Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 21:19)
Kas ten per situacija?
---
Nu matai, tas "anksčiau visos", tai toks sąlyginis dalykas. Tame ir esmė, kad senoji kūryba man labai patiko, paskui buvo periodas, kai nepatiko.. Tai dabar norisi tikėt, kad vėl bus kažkas panašaus kaip anksčiau smile.gif Būtų laaabai super thumbup.gif

-------

Kaip mielai jis čia susigraudino sužinojęs, kad laimėjo : (pačioje pradžioje)
https://www.youtube....h?v=HahHgEwYpk0
Nuo 2:35 tai prajuokino rap'inė versija  Visai norėčiau pilną pamatyt :

tai va nesuprantu, ar čia misunderstood biggrin.gif , ar čia priekabiauja biggrin.gif doh.gif
Bet antras atvejis būtų visai ne į temą. Tai bandžiau ieškoti gilesnių minčių smile.gif
------

na kažkaip klausant pagalvojau, kad tau turėtų patikti mirksiukas.gif Nuo Take the Crown albumo šitas skiriasi.

-----
Dieve, kaip miela wub.gif wub.gif Tai jau akivaizdu, kad čia jam labai svarbus įvertinimas wub.gif thumbup.gif
Ir dar plius juk tas pats renginys vien koks. Visos pasaulio žvaigždės, skaityk, suvažiavę.

Ir Amiras jų tarpe mirksiukas.gif

Man atrodo, kad čia geriau, nei tą EV laimėti.

O ta garbanota moteris šalia, ne Sophie Marceau kartais?

Žiauriai gerai čia Amiriuks atrodė wub.gif wub.gif wub.gif

rap'inė versija man patiko thumbup.gif , o vat tiktų jam toks stiliukas mirksiukas.gif T.y. gali pakaitaliot, ir taip, ir kitaip .

P.S. tuktuke, matai, dar šiandien pasiskundei kaip tik, kad nieko iš Amiro nėra, ir bac va, iškart žvaigždžių valanda mirksiukas.gif
Papildyta:

Vėliau daugiau pakomentuosiu smile.gif Tik va, Blackkiss noriu pasakyt, kad nesikabinėk prie S pasirodymo doh.gif biggrin.gif Taigi žiaaaauriai gerai jis ten pavarė smile.gif

būūtent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 21:52
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 13, 23:05)
neatvažiuos... bent aš organizatorių vietoj būdama, tikrai antrą kartą nekviesčiau, kai jau kartą atšaukė koncą...
-----

kad matai, jau kelintą dieną nieko nei googlinu, nei youtubinu apie jį, tai tave terorizuoja
------

o Robio naujas nustebino biggrin.gif nu tas atvejis, kai visiškai sau mintyse kitokį jį nusipieši lotuliukas.gif doh.gif

o čia išvis vaikiui 3 metukai
https://www.youtube....h?v=AG2mLJpktlQ
-----------

oi geras kaip lūūžau  nu bet ne kažką, kai TOKIE fanai
-----
bet klausykit, koks Robis išgražėjęs
-----
beje, kai šypsosi, tai grynas mano kolega viens prie vieno, o aš dar galvojau, nu į ką užneša tas kolega

-------------

kol kas tai visai ne kaip  išrašė pasimatymą su rentgeną, žiūrėsim... dabar geriu vaistus, bet
---
kažkaip... neatsidžiaugiu, kad konce sėdimos vietos nors ir tai.. nu nelaiku jis 
------
labai linkiu, kad nenuslūgtų  4u.gif

Tai kad čia gal patys organizatoriai ir pridirbo ką nors.. unsure.gif
---
biggrin.gif nu tai gal visais kanalais bando tavo atleidimą išpešt tongue.gif
---
biggrin.gif Įtariu, kad ir tau panašūs jausmai kilo kaip man pirmą kartą pažiūrėjus biggrin.gif
---
ohoho... bigsmile.gif nerealiai wub.gif Tas mažiukas, tai dar nei kalbėt normaliai nemoka, bet užtai mocą valdo kaip reikalas biggrin.gif
----
tai jau tikrai doh.gif lotuliukas.gif
----
labai išgražėjęs drinks_cheers.gif
----
lotuliukas.gif
----
Ech, ryškiai koks uždegimas įsisuko..
---
O jau gali sėdėt?
----
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 23:53)
tai va nesuprantu, ar čia misunderstood  biggrin.gif , ar čia priekabiauja 
Bet antras atvejis būtų visai ne į temą. Tai bandžiau ieškoti gilesnių minčių  smile.gif
------

na kažkaip klausant pagalvojau, kad tau turėtų patikti  mirksiukas.gif  Nuo Take the Crown albumo šitas skiriasi.

