Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 16:58)

Gal ne taip išsireiškiau - ta prasme, jei išleistų jis sėkmingą albumą, ir tada iš karto Robis smile.gif Na, tiesiog bandžiau į tavo situaciją "įeit", nes nelabai suprantu kodėl tau, kaip sakei - "labai ne laiku" tas Robio albumas ir reklama iki rugpjūčio. Tai vieną priežastį jau atmečiau(dėl to supuolimo į vieną), o daugiau ir nesuprantu kokia kita gali būt. Nes man tai visiškai netrukdo ta reklama. Nu jei koks Baskovas ar Ruchi vverch ant kiekvieno kampo šmėžuotų, tada suprasčiau tongue.gif  biggrin.gif

---
Jaučiu aš kažkaip neaiškiai dėlioju mintis šiandien doh.gif biggrin.gif Na, turėjau omeny, kad tiek Džoniui USA, tiek, Robiui UK šiuo metu sėkmingas periodas mirksiukas.gif Paklausius keleto dainų iš Robio naujo albumo, nuojauta sako, kad gali būt visai neblogas. Iš BJ jau daugiau girdėjau, tai jau įsitikinau, kad albumas tikrai geras. Tai va, dabar jau gal tiksliau(tikiuosi biggrin.gif ) išsireiškiau ką turėjau omeny smile.gif

Jei nebūtų supuolę į vieną vietą, būtų kitaip mirksiukas.gif
Bet čia ne dėl pačios muzikos mirksiukas.gif Paklausyt albumą, tai va Robio jau dabar pabaigiau klausyt, tvarkydama namus. Ir nereiškia, kad daugiau progų nerasiu perklausyt mirksiukas.gif

aš visiškai nenoriu lyginti. O nori nenori per pasąmonę tas eina. Kai Robis ant kiekvieno kampo, sakau, FB tai užbombarduot mane baigia smile.gif , o kito reikia specialiai kažkur ieškot.

Ir man asmeniškai būtų žyyyymiai geriau, jei Džoniui sektųsi geriau Europoje, nei USA mirksiukas.gif Nes aš pati tai juk Europoje, o ne USA gyvenu mirksiukas.gif

O be to, iš kur tu ištraukei, kad jam USA taip jau sekasi mirksiukas.gif
Nėra dar tikrai jokių priežasčių taip galvot mirksiukas.gif
Jam kaip tik 3,5 metų žiauriai nesisekė, visur kur tik gali nesisekti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 19:10)

Bet čia ne dėl pačios muzikos  mirksiukas.gif  Paklausyt albumą, tai va Robio jau dabar pabaigiau klausyt, tvarkydama namus. Ir nereiškia, kad daugiau progų nerasiu perklausyt  mirksiukas.gif
----
aš visiškai nenoriu lyginti. O nori nenori per pasąmonę tas eina. Kai Robis ant kiekvieno kampo, sakau, FB tai užbombarduot mane baigia  smile.gif , o kito reikia specialiai kažkur ieškot.
---
O be to, iš kur tu ištraukei, kad jam USA taip jau sekasi  mirksiukas.gif
Nėra dar tikrai jokių priežasčių taip galvot  mirksiukas.gif

