Kaip dažnai pirtelę pakuri ;) ? ir koks ten katilas stovi?
Kaip dažnai pirtelę pakuri ;) ? ir koks ten katilas stovi?
Tai vat, kad dažnai būna uždarytos žaliuzės arba tik pravertos kampu, kai prisimenu saulę pamatęs būna pilnai atidarau, dar nesureguliuota smart sistema kuri reaguos į saulę ir reikalui esant atidarinės/uždarinės, todėl negaliu pridėt visos saulės prie šimdymo, nes ne visą ja išnaudoju.
Na realiai sausis buvo nedekingas, berods tik 3 ar 4 sauletos dienos.
<p>Juolab is su geoterma paskaiciavus pas tamsta ne stebuklai

bet tai kad šiais metais didžiausi šalčiai nebuvo jau tokie dideli ir laikėsi gana trumpai. Įtariu, 2016m sausis buvo šaltesnis.
Kas dėl geotermos, tai įdomu, iš kur tokia info. Nesakau, kad ji neteisinga, pats taip mastau, bet tikslios info neturiu, tad ir klausiu, iš kur pas tamstą paskaičiavimai

bet tai kad šiais metais didžiausi šalčiai nebuvo jau tokie dideli ir laikėsi gana trumpai. Įtariu, 2016m sausis buvo šaltesnis.
Kas dėl geotermos, tai įdomu, iš kur tokia info. Nesakau, kad ji neteisinga, pats taip mastau, bet tikslios info neturiu, tad ir klausiu, iš kur pas tamstą paskaičiavimai?
Is tamstos blogo duomenu
Tai kad ten su geoterma nieko tikslaus.
Tai kad ten su geoterma nieko tikslaus.Tai kam tas sanaudas tada skelbti ?

Tu geriau pasakyk kaip cia iki pasyvaus namo pavyko "datraukti" https://passivehouse...ndex.php#d_4676

Tu geriau pasakyk kaip cia iki pasyvaus namo pavyko "datraukti"
Tai ką paskelbiau, ten tikslūs duomenys, bet kas liečia geotermą, tai ten jokių duomenų ir nerasi, tik bendras elektros sąnaudas, o pagal jas tiksliai apie geotermą nepasakysi.
O ten, toks pat pasyvus, kaip ir mūsų. Jei realiai, tai man tas namas dar nieko. Medeinos g. 31 dvibutis namas Kaune man daugiau abejonių kelia.
Tai ką paskelbiau, ten tikslūs duomenys, bet kas liečia geotermą, tai ten jokių duomenų ir nerasi, tik bendras elektros sąnaudas, o pagal jas tiksliai apie geotermą nepasakysi. O ten, toks pat pasyvus, kaip ir mūsų. Jei realiai, tai man tas namas dar nieko. [url="https://passivehouse-database.org/index.php?lang=en#d_2795"]Medeinos g. 31 dvibutis namas Kaune[/url] man daugiau abejonių kelia.Bet kai architektas pasako sildymui 90 eur su oras vanduo, o karstam 240 eur metams, tai galai visai nesueina. Pasiulau savo monitoringa pajungti, issigando

Medeinos dar vienas popierinis PHPP, sarlatanu skaiciuotas.

niekam nepatinka protingesni uz juos , tas pats darosi ir valdzioje