Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 22:31)

O tai čia tokia statistika gal kur nors vedama ar tu čia spėlioji? g.gif Kažkaip man būtų laaabai sunku tuo patikėt. Iš viso, aš jokiu būtdu nebūčiau tikra, kad Robis populiaresnis Pabaltijy nei BJ. Na sakau, nebent yra kažkokios statistikos vedamos. Jei tik paskelbtų, kad atvažiuoja BJ, tai galėčiau lažintis, kad bilietų staigiai neliktų smile.gif (na, čia bent jau apie Žalgirio areną kalbu).

------
O Vingio parke, tai neįsivaizduoju kaip būtų. Kažkaip ir dėl Robio abejoju, kad užpildys pilnai tą vietą unsure.gif

aš absoliučiai tikra. Ir bijau, kad tai net nelyginama. Bendras vaizdas kaip mozaika susidėlioja iš daug dalelių. Iš įvairių šaltinių ir tendencijų. Kai pasidomi tuo, bendrai muzikiniu pasauliu (ne tik vien pačia muzika), laaaabai daug dalykų krenta į akis. Ir skaičiai, ir faktai ir visa kita.
Konkrečių faktų nesinori vardinti blush2.gif (nes perdaug jau jie man skausmingi ).

--------
užpildys Robis Vingio parką, būk rami mirksiukas.gif Juolab, vienintelis Pabaltijoje šalyse koncertas. O jau patikrino (ir ne kartą), kad Pabaltijyje jis fanų turi laaabai daug.
Ypač kai tiek reklamos duoda. FB tai praeit pro Robį liečiančius visokius postus, straipsnius neįmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 01:12)
aš absoliučiai tikra. Ir bijau, kad tai net nelyginama. Bendras vaizdas kaip mozaika susidėlioja iš daug dalelių. Iš įvairių šaltinių ir tendencijų.  Kai pasidomi tuo, bendrai muzikiniu pasauliu (ne tik vien pačia muzika), laaaabai daug dalykų krenta į akis. Ir skaičiai, ir faktai ir visa kita.
Konkrečių faktų  nesinori vardinti  blush2.gif (nes perdaug jau jie man skausmingi ).

--------
užpildys Robis Vingio parką, būk rami  mirksiukas.gif  Juolab, vienintelis Pabaltijoje šalyse koncertas. O jau patikrino (ir ne kartą), kad Pabaltijyje jis fanų turi laaabai daug.
---
Ypač kai tiek reklamos duoda. FB tai praeit pro Robį liečiančius visokius postus, straipsnius  neįmanoma smile.gif

Na, jei jau tu faktus ir skaičius žinai, tai nedrįstu ginčytis. Aš tik iš nuojautos viską prognozuoju unsure.gif Keista, kad sakai "net nelyginama". O galvočiau, kad bent jau apylygiai, jei ir kažkiek mažiau.
---
Tai tik vieną kartą Pabaltijy stadione patikrino smile.gif Tada manrods ir Suomijoj nekoncertavo kaip šį kartą. O suomiams Estija tai visai šalia smile.gif Aišku, linkiu jam užpildyt Vingio parką, kad dar ne vieną kartą sugrįžtų.
---
Vakar mačiau reklamą per teliką, bet kai fb nenaudoju, tai tas didelis srautas nepasiekia. Ai, tiesa, pastebėjau, kad būtent lryte labai padažnėjo straipsnių(delfy kažkaip nemačiau, arba neatkreipiau dėmesio).
Papildyta:
Beje, Ingėnai, pamiršau pasakyt, Akropoly, maždaug savaitės bėgyje, porą kartų girdėjau BJ smile.gif Vieną kartą - "I'll be there for you", kitą -"Livin' on a prayer". Tai jei visai nebūtų populiarūs BJ, tai kaži ar juos apskritai grotų (O Akropoly tikrai nesilankau labai dažnai, o va kaip išpuolė tos dainos ) Ar čia tik Kaune jas karts nuo karto pagroja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 lapkričio 2016 - 23:20
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 22:50)
unsure.gif Nesuprantu aš kažkaip tokių dalykų. Nu, aišku, svarbus tas Ričis buvo, nenuneigsi, bet kad iki tokio lygio, jog nusisukt nuo savo mylimos grupės, tai..kažkaip nesuprantama. Visgi dainos tai tos pačios likę.. Tai gal nerimti tie fanai buvo g.gif
------
Bet tai čia yra labai super. Palyginus Europos dydį su Amerika  Aišku, tai neguodžia, kai norisi pamatyt jį būtent Europoj, o ne Amerikoj ir jei jie atsižvelgia į tas statistikas.
--
O kaip anksčiau UK pirkdavo? Ar čia tik pastaruoju metu neperka, ar apskritai UK nebuvo ta šalis, kur būtų labai pirkę?