Tai kaip tau pasirodė tos dvi mano minėtos dainos?
---
Aš tai neturiu tos savybės, kad kažką lyginti. Nu tiesiog pasidžiaugi, kad žmogui sekasi ir viskas smile.gif Dėl manęs gali tos reklamos eit belekiek. Lygiai taip pat džiaugčiausi ir Džonio reklamomis, ir Seriožkos(džiaugiausi,kai per visus kanalus ėjo, nors Blackkiss sakė atvirkščiai doh.gif Užkerėjo tongue.gif Ir liūdėjau, kad taip viskas užsibaigė.. doh.gif ). Kaip tik norisi, kad daug žmonių susirinktų Vingio parke, o ne kad pustuštis būtų.. Tada automatiškai gali tikėtis jo sugrįžtant dar ne kartą. Tai dėl to juk ir tos reklamos vis eina. Bet va, jei taip Baskovas ar Rūki vverch reklamuotųsi, tai tikrai pikta būtų, vien dėl to, kad negaliu jų pernešt doh.gif
---
Na kažkaip taip buvau supratus iš tavęs unsure.gif Na, bet jei albumas geras, tai turėtų ir sėkmingas būt smile.gif O ar Robio geras, tai dar nežinau(galiu tik kažkokį įspūdį iš keletos dainų susidaryt), bet skaičiau apie tai, kad perka UK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 17:28
Tiesa, Ingėnai, pamiršau pasakyt - šiandien per x faktorių Marijonas savo komandą rinks (šiais metais grupės berods jam atiteko g.gif ) Tai va, gal įdomu bus tau tai žinoti. Jis paskutinis besirenkantis (jau po šio savaitgalio bus visi išrinkti tiesioginėms transliacijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 17:25)
Tai kaip tau pasirodė tos dvi mano minėtos dainos?
---
Aš tai neturiu tos savybės, kad kažką lyginti. Nu tiesiog pasidžiaugi, kad žmogui sekasi ir viskas smile.gif
---
Na kažkaip taip buvau supratus iš tavęs unsure.gif Na, bet jei albumas geras, tai turėtų ir sėkmingas būt smile.gif

"Marry me" įsidėmėjau. O kitos nepažinau (nes klausiausi per telefą, bet nematydama pavadinimų). Reiktų dar kartą perklausyt, kad kažką konkretaus pasakyt. Šiaip kažkuri kita labiau patiko iš pačio albumo (bet pavadinimo nežinau, kadangi, kaip sakiau, be jų klausiau).

------
Matai, tu nesupranti mano situacijos tiesiog mirksiukas.gif
Aš irgi pasidžiaugiu dėl kitų. Ir pasidžiaugsiu dėl jūsų, jei kažkurios diedas atvažiuos mirksiukas.gif Ar tai Amiras, ar Sergejus, ar Blue, ar Adomėlis.
Bet šita situacija man skiriasi nuo bet kokios kitos, kokią dar galėčiau sau sugalvoti.

-----
Maža kas ką turėtų smile.gif mirksiukas.gif

Sėkmė juk susideda iš žymiai daug faktorių, ne tik iš to, kaip sėkmingai kažkuriame regione parduodamas albumas. Vieną savaitę.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 18:10)
Tiesa, Ingėnai, pamiršau pasakyt - šiandien per x faktorių Marijonas savo komandą rinks (šiais metais grupės berods jam atiteko g.gif ) Tai va, gal įdomu bus tau tai žinoti. Jis paskutinis besirenkantis (jau po šio savaitgalio bus visi išrinkti tiesioginėms transliacijoms smile.gif

ačiū 4u.gif Beje, skaičiau lyg kažkur apie tai mirksiukas.gif
Nors pati visgi X Factoriaus nesijungsiu blush2.gif , nebent MB žiūrės (tokiu atveju nori nenori būdamas kažkur šalia šiek tiek girdi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 20:25)
"Marry me" įsidėmėjau. O kitos nepažinau (nes klausiausi per telefą, bet nematydama pavadinimų). Reiktų dar kartą perklausyt, kad kažką konkretaus pasakyt. Šiaip kažkuri kita labiau patiko iš pačio albumo (bet pavadinimo nežinau, kadangi, kaip sakiau, be jų klausiau).

------

Bet šita situacija man skiriasi nuo bet kokios kitos, kokią dar galėčiau sau sugalvoti.

