Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 14:11)
ale ot kokia nekantri 
Man trejus metus buvo visiška tuštuma tame fronte, bet va visgi likau ištikima   mirksiukas.gif   Na, tiesa, tą nesusipratimą pavasarį išbraukus , bet tai... čia klaida blush2.gif , kurios nebeketinu kartot 
----
Tai, kad tie video, manau, man kaip kompensacija 
----
Aišku, galėtų Amiras kažką sumąstyt. Bet tai... matant kokio dabar Robis aktyvumo, tai nepanašu, kad kuris nors jį galėtų permušt 
P.S. Robio reklamas jau ir mieste mačiau.
---
Blackkiss, kaip tavo nugara?

Nu taip, labai jau nekantri esu, nemeluosiu blush2.gif tongue.gif Bet tai kai laaabai mažai bet kokios informacijos apie jį(ypač tokios, kurią suprasčiau doh.gif ), tai užtat taip ir gaunasi biggrin.gif Man reikia videooo biggrin.gif Arba angliškų interviu/ar šiaip kokių blevyzgų, nes kiek gi galima fotkes žiūrėt, įdomiau stebėt gyvą žmogų su savo emocijom ir t.t. Jums su Blackkiss tai gerai tongue.gif
Įsidėjęs instagram'e ir twittery fotkių iš vakar vykusių Prancūzijos apdovanojimų (beje, iškovojo du apdovanojimus ten smile.gif
https://www.instagra...=amir_officiel_
https://twitter.com/...583836368531456
Labai jau sėkmingi jam šitie metai įv. apdovanojimų ir pripažinimo prasme. Įdomu ar toliau taip išsilaikys, kai nuslūgs ta populiarumo dėl Eurovizijos banga. Vistik Eurovizija dažnai iškreipia įspūdį)
---
Tai jau tikrai nusipelnei wub.gif Ir labai smagu dėl tavęs mirksiukas.gif
---
biggrin.gif Tai jau jo. Robis dabar per visur bus reklamuojamas. Bet aš tai nepykstu biggrin.gif Man visada įdomu pažiūrėt naujienas apie jį (ypač visokius juokingus video ar pan. biggrin.gif ) Nors kažkokių įdomesnių dalykų apie jį lietuviškuose portaluose nelabai būna. Vat kokiam instagram'e ar twittery dažnai yra ką pažiūrėt ir pasijuokt. Nuotaikos pasikėlimui Robio intervai man visada labai gerai sueina, nes jis turi kažkokį komiko talentą biggrin.gif
Apskritai, labiausiai man patinka visokie buitiniai įžymybių video, (kaip kad su ta uošviene,kur vakar buvau įmetus). Tada visi tokie atsipalaidavę, natūraliausi.
---
Tikrai, Blackkiss, ką gydytojai sakė?

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 14:32)
Taigi rytoj blackkiss turės koncertą
Prašom pasipasakot paskui

Aha, lauksim drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jau, žiūriu, prasideda sąlygos iš kremlinų doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=72845044
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 13:54
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 14:03)
Nu taip, labai jau nekantri esu, nemeluosiu blush2.gif tongue.gif Bet tai kai laaabai mažai bet kokios informacijos apie jį(ypač tokios, kurią suprasčiau doh.gif ), tai užtat taip ir gaunasi biggrin.gif Man reikia videooo biggrin.gif Arba angliškų interviu/ar šiaip kokių blevyzgų, nes kiek gi galima fotkes žiūrėt, įdomiau stebėt gyvą žmogų su savo emocijom ir t.t. Jums su Blackkiss tai gerai tongue.gif
-----
Įsidėjęs instagram'e ir twittery fotkių iš vakar vykusių Prancūzijos apdovanojimų (beje, iškovojo du apdovanojimus ten smile.gif
https://www.instagra...=amir_officiel_
https://twitter.com/...583836368531456

