Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 11, 17:52)

Grįžus paklausysiu, dabar ne prie kompo smile.gif nenustoja lepint tavęs biggrin.gif
-----

Bet pažiūrėjau, tie vip bilietai i Robbie, sėdimos vietos prieš sceną... keistai tos sėdimos vietos Robbio konce  biggrin.gif  bet čia reiškia prieš fanų zoną?? Dar keisčiau...

Na Lietuvoje jo sulaukt jau absoliučiai jokios tikimybės, galėčiau lažintis iš bet ko... unsure.gif
Taip, kad lepina nors tokiais būdais, per atstumą taip sakant smile.gif

-----

na tikrai keistai skamba hmm.gif
Kita vertus, o kas ten žino, kaip pati scena bus suprojektuota . Gal kaip nors labai chitrai, kad ir tiems, ir tiems būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 lapkričio 2016 - 18:18
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 17:38)
Beje, tai dar vienas smūgis per veidą Džoniui  unsure.gif (kai jau "sekasi" , tai "sekasi" ).  Taigi Cohenas vienas iš pačių mėgstamiausių jo atlikėjų.
Dar kaip tik kalbėjo prieš kelias savaites, kad mielai dainą su juo įrašytų (nemaniau, kad tai įmanoma, bet vistiek; kiekvienas turi savo didvyrius ir savo svajones...).
-----
Zilnys rašė, kad buvo rimtų ketinimų jį į Lietuvą atvežti, prieš kelius metus. Tik visgi pasirodė per brangu.

verysad.gif
---
Įsivaizduoju, kad daug gerų atlikėjų/grupių taip ir "prametamos"..

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 18:15)
Na ir va tokią naują dainelę Džoniuks pasiuntė smile.gif 

Nuotaikai pagerinti :
https://www.youtube....h?v=j3L2rPYrFIw

Tikrai kokia jauki ir nuotaikinga dainelė wub.gif Ir kaaaip jam tinka tie džinsiniai marškinukai bigsmile.gif Tiesiog tobulai. Nesislėpė jau per šį klipą tongue.gif Jau kai gavo velnių, tai susiprato, kad nėr čia ko juokaut su Ingėnu laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 11, 19:52)
Bet pažiūrėjau, tie vip bilietai i Robbie, sėdimos vietos prieš sceną... keistai tos sėdimos vietos Robbio konce  bet čia reiškia prieš fanų zoną?? Dar keisčiau...

lotuliukas.gif Aš irgi nepagavau kampo, kai tyrinėjau tuos bilietus biggrin.gif Nu jo, taip ir įsivaizduoju Robio konce sėdimos vietos prieš fanų zoną doh.gif lotuliukas.gif Nepavydžiu tiems žiūrovams, nes jau nuo Robio, įtariu, klius patiems pirmiems ko jie sėdi, kai už jų žmonės šokinėja laugh.gif Bet tai negi taip gali būt, gal ten kažokią nesąmonę parašė g.gif Arba perkels tuos vip'inius kur į atskirą pastatomą tribūną laugh.gif Tiesą sakant, net neįsivaizduoju biggrin.gif Viename interviu Robis pasakojo, kaip per kažkurią dainą pakvietė visus atsistot ir pasiaust, bet viena tribūna niekaip nesistojo, tai tada jis sako: rėkiam dabar jiems visi "booooo" doh.gif laugh.gif

Šiandien važiuojant per radiją girdėjau kaip viena moteris paskambino ir pasakojo, kad gavo dovanų bilietą į Robio koncą. Bet, matosi(tiksliau girdėjosi), žmogus tiesiog euforijoj - tiek ji ten visa laiminga džiaugėsi (vos ne spygavo) thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 20:17)
Na Lietuvoje jo sulaukt jau absoliučiai jokios tikimybės, galėčiau lažintis iš bet ko...  unsure.gif 

-----
Kita vertus, o kas ten žino, kaip pati scena bus suprojektuota . Gal kaip nors labai chitrai, kad ir tiems, ir tiems būtų gerai.

Aš tai nesilažinčiau tongue.gif Nebent organizatoriai gali nuspręst, kad per brangu..
--
nu gal g.gif
Atsakyti
Neabejojo(m), kad kažką Džonis dėl Coheno parašys.

