Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 00:05)
Ingėnas turbūt aiškinasi pėdų detektyvą
------
nu kad nerašė taip g.gif Tai ko man tie organizaciniai dalykai įstrigę: Nebent dar kur nors kitur skaitei  unsure.gif Nu bet jei ir dėl gastrolių pasikeitimo, tai kažkiek ir pateisinama būtų, kad ne šiaip sau, o dėl kažkokio labdaros renginio Aišku, tai labai jau menka paguoda, bet tai vistiek nebūtų iš blogos valios tas atšaukimas 
---
Nu čia tikraaai ne pagal fanierą smile.gif Nu koookia nereali man šita daina ir atlikimas wub.gif
Garantuotai kažkokį kitą matei ir supainiojai tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif ryškiai biggrin.gif
------
nu kad sakė biggrin.gif tingiu aš to straipsnio ieškot bet.. va, Ingėnas paliudys tongue.gif būtent dėl pasikeitusio gastrolių grafiko.. ir nea, nepateisinama, ir ne pats atšaukimas, tada tiesiog nuliūdintų, bet dėl to, kad nė žodžio nepasakė, neatsiprašė.. kodėl ir likęs kartėlis...ir dėl to projekto keista, jį kasmet filmuoja tokiu metu, nu tai negi anksčiau nežinojo...
------
nepainioju biggrin.gif šitą girdėjau... bet atrodo jis labai ne kažką čia be tos barzdelės unsure.gif man vis tiek šitas atlikimas nepralenkiamas kažkaip
https://www.youtube....h?v=lxBIq2y2Z9U

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 00:15)
oi, šakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu balsu susijuokiau nuo tavo atradimo žinok doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu bet įsivaizduok, čia aš žiūrėjau laidą, apie jo vaikystę, nelaimingas mokyklines meiles ir t.t biggrin.gif ir staiga sako, kad va seniai buvusį populiarų eralašą įdainavo beje irgi S blink.gif panašus šokas buvo, kai vaikystėj sužinojau, kad kalėdų senlio nėr lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 02:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif ryškiai biggrin.gif
------
nepainioju biggrin.gif šitą girdėjau...
--
bet atrodo jis labai ne kažką čia be tos barzdelės  unsure.gif man vis tiek šitas atlikimas nepralenkiamas kažkaip

Įdomu kas ten jai rašinėja biggrin.gif Man tai per skype būna kokie nors neaiškūs parašo, bet aš užblokuoju nesicackindama laugh.gif
---
nu bet tai galvojai, kad fonūškė biggrin.gif
----
Man tai gerai atrodo ir be barzdelės, ir su tongue.gif Tik va šiame video man plaukuosena labiau patinka biggrin.gif tongue.gif
Nu ir šitas variantas tiesiog super wub.gif Man turbūt visi variantai jos patiktų, nes daina šita man kažkas tokio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 02:28)
biggrin.gif  biggrin.gif nu bet įsivaizduok, čia aš žiūrėjau laidą, apie jo vaikystę, nelaimingas mokyklines meiles ir t.t biggrin.gif ir staiga sako, kad va seniai buvusį populiarų eralašą įdainavo beje irgi S  blink.gif panašus šokas buvo, kai vaikystėj sužinojau, kad kalėdų senlio nėr  lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet kaip juokinga, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 00:32)
Įdomu kas ten jai rašinėja biggrin.gif Man tai per skype būna kokie nors neaiškūs parašo, bet aš užblokuoju nesicackindama laugh.gif
---
nu bet tai galvojai, kad fonūškė biggrin.gif
----
Man tai gerai atrodo ir be barzdelės, ir su tongue.gif Tik va šiame video man plaukuosena labiau patinka biggrin.gif  tongue.gif
Nu ir šitas variantas tiesiog super wub.gif Man turbūt visi variantai jos patiktų, nes daina šita man kažkas tokio