-------
Labai jau sėkmingi jam šitie metai įv. apdovanojimų ir pripažinimo prasme. Įdomu ar toliau taip išsilaikys, kai nuslūgs ta populiarumo dėl Eurovizijos banga. Vistik Eurovizija dažnai iškreipia įspūdį)

na dėl manęs, tai sąlyginai mirksiukas.gif Aišku, aš angliškai dabar suprantu tikrai daugiau nei tu prancūziškai, nesiginsiu smile.gif Bet pradėjau vos ne lygiai nuo tiek pat pačioje pradžioje, kaip tu su prancūzų mirksiukas.gif Anglų k., savaime suprantama, einamesnė, ir gyvenime bet kam daugiau parverčia. Ir naudoju tai, ką išmokau, ir kitur. Bet tai čia būtent Džonis/BJ ir buvo absoliučiai pagrindinis tas katalizatorius ją mokytis. Tai jei tau dar pati prancūzų kalba šitiek patinka (kaip esi minėjusi), galėtum ir tu išsikelti sau tokį tikslą mirksiukas.gif
Aišku, tas spyris į šikną ir noras turi būti pakankamai didelis. Pvz. man su italų, tai, bijau, taip ir liks, kaip yra.

--------

labai fainos foto wub.gif Ypač kur su tomis statulėlėmis, emocinga tokia wub.gif wub.gif

Ir gražiai atrodo Amiras.

P.S. beje, kai ieškojau nuotraukų koliažui, norėjau kažko įdomesnio, nei google, tai naršiau Amiro FB. Tai laaaabai fainų foto radau, manau, ne visas juk buvai ir rodžiusi mirksiukas.gif
Pagalvojau, kad jis žiauriai fotogeniškas.
Su Sergejum, beje, man tada prasčiau sekėsi. Nes twitteryje jo net neradau. O FB į savo psl. tą vakarą jis manęs neįsileido. Galvoju, negi taip užsislaptinęs (nežinau, kažko FB, ar naršyklė, ar kompas strigo, kai tas nuotraukas rinkinėjau).

O koks antrasis apdovanojimas?
--------

reik tikėtis, kad išsilaikys mirksiukas.gif Ko jam nuoširdžiai ir linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 14:25
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 16:24)
Tai jei tau dar pati prancūzų kalba šitiek patinka (kaip esi minėjusi), galėtum ir tu išsikelti sau tokį tikslą  mirksiukas.gif
Aišku, tas spyris  į šikną ir noras turi būti pakankamai didelis. Pvz. man su italų, tai, bijau, taip ir liks, kaip yra.
---
Ir gražiai atrodo Amiras.
--------
P.S. beje, kai ieškojau nuotraukų koliažui, norėjau kažko įdomesnio, nei google, tai naršiau Amiro FB. Tai laaaabai fainų foto radau, manau, ne visas juk buvai ir rodžiusi  mirksiukas.gif
Pagalvojau, kad jis žiauriai fotogeniškas.
---------
O koks antrasis apdovanojimas?
--------

reik tikėtis, kad išsilaikys  mirksiukas.gif  Ko jam nuoširdžiai ir linkiu 

Tai pačioj pradžioj bandžiau mokytis truputį blush2.gif Bet tai supratau, kad man ten be šansų. Vien tas tarimo ir rašybos didžiulis neatitikimas blink.gif doh.gif Čia nežinau kiek laiko reiktų tam skirti. Dar paskaičiau, kad ta kalba įeina į sudėtingiausių dešimtuką, tai irgi sumažino entuziazmą blush2.gif Va, jei su ispanų taip būtų, tai jaučiu greitai išmokčiau( moku keletą frazių ir žodžių, tai iš to ką žinau, atrodo netgi labai lengva kalba smile.gif
---
4u.gif Man toje su varlyte jis laabai gerai atrodo karsta.gif
---
Na, tu ir taip laaabai gražių pririnkai wub.gif 4u.gif Turi jis foto nemažai drinks_cheers.gif (nors tik gūglinant, tai įvairovės nepamatysi) Tubrūt soc. tinkluose visos daugiausiai matomos. Jei į twitterį/instagram'ą ir fb deda tokias pačias, tai gal ir visas esu mačius smile.gif
----

