QUOTE(cibulis @ 2016 12 04, 23:03)
Koks stiklo paketų q, t.y. saulės šilumos pralaidumo faktorius? Koks tų profilių Uf? Galbūt langai labai šilti, bet ar jie paima saulę? Jei jums apie 22 kv. m langų kainavo apie 10 500 eurų, tai man 32 kv. m. PVC kainavo apie 6500 eurų su montavimu. Už 4000 eurų skirtumą ilgai ir nuobodžiai galėsiu šildytis. Man medis patinka, bet proto ribose.
Nesiginčyju, ekonomiškai gal sunkiai pagrindžiamas sprendimas. Na nepatiko nei vieni plastikiniai langai. Aišku brangus tas "nepatiko", bet kai pamatai ko tik neišdarinėja lietuviai namo vidaus apdailoje... Va ten man pavyzdžiui atrodo visiškai beprasmiška ir nereikalingas pinigų taškymas. Čia vis tik turbūt subjektyvūs dalykai, sunku objektyviai išmatuoti. Pas mane ir grindys paprasčiausias laminatas, tiesa sudėtas ant Haro Silent Pro pakloto su 0,01 varža. Tikrai tie langai buvo didele dalim emocinis pasirinkimas - norėjau su paslėpta varčia ir t.t. O plastikiniai vieninteliai Internorm panašaus tipo buvo, bet tuos iš Lenkijos būtų tekę vežtis..
Pietinėje pusėje vitrinose 3-stikliai Guardian nrG, ten kaip ir viskas aišku Ug 0,64, q 61
Rytinis ir vakarinis Quadruple G-Troetsch EN2plus Ug 0,44, q 49
Šiaurės vakarų ir durų Quadruple G-Troetsch Zero Ug 0,39, q 33
Bango berėmių tikslių duomenų net nežinau, reikia jo paklaust.
Papildyta:
QUOTE(Orginalus @ 2016 12 04, 23:34)
Imeskit foto kaop beremio lango apdaila atrodo?
4 stiklu su kriptono ar argono dujomis gaminot?
Ne, ten jau argonas, dėl to ir paketas tokio storio.
http://www.part.lt/i...2ef58840c40.JPG