Šiaip jų muzika per tiek metų transformavosi, pasikeitė gerokai. Yra nemažai tokių, kurie mėgsta tik kažkurio laikotarpio muziką. Pvz. 80-tųjų. Ar iki 2000-tųjų. Yra kam jie dabar nepakankamai rokavi. Nemažai rėkiančių "no Richie, no BJ" ir nesvarbu, kad Ričis pats kaltas, bet pagal juos grupė turėjo nutraukti veiklą, jei jau tas išėjo. Kažkam gal tiesiog pabodo. Kiekvienas juk turi savų priežasčių.
Ai, tiesa, net dėl Džonio kišimosi į politiką yra nusisukusių smile.gif Tokie paprastai labai aršūs smile.gif

-----

na manęs (ir tų likusių Europos fanų) tai visai neguodžia smile.gif
-----

Tai vat, kad anksčiau geriau pirko. O albumas geras, geresnis nei paskutiniai, pagal lyricsus gal jų geriausias nuo 95-97 metų (daugelio die hard'ų nuomone). Tai nusipelno ne tokių pardavimų. Dėl to labai apmaudu.
Vat jei amerikiečiai nebūtų pirkę, būčiau labiau supratusi, pačių kūrybiškai brandžiausių BJ albumų būtent vienintelė Amerika ir nepriėmė (dėl ko iš esmės ir reikėjo BJ garsą vėl keisti, kad išlikti ). O dabar išeina, kad Europa pasišiukšlino . Bent jau UK. Pvz. Vokietijoje žinau, kuri vieta čartų lentelėje, bet dar nemačiau pačio pardavimų skaičiaus.

esmė ta, kad menininkui albumų pardavimai yra tarsi rodiklis, signalas, kaip jų kūrybą gerbėjai priima. Ne dėl kritikų juk muziką kuria. Tai saviraiškos forma, bet jei jau ta kūryba daliniesi, tai, savaime suprantama, norisi, kad ji būtų priimta žmonių.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 23:28)

Vakar mačiau reklamą per teliką, bet kai fb nenaudoju, tai tas didelis srautas nepasiekia. Ai, tiesa, pastebėjau, kad būtent lryte labai padažnėjo straipsnių(delfy kažkaip nemačiau, arba neatkreipiau dėmesio).

------
Beje, Ingėnai, pamiršau pasakyt, Akropoly, maždaug savaitės bėgyje, porą kartų girdėjau BJ smile.gif Vieną kartą - "I'll be there for you", kitą -"Livin' on a prayer". Tai jei visai nebūtų populiarūs BJ, tai kaži ar juos apskritai grotų (O Akropoly tikrai nesilankau labai dažnai, o va kaip išpuolė tos dainos ) Ar čia tik Kaune jas karts nuo karto pagroja? smile.gif

tai FB didieji strautai, matyt, ir būna smile.gif Juk viskas pas mus susiveda dabar į FB smile.gif

-----

Gal Kaune smile.gif Taigi sakau, vasarą kai į kašį Kaune važiavau, kaip tik jūsų vietinė radijo stotis su Džoniu ir sutiko smile.gif
Vilniuje Akropolyje per tiek metų nė karto nesu tų dainų girdėjusi. Tik tą Kalėdinę Džonio prieš Kalėdas retkarčiais, nors čia ir solinė, beje. Ir dar kartą mano didelei nuostabai vienoje kažkokioje Akropolio parduotuvėlėje jo kitą solinę girdėjau (bet ten mažai populiari daina, tai gal toje pardėje gerbėja kokia darbavosi smile.gif ).
Robį Vilniuje Akropolyje ir ypač IKI leidžia laaaaaabai dažnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 lapkričio 2016 - 23:55
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 02:03)
ir nesvarbu, kad Ričis pats kaltas, bet pagal juos grupė turėjo nutraukti veiklą, jei jau tas išėjo.
--
Ai, tiesa, net dėl Džonio kišimosi į politiką yra nusisukusių  Tokie paprastai labai aršūs