Na, bet visumoj turbūt susidarei kažkokią nuomonę apie patį albumą? mirksiukas.gif Ar nelabai koks tavo nuomone, kad nieko nesakai? smile.gif
----
nu rimtai man sunku suprast kuo tos Robio reklamos tau kliūna tongue.gif

Atsakyti
Tuktuke, kaip žmogus, mokantis gerai angliškai, na padėk suprasti, ką čia norėjo pasakyti ? biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif

I have to admit that I am curious about your feet smile.gif

aš galvoju (noriu galvoti, kad čia ne kojas turėjo omeny? biggrin.gif ). Nes būtų visai ne į temą hmm.gif O ką dar tai galėtų reikšti ?

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 18:46)
Na, bet visumoj turbūt susidarei kažkokią nuomonę apie patį albumą? mirksiukas.gif Ar nelabai koks tavo nuomone, kad nieko nesakai? smile.gif

ale, kad prispaudei tai biggrin.gif Viską ji mat turi sužinot biggrin.gif

Kad įvertinčiau, turiu normaliai nuo...iki visą pasiklausyt, ne gabalais mirksiukas.gif

apskritai, man dabar ne ta nuotaika, kad galėčiau objektyviai vertint, tiesą sakant blush2.gif blush2.gif

Manau, kad tau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 21:06)
Tuktuke, kaip žmogus, mokantis gerai angliškai, na padėk suprasti, ką čia norėjo pasakyti ?  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

I have to admit that I am curious about your feet smile.gif
aš galvoju (noriu galvoti, kad čia ne kojas turėjo omeny?  biggrin.gif ). Nes būtų visai ne į temą  hmm.gif  O ką dar tai galėtų reikšti ?
------

ale, kad prispaudei tai  biggrin.gif  Viską ji mat turi sužinot  biggrin.gif
---
Kad įvertinčiau, turiu normaliai nuo...iki visą pasiklausyt, ne gabalais  mirksiukas.gif
apskritai, man dabar ne ta nuotaika, kad  galėčiau objektyviai vertint, tiesą sakant blush2.gif blush2.gif
---
Manau, kad tau patiks  mirksiukas.gif

Per skambiai pasakei biggrin.gif Neskaitau aš savęs gerai mokančia angliškai tongue.gif

Neįkertu ir aš žinok g.gif Nu kaip ir apie kojas, bet va, pagūglinau, tai yra įvairių išsireiškimų(nors konkrečiai tokio "about your feet" kaip ir nėra g.gif )
http://www.thefreedictionary.com/feet

---
Nu įdomu, o kaipgi smile.gif
---
Aišku 4u.gif
---
O kodėl man turėtų patikt? biggrin.gif

______

Na, einu nuo kompo link x faktoriaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 19:16
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 19:14)
Per skambiai pasakei biggrin.gif Neskaitau aš savęs gerai mokančia angliškai tongue.gif

Neįkertu ir aš žinok g.gif Nu kaip ir apie kojas, bet va, pagūglinau, tai yra įvairių išsireiškimų(nors konkrečiai tokio "about your feet" kaip ir nėra g.gif )
http://www.thefreedictionary.com/feet

---

O kodėl man turėtų patikt? biggrin.gif

Į tokią keistą situaciją papuoliau, kad net nebežinau, ką galvot, pasimečiau biggrin.gif

-------

Tai juk visos kitos girdėtos dauguma patiko mirksiukas.gif
Ypač jei patiko "Marry me" mirksiukas.gif Kažko panašaus ten ir daugiau yra.

Juk esi minėjusi, kad anksčiau patikdavo praktiškai visos Robio dainos, tai turbūt nebus išimtis ir čia mirksiukas.gif Ypač geriau įsiklausius mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuktuke, va geras bigsmile.gif
Dabar ir aš viską atknisau apie tuos Amiro awardus biggrin.gif

