Gal taip, o gal kitaip
Mano nugelezinimo filtras per menesi lyg 5 ar 6 kart prasilpauna, atitinkamai 10-12 kubu
tai vanduo labai gelezingas arba kalketas, pas mane 0.4 gelezis, norma 0.2, tai prasiplovimas kas 5m3 arba kas dvi savaites
Dar prikauso kaip kas saziningai tyrimus padaro
Buvo berods 0.6, kolona tik viena pas mane.
nu tyrimai daryti tris kartus , ir ne pas pardavejus , o Sveikatos ir higienos centre valstybineje laboratorijoje kaune , nes filtru pardavejei tai dare vietoje ir skaicius gavo kelis kartus didesnius, o gelezies tyrimai, tiksliasi ne vietoje o laboratorijoje daromi , pamirsaus kaip ten tas metodas vadinasi, grezinys ant triju namu, tai darem keli kartus kad isitikinti , nesfiltru pardavejei , lempas gaudavo:)realiai as pasistaciau minkstinimo , nes mazas kiekis gelezies tai tie filtrai isvalo ir gelezy ir nukalkina vandeny, nes pradzioj kai viriau kiausius(ne savo) tai visi balti nuo kalkiu(Na ir Mg), dabar gerai , tik minkstas vanduo sunkiai muila nuplauna:)
kolonu skaicius pasako tik max vandens debeta, uzpildas atlieka nugelezinima. Vandens minkstuma galima reguoliuoti kraneliu pagalba.
jeigu minkstinima ir nugelezinima atlieka vienas filtras( maza kieki gelezies gali pasalinti ir minktinimo filtras)tai nieko nepareguliuosi, bet cia tema ne apie vandens filtrus:0
Kiek pavėluotai, bet Gruodį gryna elektra laikant 1 tepalinį radiatorių 100 kv.m. name prisuko 738 kWh arba 77.82 EUR. Temperatūra apie 17 C, nevėdinama, negyvenama, laikinos medinės lauko durys. Šiltų ir energetiškai efektyvių jums metų!O tai kodel neijungi savo apelsins-sniurs ?