Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 41

QUOTE(Verteris @ 2016 12 31, 23:26)
Pažaisi savaitę ir užmesi smile.gif Iš patirties sakau smile.gif Nebent duoną iš to valgyti, tada gal ir apsimokėtų toks telefonas...

Visu pirma tai taip,tai labiau zaisliukas,bet.. AS dirbu prie karkasiniu namu,visada bus idomu kas padaryta,stebeti,ziureti ir t.t. Faktas kad cata vel pirksiu,tad kodel nenusipirkus su papildoma idomia funkcija... Nors yra ir minciu,kad gal kas nores nebrangios,neprofesionalios paslaugos.... As pvz laisvai duociau zmogui koki desimt-dvidesimt euru jei per salcius ateitu trumpam uzmesti aki kaip dabar atrodo viskas.. Zodziu zinau kad vienaip ar kitaip as panaudosiu ta funkcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 01 01, 09:40)
Visu pirma tai taip,tai labiau zaisliukas,bet.. AS dirbu prie karkasiniu namu,visada bus idomu  kas padaryta,stebeti,ziureti ir t.t.  Faktas kad cata vel pirksiu,tad  kodel nenusipirkus su papildoma idomia funkcija...  Nors yra ir minciu,kad gal kas nores nebrangios,neprofesionalios paslaugos....  As pvz laisvai duociau zmogui koki desimt-dvidesimt euru jei per salcius ateitu trumpam uzmesti aki kaip dabar atrodo viskas..    Zodziu zinau kad vienaip ar kitaip as panaudosiu ta funkcija smile.gif

Pasižaidimams galima prie esamo telefono Flir One ar Seek thermal kamerą nusipirkti.

Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2017 01 01, 13:25)
Pasižaidimams galima prie esamo telefono Flir One ar Se termal kamerąekh nusipirkti.

Uz dyka jei dalintu,tada apsimoketu smile.gif Kam pirkti atskira suda jei gali nusipirkti telefona.. Daugumai cat telefonai neaktualus,o man jis aktualus,kaip pats aparatas ir jo savybes. O termovizorius tik viena is funkciju. smile.gif ir jeigu ji yra,as nieko pries.
Atsakyti
Namo šildymo ir vėdinimo duomenys.
Atsakyti
Su vienu žmogumi, kuris turi Amalvos rotacinį įrenginį, sutarėme daryti monitoringą.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 01, 15:55)
Su vienu žmogumi, kuris turi Amalvos rotacinį įrenginį, sutarėme daryti monitoringą.

devil.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 01 01, 16:20)

Nuo šiol biesas mano išskirtinis draugas. Dedu jam riebų pliusą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 01, 17:40)
Nuo šiol biesas mano išskirtinis draugas. Dedu jam riebų pliusą.  4u.gif

Beliko tik bonke isgerti smile.gif o tada
duel.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 01 01, 17:46)
Beliko tik bonke isgerti smile.gif  o tada
duel.gif

O kam ta dvikova? Bonkę mielai išgerčiau, nors labiau mėgstu alų. Kur darom tūsą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 sausio 2017 - 16:51
QUOTE(cibulis @ 2017 01 01, 17:50)
O kam ta dvikova? Bonkę mielai išgerčiau, nors labiau mėgstu alų. Kur darom tūsą?

Nieko nenoriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 01, 17:40)
Nuo šiol biesas mano išskirtinis draugas. Dedu jam riebų pliusą.  4u.gif

Štai jis - kalėdinis stebuklas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2017 01 01, 20:05)
Štai jis - kalėdinis stebuklas!  smile.gif

Stebuklas ar ne, nežinai esmės. Čia tik mano ir bieso reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 sausio 2017 - 19:12