Turėjau omeny šiame renginyje "NRJ music awards" du apdovanojimus smile.gif Vienas - metų daina, o kito ir transaltor'ius neišverčia doh.gif laugh.gif Kaip supratau - gal koks metų atradimas g.gif

---
4u.gif Aš taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 14:46

biggrin.gif Tai jau jo. Robis dabar per visur bus reklamuojamas. Bet aš tai nepykstu biggrin.gif Man visada įdomu pažiūrėt naujienas apie jį (ypač visokius juokingus video ar pan. biggrin.gif ) Nors kažkokių įdomesnių dalykų apie jį lietuviškuose portaluose nelabai būna. Vat kokiam instagram'e ar twittery dažnai yra ką pažiūrėt ir pasijuokt. Nuotaikos pasikėlimui Robio intervai man visada labai gerai sueina, nes jis turi kažkokį komiko talentą biggrin.gif

Man tai su Robiu atsirado problema, kurios nenumačiau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

Labai negerai man sutapo, kaip užkerėta, kad jis su Džoniu lygiai tuo pat metu albumą išleido. Dž. albumo laukiau tris metus, net daugiau, o dabar visur, kur bepasisukčiau (išskyrus užsienietišką spaudą ir užsienietiškus šaltinius, kuriuos seku), Robis dominuoja/nustelbia. Ir akivaizdu, kad taip ir bus. Iki pat rugpjūčio, mažų mažiausiai.

O aš tokios akivaizdžios ir kiekvieną kartą akis badančios konkurencijos tikrai nenorėjau.

Nors iš šalies tai turbūt labai sunku suprasti tą mano nepatogią situaciją.

Papildyta:

Jau, žiūriu, prasideda sąlygos iš kremlinų doh.gif doh.gif doh.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=72845044

Aha, mačiau...

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 14:45)
Tai pačioj pradžioj bandžiau mokytis truputį blush2.gif Bet tai supratau, kad man ten be šansų. Vien tas tarimo ir rašybos didžiulis neatitikimas blink.gif doh.gif Čia nežinau kiek laiko reiktų tam skirti. Dar paskaičiau, kad ta kalba įeina į sudėtingiausių dešimtuką, tai irgi sumažino entuziazmą blush2.gif
------
Va, jei su ispanų taip būtų, tai jaučiu greitai išmokčiau( moku keletą frazių ir žodžių, tai iš to ką žinau, atrodo netgi labai lengva kalba smile.gif
---
Man toje su varlyte jis laabai gerai atrodo
---

Turėjau omeny šiame renginyje "NRJ music awards" du apdovanojimus smile.gif Vienas - metų daina, o kito ir transaltor'ius neišverčia doh.gif laugh.gif Kaip supratau - gal koks metų atradimas g.gif

Jeigu yra toks noras ir užtektinai motyvacijos, manau, būtina įvadinius kursus palankyti. Nors vieną mėn., kad ant kelio užsivesti.
Italų k. jei mokysiuosi kada nors, visgi būtinai užsirašysiu į tokius kursus, jau supratau, kad kitaip man be šansų (ir net neprisiversčiau, visų pirma). Net jei ji ir iš lengvesnių.

-----
Ispanų tai dukra būrelį šiemet lanko. Aš pati ją stumtelėjau, kad jau tokia palanki proga pasitaikė.

-------

man jos abi labai gražios . Bet toje kitoje tai emocija labai faina ir tas stiliukas Amirui labai tinka, tas labiau kasdieniškas.

-------

ai, netgi taip bigsmile.gif Tai tada tikrai labai sėkmingi jam metai apdovanojimais
thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinimai Amirui 4u.gif

O "NRJ music", tai čia kas? blush2.gif blush2.gif

Metų daina, tai suuuper. O dar sako, kad nėra nieko naujo ir įdomaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 14:45)

Na, tu ir taip laaabai gražių pririnkai :wub4u.gif Turi jis foto nemažai drinks_cheers.gif (nors tik gūglinant, tai įvairovės nepamatysi) Tubrūt soc. tinkluose visos daugiausiai matomos. Jei į twitterį/instagram'ą ir fb deda tokias pačias, tai gal ir visas esu mačius smile.gif

