Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:22)

ne, tai nebūtinai turėjo būt romantiška. Nu bet kažkaip..nežinau unsure.gif
--
Rimtai? Geras tongue.gif Aš gal kažko neįsikertu (paskaičiau komentarus, tai kažkas rašė tipo šiandien Robis forume su fanais chat'ino ir aiškino prasmę to klipo(gal buvo nemažai tokių kaip aš neįsikirtusių kame esmė, jei jau aišknt teko biggrin.gif ), tai tipo, kai jis paaiškino, tai viskas ir fanams kitaip pasirodė. Bet ką jis ten jiems pasakojo, tai dar neparašė tas fanas. Gal parašys, net įdomu)

Norėjai kažko rimtesnio (ir galimai, kad atskleistų labiau patį teksto grožį)? mirksiukas.gif

----

na vat dabar jau įdomu pasirodė ir man, ką būtent jis aiškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:22)
O be to, kai žiūriu tą video, stebiu patį Robį, jo veidą, kažkaip tie žodžiai, dainos tekstas nepasiklysta. Gali įsiklausyti į kiekvieną žodį nesiblaškydamas vaizduose. Tos mergos, mano nuomone, tai ta ironiška jo pusė, kurią jis visur ir visada įdeda. Taip sakant, truputį pipiriuko. O dėmesio centre juk jis. Jo gyvenimas, jo vaikams perduodama  patirtis, išmintis, žinutė. Ir muzikaliai - pati daina.

Ai, šit kaip g.gif Gal tu ir teisi tada g.gif Gal jis kažką tokio ir pats aiškino g.gif Aš biškį negražiau supratau doh.gif blush2.gif biggrin.gif Neįsigilindama žiūrėjau. Gėda man blush2.gif Nu žodžiu, privertei mane susimąstyt, Ingėnai smile.gif Reiks eit dar kart atidžiau pažiūrėt.
Atsakyti
Man kažkokios mintys sukasi galvoj, ką su tomis mergomis konkrečiai norėjo pasakyt. Bet dabar įdomiau sužinoti jo aiškinimus.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:26)
Norėjai kažko rimtesnio (ir galimai, kad atskleistų labiau patį teksto grožį)?  mirksiukas.gif

Dabar esu apmąstyme biggrin.gif Kai tu paaiškinai, tai tas klipas kažkaip kitaip dabar man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:30)
Ai, šit kaip g.gif Gal tu ir teisi tada g.gif Gal jis kažką tokio ir pats aiškino g.gif Aš biškį negražiau supratau doh.gif blush2.gif biggrin.gif Neįsigilindama žiūrėjau. Gėda man blush2.gif Nu žodžiu, privertei mane susimąstyt, Ingėnai smile.gif Reiks eit dar kart atidžiau pažiūrėt.

bet tai randa prie ko kabinėtis, dievaži biggrin.gif doh.gif
Daina puiki, su video ji dar geriau skamba. Vaizdai/aplinka puikūs. Labai kokybiškai nufilmuota. Jis juk nesivaipo, rimtai tą dainą perteikia, veido išraiškos dainos prasmę atitinka. Ir, svarbiausia, PATS yra video smile.gif Netgi yra jo ašis (būtent per jį patį daina ir trasformuojasi).
Galėjo būti pvz. kaip Go gentle. Bet tai gal, kaip tu sakei man (mano atveju) , nenorėjo panašaus analogiško video. Norėjo kažko kitokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 00:36
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:31)
Man kažkokios mintys sukasi galvoj, ką su tomis mergomis konkrečiai norėjo pasakyt. Bet dabar įdomiau sužinoti jo aiškinimus.

Man irgi labai įdomu, gal kur nors pavyks pamatyt paaiškinimą smile.gif

__

Biškį ne į temą, bet vakar užmačiau juokingą labai video Robio instagrame, kol nepamiršau, įmesiu ir jums biggrin.gif (Robis su uošviene, kuri atseit jo didelė fanė laugh.gif )
https://www.instagra...=robbiewilliams

Kažkaip prajuokino tie jos bandymai ir Robio reakcija doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:32)
Dabar esu apmąstyme biggrin.gif Kai tu paaiškinai, tai tas klipas kažkaip kitaip dabar man atrodo smile.gif

reiškia, gerai mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:37)

Biškį ne į temą, bet vakar užmačiau juokingą labai video Robio instagrame, kol nepamiršau, įmesiu ir jums biggrin.gif (Robis su uošviene, kuri atseit jo didelė fanė laugh.gif )

Kažkaip prajuokino tie jos bandymai ir Robio reakcija doh.gif  biggrin.gif

Jis čia, beje, laabai gerai atrodo wub.gif

O ta uošvienė tai biggrin.gif nu blyn gerbėja, o toks įspūdis, kad nei vienos frazės nemoka visiškai smile.gif Net ne mokėjime dainuot esmė smile.gif Tai kokia jau čia fanė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:35)
bet tai randa prie ko kabinėtis, dievaži  biggrin.gif  doh.gif
Daina puiki, su video ji dar geriau skamba. Vaizdai/aplinka puikūs. Labai kokybiškai nufilmuota. Jis juk nesivaipo, rimtai tą dainą perteikia, veido išraiškos dainos prasmę atitinka. Ir, svarbiausia, PATS  yra video smile.gif Netgi  yra jo ašis (būtent per jį patį  daina ir trasformuojasi).
---
Galėjo būti pvz. kaip Go gentle. Bet tai gal, kaip tu sakei man (mano atveju) , nenorėjo panašaus analogiško video. Norėjo kažko kitokio.

