QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 07, 22:55)
Matai, susidariau įspūdį, kad čia gal jo noras pasirodyt kažkoks.
Ne ant pirmo užsienio atlikėjo/grupės varo juk. Buvo čia kažada pasitaškęs ant Nickelback labai.
------
tai va būtent, kad visų pirma dainavimas labai skiriasi tuose koncertuose. O kad Taline buvo bais galingos dekoracijos, tai... Na bent aš tai tikrai ne dėl dekoracijų į koncertus einu. Na... Vaidučiui, matyt, kiti prioritetai, vienok
-------
niekas ten su juo labai nesigičijo. Viena moteris (irgi zviozda) bandė diskutuoti apie Kauną, bet tai Vaidutis juk geriau žino
-------
Taigi jis nepatenkintas, pamenu, bent jau dėl dviejų dalykų buvo. Pirma, kad buvo perdaug žmonių, bais blogai ten jam buvo stovėt Tada, beje, jį ir pašiepė viena komentatorė, kodėl geresnio bilieto nepirko, jei jau toks mandras Oi, užlipo ant skaudžios vietos ji Vaidučiui, pamenu
-----
O labiausiai akcentavo, kas jam nepatiko, kad Robis koverius dainavo. Vat dėl koverių ir aš įsikišusi tada buvau. Na man koveriai koncerte netrukdo, jei juos tinkamai įpaišo. Dar gi žaismingumo papildomo man asmeniškai koveriai suteikia. O koncertas juk pakankamai ilgas buvo, užteko ir hitų, ir koverių, nėra čia ko skųstis tikrai.
Jo vietoj tai man gėda būtų stumti ant bet kurio užsienio atlikėjo

Svarbiausia, pats būtų kažką pasiekęs muzikinėje srityje, tai galėtų stumt, bet dabar tai juokinga, kai ekspertą vaidina, nes kai šitaip pasako dainininkas, tai iš karto toks vaizdas, kad jis savo koncertus laiko žymiai geresniais

---
Nu man irgi kažkaip tos dekoracijos mažiausiai rūpi

Tikrai kiti dalykai svarbesni.
---
Ai, nu jo, žino, kad su juo ginčytis kaip su pliku peštis. Jau tokios geros nuomonės apie save, kad šakės

Beje, o kas čia per sujudimas dėl Robio apšildančios grupės Erasure? Ar čia tik man ji nulis emocijų?

Toks vaizdas, kad Delfio komentaruose dabar kažkoks tai lygis išaukštint Erasure, o ant Robio pastumt

Man tie Erasure su Modern Talking asocijuojasi.
---

nu bet rimtai, įdomus jis

kiek pamenu, stovimi bilietai patys pirmi buvo išpirkti, o vip'ėse vietose ilgiausiai užsilaikė. Bet va, jis kažkodėl vipiniuose nepirko ir paskui skundžiasi

Čia juk kiekvienas supranta kokios stovėjimo sąlygos būna. Gal jis galvojo, kad jam, kaip superstarui, fotelį kas parūpins ar kaip nors praves į vip'us. Ale, matyt, nepavyko, tai belieka pagiežą liet iki šios dienos

Iš viso kokią jis ten pievą parašė - tipo programa lietuviams??

Jis net nesuvokia, kad specialiai kiekvienai šaliai niekas nesudarinėja koncertinio listo

---
būūūtent

Tik keli tie koveriai buvo, ko jis ten užsiciklino, nesuprantu

Man jie kaip tik patiko.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 07, 23:22)
Tai kas turėtų būti svarbu ir mums (kas liečia Amerikės prezidento rinkimus):
Prieš dvejus metus H.Clinton aiškiai pasisakė dėl Rusijos įsiveržimo į Ukrainą: Tai vertybių dvikova ir V.Putino mėginimas perbraižyti po Antrojo pasaulinio karo susiformavusias Europos sienas. Jeigu jam pavyks tai padaryti, manau, kad atsiras ir daugiau šalių, kurioms Rusija grasins arba kišis į jų politiką.
Skaitykite daugiau:
http://pasaulis.lryt...utm_medium=Copy
--------
Užėjau šitą Damien Rice dainą
https://www.youtube....h?v=VnL3NfhOsBM
Viena iš mėgstamiausių iš koncerto
Tai va kad vien jau dėl to ji normalesnė.
Šiaip tai teisingai tame straipsnyje sako - turbūt visada respublikonų kandidatai buvusioms okupuotoms šalims būdavo kažkiek palankesni, bet va dabar viskas apsivertė aukštyn kojom. Jetus, nervas jau pradeda imt dėl tų rinkimų

---
Laabai

Viena mėgstamiausių jo dainų.