-----
----
O ta garbanota moteris šalia, ne  Sophie Marceau kartais?
------
Žiauriai gerai čia Amiriuks atrodė 
------
rap'inė versija man patiko thumbup.gif , o vat tiktų jam toks stiliukas  mirksiukas.gif T.y. gali pakaitaliot, ir taip, ir kitaip .
------
P.S. tuktuke, matai, dar šiandien pasiskundei kaip tik, kad nieko iš Amiro nėra, ir bac va, iškart žvaigždžių valanda 

O tai čia prie tavęs kažkas priekabiauja? biggrin.gif Gal į fb rašinėja kokie neaiškūs tipai? biggrin.gif
---
Aišku. Nu būtų gerai wub.gif
----
Bala žino kaip čia jam. Na, vien tai, kad teko tarp žvaigždžių pabuvot, tai turbūt, kad labai didelis įvykis thumbup.gif O EV tai nors ir ne įžymybių apsupty, bet vien žiūrovų auditorija koookia didelė bigsmile.gif
---
Neįsivaizduoju g.gif
---
4u.gif
---
biggrin.gif Turbūt neišeitų man į jį repuojantį rimtai žiūrėt laugh.gif Nors visai nieko jis ir man čia atrodo tokiame amplua blush2.gif laugh.gif
---
nu kažkaip pas mus vis amžini sutapimai gaunasi laugh.gif Tik užsimenam ką nors ir jau yra biggrin.gif Nors vistiek, galėjo biškį ir angliškai ką nors pakalbėt blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 22:42)

O tai čia prie tavęs kažkas priekabiauja?  Gal į fb rašinėja kokie neaiškūs tipai? 
---

Bala žino kaip čia jam. Na, vien tai, kad teko tarp žvaigždžių pabuvot, tai turbūt, kad labai didelis įvykis  O EV tai nors ir ne įžymybių apsupty, bet vien žiūrovų auditorija koookia didelė 
---

Turbūt neišeitų man į jį repuojantį rimtai žiūrėt 
---
nu kažkaip pas mus vis amžini sutapimai gaunasi  Tik užsimenam ką nors ir jau yra
------
Nors vistiek, galėjo biškį ir angliškai ką nors pakalbėt

ne į FB, bet panašiai smile.gif
Ir ne neaiškūs (galvojau). Bet po tokio parašymo tai nori nenori suabejosi hmm.gif doh.gif smile.gif

-----

na taip, abu atvejai turi savų pliusų. EV auditorija didelė.
Bet kita vertus tikrai toli gražu ne visiems EV nugalėtojams nuskyla vienoje salėje su zviozdom pabuvot mirksiukas.gif Ir dar netgi padainuot ant tos pačios scenos mirksiukas.gif
Jau vien pagal tai, kaip Amiras reagavo, matosi, kad čia jam tikrai ypatinga akimirka.

-----

biggrin.gif Aš repo mėgėja šiaip nesu, na bet laaaabai smagiai susižiūrėjo ir kažkaip jam na tikrai tiko mirksiukas.gif Ir tas aprangos stailas man labai fainas, gerai jis atrodė .

-----

tai čia tu kaip raganaitė kokia, vis kažką prisikalbi biggrin.gif

------

na bet užtai prancūziškai nu labai gražiai pakalbėjo mirksiukas.gif Labai gražiai ta kalba iš jo lūpų skamba, taip sexy mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 14, 01:04)
ne į FB, bet panašiai  smile.gif
Ir ne neaiškūs (galvojau). Bet po tokio parašymo tai nori nenori suabejosi  hmm.gif  doh.gif  smile.gif

-----
Jau vien pagal tai, kaip Amiras reagavo, matosi, kad čia jam tikrai ypatinga akimirka.

-----

biggrin.gif Aš repo mėgėja šiaip nesu, na bet laaaabai smagiai susižiūrėjo ir kažkaip jam na tikrai tiko  mirksiukas.gif  Ir tas aprangos stailas man labai fainas, gerai jis atrodė .