jo jo, ties hello ir užsibaigia bloku biggrin.gif
------
nu kažkaip taip susirodė tongue.gif biggrin.gif o beje, po tos dainos permetė į koncą :
https://www.youtube....h?v=pJ8oPIvhP4w galvoja, taip lengvai atsipirks pakišdamas kažkokį įrašą bash.gif lotuliukas.gif
------
be tai jis man kažkoks per keniškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 02:37)
jo jo, ties hello ir užsibaigia bloku biggrin.gif
------
nu kažkaip taip susirodė  tongue.gif  biggrin.gif o beje, po tos dainos permetė į koncą :
https://www.youtube....h?v=pJ8oPIvhP4w galvoja, taip lengvai atsipirks pakišdamas kažkokį įrašą bash.gif lotuliukas.gif
------

aha lotuliukas.gif
---
laugh.gif thumbup.gif nu taigi bando žmogus tongue.gif biggrin.gif Bent jau už pastangas pagirtum lotuliukas.gif
---
nu jau tu kad apibūdinsi lotuliukas.gif doh.gif Ne keniškas, o elegantiškas tongue.gif Iki keniškumo saldumo trūksta biggrin.gif
Papildyta:
Ingėnai, nu papasakok plačiau kas ten per detektyvas tongue.gif Mes gi baisiai cekavos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 00:59)

laugh.gif thumbup.gif nu taigi bando žmogus tongue.gif  biggrin.gif Bent jau už pastangas pagirtum lotuliukas.gif
---
nu jau tu kad apibūdinsi lotuliukas.gif doh.gif Ne keniškas, o elegantiškas tongue.gif Iki keniškumo saldumo trūksta biggrin.gif
----
Ingėnai, nu papasakok plačiau kas ten per detektyvas tongue.gif Mes gi baisiai cekavos laugh.gif

pagirsiu, kai pamatysiu bilietų portale biggrin.gif bet tai va, matyt kol į fanų zoną nenusipirksiu bilieto, tol matysiu koncą kaip savo ausis lotuliukas.gif
----
nu va ir pats S patvirtino, kad dėl ko kaltės atšaukė (nuo 4:45) https://www.youtube....h?v=YPUWGrRr3pY kad prieš porą dienų sužinojo, kad yra viena mergaitė diabetu serganti, kurios svajonė sudainuot su juo kartu... ir čia kaip tik buvo 8 dieną tas filmavimas...
-----
nuuu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 03:09)
pagirsiu, kai pamatysiu bilietų portale biggrin.gif bet tai va, matyt kol į fanų zoną nenusipirksiu bilieto, tol matysiu koncą kaip savo ausis lotuliukas.gif
----
nu va ir pats S patvirtino, kad dėl ko kaltės atšaukė (nuo 4:45) https://www.youtube....h?v=YPUWGrRr3pY kad prieš porą dienų sužinojo, kad yra viena mergaitė diabetu serganti, kurios svajonė sudainuot su juo kartu... ir čia kaip tik buvo 8 dieną tas filmavimas...

Tai jau taip cool.gif
---

Nu tai va, dabar jau tikrai aišku, kad bent jau ne šiaip, o dėl kilnaus tikslo. Tik gaila, kad sutapo kaip tyčia ant šito koncerto.. Bet garantuotai dar yra šansas jį čia pamatyt smile.gif

(biškį ne į temą, bet nesupratau kodėl jis tą telefoną į sofos plyšį įstūmė bekalbėdamas, o paskui bandė iškrapštyt :oh biggrin.gif )
Atsakyti
Beje, mačiau Robis jau įkėlęs į youtube tą "I love my life" video. Tai kaip ir sakiau, daug neigiamų komentarų. Daug kas sako: "All budget for new albom gone to Party like a Russian video" ir video yra labai nuobodus. Labai dažna nuomonė, kad klipas sugadino dainą. Kiti mąsto, kad klipas labai jau dviprasmiškas ir tie, kurie nelabai pažįsta Robio asmenybės gali apsigaut ką jis čia norėjo pasakyt.