Tai būtent iš FB tas gražiąsias ir parinkau juk mirksiukas.gif
Google jų ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 16:54)
Man tai su Robiu atsirado problema, kurios nenumačiau  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Labai negerai man sutapo, kaip užkerėta, kad jis su Džoniu lygiai tuo pat metu albumą išleido. Dž. albumo laukiau tris metus, net daugiau, o dabar visur, kur bepasisukčiau (išskyrus užsienietišką spaudą ir užsienietiškus šaltinius, kuriuos  seku), Robis dominuoja/nustelbia. Ir akivaizdu, kad taip ir bus. Iki pat rugpjūčio, mažų mažiausiai.

O aš tokios akivaizdžios ir  kiekvieną kartą akis badančios konkurencijos tikrai nenorėjau. 

Nors iš šalies tai turbūt labai sunku suprasti tą mano nepatogią situaciją.

biggrin.gif Nu jo, kad supuolė į vieną tai biškį be ryšio. Aš nesuprantu kodėl dažnai taip atsitinka doh.gif Geriau jau vienas po kito. Tada galėtum normaliai vieną albumą išanalizuot, paskui, po kurio laiko kitą. Man dabar toks biškį užimtas periodas, tai irgi negaliu prisėdus normaliai paklausyt dainų kaip kad nofrėčiau. Tai va BJ kiek įmeti paklausau, Robio porą dar vakar paklausiau(beje iš tų papildomų deluxe versijos), "Marry me" ir "Best Intentions". Tai patiko man jos visai bigsmile.gif Įtariu, kad šitas Robio albumas visai neprastas g.gif
Na, bet visumoj man džiugu, kai visiems mūsiškiams sekasi smile.gif Aišku, sakau, geriau, kai nesukrenta du geri dalykai taip į vieną krūvą, geriau truputį tarpuką padaryt smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif tongue.gif

Here you go @realDonaldTrump Britain's congratulatory gift for your Presidential victory. And please, it's for life, not just for Christmas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 17:10)
Ispanų tai dukra būrelį šiemet lanko. Aš pati ją stumtelėjau, kad jau tokia palanki proga pasitaikė.

-------

man jos abi labai gražios . Bet toje kitoje tai emocija labai faina ir tas stiliukas Amirui labai tinka, tas labiau kasdieniškas.

-------

O "NRJ music", tai čia kas?  blush2.gif blush2.gif
----
Metų daina, tai suuuper. O dar sako, kad nėra nieko naujo ir įdomaus  mirksiukas.gif
-----
Tai būtent iš FB tas gražiąsias ir parinkau juk  mirksiukas.gif
Google jų ir nebuvo.

Kaip fainai thumbup.gif O kaip jai su prancūzų einasi? Ir gal jau gali pasakyt kuri jai lengvesnė atrodo? smile.gif
---
Aha, fainos abi, tik tiek, kad toje su varlyte veidas geriau matosi smile.gif Kažkaip labai fotogeniškai mano skoniui išėjęs wub.gif
---
Ai žinok tiksliai ir nepasakysiu blush2.gif Nelabai sugebėjau išsiaiškint lotuliukas.gif Žinau tik tiek, kad jų šalie sapdovanojimai biggrin.gif
---
tongue.gif Nu bet tai kas man iš tų apdovanojimų, man reikia video ir intervų tongue.gif biggrin.gif
---
Aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 15:10)
biggrin.gif Nu jo, kad supuolė į vieną tai biškį be ryšio. Aš nesuprantu kodėl dažnai taip atsitinka doh.gif Geriau jau vienas po kito. Tada galėtum normaliai vieną albumą išanalizuot, paskui, po kurio laiko kitą. Man dabar toks biškį užimtas periodas, tai irgi negaliu prisėdus normaliai paklausyt dainų kaip kad nofrėčiau. Tai va BJ kiek įmeti paklausau, Robio porą dar vakar paklausiau(beje iš tų papildomų deluxe versijos), "Marry me" ir "Best Intentions". Tai patiko man jos visai bigsmile.gif Įtariu, kad šitas Robio albumas visai neprastas g.gif
Na, bet visumoj man džiugu, kai visiems mūsiškiams sekasi smile.gif Aišku, sakau, geriau, kai nesukrenta du geri dalykai taip į vieną krūvą, geriau truputį tarpuką padaryt smile.gif