-----

na bet užtai prancūziškai nu labai gražiai pakalbėjo  mirksiukas.gif  Labai gražiai ta kalba iš jo lūpų skamba, taip sexy  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Kokių ten gerbėjų įsitaisei, Ingėnai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kiba į kokį skype rašinėja? laugh.gif O apskritai iš konteksto neišeina suprast ką ten norėjo pasakyt? Ar tik tą vieną sakinį parašė apie pėdas? biggrin.gif
---
aha, vien tai iki kokio lygio susijaudinęs drinks_cheers.gif smile.gif
--
patiko ir man tas jo stiliuks biggrin.gif
Kažkaip tikrai galėtų biškį įvairesnis būt (labai jau jis kostiumus scenoje pamėgęs smile.gif )
---
blush2.gif na tas tai taip.. drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 17:10)
Jam kaip tik 3,5 metų žiauriai nesisekė, visur kur tik gali nesisekti.

nieko nereiškia - šitas albumas tikrai geresnis už prieš ta buvusį smile.gif ir netgi chartų prasme jis priimtinesnis.. taip kad visai nenustebčiau, jei šoktelės vėl populiarumas smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 19:06)
ale, kad prispaudei tai  Viską ji mat turi sužinot 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 20:25)
Tuktuke, va geras 
Dabar ir aš viską atknisau apie tuos Amiro awardus  :

Dalinuosi, ką sužinojau
https://www.facebook...146923418722103

Amir wins big at the NRJ Music Awards!
---------------
[i]
Lapkričio 14 dieną, t.y. rytoj, Mėnulis bus arčiausiai Žemės per pastaruosius 70 metų. Jis nebuvo priartėjęs taip arti Žemės nuo 1948 metų ir kitą kartą bus taip arti tik 2034 metų lapkričio 25 dieną.

ooo geras, tai čia rimti apdovanojimai thumbup.gif šaunuolis thumbup.gif
--------
ir girdėjau ir jaučiu ant savęs visaip kaip tai nekaip...

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 21:15)
tai kad aš turiu rimtą pagrindą taip manyti, ne šiaip sau zyziu  Jeigu iki šiol dar ir buvo kokių vilčių, dabar jų tikrai nebėra.
-------
bet tai čia juk dar neaišku, ar jis pats atšaukė 
Ir kokios tos priežastys buvo.
Gal kaip tik patys organizatoriai dar ir kalti.
------
na nebent išskirtinai man negroja Bet tai kad aš ten labai dažnai lankausi, mano pagrindinė parduotuvė 
------
Tai gal pašalai, užtai uždegimas įsimetė?
-----
Gero koncerto beje Ir kad visus nepatogumus ir skausmus jis priverstų pamiršti 

tai ir aš turėjau pagrindą, ir kaip matai visai ne be pagrindo biggrin.gif bet jei būčiau manius priešingai, gal ir būtų buvę kitaip ;) nežinau kodėl tu taip įsitikinus...
------
tai kad aišku man kažkaip... nežinau, man tas kartėlis kažkaip ir nepraeina, sakau nebėr noro nei googlint nei youtubint... nu, gal tik į gerą, aišku biggrin.gif
------
gal neužtaikei smile.gif oi tiesa, vakar oze gi nuolaidos buvo, tai užtaikiau ant akcijos kai valandą benetone viskam 40 proc nuolaida buvo tongue.gif tai prasinešiau... biggrin.gif
--------
tai gerai jei tik uždegimas..
-------
4u.gif
Kaip mielai jis čia susigraudino sužinojęs, kad laimėjo (pačioje pradžioje)
https://www.youtube....h?v=HahHgEwYpk0
Nuo 2:35 tai prajuokino rap'inė versija laugh.gif Visai norėčiau pilną pamatyt
--

Vėliau daugiau pakomentuosiu Tik va, Blackkiss noriu pasakyt, kad nesikabinėk prie S pasirodymo doh.gif biggrin.gif Taigi žiaaaauriai gerai jis ten pavarė

oh wub.gif ale kaimynas kad įsisiurbė į žandą lotuliukas.gif o ką pasakė? biggrin.gif
-----
nu bet tai ar ne pagal fanierą čia? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 21:53)
tai va nesuprantu, ar čia misunderstood  , ar čia priekabiauja 
------

