QUOTE(arkava @ 2020 03 31, 08:25)
nesamone. Anot paklausejo, jei orinukas šildo ir nakti virs 22 - reikia šildymo, jei geo - nereikia.
Nes orinukas- blogis
)))
Čia esmė
Ne orinukas blogis. Mano geoterminis jungėsi šią naktį. Bet kuri šildymo sistema turėjo jungti, nes lauke buvo -2 ar -3 laipsniai. Jis aiškina, kad nesijungia, nes saulės užtenka. Jo rekuperatorius nėra efektyvus, namas turi atvėsti, bet tikriausiai histerizę padaręs kokius 4 ir nesijungia. O tai reiškia, kad temperatūra name šokinėja. Bet prapiesarius tuoj man pamokslą atskaitys. Negalima į bažnyčią, tai čia gausim.
Papildyta:
QUOTE(Orginalus @ 2020 03 31, 07:53)
pas mane irgi nakti orinukas nesijungia, nes per diena prikaitina iki 24c, ryte buna apie 22.5c, jungiasi mazdaug tada kai namie atsala iki 21.9c
Papildyta:
mazai langu i pietu puse, mazai gauna saules, todel ir jungiasi taviskis, pas vaiki labai dideles vitrinos i pietu puse
Šią naktį neįsijungė? Tavo aparatas
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2020 03 31, 10:27)
<p>nesuprantu as to lyginimo esmes, kiekvienas namas skirtingas su savo termomasem, istiklinimo plotu ir t.t. Viduje palaikomos temperaturos taip pat bus greiciausiai skirtingos. Geoterminiame man tik labiau patinka valdymas. </p>
Aš nesakau, kad mano geoterminis geresnis. Aš tik klausiu, kodėl mano sistema jungiasi, o tavo ne. Saulės tikrai nepakaks. Tai arba viduje stipriai šokinėja temperatūra, arba aš nieko nesuprantu.