Oi ne, tikrai ne dėl to smile.gif mirksiukas.gif

Taigi akivaizdu, kad vienas man yra žymiai svarbesnis už kitą mirksiukas.gif Visom prasmėm mirksiukas.gif Nuo 2012 metų turėjo jau būti akivaizdu, negi dar neįsikirtai biggrin.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 17:27)
Oi ne, tikrai ne dėl to  smile.gif  mirksiukas.gif

Taigi akivaizdu, kad vienas man yra žymiai svarbesnis už kitą  mirksiukas.gif  Visom prasmėm  mirksiukas.gif  Nuo 2012 metų turėjo jau būti akivaizdu, negi dar neįsikirtai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai šitą aš gi suprantu, nesu gi iki tiek kvaila biggrin.gif

Bet tai nelabai suprantu tada kodėl g.gif Ta prasme, tau nepatinka, kad Robiui irgi sėkmingas periodas ar kaip? unsure.gif Nu pvz, jei dabar Amiras išleistų sėkmingą albumą, tai aš tik džiaugčiausi. Tik man nelabai gerai būtų, jei taip į vieną viskas sukristų.
Bet šiaip tai, kaip sakiau, man visada smagu, kai visiems mūsiškiams sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 15:47
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 17:15)
biggrin.gif  tongue.gif

Here you go @realDonaldTrump Britain's congratulatory gift for your Presidential victory. And please, it's for life, not just for Christmas.

biggrin.gif O kaži kodėl čia būtent britų ta dovana amerikiečiams? Tipo kažkokios sąsajos su Brexit'u? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 15:44)

Bet tai nelabai suprantu tada kodėl g.gif Ta prasme, tau nepatinka, kad Robiui irgi sėkmingas periodas ar kaip? unsure.gif Nu pvz, jei dabar Amiras išleistų sėkmingą albumą, tai aš tik džiaugčiausi. Tik man nelabai gerai būtų, jei taip į vieną viskas sukristų.
Bet šiaip tai, kaip sakiau, man visada smagu, kai visiems mūsiškiams sekasi smile.gif

Ne, nu tuktuke, tu pavarai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai aš tikiu, kad jei Amiras išleistų sėkmingą albumą, tu džiaugtumeisi biggrin.gif

Amiras tavo einamasis diedas, tavo simpatijų, visų pirma. Tai jau būtų nenormalu , kad nesidžiaugtum biggrin.gif mirksiukas.gif

Beje, nesupratau, to irgi blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 16:32)
biggrin.gif O kaži kodėl čia būtent britų ta dovana amerikiečiams? Tipo kažkokios sąsajos su Brexit'u? biggrin.gif

būtent mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 15:16)
Kaip fainai thumbup.gif O kaip jai su prancūzų einasi? Ir gal jau gali pasakyt kuri jai lengvesnė atrodo?
---
Aha, fainos abi, tik tiek, kad toje su varlyte veidas geriau matosi  Kažkaip labai fotogeniškai mano skoniui išėjęs

---
Ai žinok tiksliai ir nepasakysiu blush2.gif Nelabai sugebėjau išsiaiškint lotuliukas.gif Žinau tik tiek, kad jų šalie sapdovanojimai
---
Nu  bet tai kas man iš tų apdovanojimų, man reikia video ir intervų

va kai pirmas trimestras pasibaigs, tada tiesą sužinosiu biggrin.gif Būna rezultatų aptarimas su mokytoja.
Nes balų nelabai rašo naujoji mokytoja, o aš ne iš tų mamų, kur kaip gestapas vaiką tikrina smile.gif
O prancūzų mokytojos jai labai keičiasi, jau ketvirta per 3 metus, tai reikia ir laiko įsikirst, kas ten ir kaip.
O pasakyt nemanau, kad gali. Dar per trumpai lanko ispanų k.
Beje, jau buvo pastebėjus panašumų, pačioje pradžioje. Nesigilinau į tai, bet, galvoju, mažu jos tai pačiai kalbinei grupei priklauso, gal todėl?