Dalinuosi, ką sužinojau mirksiukas.gif

https://www.facebook...146923418722103

Amir wins big at the NRJ Music Awards!
After representing France at the 2016 Eurovision Song Contest and winning the French Award at the MTV Europe Awards on November 6th, Amir continued his winning streak last night, winning two major Awards at the prestigious French NRJ Music Awards in Cannes. Amir won Awards for Francophone Revelation of the year and French Song Of The Year. Later during the ceremony, he performed his winning song "J’ai Cherché" which he first performed at the Eurovision Song Contest. Amir is the first French Eurovision participant to be awarded at the NRJ Ceremony. His album 'Au Coeur De Moi' was certified gold in France with sales of 42,300 and is currently charting in Europe.

na suuuper bis.gif bis.gif bis.gif

Beje, žiūriu, ir Robis (bei visa kita chebra) ten pat buvo mirksiukas.gif
Ir abu netgi dainavo:

Saturday night was the 16th ceremony of NRJ Awards. Although the ceremony honours mostly Francophone artists, it also awards international singers. Bruno Mars, twenty one pilots, Justin Bieber, Sia, Enrique Iglesias and Coldplay were all honored. Bruno Mars opened the show with one of his usual knock out performances, and Charlie Puth, Chris Martin, Christophe Mae, Enrique Iglesias and Robbie Williams all performed as well as Amir, JAIN, Kendji, Louane, M Pokora, Maitre Gims, Soprano and Tal. The ceremony has been organised every year since 2000 at the Palais des Festivals in Cannes. The public votes through internet for each category. Only one category is chosen by SMS: French Song Of The Year.

https://www.facebook...p...e=3
Papildyta:
Tarp kitko, šitą dalyką turbūt girdėjot?

Lapkričio 14 dieną, t.y. rytoj, Mėnulis bus arčiausiai Žemės per pastaruosius 70 metų. Jis nebuvo priartėjęs taip arti Žemės nuo 1948 metų ir kitą kartą bus taip arti tik 2034 metų lapkričio 25 dieną.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 18:17)
Na Lietuvoje jo sulaukt jau absoliučiai jokios tikimybės, galėčiau lažintis iš bet ko...

Ingėnai, nenusiteik taip smile.gif mintys irgi labai daug reikšmės turi... vat kaip aš zyziau zyziau, kad atšauks koncą, va ir atšaukė smile.gif taip kad gerom mintim ir prisišaukt galima smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 20:35)
Aš irgi nepagavau kampo, kai tyrinėjau tuos bilietus  Nu jo, taip ir įsivaizduoju Robio konce sėdimos vietos prieš fanų zoną  Nepavydžiu tiems žiūrovams, nes jau nuo Robio, įtariu, klius patiems pirmiems ko jie sėdi, kai už jų žmonės šokinėja
------
Šiandien važiuojant per radiją girdėjau kaip viena moteris paskambino ir pasakojo, kad gavo dovanų bilietą į Robio koncą. Bet, matosi(tiksliau girdėjosi), žmogus tiesiog euforijoj - tiek ji ten visa laiminga džiaugėsi (vos ne spygavo)

tai va būūūtent biggrin.gif
-------
super biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 21:08)
Nors Sergejus tai  tikrai tikėtina, kad gali atvažiuot, kodėl gi ne .

neatvažiuos... bent aš organizatorių vietoj būdama, tikrai antrą kartą nekviesčiau, kai jau kartą atšaukė koncą...

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 00:03)

Gal Kaune Taigi sakau, vasarą kai į kašį Kaune važiavau, kaip tik jūsų vietinė radijo stotis su Džoniu ir sutiko
Vilniuje Akropolyje per tiek metų nė karto nesu tų dainų girdėjusi. Tik tą Kalėdinę Džonio prieš Kalėdas retkarčiais, nors čia ir solinė,

tikrai esu girdėjus mūsų akre ne kartą smile.gif o ir per M1+ groja ir groja, ypač Bed of roses smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 12, 18:17)
Atėjau pasakyt, kad Seriožka šiandien mane aplankė su šita daina
https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E

aha, daina ir man labai graži, bet pasirodymas, tai.. nekomentuosiu, sorry tongue.gif
kad matai, jau kelintą dieną nieko nei googlinu, nei youtubinu apie jį, tai tave terorizuoja biggrin.gif

