QUOTE(Giords @ 2019 06 19, 16:51)
Ir tai sako žmogus, kuris jau kelinti metai šildo/vėsina tuščią namą
Gerbiamasis, norėčiau šiek tiek atvėsinti jūsų karštą širdį.
Pirma: aš pasidalinau daugybe informacijos apie savo namą. Tai moksliniai tiksliai populiarinant šiltus namus. Reikėtų dar ES paramą už tai pasiimti. Kaip minimum.
Antra: aš palaikau minimalią temperatūrą, o kadangi namas ir taip jau stovi, tai būtų kvaila jį palikti nešildomą ir nevėdinimą pelėsiui įsimesti.
Trečia: aš tikrai daug šiukšlių išrūšiuoju. Tarkime plaunu silkių, kefyro, grietinės ir panašius indelius ir viską rūšiuoju, kuriuos tu tikriausiai išmeti. Plaunu aliejaus stiklinę tarą, kurią taip pat išrūšiuoju ir t.t.
Ketvirta: prieš porą metų vienas pats surinkau 300-400 m vieno ežero pakrantės šiukšles. Išėjo 3 maišai po 260 litrų ar dar didesni.
Penkta: labai daug vaikštau ir stengiuosi bet kur be reikalo nevažinėti. Netgi viešu transportu naudojuosi.
Šešta: labai mažai valgau mėsos, todėl neprisidedu prie gyvulininkystės, kuri yra viena didžiausių aplinkos teršėjų Lietuvoje.
Septintą: prieš miegą išjungiu visus nereikalingus prietaisus, kurie dirba budėjimo režimu. Aišku ne šaldytuvą, bet Wi-Fi, TV, muzikos centrą ir t.t.
Galėčiau dar tęsti, bet pradžiai pakaks.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2019 06 19, 15:32)
Tai ka man dabar daryt? Nu nebuvo daugiau 24 viduj..... kol kas
Pasitikrinti melo detektoriumi.