Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių nemandagumas

QUOTE(Aimeja @ 2016 11 08, 14:00)
Tai gal čia būtent tavo nenormalūs vairavimo įpročiai? Nepagalvojai? biggrin.gif  biggrin.gif Vairuot nemoki  biggrin.gif  Kad jau retai nuvažiuoji ramiai.  Nes aš asmeniškai nesusiduriu su tokia problema, o vairuoju seniai.

Po kokį kaimą vairuoji?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 08, 16:20)
Po kokį kaimą vairuoji?

Sakai, be problemų galima tik kaime važinėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 11 08, 14:36)
Sakai, be problemų galima tik kaime važinėt?  biggrin.gif

sakau, nes žinau
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2016 11 07, 16:09)

Pirmiausia, lietuvos gyventojų vairavimo įpročiai man tiesiog kaitina kraują - jokios kantrybės, pagarbos ir dėmesio kitam. Ne tik kad retai praleis, bet ir pavojingai apvažiuos, nes vis atrodo, kad kažkur skuba. Tik pristojus ieškoti parkavimosi vietos, tuojau užpypins... Nesuprantu tokio elgesio...

Teko vairuoti islamiškose šalyse, pietų Europos šalyse, Kaukaze ir dar daug kur kitur - grįžus į Lietuvą visada atrodo, kad jau tokius ramius, kantrius, neskubančius vairuotojus nors prie širdies dėk biggrin.gif (nekalbu apie išimtis- spuoguotus bmw'istus ar isterikes kurios nesupranta, ką kelyje veikia, ir savo nepasitenkinimą vyru ar seksualiniu gyvenimo išlieja rodydamos fakus ir pypsėdamos. Ir tų vienetai).

Lb dažnai įleidžia iš šalutinio, retai užkiša, per n metų kasdienio vairavimo nelabai yra kas mane apipypinęs.
Kaip pėsčioji - praleidžia perėjose, nelipa ant galvos...

Gal pačiai su nervais negerai, jei atrodo, kad visi aplink pikti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 08, 16:37)
sakau, nes žinau

Pasakei ir taškas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 11 08, 14:50)
Pasakei ir taškas.  biggrin.gif

Taip, aišku.
Jei nebūtų kaip aš sakau, o būtų kaip tu sakai, tai ir avarijų kasdien nebūtų Vilniuje ar Kaune po tiek. Kodėl kituose miestuose, miesteliuose tiek nėra? Pradėsi purkštauti, kad gi anie dyyyydesni. Taip, didesni, todėl ir šūdo daugiau. Elementaru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 08, 14:05)

Kas liečia mane kaip pėščiąją - aš irgi iš tų laimingųju, mane irgi visur praleidžia, nors ir nesiskubinu būna. Pati pastoviu, kad praleisiu rodau, bet mašinos vairuotojai nevažiuoja, taip duodami suprasti man, kad visgi eičiau.

Tu prisidedi prie betvarkės darymo. Vairuotojas privalo sustoti, praleisti pėsčiąjį per perėją ir niekaip kitaip, sustojo, tai eik, o ne praleidinėk jį, gaišti laiką, sukeli dviprasmiškas situacijas, kažką rodai, kas ten matė ar pastebėjo, kad tu praleidi, iš šono atrodo,kad vairuotojas nepraleido pėsčiojo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 08, 15:37)
sakau, nes žinau

blogai zinai
vairuoju po didziausia lt kaima, bet gestais tikrai retai dalinu - na papypinti dazniau tenka, bet tikrai ne kiekviena diena ir ne kiekviena savaite.
Va paskutini karta neseniai vista viena apipypinau, kuri neziurejau kur vaziuoja ( sustojo juostoje is kurios galime sukti tik i desine, bet i desine nesuko, o lauke, kol uzsidegs zalia sviesa vaziuoti tiesiai), o daugiau tai na rugpjucio pabaiga/rugsejo pradzia sunkesne buvo, kai visokie grybaujantys is savo kaimu susirinko.