Dabar užmačiau šalia to video pasirodymą iš šių metų X faktoriaus - tai va, aš kaip tik mintyse įsivaizdavau, kad klipas bus kažkas tokio smile.gif (tik tiek, kad atlikimas man čia nelabai g.gif )
https://www.youtube....h?v=rT4xgLC0Ia4

Daina tai laaabai stipri. Labai sentimentali ir jautri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 lapkričio 2016 - 13:20
Laba

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 13:16)
Beje, mačiau Robis jau įkėlęs į youtube tą "I love my life" video. Tai kaip ir sakiau, daug neigiamų komentarų. Daug kas sako: "All budget for new albom gone to Party like a Russian video" ir video yra labai nuobodus. Labai dažna nuomonė, kad klipas sugadino dainą. Kiti mąsto, kad klipas labai jau dviprasmiškas ir tie, kurie nelabai pažįsta Robio asmenybės gali apsigaut ką jis čia norėjo pasakyt.

Dabar užmačiau šalia to video pasirodymą iš šių metų X faktoriaus - tai va, aš kaip tik mintyse įsivaizdavau, kad klipas bus kažkas tokio smile.gif (tik tiek, kad atlikimas man čia nelabai g.gif )

aha, mačiau jau youtubėj.
O tai kur tu čia tuos neigiamus komentarus skaitinėjai? Nes youtubėj absoliučiai didžioji dalis teigiami. Tik keliems video nepatiko.

Man tai, ranką prie širdies pridėjus, video dainos tikrai nesugadino.

O Party like a Russian tai aišku, kad turėjo būti nesvietiškai brangus.

X factor tą atlikimą irgi buvau mačiusi. Man irgi labai patiko tie vaizdai scenoje.
Nors ten ašis ir yra labiau tie vaizdai, piešinukai. O ofic. dainos video jis pats.

Jeigu daina yra rimta, reikia įsiklausyt į jos žodžius, tai ir gerai, kad pats artistas per save dainą perteikia, o ne kažkokie spec. efektai ar kažkokios labai užsuktos istorijos.

paimčiau pati tokį video kiekvieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 14, 16:08)

aha, mačiau jau youtubėj.
O tai kur tu čia tuos neigiamus komentarus skaitinėjai? Nes youtubėj absoliučiai didžioji dalis teigiami. Tik keliems video nepatiko.
--
Man tai, ranką prie širdies pridėjus, video dainos tikrai nesugadino.
O Party like a Russian tai aišku, kad turėjo būti nesvietiškai brangus.
----
Nors ten ašis ir yra labiau tie vaizdai, piešinukai. O ofic.  dainos video jis pats.
Jeigu daina yra rimta, reikia įsiklausyt į jos žodžius, tai ir gerai, kad pats artistas per save dainą perteikia, o ne kažkokie spec. efektai ar kažkokios labai užsuktos istorijos.

Ne tik youtube, ir pas Robį smile.gif Visų, aišku, neskaičiau, tik permečiau akimis, tai pastebėjau, kad dažnai minimas tas "low budget video" ir boring. Man tas "low budget video" tikrai ne rodiklis. Kaip kažkada sakiau, man paprastesni dažnai labiau patinka nei su visokiais pribumbasais.
---
Man dabar jau irgi negadina smile.gif Tik va, pirminis įspūdis buvo nelabai koks, kol daugiau nepaanalizavau.
--
Na taip, neneigiu drinks_cheers.gif Tik šiaip tokį pastebėjimą parašiau, kad įsivaizdavau tos dainos būsimą klipą labai panašų į tokį, kaip per X factor(dar tada net nebuvau mačius to x factor pasirodymo), gal todėl, kai pirmą kartą pamačiau dainos klipą, visai kitaip man susižiūrėjo. Labai gali būti, kad ir kitiems panašiai susirodė (ypač, jei matė pasirodymą x faktoriuje) smile.gif
Papildyta:
Va, kokį komentarą radau (bando kažkas išaiškint video prasmę kitiems) :

"that's how his life has been since he was 16. Initially he's bored by the cameras (he looks down, trying not to look at them) at the end he's smiling to the cameras, "playing" with them. "

Kitas:

"I think that the camera's represent a way to show the world that he's got nothing to hide. they can follow and film 360 degrees and it doesn't affect him."

Žodžiu, daug įvairių interpretacijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 lapkričio 2016 - 14:50
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 15:00)

Va, kokį komentarą radau (bando kažkas išaiškint video prasmę kitiems) :

"that's how his life has been since he was 16. Initially he's bored by the cameras (he looks down, trying not to look at them) at the end he's smiling to the cameras, "playing" with them. "

Kitas:

"I think that the camera's represent a way to show the world that he's got nothing to hide. they can follow and film 360 degrees and it doesn't affect him."

