Lapkricio elektros sanaudos palaikant vidutine vidaus temperatura 22.2C, vedinimas apie 120 kubu/h nasumu.
Sildymas 240.82 kWh
Karstas vanduo 40.53 kWh
Vedinimas 30.54 kWh
Bendra elektra paziuresiu veliau
Visa namo elektra 760 kWh
Šildymas, karštas vanduo ir vėdinimas - 311,89 kWh, kita elektra - 448,11 kWh. Ką ten tiek prisuki su kita elektra?Grezinio siurblys 1.25 kw galingumo, orapute nuolat sukasi. Dziovykle nemazai naudojama, orkaites pirolize pora kart ijungta buvo, indaplove pastoviai sukasi. Na ir zmona prie puodu megsta suktis
Arba gali buti ir kitas variantas, tai ivadinis eso skaitliukas pieno riebuma skaiciuoja. Reikia gal bandyti isskviesti jog patikrintu, nes man kelia itarimu.
Pala pala 20 tik laiko name, būtų 23-24, kai pas mane, tai padidėtų sąnaudos žymiaiOras-vanduo pas pati? Tai Rimvis dar ir negyvena, nera rekuperacijos, todel ir palaiko tik apie 20C. Prades gyventi ir pasimatys tikros sanaudos, tegul dziaugiasi dar kol zmona neliepia atsukti iki 23CMano paskutinių 5 parų geografijos šs vidurkis 11.5kwh su dhw
Papildyta, pas tave geoterma gi
Ko tu taip užsiciklinai ant per galingų siurblių
Nemanau kad tarp 5kW siurblio dirbančio ant max galios ir 10kW siurblio dirbančio ant 50% bus jau toks ženklus skirtumas sąnaudų prasme
Na jei eurai kisene drasko kodel gi ne Apie garantijos laikotarpi nesiplesiu. Apie darbo rezima ir taktavima irgi nutylesiu, tam yra kita tema.
mano bute dabar 20-21.5 tai seip man asmeniskai konforto zona 21-22 , 23 jau nelabai , o moterom tai aisku kuo silciau , bet ji ten katilinej nieko nesupranta tai bus pagal mane 21-21.5 :0, a beje paskutines 9 dienas pakeliau paduodama 1 laipsniu automatiskai ir jungesi kai atvesta ne prie 21 o prie 22 , tai jau termometrai rodo 21 ir virs:) jau ir zmona sako jau silta:)
Kai bus normalus vedinimas zmonai sedinti ant sofkutes jau gali buti ir salta, cia is savo patirties sakau Todel ir laikau tarp 22 - 22.5C kad nebartu
Aisku pas mane yra ir kitas trukumas, dregme paskutiniu metu tik 25 proc, todel gal labiau ir jauciasi. Pirk entalpini sau, zmona padekos ;)