Kai įsijungia tamsta, Mintas - piktas. Pažiūrėk kelis įrašus aukščiau. Buvau tiesiog TU. Perlas renkiesi. Visą kitą paistalai. Jeigu kaina esmė.
Siauras tavo mąstymas. Perlo tarifai ne visi patys geriausi, tiekėjų pasiūlymus panagrinėk.
Kai įsijungia tamsta, Mintas - piktas. Pažiūrėk kelis įrašus aukščiau. Buvau tiesiog TU. Perlas renkiesi. Visą kitą paistalai. Jeigu kaina esmė.
Siauras tavo mąstymas. Perlo tarifai ne visi patys geriausi, tiekėjų pasiūlymus panagrinėk.
Užpykęs bulius. Dviejų langų užuolaidų kaina 1070 eurų. Pas mane nieko nėra pigu. Tik tavo pyktis. Vėl paklodes prirašei. Vis tiek Perlą imsi. Kam čia rašliavoji.
Gal klystu, bet gi čia visi, su savo supernamais - turbūt į antrą etapą patenkam? Ar ne?
Tai ko čia ginčytis, dėl eilinės aferos ir centų dalių (brangesnės užuolaidos išeis)
Teisingai pasirinkęs tiekėją ir planą aš kiekvieną mėnesį taupysiu dešimtis eurų, ir tai yra "smegenyse" kažkas negerai?
Gal klystu, bet gi čia visi, su savo supernamais - turbūt į antrą etapą patenkam? Ar ne?
Tai ko čia ginčytis, dėl eilinės aferos ir centų dalių (brangesnės užuolaidos išeis)
Tai kuris elektros tiekėjas labiausiai apsimoka? Ar jau yra išvados ir įžvalgos? Ar net rinkos tyrimas?
Papildyta:
O pats jau renkiesi ar dar ne laikas? Jei renkiesi, tai kurį? Ir kiti galėtų pasakyti: tiek ir tiek elektros per mėnesį prisuku, žadu ar renkuosi tokį tiekėją?
Pasirinkes eso namai+enefit kintama pagal biržą, uz 10 men 612 kwh kainavo 78.23 eur
612kWh/mėn. padauginkim iš Igničio pradinio vieno tarifo plano * 0,151 ir gaunam 92,412€
612kWh/mėn. padauginam iš Enefit vieno tarifo plano * 0,103 ir gaunam 63,04€ pridedam Eso abonimentinį + 6€ ir Enefit abonimentinį + 2,99€ gaunam = 72,026
Rimvi, panašu, kad tau vieno tarifo planą vertėtų rinktis. Rimvio atveju tarp netinkamai ir tinkamai pasirinkto plano skirtumas 92,41€-72,03=20,38 per mėnesį.
Žiemą mano elektros suvartojimas būna siekia ir 1000kWh, skirtumas siektų ir 151€-111,99€ = 39€ per mėnesį.
Meluoja švelniai tą kainą Enefit'as...
Specialiai pažiūrėjau savo istoriją:
07men 4,49cnt/kWh
08men 5,58cnt/kWh
09men 5,40cnt/kWh
10men 5,24cnt/kWh
Kad 9mėn vidurkis gautųsi jų deklaruojamas 3,8cnt/kWh, metų pradžioje elektra turėjo kainuoti kokį 1cnt/kWh
O pats jau renkiesi ar dar ne laikas? Jei renkiesi, tai kurį? Ir kiti galėtų pasakyti: tiek ir tiek elektros per mėnesį prisuku, žadu ar renkuosi tokį tiekėją?