Leonard Cohen's gone home.
but he will live forever through his songs.
thank you Leonard
-JBJ

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 20:35)

Įsivaizduoju, kad daug gerų atlikėjų/grupių taip ir "prametamos"..

------
Tikrai kokia jauki ir nuotaikinga dainelė 
------
Nesislėpė jau per šį klipą  Jau kai gavo velnių, tai susiprato, kad nėr čia ko juokaut su Ingėnu

tai turbūt...

----
turi ji kažkoką kalėdinę nuotaiką smile.gif

-----

tai jau jo biggrin.gif Tikiuosi, tokių klaidų nebekartos biggrin.gif

Papildyta:

lotuliukas.gif Aš irgi nepagavau kampo, kai tyrinėjau tuos bilietus biggrin.gif Nu jo, taip ir įsivaizduoju Robio konce sėdimos vietos prieš fanų zoną doh.gif lotuliukas.gif Nepavydžiu tiems žiūrovams, nes jau nuo Robio, įtariu, klius patiems pirmiems ko jie sėdi, kai už jų žmonės šokinėja laugh.gif Bet tai negi taip gali būt, gal ten kažokią nesąmonę parašė g.gif Arba perkels tuos vip'inius kur į atskirą pastatomą tribūną laugh.gif Tiesą sakant, net neįsivaizduoju biggrin.gif Viename interviu Robis pasakojo, kaip per kažkurią dainą pakvietė visus atsistot ir pasiaust, bet viena tribūna niekaip nesistojo, tai tada jis sako: rėkiam dabar jiems visi "booooo" doh.gif laugh.gif

------

Šiandien važiuojant per radiją girdėjau kaip viena moteris paskambino ir pasakojo, kad gavo dovanų bilietą į Robio koncą. Bet, matosi(tiksliau girdėjosi), žmogus tiesiog euforijoj - tiek ji ten visa laiminga džiaugėsi (vos ne spygavo) thumbup.gif

tongue.gif laugh.gif

------

tai įsivaizduoju smile.gif
Mačiau, per M1 kelias dienas pralošinėjo jo bilietus.
Atsakyti
Aš tai nesilažinčiau tongue.gif Nebent organizatoriai gali nuspręst, kad per brangu..

Perdaug yra visokių niuansų, perdaug visko žinau (ko nenorėčiau žinot). Ir aš absoliučiai garantuota dėl to.

Iš tiesų tai labai liūdna, kai jau tai galutinai suvoki kaip faktą.

Šitoj vietoj mes likimo draugės su blackkiss friends.gif Nors Sergejus tai tikrai tikėtina, kad gali atvažiuot, kodėl gi ne . Ar bent kažkur šalimais, pvz. Latvijoje, jei didelis noras yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 lapkričio 2016 - 21:09
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 22:49)
Neabejojo(m), kad kažką Džonis dėl Coheno parašys.
Leonard Cohen's gone home.
but he will live forever through his songs.
thank you Leonard
-JBJ

--------------

turi ji kažkoką kalėdinę nuotaiką  smile.gif

------

tai įsivaizduoju  smile.gif
Mačiau, per M1 kelias dienas pralošinėjo jo bilietus.

Gražiai parašė.. Amiras irgi mačiau parašė kai ką ir dainą įsidėjo.
---
Aha, tikrai drinks_cheers.gif Gal tas įvardintas "grįžimas namo" labiausiai ir asocijuojasi su Kalėdom smile.gif
----

Ai, jo , ji kažką minėjo, kad bandė laimėt bilietus(nelabai nugirdau, bet supratau, kad per m-1 buvo galima laimėt), bet nepavyko, tai kai gavo dovanų, tai laimės pilnos kelnės buvo biggrin.gif
Ten jau, matyt, tikrai fanė, kad jai tiek to džiaugsmo suteikė tas bilietas thumbup.gif Kažkaip net beklausant tas jos užkrečiamas džiaugsmas nuotaiką pakėlė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 11, 23:08)
Perdaug yra visokių niuansų, perdaug visko žinau (ko nenorėčiau žinot). Ir aš absoliučiai garantuota dėl to. 
Iš tiesų tai labai liūdna, kai jau tai galutinai suvoki kaip faktą.