Žodžiu, daug įvairių interpretacijų smile.gif

aišku mirksiukas.gif

antrąją kažkur mačiau, gal FB komentaruose.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 13, 23:43)

ai nu ta daina taip ir supratau kad atsiprašo - "ja ne angel i ty tože" lotuliukas.gif

gerai jis čia tau užmetė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 13, 23:58)

ai porą maikių - ilgom ir trumpom rankovėm ir megztuką smile.gif labai gražus man, nors šiaip dabar galvoju kam man vilnonis, kai žiemą visada per karšta būna biggrin.gif bet ten nebuvo laiko galvot biggrin.gif nu užsidėsiu jei bus -27 biggrin.gif
-------------

nu va https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E
nors bala žino, aš mačiau kažkokį seną numerį dar seniai pagal fanierą, ta šakės, kaip buvo juokinga - nei į vieną žodį nepataikė doh.gif  biggrin.gif

fainai mirksiukas.gif Patinka man Benetton'as.
Italijoje vis į to tinklo pardes bandžiau įsisukti , bet va vis laiko neužtekdavo.

------

Na kad ne pagal fanierą mirksiukas.gif Vien todėl, kad tobulai dainuoja iškart fonuškes primetinėji ? mirksiukas.gif

Papildyta:
Ingėnas turbūt aiškinasi pėdų detektyvą laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 00:10)
aaaai, tiesa.... kokį bajerį sužinojau čia prieš savaitę gal biggrin.gif žodžiu vaikystėj (gal 2 klasėj) labai mėgau tokią laidelę Eralaš žiūrėt, ir ten pradžioj mergaitė įdainavo dainelę.. tai paaiškėjo, jog ta "mergaitė" Seriožka vaikystėj lotuliukas.gif
nu tipo va:
https://www.youtube....h?v=W1rJrB6T_RY
nu ir dabar jo balsas aukštas  smile.gif
tai va įsivaizduojat nuo kada mes jau "pažįstami" pasirodo lotuliukas.gif

geeras biggrin.gif biggrin.gif
beje, aš irgi prisimenu tas laideles mirksiukas.gif pažįstama iki skausmo melodija, kai įsijungiau biggrin.gif
bet kai žinojau, kad čia Sergejus, tai kažkaip berniukiškas visgi balsas pasirodė mirksiukas.gif jei nebūčiau žinojusi, gal tada ir man būtų kitaip.
Bet tai matai kaip... pasirodo, jis garsus nuo pat mažų dienų mirksiukas.gif
Juk čia labai žinomos laidelės, ne šiaip sau.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 00:28)

nu kad sakė  tingiu aš to straipsnio ieškot bet.. va, Ingėnas paliudys  būtent dėl pasikeitusio gastrolių grafiko.. ir nea, nepateisinama, ir ne pats atšaukimas, tada tiesiog nuliūdintų, bet dėl to, kad nė žodžio nepasakė, neatsiprašė.. kodėl ir likęs kartėlis...ir dėl to projekto keista, jį kasmet filmuoja tokiu metu, nu tai negi anksčiau nežinojo...
------
nepainioju  šitą girdėjau... bet atrodo jis labai ne kažką čia be tos barzdelės  man vis tiek šitas atlikimas nepralenkiamas kažkaip

na kurgi Ingėnas paliūdys biggrin.gif iš kur jau pas mane tokia atmintis biggrin.gif
o jei rimtai, tai jei būtų būtent taip rašęs, tai būtume visos užfiksavę tą faktą, ir juk net nebūtų buvę tada jokių spėliojimų mirksiukas.gif

------

ai, šitas tai nerealus atlikimas wub.gif wub.gif wub.gif Tas pirmasis tobulas kaip scenai. Bet šitas tai ypatingo jautrumo, atrodo, dūšią išdainuoja wub.gif , ir dar kitų labai mano skonio niuansų turi (jau buvau minėjusi anksčiau).
O pats jis man čia laaabai gražiai atrodo. Aš imčiau būtent šitą pasirodymą ir šitą įvaizdį rankas iškėlus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 00:32)