Papildyta:
Ingėnai, paklausiau tiesa tą klipą naują Džoniuko bigsmile.gif
nu kaaaaip man patiko smile.gif ir klipas pats fainas, ir Džonis labai gerai išėjęs, ir daina super wub.gif žodžiu tobulai tongue.gif
o Robio naujas nustebino biggrin.gif nu tas atvejis, kai visiškai sau mintyse kitokį jį nusipieši lotuliukas.gif doh.gif

o čia išvis vaikiui 3 metukai biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=AG2mLJpktlQ
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:37)

Biškį ne į temą, bet vakar užmačiau juokingą labai video Robio instagrame, kol nepamiršau, įmesiu ir jums biggrin.gif (Robis su uošviene, kuri atseit jo didelė fanė laugh.gif )
https://www.instagra...=robbiewilliams

Kažkaip prajuokino tie jos bandymai ir Robio reakcija doh.gif  biggrin.gif

oi geras lotuliukas.gif kaip lūūžau biggrin.gif nu bet ne kažką, kai TOKIE fanai biggrin.gif
bet klausykit, koks Robis išgražėjęs wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
beje, kai šypsosi, tai grynas mano kolega viens prie vieno, o aš dar galvojau, nu į ką užneša tas kolega biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 12:11)

Blackkiss, kaip tavo nugara?

kol kas tai visai ne kaip verysad.gif išrašė pasimatymą su rentgeną, žiūrėsim... dabar geriu vaistus, bet kažkaip... neatsidžiaugiu, kad konce sėdimos vietos biggrin.gif doh.gif nors ir tai.. nu nelaiku jis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 14:03)

https://www.instagra...=amir_officiel_
-----
https://twitter.com/...583836368531456
-----
Labai jau sėkmingi jam šitie metai įv. apdovanojimų ir pripažinimo prasme. Įdomu ar toliau taip išsilaikys, kai nuslūgs ta populiarumo dėl Eurovizijos banga.

o vaikyti!!! karsta.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif labai gerai išėjęs..
-----
faini kokie abu thumbup.gif
-----
labai linkiu, kad nenuslūgtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 13, 20:46)
Ingėnai, nenusiteik taip smile.gif mintys irgi labai daug reikšmės turi... vat kaip aš zyziau zyziau, kad atšauks koncą, va ir atšaukė smile.gif taip kad gerom mintim ir prisišaukt galima smile.gif

-------

neatvažiuos... bent aš organizatorių vietoj būdama, tikrai antrą kartą nekviesčiau, kai jau kartą atšaukė koncą...

-----
tikrai esu girdėjus mūsų akre ne kartą

------
aha, daina ir man labai graži, bet pasirodymas, tai.. nekomentuosiu, sorry  tongue.gif

tai kad aš turiu rimtą pagrindą taip manyti, ne šiaip sau zyziu mirksiukas.gif Jeigu iki šiol dar ir buvo kokių vilčių, dabar jų tikrai nebėra.

-------

bet tai čia juk dar neaišku, ar jis pats atšaukė mirksiukas.gif
Ir kokios tos priežastys buvo.
Gal kaip tik patys organizatoriai dar ir kalti.
------

na nebent išskirtinai man negroja biggrin.gif Bet tai kad aš ten labai dažnai lankausi, mano pagrindinė parduotuvė smile.gif

------
na tu duodi mirksiukas.gif , man tai nuostabus pasirodymas wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 13, 21:05)