Šitoj vietoj mes likimo draugės su blackkiss friends.gif    Nors Sergejus tai  tikrai tikėtina, kad gali atvažiuot, kodėl gi ne . Ar bent kažkur šalimais, pvz. Latvijoje, jei didelis noras yra.

Na, bet jei ne į Lietuvą, tai į kokią Lenkiją, tai tikrai Džonis gali atvažiuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 lapkričio 2016 - 21:15
Bet aš vistiek nelabai suprantu, kodėl tu tokia garantuota, kad neatvažiuos. Na, nebent jis pats pasakė, kad į Lietuvą tikrai nevažiuos.. unsure.gif Sakyčiau, jau būtų nusprendęs, kad nebevažiuos į Europą apskritai, tai tada patikėčiau. Bet dabar tai juk tikrai niekas neaišku mirksiukas.gif Aš kažkaip vis dar tikiu, kad sulauksim ir čia.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 21:14)

Aha, tikrai drinks_cheers.gif Gal tas įvardintas "grįžimas namo" labiausiai ir asocijuojasi su Kalėdom
----

Ten jau, matyt, tikrai fanė, kad jai tiek to džiaugsmo suteikė tas bilietas thumbup.gif Kažkaip net beklausant tas jos užkrečiamas džiaugsmas nuotaiką pakėlė smile.gif

------
Na, bet jei ne į Lietuvą, tai į kokią Lenkiją, tai tikrai Džonis gali atvažiuot g.gif

Biškutį kita čia žinutė, tos dainos. Tik nemoku dabar suformuluot.
Bet ir pagal video galima mintį pagaut.
--------

tai įsivaizduoju smile.gif thumbup.gif
ypač dar kai pati šitiek lauki, tai juo labiau gali suprasti mirksiukas.gif

------

Lenkija teoriškai yra tokia tikimybė.
Bet kitais metais (ateinantį turą) visgi ji itin maža. Nes turbūt Europoje koncertų darys labai mažai (jeigu iš viso darys, nes čia dar didelis klaustukas). Tai kad Lenkiją rinktųsi iš tų mažai, šansų labai nekažką.
Juolab, kad Pabaltijyje jie ir neturi gerbėjų, ne Robio variantas. Tai Lenkija nelabai patogi strategiškai vieta. Akivaizdu, kad rinksis tas šalis, kur didžiausia ir ištikimausia fanų bazė, kiekvienas taip darytų.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 00:01)
tai įsivaizduoju  smile.gif  thumbup.gif
ypač dar kai pati šitiek lauki, tai juo labiau gali suprasti  mirksiukas.gif

------

Lenkija teoriškai yra tokia tikimybė.
Bet kitais metais (ateinantį turą) visgi ji itin maža. Nes turbūt Europoje koncertų darys  labai mažai (jeigu iš viso darys, nes čia dar didelis klaustukas). Tai kad Lenkiją rinktųsi iš tų mažai, šansų labai nekažką.
Juolab, kad Pabaltijyje jie ir neturi gerbėjų, ne Robio variantas. Tai Lenkija nelabai patogi strategiškai vieta. Akivaizdu, kad rinksis tas šalis, kur didžiausia ir ištikimausia fanų bazė, kiekvienas taip darytų.

smile.gif Nu turbūt ne tiek, kiek ta moteris biggrin.gif Nu ta prasme, laukiu, bet turbūt panašiai kaip ir tu. Vistiek jausmas biškį kitoks nei pirmą kartą, kai sužinojau, kad atvaro. Tada tai man jau irgi buvo kažkas toookio bigsmile.gif thumbup.gif Na, bet, aišku, ir dabar laaabai super thumbup.gif (ypač prisiminus kaaaip fainai buvo thumbup.gif ) Tik vat mane biškį neramina tas stadioninis turas (jei man sakytų rinktis ar areną, ar stadioną, tai rinkčiausi vėl areninį koncertą. Robis yra sakęs, kad areniniai koncertai jam gerokai intymesni, nes mažiau žmonių). Bijau, kad nebūtų kaip tau Taline biggrin.gif Aišku, vistiek bus vėl visokios dekoracijos ir pan., kurios paskui esmę užgožia.. Man norėtųsi tokio kaip šitas blush2.gif
https://www.youtube....h?v=WiyB2PKJHkk