-----

Tai vat, kad anksčiau geriau pirko. O albumas geras, geresnis nei paskutiniai, pagal lyricsus gal jų geriausias nuo 95-97 metų (daugelio die hard'ų nuomone). Tai  nusipelno ne tokių pardavimų. Dėl to labai apmaudu.
------
esmė ta, kad menininkui albumų pardavimai yra tarsi rodiklis, signalas,  kaip jų kūrybą gerbėjai priima. Ne dėl kritikų juk muziką kuria. Tai  saviraiškos forma, bet jei jau ta kūryba daliniesi, tai, savaime suprantama, norisi, kad ji būtų priimta žmonių.
-----

Gal Kaune Taigi sakau, vasarą kai į kašį Kaune važiavau, kaip tik jūsų vietinė radijo stotis su Džoniu ir sutiko
Vilniuje Akropolyje per tiek metų nė karto nesu tų dainų girdėjusi. Tik tą Kalėdinę Džonio prieš Kalėdas retkarčiais, nors čia ir solinė, beje. Ir dar kartą mano didelei nuostabai vienoje kažkokioje Akropolio parduotuvėlėje jo kitą solinę girdėjau (bet ten mažai populiari daina, tai gal toje pardėje gerbėja kokia darbavosi smile.gif ). 
Robį Vilniuje Akropolyje ir ypač IKI leidžia laaaaaabai dažnai.

ne, nu čia tai geriausia doh.gif biggrin.gif
--
oi, žinant Trumpo fanus, tai nestebina doh.gif Bet tai irgi priežastis tokia..ką žinau unsure.gif
---
Bet tikrai, albumas superinis. Žiauriai geras(juk visos tos dainos, kurias dėjai, tikrai laabai kokybiškos ) Jei anksčiau UK pirko, o dabar ne, tai išties apmaudu. Geriau tada, kad visai nepirktų, tai nebūtų ir nusivylimo ar lūkesčių kažkokių.
Bet tai negali būt, kad tik UK neperka? Gal sakau, jie per daug išlepę muzikine prasme? g.gif Pas juos gi tiek tos įvairovės...
---
be abejo drinks_cheers.gif
-----
Nu toks vaizdas, kad rimtai kiekvienas miestas turi savo repertuarus biggrin.gif Va Robio aš Akropoly gal nei karto nesu girdėjus g.gif Arba gal kokį kartą, kai Candy ant bangos buvo. Vieną kartą berods TT esu girdėjus. Nu vat o Džonį tai vis išgirstu (ne tik Akropoly, bet ir Megoj esu girdėjus. Ten girdėjau "Thank you for loving me". Nu ir per radiją kartais išpuola). Tai gal dėl to ir susidaro man tas priešingas įspūdis..
Papildyta:
Ai, va dar prisiminiau - neseniai kašę kai žiūrėjau, "It's my life" girdėjau(per pertrauką, kai Žalgirio šokėjos šoko) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 lapkričio 2016 - 00:25
Sveikos 4u.gif

Atėjau pasakyt, kad Seriožka šiandien mane aplankė su šita daina smile.gif
https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E

(ieškojau vieno serialo ir išmetė šitą dainą smile.gif ) Nu koookia ji man graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 lapkričio 2016 - 18:18
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 12, 18:17)
Sveikos 4u.gif

Atėjau pasakyt, kad Seriožka šiandien mane aplankė su šita daina smile.gif
https://www.youtube....h?v=mdliCLPsP-E

(ieškojau vieno serialo ir išmetė šitą dainą smile.gif ) Nu koookia ji man graži wub.gif  wub.gif  wub.gif

vaaau, kaip gražu wub.gif wub.gif

Ir pati daina, ir pasirodymas superiniai, labai jausminga wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 12, 00:21)

Geriau tada, kad visai nepirktų, tai nebūtų ir nusivylimo ar lūkesčių kažkokių.

------
Bet tai negali būt, kad tik UK neperka?
-----
Nu toks vaizdas, kad rimtai kiekvienas miestas turi savo repertuarus biggrin.gif

ne, tas negeriau biggrin.gif Kažkaip juk be ryšio, jei kažkas pasaulyje tavo muziką ignoruoja. O ypač jei tai Europa mirksiukas.gif

-----

UK diagrama kažkodėl yra labai svarbi. UK ir USA. Visos kitos ne tokios. Spauda į šitas labiausiai koncentruojasi.
Kodėl taip yra, neklausk, nežinau smile.gif
Gal didžiausios muzikos rinkos ir svarbiausios muzikinės tendencijos/ tradicijos ?

