Tavo namas taip perkaista? Vorupė rodo, kad šiuo metu iš tavo namo ištraukia net 26 laipsnių orą?
Mano pirmo aukšto termostatai rodo 22,5-23,5 laipsnius, o antro aukšto - 22,5-23 laipsnius. Rekuperatorius rodo, kad ištraukia 22,3 laipsnių orą. Pirmo aukšto termometras rodo 23,2, antro aukšto - 23 laipsnius.
Tavo namas taip perkaista? Vorupė rodo, kad šiuo metu iš tavo namo ištraukia net 26 laipsnių orą?
Mano pirmo aukšto termostatai rodo 22,5-23,5 laipsnius, o antro aukšto - 22,5-23 laipsnius. Rekuperatorius rodo, kad ištraukia 22,3 laipsnių orą. Pirmo aukšto termometras rodo 23,2, antro aukšto - 23 laipsnius.
viduje temometras rodo 24.8C, mums dar ne karsta Gi rasiau nera seseliavimo visai ir langai trimetriniai
Tą tai aš žinau, bet kaip galima pasitikėti tavo monitoringu? Jis rodo vienus skaičius, tu rašai visai kitus.
As rasau ka rodo kalibruotas termometras, rekuperatoriaus davikliai gyvena savo gyvenima. Gali kinieciams pretenzija rasyti kodel mano projektuotu ploksciu laiku nepristato, kad galeciau vidaus temperatura matuoti tiksliai
Tai juk ir pas tave skirtingos temperaturos ka rodo rekuperatorius ir ka termometras.
Matai, rekupas rodo ištraukiamą orą. O jis yra palubėje ir dar keliauja iki rekūpo. O termostatai 1,6 m aukštyje. Be to jie net 7 ir skirtinguose patalpose - pietuose, vakaruose, šiaurėje. Todėl skirtingą saulės kiekį gauna.
Matai, rekupas rodo ištraukiamą orą. O jis yra palubėje ir dar keliauja iki rekūpo. O termostatai 1,6 m aukštyje. Be to jie net 7 ir skirtinguose patalpose - pietuose, vakaruose, šiaurėje. Todėl skirtingą saulės kiekį gauna.
Na kaip ir pas mane, tik termometras svetaineje - didziausioje patalpoje kur daugiausiai saules ir buna.
Pridėta:
pas mane pasildo iki 51c, jungiasi dar kart kai nukrenta iki 40c, boileris 200l, su 45c termofikatu vonios nepripildysi, bus nepakankamai siltas vanduo
Sakai 45 laipsniai per mažai? O tai kaip pačiam užtenka temperatūros, jeigu lauki kol krenta iki 40 laipsnių?