Ingėnai, paklausiau tiesa tą klipą naują Džoniuko 
nu kaaaaip man patikoir klipas pats fainas, ir Džonis labai gerai išėjęs, ir daina super  žodžiu tobulai

o čia išvis vaikiui 3 metukai
https://www.youtube....h?v=AG2mLJpktlQ

-------

kol kas tai visai ne kaip verysad.gif išrašė pasimatymą su rentgeną, žiūrėsim... dabar geriu vaistus, bet kažkaip... neatsidžiaugiu, kad konce sėdimos vietos  nors ir tai.. nu nelaiku jis  unsure.gif

4u.gif

-----

oho, na tikrai kad pavaro bigsmile.gif thumbup.gif

-----
na va kaip negerai verysad.gif
Tai gal pašalai, užtai uždegimas įsimetė?
Na tikrai, gerai, kad nors sėdimos vietos...
Gero koncerto beje 4u.gif Ir kad visus nepatogumus ir skausmus jis priverstų pamiršti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 21:33)
Į tokią keistą situaciją papuoliau, kad net nebežinau, ką galvot, pasimečiau

-------

Tai juk visos kitos girdėtos dauguma patiko  mirksiukas.gif 
Ypač jei patiko "Marry me"  mirksiukas.gif  Kažko panašaus ten ir daugiau yra.
Juk esi minėjusi, kad anksčiau patikdavo praktiškai visos Robio dainos, tai turbūt nebus išimtis ir čia mirksiukas.gif  Ypač geriau įsiklausius  mirksiukas.gif

Kas ten per situacija? mirksiukas.gif
---
Nu matai, tas "anksčiau visos", tai toks sąlyginis dalykas. Tame ir esmė, kad senoji kūryba man labai patiko, paskui buvo periodas, kai nepatiko.. Tai dabar norisi tikėt, kad vėl bus kažkas panašaus kaip anksčiau smile.gif Būtų laaabai super thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 22:25)
Dabar ir aš viską atknisau apie tuos Amiro awardus  biggrin.gif
Dalinuosi, ką sužinojau  mirksiukas.gif
https://www.facebook...146923418722103

Amir wins big at the NRJ Music Awards!
After representing France at the 2016 Eurovision Song Contest and winning the French Award at the MTV Europe Awards on November 6th, Amir continued his winning streak last night, winning two major Awards at the prestigious French NRJ Music Awards in Cannes. Amir won Awards for Francophone Revelation of the year and French Song Of The Year. Later during the ceremony, he performed his winning song "J’ai Cherché" which he first performed at the Eurovision Song Contest. Amir is the first French Eurovision participant to be awarded at the NRJ Ceremony. His album 'Au Coeur De Moi' was certified gold in France with sales of 42,300 and is currently charting in Europe.

-------

Beje, žiūriu, ir Robis (bei visa kita chebra) ten pat buvo
Ir abu netgi dainavo
-------------
Tarp kitko, šitą dalyką turbūt girdėjot?

Lapkričio 14 dieną, t.y. rytoj, Mėnulis bus arčiausiai Žemės per pastaruosius 70 metų. Jis nebuvo priartėjęs taip arti Žemės nuo 1948 metų ir kitą kartą bus taip arti tik 2034 metų lapkričio 25 dieną.

Ai, tai reiškia, jų šalyje vykstantys apdovanojimai, bet juos skiria ne tik išskirtinai prancūzams smile.gif
Kaip mielai jis čia susigraudino sužinojęs, kad laimėjo wub.gif (pačioje pradžioje)
https://www.youtube....h?v=HahHgEwYpk0
Nuo 2:35 tai prajuokino rap'inė versija laugh.gif Visai norėčiau pilną pamatyt biggrin.gif
--
geras bigsmile.gif
---
nea, nežinojau.. Gal dėl to man šiandien galvą skauda doh.gif Kažkaip ir dabar toks sunkumas.

Vėliau daugiau pakomentuosiu smile.gif Tik va, Blackkiss noriu pasakyt, kad nesikabinėk prie S pasirodymo doh.gif biggrin.gif Taigi žiaaaauriai gerai jis ten pavarė smile.gif
Atsakyti