Bet tai turbūt nebeįmanoma. O tos visos dekoracijos dažnai pagadina reikalą - tada maždaug įsivaizduoju, atlikėjas žiūri kaip nepaslįst, kaip užsilipt kur reikia/nepamiršt to ir ano ir tt., visi įsijautimai nueina į kitą planą (oi kliūtų man nuo Baumiliuko už tokias kalbas laugh.gif ) Na, bet tikiuosi, kad bus geras koncertas. Dar svarbu, kad jis tą dabartinę formą išlaikytų biggrin.gif
---
O tai čia tokia statistika gal kur nors vedama ar tu čia spėlioji? g.gif Kažkaip man būtų laaabai sunku tuo patikėt. Iš viso, aš jokiu būtdu nebūčiau tikra, kad Robis populiaresnis Pabaltijy nei BJ. Na sakau, nebent yra kažkokios statistikos vedamos. Jei tik paskelbtų, kad atvažiuoja BJ, tai galėčiau lažintis, kad bilietų staigiai neliktų smile.gif (na, čia bent jau apie Žalgirio areną kalbu). O Vingio parke, tai neįsivaizduoju kaip būtų. Kažkaip ir dėl Robio abejoju, kad užpildys pilnai tą vietą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 lapkričio 2016 - 22:35
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 21:31)
Bet aš vistiek nelabai suprantu, kodėl tu tokia garantuota, kad neatvažiuos. Na, nebent jis pats pasakė, kad į Lietuvą tikrai nevažiuos.. unsure.gif Sakyčiau, jau būtų nusprendęs, kad nebevažiuos į Europą apskritai, tai tada patikėčiau. Bet dabar tai juk tikrai niekas neaišku mirksiukas.gif Aš kažkaip vis dar tikiu, kad sulauksim ir čia.

Nesakė jis taip konkrečiai dėl Lietuvos smile.gif Ar kad nenori keliauti į Europą smile.gif Ir pačią Europą jis labai mėgsta (Europos fanus netgi ypatingai).
Bet yra savų niuansų. Minėjo būgininko sveikatą, savo balso problemas ( jei matys, kad jo nesigauna atstatyt, tai...). Jie ir perdegė, pvz. paskutinį turą 102 koncertai per 1 metus, per 4 žemynus. Ne 20 ar 30 metų jiems, kiek gali taip plėšytis? Sakė, daugiau tokių masinių turų nebedarys.
O svarbiausia yra tai, kiek jie patys fanams reikalingi, čia dar labai didelių klaustukų yra unsure.gif Labai išsibarstė jų fanų bazė per laiką (Ričiui irgi labai ačiū doh.gif ) . Lojalumu BJ fanų deja neapkaltinsi... O ne ta grupė (jau nebe ta), kur į koncertus trauktų atsitiktinius žmones.
Amerikoje savo publiką jie visgi turi iki šiol (bent taip atrodo). Na pavasarį kaip tik ten bus patikrinimas. O Europa... na čia gali būti biškutį kiti popieriai. Jau parodė Europa kaip albumą naują perka, ačiū. Ypač UK.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 00:35)
Labai išsibarstė jų fanų bazė per laiką (Ričiui irgi labai ačiū doh.gif ) . Lojalumu BJ fanų deja neapkaltinsi...
---
Amerikoje savo publiką jie visgi turi iki šiol (bent taip  atrodo). Na pavasarį kaip tik ten bus patikrinimas.
--
O Europa... na čia gali būti biškutį kiti popieriai. Jau parodė Europa kaip albumą naują perka, ačiū. Ypač UK.

