesikabinėčiau, kiek blackkiss kabinėjasi. Bet Amiras visgi geriausiai rengiasi.
Vienas kitas fail'as pas kiekvieną neišvengiamas, čia nesiskaito
-----

Skoliozę tai ir aš turiu.

------
abu susiderinę
---
bet tai jau garsiakalbiai abu kokie  iš bobikės aplinkui irgi nelabai tylios

Tai supratau, tik juokavau tongue.gif
---
Ach šitkaip.. biggrin.gif
--
lotuliukas.gif Bet tai atkaklus, sakyčiau. Nu ryškiai jau čia gerbėją įsigijai, Ingėnai laugh.gif O bent jau simpatiškas? blush2.gif laugh.gif
---
Per daug skambiai pavadinai čia jį biggrin.gif Va, kad ir vakar mačiau foto, kur kaip po bulviakasio dainuoja blush2.gif Tik užsiminiau vakar, kad galėtų laisvesniu stilium rengtis scenoj, nu tai, aišku, jau ir pasidemonstruot spėjo doh.gif Ale kad apsirengė su kažkokiom nutąsytom treninginėm kelnėm blink.gif doh.gif
--
Pas mane irgi pakrypęs, bet kol kas tfu tfu tfu be skausmų.
---
nu doh.gif Kažkaip prajuokino biggrin.gif
https://www.instagra...dafieldwilliams
--
aha, kudakuoja visi viens per kitą doh.gif biggrin.gif
Juokingai ten apie tatuiruotes kalbėjo - paklausė Robio ar dukra galės tatuiruotis, tai jis sakė - keturmetei, aišku, neleis, teks palaukt iki šešerių ar septynerių laugh.gif Kaip supratau, žmona tai gana skeptiška tatuiruočių atžvilgiu.
Bet visumoj kiek juos vis pastebiu, tai žiaaauriai tinkami vienas kitam atrodo - labai papildantys vienas kitą. O Ayda irgi labai gerą humoro jausmą turi thumbup.gif

O, beje, Ingėnai, Džoniuks nebepradžiugina tavęs naujais klipais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 16, 20:56)

Jeigu taip visai objektyviai kalbant, tai iš trijų diedų jis tiesiog stiliaus ikona 
-------
prikolnas koks klipas biggrin.gif  O Adomciai kažkaip tinka smile.gif Labai natūraliai atrodo:)
Tai jau jo dukrytei šitas video matyt bus pats mėgstamiausias smile.gif
Daina smagi.
-----
Sakė Zilnys, kad, jo nuomone, dar atvažiuos jis kada nors (nors buvo užuominų apie karjeros galą).
Pagarba, kad šitiek ilgai dainavo. Sakė, 3 žinomiausių hitų nebuvo.
-----
Skoliozę tai ir aš turiu. Bet tai kažin ar nuo to tau skauda?  unsure.gif
-----
na tai prašom ir patį video į studiją taip sakant  4u.gif

nu aš irgi nesuprantu ko tuktukei ta Amiro apranga kliūna biggrin.gif
------
aha, matyt biggrin.gif nu dar per maža, dar ir toks per rimtas biggrin.gif
------
nu kaži ar atvažiuos dar... net ir nežadėjo grįžt šįkart biggrin.gif o hitų tai dviejų nedainavo "Circle of life" ir "can you feel the love".. nu Liūto Karaliaus žodžiu smile.gif
-----
ne, tai nuo to galėjo uždegimas susimest, jei kažką užspaudžia...
-----
oi ne baikit... netraumuosiu jūsų taip biggrin.gif nu tikrai šlykštus video...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 23:30)
nu.. jo...  rolleyes.gif patikėkit, jūs NENORIT jo pamatyt biggrin.gif geriau būčiau ir aš nežiūrėjus... man jau ta daina nepatiko, nu bet sugalvot tokį cinišką, šlykštų, makabrišką klipą dar reik sugalvot.. brrr net nukratė bežiūrint rolleyes.gif čia tas variantas kai video ne low budget, bet totali tragedija... palygint su Robio nauju klipu, tai...
-----
oi, geras kažkur tokį džemperį mačiau, su panašiom natom, dar norėjau pirkt biggrin.gif sakai, ne kažką? biggrin.gif
-----
plem verkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu įmesk, įvertinsim kas ten per siaubakas laugh.gif
----
Nu džemperis gal gerai biggrin.gif Juolab moteriškas biggrin.gif Ale tiedu tai kaip iš kokio pageidavimų koncerto klipuko susiderinę abu doh.gif lotuliukas.gif
---
Aš irgi biggrin.gif
Čia dar šitame pačioj pradžioj prisižvengiau(kur abu į 12 klausimų turi 'atsakyt' pakeldami lentelę biggrin.gif )
https://www.youtube....h?v=vfkwn9rCOQ4
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 16, 23:35)
nu aš irgi nesuprantu ko tuktukei ta Amiro apranga kliūna biggrin.gif
------
nu kaži ar atvažiuos dar... net ir nežadėjo grįžt šįkart biggrin.gif
----
o hitų tai dviejų nedainavo "Circle of life" ir "can you feel the love".. nu Liūto Karaliaus žodžiu smile.gif
-----
ne, tai nuo to galėjo uždegimas susimest, jei kažką užspaudžia...
-----
oi ne baikit... netraumuosiu jūsų taip biggrin.gif nu tikrai šlykštus video...

nu va, pasigrožėkit biggrin.gif Tie treningai, tai doh.gif doh.gif laugh.gif
https://twitter.com/...570683399864320
----
nu jei nebaigs dar karjeros, tai gal ir atvažiuos. Dar žiūrint kiek žmonių pririnko? Pilna arena buvo?
---
oi, šitos ir man labai fainos wub.gif
---
nu šiaip tikėtina drinks_cheers.gif
---
nu kur jau mus ten nugąsdinsi doh.gif Tiek jau visko prisižiūrėję biggrin.gif
Atsakyti