------
šitas tai taip, veidas geriau matosi ir labai gražiai išėjęs wub.gif

-----
nors dabar pagalvojau, gal ir girdėtas kažkada man tas apdovanojimų pavadinimas.
Nors jei tikrai jų šalies, tai tada neturėtų visgi būti gal girdėtas.

----
o man ne. Tiksliau, norisi, aišku, ir to, ir to.
Sakykim, savo atveju norėčiau palaikomam objektui labiau įvertinimų (kurie rodytų sėkmę). O tie visi video ir pan. ateitų juk kažkuriuo laiku eigoje paskui. Galėčiau be to pakentėt, vardan tikslo smile.gif Įpratus esu, galų gale. Juk jei nėra sėkmės, tai paskui ir video gali nebelikti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 18:47)
Ne, nu tuktuke, tu pavarai  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
----

Amiras tavo einamasis diedas, tavo simpatijų, visų pirma. Tai jau būtų nenormalu , kad nesidžiaugtum  biggrin.gif  mirksiukas.gif
----
Beje, nesupratau, to irgi  blush2.gif 

Nu matau, kad man pastarosiomis dienomis ne kažką su interpretacijomis doh.gif biggrin.gif blush2.gif
---
Gal ne taip išsireiškiau - ta prasme, jei išleistų jis sėkmingą albumą, ir tada iš karto Robis smile.gif Na, tiesiog bandžiau į tavo situaciją "įeit", nes nelabai suprantu kodėl tau, kaip sakei - "labai ne laiku" tas Robio albumas ir reklama iki rugpjūčio. Tai vieną priežastį jau atmečiau(dėl to supuolimo į vieną), o daugiau ir nesuprantu kokia kita gali būt. Nes man tai visiškai netrukdo ta reklama. Nu jei koks Baskovas ar Ruchi vverch ant kiekvieno kampo šmėžuotų, tada suprasčiau tongue.gif biggrin.gif
---
Jaučiu aš kažkaip neaiškiai dėlioju mintis šiandien doh.gif biggrin.gif Na, turėjau omeny, kad tiek Džoniui USA, tiek, Robiui UK šiuo metu sėkmingas periodas mirksiukas.gif Paklausius keleto dainų iš Robio naujo albumo, nuojauta sako, kad gali būt visai neblogas. Iš BJ jau daugiau girdėjau, tai jau įsitikinau, kad albumas tikrai geras. Tai va, dabar jau gal tiksliau(tikiuosi biggrin.gif ) išsireiškiau ką turėjau omeny smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 18:58)
Beje, jau buvo pastebėjus panašumų, pačioje pradžioje. Nesigilinau į tai, bet, galvoju, mažu jos tai pačiai kalbinei grupei priklauso, gal todėl?

------

o man ne. Tiksliau, norisi, aišku, ir to, ir to.
Sakykim, savo atveju norėčiau palaikomam objektui labiau įvertinimų (kurie rodytų  sėkmę). O tie visi video ir pan. ateitų juk kažkuriuo laiku eigoje  paskui. Galėčiau be to pakentėt, vardan tikslo smile.gif Įpratus esu, galų gale. Juk jei nėra sėkmės, tai paskui ir video gali nebelikti.

gali būt drinks_cheers.gif
---
Nu dabar vėl jau nebesuprantu doh.gif biggrin.gif Tai nori pasakyt, kad BJ albumas nesėkmingas? unsure.gif Nu, kad UK nelabai perka, tai jau supratau. Bet gi Amerikoj sakei labai sėkmingas mirksiukas.gif O toks pasiekimas toli gražu ne kiekvienam. Nu įsivaizduoju, kad Robio turbūt Amerikoj visiškai neperka (ten jo iš vis nieks nepažįsta biggrin.gif ), bet kažkaip net nepagalvojau, kad tai labai didelis minusas. Turi jis savo rinką ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 16:59