Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 41

QUOTE(Makaroncikas @ 2017 03 30, 12:46)
Sveiki. Gal galit pasidalinti vitrininio lango tvirtinimo mazgu, kas įsirenginėjote(-ėsite) plokštuminį pamatą? Mano kontruktorius siūlo tokią į pamatą įbetonuojamą detalę, kaip paveiksliukuose, ant kurios tvirtinsis medinis brusas, o ant jo - vitrina. Ar esat susidūrę su kitokiais spendimais?

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 03 31, 19:21)
O ir šiaip jų skelbiama informacija mažai patikima, nes gali prirašyti, ką nori. Juk normalaus monitoringo neveda.

Ech tu propagandiste, vedantis "tikrą monitoringą" biggrin.gif

Paaiškink kuo tavo pateikti skaičiukai verti daugiau pasitikėjimo, nei bet kurio kito besiskelbiančio?

Dar, pateik norminius dokumentus, kuriais vadovaudamasis vykdei "normalų monitoringą", nes tik atitikdamas reglamentuotus "normalaus monitoringo" rodiklius, tu gali teigti, kad vykdai tikrai "normalų monitoringą". Taipogi, būtų labai įdomu išgirsti, kokia audituota, nepriklausoma kompanija tą monitoringą vykdė? Kitu atveju, tu esi apsišaukėlis ir vedi "melagingą monitoringą" kaip ir visi kiti ;).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 31 kovo 2017 - 21:11
QUOTE(mintas @ 2017 03 31, 22:06)
Ech tu propagandiste, vedantis tikrą monitoringą  biggrin.gif

O kas tau nepatinka? Ar nors kartą paskelbei prietaisų parodymus? Tu esi eilinis propagandistas su išvedžiojimais. Nemačiau jokių prietaisų skaičių. Mačiau tik eilinius išvedžiojimus. Taip kad tiems, kurie nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 31 kovo 2017 - 21:12
QUOTE(cibulis @ 2017 03 31, 21:10)
O kas tau nepatinka? Ar nors kartą paskelbei prietaisų parodymus? Tu esi eilinis propagandistas su išvedžiojimais. Nemačiau jokių prietaisų skaičių. Mačiau tik eilinius skaičius. Taip kad tiems, kurie nieko...

papildžiau aukščiau esantį postą, prašydamas pateikti faktus, patvirtinančius, jog tavo monitoringas "tikras".

Tai, kad pateikiai porą nuotraukų, nuo to jis bent kiek "tikresnis" netapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 31 kovo 2017 - 21:14
QUOTE(mintas @ 2017 03 31, 22:12)
papildžiau aukščiau esantį postą, prašydamas pateikti faktus, patvirtinančius, jog tavo monitoringas "tikras".

Jis - gyvas. Net labai.
Papildyta:
papildžiau aukščiau esantį postą,

Čia Minto blondinėms.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2017 03 31, 22:06)
Ech tu propagandiste

Kad žemėje būtų šviesu...
Papildyta:

Aš tave pripildžiau tavo vaikiškų svajonių ir kvailų kliedesių...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 03 31, 21:24)
Čia Minto blondinėms.

Aišku dėkui už PHPP, dešras ir panašiai, bet žinok, kartą tu mane tikrai išvesi iš kantrybės ir tai tau nepadės.

QUOTE(cibulis @ 2017 03 31, 21:24)
Aš tave pripildžiau tavo vaikiškų svajonių ir kvailų kliedesių...

Tarp kitko girtumas yra ne lengvinanti, o sunkinanti aplinkybė, pildytojau.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2017 03 31, 22:33)
Aišku dėkui už PHPP, dešras ir panašiai, bet žinok, kartą tu mane tikrai išvesi iš kantrybės ir tai tau nepadės.

Kokie mes jautrūs. Varyk ir pildyk. Duok mane ten, kur tik nori. Esi tuščias ir tiek: nepaleisk manęs, būkim dviese.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2017 03 31, 22:33)

Tave irgi palengvins... įkvėpk. Atsiplaiduok.
Papildyta:

Čia turėtų būti EI, Vasario 16 akto proga užsirašyk į kalbos kursus. Gėda.
Atsakyti
Stipru biggrin.gif
Atsakyti
Cibulis dave garo vel.. Bet kaip lengva suprasti ka zmogus veikia .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 04 01, 07:10)
Cibulis dave garo vel.. Bet kaip lengva suprasti ka zmogus veikia ..  biggrin.gif

Kodėl FB apie mano namą tokių nesąmonių nėra? Atsakyk. Kodėl ten diskusija normali? Mintas pirmas mane įžeidė propagandistu išvadino. Bango pasakymas - šildymo sezoną reikėtų jau baigti. Koks jo reikalas. Tegul savo namo duomenis paskelbia, o ne man aiškina. Prie rekūpo kabinėjasi, prašau jų duomenų - tyli. Tegul į save pasižiūri. Pats žadėjai skelbti savo aparato parodymus, kodėl tyli? Daug gudručių, kurie pirmi pradeda šaipytis. Netgi šitas tavo pasakymas man yra išsišaipymas. Klausiau FB, kiek tavo trobos šildymas kainavi. Tyli. Bet šaipytis greitas. Pačiam laikas į save pasižiūrėti.
Atsakyti
Kokie jautrūs...
Nėr aparatų, nės skaičiukų, nėr monitoringo- nėr ką skelbt. biggrin.gif . Ramu.

QUOTE(cibulis @ 2017 04 01, 05:32)
Kodėl FB apie mano namą tokių nesąmonių nėra? Atsakyk. Kodėl ten diskusija normali? Mintas pirmas mane įžeidė propagandistu išvadino. Bango pasakymas - šildymo sezoną reikėtų jau baigti. Koks jo reikalas. Tegul savo namo duomenis paskelbia, o ne man aiškina. Prie rekūpo kabinėjasi, prašau jų duomenų - tyli. Tegul į save pasižiūri. Pats žadėjai skelbti savo aparato parodymus, kodėl tyli? Daug gudručių, kurie pirmi pradeda šaipytis. Netgi šitas tavo pasakymas man yra išsišaipymas. Klausiau FB, kiek tavo trobos šildymas kainavi. Tyli. Bet šaipytis greitas. Pačiam laikas į save pasižiūrėti.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 04 01, 06:32)
Mintas pirmas mane įžeidė propagandistu išvadino. ... Tegul savo namo duomenis paskelbia, o ne man aiškina.

Propagandiste todėl, kad šūkis "arijų tauta turi valdyti pasaulį" yra propagandistinis šūkis neturintis absoliučiai jokio pagrindo, tai tik šūkis. Analogiškai ir tavo teiginys, kad tavo identiškas monitoringas, kokį vykdo ir kiti, yra vienintelis tikras, yra niekuo neparemtas propagandinis šūkis. Aš tau vakar poste paaiškinau, kodėl tavo monitoringas nesiskiria nei nuo vieno kito daromo monitoringo, jis lygiai toks pat mėgėjiškas ir lygiai taip pat tikslus.

Dėl monitoringo skelbimo, ir vėl propagandinis šūkis, paremtas logika, kad kuo garsiau rėksiu, kuo labiau juodinsiu kitus, tikėtina, kad daugiau žmonių patikės manim. Bet tai tėra propagandinis šūkis, nieko daugiau, nes monitoringas yra pateikinėjamas. Taigi ponas Cibuli, teigdamas, jog aš nepateikinėju monitoringo - meluojat, tad ponas Cibuli, atsakykite, kas šiame forume yra melagis?
Atsakyti