----

šiaip tai visai tikėtina
Atsakyti
Yra jau Robio Love My Life video FB
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 21:06)
vaaau, kaip gražu  wub.gif  wub.gif
Ir pati daina, ir pasirodymas superiniai, labai jausminga 
------
ne, tas negeriau  Kažkaip juk be ryšio, jei kažkas pasaulyje tavo muziką ignoruoja. O ypač  jei tai Europa

-----

UK diagrama kažkodėl yra labai svarbi. UK ir USA. Visos kitos ne tokios. Spauda į šitas labiausiai koncentruojasi.
Kodėl taip yra, neklausk, nežinau  smile.gif
Gal didžiausios muzikos rinkos ir svarbiausios muzikinės tendencijos/ tradicijos ?

aha, ir pasirodymas labai jausmingas wub.gif
---
Man tai turbūt būtų liūdniau, jei pirktų, pirktų ir vienu kart - nebe. O jei niekad nebūtų pirkę toje rinkoje, tai ir širdies neskaudėtų. Na bet kiekvienam skirtingai smile.gif Ir jei muzikantai išskirtinai vertina būtent UK rinką, tai gal vėl kitaip. Man tai atrodytų kas ta viena UK, jei kitos Europos šalys perka blush2.gif
---
Gal ir dėl to, nes nelabai įsivaizduoju kitos priežasties.

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 01:13)
Yra jau Robio Love My Life video FB

Taip be emocijų parašei, reik ir man eit ieškot, nes taip ir nesupratau ar geras, ar blogas smile.gif
Papildyta:
Nu žiauriai pikta aš ant Robio doh.gif Šitaip sugadint dainą ir klipą reik sugebėjimo unsure.gif Dar kalbėjom, kad jo klipus įdomu žiūrėt, tai dabar "pasistengė" doh.gif Ir pasistengė taip, kad absoliučiai iškreipė dainos prasmę doh.gif Nu visišką nesąmonę padarė. Dabar tau neatrodo tas tavo nemėgstamas BJ klipas tikras šedevras pagal tą Robio? doh.gif biggrin.gif

Plem, bet tai aš tą klipą tikrai kitokį įsivaizdavau.. Visiškai dainos neatskleidė. Kažkaip galvojau, kad padirbės stipriai ties šia daina. Vien jau ta dainos vieta - "find the others with hearts like yours" juk tokia graži. O dabar - pavaikščiojo, mergos pafilmavo ir viskas unsure.gif Nu labai ne kažką...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 12, 23:36)
aha, ir pasirodymas labai jausmingas wub.gif
---
Man tai turbūt būtų liūdniau, jei pirktų, pirktų ir vienu kart - nebe. O jei niekad nebūtų pirkę toje rinkoje, tai ir širdies neskaudėtų.
-----
Ir jei muzikantai išskirtinai vertina būtent UK rinką, tai gal vėl kitaip. Man tai atrodytų kas ta viena UK, jei kitos Europos šalys perka
---

Taip be emocijų parašei, reik ir man eit ieškot, nes taip ir nesupratau ar geras, ar blogas

tai pasirodymą ir turėjau omeny, kad labai jausmingas mirksiukas.gif 4u.gif

------
na šitas tiesa. Iš tos perspektyvos fanai ir analizuoja (kad sumažėjo keistai pirkimas, kažkodėl). Vienas fanas anglas iš tos nuoskaudos net nusigėrė biggrin.gif

-----
na šiaip reikia visus skaičius žinot, ne tik vietas diagramose, bet ir pačius pardavimų skaičius, kad tiksliai pasakyti, tiesą sakant. Dar tik pliki duomenys eina kol kas. Nors UK skaičius žinomas, ir jis nekažką... Gėda kaip tokiai grupei ir tokiam albumui (iš visų perspektyvų žiūrint).
Spėju, kad būtent UK Europoje didžiausia muzikos rinka. Ir Vokietijoje dar.