lotuliukas.gif doh.gif atsargiai tu ten biggrin.gif
-----
tai be abejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 01:35)
nieko nereiškia - šitas albumas tikrai geresnis už prieš ta buvusį smile.gif ir netgi chartų prasme jis priimtinesnis.. taip kad visai nenustebčiau, jei šoktelės vėl populiarumas
-----
ir girdėjau ir jaučiu ant savęs visaip kaip tai nekaip...
---
tai kad aišku man kažkaip... nežinau, man tas kartėlis kažkaip ir nepraeina, sakau nebėr noro nei googlint nei youtubint... nu, gal tik į gerą, aišku biggrin.gif
------
gal neužtaikei  oi tiesa, vakar oze gi nuolaidos buvo, tai užtaikiau ant akcijos kai valandą benetone viskam 40 proc nuolaida buvo  tai prasinešiau...
--------
tai gerai jei tik uždegimas..
-------
oh  wub.gif ale kaimynas kad įsisiurbė į žandą lotuliukas.gif o ką pasakė?
-----
nu bet tai ar ne pagal fanierą čia? rolleyes.gif

vat būtent drinks_cheers.gif Neišeina Ingėno įtikint niekaip doh.gif
---
man irgi galva kažkokia suspausta visą dieną doh.gif
---
nu aš iš to straipsnio kaip tik supratau, kad čia organizatoriai kažką pridirbo. nu taip per aplinkui pasakyta, bet negi jie tiesiai šviesiai sakys, kad patys pridirbo kažką doh.gif biggrin.gif Tuo labiau, kad ne pirmas kartas būtų, kad dėl organizatorių kaltės atšaukia mirksiukas.gif
---
thumbup.gif Ką nukovei?
--
o kada tau tą rentgeną paskyrė?
--
aha, sumaigė Amiriuką - žmonai net neleido pasidžiaugt laugh.gif doh.gif
nu kokia tu optimistė dėl mano prancūzų kalbos laugh.gif Gerai būtų, kad suprasčiau tongue.gif biggrin.gif
--
nu tai kad nea unsure.gif Ką žinau, reik eit dar kartą paklausyt susiradus tą video(nu iš tikrųjų tai galima ir pagalvot, kad pagal fanierą, kai taip gerai dainavo biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 23:44
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 22:42)
Tai kad čia gal patys organizatoriai ir pridirbo ką nors.. unsure.gif
---
biggrin.gif nu tai gal visais kanalais bando tavo atleidimą išpešt tongue.gif
---
biggrin.gif Įtariu, kad ir tau panašūs jausmai kilo kaip man pirmą kartą pažiūrėjus biggrin.gif
---
ohoho... bigsmile.gif nerealiai wub.gif Tas mažiukas, tai dar nei kalbėt normaliai nemoka, bet užtai mocą valdo kaip reikalas biggrin.gif
----
O jau gali sėdėt?

99 proc kad nea...
-----
ai nu ta daina taip ir supratau kad atsiprašo - "ja ne angel i ty tože" lotuliukas.gif
------
ta prasme man išvis lengvas šokas buvo lotuliukas.gif
------
nuuu biggrin.gif ten šneka, nelabai dar supranta ką jam šneka, man rodos, bet va mocu tai kad varinėja.. biggrin.gif
------
nu žiūrint ant kokios kėdės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 01:43)
ai nu ta daina taip ir supratau kad atsiprašo - "ja ne angel i ty tože" lotuliukas.gif
------
ta prasme man išvis lengvas šokas buvo lotuliukas.gif
------
nuuu biggrin.gif ten šneka, nelabai dar supranta ką jam šneka, man rodos, bet va mocu tai kad varinėja.. biggrin.gif
------
nu žiūrint ant kokios kėdės biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif va, galvojau, kažką norėjau pasakyt ir pamiršau, kad prajuokino mane būtent šita eilutė visame kotekste laugh.gif Tikrai kaip koks atsiprašymas gavosi tongue.gif
---
tai man irgi iš pradžių biggrin.gif Bet paskui Ingėnas padėjo išinterpretuot biggrin.gif Iš kito kampo pažiūrėjau. Bet kažkaip įtariu, kad daugeliui jis dviprasmiškus jausmus sukėlė. Rizikavo jis čia tokį klipą darydamas biggrin.gif
---
aha drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
--
O ant kokios gali? Jei tik ant kokios taburetės, tai bus bėda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 23:53
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 23:42)
man irgi galva kažkokia suspausta visą dieną
---
nu aš iš to straipsnio kaip tik supratau, kad čia organizatoriai kažką pridirbo. nu taip per aplinkui pasakyta, bet negi jie tiesiai šviesiai sakys, kad patys pridirbo kažką Tuo labiau, kad ne pirmas kartas būtų, kad dėl organizatorių kaltės atšaukia
---
Ką nukovei?
--
o kada tau tą rentgeną paskyrė?
--
nu kokia tu optimistė dėl mano prancūzų kalbos laugh.gif Gerai būtų, kad suprasčiau tongue.gif  biggrin.gif
--
nu tai kad nea unsure.gif Ką žinau, reik eit dar kartą paklausyt susiradus tą video(nu iš tikrųjų tai galima ir pagalvot, kad pagal fanierą, kai taip gerai dainavo biggrin.gif )