Ciekava kokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai skype ir FB aš irgi užblokuoju.
Twitter‘yje čia tie mano detektyvai mirksiukas.gif Su BJ fanu. Pafolowinom viens kitą. Bet tai paskui žiūriu, ta keista žinutė iš jo parėjo cool.gif Tai vat ir neįsikertu, prie ko čia tos mano kojos jam parūpo biggrin.gif hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 00:37)

nu kažkaip taip susirodė  tongue.gif  biggrin.gif o beje, po tos dainos permetė į koncą :
------

oooo, nu vat kaip fanai, iniciatyvos vyriokas kaip reikalas ėmėsi biggrin.gif bando visais įmanomais būdais tavo širdį atitirpint biggrin.gif

------

Tame radijo pristatyme ??? Oi ne, tu ką, juokauji biggrin.gif
man ten viskas absoliučiai tobula be joki išlygų mirksiukas.gif
aš irgi, kaip tuktukė, balsuočiau už šitą šukuoseną

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 01:09)
----

biggrin.gif

-----
Bet tai šaunuolis koks, labai gražus ir prasmingas jo poelgis wub.gif Tai mergaitei juk laimės bele kiek tas jos svajonės išpildymas suteikė.
Tai šiandien tau ir parodys tą klipą kaip tik , kad tik nebepyktum mirksiukas.gif Vardan kilnaus tikslo juk čia mirksiukas.gif

Labai gerai atrodo jis tame video thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 14, 18:36)
ai, šitas tai nerealus atlikimas    Tas pirmasis tobulas kaip scenai. Bet šitas tai ypatingo jautrumo, atrodo, dūšią išdainuoja wub.gif , ir dar kitų labai mano skonio niuansų turi (jau buvau minėjusi anksčiau).
O pats jis man čia laaabai gražiai atrodo. Aš imčiau būtent šitą pasirodymą ir šitą įvaizdį rankas iškėlus
-----

Ciekava kokia
Tai skype ir FB aš irgi užblokuoju.
Twitter‘yje  čia tie mano detektyvai   Su BJ fanu. Pafolowinom viens kitą. Bet tai paskui  žiūriu, ta keista žinutė iš jo parėjo  Tai vat ir neįsikertu, prie ko čia tos mano kojos jam parūpo
---
Tame radijo pristatyme ??? Oi ne, tu ką, juokauji
man ten viskas absoliučiai tobula be joki išlygų

-----
Bet tai šaunuolis koks, labai gražus ir prasmingas jo poelgis  wub.gif   Tai mergaitei juk  laimės bele kiek tas jos svajonės išpildymas suteikė.
Tai šiandien tau ir parodys tą klipą kaip tik , kad tik nebepyktum  Vardan kilnaus tikslo juk čia
Labai gerai atrodo jis tame video

drinks_cheers.gif Aš irgi už tą radijinį balsuoju wub.gif Visas įvaizdis irgi labiau mano skonio wub.gif
Bet man abiejuose labai geras įsijautimas atrodo smile.gif
---
blush2.gif laugh.gif

Nu bet rimtai įdomus komentaras doh.gif lotuliukas.gif Kažkoks jis gal biškį turintis neįprastų "pomėgių" biggrin.gif
O, beje, twiterį įsigijai bigsmile.gif tongue.gif Šiaip tai pilna visokių keistuolių ir ten doh.gif
--
Man atrodo, keniškas turėjo omeny tame pasirodyme ant scenos biggrin.gif Nes jei radijuj, tai iš viso ne keniškas biggrin.gif Nors ir tame ant scenos, man jis ne keniškas, o elegantiškas tiesiog. Norėjau sakyt, kad gerai būtų, jog A biškį pakaitaliotų įvaizdį, bet paskui prisiminiau, kas būna, kai iš kostiumo išlenda ir į įlenda doh.gif
---
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 lapkričio 2016 - 17:45
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 12:40)

