Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 41

biesai, nezinau ar az skaitai, tai cia paklausiu - gal betonuotojus rimtus zinai, reik gan sudetinga monolita isliet.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2017 04 26, 21:28)
biesai, nezinau ar az skaitai, tai cia paklausiu - gal betonuotojus rimtus zinai, reik gan sudetinga monolita isliet.

O tu negavai mano zinutes? Rasiau kad nenezinau uz ka galeciau garantuoti darant toki sudetinga darba. Sorry.

P.s. Cia tik cibuliui betonavimas lengvas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 04 26, 21:48)
O tu negavai mano zinutes? Rasiau kad nenezinau uz ka galeciau garantuoti darant toki sudetinga darba.  Sorry.

P.s. Cia tik cibuliui betonavimas lengvas dalykas  smile.gif

Rimtiems statybininkams, kurie mozaikas klijuoja po 30 eurų už kvadratą, tai būtų lengvas darbas. Arba rimti statybininkai turėtų kitų rimtų statybininkų kontaktų.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 04 26, 20:48)
O tu negavai mano zinutes? Rasiau kad nenezinau uz ka galeciau garantuoti darant toki sudetinga darba.  Sorry.

P.s. Cia tik cibuliui betonavimas lengvas dalykas  smile.gif

keista, bet negavau :/
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 04 26, 22:11)
Rimtiems statybininkams, kurie mozaikas klijuoja po 30 eurų už kvadratą, tai būtų lengvas darbas. Arba rimti statybininkai turėtų kitų rimtų statybininkų kontaktų.

Tavo pezalai man visiskai neidomus. Pasilaikyk juos sau.

P.s. Net nezinodamas kas per darbas tu sakai kad rimtiems statybininkam butu lengva.. Nieko cia nebepridursi,belieka tik uzjausti ligoni.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2017 04 26, 14:07)
Tai yra iš esmės kitas lygmuo langų gamyboje. Dabar PH Advanced langai eina su ~0,7, nes stiklo paketai po 0,5. Kai stiklo paketai bus 0,3, langai bus ~0,4...0,5, kas šiuo metu atrodo neįmanoma. Pas mane berėmiai 78mm paketai Ug=0,3 jau sudėti. Yra ir varstomų langų su tais pačiais paketais. Gamyklinių rėmų kol kas niekas negamina.

Tai kuris stendas parodoje, idomu butu gyvai pamatyti jusu sprendima ? O varstomu gamykliniu sprendimu yra kur telpa 78 mm paketas, tik ten jau aliuminis. Iki Adams langu stendo nueikite parodoje, tures jie ten ALIPLAST firmos profili.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 04 26, 22:18)
Tavo pezalai man visiskai neidomus. Pasilaikyk juos sau.

P.s. Net nezinodamas kas per darbas  tu sakai kad rimtiems statybininkam butu lengva..  Nieko cia nebepridursi,belieka tik uzjausti ligoni.. 4u.gif

Matosi, kad senai negavai raminamųjų. Siautėti vėl pradėjai, prie žmonių kabinėjiesi. Pavasarį dažnai pasireiškia paūmėjimas. O kai viskas kitą savaitę sužaliuos, galime sulaukti dar rimtesnių išsišokimų.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 04 26, 16:25)

Pakankamai: pakeista vidurinė tarpinė - iš paprastos į PHZ, sudėti visiškai nauji stiklo paketai su "Swisspacer Ultimate" rėmeliu, sudėtos neoporo dešros, pakeista beveik pusė stiklajuosčių, pakeista viena rankena, langai reguliuoti du kartus.

Jokios sumos priteisti nebuvo galima, nes tai ne teismas. Tai tik vartotojų teisės. Jų išvada buvo gana aptaki ir net antstoliams buvo sunku išieškoti tai, ką aukščiau išvardijau. Aš visą informaciją sudėjau į vieną vietą. Dabar jau jūsų eilė paviešinti savo langų montavimo sprendimus. Juo labiau, jei reklamuojate sprendimą parodoje. Internetas šiuo metu geresnė reklama nei parodos. Ir pigesnė.