unsure.gif Nesuprantu aš kažkaip tokių dalykų. Nu, aišku, svarbus tas Ričis buvo, nenuneigsi, bet kad iki tokio lygio, jog nusisukt nuo savo mylimos grupės, tai..kažkaip nesuprantama. Visgi dainos tai tos pačios likę.. Tai gal nerimti tie fanai buvo g.gif
------
Bet tai čia yra labai super. Palyginus Europos dydį su Amerika mirksiukas.gif Aišku, tai neguodžia, kai norisi pamatyt jį būtent Europoj, o ne Amerikoj ir jei jie atsižvelgia į tas statistikas.
--
O kaip anksčiau UK pirkdavo? Ar čia tik pastaruoju metu neperka, ar apskritai UK nebuvo ta šalis, kur būtų labai pirkę?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 11, 22:31)
Robis yra sakęs, kad areniniai koncertai jam gerokai intymesni, nes mažiau žmonių).
----
Bijau, kad nebūtų kaip tau Taline biggrin.gif Aišku, vistiek bus vėl visokios dekoracijos ir pan., kurios paskui esmę užgožia.. Man norėtųsi tokio kaip šitas blush2.gif
https://www.youtube....h?v=WiyB2PKJHkk

Bet tai turbūt nebeįmanoma. O tos visos dekoracijos dažnai pagadina reikalą - tada maždaug įsivaizduoju, atlikėjas žiūri kaip nepaslįst, kaip užsilipt kur reikia/nepamiršt to ir ano ir tt., visi įsijautimai nueina į kitą planą (oi kliūtų man nuo Baumiliuko už tokias kalbas laugh.gif ) Na, bet tikiuosi, kad bus geras koncertas. Dar svarbu, kad jis tą dabartinę formą išlaikytų biggrin.gif

mat kaip

-----

na dabar jau nusipirkai bilietą. Bet jei tokių baimių turi, gal iš tiesų reikėjo pirkti toliau nuo scenos ? Aš Taline tai veržiausi kaip išprotėjusi, o paskui pasigailėjau (kita vertus, dabar manau, gal nereikia gailėtis, nes tai buvo gera proga pamatyti iš arti patį Robį, vieną savo tikslą pasiekiau smile.gif ). Bet erdviai iš toli žiūrint tai vėl kitas jausmas. Gali būti (čia svarstau tik), kad sceninės dekoracijos visgi orientuotos, kad atrodytų įdomiai/gerai didžiąjai daugumai (ir iš arti nebūtinai viskas atrodys geriau, gali būti per daug detalių, o mažiau visumos).
Bet kita vertus kiekvienam skirtingai. Skirtingi žmonės skirtingai koncertus ir žiūri/klausosi.
Žiūrint dar kaip tas šou bus paruoštas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 12, 00:51)
na dabar jau nusipirkai  bilietą. Bet jei tokių baimių turi, gal iš tiesų reikėjo pirkti toliau nuo scenos ?
Aš  Taline tai veržiausi kaip išprotėjusi, o paskui  pasigailėjau (kita vertus, dabar manau, gal nereikia gailėtis, nes  tai buvo gera proga pamatyti iš arti patį Robį, vieną savo tikslą pasiekiau smile.gif ).

Bet erdviai iš toli žiūrint tai vėl kitas jausmas. Gali būti (čia svarstau tik), kad  sceninės dekoracijos visgi orientuotos, kad atrodytų įdomiai/gerai didžiąjai daugumai (ir iš arti nebūtinai viskas atrodys geriau, gali būti per daug detalių, o mažiau visumos).
Bet kita vertus kiekvienam skirtingai. Skirtingi žmonės skirtingai koncertus ir žiūri/klausosi.
--
Žiūrint dar kaip tas šou bus paruoštas.

smile.gif Aš tokį tikslą turėjau arenoj(kurį pasiekiau netgi viršydama savo lūkesčius biggrin.gif Na, kaip sakiau, neplanuotos problemos su vietom išėjo į tobulas vietas biggrin.gif ). Dabar vėl norėjosi, kad vaizdas scenoje kuo arčiau būtų, tai nežinau ar padariau klaidą, ar ne. Aišku, dekoracijos geriau žiūrisi iš toli, čia faktas. Bet reik tikėtis, kad ir iš arčiau matysis. Visai tų dekoracijų nematyt tai irgi nei šis, nei tas unsure.gif
--
tai va, čia visa esmė drinks_cheers.gif
Atsakyti