Nu tai va, dabar jau tikrai aišku, kad bent jau ne šiaip, o dėl kilnaus tikslo. Tik gaila, kad sutapo kaip tyčia ant šito koncerto.. Bet garantuotai dar yra šansas jį čia pamatyt smile.gif
-----
(biškį ne į temą, bet nesupratau kodėl jis tą telefoną į sofos plyšį įstūmė bekalbėdamas, o paskui bandė iškrapštyt :oh biggrin.gif )

tai tikslas kilnus, viskas ok, gi nieko nesakau, esmė ne tame smile.gif galima buvo viską paaiškint smile.gif
-----
lotuliukas.gif net nepastebėjau išvis telefono kai žiūrėjau, kol nepasakei biggrin.gif džyz.. nu todėl, kad labai Sergejiška biggrin.gif vis koks nuotykis... dar stebėjaus, kaip kas nenutiko tuose projektuose "cirkas su žvaigždėm" ir ledo projekte.. nu tai kur tau, nenutiko, pasirodo doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 13:16)
Dabar užmačiau šalia to video pasirodymą iš šių metų X faktoriaus - tai va, aš kaip tik mintyse įsivaizdavau, kad klipas bus kažkas tokio smile.gif (tik tiek, kad atlikimas man čia nelabai

koks smagus video bigsmile.gif o kostiumas koks juokingas biggrin.gif jo, vat kažko panašaus klipe ir aš norėčiau smile.gif atlikimas tai man nekliūna smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 14, 15:00)
Ne tik youtube, ir pas Robį smile.gif Visų, aišku, neskaičiau, tik permečiau akimis, tai pastebėjau, kad dažnai minimas tas "low budget video" ir boring. Man tas "low budget video" tikrai ne

jo, man irgi visai ne biudžetas kliuvo jame biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 14, 16:36)
fainai  Patinka man Benetton'as. 
Italijoje vis į to tinklo pardes bandžiau įsisukti , bet va vis laiko neužtekdavo.
------
Na  kad ne pagal  fanierą :  Vien todėl, kad tobulai dainuoja iškart fonuškes primetinėji ?
-------
Bet tai matai kaip... pasirodo, jis garsus  nuo pat mažų dienų
Juk čia labai žinomos laidelės, ne šiaip sau.
--------
o jei rimtai, tai jei būtų būtent taip rašęs, tai būtume visos užfiksavę tą faktą, ir juk net nebūtų buvę ada jokių spėliojimų 
------
O pats jis man čia laaabai gražiai atrodo. Aš imčiau būtent šitą pasirodymą ir šitą įvaizdį rankas iškėlus
-------
Pafolowinom viens kitą. Bet tai paskui  žiūriu, ta keista žinutė iš jo parėjo  cool.gif  Tai vat ir neįsikertu, prie ko čia tos mano kojos jam parūpo
------
Tame radijo pristatyme ??? Oi ne, tu ką, juokauji
-----
Bet tai šaunuolis koks, labai gražus ir prasmingas jo poelgis    Tai mergaitei juk  laimės bele kiek tas jos svajonės išpildymas suteikė.

man patinka, bet dažnai kažkaip ne taip rūbai ant manęs krenta biggrin.gif su Sisley'jum viskas ok, o vat Benetonas.. biggrin.gif
-----
nea, ne dėl to, tiesiog įsijautimo man trūko, koks visada būna, todėl taip ir susišvietė...
-----
nu pasirodo jo biggrin.gif nesigyrė kažkaip biggrin.gif tai net nežinojau smile.gif
-----
kad ne jis sakė, čia tam straipsny rašė po to, gal llryto... jis tame ir bėda, kad išvis nė nekriuktelėjo biggrin.gif
-----
4u.gif man irgi žymiai fainesnis įvaizdis tame smile.gif
------
nu kažkoks tikrai klausyk creepy biggrin.gif nesusidėk su tokiais biggrin.gif
------
tai nesiginčyju, šiuo aspektu tikrai šaunuolis

Ingėnai, aš gi ko atėjau biggrin.gif gi klausiau šiandien radijo "European hit radio"...ir gi girdžiu Džonio This house is not for sale bigsmile.gif ir dar aukštoj pozicijoj buvo, kaip supratau smile.gif o tu dar sakai, kad nepopuliarus jis Europoj smile.gif
Atsakyti