Gerai, kad tiek pastangų nenuėjo veltui ir kažkas atsakingiau pradės dirbti.

QUOTE(madwifi @ 2017 04 26, 18:03)
kuris stendas parodoj, gal koki sestadieni reiks numint. gal gali kokiu fotkiu savo beremio sprendimo paviesint ? vitrinas galima lygiai su grindim padaryt ?

Taip, jokių problemų.

QUOTE(cibulis @ 2017 04 26, 16:25)
Jau yra profilių, kuriuose galima sumontuoti ir 80 mm stiklo paketus. Kitas klausimas - kaina. Ji baisiai didelė. Būtų įdomu pamatyti jūsų sprendimą be rėmų.

Matau, matau, kad jau yra. Kai aš ieškojau dar nebuvo, bet progresas vietoje nestovi.

QUOTE(vaikis_ @ 2017 04 27, 06:24)
Tai kuris stendas parodoje, idomu butu gyvai pamatyti jusu sprendima ? O varstomu gamykliniu sprendimu yra kur telpa 78 mm paketas, tik ten jau aliuminis. Iki Adams langu stendo nueikite parodoje, tures jie ten ALIPLAST firmos profili.

Deja, Restoje nedalyvauju. Buvo dalis stendo Supernamuose2017 prieš savaitę. Galėsiu nuotraukas parodyti ir čia. Įdomi būtų ir jūsų nuomonė apie šiuos langus, kokie minusai pastebimi iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2017 04 27, 08:56)
Gerai, kad tiek pastangų nenuėjo veltui ir kažkas atsakingiau pradės dirbti.
Taip, jokių problemų.
Matau, matau, kad jau yra. Kai aš ieškojau dar nebuvo, bet progresas vietoje nestovi.
Deja, Restoje nedalyvauju. Buvo dalis stendo Supernamuose2017 prieš savaitę. Galėsiu nuotraukas parodyti ir čia. Įdomi būtų ir jūsų nuomonė apie šiuos langus, kokie minusai pastebimi iš šalies.

laukiam nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2017 04 27, 08:56)

rodyk greiciau - klientas trepsi ir sala prie duru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2017 04 27, 06:24)
O varstomu gamykliniu sprendimu yra kur telpa 78 mm paketas, tik ten jau aliuminis. Iki Adams langu stendo nueikite parodoje, tures jie ten ALIPLAST firmos profili.

kas dar is lietuvisku langistu dirba su tokiais profiliais. o tai, kiek pasneki, visi tik bbd nx tas 4 stiklu paketas reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2017 04 27, 09:44)
kas dar is lietuvisku langistu dirba su tokiais profiliais. o tai, kiek pasneki, visi tik bbd nx tas 4 stiklu paketas reikalingas.

pabandyk su http://www.aliplast.pl/ susisiekti gal pasakys kas dar pas mus be http://www.adams.lt dirba su siais profiliais.
Daugelis mediniu langu gamintoju pas mus isskyrus Doleta sako jog oras atsyla ir neapsimoka 4 stiklu paketu deti.... Tai turbut tuoj ir apsiltinti namu nebereikes, juokdariai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 27 balandžio 2017 - 10:05
QUOTE(madwifi @ 2017 04 27, 10:44)

Metų pradžioje langų ieškojau. Visi (pabrėžiu - _VISI_) langistai, kai sakau 'norėsiu stiklo paketų su Swisspacer Ultimate' puolė pirštais ties smilkniu sukioti - 'o kam reikia', 'taigi tūkstantosios dalys', 'brangu, gyvenime neatsipirks' ir t.t. O čia stebitės, kad ketvirto stiklo reikalingumu abejoja smile.gif
Atsakyti