šiaip tai tu teisi drinks_cheers.gif blush2.gif Kažkaip net gėda, kad negražiai iš karto supratau doh.gif blush2.gif Dar kartą pažiūrėjau ir po tavo paaiškinimų jau kitą emociją pagavau smile.gif
---
visko gali būt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:42)
Jis čia, beje, laabai gerai atrodo  wub.gif
--
O ta uošvienė tai  biggrin.gif  nu blyn gerbėja, o toks įspūdis, kad nei vienos frazės nemoka visiškai smile.gif Net ne mokėjime dainuot esmė smile.gif Tai kokia jau čia fanė smile.gif

Aha, tikrai labai gerai thumbup.gif
--
nuu doh.gif laugh.gif Tai žmona už kadro ironizuoja, kad tipo laabai didelė fanė, tikrai doh.gif biggrin.gif

Čia matyt tuo pačiu prisėdimu nufilmavo kitą rubriką - "įvardink TT narius" biggrin.gif Nelabai suprantu, ar čia Robis tyčia sako, ar iš tikrųjų ji buvo gal 40 TT koncertų biggrin.gif O pačioj pabaigoj, tai uošvienė kažkokią nesąmoningą pavardę pasako, kad Robiui tiek juoko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 00:48)

nuu doh.gif laugh.gif Tai žmona už kadro ironizuoja, kad tipo laabai didelė fanė, tikrai doh.gif  biggrin.gif

Čia matyt tuo pačiu prisėdimu nufilmavo kitą rubriką - "įvardink TT narius" biggrin.gif Nelabai suprantu, ar čia Robis tyčia sako, ar iš tikrųjų ji buvo gal 40 TT koncertų biggrin.gif O pačioj pabaigoj, tai uošvienė kažkokią nesąmoningą pavardę pasako, kad Robiui tiek juoko biggrin.gif

Moterie biggrin.gif , tu, žiūriu, nuo Amiro visai nusimušai smile.gif doh.gif

Reiks eiti man turbūt pas Amirą aiškintis , kad tvarką darytų smile.gif mirksiukas.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:54)
Moterie  biggrin.gif , tu, žiūriu, nuo Amiro visai nusimušai  smile.gif  doh.gif

Reiks eiti man turbūt pas Amirą aiškintis , kad tvarką  darytų  smile.gif  mirksiukas.gif

Labanakt  4u.gif

biggrin.gif Nu kad nieko įdomaus jis nerodo(o jei įmeta kokį intervą, tai tik prOncūziškai) doh.gif Vis tą pačią dainą dainuoja ir reklamas deda tongue.gif Tegul susimąsto biggrin.gif Man reikia veeeiksmo ir įvairovės blush2.gif laugh.gif Ir iš viso, tau gera kalbėt, kai tiek klipų naujų turi tongue.gif biggrin.gif

Labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 lapkričio 2016 - 01:03
Laba

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 13, 01:00)
biggrin.gif Nu kad nieko įdomaus jis nerodo(o jei įmeta kokį intervą, tai tik prOncūziškai) doh.gif Vis tą pačią dainą dainuoja ir reklamas deda tongue.gif Tegul susimąsto biggrin.gif Man reikia veeeiksmo ir įvairovės blush2.gif laugh.gif Ir iš viso, tau gera kalbėt, kai tiek klipų naujų turi tongue.gif  biggrin.gif

ale ot kokia nekantri biggrin.gif mirksiukas.gif
Man trejus metus buvo visiška tuštuma tame fronte, bet va visgi likau ištikima mirksiukas.gif Na, tiesa, tą nesusipratimą pavasarį išbraukus blush2.gif, bet tai... čia klaida blush2.gif , kurios nebeketinu kartot smile.gif
Tai, kad tie video, manau, man kaip kompensacija mirksiukas.gif

Aišku, galėtų Amiras kažką sumąstyt. Bet tai... matant kokio dabar Robis aktyvumo, tai nepanašu, kad kuris nors jį galėtų permušt smile.gif
P.S. Robio reklamas jau ir mieste mačiau.
Papildyta:

Blackkiss, kaip tavo nugara?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 12:09
Taigi rytoj blackkiss turės koncertą thumbup.gif
Prašom pasipasakot paskui 4u.gif
Atsakyti