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 11 08, 15:45)
Teko vairuoti islamiškose šalyse, pietų Europos šalyse, Kaukaze ir dar daug kur kitur - grįžus į Lietuvą visada atrodo, kad jau tokius ramius, kantrius, neskubančius vairuotojus nors prie širdies dėk  biggrin.gif  (nekalbu apie išimtis- spuoguotus bmw'istus ar isterikes kurios nesupranta, ką kelyje veikia,  ir savo nepasitenkinimą vyru ar seksualiniu gyvenimo išlieja rodydamos fakus ir pypsėdamos. Ir tų vienetai).

va butent - uzsieny vairavusi nedaug, bet is paskutines keliones po sicilija (sedejau kaip tik uz autobuso vairuotojo ir viskas gerai matesi) grizusi tikrai galvojau, kad lietuviai ramiai vairuoja.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 11 08, 16:01)
Tu prisidedi prie betvarkės darymo. Vairuotojas privalo sustoti, praleisti pėsčiąjį per perėją ir niekaip kitaip, sustojo, tai eik, o ne praleidinėk jį, gaišti laiką, sukeli dviprasmiškas situacijas, kažką rodai, kas ten matė ar pastebėjo, kad tu praleidi, iš šono atrodo,kad vairuotojas nepraleido pėsčiojo.

Betvarke tu Betvarke. tau labai tinka darželio posakis: kas pirmas pasakė, ant savęs pasisakė.
Kur tu perskaitei, kad prie perėjos neinu? Yra visokių kelių ir kelelių, kurie neturi perėjų ir tai aš privalau praleisti mašinas, o ne jos mane. Bet taip, dažnai vairuotojai mane praleidžia. Matyt patinku. O tu toliau pavydėk ir norėdama mane sumenkinti, toliau save susivarinėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2016 11 08, 17:11)
blogai zinai
vairuoju po didziausia lt kaima, bet gestais tikrai retai dalinu - na papypinti dazniau tenka, bet tikrai ne kiekviena diena ir ne kiekviena savaite.
Va paskutini karta neseniai vista viena apipypinau, kuri neziurejau kur vaziuoja ( sustojo juostoje is kurios galime sukti tik i desine, bet i desine nesuko, o lauke, kol uzsidegs zalia sviesa vaziuoti tiesiai), o daugiau tai na rugpjucio pabaiga/rugsejo pradzia sunkesne buvo, kai visokie grybaujantys is savo kaimu susirinko.
va butent - uzsieny vairavusi nedaug, bet is paskutines keliones po sicilija (sedejau kaip tik uz autobuso vairuotojo ir viskas gerai matesi) grizusi tikrai galvojau, kad lietuviai ramiai vairuoja.

O be apipypinimo ir gestų rodymo negalima?
Nesu niekad nei pypinus nei ką rodžius. Būna, kad vairuotojai nepatyrę ar seneliukai išvažiuoja į gatves ar kokia blondinė lūpas sankryžoj sumano pasidažyti. Kartais mintyse nusikeikiu ar nusijuokiu ir tiek, kam pagerės jei gestą parodysi?
Ai tiesa, esu pypinus neperseniausiai, kai vienpusio eismo gatvėj pamačiau atvažiuojančią moteriškę su klevo ženklu. Bet, atrodo, ji nesuprato ko pypinu ax.gif . Gerai, kad vietos yra kur prasilenkti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 08, 17:34)
O be apipypinimo ir gestų rodymo negalima?
Nesu niekad nei pypinus nei ką rodžius. Būna, kad vairuotojai nepatyrę ar seneliukai išvažiuoja į gatves ar kokia blondinė lūpas sankryžoj sumano pasidažyti. Kartais mintyse nusikeikiu ar nusijuokiu ir tiek, kam pagerės jei gestą parodysi?
Ai tiesa, esu pypinus neperseniausiai, kai vienpusio eismo gatvėj pamačiau atvažiuojančią moteriškę su klevo ženklu. Bet, atrodo, ji nesuprato ko pypinu ax.gif . Gerai, kad vietos yra kur prasilenkti biggrin.gif .

Oi, as tai papypinu, jei ant zalio sviesoforo stovi, nemato, kad laikas vaziuot. Ir man kartais papypina. Padekoju smile.gif

O siaip soka esu gavus prie parduotuves, kuomet dariau masinos dureles ir atsiremiau i salia stovejusia masina. Islipo diedas, rekt pradejo, tai as nuejau. Grizusi radau apspjauta langa blink.gif

O siaip man nekliuna kazkoks nemandagumas. Kaip tik dziaugiuosi, kad kuo toliau, tuo labiau zmones sypsosi, dekoja, padeda vieni kitiems.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2016 11 08, 17:01)
O siaip soka esu gavus prie parduotuves, kuomet dariau masinos dureles ir atsiremiau i salia stovejusia masina. Islipo diedas, rekt pradejo, tai as nuejau. Grizusi radau apspjauta langa blink.gif

Vienas diedas facebooke gyrėsi, kaip moteriškei į galvą trenkė už tai, kad ji su durelėm jo auto įbrėžė. Gal tas pats. Nors chamų pas mus netrūksta.
Atsakyti