-----

tongue.gif blush2.gif
Na aš ir parašiau, kad pati pasižiūrėtum mirksiukas.gif
Man video patiko. Labai patiko pati vieta. Graži, vaizdinga pakrantė wub.gif Malonu akiai. Idėja paprasta, bet įdomi (manau, pagavau tą jo žinutę smile.gif. Tik dinamiškumo gal kiek pritrūko , galėjo nors kažką sugalvot gale, kad nebūtų visas veiksmas viena linija.
Bet šiaip daina su video dar maloniau klausosi, o tai gerai.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 12, 23:45)

Nu žiauriai pikta aš ant Robio doh.gif Šitaip sugadint dainą ir klipą reik sugebėjimo unsure.gif Dar kalbėjom, kad jo klipus įdomu žiūrėt, tai dabar "pasistengė" doh.gif Ir pasistengė taip, kad absoliučiai iškreipė dainos prasmę doh.gif Nu visišką nesąmonę padarė. Dabar tau neatrodo tas tavo nemėgstamas BJ klipas tikras šedevras pagal tą Robio? doh.gif biggrin.gif

Plem, bet tai aš tą klipą tikrai kitokį įsivaizdavau.. Visiškai dainos neatskleidė. Kažkaip galvojau, kad padirbės stipriai ties šia daina. Vien jau ta dainos vieta - "find the others with hearts like yours" juk tokia graži. O dabar - pavaikščiojo, mergos pafilmavo ir viskas unsure.gif Nu labai ne kažką...

oi, tu nejuokauk šitaip unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Istorijos neišvystė, bet šiaip tai viskas ten gražu. Man. Na jis gal nenorėjo kažko romantiško.
Aš nenoriu šiaip pasakot, kaip aš supratau. Nes vat kai pirmą kartą klausiau dainą (na tada į tekstą, tiesa, neįsigilinau), žinok, arti šito video būčiau pritempus. Žinodama Robį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 00:00
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 01:57)
na šitas tiesa. Iš tos perspektyvos fanai ir analizuoja (kad sumažėjo keistai pirkimas, kažkodėl). Vienas fanas anglas iš tos nuoskaudos net nusigėrė biggrin.gif

-----

Na aš ir parašiau, kad pati pasižiūrėtum  mirksiukas.gif
Man video patiko. Labai patiko pati vieta. Graži, vaizdinga pakrantė :wub: Malonu akiai.  Idėja paprasta, bet įdomi (manau, pagavau tą jo žinutę smile.gif.  Tik dinamiškumo gal kiek pritrūko , galėjo nors kažką sugalvot gale, kad nebūtų visas veiksmas viena linija.
Bet šiaip daina su video dar maloniau klausosi, o tai gerai.

doh.gif biggrin.gif
Na, konkurencija pas juos, tai be abejonės, žiauriai didelė. Ir tų naujų grupių ir atlikėjų pilna. Sakoma, kad UK ant kiekvieno kampo metro po talentą galima sutikt.
----
Man turbūt tik vieta ir patiko blush2.gif unsure.gif Labiausiai sugadino reikalą tos befilmuojančios panos doh.gif Kažkaip visai ne į temą jos man pasirodė unsure.gif Vienas eitų ir nebūtų blogiau nei su tom panom unsure.gif Nes visumoj pati aplinka, tai labai graži.
Atsakyti
O be to, kai žiūriu tą video, stebiu patį Robį, jo veidą, kažkaip tie žodžiai, dainos tekstas nepasiklysta. Gali įsiklausyti į kiekvieną žodį nesiblaškydamas vaizduose. Tos mergos, mano nuomone, tai ta ironiška jo pusė, kurią jis visur ir visada įdeda. Taip sakant, truputį pipiriuko. O dėmesio centre juk jis. Jo gyvenimas, jo vaikams perduodama patirtis, išmintis, žinutė. Ir muzikaliai - pati daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 lapkričio 2016 - 00:22
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 13, 02:08)
oi, tu nejuokauk šitaip  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
---
Istorijos neišvystė, bet šiaip tai viskas ten gražu. Man. Na jis gal nenorėjo kažko romantiško.
----
Aš nenoriu šiaip pasakot, kaip aš supratau. Nes vat kai pirmą kartą klausiau dainą (na tada į tekstą, tiesa, neįsigilinau), žinok, arti šito video būčiau pritempus. Žinodama Robį.

nejuokauju tongue.gif biggrin.gif
---
ne, tai nebūtinai turėjo būt romantiška. Nu bet kažkaip..nežinau unsure.gif
--
Rimtai? Geras tongue.gif Aš gal kažko neįsikertu (paskaičiau komentarus, tai kažkas rašė tipo šiandien Robis forume su fanais chat'ino ir aiškino prasmę to klipo(gal buvo nemažai tokių kaip aš neįsikirtusių kame esmė, jei jau aišknt teko biggrin.gif ), tai tipo, kai jis paaiškino, tai viskas ir fanams kitaip pasirodė. Bet ką jis ten jiems pasakojo, tai dar neparašė tas fanas. Gal parašys, net įdomu)
Atsakyti