kad orai keičias, dėl to dar gali smile.gif man irgi skaudėjo...
nors mėnulis irgi.. nieko gero iš jo nelauk biggrin.gif
------------
kad kaip tik parašyta dėl gastrolių pasikeitimo.. ir gi jis po to važiavo filmuotis tam kažkokiam projekte labdaros..
------------
ai porą maikių - ilgom ir trumpom rankovėm ir megztuką smile.gif labai gražus man, nors šiaip dabar galvoju kam man vilnonis, kai žiemą visada per karšta būna biggrin.gif bet ten nebuvo laiko galvot biggrin.gif nu užsidėsiu jei bus -27 biggrin.gif
-------------
2dienį smile.gif
------------
nu aišku, jau turėjai išmokt biggrin.gif
------------
nu va https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E
nors bala žino, aš mačiau kažkokį seną numerį dar seniai pagal fanierą, ta šakės, kaip buvo juokinga - nei į vieną žodį nepataikė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingėnas turbūt aiškinasi pėdų detektyvą laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 01:58)
kad kaip tik parašyta dėl gastrolių pasikeitimo.. ir gi jis po to važiavo filmuotis tam kažkokiam projekte labdaros..
------------
ai porą maikių - ilgom ir trumpom rankovėm ir megztuką smile.gif labai gražus man, nors šiaip dabar galvoju kam man vilnonis, kai žiemą visada per karšta būna biggrin.gif bet ten nebuvo laiko galvot biggrin.gif nu užsidėsiu jei bus -27 biggrin.gif
-------------
nu aišku, jau turėjai išmokt biggrin.gif
------------
nu va https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E
nors bala žino, aš mačiau kažkokį seną numerį dar seniai pagal fanierą, ta šakės, kaip buvo juokinga - nei į vieną žodį nepataikė doh.gif  biggrin.gif

nu kad nerašė taip g.gif Tai ko man tie organizaciniai dalykai įstrigę g.gif Nebent dar kur nors kitur skaitei unsure.gif Nu bet jei ir dėl gastrolių pasikeitimo, tai kažkiek ir pateisinama būtų, kad ne šiaip sau, o dėl kažkokio labdaros renginio smile.gif Aišku, tai labai jau menka paguoda, bet tai vistiek nebūtų iš blogos valios tas atšaukimas smile.gif
---
thumbup.gif Man tai kai visada šalta, vilnoniai megztukai labai sueina wub.gif
---
laugh.gif blush2.gif
---
Nu čia tikraaai ne pagal fanierą smile.gif Nu koookia nereali man šita daina ir atlikimas wub.gif
Garantuotai kažkokį kitą matei ir supainiojai tongue.gif
Atsakyti
aaaai, tiesa.... kokį bajerį sužinojau čia prieš savaitę gal biggrin.gif žodžiu vaikystėj (gal 2 klasėj) labai mėgau tokią laidelę Eralaš žiūrėt, ir ten pradžioj mergaitė įdainavo dainelę.. tai paaiškėjo, jog ta "mergaitė" Seriožka vaikystėj lotuliukas.gif
nu tipo va:
https://www.youtube....h?v=W1rJrB6T_RY
nu ir dabar jo balsas aukštas smile.gif
tai va įsivaizduojat nuo kada mes jau "pažįstami" pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 14, 02:10)
aaaai, tiesa.... kokį bajerį sužinojau čia prieš savaitę gal biggrin.gif žodžiu vaikystėj (gal 2 klasėj) labai mėgau tokią laidelę Eralaš žiūrėt, ir ten pradžioj mergaitė įdainavo dainelę.. tai paaiškėjo, jog ta "mergaitė" Seriožka vaikystėj lotuliukas.gif
nu tipo va:
https://www.youtube....h?v=W1rJrB6T_RY
nu ir dabar jo balsas aukštas  smile.gif
tai va įsivaizduojat nuo kada mes jau "pažįstami" pasirodo lotuliukas.gif

oi, šakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu balsu susijuokiau nuo tavo atradimo žinok doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti